DIY-verkkosivustojen rakentajat: Onko niitä helppo käyttää?

DIY-verkkosivustojen rakentaja


DIY-verkkosivustojen rakentajat ovat tapa tavallisille ihmisille suunnitella ja rakentaa omia verkkosivustojaan käyttämättä koodia. Teknologinen tietotaito ei ole enää este verkkoon pääsyllesi, Mikäli sinä’yrittäjä tai harrastaja.

Ne’käytetäänkö yhä enemmän ihmisiä. Alan johtaja Wixillä on nyt yli 119 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää, yli 3 miljoonaa maksaa asiakkaita. Että’s paljon web-sivustoja.

Tämä kappale kattaa kaiken, mitä sinun on tiedettävä DIY-verkkosivustojen rakentajista – mitä he ovat, mitä he ovat’pystyt ja mikä sopii sinulle parhaiten (jos haluat kokeilla yhtä).

Jos haluat vähentää melua ja saada lisätietoja tietyistä verkkosivustojen rakentajista, me’olet peittänyt sinut. Joitakin parhaimmista DIY-verkkosivustojen rakentajista, joita tällä hetkellä on:

  • Wix
  • Weebly
  • Squarespace
  • Hyvä isä

Seuraa linkkejä, jos haluat nähdä kunkin rakentajan täydelliset arvostelut. Tai katso tämä yhteenvetotaulukko kolmesta kolmesta:

Kuten muutkin, lue täydellinen alaosa DIY-verkkosivustojen rakentajilta.

Mikä on DIY-verkkosivustojen rakentaja?

DIY-verkkosivustojen rakentajat ovat tapa tehdä verkkosivusto itse. Järkyttävä. Että’s pähkinänkuoressa, mutta siinä on enemmän. Kuten missään muussakin, heillä on vahvuutensa ja heikkoutensa – ja historiansa.

Varhaiset verkkosivustot oli kirjoitettava manuaalisesti html: llä. Dreamweaver oli yksi varhaisista pioneereista, kun taas jotkut teistä ehkä muistavat GeoCitiesin päivän takaa. Vaikka jälkimmäinen taitettu vuonna 2009, sen henki elää Neocitiesissa, loistavassa ympäristössä niille, jotka haluavat oppia verkkosivujen rakentamisesta koodaustasolla.

Se sanoi, että monet meistä eivät’t ei ole aikaa tai taipumusta oppia koodia ja rakentaa verkkosivusto tyhjästä. Meillä ei ole myöskään rahaa maksaa ammattilaiselle, että se tekee sen meidän puolestamme. Tänään’Sivustojen rakentajat ovat olemassa täyttämään tämä aukko. Ne’Tarvitset koodin joustavuuden tarjoamisen tekemättä mitään itse. Ne’uudelleen vapaudesta olla rakentamatta verkkosivustoa alusta alkaen, keskittyä suurempaan kuvaan.

He tekevät tämän tarjoamalla malleja ja antamalla sinun mukauttaa niitä haluamallasi tavalla. Jos haluat syöttää perustiedot ja jättää sen sinne, hienoa. Jos haluat muuttaa kaiken siitä, voit.

Tämä kaikki tehdään verkossa’t lataa verkkosivustojen rakennusohjelmistoja ja tee sivusto tietokoneellesi; siirryt kyseiselle sivustolle, kirjaudut sisään ja hallitset verkkosivustoasi siellä. Tämä soveltuu useimpien verkkosivustojen rakentajien kattavaan lähestymistapaan. He voivat huolehtia kaikista teknisistä asioista (isännöinti, verkkotunnus jne.) Jos haluat.

Mukavuus ja hallinta ovat DIY-verkkosivustojen rakentajien leipää ja voita. Niiden avulla saat täysin toimivat verkkosivustot nopeasti käyttöön. Voit saada yhden matkan tunnissa, kuten alla olevasta videomme näyttää.

pelata

Usko tai älä, video on laillinen. Voit todellakin perustaa täysin toimivan verkkosivuston alle tunnissa useimmille verkkosivustojen rakentajille. Kuka tahansa intohimoinen sivustoonsa, viettää tietysti enemmän aikaa projektiin, mutta Wixin kaltaiset rakentajat varmistavat, että aika ja asiantuntemus eivät enää ole este markkinoille pääsylle.

Kuten Wix-perustaja Avishai Abrahami toteaa, verkkosivustojen rakentajat “yksinkertaista verkkojen luomista kaikille”. Että’s pitkä ja lyhyt.

Kenelle he ovat?

Mitä’On hienoa verkkosivustojen rakentajista’uudelleen tehokkaasti kaikille. Amatöörit ja ammattilaiset voivat käyttää heitä verkkosivustojen perustamiseen liike- tai lomamatkoille. Omat tutkimuksemme ovat osoittaneet, että kaksi kolmasosaa verkkosivustoista on tehty henkilökohtaiseen käyttöön. Don’t tuntuu siltä, ​​että vain yritykset tarvitsevat verkkosivustoja. Ne’uudelleen vähemmistössä! DIY-verkkosivustojen rakentajat ovat lähes kaikentyyppisiä sivustoja.

Mallit on suunniteltu palvelemaan monenlaisia ​​sivustotyyppejä. Haluatko perustaa sivuston ravintolallesi? siellä’Tulet olemaan valikoima malleja vain ravintoloille. Valokuvaussalkut? Joo. Blogit? Joo.

Yhä useammat DIY-rakentajat keskittyvät nimenomaan verkkokauppaan – myyvät asioita verkossa. Ne tarjoavat puitteet, joita tarvitset verkkokaupan aloittamiseen. Shopify ja BigCommerce ovat tällä hetkellä suuria koiria, ja Sellfyn kaltaiset alustat haluavat pitää heidät varpaissaan.

Lyhyesti sanottuna verkkosivustojen rakentajilla on rajalliset taloudelliset ja tekniset resurssit. Kuten selvisimme itsemme, verkkosivuston rakentamisen kustannukset ovat jatkuvasti muuttuva kohde, jolla on paljon mahdollisuuksia poistua hallinnasta. Verkkosivustojen rakentajien kiinteät hinnat tarkoittavat, että voit seurata verkkosuunnittelun maailmaa polttamatta reikää taskussa.

Mitä he voivat tehdä?

DIY-verkkosivustojen rakentajien tärkein arvo on antaa sinun keskittyä suunnitteluun ja toimintaan. Niillä on taipumus olla yksi kahdesta muodosta: vedä ja pudota ja luo.

Vedä ja pudota -rakentajat tekevät mitä sanotaan tinalla (jos he’uudelleen mitään hyvää). Sijoita vain sivun elementit haluamaasi kohtaan ja tyyli sopivana. Luodut sivustot esittävät sinulle muutamia kysymyksiä ja tekevät sitten sivuston vastauksiesi perusteella. Voit silti mukauttaa tuloksia ja lisätä tai poistaa elementtejä, mutta ne’uudelleen yleensä jäsennellympi kokemus.

Taustassa ne auttavat hallitsemaan hakukoneoptimointia (SEO), antaen sivustollesi parhaat mahdollisuudet sijoittua hyvin Googlessa ja Bingissä. Monet tarjoavat myös analytiikkaa, jonka avulla voit nähdä kuinka monta ihmistä vierailee sivustoillasi, mitä he käyvät’tekemässä, ja missä he ovat’tulevat.

Mitä DIY-verkkosivustojen rakentajia on saatavana?

Rakentajien määrä kasvaa koko ajan, eivätkä kaikki ole kovinkaan hyviä. Markkinoiden kasvaessa se kasvaa’On vain luonnollista, että teeskentelijät yrittävät kiivetä kelkkaan. Mitä hyviä verkkosivustojen rakentajia on saatavilla, on todellinen kysymys.

Se riippuu toiveistasi ja tarpeistasi. Kaikille ei ole yhdenmukaista ‘parhaat’ verkkosivujen rakentaja. Se ei’t ole olemassa, eikä koskaan tule olemaan. Muuttujia on liian paljon. Sen sijaan on olemassa valikoima DIY-verkkosivustojen rakentajia, jotka täyttävät erilaiset vaatimukset.

Voit saada yhdellä silmäyksellä kuvan siitä, mitä me’puhumme uudelleen verkkosivustomme rakentajien vertailutaulusta, mutta me’Menen hieman syvemmälle alla.

Helppo käyttää verkkosivujen rakentajia

Halusimme tarjota enemmän kuin lausunnon tästä, joten me’Ve on suorittanut tutkimuksen kaikille parhaille verkkosivustojen rakentajille. Käyttäjäkokemustestejä on koottu ominaisuuksiin, tukeen ja hinnoitteluun, jotta voidaan koota luettelo helpoimmista käytettävistä verkkosivustojen rakentajista.

Tätä silmällä pitäen seuraavat verkkosivustojen rakentajat ovat ihmisille, joilla ei ole koodaustausta. Niitä on helppo käyttää hyvällä tuella ja intuitiivisilla käyttöliittymillä. He eivät’t eivät aina tarjoa yhtä paljon taustanhallintaa kuin edistyneet veljensä, mutta jos haluat tehdä oman verkkosivustosi mahdollisimman pienellä vaivalla, nämä ovat tie.

Wix →

Wix on paras vedä ja pudota -rakentaja tällä hetkellä siellä. Se tarjoaa sinulle täydellisen hallinnan sivustosi ulkoasusta. Haluatko logosi olevan siellä? Siirrä se sinne. Haluatko, että kappale on ylösalaisin? Pudota itsesi. Käyttöliittymä voi olla aluksi hiukan ylivoimainen, mutta kun kohtaat sen, Wix on yksi helpoimmista rakentajista..

Niille, jotka ovat uusia web-suunnittelupelejä ja haluavat oppia, Wix on loistava vaihtoehto. Sen tarjoama vapaus kutsuu sinut oppimaan verkkosivujen suunnittelun perusperiaatteista: kuinka esitellä kotisivusi, mitä laittaa navigointipalkkiin – kaikkea hyvää.

Käyttäjätestauksemme osoitti Wixin’Yhdistelmä helppokäyttöisyyttä ja asiakastukea on tällä hetkellä vertaansa vailla. Aloittelijat ja ammattilaiset nauttivat sen käytöstä. Me itse ajattelemme sitä’s yksi parhaimmista vaihtoehdoista uusille verkkosivujen suunnittelulle. Se sopii paremmin yksinkertaisille verkkosivustoille, mutta silloin suurin osa verkkosivustoista on yksinkertaisia.

GoDaddy →

Tämä suoriutui todella hyvin käyttäjätestauksissamme. GoDaddy tarjoaa opastuneemman rakennuskokemuksen, ja he tekevät sen tavalla’s intuitiivinen ja helppo seurata. Pienen, kiillotetun verkkosivuston nopea saaminen kentältä ei ehkä ole parempi rakentaja kuin GoDaddy. Ne tarjoavat myös verkkotunnuksen rekisteröinnin ja ylläpidon, joten heidän kanssaan voit tehdä kaiken yhdessä paikassa.

Edistyneet verkkosivustojen rakentajat

Lisäksi kellokäyrällä on DIY-verkkosivustojen rakentajia, joita on vaikeampaa käyttää, mutta jotka tarjoavat enemmän hallintaa ja skaalautuvuutta. Ne osuivat mukavaan paikkaan, jossa verkkosivustosi rakentamista tuetaan, mutta siellä’s myös mahdollisuus kehittää teknisiä taitojasi.

Squarespace

Ruututila on suave, salaperäinen, hieman vaatimattomien verkkosivustojen rakentaja, joka tupakoi nurkassa. Ne’kaukana pelin tyylikkäimmästä alustasta, ja niiden tausta on riittävän hienostunut käsittelemään suuria, korkean kysynnän sivustoja, kuten lehtiä.

Esimerkkejä neliötilan malleistaRuututila on oikeutetusti tunnettu malliensa laadusta, jotka kaikki on optimoitu toimimaan hyvin sekä työpöydän näytöissä että matkapuhelimissa

Squarespace’Runsaasti tyylikkäitä malleja tarkoittaa, että voit keskittyä verkkosivustosi sisältöön, mikä on viime kädessä tärkein asia. Se’Se ei ole aivan osa drag and drop -kerhoa, mutta se’S on edelleen yksi parhaista muokattavuuden rakentajista.

Tämä lisätty toiminnallisuus tarkoittaa, että joudut tuntemaan jonkin verran koodausta saadaksesi kaiken irti Squarespace-palvelusta, mutta se’Se on hieno vaihtoehto niille, jotka haluavat oppia, mistä tulee suuren sivuston rasti.

WordPress.org →

Tämä on kokonaan toinen maailma – se tuskin edes kelpaa verkkosivustojen rakentajaksi. WordPress.org on avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä (CMS). Jos ei’t ole järkevää sinulle, voit olla parempi käyttää verkkosivustojen rakentajaa. Silti, se’s käyttöympäristö, kun haluat viedä sivuston seuraavalle tasolle. Lähes kolmasosa Internetistä on rakennettu WordPress.org-säätiöille.

CMS on periaatteessa verkkosivujen rakentaja ilman käsiä. Sinun on kyettävä koodaamaan, huolehtimaan esimerkiksi web-isännöinnistä. Se’S eivät ole niin teknisiä kuin luuletkaan, mutta menetät varmasti verkkosivustojen rakentajien DIY-mukavuuden.

Vain selvyyden vuoksi WordPress.org ei pidä sekoittaa WordPress.com-sivuston, loistavan, vaikka muuten rajoitetun blogialustan kanssa..

Verkkokauppasivustojen rakentajat

Jotkut verkkosivustojen rakentajat ovat keskittyneet verkkokauppaan. Jos haluat perustaa verkkokaupan suhteellisen helposti, nämä ovat tie.

Shopify →

Shopify lanseerattiin vuonna 2006 ja on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina. Kun yhä useammat ihmiset siirtyvät Internetiin myymään asioita, he’tarvitsin jonnekin myydä niitä. Että’missä Shopify on astunut sisään. He’uudelleen tehokkaasti verkkokauppasivustojen rakentajana, joka tarjoaa loistavat puitteet verkkokaupan perustamiselle.

Asiakaskokemus on heidän työn ytimenä. Itse asiassa sen perusti kolme ystävää, jotka yrittivät myydä lumilautoja verkossa. He eivät tehneet käytettävissä olevia vaihtoehtoja he tekivät omat. Heidän nykyinen tehtävänsä on tarjota käyttäjille “vaivatonta alustaa vähittäiskaupan rakentamiseksi.”

Yleiskäyttöiset verkkosivustojen rakentajat, kuten Wix ja Shopify, tarjoavat verkkokauppaa laajennusten kautta. Tämä on hieno kohta, mutta suuret verkkokaupat tarvitsevat omistettuja alustoja. Shopify on paras niistä tällä hetkellä, etenkin niille, jotka vasta alkavat.

BigCommerce →

BigCommerce tarjoaa sinulle lisää työkaluja ‘ulos laatikosta’ kuin Shopify tekee, sillä kompromissi on se’s clunkier käyttää. Lue Shopify- ja BigCommerce-vertailumme täydellinen erittely siitä, kuinka ne vertaa ja mikä todennäköisesti sopii sinulle paremmin.

Mitkä ovat niiden rajoitukset?

Kuten mikään muu, verkkosivustojen rakentajat eivät ole’t täydellinen. Tietää heidän heikkoutensa on yhtä tärkeää kuin heidän vahvuuksiensa tunteminen. Verkkosivustot ovat vakava yritys ja et’t halua satula väärän alustan kanssa.

Tässä on joitain DIY-verkkosivustojen rakentajien mahdollisista puutteista:

Mukauttamisen rajoitukset. Jotkut verkkosivustojen rakentajat voivat olla melko rajoittavia sivuston räätälöinnissä. Se’s hinta, jonka maksat rakenteesta ja mukavuudesta. Vedä ja pudota Wix-lajikkeen rakentajat pyrkivät antamaan sinulle niin paljon hallintaa kuin on kohtuudella mahdollista, mutta jopa heillä on rajoituksiaan. Todella ainutlaatuinen toiminnallisuus ja esitys siellä’Sillä ei ole mitään mahdollisuutta sivuuttaa HTML: ää ja CSS: tä. Kaikki tiet johtavat koodiin verkkoon.

Jaettu hosting. Verkkosivustot tarvitsevat tallennuspaikan, johon kuka tahansa voi päästä milloin tahansa. Tätä kutsutaan hosting. Useimmat verkkosivustojen rakentajat tekevät tämän puolestasi, mutta sinä’Re-sivusto jakaa resursseja järjestelmän muiden sivustojen kanssa. Tätä kutsutaan jaettua hosting-palvelua varten. Se’s harvoin ongelma pienille verkkosivustoille, mutta niiden laajuuden kasvaessa’s riskin, jonka he voittivat’t kykene selviytymään. Sivustot jaetussa isännöinnissä hitaammat lastausnopeudet tai jopa täydelliset seisokit, jos tarpeeksi ihmisiä yrittää käydä siellä.

Ei varmuuskopioita. Lukuun ottamatta Weeblyä ja IM Luojaa, verkkosivustojen rakentajat yleensä eivät’t antaa sinun varmuuskopioida sivustosi. Tämä tekee liikkumisen laiturilta toiselle erittäin vaikeaksi. Verkkosivustojen rakentajat aren’t hyväntekeväisyysjärjestöt. He haluavat pitää sinut asiakkaana heti’sait sinut, ja tämä on yksi päätapaista, jolla he tekevät sen.

He eivät’t skaala hyvin. Tämä ei ole’t yleisesti totta, mutta se’s tapaus riittävän usein liputtamiseen. Mitä suurempi sivustosi on, sitä vähemmän sopii verkkosivustojen rakentajalle’tulee olemaan. Pienille sivustoille he’olet ihanteellinen, mutta jos unelmoit suuresta, monimutkaisesta sivustosta, saatat olla parempi mennä WordPress.orgin kanssa alusta alkaen..

Monet teistä eivät koskaan kohtaa mitään edellä mainittua. Ne’uudelleen pieniä esteitä, mutta se’On selvä asia, että verkkosivustojen rakentajat eivät ole ilman haittojaan. Suurin osa heistä tarjoaa ilmaisia ​​kokeiluversioita tai freemium-palveluita, joten siellä’s tarpeeksi aikaa punnita asioita itsellesi ennen sentin kuluttamista.

Jos sinä’uudelleen alkaa siellä’S on vahva tapa tehdä verkkosivustojen rakentajille. Ne’uudelleen johdanto verkkosivujen suunnitteluun. Vaikka ylitätkin sivustosi ja katsot jotain edistyneempää, kokemuksesi antavat sinulle paljon paremman valmiuden matkaa varten.

Paljonko DIY-verkkosivustojen rakentajat maksavat?

Pitkä ja lyhyt se on DIY-verkkosivustojen rakentajat ovat kalliita vain, jos päätät mennä kalliiden suunnitelmien kanssa. Ei temppuja, ei alahintaisia ​​maksuja. Perussivusto vaatii vain perussuunnitelman resurssit, ja se’kaikki sinä’Minun on maksettava. Edistynyt sivusto, jolla on enemmän vaatimuksia, vaatii edistyneen suunnitelman resurssit.

Mitä varten’arvoinen, tutkimuksemme mukaan seuraavat kolme rakentajaa tarjoavat parhaan vastineen rahalle:

  1. Wix
  2. häkellyttävän
  3. Weebly

Jokainen heistä tarjoaa helposti erilaisia ​​verkkosivustojen rakennuskokemuksia. Wix on vedä ja pudota, Silmiinpistävä on yksinkertainen ja jäsennelty, ja Weebly saavuttaa molempien tasapainon. Ne kaikki tarjoavat ilmaisia ​​kokeiluja, joten siellä’Laaja tilaisuus nähdä, kuka napsauttaa sinua.

Jos sinä’vasta aloittaessasi, viimeinen asia, jonka sinun täytyy tehdä, on heittää rahaa ympäri. Valitse edullinen suunnitelma ja mitoita verkkosivustosi kasvaessa.

johtopäätös

Ohjelmoijilla ei enää ole monopolia web-suunnitteluun. DIY-verkkosivustojen rakentajat ovat antaneet kaikille mahdollisuuden rakentaa läsnäolo verkossa, joka on tyylikäs ja toimiva. Voit työntää verkkosivuston päivässä, jos todella haluaisit (vaikka me emmekaan’t suositella olemaan aivan tuon g) ho).

Erinomaisia ​​verkkosivustojen rakentajia on paljon, mutta niitä ei ole ‘parhaat’ verkkosivujen rakentaja. Se riippuu tarpeistasi. Jos helppokäyttöisyys on sinulle tärkeää, kirjaudu ilmaiseen kokeiluversioon tykkääjien kanssa Wix tai Hyvä isä. Jos haluat kehittää teknistä tietotaitoasi rakentaessasi, niin jotain Squarespace voi olla enemmän teidän kujasi. Anna heille pyörähdys ja katso mitä napsauttaa. Se ei maksa mitään yrittämistä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me