3 tapaa tehdä verkkosivustostasi ympäristöystävällisempi

Rakastamme täällä Website Builder Expert -yrityksen verkkosivustojen luomista. Internet on onnellinen paikka, alkaen verkkosivustojen rakentajien testaamisesta kokeilemalla suosikki verkkokauppamallimme. Mutta Internetillä on tumma puoli, joka saattaa yllättää sinut – me’puhutaan sen ympäristövaikutuksista.


Kummallista, että tämä ei ole asia’t lähetetään laajasti, mutta mielestämme se ansaitsee huuton – äänekkäästi.

Aluksi, Internetin uskotaan edistävän sitä 2% maailmasta’s kasvihuonekaasupäästöt.

Vielä huolestuttavampi on verkkosivustojen vaikutus, joita käytämme päivittäin. Esimerkiksi kappaleen musiikkivideo “Despacito” poltti niin paljon energiaa kuin 40 000 yhdysvaltalaista kotia käyttää vuodessa. Mutta epäilemme, ettei kukaan ole koskaan epäröinyt “pelata” -painiketta YouTuben takia’hiilijalanjälkeä, koska hyvin – kuka tiesi, niin?

Hyvät verkkosivustojen rakentajat, on tullut aika astua eteenpäin ja tehdä verkosta vihreämpi paikka!

Me’Opastamme läpi kolme tapaa, joilla voit tehdä verkkosivustostasi ympäristöystävällisempiä, ja lisäksi joitain erittäin helppoja vinkkejä online-hiilijalanjäljen vähentämiseen jokapäiväisessä elämässä – kaikki, jotta voit jatkaa nauttimista webin rakentamisesta ja käytöstä syyttömänä..

1

Löydä vihreä web-hosting

Yksi suurimmista syyllisistä Internetin takana’hiilijalanjälki on web-hosting. Web-hosting toimii ylläpitämällä verkkosivustoa’tiedostoja ja tietoja datakeskuksissa – kaikkien verkkosivustojen on oltava isäntänä, jotta ne voivat näkyä verkossa.

Tietokeskukset ovat pohjimmiltaan rakennuksia, joissa on tietokoneet, joihin kaikki nämä verkkosivustot tallennetaan’ tiedot ja siellä on 8 miljoonaa tietokeskukset maailmanlaajuisesti.

Tämän ongelmana on, että tietokeskukset käyttävät tonnia sähköä ja tuottavat paljon lämpöä, mikä tarkoittaa, että ne luottavat energiaa imeviin jäähdytysjärjestelmiin estääkseen palvelinten ylikuumenemisen. Kaikki tämä lisää tietokeskuksia tuottamaan sama määrä hiilidioksidipäästöjä maailmanlaajuisena lentoyhtiönä!

On kuitenkin hyviä uutisia vihreän web-isännöinnin muodossa. Täällä isännöintiyritykset ovat sitoutuneet vähentämään ja jopa estämään hiilijalanjälkensä.

He tekevät tämän käyttämällä uusiutuvia energialähteitä tietokeskuksiensa virittämiseen tai lahjoittamalla uusiutuvan energian ohjelmiin hiilijalanjälkensä torjumiseksi.

Paras vihreä verkkoisäntä on Green Geeks, joka kompensoi hiilijalanjälkensä 300%. Se sijoittaa kolme kertaa niin paljon energiaa kuin se vetää verkosta uusiutuvaan energiaan Bonneville Environmental Foundationin kautta – aika vaikuttava!

greengeeks ympäristöystävällinen hostingGreenGeeks on yksi vihreimmistä palveluntarjoajista, joten se on täydellinen ympäristöystävällisempien verkkosivustojen rakentamiseen.

Parhaat vihreät verkkoisäntäkoneet yhdistävät ympäristöystävälliset isännöintimenetelmät tehoon ja huippuluokan isäntäominaisuuksiin. Vihreän web-isännöinnin valitseminen ei ole’t tarkoittaa, että sinun on syöritettävä verkkosivustosi takaisin 90-luvun puolivälin hitaaseen, pimeään digitaaliseen aikakauteen.

Esimerkiksi Green Geeks pystyy edelleen tarjoamaan 99,9% käyttöaikaa, tarjoamaan erilaisia ​​isäntäpaketteja ja palvelemaan asiakkaita yli 150 eri maasta – kaikki samalla kun säilyttää ympäristöystävällisen lähestymistapansa.

Ylläpito on jokaisen verkkosivuston perusta – voit vain tehdä’t rakenna ympäristöystävällistä verkkosivustoa, ellet aloita vihreän palveluntarjoajan kanssa!

Lue lisää

Mutta mitkä ovat parhaat ympäristöystävälliset isännät? Ota selvää aiheesta 6 parasta vihreää web-palveluntarjoajaa ja ota ensimmäinen askel kohti vihreämpää verkkoa!

2

Nopeuta sivustoasi

Tämä on kultainen sääntö verkkosivustojen rakentamisesta riippumatta siitä’uudelleen ekosotaja tai ilmastomuutoksen kieltäjä – verkkosivustojen on oltava nopeita ollakseen menestyviä. Se’se on tosiasia. Ja sattuu olemaan myös parempi ympäristölle.

Kun sivun lataaminen kestää ikää, se’ei vain tylsää vierailijoillesi – se’s imee myös energiaa palvelimelta ja käyttää sähköä. Niin, mitä nopeammin verkkosivustosi latautuu, sitä vähemmän ympäristövaikutuksia sillä on.

Verkkosivustosi parantamiseksi on joitain erittäin yksinkertaisia ​​tapoja’latausnopeudet – tässä on vain muutama aloittaaksesi…

 • Selvitä kuinka nopeasti sivustosi latautuu, käyttämällä esimerkiksi työkalua Pingdom tai GTmetrix
 • Pienennä kuvien kokoa esimerkiksi kompressorin avulla Kraken
 • Arvioi palveluntarjoajasi nähdäksesi, onko se’aiheuttaen sivustosi vetämisen (tai jopa kaatumisen)
 • Käytä CDN (Content Delivery Network), kuten CloudFlare ohjata pyynnöt vierailijalle’lähin palvelin
 • Korjaa rikkinäiset linkit ja uudelleenohjaukset – kokeile Huutaa sammakko auttaa heitä havaitsemaan
 • Käytä laiskaa latausta, kun taitoksen yläpuolella oleva sisältö latautuu nopeammin kuin muu sivu

Jos sinä’olet jo tehnyt nämä asiat, ja tunnet olosi tekniseksi tajuksi, voit myös pienennä koodiasi. Minimointi on prosessi, joka minimoi sivustosi koodi- ja komentotiedostot ja on tärkeä tapa parantaa sivuston nopeutta.

Vaikka minitointi kuulostaa monimutkaiselta, se on’Se on oikeastaan ​​aika yksinkertainen työkaluilla, kuten Pakkaaja ja YUICompressor, koska he voivat käsitellä sekä JavaScriptiä että CSS: tä. Sinun tarvitsee vain kopioida koodi työkaluun ja liittää sitten pienennetyt tulokset takaisin sivustoosi!

Lue lisää

Oletko oikealla isännöintisuunnitelmalla? Useimmat ihmiset valitsevat jaetun isännöinnin, mutta jos ylität suunnitelmasi, se voi aiheuttaa hitaasti ladattavia sivuja ja jopa sivuston kaatumisia!

Katso meidän Jaettu hosting vs. VPS-hosting vertailu nähdäksesi mikä sopii sinulle.

3

Paranna hakukoneoptimointia

Tässä osiossa on kyse sivuston tekemisestä helposti löydettäväksi ja käyttäjien tyytyväiseksi nopeasti. Miksi? No, se vähentää hakujen ja sivustojen määrää, joita ihmiset lataavat yhdellä kertaa, mikä puolestaan ​​vähentää energian määrää, joka kuluu joka kerta, kun he laskeutuvat uudelle sivulle.

Tiesitkö, että yksi Google-haku voi tuottaa jopa seitsemän grammaa hiilidioksidia? Että’s noin puolet vedenkeittimen keittämisestä syntyvästä määrästä, joka ei’t kuulosta niin huonosti. Kunnes kuvittelet todella vedenkeittimen vedenkeittämistä jokaiselle kahdelle päivässä tekemällesi Google-haulle ja sitten yhtäkkiä sinulle’uudelleen paljon kuumaa vettä!

Voit tietysti’t vähentää Googlea’hiilijalanjäljen yksin, mutta voit yrittää antaa käyttäjille mitä he’etsitkö, niin että he eivät’t on jatkettava uusien sivujen etsimistä ja lataamista uudestaan ​​ja uudestaan. Myös se’s paremmin tuloksillesi!

Sivustostasi ja takaisin Googleen palavien ihmisten määrän vähentämiseksi:

 • Priorisoi avaintiedot niin, että ne’on helppo löytää mahdollisimman vähän napsautuksia
 • Tee sivustostasi mobiiliystävällinen, sillä 60% Google-hauista tehdään mobiililaitteilla
 • Rakenna sivut otsikoilla ja välttää valtavia tekstiseiniä, koska tämä voi pelottaa kärsimättömät kävijät pois

Sivuston nopeuden parantaminen on myös massiivinen tekijä ihmisten pitämisessä sivustollasi, joten yhdistämällä nämä taktiikat niihin, joista puhumme aiemmin, sinä’Meillä on voittava ja ympäristöystävällinen yhdistelmä.

4

Bonuskierros!

Me’Ve hahmotteli kolme päätapaa, joilla voit rakentaa ja käyttää vihreämpiä verkkosivustoja. Mutta entä kun’uudelleen surffailla verkossa nautinnon tai työn vuoksi?

Tässä on muutamia vinkkejä pysyäksesi vihreämpänä arjessasi verkossa:

 • Käytä vaihtoehtoista hakukonetta kuten ecosia, joka käyttää voittoaan puiden istuttamiseen ja käyttää 100% uusiutuvaa energiaa.
 • Ehkä don’Älä lähetä sitä kohteliasta, mutta käytännössä turhaa “Kiitos” sähköposti – mieti ennen lähettämistä tai mene keskustelemaan henkilön kanssa kasvotusten! Yksi sähköposti aiheuttaa 10 g hiilidioksidia – eli yhdellä sähköpostilla on sama hiilijalanjälki kuin tavallisella muovipussilla!
 • Laske näytön kirkkaustasoa, tai käytä pimeää tilaa vähentääksesi näytön valaistamiseen tarvittavaa virtaa.
 • Lataa Netflix-ohjelmat niiden suoratoiston sijaan – Sen lisäksi, että säästät vähän energiaa, se tarkoittaa myös sinua’Voit viihdyttää myös silloin, kun sinulla ei ole signaalia!
 • Siirry suoraan verkkosivustoille sen sijaan, että Googlesta niitä ensin. Käytämme paljon aikaa Googlea kuin online-taksia, jotta voimme viedä meidät nopeasti mihin haluamme mennä. Kirjoittamisen sijasta “Viserrys” – tai jopa “Verkkosivun rakennusasiantuntija” – tallenna eniten vieraillut sivustot työkalupalkkiisi tai kirjoita URL-osoite suoraan energiansäästöä varten!

ympäristöystävällinen Internet - vinkkejäEcosia on hakukone, joka käyttää voittoaan puiden istuttamiseen, eli autat ympäristöä vain etsimällä verkosta!

Muita yksinkertaisia ​​toimia ovat näytön ajan vähentäminen, laitteiden sammuttaminen heti’olet lopettanut niiden käytön ja pitänyt tätä houkuttelevaa uutta puhelimen päivitystä vähän kauemmin. Nämä ovat kaikki tehokkaita tapoja vähentää digitaalista hiilijalanjälkeäsi ilman, että parannat normaalia elämääsi radikaalisti.

Anna vihreä alkaa!

Me’Ve hahmotteli vaiheet, joita voit tehdä ympäristöystävällisempien verkkosivustojen rakentamiseksi huippuluokan vihreiden isännöintipalveluntarjoajien löytämisestä hyvän SEO: n laulamattomiin etuihin.

Parasta on, että suurin osa näistä taktiikoista on joka tapauksessa paras tapa verkkosivustollesi, kuten lisäämällä lastausnopeuksia ja vähentämällä poistumisnopeuksia. Selviää, mitä’s hyvä kävijöillesi on hyvä sivustoosi, ja on hyvä myös planeetalle!

Olemme opiskelleet myös sinulle joitain helppoja tapoja vähentää online-hiilijalanjälkesi jokapäiväisessä elämässä – niin, että jopa silloin, kun sinä’otat tauon verkkosivustojen rakennuksesta, sinä’olet vielä tekemässä osuutensa isoksi siniseksi palloksi, jota kutsumme kotiin.

Mikäli sinä’kun käynnistät uudelleen yrityksen verkkosivuston tai etsit hauskoja kissan videoita, muista nämä yksinkertaiset vaiheet – ja mitä teetkin verkossa, tee siitä vihreä!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map