Kuinka perustaa blogi vuonna 2020

Kuinka perustaa blogi: Täydellinen aloittelijan opas


Se’s uusi vuosi, ja sinä’sait edelleen samoja hienoja ideoita. Nyt’on aika jakaa ne ja kääntää tuo unelma – “Entä jos aloittaisin blogin?” – todellisuudeksi.

Haluatko aloittaa blogin harrastuksena vai sinä’haluaisin kasvattaa siitä jotain suurempaa, voit aloittaa heti. Ja et koskaan tiedä – siitä, mikä alkaa harrastuksena, voi kasvaa korkean liikenteen alustaksi.

Loppujen lopuksi se’niin mitä meille tapahtui – Website Builder Expert aloitti harrasteblogina verkkosivustojen rakentajien tarkistamiseen vuonna 2010, ja on siitä lähtien kasvanut kuin hullu. Saimme viime vuonna yli 4,5 miljoonaa kävijää!

Oletko miettinyt kuinka perustaa blogi? Ei enää ihmetellä – oppaamme vie sinut läpi kahdeksan tärkeintä vaihetta:

Kuinka rakentaa blogi

 1. Valitse blogialusta
 2. Hanki verkkotunnus
 3. Valitse blogin malli
 4. Lisää avainsivut
 5. Suunnittele ja kirjoita viestisi
 6. Mainosta blogiasi
 7. Optimoi hakukoneille
 8. Ansaitse blogiisi ansaitseminen

Me’Seuraavaksi selitetään jokainen näistä vaiheista. Joten, astu sisään ja valmistaudu vihdoin aloittamaan blogi!

1

Valitse blogialusta

WordPress

Ensinnäkin, sinun on valittava alusta, jolla voit luoda blogin. siellä’Sillä ei ole pulaa vaihtoehtoista, WordPress, Weebly ja Squarespace ovat vain muutamia esimerkkejä. Suosittelemme WordPress – se’mitä voimme käyttää verkkosivustojen rakennusalan asiantuntijan virran saamiseksi, ja mekin’ole ainoat hyväksyjät. Itse asiassa 34% koko Internetistä toimii myös WordPressin avulla.

WordPress on hieno bloggaamiseen, koska se’s sisällönhallintajärjestelmä (CMS), mikä tarkoittaa, että sen pääpaino on hyvin sisällön hallinta. Tämänkaltaisella alustalla aktiivinen blogi pystyy tuottamaan paljon sisältöä. Muut blogiympäristöt, kuten Wix ja Squarespace, ovat verkkosivustojen rakentajia, mikä tarkoittaa, että heidän pääpaino on sivuston visuaalisten osien rakentamisessa sen sisällön hallinnan sijaan..

WordPress tekee vaativat enemmän teknistä tietämystä kuin muut suositut blogialustat. Jos käytät WordPressiä, sinä’Minun täytyy koodata ainakin vähän. Mutta älä’t paniikkia – koska näennäisesti kaikki käyttävät WordPressiä, kertoimet ovat mahdolliset ongelmat, jotka on ratkaistu monta kertaa Q: llä&Quoran kaltaiset foorumit nyt.

sivujen ylläpito

WordPress on itse ylläpitämä blogialusta, joka tarkoittaa sinua’Sinun on valittava Web-palveluntarjoaja, joka voi käyttää WordPress-blogiasi. Tämä ylimääräinen vaihe on vaivan arvoista – web-palveluntarjoaja antaa kaikille blogiisi muodostaville tiedostoille oman kotisi Internetissä. Jokainen Internet-sivusto on isännöitävä, ja isännöintipalveluntarjoajan käyttö varmistaa, että verkkosivustosi pystyy kasvamaan säilyttäen samalla hyvän nopeuden.

Sivuston nopeus on tärkeä, kun otetaan huomioon, että jopa yksi sekunti viivästyminen vähentää asiakastyytyväisyyttä 16%. Isännöintipalveluntarjoaja omistaa Internetissä enemmän tilaa erityisesti varastointia varten teidän sivustolle, ja siihen mahtuu enemmän tiedostoja ja enemmän sisältöä.

Parhaat jaetut palveluntarjoajat

Kuinka paljon maksaa verkkosivuston ylläpito?

Parhaat blogin isännöintipalveluntarjoajat

Don’Älä huoli, et silti ole’t tarvitse olla tekninen guru löytääksesi isäntä! Bloggaaja Katie Taylor, naisia’Terveyttä ja hyvinvointia käsittelevä sivusto Latte Lounge selitti meille, miksi hän valitsi Bluehostin tarjoajakseen:

“Se’s on melko suoraviivainen prosessi. Uutena käynnistyksenä ja aloittelijana en tehnyt’En todellakaan tiedä mitä tein. Mielestäni oli parempi, että joku muu isännöi sivua minulle, kuka teki tietää mitä he tekevät, kuten varmuuskopioida se jne.”

lifestyle-blogin esimerkkiLatte Lounge on alusta yli 40-vuotiaille naisille jakaa tietoa, tukea ja opastuksia kaikilla keskielämän alueilla.

Useimmat isännöintipalveluntarjoajat tarjoavat jaettua isännöintiä, mikä on halvin ja helpoin tapa itse isännöidä. Suosittelemme, että aloitat blogiseikkailusi jaetulla isännöintisuunnitelmalla, josta suurin osa tarjoaa mittaamattoman kaistanleveyden. Jotkut tarjoavat myös yhden napsautuksen tai automaattiset WordPress-asennukset.

Löydät täältä Bluehost-arvosteluamme nähdäksesi, sopisiko se sopivasti blogiisi, tai tutustu muihin vaihtoehtoihin 11 parhaan web-palveluntarjoajan joukossa.. Suosituin vinkki: Useimmat web-palveluntarjoajat tarjoavat petollisia ensimmäisen vuoden tarjoushintoja, joten pidä silmällä niitä, kun valitset palveluntarjoajasi. Yleensä ensimmäisen vuoden jaetun isännöinnin kustannukset ovat 2–5 dollaria / kk. Sen jälkeen uusimishinnat nousevat noin 5-15 dollariin / kk.

Verkkosivustojen rakentajat

Muut suositut blogialustat – kuten Wix, Squarespace ja Weebly – kuuluvat verkkosivustojen rakentajien luokkaan (toisin kuin CMS). He eivät’t tarjoavat saman skaalautuvuuden kuin WordPress, mutta ne’on helpompi käyttää, ja luo silti täysin toimivia blogeja.

Eri verkkosivustojen rakentajilla on erilaisia ​​vahvuuksia, joten valintasi riippuu tärkeimmistä prioriteeteista. Jos haluat blogin, että’Squarespace on helppo silmissä, ja siinä on parhaiten näyttävät mallit – se saa 5/5 käyttäjän testaamassa suunnittelututkimuksessa. Weebly on parasta rakentaa blogia nopeasti, ja siinä on runsaasti blogikohtaisia ​​ominaisuuksia, jotka helpottavat asennusta. Sillä välin, Wix on parasta integroida blogiisi tehokkaaseen verkkosivustoon, kaikkeen kuvagallerioista upotettuihin YouTube-videoihin, jotka täydentävät blogiasi.

Verkkosivustojen rakentajat yleensä maksavat välillä 5-15 dollaria / kuukausi perus- ja keskisuunnitelmiin, jotka tyypillisesti kattavat uuden blogin vaatimukset. Tämä hinta on kattava – se kattaa sekä verkkosivujen rakentajan ja isännöinti. Useimmat verkkosivustojen rakentajat tarjoavat myös ilmaisia ​​suunnitelmia, jotka ovat upea kokeilemaan uutta alustaa ja saamaan viihtyisä käyttöliittymä. Jos haluat kuitenkin skaalata blogiisi tai tavoittaa yleisön, sinäkin’Lopulta sinun on päivitettävä yhteen maksetusta suunnitelmasta saadaksesi täydet toiminnot.

 • Kymmenen parhaan bloginkäyttöympäristön kierros
 • Ruututilan arvostelu
 • Weebly arvostelu
 • Wix-arvostelu

2

Hanki verkkotunnus

Seuraava huomioitava asia on blogi’verkkotunnuksen nimi. Verkkotunnuksesi nimi on kuin blogiisi’osoite Internet-maassa, ja sen pitäisi kertoa lukijoille, mitä sisältösi odottaa.

Joten miten valitset verkkotunnuksen? Ajattele ajankohtaisia ​​sanoja tai lauseita, jotka voivat liittyä blogiisi. Esimerkiksi, jos sinä’Kun aloitat ruoanlaittoblogin, tastyrecipes.com tai healthymeals.net toimisivat hyvin. Asia on, että monet selkeimmistä verkkotunnuksista otetaan jo huomioon – mitä sitten?

Kaikilla verkkotunnusten rekisteröijillä, kuten Domain.com tai GoDaddy, on hakupalkkitoiminto, jotta voit selvittää, onko haluamasi nimi käytettävissä. Jos ensimmäinen valinta ei ole’Käytä sitä mahdollisuutena olla luova. Mitä enemmän verkkotunnuksesi on käytännöllisempi (mutta silti merkityksellinen), sitä mieleenpainuvampi se tulee lukijoille.

Sinulla on myös mahdollisuus käyttää oikeaa nimeäsi tai jotakin sen muunnelmaa verkkotunnukseesi. Tämä on hyvä idea, jos haluat blogoida hieman laajemmasta aiheesta, kuten elämäntapa tai matka.

Jos päätät blogoida verkkosivuston rakentajan kanssa, niin sinä’Saat yleensä mukautetun verkkotunnuksen osana mitä tahansa maksettua suunnitelmaa. Se’Verkkotunnuksen haku ja valitseminen verkkosivuston rakennustyökalun avulla on helppoa, joten voitit’t on poistuttava laiturilta sen varmistamiseksi. Jos sinulla on jo mukautettu verkkotunnus, se’on myös helppo linkittää tämä verkkosivustosi rakentajaan.

Suosituin vinkki: Jos haluamasi verkkotunnus otetaan, kokeile toista verkkotunnuksen laajennusta. Esimerkiksi, jos terveelliset elintarvikkeet.com otetaan käyttöön, terveelliset elintarvikkeet.net saattaa olla edelleen käytettävissä!

Kun olet valinnut verkkotunnuksen, sinä’Sinun on ostettava verkkotunnuksesi rekisteröijän kautta. Verkkotunnuksen rekisteröinti maksaa tyypillisesti 10–15 dollaria vuodessa ylimmille verkkotunnuksille (TLD), kuten .com, .net ja .org. Lisätietoja verkkotunnuksen valitsemisesta ja ostamisesta saat lukemalla täyden eritelmän verkkotunnuksen rekisteröintikustannuksista.

3

Valitse blogin malli

Seuraava askel blogin perustamisen selvittämisessä on mallin valitseminen. Tämä toimii blogin suunnittelun ponnahduslautana. Päätätkö blogoida WordPressin tai verkkosivustojen rakentajan kanssa’Voit valita useista malleista.

Monet WordPressistä’ ilmaisia ​​malleja (tai “teemat”) tulevat esiasennettuna tilisi kanssa mukavuuden vuoksi.

Wordpress-blogin teema-sivuWordPress tarjoaa laajan valikoiman ilmaisia ​​teemoja.

Suosittelemme ilmaisen teeman käyttöä, kun aloitat blogin, koska sinä’Nautin kaikista samoista ominaisuuksista. Kun muutat mukavammaksi blogosfäärissä, sinäkin’Lopulta kehität blogiisi’ainutlaatuinen tyyli – ja se on paras aika sijoittaa maksettuun teemaan.

On tonnia sivustoja, jotka on omistettu maksettujen teemojen myymiselle, ja muutaman minuutin haku Googlessa auttaa sinua löytämään haluamasi valinnan. Mielestämme ThemeForest ja MOJO Marketplace ovat hyviä aloituspaikkoja. Maksettu teema maksaa yleensä 20–60 dollaria, ja se edustaa kertaluonteista sijoitusta.

Jos sinä’kiinni ilmaisiin verkkosivustojen rakentajien teemoihin, sinäkin’Voin tarkastella erityisesti bloggaamiseen rakennettuja malleja, kuten Squarespace-sivustossa’mallisivu:

neliön blogin mallitSquarespace tarjoaa markkinoiden parhaiten suunnitellut mallit.

Blogimallissasi tulisi keskittyä sisältöön, mutta sen tulisi myös heijastaa henkilökohtaista tyyliäsi. Sinä pystyt ‘esittely’ useita malleja löytääksesi sinulle sopivimman, ja sinäkin’Sitten pystyt mukauttamaan värimaailman, fontin ja taustan (jos haluat).

Hyvä tietää: Verkkosivun rakentajan kanssa mallin mukauttaminen on tyypillisesti yhtä helppoa kuin sisällön vetäminen ja pudottaminen sivun ympärille – toisin sanoen, ei vaikeampaa kuin PowerPoint-esityksen kokoaminen. WordPressin avulla mukauttaminen ei ole’t aivan yhtä suoraviivainen – sinä’Löydät tarvitsemasi ainakin HTML-perustiedot tehdä paljon yksinkertaisia ​​muutoksia.

Jos koodaus ei ole’Suosittelemme, että etsit teema, jota todella rakastat’t halua muuttua liikaa. Paljon WordPress-sivustoja on rakennettu ilmaisilla teemoilla, minkä vuoksi ihmiset päätyvät usein etsimään premium-teemaa kolmannen osapuolen sivustolta – tällä tavalla siellä’Sillä on enemmän mahdollisuuksia päätyä sellaiseen, joka näyttää ainutlaatuiselta.

Ei suunnittelu-taju? Me’olet kirjoittanut oppaan Verkkosivun värimaailman valitseminen, joka opastaa sinua brändin menestykseen. Voit myös tutustua 15 parhaan verkkosivustojen rakennusmallin kokoamiseen inspiraatiota varten. 4

Lisää avainsivut

Kun olet asentanut mallin, blogin mukauttamiseksi on luotava kaksi sivua: About-sivu ja Contact-sivu.

Tietoja sivulta

About-sivu on ratkaisevan tärkeä, koska se antaa lukijoille tietää kuka olet ja mikä on tehtäväsi. Menestyvä Tietoja-sivu kertoo lukijoille miksi välität valitsemastasi aiheesta. Kun kyse on The Latte Loungesta’s Tietoja sivusta, Katie sanoo:

“Kirjoitin vain sydämestä. Kirjoitin siitä, miksi aloitin sen ja miksi olin niin intohimoinen tukemaan naisia ​​tällä tavoin tarjotakseen heille ratkaisuja ja keskusteluja.”

Tuntui kuin opettaja vain pyysi sinua jakamaan hauskan tosiasian luokan kanssa? Don’t stressi – me’olet kirjoittanut oppaan Perfect About -sivun kirjoittamiseen sivustollesi.

Yhteystiedot

Nyt kun häikäisevä persoonallisuutenne on kiehtonut lukijoita, he’En epäilemättä halua ottaa yhteyttä. Sinä’Tarvitsen yhteystietosivun, jotta sitoutuminen olisi mahdollisimman helppoa. Sinä et’Ei tarvitse huolehtia siitä, että täällä on paljon sisältöä – itse asiassa mitä vähemmän sisältöä, sitä parempi. Niin kauan kuin lukijat näkevät selvästi nimesi, sähköpostiosoitteesi ja linkit sosiaalisen median profiileihin, sinäkin’Minusta on hyvä mennä. Ja muista sisällyttää lähetyslaatikko, jotta lukijat voivat lähettää sinulle sähköpostia helposti poistumatta sivulta.

suosittu blogin yhteystiedotTämä Shot From The Street -yhteystietosivu on ihanteellinen – yksinkertainen, puhdas ja helppo käyttää! 5

Suunnittele ja kirjoita viestisi

Joten mistä minun pitäisi blogata?

Sinulla on todennäköisesti jo käsitys siitä, mitä sinä’haluaisin blogoida siitä, onko kyse harrastuksesta tai ammatillisesta aiheesta. Don’t hätää siitä, että aiheesi on liian kapea – se’s a leveä verkko ja siellä’on yleisö kaikelle. Temppu tarttuu vain muutamiin aiheisiin blogiisi – muuten se’Tulen turhamaan ja järjestäytymättömäksi, ja internetistä etsivät lukijat voittivat’sinulla ei ole selkeää käsitystä siitä, mitä sivultasi voi odottaa. Darren Hockley DeltaNet International -blogista selittää:

“Niin mukavaa kuin se olisi, kun kirjoitat vain blogistamme, mitä mielessä tulee’Sillä ei koskaan ole hyvää liike-elämän järkeä poistua aiheesta liian paljon. Esimerkiksi luomme vaatimustenmukaisuutta sekä terveyttä ja turvallisuutta käsittelevää eLearning-yritystä yrityksille, joten – ajatuksen johtajuuden ja auktoriteetin osoittamiseksi teollisuudessa – on järkevää, että tutkimme näitä aiheita omassa blogissamme, jota päivitämme viikoittain. Saalis on mielestäni tämä tehdä tavalla, joka osoittaa persoonallisuuttasi ja arvojasi tuotemerkkinä (vaikka mekin’puhutaan pikemminkin henkilöllisestä kuin yritysbrändistä).”

esimerkki yritysblogistaDeltaNet International tarjoaa laajan valikoiman terveys-, turvallisuus- ja vaatimustenmukaisuuskoulutusta yrityksille. Yritys’Blogin sisältö vaihtelee mielenterveydestä kyberturvallisuuteen ja tietosuojaan.

Joten sinä’sinulla on loistava idea, ja sinä’ole intohimoinen siihen. Seuraava askel on hioa tämä johonkin ainutlaatuinen arvo josta voi puhua a pitkä aika.

Ainutlaatuisen arvon lisääminen tarkoittaa osallistumista valittuun aiheeseen, jota kukaan muu Internetissä ei edistä. Se kuulostaa ylevältä tavoitteelta, mutta sinä’olet jo valinnut aiheen’ole intohimoinen – nyt se’se on vain puhuminen sydämestä. Onko sinulla vinkkejä, jotka voisivat tulla vain henkilökohtaisesta kokemuksesta? Entä hauska anekdootti, jonka vain sinä voit kertoa? Nyt’s aika lisätä väriä!

Meidän 19 suosituinta vinkkiä verkkoon kirjoittamiseen

Blogin varmistaminen’s pitkäikäisyys alkaa suunnitteluvaiheessa. Varmista, että et’t valita aihe, joka’s liian aikaherkkä, jotta viestisi pysyvät asiaankuuluvina. Vältä myöskään saamasta liian tarkkaa blogiisi’Aihe tai teema – ihannetapauksessa sinä’Suunnittelen sisältöä tulevina vuosina, ja et’halua rajoittaa itseäsi valitsemalla aiheen, jolla on vain yksi lähestymistapa. Nyt saatat ihmetellä…

Kuinka pitää sisällön tuoreena?

Ensimmäinen asia, joka muistetaan, on se, että jos olet intohimoinen aiheeseesi, se näkyy sisällössäsi – niin älä’t stressiä! Et halua’t ihmettelevät kuinka blogin perustaminen ei onnistu’Minulla ei ole kiinnostusta kirjoittaa siitä?

Seuraava Muistettava asia on, että sisältösi pitäisi vastata olemassa olevaan kysyntään. Toisin sanoen vastaatko kysymykseen, jota ihmiset jo esittävät? Haluatko lisätä keskusteluun, jota ihmiset jo käyvät? Vastauksen pitäisi olla Joo – ja on välineitä, joiden avulla voit selvittää tämän.

Avainsanatutkimus on paras tapa selvittää, mitä yleisö ajattelee.

Avainsanatutkimus on prosessi, jolla tunnistetaan suositut termit, jotka ihmiset kirjoittavat hakukoneisiin. Tämä tieto antaa sinulle paremman kuvan siitä mitä sisältöä ihmiset etsivät ja mitä kysymyksiä’Haluan, että blogisi vastaa.

Haastattelimme SEO (Hakukoneoptimointi) -päällikkö Lorenzo Corazzin, joka selitti:

“Avainsanatutkimus on tärkeää, ei vain liikenteen ohjaamiseksi, vaan koska sen avulla voit yhdistää blogitekstin tiettyyn luokkaan sivustossasi. Voit sitten laajentaa tätä käyttämällä tutkimuksessa löydettyjä avainsanoja.”

Toisin sanoen voit kehittää kokonaisen aiheosion blogiisi sen perusteella, mitä avainsanoja ihmiset etsivät kyseisestä aiheesta. Jos näet sen “terveellisiä reseptejä” saa noin 90 000 hakua kuukaudessa, ja se “helppo terveellisiä reseptejä” nousee ~ 18k, niin voit käyttää näitä tietoja rakentaaksesi erilaisia ​​osia terveellisestä elämästään blogissa. Terveellisten reseptien laajan aiheen sisällä’Sillä on paljon kysyntää helposti valmistettavista terveellisistä resepteistä – ja tämä alaluokka voisi olla erikoisuutesi.

Nyt saatat miettiä, mistä me saimme nämä numerot ja miten voit löytää ne itse. Edellä olevat luvut viittaavat hakumäärä, tai avainsanan hakujen lukumäärä tietyssä ajassa (yleensä kuukaudessa). Avainsanat, joilla on suuri hakumäärä, ilmaisevat sisältöä, jota ihmiset etsivät. Ne ilmaisevat myös kilpailun – tonni asiaan liittyviä verkkosivustoja kilpailee muutamien parhaiden kohtien joukosta suurien volyymiavainsanojen SERP: issä (hakukoneiden tulossivuilla)..

Joten miten selvittää, millä avainsanoilla on suuri hakumäärä? Avainsanatutkimusvälineet, kuten SEMrush ja BuzzSumo, antavat sinulle nämä luvut napin painalluksella. Sinä’Joudun maksamaan näiden työkalujen kaikista hyödyllisimmistä, hyödyllisimmistä versioista – esimerkiksi SEMrush, hajottaa pankin uutta blogibudjettia varten 99,95-399,95 dollaria -, mutta BuzzSumo tarjoaa ilmaisen version sekä maksuttomia kokeiluja maksetusta versiot.

Me’Puhumme lisää siitä, kuinka voit määrittää sivustosi SEO menestykseen vähän myöhemmin.

Viestien suunnittelu ja ajoittaminen

Nyt kun sinä’uudelleen aseistettu näkemyksellä siitä, mitä yleisö haluaa lukea, se saattaa tuntua sieltä’s ylivoimainen määrä kirjoittaa. Että’Hyvä – se tarkoittaa sinua’olet valinnut kerroksellisen aiheen. Se tarkoittaa myös, että tarvitset sisältökalenteri.

Sisältökalenterin avulla voit järjestää ja suunnitella blogin viestejä harkiten. Se’ei riitä, että lähetät johdonmukaisesti – sinun on myös lähetettävä asiaankuuluvilla. Avainsanatutkimuksen tulisi ilmoittaa sisältökalenterisi, niin että lopputulos on ajankohtaisten, oikea-aikaisten viestien aikataulu.

Voit tietysti’t ennakoida, mitkä uutiset tai trendit tulevat olemaan suosittuja kuukausien tai jopa viikkojen kuluttua. Että’Siksi sisältökalenterisi on opas blogin jäsentelyyn, eikä jäykkä tehtäväluettelo.

Voit tehdä sisältökalenterin ilmaiseksi Google Sheetsissä tai millä tahansa sen kaltaisella alustalla. Tässä on joitain mahdollisia sisällytettäviä sarakkeita:

 • Artikkelin otsikko
 • Lyhyt kuvaus
 • Asiaankuuluvat SEO-avainsanat
 • Luonnoksen eräpäivä
 • Julkaise julkaisupäivä

Pelkkä tällaisen yksinkertaisen tiedon visualisointi antaa sinun nähdä, mitkä viestit ovat merkityksellisiä milloin, ja mitkä aiheet tulisi julkaista ennen / jälkeen muita aiheita.

6

Mainosta blogiasi

Joten, sinulla on viestit, ja nyt se’on aika mainostaa niitä. Loistavat ideasi ansaitsevat tavoittaa yleisön!

Koska me’uudelleen välittömän tyydytyksen aikakaudella, me’Aloitan nopeimmalla tavalla saada lisää katsojaa blogiisi. Sosiaalinen media on tehokas työkalu, varsinkin jos sinulla on jo pieni seuranta. Jos et’t, voit aloittaa sisällön lähettämisen osuvilla hashtailla ja aloittaa seuraavien tilien seurannan blogiisi. Sinä’Integroituu yhteisöön nopeasti! Sitten voit jakaa blogiviestisi sosiaalisessa mediassa ja katsella sitoutumisen kasvavan.

Voit myös kirjoittaa vierasviestit saadaksesi näkyvyyttä koko blogiyhteisössäsi. Vieraslähetys tarkoittaa artikkelien nousua ja kirjoittamista jollekin toiselle’verkkosivusto tai blogi (yleensä sellainen, jolla on samanlainen keskittyminen ja sisältö kuin omaan blogiisi). Tällä tavalla et vain saa laajempaa yleisöä kiinnostuneita lukijoita, sinäkin’Saat myös a linkki takaisin blogiisi, mikä lisää sivustosi’liikennettä ja auktoriteettia Googlessa’s silmät.

vieras lähetys esimerkkiOlemme suuria vieraiden faneja, jotka lähettävät tänne verkkosivustoa rakentava asiantuntija. Tässä on kirjoittanut biojulkaisuartikkeli, jonka Lucy vastikään kirjoitti Shopify-blogissa.

Voit löytää mahdollisuuksia vierasviesteihin etsimällä Googlea blogeistasi, jotka ovat samanlaisia ​​kuin sinun omat. Tarkenna tämä blogeihin, jotka tällä hetkellä hyväksyvät vierasviestejä etsimällä liittyvää avainsanaa + “vierasviestit,” Kuten “terveellisiä ruoanlaittovieraita.” Sinä’Sinun on lähetettävä paljon kenkiä saadaksesi parhaat menestyskertoimet, mutta pysyvyys kannattaa!

Suositun matkablogin The Broke Backpacker perustaja Will Hatton kertoi meille kuinka hän oppi vierasviestien ja linkkien tärkeyden ensikäden kautta:

“Erityisesti SEO: n linkkien luomiseen tarkoitettu puoli auttoi todella. Tutkimalla muita matkablogia ja puristamalla osan heidän liikenteestään esiintymällä hyperlinkkinä, sain paljon asiaankuuluvia lukijoita. Lisäksi tämä auttoi minua sijoittautumaan merkityksellisiin sanoihin, joita ihmiset etsivät matkoista.”

matkablogin esimerkkiBroke Backpacker on matkablogi, joka’hänet on esitelty Forbesissa, Business Insiderissä ja BuzzFeedissä. Perustaja Will Hatton kirjoittaa kokemuksistaan ​​matkustamalla ympäri maailmaa halvalla. 7

Optimoi hakukoneille

Tahtoa’Linkkien ja avainsanojen kokemus vie meidät seitsemänteen vaiheeseen: Hakukoneiden optimointi. SEO on se, kuinka saat blogisivusi parempaan sijoitukseen SERP: ssä – joten kun ihmiset etsivät niitä avainsanoja, joista puhumme aiemmin, sivustosi on paremmat mahdollisuudet näkyä ensin. SEO kattaa kaiken artikkeleillesi valitsimista tunnisteista aina metakyselyyn, jonka kanssa tiivistät.

merkitty serp-esimerkki

Viestisi otsikko, URL ja katkelma ovat kaikki hakukoneoptimoinnin elementtejä, joiden tulisi olla lyhyitä ja kireitä. Katkelma otetaan joskus metakuvauksesta, jonka kirjoit ennen viestin julkaisua, kun taas toisinaan se otetaan viestin sisällöstä. Asiaankuuluvuuden varmistamiseksi haluat kiinnittää huomiota siihen, kuinka rakentelet sisältöäsi.

“Otsikot ja H1 [ensisijaiset otsikot] ovat erittäin tärkeitä,” sanoo Lorenzo, “koska ne ilmoittavat hakukoneille, mistä sisältö on kyse.”

Kerran sinä’Jos sinulla on vahvat otsikot, otsikot ja alaotsikot paikoillaan, voit optimoida sisällön itse. Darren vetoaa kokemuksestaan ​​DeltaNet Internationalin kanssa:

“Laatublogit ovat avainasemassa vahvan SEO kannalta’uudelleen yleensä sisältörikas ja täynnä laadukasta tietoa sellaisesta, josta hakukoneet pitävät. Tämä tarkoittaa, että he’se on upea avainsanojen optimointiin, joka on luonnollista – toisin sanoen ei pakotettua – ja vielä parempaa tuotemerkeille, jotka haluavat kohdistaa pitkän saman avainsanoja.

Pitkät häntä-avainsanat ovat yleensä paljon tarkempia sen suhteen, mitä teet tai myyt (ajattele ‘kuinka asettaa turvallinen salasana’ eikä vain ‘Salasana’), ja auttamaan siten ohjaamaan blogiisi ihmisiä, jotka todella haluavat lukea sitä – kaikki’s onnellinen!”

On myös tapoja optimoida blogiviestiesi kuvat niin, että ne auttavat sivustosi sijoittumaan korkeammalle SERP-pisteissä.

Sinä pystyt puristaa kuviasi varmistaaksesi, että ne eivät’t hidastaa sivustosi’s latausnopeus (pakkaus pienentää tiedoston kokoa heikentämättä laatua). On olemassa lukemattomia ilmaisia ​​työkaluja, joiden avulla voit helposti pakata kuvia yhdellä napin painalluksella – Pakkaamme omia ImageResizer.com-sivustoamme!

Sinun tulisi myös lisätä alt tagit kuviin, mikä on kuvaava teksti, joka näkyy kuvan sijasta, jos se pystyy’t tulee näkyviin. Näin voi tapahtua, jos esimerkiksi yksi lukijasi on sulkenut kuvat selaimessaan. Kun lisäät osuvia, hyödyllisiä kuvamerkintöjä (mukaan lukien sivun avainsana), hakukoneet tunnistavat sen hyödyllisenä informaationa, ja lopulta se auttaa sivutasoa korkeammalla.

WordPress-SEO-vinkkimme

Viisi parasta SEO-palveluntarjoajaa

8

Ansaitse blogiisi ansaitseminen

Tämä viimeinen vaihe on valinnainen, ja se voitti’t tapahtua yön yli. Mutta jos aloitat blogin intohimoprojektina, jonkin ajan kuluttua saatat nähdä mahdollisuuden ansaita rahaa siitä. Voit tehdä tämän mainosten ja kumppanuuskumppanuuksien kautta, jotka markkinoijat maksavat sijoittaakseen blogeihin, joilla on paljon liikennettä. Kumppanuusmarkkinointi tarkoittaa palkkion ansaitsemista edistämällä yritystä’tuote blogiisi. Voit tehdä tämän kirjoittamalla viestin tietystä tuotteesta ja linkittämällä sen parhaaseen paikkaan ostaaksesi tuotteen.

Will selittää miksi hän päätti ansaita rahaa The Broke Backpacker:

“Halusin pystyä liikkumaan jatkuvasti sen sijaan, että tarvitsisin työskennellä staattisessa paikassa. Tunnen monia ihmisiä, joiden päätyttyä on asettunut asumaan vuodeksi tai niin matkoilleen. Minulle tämä poistaa tutkimuksen ja jännityksen elementin, joka ajoi minut matkustamaan. Mahdollisuus ansaita rahaa matkablogistani tarkoittaa sitä, että voin matkustaa asettumatta etsimään työtä missä tahansa paikassa.”

Se’On totta, että jotkut bloggaajat pystyvät korvaamaan koko tulonsa bloginsa tuotolla. Että’s hieno tavoite asettamiseen, mutta prosessi on asteittainen – saatat aloittaa tekemällä muutama ylimääräinen dollari kuukaudessa. Jos tämä on jotain sinä’Mieti uudelleen, tutustu oppaaseemme ansaita rahaa verkkosivustolta prosessin täydelliseksi erittelyä varten vinkkien ja strategioiden avulla.

Kuinka perustaa blogi: Viimeiset ajatukset

Onnittelut – sinä’olet valmis aloittamaan blogin!

Kun olet saanut alkuperäisen asennuksen pois tieltä, sinä’Voin viettää paljon enemmän aikaa hauskanpitoon – toisin sanoen jakaa ajatuksiasi ja ideoitasi maailmalle. Yhteenvetona, nämä ovat kahdeksan vaihetta’Minulla on pääsy sinne:

 1. Valitse blogialusta
 2. Hanki verkkotunnus
 3. Valitse blogin malli
 4. Lisää avainsivut
 5. Suunnittele ja kirjoita viestisi
 6. Mainosta blogiasi
 7. Optimoi hakukoneille
 8. Ansaitse blogiisi ansaitseminen

Aloita nyt, ja sinäkin’Tulee hyvin matkallesi digitaaliseen maineeseen ja omaisuuteen (tai ainakin hauskaan!) Kerro meille kirkkaista blogivaiheidesi kommenteissa – voimme’t odota lukemaan juttujasi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me