Site123 Review 2020 – Ratkaisevia asioita, jotka sinun on tiedettävä


Site123 arvostelu

Site123 arvostelu


luokitus

4/5 tähteä

Liity sivusto123 ilmaiseksi

  • Ilmainen suunnitelma saatavilla
  • 10,80 – 28,80 dollaria kuukaudessa
  • Amazing live chat-tuki

Katsaus Charlie Carmichael

Viimeksi päivitetty 14. tammikuuta 2020

Sivusto123 esittää sinulle pari kysymystä – kuten haluamasi verkkosivustotyypin ja sivuston nimen – ennen kuin luot sinulle räätälöityä mallia, jossa on kaikki tarvitsemasi ominaisuudet. Hyvä, oikein?

Se’Ei ole yllätys oppia silloin Site123 on rakennettu yksityishenkilöille ja yrityksille, jotka tarvitsevat verkkosivuston nopeasti nopeasti ja vähällä vaivalla.

Se ei ehkä ole parasta todella monimutkaisille tai tehokkaille verkkosivustoille, mutta nopeuden ja tehokkuuden kannalta (mukana on paljon apua matkan varrella!)’Taistelen löytää parempi verkkosivustojen rakentaja.

Plussat miinukset

3 suosituinta sivusto123-ammattilaista# 1

# 2

# 3

Loistava tuki, etenkin sen live-chat-ominaisuuden ansiosta

Mallit ovat täysin mobiililaitteisiin ja tablet-laitteisiin reagoivia

Fantastinen ja helppokäyttöinen sovellusmarkkina

TOP 3 SITE123 CONS# 1

# 2

# 3

Joistakin ominaisuuksista puuttuu syvyys ja todellinen laatu

Sinä pystyt’t muuttaa malleja heti, kun sivustosi tulee markkinoille

Ei paljon luovaa vapautta ja joustavuutta

1

esittely

Tavat, joilla luomme verkkosivustoja, kehittyvät jatkuvasti. Muutama vuosi sitten jouduit koodaamaan koko verkkosivustosi tyhjästä.

Sitten syntyi verkkosivustojen rakentajia, jotka antoivat jokapäiväiselle kansalle pääsyn verkkosivustojen luomiseen vetämällä ja pudottamalla -työkaluilla.

Nyt nämä verkkosivustojen rakentajat ovat kehittyneet uudestaan ​​luomalla sinulle valmiita verkkosivustoja vastauksilla muutamiin yksinkertaisiin kysymyksiin sivustotyypistä’haluaisin!

Site123 aluksellaSelvitä todella esittely, jossa voit kertoa Site123-sivustosi tarkoituksen ennen kuin tuot sinulle aloitusmallin

Site123 on verkkosivustojen rakentaja, joka on innovaatioiden eturintamassa, joten verkkosivun luominen on entistä helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan.

Niiden mallit ovat hyvin suunniteltuja, sovelluksia helppo integroida, ja ne tarjoavat sinulle mahdollisuuden myydä tuotteita verkkosivustosi kautta.

Jos se ei ollut’t, niiden ohje- ja tukitoiminnot ovat joitain parhaimmista, mikä estää sinua takertumasta mitä vain aloittelusta.

Mutta onko se sinulle rakentaja? Me’olemme käyttäneet sitä, ja me’sait ihmiset kuten sinäkin käyttämään sitä. Antaa’Näemme kuinka se meni, kun panimme sen läpi…

2

Kuinka helppoa Site123 on käyttää?

Helppokäyttöisyys

Sanalla sanoen: hyvin.

Site123 toimii kysymällä ensin pari kysymystä ja luomalla sitten mallin, jossa on merkityksellisiä ominaisuuksia antamasi tiedon perusteella.

Vaikuttaa siltä, ​​että meillä on riittävän suoraviivainen, mutta haluamme täällä Website Builder Expert -yrityksessä aina tietää, mitä sinä, käyttäjät, ajattelemme.

Joten saimme päivittäiset ihmiset testaamaan Site123: n ja rakentamaan verkkosivuston ennen kuin he kertoivat meille, kuinka he löysivät sen.

Tässä’vain muutama heidän vastauksensa:

“Yleensä ottaen Pidän sitä todella suoraviivaisena. Intuitiivisuuden suhteen se oli todella helppoa.”

“Löysin sen todella, todella helppokäyttöinen. minä en’Muista, ettei sinulla ole liikaa luovaa vapautta, koska pystyin nousemaan sivuston niin helposti.”

Saimme myös ihmisiä arvioimaan kuinka helppoa (tai vaikeaa) he löysivät erilaisia ​​asioita ja tilastot varmuuskopioivat heidän sanansa.

100% osallistujista piti helpoksi suorittaa perustehtävät, kuten tekstin muokkaaminen, omien kuvien lisääminen ja yhteyshenkilön upottaminen..

75% osallistujista piti jopa helpon suorittaa hieman monimutkaisempia tehtäviä, kuten sivuston mukauttaminen’S-navigointipalkki, integroimalla sosiaalisen median tilit ja tekemällä niiden sijainti näkyväksi kartalla.

Asiakastyytyväisyys

Se’On erittäin hyvä, että Site123 on helppo käyttää, mutta se ei’t tarkoittaa aina sitä, että ihmiset ovat tyytyväisiä verkkosivustojensa tapaan’s osoittautui.

Kysyttyään osallistujilta 72% heistä sanoi’d suosittelen mielelläni Site123: tä ystävälle, joka’etsii pääsyä verkkoon.

Vaikka 72% ei ole mitenkään huono luku, syy siihen ei ollut’t vielä korkeampi näytti olevan alaspäin siihen, mihin ihmiset tarvitsevat verkkosivustoa.

Monet sanoivat, että jos he halusivat monimutkaisen verkkosivuston, jossa on paljon erityisiä vaatimuksia, Site123 ei haluaisi’t olla työn tuote.

3

Kuka on Site123 parhaiten?

bloggaaminen

Sivusto123 sisältää todella hienoja ja välttämättömiä ominaisuuksia, joiden avulla voit luoda blogin. Analytics, sosiaaliset kirjanmerkit, hakuominaisuus ja RSS-syöte tekevät siitä vankan valinnan olla viestisi koti.

Se ei’t kuitenkin kaikella. Jos näyttökategoriat, arkistointi ja kommenttiosion sisällyttäminen ovat tärkeitä blogiisi, Site123 voitti’t voi auttaa sinua.

Jos halusit verkkosivuston vain blogoimaan, niin WordPress on vastauksesi – se’mitä se’s suunniteltu.

Jos bloggaaminen on jotain sinä’haluaisin, että verkkosivustosi pystyy tekemään, ja Site123 ei’Minulla ei ole tarvitsemiasi ominaisuuksia, sinun on parasta tarkistaa joko Weebly tai Squarespace.

liiketoiminta & Verkkokaupan

Kuinka hyvä Site123 on yrityksille ja / tai verkkokaupalle, riippuu todella tarpeistasi.

Se’on helppo rakentaa yksinkertainen, puhtaan näköinen yrityssivusto, joka näyttää yrityksesi asian. Sen lisäksi, sinä’Taistelen luoda jotain huomattavampaa.

Voit käyttää CTA: ta (Call To Actions), ja Site123: lla on sähköpostimarkkinointimahdollisuuksia, mutta se’noin niin pitkälle kuin se menee.

Sen mukana tulee myös verkkokaupan toiminnallisuus kaikissa premium-suunnitelmissa ja tarjoaa edistyksellisiä verkkokaupan ominaisuuksia ‘ammattilainen’ ja ‘Kulta’ suunnitelmat.

Näiden edistyneiden ominaisuuksien avulla voit myydä digitaalisia tuotteita ja lisätä kuponkeja.

Siitä huolimatta puuttuu todellisia taloudellisen verkkokaupan työkaluja – kuten automaattinen laskutus ja maksujen seuranta -, mikä vaikeuttaa tuotteiden myyntiä suuressa mittakaavassa.

Site123 on hyvä vaihtoehto perussivustoille ja jopa niille, jotka haluavat myydä muutamia tuotteita. Jos haluat jotain huomattavampaa, sinä’Haluan tehokkaamman ratkaisun, kuten Shopify tai Bigcommerce.

henkilökohtainen

Tällöin Site123 tulee omaksi. Se’s hyvää vastinetta rahalle, helppokäyttöinen, ja sillä on suuri tuki (mutta me’pääsen siihen lisää seuraavassa osiossa).

Jos sinulla on’Koska sinulla on paljon luottamusta omaan tekniseen kykyysi ja tarvitset auttava käsi, Site123 on kiistatta paras valinta markkinoilla tänään.

Olipa verkkosivustosi valokuvausta varten, uusi bändisi tai vain online-ansioluettelo, Site123 sisältää kaikki tukikohdat.

Sen mallit ovat moderneja, ja niissä on hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka perustuvat verkkosivustoosi’s varten.

skaalautuvuus

Site123: lla on blogi- ja verkkokaupan ominaisuuksia, mobiililaitteisiin reagoivia malleja sekä hyviä apu- ja tukitoimintoja, jotka auttavat sinua kasvamaan.

Monilla sen ominaisuuksilla on kuitenkin rajoitetut ominaisuudet, mikä tarkoittaa’s ei oikeastaan ​​verkkosivuston rakentaja valita, jos’uudelleen yritys, jonka tavoitteena on tulla iso pelaaja pelissä.

Henkilökohtaiset sivustot – hienoa. Pienyritys – hienoa. Keskisuurille ja suurille yrityksille, jotka etsivät tehokasta verkkosivustojen rakentajaa mitoittamaan – ei paras valinta.

Jos haluat verkkosivun, joka’Weeblyllä on hienoja skaalautuvia työkaluja, jotka pystyvät kasvamaan yrityksesi mukana, ja investoivat tällä hetkellä paljon aikaa verkkokaupan ominaisuuksien parantamiseen..

Shopify tai BigCommerce ovat kaksi alustaa, jotka on suunniteltu yksinomaan verkkokauppaan ja auttavat sinua koputtamaan kilpailijasi puistosta!

4

Site123’s Työkalut

auta & Tuki

Jos verkkosivuston rakentaminen muistutti pyöräilyn oppimista, Site123 olisi sinun vakauttajasi, joka tukee sinua aina siihen asti, kunnes sivustosi on valmis toimimaan.

Site123 Editorin opetusohjelmaSite123: lla on hämmästyttävä ajoneuvoon pääsy. Ne tarjoavat sinulle kiertueen editoriin ja näyttävät, kuinka asiat toimivat.

He tarjoavat apua sähköpostitse, sosiaalisessa mediassa ja heidän tietokantaansa. Mikä todella loistaa läpi, on sen live chat-tuki.

Pikakeskustelu on saatavana ympäri vuorokauden ja perustuu samalle sivulle kuin sinä’muokata uudelleen, jotta voit saada nopeaa, oivaltavaa vastausta joutumatta poistumaan sivulta.

Rakastimme sitä, ja samoin melkein kaikki, jotka saimme testata tuotetta. Tässä’s tarjous yhdestä heistä:

Se oli erittäin intuitiivista ja helppoa. Pidin todella siitä, että puhut jonkun kanssa, joka juuri ilmestyi, kun halusi kysyä kysymyksen. Tuntui siltä, ​​että joku piti kättäsi prosessin läpi.

Sosiaalisen median integraatio

Sivusto123 antaa sinun linkittää 25 erilaiseen sosiaalisen median alustaan ​​(katso kuvaa oikealla).

Valitettavasti se voidaan näyttää vain kuvakkeena verkkosivustosi alatunnisteessa, joten toistaiseksi voit’t upottaa mitään eläviä sosiaalisia syötteitä.

Jos suunnittelet sosiaalisen median pelaavan suurta roolia sivustossasi, Site123 ei ole’t sopii sinulle.

Jotain Wixin kaltainen on paljon parempi vaihtoehto, jos sinä’katsot uudelleen

jotta sosiaalinen media ja verkkosivustosi toimisivat hyvin yhdessä.

Analytics

Analytics on tärkeä osa mitä tahansa sivustoa. Haluatko seurata käyttäjää’aikaa yhdellä sivulla tai kuinka monta kertaa viimeisimmällä blogiviestilläsi on’s loistava tapa pysyä asioiden päällä.

Jotkut verkkosivustojen rakentajat tarjoavat oman analyysinsa, mutta Site123 toimittaa sen Google Analyticsin kautta.

Haittapuoli on Google Analyticsin kokeiltu ja luotettu ohjelmisto, joka näyttää tarkkoja, välittömiä tuloksia.

SEO & Markkinointi

Site123 tarjoaa joitain SEO (Hakukoneoptimointi) -työkaluja varmistaakseen, että verkkosivustollasi on mahdollisuus sijoittua mahdollisimman korkealle hakukoneissa, kuten Google.

Esimerkiksi se, että voimme muokata meta-otsikkoa ja kuvausta (Googlessa näkyvää tekstiä)’hakusivu), muokattavissa olevat URL-osoitteet ja alt-tekstin lisääminen kuviin, jotta hakukoneet voivat tunnistaa mitä ne ovat, kaikki ohjeet.

Don’Älä huolestu, jos se kuulostaa vähän monimutkaiselta, Site123: lla on oppaita, jotka osoittavat, kuinka kaikki tehdään.

Mitä Site123 ei’t-tarjous on tuki millä avainsanoilla tai millä tahansa SEO-sovelluksella. Joten joudutaan tietynlaista olemassa olevaa SEO-tietämystä saamaan parhaan hyödyn sivustostasi.

verkkotunnukset

Voit yhdistää ensimmäisen vuoden ilmaisen verkkotunnuksen millä tahansa Site123-sivustolla’S premium-suunnitelmat, joiden vuotuinen uusimiskustannus laskutetaan sen jälkeen 13 dollarilla.

Siellä on yli 130 valitsemasi verkkotunnuksen laajennukset, mikä tarkoittaa, että voit räätälöidä verkkotunnuksesi teollisuudellesi – voit esimerkiksi valita verkkotunnuksen .store verkkotunnuksen .com sijaan.

Site123: lla on verkkotunnuksenhakutyökalu, jonka avulla täydellisen verkkotunnuksesi löytäminen on nopeaa ja helppoa.

Jos sinulla on jo verkkotunnus, voit ohjata sen verkkosivustollesi päivityksen jälkeen mihin tahansa Site123: een’premium-suunnitelmat muuttamalla verkkotunnuksen DNS (Domain Name System) -asetuksia.

Tällä tavalla verkkotunnusta isännöi edelleen nykyinen isäntäsi, joten voit jatkaa sen uusimista ja hallintaa siellä, ja se vain ohjataan verkkosivustollesi..

Jos et’t varma kuinka muuttaa DNS-asetuksia, Site123 voi tehdä tämän myös sinulle.

turvallisuus

Site123 suojaa verkkosivustoasi täysin ilmaiseksi suojatun SSL (Site Socket Layer) -salausprotokollan kautta.

Kuulostaa kuorma techie-žargonista, eikö niin? Pohjimmiltaan se’tekniikka, joka tekee verkkosivustostasi täysin luottamuksellisen. Tietosi on suojattu nykyaikaisimmilla turvatoimilla.

Site123 tekee tämän kaiken puolestasi reaaliajassa, 24 tuntia vuorokaudessa, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia Site123-verkkosivustosi turvallisuudesta.

varmuuskopiot & Palauttaa

Kukaan ei halua heidän verkkosivustonsa kaatumista, mutta se’on aina vakuuttavaa tietää, että mikä tahansa tekemäsi on varmuuskopioitu.

Site123’Kätevä automaattinen tallennustoiminto varmistaa, että sinäkin’Sinun ei koskaan tarvitse huolehtia siitä, että menetät kaiken sivustosi’sisältöä.

Kaikki sisältösi voidaan palauttaa viimeiseen automaattiseen tallennukseen napsautuksella, varmistamalla, että verkkosivustosi toimii korkealla tasolla ja syke pysyy mukavana ja matalana.

5

Site123’s Hinnoittelu ja vastinetta rahalle

Ensimmäinen huomionarvoinen kohta, kun tarkastellaan sivua123’Hinnasuunnitelmana on, että maksamasi summa vaihtelee sen mukaan, kuinka kauan kirjaudut heidän kanssaan.

Aikajaksoja on neljä: 3 kuukautta, 1 vuosi, 2 vuotta ja 3 vuotta.

Kuten sinä’d odottaa, että mitä kauemmin kirjaudut, sitä halvempi kuukausittainen laskusi on. Ajattele sitä uskollisuusalennuksena.

Alla on erittely siitä, kuinka paljon Site123 veloittaa kustakin hinnasuunnitelmasta, kustannusero siitä riippuen kuinka kauan kirjaudut ja kuinka paljon voit säästää prosenttimäärä:

Site123 planPay 3 kuukausittain ($ / kk) Maksa vuosittain ($ / kk) Maksa 2-vuosi ($ / kk) Maksa 3-vuosi ($ / kk) Säästät (%)perustiedot

Pitkälle kehittynyt

ammattilainen

Kulta

$ 17$ 10.80$ 7,30$ 6,4562%
$ 25$ 16.80$ 13.30$ 11,4554,2%
$ 33$ 22.80$ 17,30$ 14,4556,2%
$ 41$ 28.80$ 22,30$ 19.4552,6%

Nyt iso kysymys: mitä oikeastaan ​​saat rahoillasi?

Hyvin aloittelijoille, Site123 tarjoaa ilmaisen suunnitelman. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden rakentaa ja julkaista niin monta verkkosivustoa kuin haluat, 500 Mt tallennustilaa ja 1 Gt kaistanleveyttä. Ei paha.

Tämän ongelmana on, että 500 Mt on liian pieni, jos haluat videoita sivustollesi ja pieni kaistanleveys voi rajoittaa sisältöäsi ja liikennettä.

Lisäksi verkkosivustollesi leimataan Site123-brändäys, sekä aliverkkotunnuksessasi että koko sivustosi alatunnisteessa’sivua.

Jos haluat, että verkkosivustosi otetaan vakavasti, premium-suunnitelmaan sijoittaminen on fiksu idea. Mikä suunnitelma riippuu tarpeistasi ja alla oleva kuva hajottaa tarkalleen sen, mitä kukin tarjoaa.

Site123 hinnasuunnitelmatJaotus siitä, mitä saat jokaisesta Site123-hinnasuunnitelmasta. Luvut perustuvat kuukausimaksuun 12 kuukauden tilauksen yhteydessä.

Jokainen suunnitelma sallii enemmän ja enemmän tallennustilaa ja kaistanleveyttä. Tämä tarkoittaa sitä, että korkeammat suunnitelmat sopivat paremmin, jos sivustossasi on paljon mediaa (jos olet esimerkiksi valokuvaaja) tai jos odotat paljon liikennettä.

Sama pätee verkkokauppaan. Jos sinä’haluat myydä pari tuotetta kuukaudessa puolella, hienoa. Mutta jos sinä’Kun olet tosissasi myynnissä ja sähköpostimarkkinoinnissa, sinun tulisi tarkastella Gold- ja Professional-suunnitelmia.

6

Site123 Review – Yhteenveto

Lyhyesti sanottuna Site123: ssa on kyse yksinkertaisuudesta.

Verkkosivun rakentaja on helppo käyttää suunnittelupalvelun avulla ja tekee verkkosivuston luomisesta helppoa. Mallit reagoivat mobiililaitteisiin ja tarjoavat sekä blogi- että verkkokaupan toimintoja.

Koska teistä hoidetaan niin paljon, voi olla vaikeaa mukauttaa tai rakentaa monimutkaista sivustoa, jossa on paljon erityisiä vaatimuksia.

Site123’Muut puutteet ovat ominaisuuksien laadussa. Ominaisuudet ovat jotain, mitä he’Sijoitetaan kuitenkin uudelleen, ja ne paranevat tasaisesti.

He tarjoavat joitain markkinoiden parhaimmista apu- ja tukipalveluista, ja heidän live-keskustelu on meille ehdottomasti paras’olen käyttänyt. Se ilmestyi myös hehkuvilla viittauksilla niiltä, ​​jotka testasimme sitä.

Jos sinä’uudelleen keskisuurten ja suurten yritysten kanssa toiveet laajentaa yrityksesi nopeasti, mutta se’s luultavasti parasta etsiä muualta.

Site123 sopii parhaiten joko henkilökohtaisille verkkosivustoille tai pienille yrityksille, jotka haluavat paikan verkossa esitellä yritystietojaan ja yhteystietojaan tai myydä muutamia tuotteita.

7

Site123 FAQ

Miksi minun pitäisi valita Site123 toisen verkkosivuston rakentajan yli?

Jos tarvitset verkkosivuston nopeasti, mutta älä’sinulla ei ole tietoa koodaamisesta tai verkkosivuston luomisesta yleensä, Site123 on loistava valinta.

Sen suunnitteluavun käyttö – jossa Site123 esittää sinulle muutamia kysymyksiä siitä, minkä tyyppisellä verkkosivustolla olet’jälkikäteen ja sitten luo sinulle mallin, jolla on merkitykselliset ominaisuudet – on uskomattoman intuitiivinen ja aikaa säästävä vaihtoehto.

Muut verkkosivustojen rakentajat, kuten Wix ADI ja GoDaddy, tekevät myös suunnittelutyöhön niin’kannattaa tarkistaa ne myös ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Mitä’on parasta Site123: ssa?

Apua ja tukea, kädet alas. Sinä’En koskaan jumissa yli muutaman minuutin tekemättä mitään Site123: lla’Ystävällinen ja hyödyllinen live-chat, joka on saatavana ympäri vuorokauden. Vastausaika on nopea ja saamasi vastaukset ovat aina selkeitä ja tiiviit.

Jos live chat ei ole’t todella sinun juttusi, ne tarjoavat myös sähköpostitukea, sosiaalisen median neuvoja ja tietokeskuksen, joka on täynnä hyödyllisiä artikkeleita sekä kirjoitetuilla että visuaalisilla osoittimilla..

Miltä tulevaisuus näyttää Site123: lle?

Sanalla sanoen, kirkas! Site123 pyrkii aina parantamaan ja parantamaan tuotteitaan ja tekemään siitä parhaan verkkosivustojen rakentajan, joka se voi olla.

Jos sinä’olet allekirjoittanut yhden heidän suunnitelmistaan, sinä’Saat heiltä säännöllisiä sähköposteja kaikista uusista ominaisuuksista’luomalla ja parannuksia he’olen tehnyt vanhoille.

Site123 on ehdottomasti verkkosivustojen rakentaja’Suunta oikeaan suuntaan, ja voit olla varma, että alusta siirtyy eteenpäin, jos päätät mennä heidän kanssaan.

Tämä opas on hyödyllinen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me