SmugMug Review 2020 – 10 kysymystä, jotka sinun täytyy kysyä


Paras

Portfolio-verkkosivustot


Yleisarvosana

4/5 tähteä

Mitkä ovat SmugMugin edut ja haitat?

Plussat

 • Kauniisti suunnitellut, mobiililaitteisiin reagoivat portfolion mallit
 • Nopea ja helppo aloittaa – saat sivustosi elää alle tunnissa
 • Laaja valikoima verkkokaupan vaihtoehtoja valokuvien myyntiin

Haittoja

 • Vähemmän malleja kuin kilpailevilla verkkosivustojen rakentajilla
 • Mukauttamistyökalut eivät ole’t intuitiivinen
 • Ei ilmaista SmugMug-suunnitelmaa

Katsaus SmugMugiin

“Kysy jokaiselta valokuvaajalta heidän menestyksensä salaisuus’sanon ‘hyvä silmä’. Toki, valokuvaus on taidetta. Mutta voitit’t päästä hyvin pitkälle tässä pelissä ilman oikeaa pakkausta – ja siihen sisältyy online-portfolio.”

Web-suunnittelijat eivät’t tulevat kuitenkin halvalla. Että’Yksi syy siihen, että monet snappers (todennäköisesti hajosi kuluttaessaan kaiken rahansa kameran varusteisiin) luottavat sosiaalisiin sivustoihin, kuten Flickr, Tumblr ja jopa Instagram näyttääkseen tuotteitaan. Se’on helppo ratkaisu, mutta se’s ei ole tarkalleen pro.

Että’s missä SmugMug tulee sisään. Tämän koodittoman verkkosivustojen rakennustyökalun avulla voit luoda verkkosivun, joka on yhtä ammattimainen kuin mittatilaustyönä tehty sivu, murto-osa hinnasta. Ja SmugMug, sinä’uudelleen hallinnassa.

Mutta onko SmugMug oikea työkalu sinulle ja valokuvauksellesi – ovatko kuvat hauskanpitoa varten, voittoa varten vai hiukan molempia?

Kuka on SmugMug paras?

“SmugMugilla voi olla typerä nimi, mutta se’Siksi, että valokuvasi näyttävät fantastisilta.”

Toisin kuin markkinajohtaja Wix ja Weebly, SmugMug tarjoaa vain portfolion malleja. Niiden asettelut vaihtelevat, mutta ne kaikki käyttävät optimaalisia asetuksia varmistaaksesi, että kuvat latautuvat nopeasti ja näkyvät kauniisti.

Se tekee SmugMugista suuren valikoiman verkkosivustojen rakentajaa kaikille, jotka haluavat näyttää ja jopa myydä visuaalisia töitään verkossa – mukaan lukien taiteilijat ja suunnittelijat sekä valokuvaajat.

Sinä et’Minun on kuitenkin oltava myyjä SmugMugin käyttämiseksi. Monet pro-valokuvaajien ystävistäni käyttävät online-portfolioita myymälöiden sijasta myymäläikkunoina ja käyttävät verkkosivustojaan liiketoiminnan edistämiseen ja asiakasgallerioiden jakamiseen. SmugMug sopisi heille erittäin hyvin.

Itse asiassa et’Ei tarvitse edes ajatella itseäsi valokuvaajana. Se’Nopea ja helppo aloittaa, voit julkaista SmugMug-gallerian älypuhelinvalokuvista muutamassa minuutissa.

Kuitenkin siellä’Ei ilmaista SmugMug-suunnitelmaa ilmaisen kahden viikon kokeilun jälkeen, joten siellä’Sillä ei ole paljon järkeä käyttää tätä verkkosivustojen rakentajaa, ellet sinä itse’olet ainakin melko vakavasti valokuvasi suhteen.

Napsauta tätä nähdäksesi täydellisen luettelon SmugMug-suunnitelmista ja hinnoista, ja siirtyäksesi keskusteluun niistä.

Kuinka suosittu on SmugMug?

SmugMug on yksityinen yritys (toisin kuin kilpaileva verkkosivustojen rakentaja Wix), joten se ei toimi’t julkistamaan sen käyttäjänumerot. “Emme’t saa hyvin selväksi tämän kanssa,” SmugMugin toimitusjohtaja Don MacAskill sanoi. “Mutta me’uudelleen melko etukäteen, että meillä on ‘Miljoonat intohimoiset asiakkaat, miljardeja onnellisia valokuvia’.”

Me’d vetoa koko valokuvakokoelmastamme, jonka SmugMug pystyy’t kosketa Wix’käyttäjänumerot, mutta se’s koska se’s asiantuntijapalvelu. Verrattuna muihin salkunrakentajiin SmugMug menee hyvin.

Tässä’kuinka SmugMug’Päivittäisiä tilastoja verrataan muihin valokuvien isäntäsivustoihin HypeStat-tiedonkeruusivuston mukaan:

 1. Flickr: 997 500 päivittäistä ainutlaatuista kävijää, 4 miljoonaa päivittäistä sivun näyttökertaa
 2. 500 kuvapistettä: 183 000 kävijää, 896,7 näyttökertaa
 3. SmugMug: 99,5 kt kävijöitä, 591 000 katselua
 4. Zenfolio: 55,5 000 kävijää, 275,5 000 katselua
 5. Pikaviestinnän luoja: 30,1 kt kävijöitä, 88,1 kt näkymät

Me’Olemme sisällyttäneet Flickrin vertailupisteeksi, mutta SmugMug vs Flickr ei ole’t todella reilu vertailu. SmugMug on salkunrakentaja, kun taas Flickr on yhteisön valokuvasyöttö. Don’t valita niiden välillä – käytä molempia. Me’Näytän sinulle kuinka hetkessä.

smugmug arvostelu hypestatSmugMug on ollut olemassa jo vuosia, mutta sen suosio on edelleen nousussa

Kuinka helppoa SmugMug on?

“SmugMug-tilin luominen on helppoa, ja ensimmäisen gallerian luominen on melkein yhtä nopeaa ja helppoa – mutta ‘sisältölohkot’ voi pian muuttua esteiksi.”

SmugMugin nopeus ja helppous’S asennusprosessi täytti minut itseluottamuksella heti lepakon jälkeen.

Sinä et’Sinun ei tarvitse valita mallia, ladata valokuvia tai luovuttaa maksutietoja SmugMug-tiliäsi luotaessa. Se’s nopeammin kuin odottaa pääkatukahvia.

Se’S on myös nopeampaa kuin Wix- tai Squarespace-sovelluksen aloittaminen. Ero on vähäinen, mutta huomasin, että SmugMug kysyi vähemmän kysymyksiä asennuksen aikana.

Sinä’uudelleen kutsuttiin valitsemaan SmugMug URL (aiemmin kirjoitettu teksti) ‘.smugmug.com’ verkko-osoitteessasi) ja sano, aiotko myydä valokuvia, mutta voit ohittaa molemmat päätökset nyt, jos haluat.

smugmug tarkistustiliSe’Nopeampi luoda SmugMug-tili kuin saada kuppi kahvia

Kerran sinä’olet luonut tilisi, se’s sitten melkein yhtä nopeasti luodaksesi ensimmäisen gallerian. Jos sinä’olet saanut erän valokuvia, jotka tarvitset verkossa heti – olipa se sitten’s ammattilainen häät tai puhelin napsahtaa viime yöstä’juhla – SmugMug antaa sinun tehdä sen a… napsahtaa.

Ensinnäkin, sinun täytyy saada nämä valokuvat uuteen SmugMug-tiliisi. Me’SmugMugin valikoima ja tehokkuus ovat niin vaikuttuneita’S tuontivaihtoehtoja, että me’Olen omistanut heille kokonaisen osan (pysy kuulolla, se’s tulossa seuraavaksi).

Kun valokuvasi on ladattu, sinun tarvitsee vain julkaista. Sinä et’t sinun täytyy roikkua valitsemalla mallia, jos sinä’uudelleen kiire.

Toisin kuin johtava verkkosivustojen rakentaja Wix, SmugMugissa on oletusmalli, jonka avulla voit luoda gallerian melkein heti.

Nyt oletusmalli ei ole’t täydellinen. Sen profiili- / kansikuvayhdistelmä näyttää aivan kuten Facebookista, ja et ehkä ymmärrä sitä, jos haluat luoda ammattimaisen gallerian. Mutta jotkut vierailijoista voivat pitää sen tuntemisesta.

smugmug-malligalleriaJulkaise galleria muutamassa minuutissa käyttämällä oletus SmugMug-mallia

Suurin ongelma oletusmallin suhteen on, että sinun on täytettävä profiili ja peitettävä valokuvalaatikot oikean muotoisilla kuvilla, jotka voivat viedä jonkin verran kokeiluja ja virheitä.

Näet, että SmugMug käyttää järjestelmää ‘sisältölohkot’ että sinä voit’t muuttaa kokoa vetämällä niiden reunoja. Sinä pystyt’t sijoittaa valokuvia myös lohkojen sisälle – siksi en voinut’t siirtää kissani’nenä pois nimestäni yllä olevassa kuvakaappauksessa.

Jos sinä’tottunut uudelleen kuvankäsittelyohjelmien vetämis- ja zoomausvapauteen, saatat löytää SmugMugin’s kiinteät lohkot raivostuttavaa.

minä’Minulla on enemmän lohkoista räätälöinnin osiossa, jossa minä’Ll paljastaa kuinka taivuttaa ne haluamaasi suuntaan (tavallaan). Ne’uudelleen ole täysin joustamaton, mutta he’ei myöskään ole intuitiivinen.

Jos lyöt sen onnelliseksi valitessasi valokuvia sopimaan oletusmalliin, ja se näyttää hyvältä ensimmäistä kertaa, voit julkaista ensimmäisen gallerian muutamassa minuutissa..

Voitko tuoda Flickristä ja Dropboxista SmugMug-valokuviin?

“Sinä’Olen todennäköisesti saanut kuvia jo verkossa. Olet ehkä viettänyt vuosia lähettämällä parhaat kuvat Flickrissä ja jakanut niitä Dropboxissa – niin’On hienoa, että SmugMug antaa sinun kopioida kuvat suoraan kyseisiltä tileiltä.”

Jos tallennat ja näet valokuvasi jo verkossa (ja me’uudelleen onnellinen vedonlyönti teet), sitten SmugMug’Verkossa tapahtuva tuonti voi säästää paljon aikaa ja vaivaa.

Tämä on ensimmäinen monista tavoista, joilla voit lisätä kuvia SmugMug-tiliisi. Antamalla tuoda suoraan verkkopalvelun hosting-palveluista ohitetaan ensin tarve lajitella valokuvia tietokoneellasi tai jopa tallentaa valokuvia tietokoneellesi.

Tuettuja valokuvien hosting-palveluita ovat tällä hetkellä Flickr, Dropbox ja Amazon Drive.

Työkalu toimii kauniisti. Yhdellä napsautuksella linkit SmugMug-tilisi nykyiseen valokuva-hosting-tiliisi. Napsauta sitten valita kuvia, jotka haluat tuoda, ja odota minuutti tai kaksi, kun ne ovat’kopioitu uudelleen SmugMugiin. Se’S turvallinen, tehokas ja helppo.

smugmug flickr lataa valokuviaTuo valokuvat nopeasti ja turvallisesti Flickr-tililtäsi SmugMugiin

Kun valokuvasi on lisätty tiliisi, voit käyttää SmugMugia’sisäänrakennetun tiedostonhallinnan avulla, jotta ne voidaan järjestää gallerioiksi ja kansioiksi sekä soveltaa jopa perus- ja muokkausohjelmia.

Flickr-tuonti on suosikki tapa lisätä valokuvia SmugMugiin, luultavasti siksi, että minä’sinulla on jo niin paljon valokuva-albumeita verkossa. Jos sinulla on’t, saatat mieluummin yhtä SmugMugista’s muita menetelmiä kuvien lisäämiseen.

Voit esimerkiksi tuoda valokuvia puhelimestasi tai tablet-laitteestasi käyttämällä virallisia SmugMug-sovelluksia Androidille, iPhonelle ja iPadille.

Sen lisäksi, että voit ladata valokuvia samalla kun’Uudelleen ja noin, SmugMug’Mobiilisovellusten avulla voit luoda ja jakaa gallerioita liikkeellä ollessasi – ja ne’uudelleen täysin ilmaiseksi.

Voit vaihtoehtoisesti ladata valokuvasi SmugMugiin tietokoneeltasi. minä sanon “vain” ikään kuin se’s jälkikäteen, mutta tämä menetelmä on helppo ja nopea. Kuva ladattu nopeudella noin 1 Mt / sekunti keskinkertaiselle Wi-Fi-yhteytelleni.

smugmug-valokuvien tuontiVedä erä kuvatiedostoja tietokoneeltasi luodaksesi ensimmäisen SmugMug-gallerian

Valokuvien lähettämiseksi tietokoneeltasi on kuitenkin oltava tietokoneellasi aluksi.

Nykyään sinä’uudelleen todennäköisesti on kuvia puhelimellasi tai verkossa kuin työpöydälläsi. Tarjoamalla niin monia innovatiivisia tuontivaihtoehtoja SmugMug näyttää sen’s seurata tapaa, jolla napsautuksesi tallennetaan.

Lisää valokuvia kuten ammattilainen SmugMug Lightroom -laajennuksella

Rakastatko valokuvausta tarpeeksi Adobea käyttääksesi’premium-ohjelmisto, Lightroom? Tarkista sitten SmugMug Lightroom -laajennus.

Ilmainen laajennus on pieni kappale ohjelmistoa, jonka sinä olet “kytke” asennetulla ohjelmistolla toimintojen lisäämiseksi – aivan kuten selaimen laajennus. Kun se on lisätty Lightroomiin, sen avulla voit luoda ja hallita SmugMug-gallerioita itse Lightroomissa, vaikka’uudelleen offline.

Pieni voi olla, mutta laajennus on tarpeeksi tehokas, jotta voit rakentaa ja julkaista hääsivustoa ennen kuin asiakkaasi ovat edes poistuneet tapahtumapaikasta. Ammattilaisille se’S välttämätön – ja se tekee myös SmugMugista pakollisen.

smugmug-arvostelu lightroom-laajennusTäydennä gallerioita offline-tilassa SmugMug Lightroom -laajennuksen avulla

Kuinka hyviä ovat SmugMugin mallit?

“SmugMug’Mallinegalleria on pieni, mutta muodoltaan täydellinen. Sen ei tarvitse yksinkertaisesti kattaa tonnia malliluokkia ja toimialatyyppejä.”

SmugMug tarjoaa tällä hetkellä 26 portfolion mallia (‘malleja’) – harhaanjohtava luku verrattuna markkinoiden johtavan verkkosivustojen rakentajan Wixin tarjoamiin 510 plus -malleihin. (Tässä’s Wix-mallipohjamme.)

Ja jos päivität SmugMugiin’Halvin 5,99 dollarin kuukausi -suunnitelma ilmaisen kahden viikon kokeilun jälkeen, asetteluvalintasi putoaa kuuteen. Koko 26: sta sinun on maksettava 8,99 dollaria kuukaudessa tai enemmän.

Kamala, eikö niin? Oikeastaan ​​uskomme, että SmugMug on viisasta rajoittaa mallinumeroitaan.

Sen sijaan, että mallistoa mallin jälkeen, se keskittyy valitsemaan malleja, jotka ovat heidän työssään hienoja – eli jotta valokuvasi näyttäisivät mahdollisimman hyvältä.

Mitä’enemmän, vähemmän malleja on helpompi selata kuin laajaa kirjastoa. Sinun ei tarvitse käydä läpi esikatselusivun sivua löytääksesi suosikkisi.

omahyväisyysarviointimallitJokainen SmugMug-malli on suunniteltu tekemään valokuvistasi upeita

Kuten sinä’d Toivottavasti jokainen SmugMug-malli on suunniteltu esittelemään valokuvia parhaimmillaan. He kaikki tuntevat olevansa moderneja, fiksuja ja minimalistisia.

Mutta erilaiset mallit sopivat erityyppisille valokuvaajille.

Jotkut mallit, kuten Sierra, näyttävät jokaisen kuvan koko näytön. Että’s ihanteellinen, jos sinulla on pieni salkku uskomattomia korkearesoluutiokuvia, jotka haluat myydä tulosteina. Muut mallit, kuten Vida, tarjoavat epävirallisemman valokuvablogin tapaa esitellä työsi.

Useimmat SmugMug-mallit kuitenkin saavuttavat onnellisen välineen näiden kahden ääripään välillä.

Octavia (alla) on erityisen tehokas galleriasuunnittelu. Se esittelee useita valokuvia kerralla ja antaa vierailijoillesi selata nopeasti monia muita. Se’s ihanteellinen hää- ja tapahtuma-asiakkaille.

smugmug-arvostelumalleja octaviaEsitä parhaat valokuvasi kauniilla, käyttäjäystävällisellä Octavia-mallilla

Kuinka muokattavia ovat SmugMug’s mallit?

“Kuvittele sinua’rakennat talon uudelleen. Verkkosivustosi on talo, ja SmugMug’Sisältölohkot ovat tiiliä. Voit laittaa tiilet haluamaasi paikkaan kohtuullisuudessa – mutta voit’t muokata niitä.”

Kuten me’olen jo nähnyt, SmugMug’mallit näyttävät hienoilta, mutta ne’uudelleen melko joustamaton. Voit siirtää lohkoja ympäri, mutta voit’t vetämällä niiden reunoja tai sijoittamalla valokuvasi niiden sisälle.

Sinä’d anteeksi, koska olettaa olevan ainoa tapa muokata sivustoasi’Asettelu on valita eri malli. Se’s nopein tapa, varmasti. Mutta jos haluat todella suunnitella oman ainutlaatuisen SmugMug-sivustosi, voit.

Voit tehdä tämän poistamalla yksinkertaisesti et haluamasi lohkot’Korvaa ne sitten lohkoilla, jotka osoittavat valokuvien täyden potentiaalin.

Kun huomaat, että voit tehdä sen, malli tuntuu yhtäkkiä paljon jäykemmältä.

siellä’edes HTML- ja CSS-editori, jos haluat käyttää koodia, mutta sinä’Sinun on oltava vähintään 8,99 dollaria suunnitelmassa käyttääksesi sitä. Me’Minulla on enemmän SmugMugista’Hintahinnat täällä.

Kuinka SmugMug mittaa valokuvamallien taistelua? Tutustu aivan uuteen arvosteluun parhaista portfolion verkkosivusto malleista.

Näyttääkö SmugMug-sivustosi hyvältä mobiililaitteiden näytöllä?

“SmugMug optimoi sivustosi automaattisesti mihin tahansa näyttöruutuun’s katsotaan, joten et’t on luotava erityinen mobiiliystävällinen versio.”

SmugMug varmistaa automaattisesti, että sivustosi näyttää hyvältä ja toimii hyvin puhelimen, tabletin ja tietokoneen näytöllä. Tämä mobiiliystävällisyys asettaa sen linjaan muiden verkkosivustojen rakentajien kanssa, kuten suunnitteluun keskittyneen neliön, erittäin helpon Weeblyn ja monipuolisen Wixin kanssa..

Kaikilla noilla verkkosivustojen rakentajilla on kuitenkin mobiili esikatselutila, ja SmugMug ei’T. Wixin avulla voit jopa muokata erillistä mobiiliversiota.

Kaikki SmugMug sanoo olevan “Teemme parhaamme” (oikealla sivun alaosassa) varmistaaksesi, että sivustosi näyttää hyvältä, näytön koosta ja tyypistä riippumatta’s katsottu.

Onko se ongelma? Ei ollenkaan, mielestäni.

Saadaksesi selville, kuinka sivustosi näyttää ja toimii mobiililaitteilla, etsi vain puhelimesi ja napauta sitten ainutlaatuista URL-osoitetta, jonka SmugMug antoi sinulle asennuksen aikana.

smugmug arvostelu valokuvaus mobiiliSmugMug varmistaa, että sivustosi näyttää hyvältä mobiililaitteissa – riippumatta siitä, missä pidät puhelinta

Oletusarvoisesti voitit’t olla kirjautuneena sisään, joten sinä’Näen tarkalleen mitä vierailijasi näkevät.

Voit sitten olla vuorovaikutuksessa sen kanssa kosketusnäytöllä, tutkia vierittämällä ja pyyhkäisemällä ja nähdä, miltä se näyttää vaaka- ja muototilassa. Luulen sen’s paljon luotettavampi kuin ‘mobiili-esikatselu’ tietokoneen näytöllä.

Olin iloinen SmugMug-sivustostani’s mobiiliystävällinen versio – ja en tehnyt’sen luomiseen ei tarvitse tehdä ylimääräisiä töitä.

Mikä SmugMug-hinnasuunnitelma tulisi valita??

“SmugMug tarjoaa valtavasti vastinetta rahalle 8,99 dollarin virrankäyttösuunnitelmalla, jonka avulla voit mukauttaa salkkuasi niin paljon kuin haluat – ja myydä valokuvien tulosteita..”

Suurin riemu SmugMugista’hinnoittelu on olemassa’s ei ole ilmaista suunnitelmaa. Wix ja Weebly antavat sinun luoda ja julkaista niin monta portfoliosivustoa kuin haluat ilmaiseksi niin kauan kuin haluat – mutta SmugMugilla’olet saanut vain kahden viikon kokeilun ennen päivitystä.

Mutta kun päivität, saat paljon bang for your buck.

savukkeen hinnoitteluNapsauta kuvaa käydäksesi SmugMugin hinnasuunnitelmasivulla

Tässä’s mitä saat jokaisesta SmugMug-suunnitelmasta, 5,99 dollaria / kuukausi tai enemmän:

 • Lataa rajoittamaton määrä valokuvia ja videoita – ja pidä ne kaikki varmuuskopiona Amazon Web Services -palvelun avulla
 • Myy valokuvavedoksia, valokuvakirjoja ja valokuvalahjoja, SmugMugin täyttämiä’s tulostuskumppanit
 • Seuraa kävijöitä ja myyntiä sisäänrakennettujen analytiikkatyökalujen avulla
 • Hanki rajaton kaistanleveys – niin voit houkutella niin monta kävijää kuin haluat
 • SEO (hakukoneoptimointi) -työkalut sivustosi nostamiseksi Googleen’s rankingissa
 • 24/7 sähköpostituki

Joten 5,99 dollarin perussuunnitelma on aika suloinen juttu – mutta vain jos et’Muista, että sinulla on SmugMug-merkkinen URL-osoite. Toisin kuin Wix, SmugMug ei’t edes antaa sinun linkittää omaa verkkotunnustasi halvimpaan suunnitelmaan.

Jos haluat antaa portfoliosivustollesi todella ammattimaisen ilmeen omalla URL-osoitteellasi, ohita halvin suunnitelma ja siirry seuraavaan.

8,99 dollarin SmugMug-virrankäyttösuunnitelma antaa sinun myydä tulosteita ja valokuvalahjoja, luoda yksityisasiakkaiden gallerioita, saada täyden valikoiman malleja, mukauttaa niitä HTML: n ja CSS: n avulla – ja käyttää omaa verkkotunnustasi. Kaikki hampurilaisen hintaan kuukaudessa.

Suurimmalle osalle meistä Power Plan tarjoaa parhaan vastineen rahalle. Mutta jos sinä’Jos sinulla on iso salkku ja kaupalliset tavoitteet, kannattaa ehkä siirtää päivitysportaita ylöspäin.

Voit myydä digitaalisia latauksia ja kehystettyjä kuvia’Tarvitsen SmugMug Portfolio -suunnitelman (23,99 dollaria). Kalleimman suunnitelman SmugMug Pro (41,99 dollaria kuukaudessa) avulla voit myös tarjota lahjojen käärettä.

Hinnat me’noteeratut kuukausimaksut – Voit säästää rahaa allekirjoittamalla pidemmän sopimuksen. Esimerkiksi perussuunnitelma maksaa 5,99 dollaria kuukaudessa, mutta maksaa 48 dollaria vuodessa, mikä tarkoittaa, että säästät 33%, kun valitset vuosisuunnitelman.

savukkeiden voiman hinnoittelusuunnitelmaErinomainen hinta-laatusuhde SmugMug Power -levyltä

Kuinka hyvä on SmugMugin ohje ja tuki?

“SmugMug’Tukitiimi vastaa sähköposteihisi ympäri vuorokauden, ja artikkelit ovat mahtavia. Mutta ollakseen maailmanluokan SmugMug-tuen on oltava interaktiivisempaa – live chat -työkalu olisi tervetullut lisäys.”

Ensimmäiset vaikutelmani SmugMugista’Tukikeskus oli erinomainen.

siellä’Haettavissa oleva tietokanta artikkeleista luokkiin, kuten sisällönhallinta, myyntitulokset ja ‘Yksityisyys ja turvallisuus’. Artikkelit ovat selkeitä, ystävällisiä ja informatiivisia.

siellä’s myös loistava kokoelma video-oppaita (joista paras sinä olet)’Löydät myös SmugMugista’s YouTube-kanava) ja SmugMug Business School, joka on täynnä verkkokaupan vinkkejä ja ammattimaista inspiraatiota.

smugmug arvostelu youtubeKatso ja opi: räätälöi malli SmugMugin avulla’s YouTube-kanava

SmugMug voi jopa auttaa sinua parantamaan valokuvaustasi. Katso napsautusneuvontaa SmugMugista’s Digital Grin -foorumi ja kumppanisivusto, The Photographer Academy.

Ja jos tarvitset yksitellen apua, voit lähettää sähköpostia sähköpostitse “todellinen ihminen” 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa, 364 päivää vuodessa. (Jopa SmugMug-tontut tarvitsevat joulun pois.)

En lyönyt pari korttelia.

Ensinnäkin halusin löytää yksinkertaisen, helposti ymmärrettävän oppaan verkkokaupan vaihtoehdoista jokaisella tilaustasolla. Halusin tietää, kuka käsittelee painatustasi, ja kuinka paljon palkkiota maksat. Tietoja on olemassa, mutta se’sekava ja toisinaan epäjohdonmukainen.

Sitten muistan, kun rakensin aiemmin asiakasgallerioita. “Kun”, kuten: milloin. Se’d olla aina keskellä yötä kovan kuvauspäivän ja valokuvien muokkaamisen jälkeen. Tiesin, että asiakkaani vaivaavat minua URL-osoitteelle aamiaisella.

Entä jos minulla olisi teknisiä ongelmia kello viisi? Entä jos valokuvani kieltäytyvät näyttämästä oikein? minä’halua noutaa puhelin SmugMug-tukitiimille tai käynnistää pikaviestityökalun, kuten Squarespace-live-chatin.

En haluaisi’halua kirjoittaa sähköpostia, odottaa sitten vastausta siihen, kirjoittaa sitten toinen sähköposti, jossa selvennän, mitä tarkoitin, ja odottaa sitten vastausta siihen..

Ehkä se’Minusta on epäreilua kyseenalaistaa SmugMugin tehokkuutta’sähköpostituki. minä’Olen kuullut hyviä asioita siitä muilta käyttäjiltä, ​​ja en ole pahoillani’t ole vielä testannut sitä itse (aion – katsoa tätä tilaa). Mutta nykypäivänä sähköposti on liian turhamainen tuntuakseen hyödyllisestä keskustelusta.

SmugMug’Tietokanta on kauniisti esitetty ja yleensä erittäin hyödyllinen. Mutta minä’d rakastaa nähdä vuorovaikutteisempi yksityinen tukityökalu Squarespace-live-chatin tapaan. Joskus voit’t odota vastausta sähköpostiin – haluat puhua SmugMug-asiantuntijan kanssa heti.

SmugMug-arvosteluyhteenveto: Pitäisikö sinun käyttää sitä verkkokaupan luomiseen?

“SmugMug on erinomainen valinta salkusivustojen rakentajalle, olipa sinäkin’aloittamassa uudelleen digitaalisessa valokuvauksessa tai valmis aloittamaan mittakaavainen online-liiketoiminta.”

SmugMug voi’t vastaa Wixiä monipuolisuuden tai laajan vetovoiman vuoksi, mutta se ei ole’t yritä. Se’kiinnostaa vain yksi asia (no, kaksi asiaa): jotta valokuvasi näyttävät uskomatolta ja auttavat myymään niitä.

Sen kuratoitu valikoima portfolion malleja on pieni, mutta muodoltaan täydellinen, ja verkkokaupan vaihtoehdot ovat upea. Voit myydä valokuvia tulostettuna tai digitaalisena latauksena ja jopa kääriä niitä lahjaksi – riippuen valitsemastasi hinnasuunnitelmasta.

Sitten on fiksuja ideoita, kuten mukautetut hiiren oikean painikkeen viestit, digitaaliset vesileimat ja Adobe Lightroom -laajennus. Ne kaikki näyttävät viittaavan siihen, että SmugMug on valokuvaajien luoma palvelu.

Mutta kaikki sen ominaisuudet eivät ole niin helppokäyttöisiä. Arvostamme Wixin parhaana verkkosivustojen rakentajana valokuvaussalkun luomiseen, koska sen mallieditori on paljon monipuolisempi ja intuitiivisempi kuin SmugMug’s.

Mitä’Lisäksi Wix antaa sinun luoda ja julkaista niin monta salkkua kuin haluat ilmaiseksi, kun taas SmugMug ei’t ole lainkaan ilmaista suunnitelmaa.

Me’d rakastan myös nähdä live chat- tai puhelintukea. SmugMug’sähköpostituki ja tietokanta ovat hienoja, mutta joskus tarvitset välitöntä henkilökohtaista apua – varsinkin jos sinä’Olemme saaneet asiakkaat odottamaan galleriassa.

Kun SmugMug on hyvä, se’s erittäin hyvä. Sinä’Tarvitset kärsivällisyyttä ja (vähän) rahaa saadaksesi parhaan hyödyn siitä, mutta sinä’Palkitaan sivustolla, joka saa valokuvasi loistamaan. Tämä on yksi webistä’Parhaat työkalut harrastuksen muuttamiseksi toimeentuloon.

Siirry SmugMugiin’ja vieritä alas Tarinat-osioon uusimpien tosielämäsivustojen valikoiman, jotka tyytyväiset SmugMug-asiakkaat ovat tehneet.

Me’Jätämme suosikkeihimme, kaikki luotu SmugMug-malleilla…

 • Gilmore Gang – Upeita, moderneja perhekuvia Austin, TX-valokuvaajalta Brent Gilmore (alla)
 • ShooTokyo – Japanin kaupunkikadut, kuvaaja Dave Powellin linssin läpi nähtynä
 • VonWong – Erikoistehosteet valokuvaus Torontosta sijaitsevalta Benjamin Von Wongilta, joka sanoo: “SmugMugista on tullut välttämätön työkalu, kuten Lightroom tai Photoshop, työnkulullani”

smugmug arvostelu verkkosivustojen valokuvausSaada inspiraatiota SmugMug-sivustoista, kuten Gilmore Gang

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me