Kuinka hullu muna -kartta auttaa sinua luomaan parempia verkkosivustoja

Crazy Egg Heat -kartatYksi suurimmista haasteista “todella” ymmärtää verkkosivustosi, miten vierailijat kokevat ja ovat vuorovaikutuksessa sen kanssa.


Verkkosivun luomisen tarkoitus on sitten kyse yrityksistä, verkkokaupasta, suunnittelijoista / valokuvaajista tai jopa vain harrastuksesta, että jaat sanojasi kävijöillesi..

Mutta miten tiedät, mitä kävijät todella pitävät mielenkiintoisina verkkosivustollasi? Kuinka tiedät missä he todella napsahtavat? Tai kuinka pitkälle he todella vierittävät sivujasi alas?

Se’Et ole kuin voit seistä siellä ja tarkkailla, mitä kävijät todella tekevät verkkosivustollasi.

Ilman näitä oivalluksia’Se on melko rohkea haastaa verkkosivustosi muokkaamiseksi, jotta siitä olisi enemmän hyötyä kävijöillesi.

MITÄ GOOGLE ANALYTicsistä?

Google Analytics on mahtava. Käytämme sitä koko ajan nähdäksemme, missä kävijät menevät verkkosivuillemme, kuinka kauan he pysyvät jokaisella sivulla, jos toistuvat kävijät jne..

Kaikentyyppisiin tietoihin voi päästä sormenpäästäsi Google Analyticsissa.

Mutta mitä Google Analytics ei tee’t näyttää sinulle tarkkuudella, missä kävijät todella napsauttavat sivujasi. Tai kuinka pitkälle he vierittävät sivujasi alas.

Kaikki nämä paljastavat hyvin kuinka “kihloissa” kävijät ovat, kun he vierailevat verkkosivustollasi.

Päivän lopussa, jos kukaan ei napsauta verkkosivustollesi sijoittamasi linkkejä tai jos he eivät don’t vieritä sivusi yläosan ohi, sitten se’sanoo, että vierailijat eivät todennäköisesti ole kiinnostuneita siitä, mitä sanot.

Totuus voi satuttaa – mutta se’on tilaisuus parantaa verkkosivujasi.

HULLATTU MUNALÄMPÖLAPIT voivat auttaa sinua parantamaan vierailijoitasi’ KOKEMUKSET

Jos sinulla on’t kuullut lämpökartoista, se’on melko mahtavaa näyttää sinulle, kuinka kävijät todella käyttäytyvät verkkosivuillasi.

Ne korostavat sitä, missä ihmiset napsauttavat eniten, mikä kertoo sinulle mitä he todella kiinnostavat. Yhtä tärkeätä on, että lämpökartat voivat kertoa sinulle, mitä vierailijat eivät kiinnosta osoittamalla sinulle mitä he eivät napsauta.

Kauppoja, jotka myyvät tuotteita, ihmiset äänestävät lompakollaan. Verkkosivuilla ihmiset äänestävät napsautuksella ja kuinka pitkälle he vierittävät alaspäin kuluttaakseen sivun tietoja.

Hullu muna (lukuun ottamatta mielenkiintoista nimeä) on todella hyvä työkalu, jota käytämme koko ajan osoittaaksemme meille, kuinka kiinnostuneet ihmiset ovat verkkosivuillamme ja mitä he’uudelleen kiinnostunut.

Hullu Egg-lämpökartta rakentaa verkkosivustoja - Squarespace Heatmap

Tässä yhdellä sivumme olevassa lämpökartassa se näyttää meille, mihin kävijämme napsauttavat, mikä osoittaa suurempaa kiinnostusta.

Kääntöpuolella se näyttää meille, mitä vierailijamme eivät kiinnosta (ei napsautuksia).

Kuinka tästä tulee todella hyödyllistä sinulle, on jos luulet vierailijaksi “pitäisi” olla kiinnostunut tietyistä verkkosivuston osista, ja et’t nähdä napsautuksia (tai “lämpö”), se viittaa siihen, että vierailijat eivät ehkä ole kiinnostuneita siitä. Tai ehkä, että kyseisen sisällön sijoittaminen ei ole optimaalista, ja sinun pitäisi siirtää se muualle.

Voit siirtää sisältöä korkeammalle sivulle tai muuttaa kuvaa tai muokata kirjasintyyliä kiinnittääksesi huomion sisältöön. Suorita sitten toinen lämpökartta ja vertaa kuinka ihmiset reagoivat edelliseen lämpökarttaan.

Tämä näyttää sinulle kuinka ihmiset reagoivat muutoihisi. Löysimme tällaisia “kokeiluja” auttaa parantamaan kävijöitämme’ kokemukset.

Sen lisäksi, että näyttää sinulle lämpökarttoja, Crazy Egg näyttää myös sinulle “konfetit” kartta, joka näyttää sinulle tarkalleen missä jokainen napsautus tapahtuu.

Crazy Egg-lämpökartta rakentaa verkkosivustoja - Squarespace Confetti

Se’Se on vain yksi tapa näyttää samankaltaisia ​​tietoja lämpökartana, mutta paljon yksityiskohtaisemmalla, oivallisemmalla tasolla.

Confetti-kartalla voit segmentoida napsautukset uusien tai palaavien kävijöiden, vierailijoiden eri hakukoneista, maista, verkkosivustovälittäjien, kellonajan jne. Perusteella..

Crazy Egg-lämpökartta rakentaa verkkosivustoja - konfetti-segmentti

Tämä voi tuoda esiin, jos vierailijat, jotka käyttävät eri verkkosivustoja, eri maista jne., Ovat kiinnostuneita sivujesi eri osista. Tämä voi antaa sinulle todella syviä oivalluksia kävijöistäsi’ käytös.

MITEN CRAZY MUNA’S SCROLLMAP auttaa sinua arvioimaan vierailijoita’ KORKOTASO

Ymmärrys siitä, kuinka pitkälle kävijät vierittävät alas verkkosivujasi, antaa sinulle kuvan siitä, mistä he alkavat löytää sisältösi, joka ei ole kovin kiinnostavaa (tai suoraan sanottuna, tylsää).

Jos vierailijat ovat erittäin kiinnostuneita siitä, mitä he’lukeminen, he’Selaa todennäköisesti alas suurimman osan sivustasi. Jos he eivät’t löytää materiaalista hyödyllistä, he’minä lähden.

Niin se’On melko tärkeää ymmärtää, mistä kävijät alkavat “ajelehtia pois” sivuillasi.

Hullu Egg-lämpökartta rakentaa verkkosivustoja - Squarespace Scrollmap

Joten mitä voit tehdä, kun näet vierityskarttasi? Muutamia asioita, joita voit harkita:

 • Paranna sisältöäsi pitämään kävijät kiinni
 • Siirrä arvokkaampaa sisältöä sivusi korkeammalle, jos et’t nähdä ihmisten vierittävän tarpeeksi pitkälle
 • Poista kaikki häiriötekijät, joissa ihmiset ovat napsauttaneet, mikä johti heidät pois sivulta (tämä tulisi analysoida yhdessä lämpökarttasi ja konfettikarttasi kanssa)

PÄÄTELMÄT – MITEN HULLATTU MUNA voi auttaa sinua rakentamaan parempia verkkosivustoja

Löytyi tämä arvostelu hyödyllinen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map