Digitaaliset taidot, jotka voit oppia kotona

Kuinka hyödyntää digitaalista ymmärtämistä eniten

Kuten suurin osa meistä on nyt jumissa kotona, saatat kohdata odottamattomia seisokkeja. siellä’Ei häpeä tuntea uudestaan ​​tätä uutta löytöä “vapaus.” Mutta hyvä uutinen on’Ei pulaa digitaalisista taidoista, jotka voit oppia ajan kuluttamiseen.


Ja he’Se toimii enemmän kuin pelkästään häiriötekijänä – uusien virtuaalisten taitojen avulla voit kasvattaa jatkamisenasi, aloittaa sivutoiminnan ja tietenkin pitää hauskaa. Siinä hengessä me’olet tunnistanut neljä digitaalista taidetta, jotka voit oppia nyt:

Huipputekniset oppimistaidot

 1. Design – miten luoda upea visuaalinen teos.
 2. copywriting – kuinka maksimoida sanojen vaikutus.
 3. SEO – kuinka optimoida verkkosivusto sijoitukseksi hakukoneiden tuloksissa.
 4. Coding – kuinka oppia perusteet ilman tietotekniikan tutkintoa.

Internet on täynnä resursseja kaikista näistä aiheista, mutta me’Olemme tehneet tutkimuksen ja erottaneet hyvän ja pahan. Ja mikä tärkeintä, me’Olemme löytäneet parhaat ilmaiset resurssit digitaaliseen ammattitaidon parantamiseen. Antaa’s katsomaan!

1

Design

Ensivaikutelmat verkkosivustosta liittyvät 94% suunnitteluun ja lähes puolet kaikista käyttäjistä mainitsee verkkosivuston suunnittelun tärkeimmänä tekijänä, joka muodostaa heidän mielipiteensä yrityksestä. Suunnittelu on selvästi tuottoisa taito, joka’et mennä minnekään – ja tämä on loistava tilaisuus parantaa tietosi siitä.

Sinä’olet kuullut suunnittelu jättiläisistä, kuten Photoshopista ja InDesignista, ja sinulla on ehkä ollut kokemusta näistä alustoista aiemmin. Mutta tiesitkö, että Internet indeksoi todella ilmaisilla suunnitteluresursseilla, joiden avulla voit saada tietoa, saada inspiraatiota ja jopa opettaa itsellesi uusia taitoja?

Pyysimme suunnittelijoilta parhaita ilmaisia ​​materiaaleja, joita he aikovat käyttää hyväkseen kotona jumissa ollessaan – ja saimme vastauksena virtuaalisten oppimismahdollisuuksien aarreaitta.

American Graphic Arts Institute on kuratoinut luettelon 16 ilmaisesta e-kirjasta suunnittelijoille, joita voit lukea omalla ajallasi, omalla tietokoneellasi. Tarjottavat kirjat kattavat kaiken esittelevän logosuunnittelun, typografian ja yksinkertaisen inspiraation välillä. Ja koska he’olet vapaa, et’Ei tarvitse joutua kohtaamaan sitä klassista kirjakauppaa koskevaa päätöstä, jonka ostaa – tämä tieto on korvaamaton!

Enemmän käytännön oppijaa? Se toimii myös. Verkkoakatemia DesignDesign.Space tarjoaa ilmaisia ​​digitaalisia työpajoja vastauksena koronaviruksen lukkiutumiseen maailmanlaajuisesti. Tulevien kuukausien aikana on ajoitettu useita päivämääriä, ja voit varata itsellesi paikan kursseille typografiasta, luonnostelutekniikoista ja jopa nykyisen työtilan parantamisesta..

designdesignspace-kotisivuDesignDesign.Space -työpajat koostuvat yleensä useista istunnoista, ja niihin sisältyy online-foorumi, jossa opiskelijat voivat jakaa työtä ja kysyä kysymyksiä.

Jos kaiken tämän uuden löydetyn opiskeluajan jälkeen sinä’Olemme innoissamme siitä, että suunnittelemme suunnittelutietosi käytännössä, sitten me’olet löytänyt loistavan tavan tehdä niin. New Yorkissa sijaitseva digitaalinen tuotesuunnittelualusta InVision tarjoaa ilmaisia ​​resurssipakkauksia, jotka ovat täynnä uudelleenkäytettäviä kuvakkeita ja malleja, joiden avulla voit uudistaa omia suunnitteluprojektejasi.

Valmis aloittamaan? Katso oppaamme Verkkosivun suunnittelu aloittaa uusien taitojen käytön!

2

copywriting

Tekstin kirjoittaminen ei ehkä ole ollut korkealla listalla oppitavissa olevien teknisten taitojen luettelossa. Mutta jokainen hyvä verkkosivusto vaatii suuren kopion, joten onko sinulla’aloittamalla (tai lisäämällä) henkilökohtaisen portfolion, yrityssivuston tai verkkokaupan’Sinun kannattaa parantaa kirjoitustasi. Paitsi, että voit myös hankkia joitain uusia vinkkejä erityisesti webille kirjoittamiseen.

Verkossa on tarjolla erinomaisia ​​ilmaisia ​​resursseja, mutta ensinnäkin me’olet löytänyt kaksi yksinkertaista vinkkiä, jotka voit ottaa heti käyttöön paremman verkkokopion luomiseksi:

 1. Kiinnitä huomiota otsikoihin: 80% verkkosivustojen kävijöistä lukee otsikoitasi – vaikka vain 20% lukee muun sivun. Tästä syystä sinä’Toivon, että otsikot puhuvat sekä sivunpoistajille että omistautuneille lukijoille. Voit tehdä tämän varmistamalla, että otsikot luettaessa oikeassa järjestyksessä tarkka ja mielenkiintoinen yhteenveto sivun muusta sisällöstä. Yritä pitää ne lyhyinä, täsmällisinä ja selittävinä!
 2. Kiinnitä vielä enemmän huomiota CTA: iin: Henkilökohtaiset toimintakehotukset, tai CTA: t, muuttavat 42% enemmän kävijöitä kuin kohdentamattomat CTA: t. CTA-muodot ovat yleensä painikkeita verkkosivustolla, jotka linkittävät tuotesivulle, lomakkeeseen tai lisätietoihin. He yleensä huudavat sellaisia ​​asioita kuin “Osta nyt!” tai “Lue lisää.” CTA: t eivät’ei koske vain verkkokauppasivustoja – minkä tahansa tyyppiset verkkosivustot tarvitsevat käyttäjiään suoriin toimiin. Voit lisätä henkilökohtaisia ​​mukautuksia CTAsi tekemällä niistä sivukohtaiset – toisin sanoen miksi sanoa “Lue lisää”, kun voisit sanoa “Lue lisää aiheesta [lisää aihe tästä]”?

Anna nyt’Hän puhuu parhaista saatavilla olevista digitaalisista ammattitaitoresursseista, joita orastaville copywritereille on tarjolla.

ConversionXL’s Pikakurssi tehokkaalle verkkosivustojen copywriteerille on virtuaalinen kaatumiskurssi kaikesta tutkimuksen suorittamisesta konversioiden lisäämiseen. Lue tämä ja tee muistiinpanoja – se’s yhtä hyvä kuin henkilökohtainen luokka! Ja kerran sinä’ve “porrastettu,” voit käyttää KlientBoostia’s Laskeutumissivun kopiointisuunnitelma. Se’Pohjimmiltaan kehys, johon voit nojata, luodaksesi loistavan kopion verkkosivun aloitussivulle.

Haluatko keskittyä copywriting-ohjelmaan vahvana digitaalisena puvutasi? Tutustu tarkempaan oppaaseemme blogin perustaminen! 3

SEO

Tässä vaiheessa tiedät suunnittelun ja copywriting-perusteet, jotka luovat vahvan läsnäolon verkossa. Mutta entä sen online-läsnäolon edistäminen? Hakukoneoptimointi tai hakukoneoptimointi on yksi tärkeimmistä digitaalisista taidoista, jotka voit oppia ohjaamaan liikennettä verkkosivulle.

SEO on verkkosivuston kasvattamisprosessi’sijoituksia hakukoneiden tulossivuilla (tai SERP: issä). Ja hyvä sijoitus on korvaamaton: 67% kaikista napsautuksista johtaa SERP: n viiteen ensimmäiseen orgaaniseen tulokseen.

Katso nämä havainnot Advanced Web Rankings -sivulta, jossa napsautussuhde tarkoittaa napsautussuhdetta ja tarkka sijainti viittaa jokaiselle verkkosivustolle’SERP: n sijoitus:

seo esimerkki kuvaaja

Perus SEO: n oppiminen voi auttaa sinua mainostamaan mitä tahansa verkkosivustosta yhdeksi blogin kirjoitukseksi’Sillä on myös entistä käytännöllisempi taito kehittää, kun yhä useammasta työstä tulee ensisijaisesti digitaalista. Onneksi verkossa on paljon ilmaisia ​​resursseja, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun. Tässä on joitain suosikkeistamme:

 • Ohjelmistoyritys Moz tarjoaa kattavan Aloittelija’s SEO-opas, täydellinen seitsemällä luvulla ja sanastolla, joka on varustettu aloittelijoille ja kattaa kaiken avainsanoista rakennuksen linkittämiseen.
 • Moz’s Taulu perjantaisin videosarjat auttavat sinua pysymään ajan tasalla SEO: n uusista kehityksistä ja teorioista.
 • Opiskelee Googlea’s SEO-aloitusopas on loistava tapa oppia hakukoneoptimoinnista suosituimmalta hakukoneelta.
 • Suosittu SEO-yritys Yoast tarjoaa ilmaisen version siitä SEO-koulutus, joka kattaa mitä Google’rooli on, sekä vinkkejä “nopeat voitot” parantaa sivustosi’S sijoitus. siellä’Lisää tietoa tarjotaan Yoastin maksetusta versiosta’tietenkin, mutta mielestämme ilmainen versio on sinänsä hyödyllinen.

Kiinnostunut saamaan näkyvyyttä verkossa? Lue meidän Kuinka mainostaa verkkosivustoasi opas lisää vinkkejä, joitain SEO-keskittyviä ja joitain muilta alueilta! 4

Coding

Tiedämme, tiedämme – koodaus tuntuu sellaiselta taitolta, joka vaatii ehdottomasti vaivalloista työtä tai yliopistotutkintoa. Ja et ehdottomasti don’sinun ei tarvitse tietää mitään koodia oman verkkosivustosi luomiseksi.

Mutta kenenkään ei tarvitse huolehtia siitä, että sinusta tulee itseopiskeltua asiantuntijaa – sen sijaan me’puhutaan monista ilmaisista mahdollisuuksista tutustua koodiin. Hieman tuntemus antaa sinun lisätä räätälöityä verkkosivustollesi. Lisäksi voit tulla resurssiksi auttamaan muita samanlaisessa tilanteessa olevia ihmisiä.

Joten mistä aloittaa? Me’Olemme keränneet parhaat ilmaiset resurssit auttamaan koodaavia aloittelijoita aloittamaan hyppysivun:

 • Odin-projekti antaa täydellisistä verkkokehityksen aloittelijoista tulla ohjelmoinnin asiantuntijoita. Jos ajatus tulla asiantuntijaksi pelottaa sinua, älä’t hätää – voit oppia niin paljon tai vähän kuin valitset! Projektin koko laajuus on jaoteltu sulaviksi moduuleiksi. Esimerkiksi Web Development 101 -kurssi auttaa sinua tutkimaan kieliä, kuten HTML ja CSS, jotka ovat hyödyllisiä, jos haluat tehdä vain oman sivustosi uusinnan..
 • Codecademy on interaktiivinen alusta, joka tarjoaa luokkia 12 eri ohjelmointikielellä. Codecademy, voitit’t vain tehdä muistiinpanoja – sinä’Harjoitellaan teknisiä taitojasi!

codecademy-kotisivuCodecademy on yleisesti tunnustettu suureksi lähtötason resurssiksi.

Verkkosivuston rakentajan käyttäminen on loistava tilaisuus testata kasvava mukavuustasosi koodauksella. Koska et’Web-sivuston rakennuksen käyttämiseen ei tarvitse tietää mitään koodia. Voit luoda harjoitussivun ennen oppimisen aloittamista ja alkaa vähitellen sitoutua koodilla käydessäsi. Me’Ve on jo sijoittanut vuoden 2020 kymmenen parhaan verkkosivustojen rakentajan, joista kaikki paitsi tarjoavat ilmaisia ​​kokeiluja tai ilmaisia ​​suunnitelmia – voit aloittaa harjoituksen milloin haluat!

Etkö ole varma mistä aloittaa? Me’olet kirjoittanut ohjeen Koodaus aloittelijoille artikkeli inspiraatiota varten!

Digitaalinen osaaminen: Kokonaisuus

Internetin aikakaudella se’koskaan ollut helpompaa erottaa itsesi kilpailusta oppimalla jotain uutta. Yhteenvetona voidaan todeta, että nämä ovat 4 huipputeknologista osaamistamme tutkittavaksi:

Parhaat digitaaliset taidot oppia kotona

 1. Design
 2. copywriting
 3. SEO
 4. Coding

Sinulla on runsaasti ilmaisia ​​resursseja ja runsaasti aikaa’sinulla ei ole mitään menetettävää – ja saatat saada uuden harrastuksen tai liikeidean!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me