Kuinka luoda verkkosivusto GoDaddylle

Luo verkkosivusto GoDaddyllä 13 helpossa vaiheessa

kuinka rakentaa verkkosivusto godaddy-esiteltyyn kuvaanSe’on helppo tuntea olevansa hiukan kadonnut’uudelleen ensimmäisen verkkosivustosi rakentaminen. Saatat istua siellä ajatellen, miten voin rakentaa verkkosivuston GoDaddylle? Askel askeleelta -oppaamme vie sinut kädestäsi ja vie sinut läpi jokaisen vaiheen – määränpään? Oma GoDaddy-verkkosivustosi!


GoDaddy käyttää monia hattuja digitaalimaailmassa tarjoamalla kaikkea verkkotunnuksista isännöintiin, mutta yksi suosituimmista palveluista on verkkosivustojen rakentaja.

Testasimme GoDaddyn’Sivustojen rakentaja itse, markkinoiden parhaiden tuotemerkkien rinnalla. Kaiken kaikkiaan nautimme GoDaddyn käytöstä – se todella erottui omasta käyttäjäystävällinen ulkoasu ja suunnitteluavusteinen rakentaja.

Se’s erittäin helppo käyttää, koska se käyttää ADI (keinotekoinen suunnitteluäly) todella auttaa sinua rakentamaan verkkosivustosi. Kun syötät haluamasi verkkosivustotyypin, se luo automaattisesti mallisivuston, jota voit muokata. Voit kuvitella kuinka paljon aikaa ja teknistä vaivaa säästää!

Tämän ansiosta GoDaddy on paras aloittelijoille tai niille, jotka tarvitsevat verkkosivun mahdollisimman nopeasti – se’s nopein verkkosivustojen rakentaja lännessä (tai missä tahansa, todella).

Missä se putosi, sen melko yksinkertainen ulkonäkö ja ominaisuuksien puute – sinä voitit’t saada tehokas tai monimutkainen verkkosivusto GoDaddystä, mutta saat yksinkertaisen, nopean sivuston reaaliajassa muutamassa minuutissa. Katso täydellinen kuva sen tähden luokituksista alla!

Jos haluat selvittää, kuinka ajamme GoDaddyn vauhtinsa läpi, lue testausprosessistamme artikkelissamme: Kuinka suoritamme verkkosivustojen rakennustutkimusta. Jos epäilet, että tarvitset jotain hienostuneempaa, ota tietokilpailuomme löytääksesi sinulle parhaan verkkosivustojen rakentajan.

GoDaddy tulee mukana yhden kuukauden ilmainen kokeilu. Joten onko sinä’kun olet hermostunut ensimmäisen sivustosi luomisesta tai olet hiipumassa alkuun, voit rakentaa rakentamatta kuluttamatta senttiäkään.

Antakaa sen sanoa’Otamme ensimmäisen askeleemme verkkosivustojen rakentamisen kääntyvää tietä pitkin. Me’Näytän sinulle tarkalleen kuinka verkkosivusto luodaan GoDaddyn avulla. Me’Matka läpi asennusprosessin, sivustosi mukauttamisen ja vaiheet, jotka sinun on suoritettava ennen julkaisua. Me’ole mukanasi joka vaiheessa, joten laita paras jalkasi eteenpäin ja anna’mennään!

Lisätietoa

 • Lue meidän GoDaddy Website Builder -katsaus oppia lisää tästä nopeasta rakentajasta.
 • Katso kuinka GoDaddy vertaa tuotteissamme Verkkosivuston rakentajien vertailutaulukko.
 • Katso, kuinka GoDaddy sijoittuu arvosteluun Parhaat verkkosivustojen rakentajat vuonna 2019.

1

Valitse sivustotyyppi

Aivan ensimmäinen asia mitä sinun täytyy tehdä on päättää, minkä tyyppisiä verkkosivustoja haluat rakentaa. Jos haluat myydä verkossa, sinä’Sinun on rakennettava verkkokauppa. Jos voitit’Älä hyväksy maksuja verkkosivustosi kautta, sinun tulee valita verkkosivuston rakennusvaihtoehto.

godaddy-verkkosivustojen rakennusvalikkoSinun on valittava, minkä tyyppinen sivusto haluat rakentaa – verkkokaupan tai verkkosivuston.

Don’hätää, tämä päätös ei ole’t kiinni – jos muutat mieltäsi linjassa, voit aina lisätä verkkokaupan verkkosivustoosi myöhemmin.

Tässä vaiheittaisessa oppaassa me’Näytän sinulle kuinka rakentaa verkkosivusto verkkokaupan sijaan, vaikka monet vaiheet ovat samanlaisia.

Ennen kuin jatkat, varmista, että olet’ve:

 • Päätti, minkä tyyppisiä verkkosivustoja tarvitset
 • Valitsi oikean vaihtoehdon GoDaddyssa’verkkosivuilla

Lisätietoa

 • Haluatko myydä verkossa? Lue oppaamme Kuinka rakentaa verkkokauppa.
 • Katso kuinka GoDaddy vertailee Parhaat verkkokauppaympäristöt.

2

Aloita ilmainen kokeiluversio

GoDaddyllä on yhden kuukauden ilmainen kokeilu, josta on ehdottomasti hyötyä irti. Voit harjoitella näitä vaiheita ja saada sivustosi valmiiksi ilmaisella kokeiluversiolla. Päivitä (tai ei), kun kokeilusi päättyy..

Tämä tarkoittaa, että voit oppia käyttämään GoDaddyä kuluttamatta yhtä senttiä!

godaddy-verkkosivustojen rakentajan ilmainen kokeiluNapsauta vain Käynnistä ilmaiseksi -painiketta aloittaaksesi ilmaisen kokeilun GoDaddyllä.

Se’ilmaisen kokeilun aloittaminen on helppoa – napsauta mitä tahansa Aloita ilmaiseksi painikkeet GoDaddyssä’Luo sitten tili. Se’on täysin ilmainen, ja et’Sinun ei tarvitse antaa mitään luottokorttitietoja kirjautuaksesi sisään.

Tarvitset vain sähköpostin ja salasanan, ja sinä’re hyvä mennä!

godaddy luo ilmainen tiliSe’On erittäin helppo aloittaa GoDaddy. Tarvitset vain sähköpostiosoitteen – luottokorttitietoja ei tarvita.

Hyvä isä’Ilmainen kokeiluversio on erittäin antelias ja antaa sinulle paljon aikaa varmistaa sen’s on täydellinen rakentaja sinulle. siellä’s Ei riskiä eikä painostusta ilmoittautumiseen kun kokeilu on päättynyt – maksat vain, jos rakastit GoDaddyn käyttöä!

Kun kokeilusi on päättynyt, sinulla on valita neljä hinnasuunnitelmaa, jotka vaihtelevat välillä 10 dollaria ja 25 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain). Perussuunnitelma on halvin ja tarjoaa sinulle kaikki tavalliset välttämättömyydet, kuten SSL-suojaus ja rajoitetut sosiaalisen jakamisen vaihtoehdot.

SEO-työkaluille’Tarvitset 15 dollaria kuukaudessa vakiosuunnitelman ja vastaanottaaksesi varauksia ja maksuja palveluista tai tapaamisista sinulle’Tarvitsen 20 dollaria kuukaudessa Premium-suunnitelman.

Verkkokauppasuunnitelma on kallein, 25 dollaria kuukaudessa – tämä sisältyy myyntityökaluihin, kuten alennukset, toimitus ja varastojen hallinta.

Toistaiseksi aloita kuitenkin rakentaminen ilmaiseksi ja palaa takaisin valitsemaan hinnasuunnitelmasi, kun kokeilusi on ohi – yksinkertainen!

Ennen kuin jatkat, varmista, että olet’ve:

 • Napsautti Käynnistä ilmaiseksi
 • Luo GoDaddy-tilisi

Lisätietoa

 • Haluatko rakentaa ja julkaista ilmaiseksi? Lue arvostelu Parhaat ilmaiset verkkosivustojen rakentajat.

3

Valitse toimiala ja verkkosivustosi otsikko

Kerran sinä’olet ilmoittautunut, sinä’Näen tämän sivun edessäsi, rohkaisemalla sinua aloittamaan. Tämä on ensimmäinen askel sivustosi rakentamiseen – ja se ei voinut’t olla helpompaa.

godaddy editor pääsee alkuunVerkkosivun aloittaminen on helppoa – kirjoita vain verkkosivustosi’nimi ja toimiala, johon se kuuluu.

Sinun tarvitsee vain kirjoittaa ala, johon sivustosi kuuluu, ja verkkosivustosi nimi. Kun teet niin, GoDaddy luo automaattisesti esimerkkisivun sinun perustietojesi perusteella’olet kirjoittanut.

godaddy-verkkosivustojen asennusteollisuus ja otsikkoGoDaddy luo sinulle sivuston sinun tietojen perusteella’olet kirjoittanut.

Halusimme verkkosivuston alalle “Kirjailija”, nimeltään “Lucy rakastaa kirjoittamista”. Hyvä isä heti antoi meille tämän yksinkertaisen, tyylikkään teeman, keskittynyt siihen, mitä me’d kertoi siitä toistaiseksi. Voit pelata eri toimialoilla ja sivustonimikkeillä löytääksesi itsesi’olet tyytyväinen – kun olet’olet tyytyväinen, napsauta Jatka-painiketta.

Voi, ja älä’t huolestu, jos et’Rakastamme kaikkia ensimmäisessä verkkosivustossa olevia asioita – sinä’Aion mukauttaa sitä hetkessä.

Ennen kuin jatkat, varmista, että olet’ve:

 • Valitsit, mihin alaan verkkosivustosi kuuluu
 • Ajattelin nimeä verkkosivustollesi
 • Syöttänyt nämä tiedot sivustollesi
 • Napsauta Jatka jatkaaksesi seuraavaan vaiheeseen

Lisätietoa

 • Rakennatko yrityksen verkkosivustoa? Katso oppaamme Kuinka luoda yrityksen verkkosivusto hyödyllisiä vinkkejä.

4

Aloita sivustosi muokkaaminen: Valitse teema

Nyt sinä’Jos olet saanut perusmallisi, voit alkaa muokata sitä niin, että se’ainutlaatuisempi ja yhdenmukainen oman tuotemerkkisi kanssa. Ensimmäinen tehtävä on valita teema. Teema muuttaa sivustosi suunnittelua ja asettelua, joten se’On tärkeää valita haluamasi!

godaddy verkkosivujen rakentaja miten muokataGoDaddy opastaa sinut sivustosi läpi’asennus, kehotettaessa valitsemaan teema ja lisäämään oma teksti.

Se’Teeman vaihtaminen on helppoa – napsauta vain teemapainiketta ja sinäkin’Löydät useita eri teemoja, joita voit esikatsella.

Aihe, josta aloitimme täällä, oli nimeltään Kauppa, mutta siellä on paljon muita selaamaan.

godaddy valitse teemaGoDaddy tarjoaa sinulle valikoiman erilaisia ​​teemoja ja voit jopa muuttaa tämän esikatselun värejä ja fontteja auttaaksesi sinua päättämään.

Kunkin teeman perusteet pysyvät samoina, mutta asettelut ja tyylit vaihtelevat jokaisessa.

Napsauta oikeanpuoleisia väripainikkeita nähdäksesi, kuinka nämä teemat näyttäisivät eri värimalleilla, tai kokeile erilaisia ​​fontteja saadaksesi kuvan siitä, mikä voisi sopia sivustollesi.

godaddy-teeman esikatselun väritSe’Teemojen esikatselu on helppoa eri värimaailmassa – napsauta vain oikealla puolella olevia eri väripainikkeita.

Lopulta valitsimme Spaces-nimisen teeman, jossa on uusi fontti ja valkoinen väriteema, jotta teksti todella erottuisi. Kerran sinä’olet valinnut teemaasi, Napsauta Valmis-painiketta oikeassa yläkulmassa.

Tämä voitti’t ole verkkosivustosi lopullinen versio, joten älä!’t hätää, jos se’s ole 100% täydellinen – sinä’Saat mahdollisuuden lisätä omia kuvia, tekstiä, sivuja ja muuta, ennen kuin painat julkaisua.

Se’Tärkeää on tietää teemaasi’t asetettu kiveen – GoDaddy antaa sinun palata takaisin ja muuttaa teemaasi milloin tahansa, jopa sen jälkeen, kun sivustosi on tullut eläväksi!

godaddy valitse teemaväri ja fonttiKerran sinä’Jos olet valinnut teema, napsauta Valmis, jotta aloitat sivustosi räätälöinnin. Ennen kuin jatkat, varmista, että olet’ve:

 • Tarkastelin hyvää teemavalikoimaa – älä’t vain kiinni ensimmäisestä, jonka näet!
 • Esikatselut eri värejä ja fontteja
 • Valitsi rakastamasi teema (mutta muista, että voit palata takaisin ja muuttaa tätä milloin tahansa!)

Lisätietoa

 • Tarvitsetko inspiraatiota? Katso näitä Mahtava kotisivun suunnitteluasettelut!
 • Jos sinä’Etkö ole varma, mitkä värit toimivat parhaiten, tutustu oppaamme Kuinka valita hyvä värimaailma verkkosivustollesi.
 • Varmista, että valitsit sivustollesi sopivan kirjasimen oppaamme avulla Kuinka valita täydellinen kirjasintyyli verkkosivustollesi.

5

Mukauta suunnitteluasi: Lisää omia kuvia

Kuvat ovat erittäin tärkeitä verkkosivustollesi’menestys. Teemasi mukana on jo varastossa olevia kuvia, mutta haluat todennäköisesti lisätä oman!

Ensinnäkin, voit muuttaa kuvien muotoa tai sopivuutta napsauttamalla pieni sininen päivityspainike, joka on muutettavan kuvan oikeassa alakulmassa. Tämän jälkeen voit esikatsella neljää erilaista sopivaa – valitsimme seuraavassa esimerkissä “Täyttää”.

godaddy kuinka muokata kuviaTäällä voit nähdä erilaisia ​​vaihtoehtoja kuvan tyylin muokkaamiseksi.

Voit kuitenkin korvata tämän varastokuvan toisella – ehkä jopa valokuvasi sinä’olet ottanut itsesi! Tehdä tämä, Napsauta Korvaa-painiketta oikealla puolella. Tämä avaa mediakirjasto (ooh).

Täällä voit lähettää omia kuviasi, selata ilmaisia ​​valokuvia tai jopa muodostaa yhteyden sosiaaliseen mediaan lisätäksesi kuvia yhdellä napin painalluksella.

godaddy-mediakirjastoMediakirjasto on paikka, jossa voit hallita, ladata ja etsiä verkkosivustolle ladattavia kuvia.

Jos sinä’Kun käytät ilmaisia ​​arkistokuvia, voit tehdä elämästä helpompaa hakuominaisuuden avulla. Kerran sinä’olet valinnut kuvasi, napsauta Lisää nähdäksesi ne näkyvät verkkosivustollasi.

Suosituin vinkki! Don’Älä unohda lisätä alt-tekstiä’lataa kuvia sivustollesi. Alt-teksti kertoo ihmisille, mistä kuvasta on hyötyä, mikä on hyödyllistä, jos kuva ei toimi’t ladata tai jos joku käyttää näytönlukijaa. Se’S on myös erittäin tärkeä SEO (hakukoneoptimointi) kannalta, mikä on välttämätöntä, jos haluat sivustosi sijoittuvan hyvin Googlessa.

Alla näet ruudun, johon kirjoitat alt-tekstisi – huomaa, kuinka alt-tekstisi näkyy myös, kun viet hiirellä kuvan päälle.

godaddy kuinka lisätä tekstiäMuista aina lisätä kuviin alt-teksti – tämä on teksti, joka tulee näkyviin, kun viet hiiren osoittimen yli kuvien päälle, ja on tärkeä hakukoneoptimoinnin kannalta. Ennen kuin jatkat, varmista, että olet’ve:

 • Lataa omat kuvat mediakirjastoon
 • Lisätty uusia kuvia verkkosivustollesi
 • Alustetut kuvat tyylisi mukaan
 • Kirjoitettu alt-teksti kaikille kuville’ve lisätty

Lisätietoa

 • Oletko kyllästynyt arkistokuviin? Lue oppaamme Mistä löytää Professional-kuvia verkkosivustollesi.

6

Lisää oma teksti

Tämä on yksinkertainen mutta tärkeä vaihe verkkosivustosi mukauttamisessa. Sisältö on kuningaskunta verkkosivustojen maailmassa, joten sinun on korvattava kyseinen osaketeksti ja laitettava oma tappajasisältösi!

godaddy kuinka muokata tekstiäNapsauta tekstiä aloittaaksesi sen muokkaamisen.

Onneksi oman tekstin lisääminen on erittäin yksinkertaista. Napsauta sitä tekstiä’s jo siellä, ja sinä’Voin korostaa sen, poistaa sen ja lisätä siihen. Se ei voinut’t olla helpompaa!

godaddy muokkasi tekstiäVoit päivittää tekstiä milloin haluat.

Se’on helppo muokata jo sivusi kantatekstiä, mutta sinä’olet rajoitetumpi, kun on kyse siirtämisestä tai jopa uusien tekstikenttien lisäämisestä. Sinä pystyt’t vain napsauttamalla ja vetämällä tekstiruutuja ympäri, ja voit’t lisätä yksi tekstikenttä sivullesi.

Sen sijaan sinun on lisättävä uusi osio (me’pääsen seuraavaan) ja vaihda mukana toimitettu osaketeksti.

Jos sinä’kirjoittaessasi blogia napsauta vain Aloita kirjoittaminen -painike ja GoDaddy avaa blogiluonnoksen, jotta voit aloittaa viestien luomisen.

Suosituin vinkki! Muutokset tallennetaan automaattisesti GoDaddy-sovellukseen, joten et halua’sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että menetät työtäsi’olet tehnyt! Se’s hyvä idea jatka sivustosi esikatselua jatkuvasti – Tämän avulla näet kuinka sivustosi näyttää elävältä ja auttaa välttämään epämiellyttäviä yllätyksiä heti’olet valmis julkaisemaan. Ennen kuin jatkat, varmista, että olet’ve:

 • Muutti teeman mukana tulevaa osaketekstiä
 • Lisätty oma sisältö sivustoosi
 • Aloitti blogin kirjoittamisen (jos sinä’mukaan lukien blogi)
 • Esikatseli sivustoasi nähdäksesi muutokset tulevat voimaan

7

Lisää uusia osioita

Sinä’Huomaa, että verkkosivustollasi on jo neljä osaa – Otsikko, Tietoja meistä, Ota yhteyttä ja alatunniste. Yksi parhaimmista tavoista tehdä sivustostasi ainutlaatuinen on lisäämällä uusia osioita – tällä kätevällä työkalulla voit lisätä valokuvagallerioita, blogeja, videoita, valikoita ja paljon muuta.

Kun sinä’muokkaamalla sivusi uudelleen, sinä’Huomaa sinisiä painikkeita, joissa on plus-merkkejä – vie hiiri yhden näistä, ja sanat Lisää osio ilmestyvät.

lisää osiot godaddy-sivuston rakentaja

Napsauta tätä painiketta ja valitse sitten minkä tyyppinen kohta olet’haluaisin lisätä ilmestyvästä pitkästä luettelosta:

godaddy-sivun osiovalikko

Voit lisätä korkeintaan 20 osaa jokaiselle sivulle, jonka pitäisi olla paljon. Ainoat osiot, joita voit’t lisää, on enemmän ylä- tai alatunnisteita, mutta muuta kuin sinä’Voit vapaasti valita mitä haluat siitä vaikuttavasta valikosta.

Jos haluat lisätä paljon uutta sisältöä, se’on parasta lisätä Sisältö-osa, koska tämä tarkoittaa, että voit kirjoittaa niin paljon kuin haluat!

Jos lisäät osion vahingossa tai päätät et enää tarvitse sitä, voit helposti poistaa osioita napsauttamalla niitä ja napsauttamalla sitten oikealla olevan sivupalkin alareunassa olevaa punaista Poista-painiketta.

Ennen kuin jatkat, varmista, että olet’ve:

 • Lisätty uusia osioita sivustoosi
 • Poistit kaikki osiot, joita et halua’t tarvitse

8

Lisää sivuja

Jotkut verkkosivustojen rakentajat antavat sinun luoda vain yhden sivun verkkosivustoja, kun taas toiset sallivat sinun luoda monimutkaisia ​​sivustoja, joissa on satoja sivuja. Joten miten GoDaddy toimii? No, GoDaddy istuu vaatimattomasti näiden ääripäiden välillä – Voit lisätä enintään 50 sivua tai pidä se yksinkertaisena yhdellä sivulla.

Sivujen lisääminen on helppoa – siirry kotivalikkoosi (napsauttamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa pikku talon symbolia) ja valitsemalla Sivut.

Tämä näyttää luettelon sivuista ja antaa sinun tilata, lisätä, kopioida tai poistaa niitä. Napsauttamalla näitä kahta viimeistä vaihtoehtoa, napsauta vain kolme sivua sen sivun vieressä, jonka haluat kopioida tai poistaa.

Voit lisätä uuden sivun – arvasit sen – napsauta Lisää-painiketta.

kuinka lisätä sivuja godaddy

Sinun tarvitsee vain antaa uudelle sivulle otsikko, valita haluamasi asetukset – esimerkiksi jos sen pitäisi näkyä navigointivalikossa – ja napsauta Luo sivu.

Suosituin vinkki! Pidä sivusi otsikko lyhyt, koska se näkyy navigointivalikossa. Pitkät, monimutkaiset sivunimet tekevät valikostaan ​​sekava ja hämmentävä.

Kerran sinä’Koska olet luonut kiiltävän uuden sivusi, voit alkaa hengittää elämää siihen lisäämällä osioita sen täyttämiseksi. Haluatko videoita, yhteystietoja tai jopa upottaaksesi mukautetun koodin sivulle, se’s tyhjä kangas, jonka kanssa voit pelata.

Ennen kuin jatkat, varmista, että olet’ve:

 • Lisätty niin monta sivua kuin tarvitset (tämä on valinnainen – siellä)’Ei ole mitään vikaa yhden sivun sivustossa!)
 • Poistit kaikki et haluamasi sivut’t tarvitse
 • Pidä sivunimikkeet lyhyet ja puhtaat
 • Täytti kaikki uudet sisältöiset sivut lisäämällä uusia osioita
 • Tilasi sivusi rakenteeksi’olet tyytyväinen

9

Hallinnoi sivustosi asetuksia

Kun siirryt sivustoasetuksiin kotivalikosta, sinä’Löydät paljon asioita, joita voit lisätä, muokata tai ottaa käyttöön. Me’Tutkimme neljää tärkeintä ominaisuutta, joita haluat ehkä hallita.

Sivuston profiili

Sivustosi profiili on missä olet’Löydät perustiedot verkkosivustollesi, kuten sähköpostiosoitteesi, osoitteesi ja sivustosi nimi. GoDaddy käyttää automaattisesti sähköpostiosoitetta, jonka käytit rekisteröityessäsi, mutta voit korvata tämän toisella osoitteella, jos haluat.

Voit myös muuttaa yrityksesi luokkaa täällä tai lisätä puhelinnumeron tai osoitteen. Tämä on erityisen syytä täyttää, jos sinä’re yrityssivuston rakentaminen, koska se auttaa luomaan luottamusta potentiaalisten asiakkaiden kanssa.

Hakukoneoptimointi

SEO on taito löytää verkosta. Voit optimoida verkkosivustosi löytääksesi ja suosimaan hakukoneet kuten Google – tähän on olemassa kaikenlaisia ​​tapoja, mutta GoDaddy pitää sen yksinkertaisena SEO-työkalun avulla.

Siirry asetusvalikon SEO-välilehteen ja napsauta Aloita optimointi – tämä vie sinut uudelle sivulle, jolla voit käydä GoDaddyn läpi’s SEO ohjattu toiminto. Täällä voit vastata kysymyksiin, kuten onko yleisösi maailmanlaajuinen vai paikallinen, selittää sivustosi aiheet ja valita avainsanoja GoDaddyltä’s ehdotuksia.

godaddy SEO -optimointiHyvä isä’S SEO Wizard on erittäin yksinkertainen ja aloittelijaystävällinen.

GoDaddy tekee hienoa työtä SEO tekemisessä kaikkien ja kaikkien saatavilla – et’sinun ei tarvitse ymmärtää mitään teknistä tavaraa aloittaaksesi sivustosi optimoinnin. Se’Se ei ole edistynein optimointityökalu, mutta aloittelijoille se’s täydellinen.

Google Analytics

Jos sinä’Kun olet tosissasi verkkosivustossasi, totuus on, että haluat Google Analyticsin joukkueeseesi. Se’on suosittu ja tehokas työkalu, joka antaa sinulle arvokkaita tietoja sivustosi suoriutumisesta ja siitä, kuinka ihmiset ovat vuorovaikutuksessa sivustosi kanssa.

Suosituin vinkki! Varmista, että sinä’olet kirjautunut Google Analyticsiin ennen kuin yrität suorittaa tämän vaiheen. Se’s täysin ilmainen, ja todella helppo.

Siirry ensin Asetuksiin ja etsi valikkovälilehti, jonka otsikko on Google Analytics.

Kun kirjaudut Google Analyticsiin, sinä’Annetaan sinulle seurantatunnus – Jos sinulla on tämä käsi, sinun tarvitsee vain kirjoittaa se asetusten merkittyyn ruutuun ja antaa GoDaddyn lajitella loput puolestasi.

Jos et’Jos sinulla ei ole sitä, löydät seurantatunnuksesi Google Analytics -tilisi Järjestelmänvalvoja-alueelta.

Eväste- ja seurantahälytys

Me’ovat kaikki tuttuja ponnahdusikkunoista, jotka ovat kiinnostuneita evästeistä, tiedoista ja oikeuksista ja tarjoavat meille parhaan käyttökokemuksen. Todennäköisesti hyväksyt ne antamatta heille toista katsausta.

Kun sinä’oman verkkosivustosi rakentamisessa kuitenkin sinä’Sinun täytyy miettiä toista evästepolitiikkaa – se’s laki!

GoDaddy tarjoaa sinulle oletusevästeviestin, joka toimii hyvin yleisissä sivustoissa. Varmista, että tämä on käytössä asetuksissa, ennen kuin julkaiset sivustosi, tai se voitti’t näkyvät vierailijoilla.

Sivustotyypistä riippuen’uudelleen käynnissä tai missä teollisuudessasi yrityksesi sijaitsee, saatat joutua muokkaamaan tätä olemaan tarkempi ja laillisesti ilmatiivis viesti.

Jos sinulla on pidempi ja erittäin yksityiskohtainen käytäntö, voit myös lisätä tietosuojakäytännön sivustoosi – teet tämän lisäämällä uuden osion sivullesi ja valitsemalla Tietosuojakäytäntö-vaihtoehdon..

Ennen kuin jatkat, varmista, että olet’ve:

 • Päivitti ja mukautti sivustosi profiilia
 • Optimoinut sivustosi hakukoneille sivustosi parantamiseksi’Sijoitukset sen jälkeen’elää
 • Rekisteröitynyt ilmainen Google Analytics -tili ja lisännyt sen sivustoosi
 • Otti evästeen hälytysviestin käyttöön ja mukautti sen tarvittaessa
 • Lisätty tietosuojakäytäntö, jos tarvitset lisätietoja lakisääteisestä vastuuvapauslausekkeestasi
 • Tutki loput asetukset varmistaaksesi sen’kaikki asetettu mieltymystesi mukaan

Lisätietoa

 • Lue arvostelu Parhaat SEO-verkkosivustojen rakentajat jos sinä’olet todella tosissasi sivustosi löytämisestä.

10

Hanki edistystä

Nyt sinä’olet saanut perusteet paikoilleen, tässä on kolme asiaa, jotka kannattaa lisätä lisätäksesi ylimääräisen tason “Vau” ja ammattitaito verkkosivustollesi.

Lisää logo otsikkoosi

Kuka ei’rakastatko logoa? Brändit rakennetaan niihin, ja niistä voi tulla keskeinen osa sivustoasi’identiteetti. Napsauta muokattavan sivupalkin Sivut-välilehteä, valitse kotisivusi ja napsauta sitten Otsikko-vaihtoehto.

Otsikkotunnisteen napsauttaminen avaa otsikkoasetukset, joihin voit lisätä logon. Napsauta vain Logo-painiketta, ja lähetä kuva, jota haluat käyttää. Voit muuttaa sen kokoa ja tallentaa muutokset napsauttamalla Valmis.

kuinka lisätä logon godaddyNapsauta Logo-painiketta ladataksesi, muuttaaksesi kokoa ja tallentaaksesi logosi.

Logosi näkyy automaattisesti sivustosi jokaisen sivun otsikossa, ja se toimii myös linkinä etusivullesi – ilman, että sinun tarvitsee nostaa niin paljon kuin sormi!

Lisää sosiaalinen media sivustoosi

Pysy yhteydessä integroimalla sosiaalinen media verkkosivustoosi. Voit lisätä painikkeita, jotka linkittävät eri sosiaalisen median tiliisi, jolloin kävijät löytävät sinut helposti ja seuraavat sinua. Yksinkertaisesti lisää uusi osa ja valitse “sosiaalinen”. Voit sitten luoda linkin sosiaalitilillesi lisäämällä asianmukaiset linkit.

godaddy sosiaalisen median integraatioVoit muodostaa yhteyden erilaisiin sosiaalisen median tileihin GoDaddy: n kautta Facebookista Yelpiin.

Lisää online-tapaamiset

Business Plus- ja eCommerce-asiakkaat voivat luoda tapaamisosioita heidän GoDaddy-verkkosivustollaan. Voit silti kokeilla sitä ilmaiseksi – napsauta Lisää osio ja siirry sitten kohtaan “nimitykset & Palvelut.”

Sinä’Sinun on annettava näiden varausten tiedot ja hinnoittelutiedot sivustosi kojelautaan, mutta GoDaddy opastaa sinut prosessin läpi.

godaddy-tapaamiset verkossaGoDaddy vie sinut automaattisesti kojelautaan, jossa voit hallita varauksiasi.

Tämän ominaisuuden avulla asiakkaat voivat varata tapaamiset ja palvelut suoraan verkkosivustosi kautta. Tämä näyttää todella ammattimaiselta ja tekee elämästä paljon helpompaa sekä sinulle että asiakkaillesi!

Ennen kuin jatkat, varmista, että olet’ve:

 • Lisätty logo sivustosi otsikkoon
 • Yhdisti sosiaalisen median tilisi verkkosivustoosi
 • Luo tapaamisia ja palveluita käsittelevän osion sivustollesi (jos tarvitset tätä ominaisuutta)
 • Jos sinä’voit asettaa tapaamisia, hallita varauksiasi GoDaddy-kojelaudassa

Lisätietoa

 • Luo sivustollesi ammattimainen logo – lue hyödyllinen opas Kuinka tehdä logo!

11

Yhdistä mukautettu toimialue

Sinä’uudelleen melkein siellä! Viimeinen tehtävä, ennen kuin voit julkaista sivustosi, on yhdistää oma verkkotunnuksesi.

GoDaddy antaa sinulle ilmaisen verkkotunnuksen, joka näyttää tältä: www.lucyloveswriting.godaddysites.com. Voidaan sanoa, että’Se ei ole kovin ammattimainen tai edes ikimuistoinen!

Vaikka voit julkaista sivustosi tällä ilmaisella verkkotunnuksella, me emme’t suositella sitä. Sen sijaan voit joko yhdistää olemassa olevan verkkotunnuksen, jos se jo on, tai ostaa uuden verkkotunnuksen GoDaddyltä. Näet nämä kolme vaihtoehtoa alla.

godaddy-verkkotunnuksen asetuksetVerkkotunnuksen valitseminen sivustollesi on kolme.

Jos haluat ostaa uuden verkkotunnuksen, GoDaddy antaa sinulle muutamia ehdotuksia sivustosi nimen perusteella tai voit etsiä yhden itse. Sinun on maksettava uudesta verkkotunnuksestasi, mutta sen ei pitäisi’t olla liian kalliita – ne, jotka katsoimme kustannuksiltamme 11,99 dollaria ensimmäisenä vuonna.

Voit lukita verkkotunnuksesi jopa 10 vuodeksi, jos haluat!

godaddy-verkkotunnus esimerkkejäSe’on helppo etsiä omaa verkkotunnustasi. Ennen kuin jatkat, varmista, että olet’ve:

 • Valitsi sivustosi verkkotunnuksen – olipa se’s ilmainen versio, olemassa oleva tai upouusi verkkotunnus

Lisätietoa

 • Tarvitsetko lisätietoja? Katso meidän Mikä on verkkotunnus? Aloittelija’s Opas perusteellisesta johdannosta verkkotunnuksiin.

12

Esikatsele ja julkaise sivustosi

Se’aika! Sinä’olet valmis julkaisemaan ja jakamaan sivustosi online-maailman kanssa. Jotta vältytään yllätyksiltä, ​​sinun pitäisi esikatsele sivustosi aina rakentaessasi – mutta nyt se’aika viimeiselle tarkastukselle. Pyydä joku muu katsomaan sivustosi ympärillä koekäytönä ennen iskua vihreään painikkeeseen.

Varo vioittuneita linkkejä, kuvia, jotka voittivat’t ladata tai poistetut osiot, joista olet unohtanut. Kerran sinä’olet täysin tyytyväinen verkkosivustoosi, mene eteenpäin ja paina tätä erittäin kutsuvaa Julkaise-painiketta.

Onnittelut – sivustosi on verkossa!

Ennen kuin jatkat, varmista, että olet’ve:

 • Esikatseli sivustoasi
 • Testaa verkkosivustosi varmistaaksesi, ettei niitä ole’t virheitä, puutteita tai rikkoutuneita linkkejä
 • Hit julkaista!

13

Mainosta verkkosivustosi

Viimeinen asia. Nyt upea verkkosivusi on suora, tarvitset ihmisiä tulemaan ihmettelemään sitä – ja mieluiten suosionosoituksia (äänekkäästi). Nyt’on aika käynnistää sähköpostimarkkinointikampanjoita ja koota kävijöitä.

Yksinkertaisesti lisää Tilaa-osio sivustoosi kannustaa ihmisiä ilmoittautumaan – voit muokata sanamuotoa ja jopa asettelua, jotta se todella erottuisi.

Jos sinä’Kun olet Business Plus- tai eCommerce-suunnitelmassa, voit myös lisätä yrityksesi Googleen. Tämä hyödyttää yrityksesi sivustoa, koska se parantaa näkyvyyttäsi näyttämällä aukioloajat, sijainnin ja yhteystiedot hakutuloksissa.

Mene hallintapaneeliin luetteloidaksesi yritystäsi Googlessa, hallitsemaan sähköpostikampanjoitasi ja paranna SEO-tasoa.

mainosta sivustoasi godaddy-palvelun avullaSinä’Löydät hallintapaneelista hyödyllisiä työkaluja verkkosivustosi mainostamiseen. Ennen kuin jatkat, varmista, että olet’ve:

 • Lisätty tilausosio sivustoosi
 • Luo ensimmäisen sähköpostikampanjan hallintapaneelista
 • Jos sinä’olet liiketoimintaa, sinun pitäisi’olet lisännyt yrityksesi Googlessa näkyvyyden parantamiseksi
 • Parannettu hakukoneoptimointia kojelaudaltasi

Kuinka luoda verkkosivusto GoDaddy: lle: Yhteenveto

Tämä artikkeli on opastanut sinut oman GoDaddy-verkkosivustosi luomisen vaiheisiin kirjautumisesta sähköpostikampanjoiden lähettämiseen mainostaaksesi kiiltävää uutta sivustoasi..

Vaikka se voi tuntua paljon askelta, voit rakentaa sivuston uskomattoman nopeudella GoDaddyn ansiosta’suunnittelutoimisto. Täydellinen aloittelijoille, jotka haluavat vain yksinkertaisen sivuston, tai jokaiselle, joka tarvitsee nopeaa online-käyttöä, GoDaddy on nautittava verkkosivustojen rakentaja..

Nyt tiedät tarkalleen, kuinka verkkosivusto luodaan GoDaddylle, mutta hauskaa ei’t lopettaa siihen.

Verkkosivustosi rakennusmatka ei koskaan todella lopu – sinä’Päivitä, muuttaa ja hallita sivustosi jatkuvasti. Voit seurata sivustosi’menestys GoDaddy-hallintapaneelistasi ja Google Analyticsin kautta.

Jos tarvitset nopean muistutuksen verkkosivustosi luomisesta GoDaddy: lle, tässä on alla taas esitetyt vaiheet:

 1. Valitse sivustotyyppi
 2. Aloita ilmainen kokeilu
 3. Valitse toimiala ja verkkosivustosi otsikko
 4. Aloita sivustosi muokkaaminen: valitse teema
 5. Mukauta suunnitteluasi: lisää omia kuviasi
 6. Lisää oma teksti
 7. Lisää uusia osioita
 8. Lisää sivuja
 9. Hallinnoi sivustosi asetuksia
 10. Hanki edistystä
 11. Yhdistä mukautettu verkkotunnus
 12. Esikatsele ja julkaise sivustosi
 13. Mainosta verkkosivustosi

Sinä et’t ei tarvitse sitoutua maksettuun suunnitelmaan kokeillaksesi näitä vaiheita – tarvitset vain GoDaddy: n’ilmainen kokeilu, jonka avulla voit kokeilla ennen ostamista. Tällä tavalla tiedät tarkalleen, onko GoDaddy sinulle sopiva.

Jos GoDaddy ei’rasti kaikki ruudut, Web-rakennusuranne ei ole’t yli. Kokeile Wix ADI: tä, joka toimii samalla tavalla kuin GoDaddy luomalla sinulle tyylikkään verkkosivun antamasi tietojen perusteella. Ero on siinä, että voit siirtää sivustosi säännölliseen editoriin, jos päätät haluaa enemmän luovaa vapautta, mikä tekee siitä vähemmän rajoittava kuin GoDaddy’rakentaja.

Antelias yhden kuukauden ilmainen kokeilu, siellä’Ei haittaa antamalla GoDaddylle mennä – me’olet osoittanut sinulle tien, sinä’olet saanut askeleen alas, joten mitä odotat? Sijoita oma tapa menestyä verkossa GoDaddyn avulla’Sivustojen rakentaja ja nauti matkasta!

Lisätietoa

 • Jos GoDaddy ei ole’t aivan oikein, lue arvostelu Helpoimmat verkkosivustojen rakentajat aloittelijaystävällisille vaihtoehdoille.
 • Lue vertailumme Wix Editor vs. Wix ADI nähdäksesi mikä rakennustyyli sopii sinulle parhaiten.
 • Lue meidän Lopullinen opas verkkosivuston luomiseen lisää hyödyllisiä vinkkejä.

FAQ

Haluan rakentaa verkkokaupan – ovat vaiheet erilaiset?

Kyllä ja ei – jos sinä’Kun rakennat jälleenmyyjän alusta tyhjästä, sinun on noudatettava eri vaiheita (sinä’Sinun on lisättävä tuotteita sivustoosi ja määritettävä esimerkiksi lähetys). Mutta opas GoDaddyn käyttämiseen koskee edelleen sivustosi rakentamisen perusteita.

Haluan ehkä myydä tuotteita tulevaisuudessa – joudunko maksamaan verkkokauppasuunnitelmasta nyt?

Ei! Rakenna verkkosivustosi tavalliseen tapaan – kun haluat alkaa myydä tuotteita, lisää vain verkkokaupan osio sivustoosi. Voit päivittää verkkokauppasuunnitelmaan kun’olet valmis aloittamaan rahan ansaitsemisen verkkosivustosi kautta.

Voinko muokata sivustoani mobiilistani?

Joo! Voit päivittää ja hallita sivustoasi millä tahansa laitteella, olipa se sinäkin’työskentelet kannettavalla tietokoneellasi, puhelimellasi tai tablet-laitteellasi. Tämä helpottaa sivustosi käyttämistä tien päällä, ja se on saatavana kaikissa GoDaddy-sovelluksissa’suunnitelmat.

Pitäisikö minun löytää verkkosivustolleni hosting ennen kuin voin julkaista?

Ei! GoDaddy isännöi verkkosivustoasi puolestasi. Tarvitsee vain rekisteröidä, rakentaa ja julkaista sivustosi. Sinä et’t tarvitse huolehtia tarpeitasi vastaavan hosting-palvelun tai palveluntarjoajan löytämisestä tai ylimääräisten hosting-kustannusten sisällyttämisestä budjettisi. Hyvä isä’sai sinut peitettäväksi.

Kuinka paljon sivustoni maksaa, kun ilmainen kokeilu on päättynyt?

Jos päätät kirjautua GoDaddyyn ja julkaista kauniin sivuston, sinä’Rakennettuasi, sinulla on neljä hinnasuunnitelmaa, joista valita. Halvin henkilökohtainen suunnitelma alkaa vain 5,99 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain). Suosittelemme kuitenkin liittymään liiketoimintasuunnitelmaan 9,99 dollaria kuukaudessa, koska se sisältää hakukoneoptimoinnin, joka on välttämätöntä verkkosivustosi löytämiseksi!

Entä jos jumiin GoDaddy-verkkosivustoni rakentamiseen?

Sivustosi rakentaminen GoDaddy: llä on erittäin helppoa, ja siellä on hyödyllisiä ponnahdusikkunoita, jotka opastavat sinua kunkin vaiheen läpi. Silti me kaikki tarvitsemme auttavaa kättä aina silloin tällöin – GoDaddyllä on ympäri vuorokauden auki oleva tukitiimi, joka on saatavana puhelimitse. Voit käyttää live-chat-tukea myös maanantaista perjantaihin tai selata vastauksia GoDaddy-ohjekeskukseen.

Website Builder Expert pyrkii tarjoamaan sinulle rehellisiä tietoja. Että’siksi teemme oman tutkimuksen ja saamme suoran, henkilökohtaisen kuvan. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me