Gator Review 2020: Onko HostGatorin uusi verkkosivustojen rakentaja oikea sinulle?

HostGator on yksi maailmasta’Suurimmat tarjoajat, kun kyse on web-hosting. Se tarjoaa joukon palveluita, jotka ovat vertaansa vailla, joista yksi on sen oma verkkosivustojen rakentaja Gator.


Gator on yksinkertainen verkkosivustojen rakentaja, joka on tarkoitettu niille, joilla on vähän teknistä asiantuntemusta ja jotka tarvitsevat perussivuston. Siinä yhdistyvät intuitiivinen vedä ja pudota -editori ja kourallinen malleja, odottaen vain, että laitat oman spinisi niihin.

Se’Sillä on runsaasti ominaisuuksia (vaikka jotkut ovatkin perusasioita), joten se sopii täydellisesti pienyrityksille, jotka tarvitsevat palvelun mainostamista tai henkilökohtaisille sivustoille, kuten blogeille..

HostGator-web-hosting-arvostelu

Koko tämän katsauksen aikana me’Annan pikaista erittelyä Gatorista’tärkeimmistä alueista ja upota hampaat vahvuuksiin ja heikkouksiin. Mutta ensin täällä’s yleiskatsaus Gatorista’Hyödyt ja haitat:

Gator ProsGator Cons
 • Uskomattoman helppokäyttöinen editori
 • Suuri sosiaalisen median integraatio
 • Halvat ilmoittautumishinnat
 • Ei sovellu monimutkaisille verkkosivustoille
 • Ei sisäänrakennettua sähköpostimarkkinointia
 • Rajoitettu ohjekeskus

1

Helppokäyttöisyys

Gatorin käytön aloittaminen on pala kakkua. Kerran sinä’olet kirjautunut, ensimmäinen asia sinä’Sinun on tehtävä valita malli (A.K.A-teema).

Gator tekee tästä erittäin yksinkertaisen luokittelemalla kaikki mallit teollisuudelle (mutta enemmän seuraavassa osiossa). siellä’s on myös hakupalkki, jos haluat hioa tiettyä mallia.

Sen jälkeen annat editorin, joka käyttää puhdasta vetämistä ja pudottamista. Tällä tarkoitamme, että voit vetää mitä tahansa sivuillesi sivupaneelista ja sijoittaa sen tarkalleen mihin haluat.

Jos sinä’olet koskaan käyttänyt PowerPointia, jossa voit siirtää asioita dioillasi’Minulla ei ole vaikeuksia päästä käsiksi Gatoriin.

Muut verkkosivustojen rakentajat, kuten Wix, käyttävät myös vedä ja pudota -editoria, ja sitä’sitä pidetään yleensä helpoimpana tapana suunnitella oma verkkosivusto.

Sen lisäksi Gatorissa on kätevä onboard-opastus, jossa olet’Opit missä kaikki on oikein lähteestä lähtien. Ei viettänyt puoli tuntia yrittäessään selvittää missä ‘Muokkaa tekstiä’ painike on!

Gator on nousussaGator’Nopea opetusohjelma tarkoittaa sinua’Tiedän tarkalleen mitä sinä’teemme uudelleen heti alusta alkaen.

Tekstinä voidaan muuttaa kokoa, muuttaa fontteja ja vaihtaa värejä vaivattomasti. Sama koskee kuvien lajittelua ja hienoja ominaisuuksia, kuten blogeja, sosiaalisen median viestejä ja videoita.

Lyhyesti sanottuna, Gator antaa jokaiselle helpon luoda oman verkkosivustonsa tietokoneitaidoistaan ​​riippumatta.

2

Mallin suunnittelu & Räätälöinti

Kuten edellä kosketimme, Gator antaa sinulle mallipohjan, josta valita. Ne’uudelleen jaoteltu luokkiin, kuten liiketoiminta & konsultointi, kauneus & muoti ja musiikki & viihdettä, jolloin on helppo suodattaa mitä’etsitkö uudelleen.

Gator-mallitJokainen malli näkyy selvästi, luokitellaan ja haettavissa.

Yksi asia, jonka sanoisimme, on mallipohjien monimuotoisuus on vähän rajoitettu. Ne’Olet myös tad basic, joka sopii tiettyihin tarpeisiin, mutta jota ei suositella, jos sinä’uudelleen luovassa teollisuudessa, kuten valokuvauksen graafinen suunnittelu. Jos se’Tässä tapauksessa tarkista Squarespace.

Siirtyminen Gatorin muokkaamiseen’me mallit’Ve mainitsi, kuinka helppoa on liikuttaa asioita ja muuttaa niiden kokoa, mutta yksi tärkeä asia on pidettävä mielessä lisättäessä uutta sisältöä.

Toisin kuin Wix ja muut verkkosivustojen rakentajat, Gatorin kanssa sisältösi voitti’t säätää automaattisesti, kun pop-up uusi elementti tai ominaisuus. Mitä tapahtuu, on, että sisältösi alkaa päällekkäin tai istuu päällekkäin. Tämä tarkoittaa sitä’on tärkeää luoda tilaa sivullesi ennen kuin lisäät uusia asioita.

Kaiken kaikkiaan, Gator’s-mallit ovat enemmän kuin tarkoitukseen sopivia, ja tarjoavat sinulle loistavan lähtökannan rakentamiseen.

3

ominaisuudet

Gator tarjoaa kaikki perustoiminnot’d odottaa verkkosivujen rakentajalta, pari mukavaa bonusta.

Gator-ominaisuudetKun tarkastelet lisättäviä elementtejä, Gator tekee erittäin selväksi, mitä ominaisuuksia tarjolla on.

Kaikissa hinnoittelusuunnitelmissa on SSL-suojaussertifikaatti, mobiililaitteisiin reagoivat mallit, sosiaalisen median integrointi, verkkosivustojen analytiikka ja verkkotunnus.

Antaa jonkinlainen konteksti siitä, mitä nämä ovat:

SSL-varmenteet tee sivustosi turvalliseksi kävijöiden selaamista varten. Niitä symboloi pieni riippulukon kuvake URL-osoitteen vieressä, ja ne ovat tärkeitä turvallisuustarkoituksissa – jos et’Tätä ei ole, vierailijat näkevät sanat ‘ole turvallinen’ URL-osoitteesi vieressä.

Mobiili reagoivuus tarkoittaa, että verkkosivustosi mukautuu automaattisesti sopimaan eri näytön kokoihin. Yhä useammat ihmiset selailevat matkapuhelimissa, se’on hienoa tietää, että et’Sinun ei tarvitse suunnitella sivustosi mobiiliversiota.

Sosiaalisen median integraatio antaa sinun upottaa sisältöä Facebookin, Twitterin ja Instagramin kaltaisista tavoista suoraan sivustoosi. Jos sinulla on sosiaaliset painikkeet, live-syötteet ja kuvagalleriat, koko online-läsnäolosi pysyy yhteydessä.

Verkkosivun analysointi voit seurata tärkeitä tietoja, kuten sivustosi kävijöiden lukumäärää’uudelleen saaminen. Kun katselet tätä, voit nähdä, kuinka pienet sivusi säädöt voivat vaikuttaa sivua katselevien ihmisten määrään.

Verkkotunnus on lähinnä verkkosivustosi’nimi, kuten ‘websitebuilderexpert.com’. Jos et tarvitse ostaa verkkotunnusta muualta, säästät aikaa ja rahaa.

Nyt niille mehukkaille bonusominaisuuksille, joita kosketimme. näyttävästi, HostGator – huipputason isännöintipalveluntarjoaja – kattaa verkkosivustojen rakentajaan rajoittamattoman kaistanleveyden ja tallennustilan.

Tämä tarkoittaa, että siellä’Sillä ei ole mitään rajoituksia sivustosi sisällön tai kävijöiden määrälle. Tämä tekee mielestämme Gatorista täydellisen valinnan verkkosivustoille, jotka tarvitsevat suuria kuvagallerioita, kuten kiinteistöesitteitä.

4

auta & Tuki

Gator’Ystävällinen tukihenkilöstö auttaa sinua 24 tuntia vuorokauden ympäri puhelimitse, live-chatissa ja sähköpostitse. Voit myös saada tukea Gatorin kautta’ohjekeskuksessa, vaikka sinulla on vain kolme hakusanaa, joten se’Sitä ei suositella monimutkaisille tai kapeille kyselyille.

Yksi asia, joka on pidettävä mielessä, on se, että tukihenkilökunta voi melko vanheta pyynnöistä, joten joudut ehkä jo odottamaan hetken aikaa vastausta.

Tämä voidaan välttää kirjautumalla Gatoriin’keskihintainen tai korkeampi suunnitelma, jossa saat ensisijaista tukea ja voit puhua jonkun kanssa melkein heti. Ajattele tätä kuten jonon hyppyjen ostaminen teemapuistoon – varmasti sinä’maksat enemmän, mutta siellä’Ei aikaa menetetty odottamaan rivissä!

99% ajasta, me’d kuvitella voittaneesi’t kosketa ohje- ja tukipalveluita. Tarvitset kuitenkin harvoin auttavan käden’on vakuuttavaa tietää, että voit saada ympärivuorokautista tukea.

5

hinnoittelu

Gator tarjoaa kolme erilaista hinnasuunnitelmaa, jotka voit liittyä joko kuukauden, vuoden tai kahden vuoden ajanjaksoon. Luonnollisesti mitä pidempi sitoutuminen Gatoriin on, sitä enemmän rahaa säästät kuukaudessa.

Alla näytämme, kuinka paljon jokainen hinnasuunnitelma maksaa, jos kirjaudut sisään kahdeksi vuodeksi, ja säästöt’Teemme verrattuna kuukausittaiseen tilaukseen.

Gator-hinnasuunnitelmaKustannukset (yli 2 vuotta)TallentaaKäynnistinpalkkioverkkokauppa
7,68 dollaria / kuukausi (yleensä 9,98 dollaria)23%
11,98 dollaria / kuukausi (yleensä 12,98 dollaria)8%
18,45 dollaria / kuukausi (yleensä 24,98 dollaria)26%

Kuten näette, siellä’Ei läheskään yhtä paljon arvoa Gatorissa’s Premium-suunnitelma sellaisena kuin sitä on kahdessa muussa. Sen lisäksi, pääset kaikkiin Gator-sivustoihin’on ominaisuuksia sen aloitussuunnitelmassa – ainoa ero on, että voitit’t saa ensisijaista tukea.

Verkkokauppasuunnitelma on tarkoitettu niille, jotka haluavat rakentaa verkkokauppaa – periaatteessa, jos kirjaudut tähän suunnitelmaan, voit myydä tuotteita verkkosivustosi kautta. Joten jos verkkokauppaa ei käytetä’t jotain sinä’Tarkasteltaessa älykäs valinta on Gator’s Aloitussuunnitelma.

Gator ei tällä hetkellä tee sitä’t ei ole ilmaista suunnitelmaa tai kokeiluversiota. Tästä syystä me’d ehdottaa aloitussuunnitelman poistamista yhdeksi kuukaudeksi – jos pidät siitä, mitä saat, voit sitoutua kahden vuoden tilaukseen halvemmalla..

Ensimmäinen kuukausi maksaa sinulle vähemmän kuin pizza pizzaa, ja voi johtaa omaan online-maailmallesi.

6

HostGator-verkkosivustojen rakennuskatsaus: johtopäätös

Valitettavasti me’olemme tulleet loppuun. Toivomme, että pidit HostGator-verkkosivustojen rakennuskatsauksen hyödyllisenä!

Käännä, anna’Yhteenveto mitä me’olet oppinut:

 • HostGator’Sivuston rakentaja Gator on uskomattoman käyttäjäystävällinen. Rakentajassa on valmiiksi suunnitellut mallit ja vedä ja pudota -editori.
 • Itse mallit näyttävät vähän perusasioilta, mutta ne’olet täydellinen luomaan yksinkertaisia ​​online-esityksiä, kuten blogeja.
 • Gatorilla on loistavia ominaisuuksia. Sen lisäksi, että se on isäntänä sinulle, se tarjoaa myös rajoittamattoman kaistanleveyden ja tallennustilan.
 • siellä’Sillä ei ole ilmaista suunnitelmaa tai kokeilua, mutta hinnat ovat erittäin kohtuulliset. Gator’s Käynnistyssuunnitelma edustaa parasta vastinetta rahalle.

Me’d katso HostGator’verkkosivustojen rakentaja loistavana vaihtoehtona ihmisille, joilla ei ole kokemusta verkkosivuston suunnittelusta ja jotka tarvitsevat yksinkertaisen itse toimitetun ratkaisun.

Koska Gatorissa on paljon tallennustilaa ja hämmästyttävä sosiaalisen median integrointi, se sopii palvelupohjaisiin sivustoihin sekä sellaisiin, jotka tarvitsevat suuria galleriaosioita, joissa on paljon mediasisältöä.

Don’t vain ota sanamme siitä huolimatta – ota Gator kehrää itseäsi ja katso mitä ajattelet. Kaikki se’Maksat sinulle muutaman taalaa ja parin tunnin.

7

HostGator Website Builder Review: UKK

Onko HostGator’Sivustojen rakentaja sopii pienille yrityksille?

Vastaus riippuu todella siitä, mikä yrityksesi on. Gator’Suuri tallennuskapasiteetti ja rajaton kaistanleveys tekevät siitä ihanteellisen yrityksille, jotka tarvitsevat kuvagallerioita tai paljon mediasisältöä. Se ei’t ei kuitenkaan ole sisäänrakennettua sähköpostimarkkinointia, niin’on jotain pidettävä mielessä.

Voitko rakentaa verkkokaupan Gatorin kanssa?

Ehdottomasti. Gator’huipputasoinen suunnitelma, ‘verkkokauppa’ on rakennettu hyvin, juuri sille. Sen avulla voit myydä tuotteita ja käsitellä maksuja, ja siinä on myös hieno analytiikkapaketti, jotta voit seurata kaikkea. On olemassa muita verkkokaupan vaihtoehtoja, mutta Gator on järkevä valinta.

Mitä minun pitäisi etsiä verkkosivustojen rakentajalta?

Oikean verkkosivuston rakentajan valinta on aina subjektiivinen päätös – kun kaikki sanotaan ja tehdään, tarvitset tarpeitasi vastaavan. Yleisiä huomioitavia asioita on tarjolla olevat ominaisuudet, hinta ja kuinka hyvä apu ja tuki on. Voit verrata kaikkea tätä ja muuta siirtymällä verkkosivustojen rakentajien vertailukaavioon.

Mitkä verkkosivustojen rakentajat ovat parhaat?

Me’olemme antaneet tunteja tutkimusta tuntikausia juuri tähän kysymykseen. Löydöksistämme Wix on paras monipuolinen verkkosivustojen rakentaja, mutta muut huippualustat palvelevat erityistarpeita. Esimerkiksi neliötila on erinomainen muotoilu, kun taas Shopify on täydellinen, jos tarvitset verkkokauppaa.

Löysimme arvosteluamme hyödyllisen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map