Huomiota herättävä verkkosivustojen rakentajakatsaus 2020


Silmiinpistävä arvostelu

Silmiinpistävä arvostelu


luokitus

4/5 tähteä

Huomiota herättävä verkkosivustojen rakentaja

 • Paras hinta-laatusuhde
 • Vapaa suunnitelma
 • 0–49 dollaria kuukaudessa
 • Basic yhden sivun rakentaja
 • Tule nopeasti verkkoon
 • Suuri apu ja tuki

Katsaus Lucy Carney

Viimeksi päivitetty 2. tammikuuta 2020

Yhdellä silmäyksellä

Haluatko rakentaa verkkosivuston, mutta älä’Onko sinulla teknistä kokemusta? Sinä’uudelleen ole ainoa!

Mutta hyvä uutinen on, että verkkosivustojen luomisen maailma on muuttumassa. Uskomme, että kuka tahansa ja jokainen voivat luoda oman verkkosivustonsa, ja niin myös tehdä häkellyttävän.

Silmiinpistävä perustettiin vuonna 2012, ja se on omistautunut palvelunsa Internetin avaamiseen kaikille riippumatta heidän kyvystään tai teknisestä tietotaitostaan. He keskittyvät saamaan sivustosi halpaa ja nopeaa, mikä sopii hyvin sekä henkilökohtaisille että pienyrityssivustoille.

Me’olen käyttänyt häkellyttävän ja me’sait ihmiset kuten sinäkin käyttämään sitä. Tässä katsauksessa me’Kerron sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää ja paljon muuta! Mutta ensin, anna’s tarkastella etuja ja haittoja…

Silmiinpistävää plussa ja miinukset

Huomiota herättäviä# 1# 2# 3# 4# 5
Hyvää vastinetta rahalle
Loistava asiakastuki
Ihanteellinen blogisivustoille
Yksi halvimmista rakentajista, jotka myyvät läpi
Mallien alustaminen on helppoa
Huomiota herättäviä haittoja# 1# 2# 3# 4# 5
Verkkokauppa on rajoitettua
Huonot työkalut yrityksen mittakaavassa
Voi luoda vain yhden sivun verkkosivustoja
Muokkaaminen ja estetiikka ovat rajoitetut
Huono mallin käytettävyys

esittely

Silmiinpistävästi on verkkosivustojen rakentaja, joka tarjoaa erilaisia ​​malleja ja tyylikkäitä, jos yksinkertaisia, malleja. Se on suunnattu kaikille aloittelijoille, ja vaikka voi’Et todella kilpaile kehittyneempien tuotemerkkien, kuten Wix tai Weebly, kanssa, sillä on tiettyjä ominaisuuksia, jotka voivat tehdä siitä sinulle oikean valinnan.

Se’Se ei ole suurin tai paras siellä, mutta se huolehtii asiakkaistaan ​​loistavalla asiakastuella ja tarjoaa todella kohtuuhintaan. Käytettävissä olevat mallit ovat tyylikkäitä, mutta tarjoavat vain vähän luovaa hallintaa, asettamalla nopeuden monimutkaisen editoinnin yläpuolelle.

Jos sinä’Etsitkö yksinkertaista mallia, jossa on perusominaisuudet, Silmiinpistävä voisi olla sinulle!

Yrityksen toimintamalli heijastuu toimitusjohtajan David Haisha Chenin tarjouksessa:

“Silmiinpistävää on todella nopea ja helppo. 15 minuutissa, alusta loppuun, sinulla voi olla jotain kaunista ja toiminnallista. Oppimiskäyrää ei todellakaan ole, koska teemme paljon työtä sinulle. Keskitymme pääasiassa keskivertokäyttäjiin – ihmisiin, jotka eivät ole koskaan rakentaneet sivustoa aiemmin.”

Se’s loistava filosofia, mutta mitä se tarkoittaa käytännössä? Kuinka helppokäyttöinen On Silmiinpistävän? Millaiset sen hinnasuunnitelmat ovat? Kenelle se on paras valinta? Antaa’s selvittää!

Kuinka helppoa on silmiinpistävää käyttää?

Helppokäyttöisyys on niin tärkeää, kun sinä’olet valinnut verkkosivuston rakentajan, varsinkin jos sinä’uudelleen aloittelija. Haluat jotain, jota voit tosiasiallisesti käyttää – ja mikä vielä parempi, todella nauttia käytöstä -, joka näyttää myös hyvältä sivustollesi.

Sinä et’t läpäistä ajokoe ja kiirehti heti ulos ostaaksesi parhaimman näköisen superauton, vain löytääksesi, että voit’t saada se tielle. (Toivomme joka tapauksessa)!

Joten miten me tiedämme, onko verkkosivustojen rakentaja helppokäyttöinen vai ei? Koe ajaa heidät ensin! Saamme sinun tapaan ihmisiä kokeilemaan heitä ja näkemään, kuinka he löytävät sen. Pisteet, muistiinpanot ja käytännön kokemus meillä’pystyt todella käsittämään kuinka helppokäyttöinen jokainen verkkosivuston rakentaja on!

Mutta miten silmiinpistävästi meni?

Huolimatta siitä, että keskitytään yksinkertaisuuteen, selkeyteen ja saavutettavuuteen, silmiinpistävää’Tulokset olivat melko keskimääräisiä testattaessa helppokäyttöisyyttä. Tämä on yllättävää, kun otetaan huomioon heidän keskittyminen aloittelijoihin. Tuloksemme osoittivat, että suurin osa ihmisistä halusi intuitiivisempaa järjestelmää, jolla sivustonsa olisi luovampaa.

Käytettävissä olevilla malleilla on puhdas ja houkutteleva estetiikka, mutta todellinen käytettävyys saavutettiin huonosti brändäyksen, suunnittelun ja käyttökokemuksen suhteen.

Koska tämä ei ole’t loistava ensivaikutelma’On syytä sanoa, että se’Eivät kaikki ole huonoja. Jos jotain, he’Olemme yrittäneet tehdä malleista liian yksinkertaisia ​​keskittyen sen sijaan siihen, kuinka nopeasti sivustosi voidaan luoda ja käynnissä, ja niin’s missä ne putoavat.

Anna minun selittää. Mallit tarjoavat kaiken jo sinulle, varastokuvilla ja tekstillä, jota voit muokata, mikä on melko suoraviivaista. 80%: lla ihmisistä oli helppoa kirjoittaa ja muokata tekstiä sekä upottaa ominaisuuksia, kuten kartta tai yhteyslomake.

Jos kuitenkin haluat mukauttaa sivustosi todella ja alkaa ajaa mallin rajoja, niin’s kun voi juuttua. Tämä on linja sen helppouden välillä, että verkkosivustojen rakentaja tekee suuren osan työstä sinulle, ja turhautumisen välillä, jolla ei ole kyseistä luovaa vapautta.

Tämän sanoi’On syytä huomata, että kaikki eivät halua täydellistä luovaa hallintaa. Voit mukauttaa sivustosi mallin sisällä kuluttamatta paljon aikaa tai (jopa) rahaa.

Voit saada sivuston nopeasti nopeasti, mikä tekee perusasiat ilman, että se aiheuttaa sinulle päänsärkyä viikkoiksi. Se voitti’t olla mitään suurta tai superhieno, mutta se’Saat työn valmiiksi ja nopeasti.

Tämä on täydellinen, jos sinä’vasta aloittamassa, ja haluat hyvännäköisen sivuston ilman stressiä suunnittelusta tai uudelleenmuotoilusta. Tässä’mitä yksi testaajistamme sanoi Strikinglyn käytöstä:

“Sitä oli helppo käyttää ja estetiikka oli tyylikäs, tyylikäs ja yksinkertainen.”

Itse mallineilla on helppo pelata. Lisäksi ne kaikki ovat täysin liikkuvia, mikä helpottaa elämääsi. Voit myös vaihtaa malleja niin monta kertaa kuin haluat ja se alustaa kaiken automaattisesti puolestasi. (Sen sijaan, että nollaat sen kokonaan kuten jotkut muut web-rakentajat).

Joten Strikinglyllä on täällä muutama vastakkainen tulos. Antaa’s yhteenvetona.

Sen helppokäyttöisyys on melko keskimääräinen, ja mallien rajoitukset voivat olla turhauttavia. Toisaalta se tekee suuren osan työstä sinulle ja perusmuokkausten tekeminen on todella helppoa. Joten jos sinä’uudelleen aloittelija ja haluavat perussivuston nopeasti nopeaa’s muotoiltu sinulle, niin Silmiinpistävästi tekee työn.

Jos sinä’oletko epävarma mistä’paras sinulle, miksi et voi tutustua vertailutaulukoihimme tai ilmaiseen tietokilpailuun, jonka avulla voit valita?

Kuka on hämmästyttävän paras?

bloggaaminen

Yksi silmiinpistävä’Vahvuutena on sen blogin ominaisuudet. Siinä on kaikki mitä tarvitset blogiisi menemiseen, mukaan lukien analytiikka, RSS-syöte, sosiaalinen kirjanmerkkejä, kommenttiosasto, hakuominaisuus sekä näyttökategoriat.

Sinun tarvitsee vain napsauttaa “Lisää uusi osio” valitse sivuvalikosta “Yksinkertainen blogi” ja hei presto! Sinä’olet valmis aloittamaan bloggaaminen. Tämä on saatavana myös ilmaisessa versiossa, mikä on bonus!

hämmästyttävän blogi-asetuksetSilmiinpistävästi on täydellinen valikoima bloggaustoimintoja, joita on helppo hallita asetuksissa.

Kuvaus “Yksinkertainen blogi” on melko paljon mitä se sanoo tinalla. Se’S ei teeskentele olevansa lopullinen blogialusta, mutta se’Sillä on ehdottomasti työkalut ja yksinkertaisuus perustaa perustason mutta hyvin toimiva blogi.

Jos sinä’kun teet oman blogin, mutta haluat aloittaa yksinkertaisesti, tämä on fiksu valinta. Voit pysyä ilmaisessa versiossa niin kauan kuin haluat, tai päivittää johonkin niiden porrastetusta hinnasuunnitelmasta lisäominaisuuksia varten.

Jos sinä’uudelleen super tosissaan bloggaaminen, tutustu luettelo Suosituimmat blogging alustat saadaksesi lisätietoja.

liiketoiminta

Jos sinulla on yritystä, sinä’Minulla on verkkosivustojen rakentajalta erilaisia ​​tarpeita kuin esimerkiksi blogin tai henkilökohtaisen sivuston. Kuten olet jo arvata, Strikingly ei ole paras valinta, jos sinä’uudelleen suuri tai nopeasti kasvava yritys.

Mutta jos sinä’uudelleen freelancerina, joka haluaa mainostaa tuotemerkkiäsi, tai pienyritystä, joka on valmis saamaan online-läsnäolon, silmiinpistävä voi olla sinulle, varsinkin jos’uudelleen tiukka budjetti ja haluat jotain verkossa nopeasti.

silmiinpistävästi sivuston esimerkkejäSilmiinpistävästi on linkkejä todellisiin, onnistuneisiin sivustoihin, jotka on rakennettu niiden malleilla, joista voit selata ja saada inspiraatiota.

Verkkokaupan

Verkkokaupan avulla voit ostaa ja myydä tuotteita verkossa. Silmiinpistävästi on “Yksinkertainen myymälä” ominaisuus, jonka voit lisätä sivustoosi. Ilmaiseen suunnitelmaan voit lisätä vain yhden tuotteen (rajoittamattoman varaston), joten sinä’Sinun on päivitettävä lisätäksesi uusia tuotteita.

Sinulla on erilaisia ​​päivitysvaihtoehtoja. Rajoitettu versio tarjoaa viisi tuotetta, joita voit myydä sivustosi kautta. Tämä nousee jopa 300 Pro-suunnitelmaan ja 500 tuotetta VIP-suunnitelmaan. Tutkimuksemme osoitti, että Strikingly on oikeastaan ​​yksi halvimmista verkkosivustojen rakentajista, joita voit myydä.

Mikä tahansa suunnitelma sinäkin’uudelleen, se’Sitä on todella helppo lisätä verkkokaupan ominaisuuteen ja, vaikka se onkin rajoitettu, se’kiva ainakin olla vaihtoehto. Sitä tulisi ehdottomasti käsitellä lisäominaisuutena, ei sivuston ainoana tarkoituksena.

Jos yrityksesi luottaa yksinomaan tai enimmäkseen tuotteiden myyntiin, sinun tulee harkita yhtä verkkokauppaan keskittyneemmistä sivustoista. On muitakin verkkosivustojen rakentajia, joille on sisällytetty laajemmat verkkokaupan ominaisuudet (kuten Wix), tai tiettyjä verkkokauppasivustoja, kuten Shopify tai BigCommerce.

henkilökohtainen

Mallivalikoima Upeasti tarjoavat mallit ovat esteettisesti miellyttäviä ja tyylikkäitä, ja niissä on suuret ja korkealaatuiset kuvat. Lisäominaisuuksilla, kuten galleria ja suuret mediaosat, Strikingly sopii pieneen salkkuun tai henkilökohtaiseen sivustoon.

häkellyttävän’Estetiikka on tyylikäs ja tyylikäs, mutta mallin rajoitukset rajoittavat sitä, kuinka luova voi olla esittäessäsi portfoliosi verkkosivulla.

Joten jos sinä’Etsitkö nopeaa online-läsnäoloa, hyvää vastinetta rahalle ja luovaa vapautta ei ole’t ensisijainen tavoite, sitten silmiinpistävästi tekee työn.

skaalautuvuus

Kuten jo mainitsimme, jos sinä’aloittaessasi henkilökohtaisen portfolion tai sivuston pienyrityksellesi, Strikingly vie sinut ehdottomasti verkkoon ja alkaa kasvattaa online-läsnäoloasi.

Toinen hankinta on erinomainen vastine rahalle, jota Strikingly tarjoaa, mikä auttaa sinua ehdottomasti’budjetin pitäminen tai sivustosi käynnistäminen omasta taskustasi.

Mutta silmiinpistävää ei ole’t ihanteellinen isommille sivustoille tai suurille verkkokauppayrityksille.

Haluat sivustosi pysyvän yrityksesi kanssa kasvaessa. Saatat joutua haluamaan enemmän räätälöintiä sivustollesi, raskaampaa verkkokaupan ominaisuutta tai jopa monimutkaisempaa sivurakennetta. Ollakseen täysin edessä, silmiinpistävästi vain ei’tillä ei ole parhaita työkaluja yrityksen mittakaavaan.

Jos sinä’Etkö ole varma yrityksesi parhaasta verkkosivustojen rakentajasta, tutustu vertailutaulukoihimme saadaksesi erinomaisen yleiskatsauksen parhaista valinnoistamme.

Strikinglyn työkalut

auta & Tuki

Apu ja tuki on yksi silmiinpistävää’vahvimmat alueet.

hämmästyttävän tietopohjaSilmiinpistävästi on tietokannassaan laajoja ohjeresursseja, joita on helppo navigoida ja etsiä.

Sillä on loistava tietopohja. Sen artikkeleissa on usein videoita ja kuvakaappauksia, joten sinäkin’löydät todennäköisesti tietoja nopeasti ja selvästi.

Mutta jos tarvitset ylimääräistä apua, 24/7 live chat-tuki on käytettävissä, jos asiat ovat hankalia. ‘Onnellisuusvirkamiehet’ ovat aina valmiina vastaamaan mihin tahansa.

Siellä on myös ideofoorumi, jossa voit ehdottaa uusia ideoita parantamiseksi silmiinpistävästi ja äänestää muiden ihmisten puolesta’s ehdotuksia. Jos sinulla on tietty kysymys tai haluat nostaa lipun, voit lähettää hänelle sähköpostia suoraan.

Sosiaalisen median integraatio

Nykyään sosiaalinen media on kuin happi – näyttää siltä, ​​että ihmiset, mutta etenkin yritykset, tarvitsevat sitä menestyäkseen ja selviytyäkseen.

Silmiinpistävästi on sosiaalisen syötteen osio, jonka voit lisätä ja linkittää sosiaalisen median tileihisi. Tällä tavalla kävijät voivat seurata päivityksiäsi.

On tiettyjä ominaisuuksia, joita ei ole’t käytettävissä ilmaisessa versiossa, esimerkiksi tuomalla viestejä Facebook-sivulta henkilökohtaisen aikajanan sijaan (sinun on oltava Pro-suunnitelmassa käyttääksesi tätä). Pro-suunnitelmalla voit lisätä live chat -ominaisuuden myös Facebook Messengerin avulla.

Voit yhdistää sivustosi Facebook-, Twitter- ja Instagram-tiliisi, joten uusimmat viestit näkyvät sivustossasi. Se’Se ei ole kaikkein tyylikäs tai intuitiivinen sosiaalinen syöte, mutta se’on yksinkertainen ja tekee työn, ja silmiinpistävästi tarkistaa syötteestäsi automaattisesti uusia viestejä viiden minuutin välein.

Analytics

Kuten useimmat verkkosivustojen rakentajat, myös Strikinglyssä on sisäänrakennettu analytiikkaominaisuus, jolla voit nähdä kuinka moni ihminen on käynyt sivustossasi.

Tämä sisältää sen, mitkä maat he ovat’olet nähnyt, kun ihmiset vierailivat sivustollasi, samoin kuin jos he’olet tullut mobiili- tai työpöydältä. Voit tarkastella näitä tilastoja eri aikaväleillä: viimeiset 24 tuntia, viimeiset seitsemän päivää, viimeiset 30 päivää ja viimeiset 90 päivää.

silmiinpistävästi analytiikkahäkellyttävän’sisäänrakennettu analytiikkaominaisuus seuraa automaattisesti sivustosi’liikennettä ja antaa selviä tuloksia.

Tämä oletusanalytiikkaominaisuus on ainoa, joka on saatavana Strikingly-sivustolla, ja antaa sinulle selkeän, peruskatsauksen sivustostasi’liikennettä. Mutta jos haluat yksityiskohtaisemman ja kattavamman analyysin sivustoltasi, ehdottomasti ehdottomasti suositellaan Google Analyticsin käyttöä ja jopa oppaan asennusta heidän ohjekeskukseen..

SEO & Markkinointi

Jos sinä’olet tosissasi saada niin monta ihmistä sivustoosi kuin mahdollista, sinun on ehkä upotettava varvas hakukoneoptimoinnin (SEO) vesille. Se’Emme ole niin pelottavia kuin miltä se kuulostaa, lupaamme!

Periaatteessa on tiettyjä asioita, joita voit tehdä kertoaksesi Googlelle ja muille hakukoneille, mistä sivustosi on ja kuinka hyödyllinen se voi olla ihmisille. Ajattele sitä asettamalla opasteet sivustollesi, osoittaen ihmisiä oikeaan suuntaan!

Jos sivustosi on esimerkiksi ruoanlaittoa käsittelevä blogi, lisäämällä oikeisiin viitoihin Google ilmoittaa, että Google ei näytä sivustoasi henkilölle, joka etsii kaksoislasia. Se auttaa myös ruoanlaitto-blogeja etsivien ihmisten tietämään, että sivustosi on valittava.

Tämä on aivan uusi maailma useimmille ihmisille, mutta älä’t hätää. Erinomaisesti pitää sen melko yksinkertaisena antaen SEO-tarkistusluettelon, jota voit seurata.

silmiinpistävän SEO tarkistuslistaSilmiinpistävä tarjoaa SEO-tarkistusluettelon, joka antaa vinkkejä ja linkkejä, jotta sijoitus Googlessa olisi mahdollisimman helppoa. Tämä löytyy helposti Asetuksista.

Markkinoinnin suhteen Strikinglyllä on vähemmän tarjottavaa kuin muilla verkkosivustojen rakentajilla. Toistaiseksi ainoa käytettävissä oleva sähköpostimarkkinointityökalu on Pro-käyttäjille, ja se tarkoittaa ulkoisen MailChimp-nimisen järjestelmän upottamista sivustoosi..

Voit lisätä sivustoosi erilaisia ​​lomakkeita ja yhteystietoja pitääksesi yhteyttä vierailijoihisi, jotka kaikki ovat saatavana ilmaisena versiona. Ne ovat melko perusominaisuuksia, joten valitsetko ehdottomasti markkinoinnin tärkeyden sivustollesi.

verkkotunnukset

Verkkotunnukset – se’s kaikki nimessä!

Voit ostaa verkkotunnuksen mistä tahansa silmiinpistävästä’suunnitelmat – jopa ilmainen suunnitelma! Tämä on hienoa, koska tarkoittaa, että voit ensin suojata verkkotunnuksesi ja sitten päivittää maksulliseen suunnitelmaan milloin tahansa’olet valmis. Kerran sinä’ve päivitetty joko rajoitettu tai Pro-suunnitelma, voit sitten yhdistää verkkotunnuksesi verkkosivustoosi.

Vielä parempi, voit rekisteröidä verkkotunnuksesi jopa 10 vuotta – Joten haluat lukita sen pitkäaikaisesti tai uudistaa säännöllisemmin, Strikingly on peittänyt sinut.

Silmiinpistävästi tarjoaa laajan valikoiman korkean tason verkkotunnuksia (TLD). Nämä ovat verkkotunnuksia, jotka päättyvät laajennuksiin, kuten .boutique tai .shop, ja antavat sinulle ainutlaatuisemman verkkosivuston osoitteen, jotta voit todella erottua joukosta.

Nämä ylätason verkkotunnukset voivat maksaa enemmän, mutta yleensä maksat 24,95 dollaria vuodessa normaaleille verkkotunnuksille, kuten .com, .net tai .org.

Yhdistää verkkotunnuksen silmiinpistävästi automaattisesti sivustoosi, ja verkkotunnuksen yksityisyys sisältyy myös rekisteröinnin yhteydessä. Tietokannassa on hyödyllisiä oppaita, jotka kertovat kuinka rekisteröidä ja yhdistää verkkotunnuksia.

Jos sinulla on jo verkkotunnus, voit siirtää sen toiselle rekisterinpitäjälle Strikingly. Tämän avulla verkkosivustojen ja verkkotunnusten hallinta on helppoa yhdessä paikassa.

Jos et’t halua mukautettua verkkotunnusta tai et’Haluat päivittää saadaksesi yhden, voit mukauttaa sivustosi’URL-osoite ilmaisessa versiossa poistamatta silmiinpistävää tuotemerkkiä. Sinulla voisi olla esimerkiksi https://my-cooking-blog.strikingly.com/

turvallisuus

Ota SSL (SSL) käyttöön kaikilla mukautetuilla verkkotunnuksilla, mikä antaa vierailijoille pääsyn sivustoosi suojatun Hyper Text Transfer Protocol (HTTPS) -protokollan kautta..

Etkö ole varma mitä se tarkoittaa? Se’s oikeastaan ​​aika yksinkertainen! Kun kävijä menee sivustoosi, yhteys heidän ja sinun välilläsi on turvallinen. Tämä antaa kävijöillesi luottamusta ja voi myös parantaa sijoitustasi Googlessa!

Tämä määritetään automaattisesti kaikille mukautetuille verkkotunnuksille (joten sinun on oltava joko Rajoitettu tai Pro-suunnitelma). Se ei’Ei ole väliä, oletko ostanut verkkotunnuksesi Strikinglyltä tai siirtänyt sen muualta.

varmuuskopiot & Palauttaa

Kun sinä’sivuston uudelleenmuokkaaminen Automaattisesti tallentaa muutokset puolestasi, mikä on todella hyödyllistä!

Varmuuskopioita ei kuitenkaan ole, joten kannattaa ehkä tehdä kopio sivustostasi joka tapauksessa. Voit tehdä tämän siirtymällä hallintapaneeliin napsauttamalla “lisää vaihtoehtoja” valikko ja valitsemalla “klooni”.

Tämä luo automaattisesti julkaisemattoman kopion sivustostasi. Se ei’t synkronoituu automaattisesti, kun teet muutoksia niin’kannattaa tehdä uusi kopio aina silloin tällöin, jotta se pysyisi ajan tasalla.

Silmiinpistävä hinnoittelu & Rahan arvo

Sinä’Olemme kuulleet meidän mainitsevan muutaman kerran, kuinka silmiinpistävä on hyvää vastinetta rahalle. Mutta kuinka paljon joudut maksamaan ja mitä saat valitsemastasi suunnitelmasta?

Silmiinpistävästi on ilmainen suunnitelma, joka on ilmainen ikuisesti. Joten mitä tämä saa sinut? Vastaus on rajaton määrä ilmaisia ​​sivustoja, verkkotunnus päättyy “strikingly.com”, 5 Gt: n kuukausittainen kaistanleveys, yksi tuote sivustoa kohden Yksinkertaisessa kaupassa ja 24/7-tuki. Ei huonommin!

Mutta jos sinä’etsitkö hieman kehittyneempää tai ammattimaisempaa sivustoa’kannattaa tarkastella niitä kolmea maksettua hinnasuunnitelmaa, joita heillä on myös tarjolla.

hämmästyttävän hinnasuunnitelmathäkellyttävän’Vuotuiset laskutetut hinnasuunnitelmat sisältävät Limited-, Pro- ja VIP-ominaisuudet ja ominaisuudet kullekin, mukaan lukien 14 päivän ilmainen kokeilu.

Nämä hinnat osoittavat vuotuiset laskutussuunnitelmat, joiden avulla voit käyttää ilmaista verkkotunnusta. Siellä on myös kuukausisuunnitelma (tämä ei sisällä VIP-tasoa tai ilmaista verkkotunnusta) ja kahden vuoden suunnitelma missä’laskutetaan uudelleen joka toinen vuosi (ja sisältää samat ominaisuudet kuin vuotuinen laskutusjärjestelmä).

Vapaa suunnitelma: 0 dollaria ikuisesti! Yksinkertaiset ominaisuudet, kuten blogi, myymälä, kuvagalleria, sosiaalinen syöte ja yhteystietosivut sekä muut, tekevät tästä loistavan aloitustason kokeilemaan ja luottamaan itseesi. Ympärivuorokautinen tuki ja rajoittamaton ilmainen sivusto auttavat vain kaupan solmimisessa.

rajoitettu: varten 8 dollaria kuukaudessa saat ilmaisen verkkotunnuksen ostoksen, nousun viiteen tuotteeseen yksinkertaisessa myymälässäsi ja 50 Gt: n kuukausittaisen kaistanleveyden. Sinulla voi olla kaksi rajoitettua sivustoa, samoin kuin voit yhdistää oman mukautetun verkkotunnuksesi Strikingly-sivustoosi.

Pro: 16 dollaria kuukaudessa saa sinut tuplarajoitetun suunnitelman ominaisuuksista yli. Pitämällä ilmaisen verkkotunnuksen ja rajoittamattomien ilmaisten sivustojen etuja, Pro-suunnitelma antaa sinulle myös rajoittamattoman kaistanleveyden, 300 tuotetta yksinkertaisessa myymälässäsi ja kolme Pro-sivustoa. Tähän sisältyy koko joukko muita etuja, kuten mahdollisuus lisätä useita sivuja, mobiililaitteiden toimintonäppäimiä ja poistaa silmiinpistävän tuotemerkki sivustoltasi..

VIP: at 49 dollaria kuukaudessa tämä on korkein hintataso, joka antaa sinulle kaiken Pro-suunnitelmassa plus viisi Pro-sivustoa, 500 tuotetta kaupassa, ensisijainen asiakaspalvelu ja tilinhallinta.

Huomiota herättäen on halvempi keskimääräinen hinta suunnitelmiensa keskuudessa kuin mikään muu rakentaja. Ja tarjolla olevien monipuolisten ominaisuuksien lisäksi ilmaisen verkkotunnuksen etuja niin kauan kuin sinä’uudelleen kanssa Silmiinpistävästi, tämä tekee siitä hyvää vastinetta rahalle.

Itse asiassa tutkimuksessamme se tuli parhaimmaksi vastineeksi rahalle, joka on täydellinen niille, jotka haluavat aloittaa verkkosivustosi rakennusmatkan minimaalisella taloudellisella riskillä. Jokaisen suunnitelman 14 päivän ilmaiset kokeilut ovat loistava tapa kokeilla, mikä toimii sinulle ilman tarvetta sitoutua pitkällä aikavälillä.

Huomiota herättävä verkkosivustorakentajan katsaus – yhteenveto

häkellyttävän on paljon ristiriitaisia ​​etuja ja haittoja. Joten anna’s yhteenvetona, jos sinä’raapimalla päätäsi siitä’s sinulle oikea verkkosivustojen rakentaja.

häkellyttävän’Keskittyminen aloittelijoihin tarkoittaa sitä’s käyttäjäystävällinen. Voit unohtaa koodauksen, isännöinnin, web-suunnittelun ja kaiken tämän jazzin. Valitse vain malli ja muokkaa sitä tarpeitasi vastaavaksi.

Mutta vaikka se on melko yksinkertaista, se ei ole aina täysin suoraviivaista ja helppokäyttöinen. Joskus saatat jopa löytää itsesi tarvitsevan vähän apua. Onneksi Strikinglyllä on loistava asiakastuki, joten sinun ei tarvitse koskaan taistella yksin!

häkellyttävän’Keskittyminen saa sinut verkkoon – nopeasti. Jos tarvitset nopeutta suunnittelun tai luovan vapauden suhteen ja tarvitset vain perussivuston, jolla on yksinkertainen ja tyylikäs estetiikka, silmiinpistävä on hieno vaihtoehto!

Kaiken kaikkiaan, jos sinä’perustaessasi blogin, henkilökohtaisen tai pienyrityksen sivuston ja haluat selkeän mallin edessäsi, jotta saat sivuston halvalla ja nopeasti, häkellyttävän on hyvä valinta. Se voi’t kilpailevat alan suurten nimien kanssa, jotka pyrkivät olemaan parhaat parista, mutta sen ominaisuusvalikoima ja vastinetta rahalle tekevät siitä parhaan muun. Ilmaisella suunnitelmalla ja 14 päivän ilmaisilla kokeiluilla se’kannattaa ainakin käydä katsomassa, mitä voit luoda… et koskaan tiedä, saatat yllättää itsesi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map