Kuinka ansaita rahaa verkkosivustolta

Onko se’Pieni sivutoimisto tai koko kuukausitulosi, verkkosivustojen ansaitseminen ei ole koskaan ollut suositumpaa – tai kannattavampaa.


“Mutta ei’t verkkokauppasivustot ovat ainoita, jotka tuottavat voittoa?”, kuulemme sinun kysyvän. No, ei – oikeastaan ​​kaukana siitä!

Voit ansaita rahaa verkkosivuston kautta monella tapaa. Toki verkkokaupat tekevät osansa, mutta nykyään kuka tahansa voi napata siivun makeaa voittopiirakkaa… ja voimme näyttää sinulle kuinka.

Tapoja ansaita rahaa verkkosivustoilta

Jotkut ansaintamenetelmät ovat yksinkertaisia, toiset hieman monimutkaisempia, mutta kaikki voivat tehdä ihmeitä – jos ne tehdään oikein. Alla me’Annan sinut läpi kahdeksan yleisintä tapaa ansaita rahaa verkkosivustolle ja antaa arvio siitä, kuinka helppo kukin on perustaa..

1

Tuotteiden myynti

Helppo asennus: 3/5

Tuotteiden myynti. Se’s luultavasti ensimmäinen asia, joka mieleen tuli, eikö niin?

Nykyään on yli 650 000 verkkokauppasivustoa, jotka tuottavat 1 000 dollaria + vuotuinen voitto – määrä, joka kasvaa vain vuosi vuodelta. Ja mikä parasta, kuka tahansa voi asettaa sen!

Kuinka luoda oma verkkokauppasivusto

DIY-verkkokauppasivustojen rakentajat, kuten Shopify ja BigCommerce ovat helpottaneet muiden kuin teknikkojen omaa verkkokaupan luomista kuin koskaan ennen.

Ne ovat online-työkaluja, joissa on valmiiksi suunniteltuja malleja. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on valita malli, lisätä oma sisältö ja tuotteet ja upottaa kaikki tarvitsemasi ominaisuudet.

Ominaisuudet ovat esimerkiksi tilauslomakkeita tai verkkosivustojen analytiikkaa. Useimmat perusominaisuudet löytyvät jo sisäänrakennetuista Shopifesta ja BigCommerceista, mutta molemmat tarjoavat sovelluskauppoja, joihin voit asentaa tarvittavat lisäominaisuudet..

Shopify-arvostelu – Tutustu siihen, miten Shopify voisi lisätä verkkokauppaa

BigCommerce-arvostelu – Tutustu verkkokauppaan BigCommerce-palvelun avulla

WordPress.org on reitti, jonka suurin osa orastavista yrittäjistä on sinulle teknisemmän suhteen. WordPress on itsensä ylläpitämä sisällönhallintajärjestelmä (CMS), jonka avulla voit rakentaa sivustosi alusta alkaen.

On valmiiksi suunniteltuja malleja, joita voit käyttää, mutta WordPress on paljon sujuvampaa ja tarjoaa rajattoman räätälöinnin. Valitettavasti sinä’Tarvitsee hyvät tiedot koodista – tai melko mojova budjetti web-kehittäjän palkkaamiseksi -, jotta sitä voidaan käyttää tehokkaasti.

WordPress.com vs WordPress.org – Mitä’s ero?

Menestystarina: Harry’s Razors

ahdistaa’s Razors syntyi yhdestä yksinkertaisesta konseptista – parranajovälineiden ei pitäisi olla’t olla tämä darn kallis! Kaksi normaalia kaveria, joista kumpaakaan ei kutsuta nimellä Harry, perusti yritys, joka perusti oman verkkokauppasivustonsa Shopifyn avulla.

Kiitos alustalle’sisäänrakennettujen työkalujen ja helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla perustajat saivat nopeasti sen käsiinsä ja alkoivat rakentaa ratkaisua parranajoon.

Harryn partakoneetahdistaa’s Razors on käyttänyt Shopifea mullistaaksesi ajelumme.

10 kuukautta myöhemmin, Harry’s Razors oli ostanut tuotantolaitoksen Saksasta, markkinoinut 100 000 sähköpostin tilaajaa ja kerännyt yli 122,5 miljoonaa dollaria. Ei huono. Aiemmin tänä vuonna pari myi yrityksen Wilkinson Swordille arviolta 1,4 miljardilla dollarilla.

Tämä on vain yksi esimerkki, mutta osoittaa, että mikä tahansa idea, riippumatta siitä, yksinkertainen tai pieni, voidaan muuttaa verkkokaupan imperiumiksi..

Verkkokaupan verkkokauppiasrakentajien vertailukaavio – Katso kuinka Shopify ja BigCommerce vertailevat

14 verkkokaupan tyyppiä – Mitä sinun pitäisi yrittää?

2

Palvelun myynti

Helppo asennus: 4/5

Toinen yleinen tapa ansaita rahaa verkossa on myymällä palveluitaan. Se voi olla mitä tahansa – räätälöityjen ruokavaliosuunnitelmien laatimisesta ikkunoiden puhdistusalaan.

Tämä toimii suunnilleen samalla tavalla kuin verkkokaupat. Iso ero on, et’t tarvitse verkkokauppaspesifistä verkkosivustojen rakentajaa.

Kuinka myydä palvelusi verkossa

Wix-sivustojen rakentajia, kuten Wix ja Squarespace, on entistä helpompaa käyttää kuin verkkokauppaympäristöjä. Erityisesti Wix on kiistatta helpoin tapa luoda oma verkkosivusto.

Samoin kuin verkkokauppaympäristöt, sen avulla voit valita yli 500 ennalta suunnitellusta Wix-mallista. Wixin helpottamiseksi on vedä ja pudota -editori, jossa voit kirjaimellisesti siirtää mitä tahansa verkkosivustosi mihin tahansa sivun osaan.!

Wix-arvostelu – Katso yleisesti, mitä Wix voi tarjota sinulle

Wix Template Review – Wixin perusteellinen analyysi’s asettelut

Palvelumyynnin temppu on löytää USP (ainutlaatuinen myyntipiste). Mikä erottaa palvelusi muista siellä? Ja miksi ihmisten pitäisi ostaa sitä mitä sinä’uudelleen tarjoamalla?

Menestystarina: Isis King

Isis King oli ensimmäinen transsukupuolinen malli, joka ilmestyi Amerikkaan’Seuraava huippumalli. Uransa jatkuessa vahvuuteen hän rakensi oman verkkosivustonsa Wixin avulla, joka esitteli portfolion hänen työstään.

isis kuningasIsis King on luonut Wix-verkkosivuston mainostamaan mallinnuspalveluitaan.

Se on myös antanut virastoille ja tuotemerkeille mahdollisuuden ottaa yhteyttä hänen kanssaan mahdollisiin yhteistyöhön. Tämän jälkeen hän on muodostanut mallinnusalansa kallioperän, kun hän määrittelee edelleen, mitä muoti tarkoittaa nykyaikana..

Verkkosivuston rakentajien vertailutaulukko – Vertaa parhaita alustoja vierekkäin 3

Myynti mainostilaa

Helppo asennus: 4/5

Saatat pitää niitä tarpeettomina tai ärsyttävinä, mutta totuus on, että mainosten näyttäminen verkkosivustoilla on yksinkertaisin tapa ansaita rahaa.

Yleisin tapa myydä mainostilaa on käyttää napsautuskohtaisesti -mallia. Täältä saat palkkiota mainostajilta joka kerta, kun joku napsauttaa mainosta verkkosivustollasi.

Mainostilaa myyvien sivustojen keskimääräinen napsautuskohtainen hinta (napsautuskohtainen hinta) on 0,25 dollaria. Laitaksesi se johonkin kontekstiin, sinä’Sinun on tuotettava noin tuhat napsautusta päivässä ansaitaksesi 100 000 dollaria vuodessa voittoa.

On olemassa kaksi tapaa, jolla voit hypätä mainosvaunuun. Ensimmäinen (ja suosituin) on mennessä Google Adsensen avulla. Tähän sisältyy Google upottamalla koodi verkkosivustollesi mainostaaksesi ja lukemalla sivusine varmistaaksesi, että kaikki mainokset ovat osuva sisältöön.

Toinen on myydä mainostilaa suoraan yrityksille. Tämä vaatii luonnollisesti hieman enemmän jalkatyötä, mutta se asettaa sinut entistä vahvempaan asemaan valitsemalla sivustossasi näytettäviä mainostyyppejä ja neuvoteltaessa korkeammasta napsautuskohtaisesta voitosta.

Verkkosivumainosten asettaminen on helppoa, mutta ei suuri raha-kehrä – ellei verkkosivustosi saa paljon kuukausittain liikennettä.

4

Kumppanuusmarkkinointi

Helppo asennus: 3/5

Kiitos bloggaajien ja ‘vaikuttajat’, tytäryhtiömarkkinointi on suositumpaa kuin koskaan. Olet ehkä käyttänyt kumppanilinkkiä edes tajuamatta sitä. Mutta mitä se oikeastaan ​​tarkoittaa ja miten se voi ansaita rahaa?

Affiliate-markkinointi on verkkosivustosi ja yrityksen välinen järjestely, jonka avulla ohjaat potentiaalisia asiakkaita heidän sivustoonsa.

Kuinka tytäryhtiömarkkinointi toimii?

Tytäryhtiömarkkinoinnista voittoa voidaan tuottaa kahdella eri tavalla: CPC (napsautuskohtainen hinta) tai CPA (hankintakohtainen hinta)..

Kuten mainokset, CPC on se, missä saat rahaa joka kerta, kun joku napsauttaa sivustosi linkkiä, joka lähettää hänet tytäryhtiölle (kumppaniyritykselle).

CPA: lla et’t saa rahaa, ellei kyseinen käyttäjä itse asiassa ‘muuntaa’ – ts. Ostaa tuotteen tai kirjautuu palveluun tytäryhtiöltä. Kuten sinä’d odottaa, että CPA-maksut ovat paljon korkeammat kuin CPC, kuten sinäkin’antavat kirjaimellisesti tytäryhtiön rahaa – toisin kuin CPC, jossa he voivat vain selata.

Sen sijaan, että vain tarjota mainoksia käyttäjille sivunäytönä, tytäryhtiömarkkinointi voi linkittää siististi sisältöön. Tänään’Käyttäjät ovat paljon suvaitsevampia tällaiseen markkinointiin, ja sinäkin’Yleensä se on paljon tuottoisampi vaihtoehto.

Sinulla voi olla esimerkiksi kumppanisuhde Harryyn’s Razors. Jos niin olisi, niin’todennäköisesti sinä’Tuotan parranajotuotteistaan ​​sisältöä, joka sisältää ainutlaatuiset linkit Harryen’s Razors-sivusto.

Nämä ainutlaatuiset linkit ovat tärkeitä. Se’miten tytäryhtiösi voi seurata, että asiakasostos tuli alun perin verkkosivustoltasi. Nämä tunnetaan tytäryhtiölinkkeinä, ja he’uudelleen todella helppo luoda.

Jos sinä’Kun linkit paljon yhdelle alustalle (esim. Amazon), voit perustaa tilin ja luoda kumppanilinkkejä suoraan heihin. Muutoin voit perustaa tilin Skimlinks-kaltaiselle sivustolle, joka luo tytäryhtiö-linkin jokaiselle syöttämällesi URL-osoitteelle – vaikka se viekin pienen palkkion.

Luonnollisesti mitä enemmän liikennettä verkkosivustosi saa, sitä enemmän liikennettä voit potentiaalisesti ohjata tytäryhtiölle. Tässä suhteessa se’muistuttaa paljon mainostilaa – sinun on saatava paljon sivuston kävijöitä, jotta se voi olla kannattava tulo.

5

Lahjoitusten vastaanottaminen

Helppo asennus: 4/5

Myydessään mainostilaa ja tytäryhtiömarkkinointia luottaa siihen, että verkkosivustosi saa paljon liikennettä, lahjoitukset voivat olla tehokkaampi tapa ansaita rahaa, jos rakennat todella sitoutuneen yhteisön.

Jos vierailijat (kirjaimellisesti) ostavat sisältöäsi, on järkevää, että jotkut ovat valmiita osoittamaan arvostusta työstäsi lahjoituksella.

Hyväntekeväisyysjärjestöjen lisäksi lahjoitukset ovat tavallisia podcast-verkkosivustoilla, joista monet luottavat kuuntelijoiden antelikkaaseen rahoitukseen ylläpitääkseen ohjelmaansa.

Wikipedia on ehkä suurin esimerkki voittoa tavoittelemattomasta sivustosta, joka vastaanottaa lahjoituksia. Se’s avoimen lähdekoodin tietopooli, joka’on ilmainen käyttää, ja perustajat haluavat pitää sen sellaisena. Voit kuitenkin osoittaa arvostusta resurssille, mutta voit nyt jättää lahjoituksen.

Kuinka perustaa lahjoituksia verkkosivustollesi

Suurin osa tärkeimmistä maksuyhdyskäytävistä antaa sinun upottaa lahjoituspainikkeita sivustoosi. Yleensä ihmiset valitsevat PayPalin, koska se on yleisesti suosittu ja kuinka helppoa sitä on käyttää.

Kun olet määrittänyt PayPal-tilisi, voit luoda ja mukauttaa omaa lahjoituspainiketta.

paypal-lahjoituksetPayPalin avulla on helppoa luoda ja mukauttaa omaa lahjoituspainiketta.

Voit muuttaa painikkeen tekstiä, lisätä asetettuja lahjoitussummia tai antaa vierailijoille valita, kuinka paljon he haluavat maksaa. Sinä’Sitten toimitetaan HTML-koodi, jota tarvitaan painikkeen upottamiseen verkkosivustollesi.

Kun ihmiset ovat napsauttaneet painiketta, he’Lähetetään PayPaliin’verkkosivustolla, jossa he voivat täyttää tietonsa ja täydentää lahjoitusta. Helppo asentaa, mutta kuten mainittiin, sinulla on oltava uskollinen seuranta ja tuottaa loistavaa sisältöä, jotta se kannattaa.

6

Sponsoroidut viestit

Helppo asennus: 4/5

‘Sponsoroidut viestit’ on lause, jota kiusataan paljon Instagramissa. Se’on synonyymi vaikuttajille, jotka käyttävät massiivista seuraajakantaansa mainostaakseen tuotteita vastineeksi rahalle. Se’Eikä vain Instagrammerit, jotka pääsevät toimintaan.

Verkkosivustosi suosion kasvaessa saatat löytää yrityksiä tavoittamaan sinut toivossa’Mainostamme heidän tuotemerkkiään.

Ole kuitenkin varovainen – pitääksesi maineesi ennallaan’Haluan vain asiaankuuluvia sponsoroituja viestejä, jotka ovat vierailijoidesi mukaisia’ kiinnostuksen kohteet.

siellä’s myös erittäin tiukat ohjeet, joiden mukaan sinun on ilmoitettava kävijöillesi, että sisältö olet’uudelleentuotantoa tuetaan. Jos se’s jotain sinä’Kun otetaan huomioon, FTC-ohjeiden harjaaminen on hyvä paikka aloittaa.

Esimerkiksi, jos sinulla on sivusto, joka tarkistaa ja vertaa kelloja, se ei tee sitä’ei ole järkevää isännöidä huonekaluja myyvän yrityksen sisältöä. Ominaisuudeksi saatat katsoa kellokorjausbrändin tai mahdollisesti koruja, jotka täydentävät arvostamiasi kelloja.

Tällä tavalla sinä’Tarjoat kävijöillesi paitsi asiaankuuluvaa ja kiinnostavaa sisältöä myös sinä’ansaitset rahaa myös pelkästään toisen tuotemerkin avulla. Puhutaan voittavista!

Toinen tapa sponsoroitujen viestien ansaitsemiseen on kääntää tämä prosessi päähänsä. Jos sinä’Koska muita sivustoja pidetään oman alansa asiantuntijana, saatat haluta sinun luomasta sisältöä heidän omaa tietämyksesi perusteella.

Se’Sitä ei sinällään ole suoraan linkitetty sivustoosi, mutta voit määrätä rahat itse’uudelleen tekemällä sisältöä sinulle’laittaa ulos.

9 parasta blogiympäristöä – Tutustu eri tapoihin aloittaa oma blogi 7

Lyijyjen luominen

Helppo asennus: 2/5

Lyijyntuotanto on prosessi, jolla potentiaaliset asiakkaat otetaan yhteyttä yrityksiin, joista voi olla hyötyä heille. Se’Se on vähän monimutkainen, joten tässä on apua’s esimerkki:

Jos sinulla on verkkosivusto, joka’Yleisurheiluun suunnatulla tavalla voit työskennellä urheilubrändien kanssa saadaksesi heidät yhteyteen urheilijoiden kanssa, jotka haluavat parantaa heidän suorituskykyään.

Se’eroaa tytäryhtiömarkkinoinnista siinä, että sinä’et yritä saada ihmisiä ostamaan tiettyä tuotetta – se’lisää näyttämällä heille palvelu, josta he voivat olla kiinnostuneita.

Voit ryhtyä ravitsemustieteilijöiden, henkilökohtaisten valmentajien tai urheilun tutkijoiden kanssa ja auttaa ihmisiä ohjaamaan – tai ‘johtaa’ – kohti heidän yrityspalveluaan.

Kuinka aloittaa liidien luominen

Lyijyn luominen on hieman hankalampi kuin muut tämän luettelon menetelmät. Sinun ei tarvitse vain löytää yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita kaupallisista suhteista sinuun, vaan myös sinun ‘optimoida’ sivustosi menestymiseksi.

Tällä tarkoitamme sinä’Tarvitsen puhtaan, helposti navigoitavan verkkosivuston, jolla on selkeät CTA: t (toimintakehotukset). CTA on painike, joka houkuttelee ihmisiä napsauttamaan sitä.

Jotta CTA-sopimukset olisivat onnistuneita, kävijöillesi on oltava selvää, mitä tapahtuu, kun he napsauttavat sitä. Useimmissa tapauksissa heidät ohjataan lomakkeeseen, jossa heitä pyydetään täyttämään henkilökohtaiset tiedot ja yhteystiedot.

Kun he täyttävät tämän, he’Otetaan sinuun yhteyttä – tai ‘pätevä’ – yrityksen toimesta nähdäkseen kuinka kiinnostuneita he ovat heidän palvelustaan.

Sinua tarkastellaan myös laatu tuottamiesi liidien joukosta – loppujen lopuksi suuntaa paljon liikennettä yrityksille’t väliä, jos kukaan’on valmis ilmoittautumaan.

8

Tilaukset

Helppo asennus: 3/5

Se’paitsi aikakauslehtiä ja sanomalehtiä, että ihmiset maksavat tilauksia näistä päivistä! Kaikista online-ohjauksesta, pääsystä ohjelmistoon ja korkealaatuiseen digitaaliseen sisältöön voidaan ansaita rahaa tilausmallin avulla.

Pelkästään tilaamisen verkkokaupan markkinoilla on kasvanut yli 100% viimeisen viiden vuoden aikana. Se’s loistava tapa taata toistuvat tulot.

Tilaukset toimivat parhaiten, kun sinulla on tuote tai palvelu, jonka ihmiset voivat’t fyysisesti ostaa, mutta heidän on käytettävä sitä säännöllisesti. Verkkosivun rakentaja on täydellinen esimerkki, jossa maksat kuukausimaksun ensin luoda, sitten isännöidä verkkosivustoasi verkossa.

Jos verkkosivustosi on tarpeeksi suosittu, voit myös sijoittaa premium-sisältöä palkkapalvelun taakse, jota kävijät maksavat käyttääkseen. Tämä voi kuitenkin olla riskialtinen strategia – varsinkin jos kaikki sisältösi oli alun perin ilmaista.

Jos sitä markkinoidaan oikein, se voi kuitenkin olla siisti pieni kehrä ja saa kävijät tuntemaan olevansa osa yksinoikeudellista yhteisöä.

Tilausmallin määrittäminen

Useimpien alustojen avulla voit luoda ‘vain jäsenille’ alue verkkosivustollasi. Tätä voidaan suojata käyttäjänimellä ja salasanalla, joka ihmisten on syötettävä ja jonka he syöttävät’Saan tilauksen yhteydessä.

Tällä alueella voit tallentaa kaiken premium-sisällön. Artikkelit, tutkimukset, videot, podcastit ja paljon muuta ovat käytettävissä. Voit jopa antaa ilmaisia ​​tavaroita tilaajille vahvistaaksesi tuotemerkkiäsi’vetoomus.

Lopulliset ajatukset

Vuosien mittaan ihmiset ajattelivat, että verkkokauppasivustot olivat ainoa tapa ansaita rahaa verkossa. Mutta nykyään, kun Internet jatkaa kasvuaan, samoin ei sen takana oleva raha-allas.

Nyt on paljon enemmän tapoja sukeltaa ja tarttua osuutesi käteiseen – ja se’ei edes rajoitettu suuriin verkkosivustoihin (vaikka se selvästi auttaa).

Kertoakseni tästä’s nopea yleiskatsaus kahdeksanteen menetelmään’olen keskustellut.

8 tapaa ansaita verkkosivusto

Tapa ansaita rahaa helppo asennuskuvaus Tuotteiden myynti

Palvelun myynti

Myynti mainostilaa

Kumppanuusmarkkinointi

Lahjoitusten vastaanottaminen

Sponsoroidut viestit

Lyijyjen luominen

Tilaukset

3 Verkkokaupan luominen ja joko omien tuotteiden tai kolmannen osapuolen mainostaminen’s.
4 Osaamisen tai kaupan myyminen ja mainostaminen verkossa, esim. ikkunoiden puhdistus, henkilökohtainen koulutus tai koiran kävely.
4 Annetaan muiden yritysten mainostaa verkkosivustollasi. Google Adsensen avulla voit estää sinun tavoittamasta yrityksiä itse.
3 Palkkioiden ottaminen yrityksiltä joko ohjaamalla potentiaalisia asiakkaita tai varmistamalla heidän myynti tosiasiallisesti.
4 Annetaan kävijöille mahdollisuus tukea tekemiäsi toimia ja osoittaa heidän arvostustaan ​​auttamalla verkkosivustosi rahoittamisessa.
4 Joko isännöi muita ihmisiä’sivustosi sisällöstä vastineeksi rahalle tai esiintyä muilla sivustoilla itse.
2 Hanki sivustosi’vierailijat voivat liittyä toiseen tuotemerkkiin esittämällä heille tuotemerkin tarjoamia tuotteita ja suosittelemalla sen palveluita.
3 Annetaan kävijöille pääsy online-työkaluihin, ohjelmistoihin, premium-palveluihin tai sisältöön palkkiseinän takana kuukausittain tai vuosittain.

Mitä menetelmää tulisi käyttää?

Kaikilla näillä menetelmillä on jo itsessään todistettu kokemus. Kumpaa sinun tulisi käyttää, riippuu muutamista asioista:

  • Sivustosi tarkoitus
  • Tapa, jolla haluat näyttää sisältösi
  • Kuinka paljon kuukausittaista liikennettä verkkosivustosi saa
  • Palaavien kävijöiden lukumäärä

Sivustoille, joilla on valtava määrä palautuvia kävijöitä, esimerkiksi sponsoroidut viestit, lahjoitusten vastaanottaminen ja tilaukset ovat kaikki loogisia tapoja tutkia.

Sivustot, jotka saavat paljon uusia kävijöitä, haluavat kuitenkin tarkastella mainostilan myyntiä, tytäryhtiömarkkinointia tai liidien tuottamista.

Jos omistat uuden, tulevan verkkosivuston, omien tuotteidesi ja palveluidesi mainostaminen on yleensä tapa. Voit tavoittaa jopa vakiintuneemmat sivustot tekemällä sponsoroituja viestejä heille, mikä puolestaan ​​auttaa rakentamaan seuraavia.

Tietysti kaikki nämä vaihtoehdot ovat kaikkien käytettävissä. Mutta jos haluat tehdä isoja dollareita, sinä’uudelleen täytyy kasvattaa verkkosivustoasi’suosio ensin.

Onnea ja onnellinen rahan ansaitseminen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me