1 ja 1 IONOS-katsaus 2020 | Onko se paras yrityssivustojen rakentaja?


Paras

Paras toimihenkilöille


1 ja 1 IONOS

Yleisarvosana

4/5 tähteä

Jos olet yrittänyt rakentaa verkkosivustosi pienyrityksellesi, niin ohje on käsillä. 1&1 IONOS MyWebsite tarjoaa sinulle kaikki työkalut’Sinun on luotava loistava sivusto, ja se tehdään tulevaisuuden puoli silmällä.

Mitkä ovat 1 hyvät ja huonot puolet&1 IONOS?

Plussat

 • Skaalattavat työkalut auttavat yrityksiä kasvamaan
 • Mallit kattavat laajan valikoiman toimialoja
 • Paljon ominaisuuksia, jotka on helppo upottaa

Haittoja

 • Mallit eivät ole’t sekä hyvin suunniteltu kuin muiden verkkosivustojen rakentajien tuotteet
 • Ilmaista suunnitelmaa ei ole saatavilla
 • Päivätty käyttöliittymä

Katsaus 1&1 IONOS

1&1 IONOS MyWebsite on ammattilaisille suunniteltu verkkosivustojen rakentaja. Sen suunnittelu, ominaisuudet ja käyttöliittymä on suunniteltu auttamaan pienyrityksiä pääsemään verkkoon.

Mutta ennen kuin pääsemme tähän, anna’s palata askel taaksepäin.

Verkkosivun rakentaja on online-ohjelma, joka auttaa sinua luomaan oman verkkosivustosi. Sinä et’Sinun ei tarvitse tietää, kuinka koodata’t tarvitse haarrata tuhansia dollareita, ja se’Luominen vie vain muutama tunti!

Testaamme täällä Website Builder Expert -yrityksessä tonnia verkkosivustojen rakentajia. Emme’haluamme vain kertoa sinulle markkinoiden parhaista – haluamme yhdistää sinut verkkosivustojen rakentajaan, joka vastaa henkilökohtaisia ​​tarpeitasi.

Nyt kun’S selvitetty, me’Opastan sinut kuinka hyvä 1&1 IONOS todella on.

Kuinka helppoa on käyttää?

Onko se vain pienille yrityksille?

Lue lisätietoja…

Lisätietoa

Tämä katsaus kattaa 1&1 IONOS’ verkkosivustojen rakentaja, MyWebsite. Yhtiö tarjoaa myös hosting – voit lukea 1&1 IONOS-hosting-arvostelu täällä.

Kuinka helppo on 1&1 käytettävä IONOS?

Verkkosivun rakentajan tarkoituksena on tehdä verkkosivuston suunnittelusta mahdollisimman nopeaa ja helppoa. Kuten useimmat, 1&1 IONOS antaa sinulle malleja, joista voi työskennellä.

Nämä mallit toimivat lähtökohtana. Ne’jaetaan luokkiin ja mukana tulee tekstitekstejä ja kuvia, joten saat nopeasti käsityksen siitä, miltä sivustosi näyttää.

1 & 1 -mallit1&1 IONOSilla on runsaasti malleja, joista valita, jolloin pääset alkuun.

Kerran sinä’Jos olet päättänyt mallistasi, voit alkaa haastaa sitä omalla sisällölläsi. Vaikuttaa tarpeeksi yksinkertaiselta, eikö niin?

Oikea. Mutta haluamme tietää, kuinka helppo löytää se. Tätä varten jokapäiväiset ihmiset saivat testin 1&1 IONOS ja palaute heidän ajatuksistaan. Tässä on vain muutama heidän kommenttinsa:

Mallien käyttö tarjoaa jonkinlaista mukavuutta, tietäen, että suuri osa työstä on jo tehty sinulle.

Jotkut asiat olivat helppo ymmärtää ja melko intuitiivisia, kuten asioiden muuttaminen sivulla. Napsautat vain, ja ne aukeavat.

Ainoa suuri ongelma, jonka ihmiset kohtaavat, oli yrittäminen mukauttaa 1&1 IONOS’ malleja. Voit laittaa sisältösi malliin, mutta asioiden siirtäminen sivun ympäri voi olla turhauttavaa.

Tämä johtuu siitä, että muokkausliittymä toimii osissa. Voit siirtää asioita jokaisessa määritetyssä osiossa, mutta et haluamaasi sivulle. Tämä tarkoittaa kuitenkin, että verkkosivustosi ei koskaan näytä sotkeltaiselta.

Jos sinä’Kun etsit verkkosivustojen rakentajaa, joka tarjoaa täydellistä luovaa hallintaa, sinun kannattaa tutustua Wix-arvosteluamme.

Parhaat verkkosivustojen rakentajat – Tutustu verkkosivuston rakennusmaiseman kermakerrokseen.

Asiakastyytyväisyys

Joten mitä käyttäjät ajattelevat 1: stä&1 IONOS MyWebsite?

No, kun kysyimme, 60% ihmisistä sanoi, että suosittelisi 1&1 IONOS ystävälle.

Tämä ei vain osoita, että useimmilla ihmisillä oli positiivinen kokemus 1: stä&1 IONOS, mutta se viittaa myös siihen, että alustalla on enemmän käyttöä kuin pelkästään liiketoimintaa.

On 1&1 IONOS sopii sinulle?

1&1 IONOS-blogi

Bloggaaminen on yksi yhdestä&1 IONOS’ suurimmat vahvuudet.

1&1 IONOS tarjoaa ominaisuuksia, jotka on erityisesti suunniteltu bloggaamiseen, kuten artikkelikokojen näyttäminen, viestien kommenttien, sosiaalisten kirjanmerkkien, hakuominaisuuden ja RSS-syötteen tarjoaminen.

Tämän ansiosta se on hieno verkkosivustojen rakentaja, jota tarvitset, jos tarvitset blogisaussivustoa tai jos yritykselläsi on blogi, jota se haluaa mainostaa. Jos sinä’Lue lisää oppaastamme, kun haluat oppia lisää oman blogin perustamisesta.

1&1 IONOS yrityksille

Tässä on 1&1 IONOS tulee omaan. MyWebsite-verkkosivustojen rakentaja on perustettu auttamaan pienyrityksiä pääsemään verkkoon.

1&1 IONOSissa on ilmainen verkkotunnus ensimmäistä vuotta, henkilökohtainen sähköpostitili, sisäänrakennettu sähköpostimarkkinointi, sosiaalisen median integrointi ja työkalut hakukoneoptimointiin (SEO).

Se voi myös kääntää sivustosi useille kielille. Tämä on hienoa, jos sinä’yrität mainostaa palveluitasi eri maissa, mutta lisää siitä myöhemmin.

5 parasta pienyrityksen verkkosivustojen rakentajaa – Tutustu muihin pienyritysten verkkosivustojen suosituimpiin alustoihin.

1&1 IONOS verkkokauppaan

Aiemmin näimme 1&1 IONOS’ verkkokaupan toiminnallisuus vain hyödyllisenä lisäosana, mutta se’S on edennyt kaukana siitä lähtien. Tarjolla on nyt kolme suunnitelmaa, joista edistynein (Online Store Expert) antaa sinun integroida myymäläsi Facebookiin, Instagramiin, Ebayyn ja Amazoniin sekä myydä jopa 1 000 000 tuotetta / palvelua. Ei huonommin!

Vaikka se’Sillä on vielä pitkä tie kuljettavanaan sopivien verkkokauppaalustojen, kuten Shopify sen, valtaan’S on varmasti paljon skaalautuvampi kuin muut verkkosivustojen rakentajat, joilla on verkkokauppasuunnitelma.

 • Verkkokauppasivustojen rakennusohjelmien vertailukaavio – Katso tarkka kaavio meidän verkkokaupan rakennusmarkkinoiden täydellisestä erittelystä.
 • 5 parasta verkkokauppasivustojen rakentajaa – Napsauta tätä saadaksesi listan parhaista verkkokaupan rakentajista.

1&1 IONOS salkkuun

Portfolio-sivustot eivät varmasti ole’t lujuus 1&1 IONOS. Mallit tuntevat heidät yritystoiminnallisemmin, ja koska sinulla ei ole luovaa hallintaa, ne eivät ole’t todella työskentelevät taiteellisilla aloilla.

Voit luoda valokuvagallerioita, lisätä suosituksia ja upottaa live-syötteitä sosiaalisesta mediastasi. Tämä on hienoa esitellä joitain töitä, mutta se’s ei riitä, jos niin’on sivustosi pääpaino.

Squarespace on selvä voittaja luovien portfoliosivustojen rakentamisessa. Sen mallit ovat moderneja ja tyylikkäitä, ja se’Emme vain sano, että – se’Sitä käyttävät myös monet ammattivalokuvaajat ja taiteilijat.

1&1 IONOS skaalautuvuudelle

Sisäänrakennettujen markkinointityökalujen, SEO-ominaisuuksien ja monikielisen käännöksen ansiosta me’d sanoa 1&1 IONOS on erittäin skaalautuva.

Verkkosivustosi voi kasvaa yrityksesi mukana, ja voit jopa aloittaa myynnin verkossa, jos haluat. Jälleen 1&1 IONOS on tarkoitettu pienyrityksille ja blogisivustoille: jos niin’s sivuston tyyppi’uudelleen sen jälkeen, sinä’Voit kasvattaa yritystäsi / blogiasi ilman ongelmia.

Työkalut ja ominaisuudet

Kun kyse on ominaisuuksien lisäämisestä (tai widgetistä, kun he kutsuvat niitä), 1&1 IONOS tekee prosessista mahdollisimman helpon.

Voit vetää ja pudottaa haluamasi sivupaneelista (oikealta) suoraan sivustoosi – kyllä, se’s niin helppoa!

Ajattele sitä vähän kuin PowerPoint. Valitse vain haluamasi widget ja vedä se sitten mihin olet’haluaisin sijoittaa sen sivullesi.

Teksti, videot, sosiaaliset painikkeet, kartat, yhteystiedot – nimeät sen, 1&1 IONOS antaa sinun upottaa sen.

Nämä widgetit on luokiteltu, jotta niiden löytäminen olisi helppoa. Voit myös etsiä jotain erityistä yllä olevasta palkista.

Työkalujen suhteen se’Hänellä on todella hienoja, joiden avulla voit kasvaa ja erottua. Alla on kolme tärkeintä:

Monikielinen käännös

Sinä et’Ei tarvitse luottaa toisinaan flakey Google Translate -palveluun. 1: n kanssa&1 IONOS, voit kääntää sivustosi’Sisältö 62 eri kielelle. Ei vain sitä, jos sinä’Haluaisit useita kieliä sivustollasi kerralla, sinulla voi olla jopa 25 milloin tahansa. Mui bien!

1 ja 1 -widgetit

Tämä on loistava työkalu kaikille kansainvälisesti toimiville. Sinä et’sinun ei tarvitse rajoittua Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian markkinoihin – mainosta palveluitasi espanjaksi, ranskaksi tai jopa mandariiniksi!

Kohderyhmät

Yksi siisti työkalu 1&1 IONOS-tarjouksen avulla voit muuttaa sivustosi’sisältöä sen perusteella, kuka’katsomme sitä tai mikä vuoden aika on.

Antaa’s sanot sinulle’uudelleen hammaslääkärin käytännössä ja haluavat kertoa uusille asiakkaille, että he voivat saada ilmaisen neuvonnan. Voit asettaa sivustosi niin, että uudet kävijät näkevät ilmaisen konsultatarjouksen, mutta muut voittivat’t – hämmästyttävä!

Tämä toimii myös vuodenaikojen tarjouksissa. Voit muuttaa kalenterikuukauden mukaan sitä, mitä ihmiset näkevät sivustollasi.

Apu ja tuki

1&1 IONOS tarjoaa 24/7 sähköpostia ja puhelintukea. Lisäksi sillä on suora chat-keskustelu saatavilla klo 8–18 ja oma tietokanta.

Kakun kuorrutus on kuitenkin uusi henkilökohtainen konsultti. Tämä on työntekijä, johon voit ottaa suoraan yhteyttä saadaksesi suosituksia, selityksiä ja neuvoja.

1 ja 1 ohjeNämä henkilökohtaiset konsultit ovat asiantuntijoita ja voivat auttaa sinua kaikissa mahdollisissa ongelmissa.

On 1&1 IONOS Hyvää vastinetta rahalle?

1&1 IONOSilla on kahdentyyppiset hinnasuunnitelmat – verkkokauppa ja muu kuin verkkokauppa.

Ainoa ei-verkkokauppa suunnitelma on ‘Online-suunnitelma’. Se’s perussivustosi rakentajallesi, mukana kaikki 1&1 IONOS’ perusominaisuudet. Koska sinulla ei ole verkkokauppasuunnitelmaa, voit’t myy verkossa sen kanssa.

Jos sinä’haluat myydä sivustosi kautta, sinulla on kolme verkkokauppasuunnitelmaa, joista valita:

 • Verkkokauppa – $ 15 / kuukausi
 • Verkkokauppa Advanced – $ 25 / kuukausi
 • Verkkokaupan asiantuntija – $ 45 / kuukausi

1 & 1 IONOS-verkkokauppasuunnitelmat1&1 IONOS tarjoaa kolme verkkokauppasuunnitelmaa, jotka vaihtelevat 15–45 dollaria kuukaudessa.

Verkkokauppasuunnitelmien pääasiallinen ero on tuotteiden määrä’voi varastossa; Verkkokauppasuunnitelman avulla voit myydä jopa 5000. Verkkokaupan edistyneellä suunnitella se’s 10 000, ja verkkokaupan asiantuntija -suunnitelman avulla voit myydä jopa 1 000 000 tuotetta.

Toinen tärkeä ero on muiden kanavien lukumäärä’pystyt integroitumaan. Verkkokauppasuunnitelman avulla sinä’rajoitettu Facebook-kauppaan. Verkkokaupan edistynyt suunnitelma lisää Instagram sekoitukseen, ja verkkokaupan asiantuntija suunnittelee sinua’saimme myös vaihtoehdon Amazon ja Ebay. Vaikka haluat vain seurustella muilla kanavilla, verkkokaupan asiantuntija -suunnitelma on varmasti tapa 45 dollarilla / kk..

Kaikissa suunnitelmissa (verkkokauppa tai ei-verkkokauppa) on ilmainen verkkotunnus ja sähköpostitilit, sosiaalinen media ja yrityswidgetit sekä monikielinen kääntäjätyökalu. Voimme ajatella paljon huonompia tapoja viettää viisi taalaa!

siellä’s ei ole ilmaista kokeiluversiota tai suunnitelmaa 1: n kanssa&1 IONOS, mutta 60 dollaria koko vuodeksi, laskemme sen’kannattaa katsoa ja nähdä mitä ajattelet.

1&1 IONOS-arvostelu: Yhteenveto

1&1 IONOS on vankka verkkosivustojen rakentaja, joka ei tee sitä’t teeskennellä olevansa mitä tahansa’ei ole.

Jos haluat hienovaraisen, taiteellisen verkkosivuston, siellä on paljon muita alustoja, joista valita. Mutta jos haluat vakavan verkkosivuston mainostaa yritystäsi, 1&1 IONOS MyWebsite on verkkosivustojen rakentaja sinulle. Voit laittaa sivuston nopeasti ja helposti yhteen kuluttamatta omaisuuksia – tai jopa viettämättä paljon.

Hienoilla työkaluilla, kuten sähköpostimarkkinointi, monikieliset käännökset ja 24/7 oleva apu ja tuki, sinä’Sinulla on kaikki mitä tarvitset saadaksesi verkkosivustosi nopeasti toimimaan ja mittakaavaa sitten tehokkaasti, kun aika tulee.

Me’d suosittelen pienyritysten ja bloggaajien ilmoittautumista 1&1 IONOS ja katso mitä he ajattelevat. Se’s niin halpaa kuin viisi dollaria kuukaudessa ja voisi auttaa sinua tekemään unelmastasi todellisuuden.

1&1 IONOS-arvostelu: UKK

Entä 1&1 IONOS-isäntä?

1&1 IONOS’ isännöintipalvelut ovat erillisiä verkkosivustojen rakentajalle. Se tarjoaa web-hosting-, pilvimajoitus- ja omistettu isäntä. Jos sinä’olet kiinnostunut oppimaan lisää isännöinnistä, lue artikkeli ‘mitä isännöi’ tässä.

Kuinka 1&1 IONOS auttaa minua sijoittautumaan Googlessa?

Verkkosivustosi parantamiseksi on paljon tapoja’sijalla, mutta 1&1 IONOSissa on joitain todella hyödyllisiä SEO-ominaisuuksia, jotta saat parhaat mahdolliset mahdollisuudet. Asiat, kuten omien meta otsikkojen ja kuvausten kirjoittaminen, avainsanatuen saaminen ja Google Analyticsin integrointi, ovat kaikki mahdollisia.

Ovatko 1&1 IONOS’ mallit mobiiliystävällinen?

Joo! Kaikki 1&1 IONOS-malli reagoi mobiililaitteisiin, mikä tarkoittaa, että ne mukautuvat automaattisesti sopiviksi puhelimen ja tablet-laitteen näytön kokoon. Yksi asia, jolla on oltava varovainen, on, että voit’t muuttaa malleja sen jälkeen, kun sivustosi on tullut aktiiviseksi. Jotain pidettävä mielessä, kun valitset alun perin mallin: etsi mallia, joka voi kasvaa kanssasi.

Löytyi 1&1 IONOS-arvostelu hyödyllinen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me