Paljonko verkkotunnus maksaa?

Me’Korvataan kustannukset, piilotetut maksut, parhaat verkkotunnuksen rekisteröijät ja paljon muuta

Verkkotunnuksesi toimii verkkosivustona’s “osoite” Internet-maassa, joten sinulla on sellainen’Yksinkertainen ja osuva tekee ihmisistä paljon helpompaa löytää sinut. Jos sinä’Jos olet kirjoittanut pitkään sijaintinimen väärin Google Mapsissa ja päätynyt keskelle minnekään, voit todennäköisesti arvostaa selkeiden paikannimien kauneutta.


Se’on helppo ymmärtää, miksi ihmiset ovat halukkaita murtamaan pankin salaisen verkkotunnuksen turvaamiseksi – se lisää sivuston liikennettä suunnittelulla melko paljon. Jotkut suosituimmista verkkotunnuksista, kuten Hotels.com tai business.com, ovat myyneet kirjaimellisesti miljoonilla dollareilla. Mutta vastusta tarvetta varastossa arpajaisten lippuihin – miljoonan dollarin verkkotunnukset ovat ei normi. Itse asiassa suurin osa plebeialaisista tarkoituksistamme rekisteröintikustannukset voittivat’t tulevat maksamaan yli 20 dollaria vuodessa, enint.

Verkkotunnuksen hinta: Pikakatsaus

Jokaisen verkkosivuston omistajan on sisällytettävä verkkotunnuksen kustannukset budjettiaan. Voit valita joko rekisteröidä uuden verkkotunnuksen tai ostaa sen’s on jo rekisteröity. Uusi verkkotunnus maksaa noin 10-20 dollaria / vuosi, kun taas ennalta rekisteröidyn verkkotunnuksen hinta on kalliimpi ja vaihtelee suosion mukaan.

Ei vielä valmis ostamaan? Katso aloittelijamme’s Opas verkkotunnuksiin saadaksesi tietää! 1

Kuinka paljon verkkotunnus on?

Uuden verkkotunnuksen rekisteröinti maksaa yleensä 10–20 dollaria vuodessa. Hintaerot riippuvat siitä, mitä rekisterinpitäjää käytät ja minkä verkkotunnuksen haluat rekisteröidä. Eri rekisterinpitäjät tarjoavat erilaisia ​​paketteja, joten se’kannattaa tehdä ostoksia löytääksesi parhaan sopivuutesi.

Jos haluat ostaa verkkotunnuksen, sinä’Sinun täytyy ostaa kautta verkkotunnuksen rekisteröijä. Rekisterinpitäjät ovat yksinkertaisesti yrityksiä, jotka hallinnoivat verkkotunnusten varaamista. Ennakko- ja lisähinnat vaihtelevat rekisterinpitäjien välillä, mutta me’Tarvittavat kustannukset eritellään ja keskustellaan potentiaalisten rekisteröijien vahvuuksista ja heikkouksista.

Kaksi yleisintä verkkotunnustyyppiä ovat ylätason verkkotunnukset (TLD) ja maankoodin ylätason verkkotunnukset (ccTLD). TLD-tunnukset ovat tunnettuja verkkotunnusten laajennuksia, kuten .com, .net ja .edu. ccTLD-tiedostot ovat maakohtaisia ​​verkkotunnuksen laajennuksia, kuten .uk tai .fr.

TLD: t ovat luotettavia, koska ne’kaikki niin hyvin tunnetut – kun ihmiset voivat’t muistamaan URL-osoitetta’uudelleen melkein neljä kertaa todennäköisemmin olettaa, että se päättyy .comiin kuin mikään muu.

Samaan aikaan ccTLD-tunnukset ovat luotettavia, koska ne viittaavat siihen, että sivusto on kansallisesti laillinen. Joitakin ccTLD-alustoja, kuten .me (Montenegro) ja .tv (Tuvalu), ostetaan ja käytetään tarkoituksiin, jotka eivät liity vastaavaan maahan. Itse asiassa suosittu .co-laajennus, joka tyypillisesti liittyy yritystoimintaan, on itse asiassa Kolumbian ccTLD!

Joten kuinka paljon verkkotunnus maksaa vuodessa eriteltyinä? TLD- ja ccTLD-hinnat ovat samoin hinnoiteltuja, mutta hinnat vaihtelevat käyttämäsi rekisterinpitäjän mukaan. Me’Ve on koonnut alla olevien suosittujen TLD- ja ccTLD-alustushintojen ja järjestänyt ne rekisterinpitäjälle:

KirjaajaTLD-hinta: .comTLD-hinta: .orgccTLD Hinta: .usccTLD Hinta: .menamecheapHyvä isäHostGator
$ 8,88 / vuosi$ 11,98 / vuosi$ 3,88 / vuosi$ 3,88 / vuosi
$ 00,99 / vuosi$ 10,17 / vuosi$ 7,99 / vuosi$ 3,49 / vuosi
$ 12,95 / vuosi$ 12,95 / vuosi$ 5,95 / vuosi$ 15,00 / vuosi

Nämä hinnat tarjoavat perustason verkkotunnuksen vuosittaisten kustannusten vertailulle, mutta se’On tärkeää muistaa, että he’uudelleen kaikki esittelyhinnat. Palveluntarjoajasta riippumatta jokainen listattu hinta nousee ensimmäisen vuoden jälkeen. Esimerkiksi HostGator-verkkotunnuksen hinta nousee 12,95 dollarista 17,99 dollariin ensimmäisen vuoden jälkeen, kun taas GoDaddy’s. me-hinta nousee 3,49 dollarista 19,99 dollariin ensimmäisen vuoden jälkeen.

Olet ehkä huomannut GoDaddyn shokeilevan alhaisen 99 sentin hinnan’s .com-verkkotunnus. Sinä’Säästät tonnin rahaa ensimmäisenä vuonna tämän kaupan kanssa, mutta muista, että toisen vuoden laskutus on 18,17 dollaria..

Uusimishinnat, vaikka vakio, on rakennettu hiipimaan sinuun. Esimerkiksi monet rekisterinpitäjät vaativat, että järjestelmän ensimmäinen ja toinen vuosi maksetaan kerralla. Jotta voit ostaa .me-verkkotunnuksen GoDaddyllä, sinun on maksettava ensimmäinen vuosi (3,49 dollaria) ja toinen vuosi (19,99 dollaria) etukäteen. Kun punnitset vaihtoehtojasi, varmista tarkka silmä katsomassa, että olet varma’saada paras tarjous teidän aikaa ja rahaa.

2

Mikä vaikuttaa verkkotunnuksen kustannuksiin?

Lukuun ottamatta yleistä siirtymistä esittelyhintoihin uusimishintoihin, on joitain muitakin kustannuksia, joista on kiinnitettävä huomiota valittaessa verkkotunnusten rekisteröijää. Yleisimmät lisäkustannukset ovat automaattinen uusiminen (kun rekisterinpitäjä uusi verkkotunnuksesi vuosittain ilman, että sinun tarvitsee sitä valtuuttaa) ja yksityisyyden suoja.

Automaattiset kustannukset

Automaattinen uusiminen voi olla kätevä vaihtoehto, jos tunnet sinut’suunnittelet sitoutumista verkkotunnukseen pitkään. Mutta monet rekisterinpitäjät sisällyttävät automaattisen uusimisen ensimmäisellä kerralla liittymispaketeissa, mikä ei ehkä ole mitä’etsitkö uudelleen.

Esimerkiksi Domain.com ja GoDaddy uudistavat oletuksena useimmat verkkotunnukset automaattisesti, ja monet käyttäjät eivät’t tajua tätä, kun he kirjautuvat. GoDaddyllä on 45 päivän palautuskäytäntö uusimista varten, mutta tästä puskurivyöhykkeestä huolimatta me’Olemme edelleen nähneet, että monet asiakkaat valittavat siitä, että automaattisen uusimisen peruutuksia on vaikea toteuttaa.

Toisaalta NameCheap’Automaattinen uusiminen on ei toteutettu oletuksena – sinun on aktiivisesti päätettävä, että sinä’haluaisin käyttää sitä – mutta kun kirjaudut sisään, niitä on ei automaattisen uusinnan palautukset. Sen ei pitäisi olla ongelma, jos sinä’olet valmis sitoutumaan useisiin vuosiin, mutta taas valinta on sinun.

Tässä artikkelissa kattaa verkkotunnuksen kustannukset.

Mutta se’ei ole ainoa verkkosivustojen ylläpitämiseen liittyvä taloudellinen päätös:

 • Kuinka paljon web-hosting maksaa?
 • Kuinka paljon maksaa verkkosivuston luominen?

Yksityisyyden suoja ja suojakustannukset

Aina kun joku rekisteröi verkkotunnuksen, rekisterinpitäjä on vaaditaan tarjota käyttäjälle’Yhteystiedot (nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero) lisätään Whois-tietokantaan, joka luettelee julkisesti jokaisen verkkotunnuksen omistajat verkossa.

Vaikka se’s vaadit, että annat tietosi, se’s ei vaati, että sen on oltava helposti kaikkien saatavilla. Kun ostat verkkotunnuksen, jokainen rekisterinpitäjä tarjoaa eriasteista yksityisyyttä varmistaakseen, että henkilökohtaiset tietosi eivät ole’t näkyvissä Whois-tietokannassa – joka viime kädessä suojaa sinua esimerkiksi roskapostipuheluilta.

Jotkut rekisterinpitäjät tarjoavat ensimmäisen vuoden täysin ilmaisen Whois-tietokannan yksityisyyden. Toiset tarjoavat porrastettuja ratkaisuja, joiden pohjataso on ilmainen ensimmäisenä vuonna, ja ne peittävät edelleen Whois-hakemiston henkilökohtaiset tiedot. Se’On harvinaista löytää hyvämaineinen rekisterinpitäjä, joka tarjoaa ilmaisen Whois-suojauksen ensimmäisen vuoden jälkeen.

ylin Kärki: tarkista kassasivu varmistaaksesi, että rekisterinpitäjä ei ole’t heitettyihin lisäosiin, joita et halua’t tarvitse. Jos sinulla on, poista niiden valinta – useimmat rekisterinpitäjät tekevät tämän, niin’on parasta olla tietoinen!

Verkkotunnusten siirtäminen

Hyvä uutinen on, että useimmat verkkotunnusten rekisteröijät eivät’t periä lisämaksua verkkotunnusten siirtämisestä, mikä tarkoittaa, että jos haluat vaihtaa verkkotunnuksesi toiseen rekisterinpitäjään, voit tehdä sen ilmaiseksi.

Verkkotunnuksen siirto tarkoittaa vain verkkotunnuksen rekisteröijän vaihtamisprosessia. Vanhan rekisteröijän ja uuden rekisteröijän täytyy käydä Whois-tietokannan läpi vaihtaakseen. Tämä prosessi tapahtuu erillään verkkosivuston rakentajasta ja palveluntarjoajasta. Näyttää siltä, ​​että nämä palvelut ovat kietoutuneet toisiinsa, mutta se’vain siksi, että jotkut verkkotunnusten rekisteröijät tarjoavat myös hosting-palveluita ja / tai verkkosivustojen rakentajia samalla tuotenimellä!

3

Mistä voin ostaa verkkotunnuksen?

Verkkotunnusten rekisteröijiä on siellä paljon, mutta vain harvat ovat harkinnan arvoisia:

 • Domain.com – tarjoaa laajan valikoiman TLD- ja ccTLD-aluetunnuksia
 • HostGator – on sekä verkkotunnuksen rekisteröijä ja hosting-yritys, ja voit ostaa nämä palvelut yhdessä paketina
 • GoDaddy – yksi tunnetuimmista verkkotunnuksen rekisteröijistä, plus se’S on myös isännöintipalveluntarjoaja (jälleen kaksi lintua tappaa yhdellä kivillä!)

verkkotunnus comDomain.com-sivustolla on valtava valikoimahostgator-verkkotunnuksen kotisivuHostGator on muutakin kuin söpö logo – sillä on suuri valikoima TLD-tunnuksia!godaddy-verkkotunnuksen kotisivuGoDaddy on vakiintunut alan voima hyvästä syystä

Voit ostaa verkkotunnuksen myös verkkosivuston rakentajan kautta. Verkkosivun rakentajat ovat alustoja, jotka auttavat aloittelijoita perustamaan ammattimaisia ​​verkkosivustoja tarvitsematta tietää mitään koodia. Kun kirjaudut verkkosivustojen rakennustyökalun kanssa, verkkotunnuksen rekisteröintiprosessi integroituu osaksi rekisteröintiä – mikä tekee siitä täydellisen vaihtoehdon aloittelijoille!

Haluatko tietää enemmän verkkosivustojen rakentajista?

 • 10 parasta ilmaisten verkkosivustojen rakentajaa vuonna 2019
 • 9 parasta pienyrityksen verkkosivustojen rakentajaa
 • 12 parasta taiteilijoiden verkkosivustojen rakentajaa

4

Entä jos jollain on jo haluamani verkkotunnus?

Tämä on pätevä huolenaihe, kun otetaan huomioon, että yli 1,7 miljardia verkkosivustoa (ja lasketaan!) On tällä hetkellä Internetissä. Mahdollisuuksia on paljon suuria verkkotunnuksia, ja kun tämä tapahtuu, halvin vaihtoehto on aivan ideoida eri nimi. Mutta jos sinä’uudelleen kuollut asetettu verkkotunnukselle’otettu, ja älä’t halua kompromissi, sinulla on vielä joitain vaihtoehtoja.

Voit käyttää resursseja, kuten snapnames.com, nähdäksesi verkkotunnuksia, jotka ovat viime aikoina tullut saataville (mitä tapahtuu joka päivä, joten saatat onni!). Muuten sinä’Minun on maksettava paljon enemmän “jälkimarkkinaverkkotunnus,” yleensä tekemällä online-huutokauppoja, joissa sinä’d tarjous jo rekisteröidystä verkkotunnuksesta, joka siirretään sinulle.

Jälkimarkkinoiden verkkotunnusten hinnat ovat niin kalliita (muistatko miljoonat dollarit, joista puhumme aiemmin?), Koska arvo, jonka lyhyt, asiallinen verkkotunnus voi tuoda brändille, on hyvin, korvaamaton (emme voineet’t vastusta, anteeksi). Esimerkiksi, jos etsit autovakuutusta ja weren’Et ole varma mistä aloittaa, saatat siirtyä sivulle CarInsurance.com – verkkotunnus, jonka myynti vuonna 2010 oli 49,7 miljoonaa dollaria.

Kaikkia jälkimarkkina-verkkotunnuksia ei tietenkään käy miljoonia, mutta yleensä mikä tahansa hyödyllinen on silti melko kallista. Koska suurin osa meistä voitti’t pudota elämäämme’säästöjä verkkotunnuksessa, me’täytyy joutua keksimään omaa. Joten saatat ihmetellä…

Kuinka minun pitäisi valita verkkotunnukseni nimi?

Aluksi saatat ajatella sitä’ärsyttävää, että sivustosi todennäköisimmät verkkotunnukset otetaan todennäköisesti käyttöön. Mutta nyt, kun ilmeiset nimet ovat poissa yhtälöstä, me’pakotetaan ajattelemaan laatikon ulkopuolella – mikä voi johtaa mieleenpainuvasti luoviin tuloksiin.

Tärkein kohta, joka pitää mielessä, kun aivoriihi on radiotesti: toisin sanoen, voivatko potentiaaliset sivuston kävijät kirjoittaa verkkotunnuksesi vain kuulemalla sen? Kysymällä itseltäsi tämän kysymyksen, sinä’Vältä yleisiä sudenkuoppia, kuten numeroiden sisällyttäminen (tarkoitatko “3” tai “kolme?”) ja sanat, joilla on useita oikeinkirjoituksia (“että” tai “liian?”).

5

Verkkotunnuksen hinta: Viimeiset ajatukset

Yksinkertainen vastaus “kuinka paljon verkkotunnus on” on: se riippuu tarpeitasi. Uuden verkkotunnuksen rekisteröiminen ei saisi koskaan hajottaa pankkia, vaikka hinnat nousevat ensimmäisen vuoden jälkeen. Mutta jos tarvitset jälkimarkkina-verkkotunnusta, ole valmis maksamaan paljon enemmän. Joka tapauksessa yksityisyyden suojaa, verkkotunnuksen siirtämistä ja automaattista uusimista ei pitäisi’t lisätä paljon, jos mitään, verkkotunnuksesi kustannuksiin.

Aivan uuden verkkotunnuksen hinta on yleensä 10-20 dollaria vuodessa, joka vaihtelee johdanto- ja uusintahintojen mukaan.

Rekisterinpitäjän valinta riippuu myös siitä mitä sinä’etsitkö – onko niin’Yksinkertaisesti rekisterinpitäjä, mukana oleva palveluntarjoaja tai rekisteröinti verkkosivustojen rakentajan kanssa, jokaiselle sitoutumistasolle on vaihtoehtoja.

6

FAQ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map