Web.com Website Builder Review 2020 – 7 asiaa, jotka sinun on tiedettävä


Paras

Hyvin perusrakennus eikä paljon muuta


Yleisarvosana

2/5 tähteä

Vaikka Web.com: n yksinkertaisuuden ja peruseditorin pitäisi tehdä tästä aloittelijaystävällinen ja helppokäyttöinen rakentaja, totuus on päinvastoin. Rajoittava, turhauttava ja vanhentunut ilman ilmaista suunnitelmaa tai kokeiluversiota, Web.com-sivustolla ei ole työkaluja, jotka auttavat sinua luomaan ammattimaisen tai tyylikkään verkkosivuston.

Vastuuvapauslauseke

Web.com ei ole enää verkkosivustojen rakentaja – se on nyt verkkosivujen suunnittelutoimisto. Yhtiö on uudistunut nimellä WDC, jonka pääpaino on luoda online-tuotemerkki-identiteetti asiakkailleen. Lisätietoja WDC: stä’Verkkosuunnittelupalvelu täällä.

Hyödyt ja haitat Web.com

Plussat

 • Halpa esittelytarjous – Web.com’s 1,95 dollarin tarjous sisältää mukautetun verkkotunnuksen. Mutta tarjous kestää vain kuukauden ja vaihtuu hintaan 22,95 dollaria kuukaudessa.
 • Julkaise sivusto melkein heti – Web.com tarjoaa toimialakohtaisen mallin ilmaisilla valokuvilla, otsikoilla, valikoilla ja muulla sisällöllä, mikä säästää paljon aikaa ja vaivaa..
 • 24-h puhelintuki – kun taas Web.com’Muut ohjevaihtoehdot eivät ole’t aina liian hyödyllisiä, pidimme Web.comista’s Puhelintuki ympäri vuorokauden. Se’vakuuttava tietää, että joku voi vastata kysymyksiisi riippumatta siitä, missä aikavyöhykkeessä olet’uudelleen sisään.

Haittoja

 • Ylihinnoiteltuja suunnitelmia – Halvimman Web.com-sivuston rakentajan täysi hinta on 22,95 dollaria kuukaudessa, ja siellä’s ei ilmainen suunnitelma tai ilmainen kokeilu. Rahat takaisin -takuu on 30 päivää, mutta me’lukenut synkkää raporttia käyttäjiltä, ​​jotka’Ve yritti tavoittaa palautusjoukkueen.
 • Sotkuiset räätälöintityökalut – Aivan perustoimenpiteet ovat helppoja Web.com-sivustossa. Mutta haluatko olla luovampi, eikö niin? Onnea sen kanssa!
 • Missä mallit ovat? – Sinä et’t päästä selaamaan malleja ennen sivustosi rakentamista Web.com-sivustossa. Sen sijaan sinun on sanottava, mikä sinun on’palaa sisään ja valitse sitten kolmesta sopivasta asettelusta.

Yleiskatsaus Web.com-sivustoon

“Ensi silmäyksellä, Web.com’Verkkosivun rakentaja näyttää hyvältä valinnalta yksinkertaisen verkkosivuston luomiseksi tarvitsematta kirjoittaa mitään koodia. Mutta se’ei ole. Täällä me’Selitän miksi.”

Web.com’Vedä ja pudota -mallieditorissa on kaikki mitä tarvitset nopeaan, helppoon verkkosivustojen rakentamiseen – tai niin sinäkin’d ajatella.

Saat toimialakohtaisia ​​malleja, arkistokuvia ja jopa mukautetun verkkotunnuksen. Kaikki 1,95 dollarilla. Edes erinomainen Wix ei anna sinulle räätälöityä verkkotunnusta sillä pienellä rahalla.

Niin… mitä’s saalis?

Kuinka kauan sinulla on?

Web.com’Sivuston rakentaja ajaa sinut pähkinöitä. Jos sinä’toivoen upeaa, interaktiivista verkkosivustoa, sinä’Minulla on vaikea saada se tämän työkalun avulla.

Ja toisin kuin useimmat verkkosivustojen rakentajat, Web.com ei’t ei ole ilmaista suunnitelmaa tai kokeiluversiota. Jopa tuo halpa sopimus on oivallinen temppu. Kuukauden kuluttua sinä’uudelleen vaihdetaan täyteen hintaan – joka on yli 10 kertaa korkeampi!

Joten miksi emme edes vaivaudu tarkistamaan Web.com-sivustoa?

No, me’täällä auttaa sinua löytämään parhaat välineet online-pääsyyn. Haluamme varoittaa verkkosivustojen rakentajia välttämisestä, samoin kuin suosittelemme hyviä miehiä.

Web.com-arvosteluissamme me’paljastaa wmitä verkkosivustojen rakentajia sinun pitäisi käyttää sen sijaan – mitkä ominaisuudet ovat sinulle eniten tärkeitä.

Lue lisää saadaksesi lisätietoja Web.com-sivustosta’mallipohjat, räätälöintityökalut, helppokäyttöisyys ja vastinetta rahalle. Löydä jokaiselle parhaat vaihtoehdot, katso alla oleva tilannekuvanäkymä:

Haluatko nähdä parhaimmat verkkosivustojen rakentajat nyt?

Tutustu verkkosivustojen rakentajien vertailukaavioon – tai ota tietokilpailu löytää sinulle parhaan sivustonrakennustyökalun.

Onko Web.com-sivuston rakentaja oikea sinulle?

“Web.com’Halpa esittelytarjous voi olla tarpeeksi hyvä houkuttelemaan kiireisiä yrittäjiä, mutta sen verkkosivujen rakentaja ei ole’t tarpeeksi hyvä pitämään heidät.”

Web.com’kohderyhmä: pieni yritys

Web.com haluaa vedota freelancereihin ja pieniin biz-käyttäjiin, jotka haluavat nopean verkkosivuston ja eivät ole’t fussed noin ‘vau kerroin’ design.

Jos se kuulostaa sinulta, kaikki ei ole menetetty. Katso Web.com’s ilmaisia ​​liikeartikkeleita. Ne kattavat verkkomarkkinointivinkit, yrityksen perustamisen ja muut – ja he’uudelleen melko hyvä.

webcom webdotcom liikeartikkeleitaWeb.com’Verkkoyrityksiä koskevat online-artikkelit ovat tutustumisen arvoisia

käyttäjät’ palautetta Web.com-arvostelut -sivulta ei ole’t huono myöskään.

Mutta he’et julkaise huonoja arvosteluja, ovatko ne?

Web.com-arvosteluamme ei’t ole samaa mieltä käyttäjän arvosteluista (anteeksi). Tosiasia on, jos sinä’Olet kunnianhimoinen yrittäjä, voitit’t halua rakentaa verkkosivustosi tällä alustalla.

Web.com’Sivustojen rakentaja voi’t toimittaa upeita sivuja, innovatiivisia työkaluja, skaalautuvaa sivustoa tai jopa kohtuullista mallipohjaa.

Ja he’uudelleen asioita, joilla on merkitystä, kun haluat rakentaa sivuston yrityksellesi. Tai rakenna verkkosivusto mistä tahansa syystä!

Miksi Web.com ei ole’t kauppaa metsästäjille

Lyhyesti sanoen, ajattelimme, että Web.com voisi olla hyvä jokaiselle, joka rakastaa edullista tarjousta, halvan esittelytarjonnan ansiosta. Mutta älä’t olla lankaan. Ensimmäisen kuukauden jälkeen laskusi nousee yli 10 kertaa.

Tarkoittaako tämä, että Web.com ei ole’t kenenkään arvoinen’aikaa vai rahaa? Kyllä, melko paljon.

Antaa’yrittää löytää täältä positiivisen. Tarjous voi sopia sinulle, jos tarvitset erittäin yksinkertaista verkkosivua ja verkkotunnusta vain muutaman viikon ajan.

Voit esimerkiksi mainostaa tulevaa juhliasi tai lähettää online-vetoomuksen kadotetusta koirasta. Molemmissa tapauksissa ikimuistoinen verkkotunnus voi olla todella hyödyllinen.

Mutta sinun on muistettava peruuttaa ennen kuin kuukausi on kulunut.

Saadaksesi selville kuinka kallis Web.com’Kolme verkkosivustojen rakentamissuunnitelmaa ovat hinnoitteluosastollemme. Sinä’Minä syljet kahvin.

Kuinka helppoa Web.com-sivuston rakennusohjelma on?

“Web.com’Mallieditori käyttää WYSIWYG: tä (‘Mitä näet on mitä saat’) ja vetämällä ja pudottamalla auttamaan sinua. Ohjaukset ovat kuitenkin sattumanvaraisia ​​- vaikeuttaa haluamasi sivuston luomista.”

Aloittaminen: vie liian kauan

Web.com’Asennusprosessissa on enemmän vääriä käynnistyksiä kuin ruosteisella kuorma-autolla joulukuussa.

Ensin on valittava verkkotunnus. Sitten sinun on toivottava, että Get My Free Domain -painike johtaa jonnekin. (Ensimmäisen vierailumme aikana se jatkoi sivun lataamista. Toivottavasti sinulla on onnea.)

Sitten sinun on luotava Web.com-tili ennen kuin näet hinnat. Sitten sinun on valittava suunnitelma (ja maksettava siitä!). Sitten sinun on sanottava, mikä sinun on’kirjaudu sisään ennen kuin näet malleja.

Väsymys vielä?

webcom-verkkotunnuksen URL-verkkoVerkkotunnuksen valitseminen on ensimmäinen monista Web.com-tilin luomisvaiheista

Se’on niin turhauttavaa, että Web.com saa sinut sitoutumaan suunnitelmaan ja alaan, ennen kuin näytät sinulle mitään malleja. Se rajoittaa vakavasti joustavuutta.

Antaa’Vertaa sitä uuden auton ostamiseen. Toki, et’t halua, että näyttelyhuonekaveri sekoittaa sinut tonnia yksityiskohtia jokaisesta moottorista’moottori – mutta haluat sallia selaamisen ja jopa ottaa muutaman testiajon.

Perusmallin säädöt: OK

Web.com’Mallineen muokkausohjelma on klassinen WYSIWYG (‘Mitä näet on mitä saat’). Mitä näet editorissa, se mitä kävijät näkevät verkkosivustollasi.

Tämän ansiosta sivustosi visualisointi on helppoa’En ole koskaan tehnyt tätä ennen.

Perusmuokkaukset ovat myös melko yksinkertaisia. Voit muuttaa tekstiä nopeasti napsauttamalla ja vaihtaa Web.com-sivuston’omat pikkukuvat. siellä’s on myös suuri kirjasto, jossa on varastossa olevia kuvia ja videoita, kaikkia vapaasti käytettäviä.

Mutta se’missä Web.com’helppokäyttöisyys päättyy.

webcom helppoMuokkaus Web.com’nuken teksti ja valokuvien korvaaminen on helppoa

Mukauttaminen vetämällä ja pudottamalla: sotkuinen ja hämmentävä

Kun sinä’rakentaessasi verkkosivustoa tai jopa yksinkertaista sivua, teksti on hyvin vähäinen mitä sinä’Ll muokata. Sinä’Aion myös siirtää asioita sivulla.

Ja Web.com-sivustossa’s kun ongelma alkaa.

Verkkosivun toimittaja käyttää vedä ja pudota -sovellusta, mutta ei yksinkertaisesti’t toimivat oikein.

Laatikot, otsikot, valikot ja valokuvat eivät’mennä minne haluat. He näyttävät ‘napsahtaa’ näkymättömiin ohjeisiin, ja se rajoittaa vakavasti sitä, mitä voit tehdä suunnittelusi kanssa.

Web.com’Arvaamaton vetäminen ja pudottaminen vaikeuttaa haluamasi sivuston luomista’s yksinkertainen sivu tai pro-web-läsnäolo.

Se’s vain ole vaivan arvoinen. Joten anna’tarjoavat vaihtoehtoja.

Käytä Wixiä saadaksesi parhaat vedä ja pudota -muokkaustyökalut. Käytä Weeblyä, jotta saat helpoimmat vedä ja pudota -työkalut. Käytä ruudun tyylikkäimmän sivuston Squarespace-painiketta.

Pyöristämme suositukset täällä. Tutustu myös vertailutaulukoihimme.

Ensimmäinen kokemus Web.com-sivustosta’Toimittaja ei ehkä ole liian paha, mutta sinä’Tulen pian turhautuneeksi – ja sitten vihaiseksi. Sinä’Tulen tuhlaamaan aikaa (ja rahaa!) alustalla, joka tuntuu vakavasti amatööriltään verrattuna muihin verkkosivustojen rakentajiin.

Kuinka hyvä ovat Web.com-sivuston mallit?

“Web.com tarjoaa sinulle vain kolme mallia, jotka vastaavat alaasi. Ne’uudelleen hyvin samanlainen, ja näyttävät halvalla ja vanhanaikaiselta.”

Mallinumerot: “sadat”, mutta missä?

Web.com sanoo tarjoavansa “sadat” verkkosivustojen malleja. Mutta sinä’re tarjosi vain pienen kourallisen, ja siellä’tuskin mitään eroa niiden välillä.

Mitä’enemmän, he’uudelleen ole oikeasti toimialakohtainen. Tässä on kolme mallia, joita minulle tarjottiin yksityiselle tutorointiyritykselle. Huomaa ero!

webcom-mallipohjien teemojen suunnitteluWeb.com tarjoaa sinulle pienen valikoiman malleja. Mutta se’s ei oikeastaan ​​a ‘valinta’ ollenkaan

Mallin laatu: heikko

Muutama malli on hieno, jos ne’uudelleen hyvä. Mutta Web.com’S-mallit eivät ole hyviä.

Kuten yllä olevasta kuvakaappauksesta voidaan nähdä, ne näyttävät halpoilta ja päivättyiltä. Että’se ei ole sellainen kuva, jonka haluat projisoida maailmalle.

Ainoa tapa nähdä vaihtoehtoisia malleja on palata takaisin ja valita toinen ala. siellä’Sillä ei kuitenkaan ole merkitystä. Suunnittelut ovat melkein identtisiä – ja identtisesti tylsää.

Kaikki mallit reagoivat mobiililaitteisiin, mutta ei älykkäällä tavalla, joka Squarespace’s upea malleja ovat. Esimerkiksi tekstiäsi ei ole’t järjestetty uudelleen näyttämään hyvältä pienillä näytöillä (katso alla oleva kuvakaappaus).

Web.com’S mobiili esikatselutila on hyvä – sen avulla voit jopa tarkistaa sivusi vaakatilassa. Mutta mobiilisivustosi näyttää amatööriltään verrattuna muihin verkkosivustojen rakentajiin saamiin.

webcom-ominaisuuksien osiotWeb.com’Mallit ovat reagoivia, mutta ne eivät tiedä’näytä parhaimmillaan mobiililaitteissa

Ylimääräiset verkkosivuston ominaisuudet: rajoitettu

Web.com tarjoaa myös ilmaisia ​​lisäominaisuuksia sivustoosi lisäämistä varten. Ne’helppo lisätä, mukana tulee pieni valikoima asetteluja ja jopa muutama muokkausvaihtoehto.

Mutta et’t on paljon vapautta järjestää ne. lisäominaisuudet (‘osiot’) on tultava peräkkäin, kuten luettelo. Sinä pystyt’t vetämällä muutama ominaisuus istuaksesi esimerkiksi vierekkäin.

Tämä rajoittaa vapauttasi saada sivustosi näyttämään haluamaltasi.

webcom-osioiden ominaisuudetVoit lisätä ominaisuuksia (‘osiot’), mutta ominaisuuksien ja asettelujen valinta on rajoitettu

Joten mitä osioita voit lisätä? Ei monta. Suosittelut, videot ja interaktiivinen yhteyslomake kartalla… Mutta se’s siitä.

siellä’Sillä ei ole mahdollisuutta lisätä blogia, ravintola-valikkoa, lahjoitustyökalua tai musiikkisoitinta. Ja ellet sinä’uudelleen kalleimmassa Web.com-sivustossa’Kolme verkkosivustojen rakennussuunnitelmaa, et’t myöskään verkkokaupan ominaisuuksia.

Kuinka hyvä on Web.com: n ohje ja tuki?

“Web.com’s 24/7 -puhelintuki sisältyy kaikkiin suunnitelmiin, ja se näyttää toimivan hyvin. Mutta tietokannasta puuttuu vakavasti.”

Yksi vastaan ​​ohje: puhelin on paras

Web.com tarjoaa muutamia tapoja ottaa yhteyttä, jos olet jumissa. Mutta ainoa me’d suosittelen, että käytät 24/7 -puhelinlinjaa (1-866-655-7679, ilmainen kaikilla suunnitelmilla).

Yritimme myös live chat -työkalua, mutta löysimme vastaukset epämääräisiksi ja hyödyttömiksi.

Yritimme myös nostaa tukilipun, mutta osuimme tiiliseinään, kun järjestelmä pyysi meitä kirjautumaan sisään sisään ‘Salasana’.

Sosiaalinen media: keskittynyt isännöintiin ja verkkotunnuksiin

Web.com’s Facebook- ja Twitter-sivut ovat suosittuja ja reagoivia, mutta ne eivät ole’t on paljon sanottavaa verkkosivujen rakentaja. Niitä voi olla syytä käyttää, jos kamppailet päästäksesi joukkueeseen muilla tavoilla.

 • Web.com Facebookissa (163k tykkää): Ota yhteys tukeen Messengerin avulla
 • Web.com Twitterissä (13.9k seuraajaa): tweet joukkue osoitteessa Web.com Googlessa+: sisältää a ‘Ilmoita ongelma’ linkki
 • Web.com YouTubessa (noin 100 videota): ‘Tee-se-itse-verkkosivustojen rakentaja Web.com-sivustolta’ on parhaiten arvioitu video, mutta onnettomuus 4/10!

Ohjeartikkelit: huono

Web.com’Tietokanta on suunnilleen suunniteltu, ja se tarjoaa tuskin mitään apua sivuston rakentamiseen.

Verkkosivustojen rakentajia koskeva osio sisältää hyvin vähän Web.com-sivustosta’oma verkkosivustojen rakentaja. Se’Enimmäkseen WordPress-sivustojen yhdistämisestä Web.com-sivustoon’isäntäpaketit.

webcom-ohjeWeb.com’s Verkkosivustojen rakentajien artikkelit koskevat enimmäkseen muita verkkosivustojen rakentajia!

Verkkokauppaa koskevat artikkelit: yllättävän hyvä

Jokaisella pilvellä on hopeavuori ja Web.com’S Small Business -verkkosivustofoorumi on sen vihje hopealle.

Se’S ei ole foorumi tavanomaisessa merkityksessä, jossa käyttäjät jakavat ideoita ja ongelmia. Sen sijaan se’s arkisto kunnollisista online-liiketoimintaartikkeleista. Lisää kirjanmerkkeihin vinkkejä sinä aikana’perustamalla pienyrityssivustosi uudelleen… käyttämällä toista verkkosivustojen rakentajaa.

Web.com-hinnoittelu – onko sijoituksen arvoinen?

“Web.com’Kolme verkkosivustosuunnitelmaa ovat loistava vastine rahalle ensimmäisen kuukauden ajalta, ja sen jälkeen hirvittävä arvo. Ostaja varo!”

Web.com-suunnitelmat: kaikki ylihinnoiteltuja

Web.com tarjoaa kolme ‘Verkkosivusto’ (verkkosivustojen rakentaja) suunnitelmat. Kaikille kolmelle annetaan valtavat kuukauden alennukset, ennen kuin hinnat laskevat.

Toisin kuin useimmat muut verkkosivustojen rakentajat, Web.com ei’t antaa säästää rahaa maksamalla vuoden etukäteen. Se laskuttaa sinua automaattisesti kuukaudessa.

Tässä’s kuinka paljon maksat liittymisestä, jota seuraa täysi hinta:

Web.com planOffer ($ / 1. kk) Täysi hinta ($ / kk) Nousu (%)Verkkosivun rakentaja

Verkkosivusto ja verkkomarkkinointi

Verkkosivusto, markkinointi ja myymälä

$ 1,95$ 22,951100%
$ 2,95$ 29.951000%
$ 3,95$ 39.951000%

Tässä vaiheessa me’d yleensä antaa sinulle linkin hinnasivulle näyttääksesi mitä saat rahastasi. Web.comin avulla voimme’t, koska se saa sinut kirjautumaan sisään ennen kuin näet hinnat.

Joten tässä’s kuvakaappaus:

webcom-hinnasuunnitelmatKaikilla kolmella Web.com-verkkosivustosuunnitelmalla on nousevat suuret hinnat ensimmäisen kuukauden jälkeen

Kaikki kolme suunnitelmaa sisältävät…

 • Vedä ja pudota -sivuston rakentaja
 • Ilmainen verkkotunnus vuodeksi
 • Arkistovalokuvien ja videoiden kirjasto
 • Hosting (web-tila sivustosi julkaisemiseen)
 • 99% käyttöaikatakuu

Sinun on oltava korkeammalla suunnitelmalla tai maksettava erikseen…

 • SSL-sertifikaatti kävijöiden salaamiseksi’ tiedot (alk. 24,99 dollaria)
 • Sivuston toimittaminen Googlelle ja muille hakukoneille (2. tason suunnitelma +)
 • Mahdollisuus myydä verkossa (vain 3. tason suunnitelma)
 • Verkkotunnuksen uusiminen vuoden kuluttua (alkaen 37 dollaria)

Nämä premium-ominaisuudet ovat ilmaisia ​​monien muiden verkkosivustojen rakentajien kanssa.

Esimerkiksi Wix toimittaa sivustosi automaattisesti Googlelle ja tarjoaa ilmaisen SSL-sertifikaatin. Weebly sisältää SSL: n premium-suunnitelmillaan, jotka ovat halvempia kuin Web.com’s.

Sinä pystyt’t myydä Web.com-sivustosi kautta, ellet päivitä korkeimpaan verkkosivustosuunnitelmaan – joka maksaa 40 taalaa kuukaudessa ja rajoittaa sinut 500 tuotteeseen.

Vertaa tätä Wix eCommerce -sovellukseen, jonka avulla voit myydä rajattomasti tuotteita hienostuneessa verkkokaupassa vain 17 dollarilla / kuukausi..

Jopa huippuluokan verkkokaupan asiantuntija Shopify veloittaa vain 26 dollaria kuukaudessa (maksetaan vuosittain) rajoittamattomien tuotteiden myynnistä tehokkaassa, skaalautuvassa verkkokaupassa.

Katso lisätietoja verkkokauppojen rakentajista katso vertailukaavio.

Mikään Web.com’Kolme verkkosivustojen rakentamissuunnitelmaa tarjoaa hyvää vastinetta rahalle. Ne’olet halpaa kuukauden ajan, mutta sen jälkeen he tarjoavat liian vähän työkaluja liikaa rahaa. Säästä rahasi ja käytä sen sijaan toista verkkosivustojen rakentajaa.

Web.com -katsauksen yhteenveto – jos sinun pitäisi antaa tälle verkkosivustojen rakentajalle mahdollisuus?

“Web.com’Sivuston rakentaja ei ole aikaa tai rahaa kannattava. Jopa intro-sopimus ei ole’t kannattaa vaivaa peruuttamisen johdosta.”

Web.com-arvosteluamme varten vietimme päivät testaamalla (ja maksamalla) tätä verkkosivustojen rakentajaa, jotta et’t tarvitse.

Kuten sinä, halusimme rakentaa hyvännäköisen sivuston tarvitsematta koodata sitä tai palkata suunnittelijaa. Aluksi ajattelimme, että Web.com voisi sopia laskuun – etenkin halvan verkkotunnuksen heitetyn sisään.

Mutta älä’t olla lankaan. Muutamassa minuutissa Web.com: n avaamisesta’s ‘Tee se itse’ verkkosivuston rakennussivu, sinä’Ymmärrän, että tämä alusta ei toimi kaikilla tasoilla.

Sen mallit näyttävät päivättyjä. Sen räätälöintityökaluja on vaikea hallita. Sivuston lisäominaisuuksia on hyvin vähän. Online-tuki on surkeaa.

Ja esittelytarjous näyttää vain tempulta, jotta sinut voidaan vangita paljon korkeampiin täysihintoihin.

Sivustosi voitti’Näyttää tarpeeksi hyvältä tehdäkseen vaikutuksen ihmisiin tai sillä ei ole tarpeeksi ominaisuuksia kiinnostaakseen heitä. Jos sinä’uudelleen pieni yritys, joka voi vahingoittaa pahasti tuotemerkkiäsi.

Parhaimmillaan Web.com-sivustosi voi toimia väliaikaisena tilasivuna sinä aikana’työskentelemme oikealla sivustolla käyttämällä Wix-, Weebly- tai Squarespace-sovelluksia. Sitten voit peruuttaa Web.com-tilisi ja siirtää mukautetun verkkotunnuksesi.

Mutta se’vaivaa, ja me emme’t ajatella sitä’s sen arvoinen.

Me voimme’t omatuntonsa mukaan suosittele Web.com-sivuston käyttöä, kun siellä on niin paljon parempia alustoja. Kaikki työskentelevät ahkerasti auttaakseen sinua luomaan upea verkkosivusto. Joten anna’lopettaa nopealla pyöristyksellä.

Sivustojen rakentajat käyttävät sen sijaan

 • Paras upeaihin malleihin, ominaisuuksiin ja mukautuksiin: Wix
 • Paras helppo muokkaus vetämällä ja pudottamalla: Weebly
 • Paras suunnittelijapohjoille: Ruudut
 • Paras edistynyt verkkokaupan valmistaja: Shopify
 • Paras hinta-laatusuhde verkkokauppasuunnitelma: Wix-verkkokauppasuunnitelma
 • Paras hinta-laatusuhde -suunnitelma: Weebly Starter -suunnitelma
 • Hyvä valmiille yrityssivustoille: 1&1 MyWebsite
 • Hyvä valokuvaportfolioille: SmugMug
 • Hyvä mukauttamiseen ilman vedä ja pudota: Site123
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me