3 web-suunnitteluohjelmistoa, joiden avulla voit helposti luoda upea verkkosivusto – ilman teknisiä taitoja

Jos sinä’etsit hyvää web-suunnitteluohjelmistoa – sinä’olet todennäköisesti hieman eksynyt (ja ehkä hieman peloissani) siitä, kuinka rakentaa verkkosivusto, jonka ihmiset voittivat’t nauraa…


Joitakin kysymyksiä, joita sinulla voi olla:

 • “Tunnen DUMB, koska en’t edes tiedä mistä aloittaa.”
 • “Ihmiset sanovat, että minun täytyy oppia koodi, mutta en todellakaan tiedä’ei halua.”
 • “Olen syntynyt ilman suunnittelukykyä! Tiedän sen, kun näen jotain mukavaa, mutta minulla on vaikeuksia suunnitella KAIKKI tyhjästä.”
 • “minä’m PALJON liian kiireinen muihin asioihin elämässä. Haluan web-suunnitteluohjelmiston, joka’on helppokäyttöinen ja voi tehdä verkkosivustoltasi hyvältä.”

Web-suunnitteluohjelmistoTässä’Se on vasta intuitiivinen asia. Ensimmäisen verkkosivustosi rakentaminen ei’t on oltava niin pelottavia.

Se’Se on todella helpompaa kuin mitä sinut sai uskomaan.

Tämä lausunto olisi ollut aivan väärä muutama vuosi sitten – mutta nykyaikaisilla verkkosuunnitteluohjelmistoilla’Koska olet laajasti saatavilla tänään, voit itse rakentaa melko kunnollisen verkkosivuston joutumatta sitoutumaan paljon aikaa tai edes menemään koodauskouluun.

Don’usko minua?

Ajattele, kuinka pitkälle tekniikka on parantunut viimeisen vuosikymmenen aikana helpottaaksesi elämääsi kuin koskaan. Älypuhelimet, verkkokaupat, videoiden suoratoisto jne.

Uberin avulla sinun ei enää tarvitse laajentaa käsivartta ja aaltoutua kuin hullu ihminen vain lippuakseen ohjaamoon. Kuljettaja tulee luoksesi napsauttamalla vain painiketta.

Airbnb: n avulla voit todella elää jonkun muun kanssa’kotona puolivälissä ympäri maailmaa, kaikki vain muutamalla napsautuksella verkossa. Sinulla on nyt mahdollisuus olla asumatta kalliissa hotelleissa’uudelleen matkoilla.

Heillä on jopa itse ajavia autoja hyvyyden vuoksi!!

Joten onko todella törkeää uskoa, että verkkosivustojen rakentaminen voi todella olla helppoa modernin tekniikan avulla?

Oikealla verkkosivustosuunnitteluohjelmistolla voit nyt hyödyntää tekniikkaa (sitä’helppokäyttöinen), jonka avulla voit luoda hyvän näköisen verkkosivuston.

Se’s mahdollista, ja se’s helpompaa kuin luulet!

Tässä on lyhyt yhteenveto markkinoilla olevasta nykyaikaisesta web-suunnitteluohjelmistosta ja kuinka ne voivat auttaa sinua rakentamaan verkkosivustosi:

Paras verkkosivustojen suunnitteluohjelmisto

 • Wix – Helppokäyttöinen editori suurella tuella, kauniita malleja ja innovatiivisia ominaisuuksia ja sovelluksia, ilmaisia ​​suunnitelmia saatavilla tai alkaen 4,50 dollaria kuukaudessa
 • Squarespace – Suunnitteluun suuntautunut verkkosivustojen rakentaja mallineilla, jotka näyttävät hyvältä kaikilla laitteilla, alkaen 12 dollaria kuukaudessa
 • Weebly – Weebly – erittäin käyttäjäystävällinen toimittaja, jolla on valmiiksi suunnitellut sivuasettelut, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun, ilmaisia ​​suunnitelmia saatavilla tai alkaen 8 dollaria kuukaudessa

Valitse verkkosivustojen rakentaja ja ansaitse rahaa verkossa jo tänään

Millaista sivustoa haluat rakentaa?

rakentaa verkkosivusto rakentaa verkkokauppa VERKKOSIVUN VERTAILU 1

Nykyaikaisen web-suunnitteluohjelmiston edut

 1. Helppo käyttää – vedä vain & pudota, koodausta ei tarvita.
 2. Ammattimaisesti suunnitellut mallit käytettäväksi.
 3. Kaikki tekniset huoltotyöt on hoidettu puolestasi.
 4. 24/7 omistettu tukitiimi.
 5. Edullinen hinnoittelu.

Vain osoittaaksemme sinulle, kuinka helppoa on luoda ammattimaista verkkosivustoa. Loimme haasteen nähdäksemme, pystyisikö aloittelija, jolla ei ole verkkosivustojen rakennuskokemusta, rakentamaan verkkosivuston alle tunnissa web-suunnitteluohjelmiston avulla:

Nyt kun sinulla on käsitys web-suunnittelun ohjelmistoista ja mitä ne ovat’uudelleen kykenevä, anna’Tutkitaan kuinka nämä verkkosivustojen suunnitteluohjelmistot ovat erilaisia ​​(ja parempia) kuin vanhan koulun tapa rakentaa verkkosivustoja.

2

Vanha vs uusi tapa rakentaa verkkosivustoja

“Voit rakentaa koko verkkosivustosi verkossa nykyään. siellä’s ei tarvitse enää asentaa mitään. Kirjaudu vain verkkosivujen suunnitteluohjelmistoon (kuten Gmail) ja sinä’olet valmis aloittamaan. Kuka tahansa voi tehdä tämän – vaikka sinäkin’et ole tietokoneen taitava.”

Hyvässä olissa’ päivää (itse asiassa se’ei niin kauan sitten), jos halusit saada taksin, sinä’d on soitettava heille.

Löydät puhelinnumerosi, soitat, kertoa heille missä ja milloin tavata, odota, hyppää ohjaamoon ja maksaa matkan lopussa samalla kun sekoitellaan joukolla muutosta.

Se on varmasti paljon työtä… verrattuna Uber-sovelluksen avaamiseen, napin napsauttamiseen, päästä autoon, päästä pois autosta, ja niin’s se.

Uber on palvelu – Ne ovat olemassa helpottamaan elämääsi sinulle.

Sama pätee nykyään web-suunnitteluohjelmistoihin. Ne’uusien palveluiden, eikä vain tuotteen, kuten vanhaan.

Nämä ohjelmistopalvelut ovat täällä, jotta verkkosivustojen rakentaminen olisi sinulle helppoa, joten voit siirtyä muihin tärkeisiin asioihin elämässäsi

Päivinä sinä’d on mennä sisään kauppaan ja ostettava laatikossa oleva verkkosivustojen suunnitteluohjelmisto.

Laatikossa on CD-levyjä, jotka voit asentaa tietokoneellesi.

web-suunnitteluohjelmisto - vanha tapaVoi GAWD…. onko tämä myös silmäsi HURTING ?? Kuinka ihmiset koskaan työskentelivät tämän kanssa??

Kun olet viettänyt 2 tuntia yrittäessään asentaa ohjelmaa (ja lukemattomia Windows-ponnahdusikkunoita, joissa sanotaan, että sinun on päivitettävä tämä tai asennettava ohjain),’Sinun täytyy vetää silmäsi läpi paksun teknisen käsikirjan, kuinka sitä todella käytetään.

Kyllä, se on’S sooo primitiivinen! Muistatko ne päivät? Jos sinä’olet nuorempi, kysy sitten vanhemmiltasi. Ne’Kerron kuinka pahasti se imi!

Se’kuten juokseminen taksipuhelimeen nurkan takana vain soittaaksesi ystävällesi. Joten geto!

Verkkosivustojen rakentajat ovat nykyään kaikki online-pohjaisia. Joten et’Sinun ei tarvitse ostaa CD-levyjä’tiedostoja ei tarvitse ladata. Kirjoita vain verkkosivuston osoite selaimeesi, kirjaudut verkkoon ja voit aloittaa ensimmäisen verkkosivustosi rakentamisen.

Sinä et’sinun ei tarvitse huolehtia koodauksesta, et’t on korostettava, kuinka saada verkkosivustosi todella näkymään verkossa Internetissä. Verkkosivun rakentaja huolehtii kaikesta teknisestä tavaroista sinulle.

Me’Alla on lisätietoja heidän työskentelystään.

Muista, että web-suunnitteluohjelmisto on nykyään palveluita.

Tämä tarkoittaa ne’olet suunnitellut tekniikan, jonka avulla asiat ovat helppoja, ja sinulla on kokopäiväiset tukitiimit, jotka auttavat sinua.

Aivan kuten kuinka Uber tekee matkustamisesta pisteestä A pisteeseen B helpommaksi ja kuinka Airbnb tekee matkustamisesta helpompaa ja halvempaa, nämä ohjelmistot’Koko tavoitteena on tehdä verkkosivustojen luomisesta helppoa sinulle.

3

Web-suunnitteluohjelmisto – he ovat helppokäyttöisiä

“Jos voit vetää asioita näytön ympärille hiirellä, voit rakentaa verkkosivustoja web-suunnitteluohjelmistolla. Ne’olet tehnyt helpoksi (ja koodittomana), että jopa isoäiti voi tehdä sen.”

Päivinä, jos olisit’t tekninen tai jos et’Sinulla ei ole parasta ystävää nimeltä Bill Gates, joka juuri tiesi tietävän kuinka koodata’uudelleen paskaa onnea.

Paitsi, että sinun on määritettävä oma palvelin verkkosivustosi isäntäksi, jotta verkkosivustosi voi tosiasiassa olla Internetissä.

Tuntuu siltä, ​​että sinun on käydä läpi uusi 4 vuoden koulu vain voidaksesi rakentaa yksinkertaisen verkkosivuston.

JA se ei’t edes taata, että verkkosivustosi näyttää etäältä hyvältä! Viimeinen asia, jonka tarvitset, on viettää kuukausia verkkosivuston rakentamisessa ja saada se näyttämään siltä, ​​kuin kokotisit kaiken yhdessä pimeässä.

ewww…

Web-suunnitteluohjelmisto on nykyään DEAD helppokäyttöinen – ja ne tekevät suunnittelustasi näyttävän hyvältä.

Se’on melkein kuin makaaminen sohvalle samalla, kun viestit puhelimesi ystävien kanssa sanottavaa “mitä’s ylös”, likaisen taksipuhelimen käytön sijaan 4 korttelin päässä huoltoasemasta.

Ohjelmistot kuten Wix, Squarespace tai Weebly tee kaikki raskas nosto puolestasi.

Sinun on kirjaimellisesti vain kirjauduttava sisään verkko-ohjelmistoon, ja sinäkin’uudelleen valmis rakentamaan.

siellä’S ei ole asetettu, ei päivityksiä ja mikä tärkeintä, ei tarvitse leipoa evästeitä ystävystyäksesi koodausgurulla.

Voit vetää sisältöä (kuten tekstiä, kuvia, videoita) verkkosivustosi ympärille koskettamatta koskaan yhtä koodiriviä.

Web-suunnitteluohjelmisto - vedä ja pudotaRaahata & Pudota se’s niin helppoa kuin miltä se näyttää

Sinä et’Ei tarvitse sotkea hosting- tai palvelintavaroita.

Nämä web-suunnitteluohjelmistot, kuten kaikki muut nykyaikaiset uudet tekniikat, helpottavat elämääsi.

Don’usko minua? Liity vain mihin tahansa johtavaan web-suunnitteluohjelmistoon ja kokeile sitä (ilmoittautuminen on ilmaista).

Jos et ole varma siitä, mikä sopii sinulle parhaiten, käy lyhyellä testillä saadaksesi tarpeitasi räätälöitäviä suosituksia:

verkkosivustojen rakennuskilpailu

Se’Yllätän, kuinka vaivatonta on nykyään luoda oma verkkosivusto vain muutama vuosi sitten!

Me’Menen myöhemmin alla joitain suosikeistani.

4

Sinun ei tarvitse huolehtia suunnittelusta tai siitä, kuinka verkkosivustosi näyttää hyvältä

“Verkkosuunnitteluohjelmistot antavat sinulle upeita suunnittelumalleja, joiden avulla pääset alkuun. Sinä et’t on oltava suunnittelussa lainkaan.”

Antaa’Sitä vastoin verkkosivuston rakentaminen on yksi asia. Sen näyttäminen hyvältä on toinen asia.

Viimeinen asia, jonka haluat, on jonkun katsoa verkkosivustoasi ja sanoa, “Hmmm, se’s kiva…”

Me kaikki tiedämme, mitä tämä tarkoittaa!

Tässä’s ongelma. Vaikka sinulla olisi verkkosivuston rakentamisen kaikki tekniset päänsärkyt, sinun on silti tehtävä siitä hyvältä.

Ajattele Ferraria tai valitsemaa kuumaa urheiluautoa. Konepellin alla istuva tekninen ihme on paljon vähemmän seksikäs, jos sen päällä oleva kuori näytti ruma neliölaatikolta.

Auton on oltava hyvältä, eikö niin? Kukaan ei halua omistaa parasta moottorirahaa, jonka voi ostaa, ja tulla kiinni kuolleena risteilyssä neliön laatikossa moottoritieltä.

Sinä’et aio ansaita mitään swag-pisteitä sillä.

Näyttää asiasta ja tiedät sen. Pidetään vain totta.

Joten kuinka web-suunnitteluohjelmisto ratkaisee tämän ongelman sinulle?

Ne antavat sinulle hyvän kokoelman ammattimaisia ​​designmalleja, joten voit aloittaa niin sanotusti oikealta jalalta sen sijaan, että katsot tyhjää kangasta tietämättä mistä edes aloittaa.

verkkosivustojen suunnitteluohjelmisto - esimerkkiTässä’s Esimerkki näiden web-suunnitteluohjelmistojen sinulle tarjoamista malleista.

Voit selata niiden suunnittelukirjastoja, rajata suosikkikirjasiisi ja käyttää sitä lähtökohtana verkkosivustosi rakentamiseen..

Valmistaminen tyhjälle sivulle ja tietämättä mistä aloittaa, on kauhea tunne, varsinkin jos sinä’uudelleen ole hyvä suunnittelussa.

Näillä malleilla sinulla voi olla upea verkkosivusto ilman, että sinun täytyy olla rockstar-suunnittelija.

Sijasta “Hmmm, se’s kiva….”, ystäväsi sanovat, “Kuinka teit sen??”

Et ehkä ole rockstar-suunnittelija, mutta voit varmasti tuntea itsesi sellaiseksi!

Tutustu muutamaan johtavaan web-suunnitteluohjelmistoon’Suunnittelumallit sinulle’Katson mitä tarkoitan:

Wix

Wixillä on yli 500 mallia, jotka kattavat monenlaisia ​​toimialoja – joten sinäkin’Minulla on todella hyvät mahdollisuudet löytää jotain omalle teollisuudellesi. Heidän malleissaan on esiasuttu malli, joten voit vain vaihtaa sisältöäsi aloittaaksesi todella nopeasti.

Web-suunnitteluohjelmisto - Wix-mallitNapsauta nähdäksesi Wix’Suunnittelumallit

Lisäksi heidän mallit ovat myös erittäin ajan tasalla uusimpien muotoilutrendien kanssa. Voit esimerkiksi rakentaa yhden hakulaitteen parallaksimalleja, lisätä taustavideoita, luoda erilaisia ​​taustaosioita, koskematta mitään koodeja (vedä vain & pudota). Näet ne toiminnassa täällä.

Squarespace

Vaikka Ruututila ei’Meillä ei ole niin paljon malleja, että kaikki niiden mallit näyttävät todella ammattimaisilta ja kiillotettuilta. Se’s klassinen tapaus, jossa laatu ylittää määrän. Verkkosivustosi näyttää siltä kuin maksaisit jollekin tuhansia dollareita räätälöityä suunnitteluasi sinulle.

Napsauta nähdäksesi Ruututila’Suunnittelumallit

Weebly

Weebly ei’T-malleissa on yhtä monta mallia kuin Wixissä, ja niiden malleja ei ole päivitetty niin paljon kuin Squarespace’s (mutta he’uudelleen lähemmäksi), mutta he’Olemme todellakin edenneet pitkälle kokoelmansa parantamiseksi. Heillä on aika hyviä, ja voit odottaa vielä parempien tulevan lähitulevaisuudessa.

web-suunnitteluohjelmisto - Weebly-mallitNapsauta nähdäksesi Weebly’Suunnittelumallit

Kuten huomaat, nämä ohjelmistot tarjoavat sinulle uskomattoman kokoelmamalleja – joten et halua’Ei tarvitse pelätä, että verkkosivustosi näyttää huonolta. Jos sinulla on’t vielä tehnyt niin, napsauta yllä olevia kuvia nähdäksesi itsesi!

5

Anteeksi, mutta sinun ei tarvitse käsitellä isäntiä ja palvelimia

“Aiemmin sinun oli käsiteltävä kaikkia teknisiä tehtäviä, kuten isännöinti ja tietoturvapäivitykset. Ei enää. Ne’kaikki huolehditaan puolestasi.”

Se’s surullinen päivä… ja minä’En puhu ravintolan isännöijöistä ja palvelimista (päivän haalein vitsi…)

Tarkoitan, miksi ei’haluatko kiduttaa itseäsi teknisillä käsikirjoilla, jotka koskevat palvelinten asentamista, määrittämistä ja säätämistä, jotta voit isännöidä verkkosivustosi verkossa? Se’Eikä ole kuin sinulla olisi parempia tekemistä…

Verkkosivusuunnitteluohjelmat ovat nykyään kaikki verkossa. Joten et’Ei tarvitse huolehtia siitä, kuinka pitää verkkosivustosi Internetissä.

Kirjaudu vain ohjelmistoon ja aseta sisältö vetämällä & pudota tekniikka (koodausta ei tarvita) ja napsauta julkaise.

Ne’olet tehnyt siitä kuollut yksinkertainen sinulle.

Et ehkä saa kunniamerkkiä palvelimien asennuksen ja säätämisen oppimisesta. Vastakkainen sukupuoli ei ehkä saa mahdollisuutta kurjautua teknisen taitosi päälle. [Surullinen kasvot ympäri]

Sinulla on hyvän näköinen verkkosivusto – julkaistu, joten voit siirtyä eteenpäin ja huolehtia muista asioista elämässäsi.

Ohjelmistotoimittajat hoitavat kaikki taustatekniset asiat.

Muistatko mitä mainitsin yllä? Nämä ohjelmistot ovat palveluita. Ne’täällä palvelemaan käyttäjiään (sinua), joten voit itse nauttia prosessista.

6

Entä jos tarvitsen vähän kädenkäsittelyä & Tuki?

Verkkosuunnitteluohjelmiston käyttäminen oman verkkosivustosi luomiseen ei ole kuin työkalujen ja materiaalien ostaminen Home Depotista, missä olet’Jätetään suurelta osin selvittää itse asiat minimaalisilla ohjeilla.

Kun rakennat verkkosivustosi näiden ohjelmistojen avulla, ne tarjoavat sinulle tuen 24/7.

Laajen online-ohjeiden lisäksi, jotta voit etsiä vastauksia, tarjoavat myös erilaisia ​​henkilökohtaisen avun kanavia:

Wix: Puhelin / sähköposti

Squarespace: Live Chat / sähköposti

Weebly: Puhelin / Live Chat / Email

Tässä on Squarespace-tukitilastot vuodelta 2016 vain antaaksesi sinulle käsityksen odotetusta tukitasosta:

web-suunnitteluohjelmisto - neliötukiTukitilastot Squarespacelle vuonna 2016

Niin helppoa kuin näitä ohjelmistoja käytetään, asianmukaisen tuen saaminen antaa sinulle hieman enemmän varmuutta kyvystäsi käyttää niitä rakentamaan hyvä, toimiva verkkosivusto. Olla samaa mieltä?

7

Web-suunnitteluohjelmistojen hinnoittelu – onko sijoituksen arvoinen?

“Teknologia on halvempaa & halvempaa. Sama koskee web-suunnitteluohjelmistoja – kuukausimaksu on erittäin edullinen.”

minä’Pääsen siihen oikein. Oman verkkosivustosi rakentaminen ei ole enää kallista.

Itse asiassa päivittäisen Starbucks-tapan polttoaine on 20–30 kertaa kalliimpaa kuukaudessa kuin verkkosivuston suunnitteluohjelmiston aloittaminen..

Ne darn triple, venti, puolimakea, laiha, vähän vaahtoa, soijakaramelli macchiatos.

Itse asiassa joidenkin parhaista ohjelmistoista voit rakentaa ilmaisen kokonaisen verkkosivuston. He eivät’t edes asettaa määräaikaa, kuinka kauan voit jatkaa niiden käyttöä.

Saalis on se, että jos haluat lisää työkaluja tai pystyä mukauttamaan tiettyjä asioita, sinä’Sinun täytyy tilata premium-suunnitelma.

Mutta voit aloittaa premium-suunnitelman kanssa, joka on niinkin alhainen kuin 5 dollaria kuukaudessa. Ei piilotettuja maksuja.

Sinä’Minun on vain luovuttava hieno kuppi (väärennettyä) kahvia 1 päiväksi. minä’Olen varma, että pystyt käsittelemään sitä.

Tietysti, mitä korkeampi suunnitelma, sitä enemmän ominaisuuksia käytät.

Mutta mielestäni alla oleva web-suunnitteluohjelmisto antaa sinulle kaikki tarvittavat työkalut toimivan verkkosivuston julkaisemiseksi, jopa heidän alimmillaan suunnitelmilla.

Muista, että pääset myös heidän tukitiimiin ja että heidän tekniset kaverinsa hoitavat kaikki tekniset asiat puolestasi, joten et’t tarvitse.

Rakentajassasi on ilmainen * Suunniteltu maksettu suunnitelma logo-Wix-100x100 Alkaen 5 dollaria / kuukausi Lue hinnoittelukatsaus Ilman ilmoituksia Henkilökohtainen verkkotunnus Rajoittamaton kaistanleveys Alkaen 5 dollaria / kuukausi Lue hinnoittelukatsaus Alkaen 12 dollaria / kuukausi Lue hinnoittelukatsaus Ilman ilmoituksia Henkilökohtainen verkkotunnus Rajoittamaton kaistanleveys Alkaen 12 dollaria / kuukausi Lue hinnoittelukatsaus weebly_logotype Alkaen 8 dollaria / kuukausi Lue hinnoittelukatsaus Ilman ilmoituksia Henkilökohtainen verkkotunnus Rajoittamaton kaistanleveys Alkaen 8 dollaria / kuukausi Lue hinnoittelukatsaus

* Squarespace tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, joten voit kokeilla ennen ostamista.

Tässä ovat Wixin, Squarespace: n ja Weeblyn hinnoittelukaaviot. Napsauta vain heitä nähdäksesi hinnasivut, niin saat käsityksen siitä’s mukana:

Wix

Wixillä on oikeastaan ​​VIP-suunnitelma, joka antaa sinulle premium-tukea heidän omalla VIP-tukilinjalla. Mutta se’Se ei ole jotain mitä sinun on vielä kirjauduttava sisään. Jos sinä’kun olet kiinnostunut Wixin käytöstä, voit aloittaa pienemmällä suunnitelmalla, saada verkkosivustosi toimintaan ja päivittää myöhemmin, jos haluat.

Web-suunnitteluohjelmisto - Wix-hinnoitteluNapsauta nähdäksesi lisätietoja hinnoittelusta

Muista, että voit rekisteröityä ja käyttää Wixiä ilmaiseksi, ja he eivät halua’t asettaa sinulle mitään aikarajoituksia.

Squarespace

Squarespace-alueella on laaja valikoima suunnitelmia eri käyttäjille.

Huomaa, että kaikilla neljällä suunnitelmalla voit paitsi luoda rajattomasti sivuja myös Squarespaceen’s Kansilehdet, joiden avulla voit luoda 1-sivun sivustoosi. Yhden sivun hakijat ovat nykyään melko suosittuja, ja voit sijoittaa sisällön useisiin osioihin yhdellä sivulla.

Korkeammat suunnitelmat (26 dollaria / 40 dollaria) on omistettu verkkokauppasivustoille. Joten jos sinä’olet kiinnostunut verkkokaupan rakentamisesta, näitä vaihtoehtoja kannattaa tarkastella.

Web-suunnitteluohjelmisto - neliöiden hinnoitteluNapsauta nähdäksesi lisätietoja hinnoittelusta

Weebly

Weebly’korkeimmat suunnitelmat (Business & Performance Plan) on omistettu ihmisille, jotka haluavat keskittyä verkkokaupan rakentamiseen. Jos verkkosivustosi voitti’Tätä ei voida käyttää myymään mitään, niin Starter- tai Pro-suunnitelman pitäisi olla riittävä.

Huomaa, että voit silti myydä tuotteita heidän Starter- tai Pro-suunnitelmiensa kautta, mutta käytettävissäsi olevat verkkokaupan ominaisuudet ovat rajalliset. Mutta se’Se on hyvä tapa aloittaa testaus asioista.

Web-suunnitteluohjelmisto - weebly-hinnoitteluNapsauta nähdäksesi lisätietoja hinnoittelusta

Muista, että ne kaikki ovat ilmaisia ​​kokeilullesi.

Voit testata heidät ilmaiseksi ja jos tunnet olosi mukavaksi, kirjaudu yhteen heidän suunnitelmistaan.

Ehdotan aloittamista matalammasta suunnitelmasta ja työskentelyäsi ylöspäin. Voit aina päivittää myöhemmin ilman, että sitoudut liikaa.

8

Johtopäätös – Sinun ei enää tarvitse stressata Web-sivuston luomisesta

Toivon, että tämä artikkeli osoitti sinulle, että sinun ei enää tarvitse pelätä (ensimmäisen) verkkosivustosi rakentamista.

Moderni tekniikka on muuttanut kuinka monet asiat toimivat, kuten verkkosivustojen rakentaminen.

Ajattele vain tätä tällä tavalla. Yhteydenpito ystävien ja perheen kanssa on niin helppoa nykyään Facebookin tai muiden sosiaalisten kanavien kautta.

Jos sinä’uudelleen laiska, voit saada päivittäistavaroita tai lämpimiä aterioita suoraan ovellesi muutamalla napsautuksella.

Amazon toimittaa tuotteita sinulle drooneilla. Itse ajavat autot. Tekoäly.

Ottaen huomioon, kuinka edistyksellinen tekniikka on nykyään, verkkosivustojen pystyttäminen rakentamaan helposti ja vaivatta – kuulostaa melko matalalta tekniikalta asioiden suuressa järjestelmässä.

Joten uskot paremmin – verkkosivustojen rakentaminen on helppoa nykyään.

Johtavilla web-suunnitteluohjelmistoilla, kuten Wix, Ruututila ja Weebly sinun ei enää tarvitse olla tyytyväinen tekniikkaan (kuten koodaaminen tai palvelimen hallinta).

Ne’olet tehnyt erittäin helpoksi vain kirjautua heidän ohjelmistoonsa verkossa, ja vedä ja pudota tapa julkaista verkkosivusto.

Sinä myös don’Ei tarvitse painottaa muotoilua, kuten ne kaikki tarjoavat sinulle kokoelmia upeita muotoilumalleja. Nämä mallit antavat etumatkan, joten jopa ystävillesi tulee vaikuttunut (vaikka sinäkin)’uudelleen ole hyvä suunnittelussa).

Näiden ohjelmistojen käyttäminen ei ole myöskään kallista. Jos sinulla on varaa cocktailiin illalla, sinulla on ehdottomasti varaa hyödyntää näitä verkkosivustojen rakentajia.

Don’t unohtaa, että heillä on omistettu tukitiimi auttaa sinua myös. Joten se antaa sinulle varmuuden aloittaa verkkosivujen luomismatkalla.

Jos sinä’olet kiinnostunut lisätietoja joistakin näistä ohjelmistoista, Tässä on vertailutaulukko missä’olet korostanut joitain heidän tärkeimmistä eroistaan ​​sinulle.

Hyvää verkkosivustoa!

9

Web-suunnitteluohjelmisto – UKK

Mikä on helpoin web-suunnitteluohjelmisto?

Jos sinä’etsit todella suoraviivaista ja sujuvaa verkkosivustojen rakennuskokemusta, voit todella’t mennä pieleen Weebly. Heidän toimittajansa on helppokäyttöinen ja erittäin nopea käsitellä.

Vaikka tämä on totta, suosittelemme pelaamista parin verkkosivustojen rakentajan kanssa ennen lopullisen valintasi tekemistä. Haluat varmistaa, että valitsemasi on todella helppo käyttää.

Millä web-suunnitteluohjelmistolla on paras asiakastuki?

molemmat Wix ja Weeblyllä on tarjolla fantastinen asiakastuki. Pidämme todella Wixistä’s Ohjekeskus – heillä on vastaus melkein mihin tahansa!

Mikä on halvin web-suunnitteluohjelmisto?

Sekä Wix että Weebly tarjoavat ilmaisia ​​suunnitelmia, jotta voit aloittaa turhaan! He tarjoavat molemmat kohtuuhintaisia ​​maksettuja premium-suunnitelmia, jotka ovat todella harkitsemisen arvoisia, jos haluat antaa sivustollesi ylimääräistä vauhtia!

Missä web-suunnitteluohjelmissa on parhaat mallit?

Squarespace on tunnettu suunnitteluun keskittyneenä verkkosivustojen rakentajana. Kaikilla heidän malleillaan on mahdollisuus saada verkkosivustosi näyttämään hämmästyttävän ammattimaiselta.

Toinen verkkosivustojen rakentaja, jolla on vaikuttavia malleja, on Wix – niiden valikoima on yli 510, joten sinäkin’uudelleen hemmoteltu valintaan!

Mikä web-suunnitteluohjelmisto on mobiiliystävällisin?

Squarespace’Kaikki mallit reagoivat mobiililaitteisiin, mikä tarkoittaa, että ne näyttävät upeilta kaikilta laitteilta ilman, että sinulta vaivataan vai ei.

Lisäksi Wixillä on erillinen mobiilieditori, joka antaa sinun hallita sivustosi ulkonäköä mobiililaitteissa. Tämä tarkoittaa, että voit päivittää ja mukauttaa sivustosi mobiiliversion asioita itsenäisesti tarvittaessa työpöytäversiosta.

Tämä opas on hyödyllinen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me