3 yksinkertaista kriteeriä, joiden avulla voit valita verkkosivustomallisi

verkkosivustomallien suunnitteluOletko koskaan katsellut toivottomasti mallisuunnitelmaa, tunteen olonsa hieman lammasmainen, ihmettellyt itseäsi, “Kuinka helvetistä tiedän, minkä minun pitäisi valita?”


Don’t tuntuu siltä, ​​että mitä enemmän verkkosivustojen malleja katsot, sitä enemmän ne näyttävät samalta?

Antaa’s vain saada tämä pois tieltä… sinä’et ole paras suunnittelija ympärilläsi – ja sinä’uudelleen ole outoa.

Se’On melko yleistä tuntea uupumusta verkkosivustollesi sopivan suunnittelun valitsemiseksi.

Mallin valitseminen verkkosivustosi suunnitteluun voi olla joko hauskaa, täysin ylivoimaista tai useimmille ihmisille – jostain väliin.

Vaikka suurin osa verkkosivustojen rakentajista ja verkkokauppaympäristöistä tarjoaa laajan valikoiman malleja, joista voit valita – ja jotkut tarjoavat jopa kolmansien osapuolien premium-malleja, jotka voit ostaa -,’on helppo hukkua näennäisesti loputtomien vaihtoehtojen mereen, varsinkin jos et’t on terävä silmä suunnittelussa.

Tässä’s hyvät uutiset – tätä pelottavaa prosessia voidaan todella yksinkertaistaa!

Olemme kehittäneet joukon kriteerejä, joita käytämme mallisuunnitteluehdotuksia tehdessään, jotta auttaisit sinua selvittämään kaikki suunnitteluvaihtoehdot.

Tässä on 3 kriteeri, jotka sinun pitäisi kysyä itseltäsi ja jotka auttavat sinua löytämään oikean mallin verkkosivustollesi:

 1. Sisällönleveyden suunnittelu
 2. Kotisivun otsikkosuunnittelu
 3. Valikkopalkin suunnittelu

Jatka lukemista laajentuessamme näihin avainkysymyksiin.

1. Minkä sisällönleveyden minun pitäisi valita?

“Täysileveä sisältöalue sopii hyvin luoville, nykyaikaisille kuvioille. Laatikkokohtainen sisältöalue sopii paremmin perinteisiin, liiketoimintakeskeisiin malleihin.”

Yleisesti ottaen suurin osa mallipohjista tarjoaa nykyään sinulle 2 tyyppistä sisältöleveyttä:

(1) täysleveä ja (2) laatikkoleveys

Täysileveys on, kun taustakuva venyy tietokoneesi näytön koko leveydelle – näytön vasemmasta reunasta aina oikealle. Joten se antaa tunteen, että verkkosivustosi sisällöllä ei ole rajoja.

Leveys ruudussa on silloin, kun sisällölläsi on näkyvä kehys näytön vasemmalla ja oikealla puolella. Joten tuntuu siltä kuin sisältö olisi “boxed” asetettuun alueeseen.

Tässä on muutama esimerkki nähdäksesi:

verkkosivustomallin suunnittelu - koko leveysTäysi leveys

 • Erittäin suosittu verkkosivustoasettelutyyppi.
 • Toimii erittäin hyvin mobiililaitteille reagoivissa malleissa ja graafisissa raskaissa verkkosivustoissa.
 • Leveämpi leveys antaa sinun mahtua enemmän välilehtiä valikkopalkkiin.
 • Kun taustakuvan automaattinen säätö sopii näytölle, kuvan sisällön sijainti voi muuttua kävijöiden koon ja näytön tarkkuuden mukaan’ tietokoneen näyttö. Jotkut ihmiset saattavat pitää tätä ärsyttävänä.

merkintä: Kun käytät reagoivaa mallia, muista, että sisällön suunta ja kohdistus voivat muuttua sen selaimen tai laitteen mukaan, jolla verkkosivustoa katsotaan..

verkkosivustomallin suunnittelu - laatikkoleveysBoxed-leveys

 • Perinteinen verkkosivujen suunnittelu ammattimaisella, liike-elämälle suuntautuneella tunnelmalla.
 • Tarjoaa kiinteän sisällön leveyden. Tämä antaa sisällön näytön ja sijainnin pysyä suhteellisen samana näytön eri kokojen ja tarkkuuksien välillä, joten et halua’Älä ole huolissasi siitä, että erilaisilla ihmisillä on erilaisia ​​visuaalisia kokemuksia
 • Laatikkokohtainen suunnittelu toimii parhaiten, jos haluat sisällön näytön olevan johdonmukaista ja ennustettavampaa kaikissa näytön kokoissa ja tarkkuuksissa.

Joten miettiä miten haluat verkkosivustosi tuntevan.

Haluatko kuvata luovampaa, nykyaikaista muotoilua? Jos niin, täysleveys toimii hyvin.

Haluatko, että verkkosivustosi tuntuu perinteisemmältä, liiketoiminnallisemmalta? Jos on, nojaa kohti laatikkoleveyttä.

Muista, että tämä on vain laaja nyrkkisääntö. Yrityksen verkkosivusto voi silti toimia hyvin täysleveydessä ja päinvastoin. Mutta jos et’t tiedä mistä aloittaa, yllä oleva ehdotuksemme on hyvä tapa aloittaa.

2. Mikä kotisivun otsikon asettelu toimii minulle?

“Kotisivullesi oikean otsikkosuunnittelun valitseminen on enemmän strategisia kuin suunnittelupäätös. Se riippuu yrityksesi tyypistä.”

Suurin osa verkkosivustoista’ kotisivuilla on jonkinlainen otsikkosuunnittelu. Se’Tämä kohta on kotisivusi yläosaa kohti. Yleensä ensimmäinen asia, jonka kävijät näkevät käydessään verkkosivustollasi.

Verkkosivumallin suunnittelu - otsikkoTämä malli’Otsikon otsikossa on kuva ja teksti päällekkäin. Napsauta nähdäksesi tämä malli Wixistä.

Useimmat verkkosivumallit on suunniteltu jonkinlaisella kotisivun otsikolla. Nämä otsikot voivat sisältää staattisia kuvia, diaesityksiä tai jopa toistaa videoita.

Älä kuitenkaan’Älä häiritse kauniita kuvia tai näyttäviä malleja – tarkoita, älä’Älä valitse mielettömästi tyyppiä otsikkosuunnittelusta, josta olet eniten vaikuttanut!

Se’On tärkeää harkita, olisiko valitsemasi kotisivun otsikko viime kädessä auta tai satuttaa Sinun asiasi.

Valitsemasi otsikkosuunnittelu on strateginen päätös, enemmän kuin suunnittelupäätös.

Huolellisesti suunniteltu kotisivun otsikko välittää onnistuneesti viestisi kävijöillesi. Se’se on ensimmäinen asia, jonka vierailijat näkevät, ja sinulla on hyvin lyhyt aika tehdä hyvä, ensivaikutelma.

Vierailijat tekevät useimmiten arvioita siitä, haluavatko he pysyä verkkosivustollasi vai lyödä “takaisin” -painiketta ja poistu verkkosivustoltasi.

Otsikkoosi on luotava tietoisuutta ja ymmärrystä siitä, mitä sinä’uudelleen kaiken, eikä vain näyttää hyvältä.

Nyt kun ymmärrät otsikon’rooli ja sen merkitys auttamalla kävijöitä ymmärtämään paremmin sinua, miten valitset?

Erityyppiset otsikot toimivat parhaiten erityyppisille verkkosivustoille.

Me’Näytän yleiset otsikkotyypit ja millainen yritys hyötyisi niistä kustakin eniten:

1. Staattinen otsikkokuva ilman sisältöä

Verkkosivumallin suunnittelu - otsikko ei sisältöäTämä malli’Otsikossa on kuva ilman muuta sisältöä. Napsauta nähdäksesi tämä malli Wixistä.

Kenen pitäisi käyttää tätä?

Staattista kuvaotsikkoa tulisi käyttää VAIN verkkosivustoissa, jotka luottavat suuresti kauniisiin valokuviin asiakkaiden houkuttelemiseksi – portfolio, hotelli, ravintola, jotkut fyysiset tuotteet tai graafisesti intensiiviset verkkosivustot.

Esimerkiksi, jos omistat sängyn & aamiaismyymälä, verkkosivustosi tulisi toivottaa vieraasi tervetulleeksi kiehtovaan kuvaan majoituksestasi. Yrityksesi näkyminen verkkosivustollasi vaikuttaa suoraan kävijöihisi’ päätös jäädä sänkyyn & aamiainen.

Verkkosivumallin suunnittelu - otsikko Ei sisältöesimerkkiäNapsauta nähdäksesi lisää tällaisia ​​malleja

Tässä tapauksessa on järkevää käyttää mallipohjaa, jolla on iso tai koko sivun staattinen otsikkokuva, koska haluat luoda hämmästyttävän visuaalisen ensivaikutelman vierailijoillesi.

Visuaalinen “viesti” voi kääntyä tyyppiseksi kokemukseksi, joka heillä voi olla, jos he majoittuvat majoitukseesi.

Kenen ei pitäisi käyttää tätä?

Jos yrityksesi vaatii tekstiä selittämään, mitä teet ja kuinka voit auttaa asiakkaitasi, luottaminen yksinomaan staattiseen otsikkokuvaan ei ole ihanteellista.

Staattinen otsikkokuva voi viedä paljon arvokasta tilaa “Edellä sivun yläosan” – pohjimmiltaan näyttöalue, jonka vierailijat näkevät, kun he laskeutuvat ensimmäisen kerran verkkosivustollesi.

Joten jos yrityksesi vaatii tekstiä selittääksesi kuka olet ja mikä olet’Kun kyse on vain staattisesta otsikkokuvasta (ilman kuvan sisältöä), kävijät voivat hämmentyä tekemästäsi toiminnoista..

Pelkästään kuvan luominen kommunikoidaksesi verkkosivustosi saattaa toimia hyvin yrityksille, kuten ravintoloille, hotelleille tai yrityksille, joilla on enemmän tekemistä “elämäntapa”. Mutta se ei’t työskentelevät aina monien muiden yritysten kanssa. Tällaisille yrityksille sinulle’Täytyy luottaa muihin kuin vain kuvaan.

Kysy itseltäsi tämä kysymys – Selitetäänkö verkkosivustosi helposti yksinkertaisen kuvan avulla ilman tekstiä?

2. Staattinen otsikkokuva sisällöllä

Verkkosivumallin suunnittelu - kuvasisältöTämä malli’otsikossa on kuva muun sisällön kanssa (teksti & painikkeet). Napsauta nähdäksesi tämä malli Wixistä.

Kenen pitäisi käyttää tätä?

Kaikki verkkosivustot voivat hyötyä tämän tyyppisestä kotisivun otsikkosuunnittelusta – tämä on turvallisin valinta, jos et halua’t tiedä mitä valita.

Staattinen kuvan otsikko sisällöllä antaa sinulle 4 olennaista elementtiä joka pystyy kuvaamaan tehokkaasti yritystäsi, suoraan yläpuolella:

 • Otsikko
 • Tukeva kappale
 • Toimintakehotus (mitä haluat vierailijoiden tekevän seuraavaksi)
 • Tukikuva

Otsikkokuvan tulisi olla tukeva rooli sen sijaan, että se olisi pääpaino. Sen pitäisi näytä otsikko, kohta ja ensisijainen toimintakehotus yhdessä kuva, joka vahvistaa yrityksesi tehtävää.

3. Diaesityksen otsikko sisällöllä

Verkkosivumallin suunnittelu - Otsikon diaesitysTämä malli’S-otsikko on diaesitys, joka näyttää erilaisia ​​kuvia. Napsauta nähdäksesi tämä malli Wixistä.

Kenen pitäisi käyttää tätä?

Diaesitysotsikko toimii parhaiten yrityksille, jotka palvelevat erilaisia ​​asiakastyyppejä tai joilla on useita ydinpalveluita tai tuotteita.

Jos yritykselläsi on erilaisia ​​ratkaisuja lukuisiin asiakkaiden kohderyhmiin, diaesitysotsikko mahdollistaa yrityksesi tuotteiden / palvelutarjousten esittelyn järjestäytyneellä tavalla.

Esimerkki 1: Wix kohdistuu ihmisiin, jotka tarvitsevat verkkosivuston eri tarkoituksiin

Esimerkki 2: ThemeKingdom tarjoaa teemoja erityyppisille yrityksille

Joten jos yrityksesi on kohdistettu muutamiin eri asiakasryhmiin tai jos sinulla on erilaisia ​​tuote- / palvelutarjouksia, diaesityspohjainen otsikko saattaa toimia hyvin kohdistaakseen lukuisiin asiakasluokkiin tai esitelläksesi erilaisia ​​tarjouksiasi.

4. Videon TAUSTA-otsikko

Verkkosivumallin suunnittelu - videon otsikkoTämä malli’Otsikko on suoratoistovideo. Napsauta nähdäksesi tämä malli Wixistä.

Kenen pitäisi käyttää tätä:

Video-taustaotsikko auttaa selittämään yrityksesi tehtävän hyvin esittämällä liiketoimintaprosessin laajuuden kiinnostavalla tavalla.

Liikkuvat kuvat tai videot ovat erittäin tehokkaita ihmisten tarttumisessa’huomio, joten ei ole yllättävää, että monet menestyvät verkkosivustot käyttävät videotaustoja parantamaan sitoutumista ja bränditietoisuutta.

Useimmat pienyritykset voivat hyötyä videotaustaotsikoista, kun niitä käytetään oikein.

Tässä on muutamia vinkkejä, jotka tulee pitää mielessä, jos päätät käyttää videotausta-otsikkosuunnittelua verkkosivustollesi:

 1. Käytä kontekstuaalista videota, joka sisältää viestin – älä’t valita satunnaisia ​​videoita. Valitse videoita, jotka tukevat tehtävääsi, viestiäsi tai tunnelmasi. Tämä on erityisen tehokasta, jos olet elämäntyyli.
 2. Käytä ainutlaatuista videota osakevideon sijasta antaa verkkosivustollesi enemmän persoonallisuutta ja luoda yhteys yleisöösi.
 3. Käytä korkealaatuista videota, jolla on korkea tuotantoarvo – älä’Älä käytä videoita, joiden visuaalinen laatu on heikko, koska ne heijastavat huonosti yritystäsi.
 4. Pidä video lyhyt ja videotiedosto alle 6 Mt. Suuri videotiedosto voi hidastaa verkkosivustoasi huomattavasti’lastausnopeus.

Tässä on esimerkkejä verkkosivustoista, jotka käyttävät erittäin tehokkaita videon otsikoita:

premisehealth video otsikko esimerkkiLähtökohta terveys

Villi Renfrew

3. Minkä valikkopalkin suunnittelun minun pitäisi valita?

“Valikkopalkki ei ehkä näytä tärkeältä, mutta se todella vaikuttaa siihen, kuinka kävijät näkevät sinut ja brändisi.”

Monilla ihmisillä on taipumus lähettää tarkennus väärään suuntaan valitessaan verkkosivumallia. Suunnittelu on tärkeä, mutta suunnittelun hyödyllisyys lyö estetiikkaa joka kerta.

Yksi aliarvioituimmista verkkosivuston suunnittelun elementeistä on valikkorivisuunnittelu. Tämä sisältää valikkopalkin tyypit, sijainnin ja asettelun.

Se’On tärkeää valita yrityksellesi sopiva’ tarpeisiin.

Miksi valikkopalkin suunnittelu on niin tärkeä osa teemaasi?

Valikko on ensisijainen työkalu, jota yleisö käyttää navigoimaan verkkosivustollasi. Se luo tiekartan ohjaamaan kävijöitä verkkosivustosi ympärille ja mihin heidän tulisi kohdistaa huomionsa.

Jos kävijä vieraili verkkosivustollasi ja ei voinut’t selvittää, mistä löytää etsimät tiedot, sitten verkkosivustosi periaatteessa epäonnistui surkeasti… ei väliä kuinka hyvä se näyttää!

1. Tee’s & Don’ts valikkopalkin suunnittelusta

Tehdä’s:

 1. Valitse puhdas ja yksinkertainen muotoilu, jonka avulla valikkosi välilehdet ovat helposti luettavissa ja käsillä.
 2. Käytä väriä, joka’on silmällä helpompaa kuin valikkotausta (ei mitään liian terävää tai räikeää). Korosta valikkovälilehden teksti kontrastivärillä, jotta ne erottuvat. (Katso jos sinulla on laatikko suoraan alla)’uudelleen ole hyvä valitessa värejä.)
 3. Luo hierarkia sivuillesi. Asettele sivuosi kasvava merkitys vasemmalta oikealle (tärkeimmät sivut menevät vasemmalle).

Don’ts:

 1. Don’t sekava valikko liian monilla sivun välilehdillä. Näytä vain sivut, jotka ovat välttämättömiä yrityksellesi. Se’on helppo lisätä lisää sivuja kuin sinä’ole intohimoinen yrityksesi suhteen. Mutta tämä voi hukuttaa kävijöitä.
 2. Don’Älä käytä häiritseviä taustoja, jotka vaikeuttavat valikkovälilehtiä lukemista. Jotkut ihmiset haluavat lisätä hienoja taustakuvia / kuvioita valikkopalkkeihin. Don’t tehdä niin!
 3. Don’Älä käytä pieniä kirjasinkokoja tai liian hienoja kirjasintyyppejä, jotka vaikeuttavat kävijöiden lukemista. Se voi olla ärsyttävää!

2. Valitse valikkopalkin sijainti

Ymmärrys siitä, kuinka haluat verkkosivustosi kävijöiden kokevan verkkosivustosi, opastaa sinua valitsemasi valikkopalkin tyyppiin.

1. Kiinteän sijainnin valikkopalkki (valikkopalkki on pysyvästi kiinteä sivun yläosassa)

Verkkosivumallin suunnittelu - kiinteä valikkoNapsauta kuvaa nähdäksesi tämän mallin Wixistä.

Tämä toimii parhaiten verkkosivustoilla, joilla on paljon sisältöä (periaatteessa erittäin pitkiä sivuja). Valikkopalkin kiinnittäminen sivun yläreunaan tai sivulle antaa kävijöille mahdollisuuden vaihtaa nopeasti sivujen välillä ilman tarvetta selata takaisin ylöspäin.

Jos verkkosivustosi ei’Koska sivulla ei ole pitkiä sivuja (ei sisältö raskas), kiinteän valikkopalkin käyttäminen sivun yläosassa on vähemmän tehokasta (ja hieman turhaa). Sinä’Jos sinulla ei ole, käytettävissäsi on enemmän mallisuunnitteluvaihtoehtoja’t käytä kiinteän paikan valikkopalkin mallia. Mieti, tarvitseeko verkkosivustosi todella tätä ominaisuutta.

2. Ylin vaakasuuntainen valikkopalkki

Verkkosivumallin suunnittelu - ylävalikkoNapsauta kuvaa nähdäksesi tämän mallin Wixistä

80% verkkosivustoista käyttää tätä perinteistä tyyliä valikkopalkin suunnittelussa. Se’suosittu, koska se on tehokas.

Ihmiset ovat ehdollisia menemään sivun yläosaan etsiessään valikkopalkkia. Valikkopalkin leveyttä rajoittaa selaimen leveys.

Se’s erittäin klassinen valikkopalkin muotoilu, ja voit’t mennä pieleen tämän tyylin kanssa suurimman osan ajasta.

3. Pystysuora valikkopalkki

Verkkosivumallin suunnittelu - sivuvalikkoNapsauta kuvaa nähdäksesi tämän mallin Wixistä

Valikkorivin pitäminen sivulla on melko suosittua grafiikkaintensiivisissä verkkosivustoissa (kuten portfolio, ravintola, salonki, kylpylä jne.).

Pystysuorat valikkopalkit ovat erityisen tehokkaita, jos verkkosivustollasi on paljon näytettäviä valikkovälilehtiä tai jos valikkopalkkien nimet ovat tavallista pidempiä.

Varo, että joillakin verkkosivustojen malleilla on “kiinteät” pystysuora sivupalkki, joten lisättävien välilehtien määrää on rajoitettu. Joissakin malleissa on vieritettävä pystysuuntainen valikkopalkki, joten näytettävien välilehtien määrä on rajaton.

4. Vaakasuora valikkopalkki alhaalla

Verkkosivumallin suunnittelu - alavalikkoNapsauta kuvaa nähdäksesi tämän mallin Squarespace-sivustosta

Tämä valikkopalkin asettelu ei ole liian yleinen. Se toimii poikkeuksellisen hyvin graafisesti intensiivisissä verkkosivustoissa, joissa haluat kävijöiden keskittyvän välittömään sisältöön sen sijaan, että aloittaisit vaistollisesti valikkopalkin..

Kun valikkopalkki sijoitetaan sivun alaosaan, se eliminoi visuaaliset häiriöt ja pakottaa kävijät keskittymään edessä olevaan välittömään sisältöön. Näet tämän valikkopalkin suunnittelun valokuvauksessa ja portfolio-verkkosivustoilla (sisustussuunnittelu, arkkitehtuuri, taiteilijat jne.).

Tämä tyyli valikkopalkista toimii myös hyvin, jos sijoitat sisältöalueelle paljon linkkejä ohjaamaan kävijöitä verkkosivustolla. Tällä tavalla olet vähemmän riippuvainen valikkopalkista, kun ohjaat kävijöitä eri sivuille sivusivulinkkien avulla.

3. Logon sijainti

Logon sijainti ei ole satunnainen. Miten logosi on sijoitettu, se kertoo paljon yrityksesi tavoitteesta.

1. Logo asetettu samalle tasolle / riville kuin valikkopalkki

verkkosivumallin suunnittelu - logo valikossa

Tämä muotoilu toimii parhaiten verkkosivustoilla, jotka keskittyvät enemmän tuotteidensa tai palveluidensa mainostamiseen ja vähemmän keskittyvät yritysbrändämiseen. Koska logo on samalla tasolla tai sisältyy valikkopalkkiin, logon koko on rajoitettu.

Tämä on myös malli, jota käytetään enimmäkseen B2B-yrityksissä, joissa brändäys ja markkinointi ovat vähemmän keskittyneitä kuin vähittäiskaupat.

Tietysti logo (brändäys) on edelleen tärkeä, mutta vain vähemmän korostunut, koska valikkopalkki rajoittaa logon kokoa.

2. Valikkopalkin keskellä oleva logo (joko sen alapuolella tai yläpuolella)

Verkkosivumallin suunnittelu - logo valikon ulkopuolellaNapsauta nähdäksesi tämän mallin

Jos keskityt tuotemerkkiidentiteetin luomiseen, tämä on tehokkain mallivaihtoehto, koska logosi näkyy näkyvämmin.

Logon kokoa on vähemmän rajoituksia, joten kävijät kiinnittävät siihen todennäköisemmin huomiota.

Tämä logoasettelu on melko suosittu vähittäiskaupan yrityksissä, koska ne käyttävät erilaisia ​​markkinointitekniikoita tuotemerkin identiteetin luomiseen ja brändi-uskollisuuden edistämiseen.

Joten miettiä miten haluat logosi sijainnin. Oletko keskittynyt enemmän brändämiseen? Jos näin on, logon asettaminen valikkopalkin yläpuolelle tai alapuolelle voi auttaa sinua tavoitteen saavuttamisessa.

Valitse verkkosivustomallisi – anna’s Soveltakaa mitä keskustelemme

Nyt kun me’Olemme keskustelleet kolmesta kriteeristä, joiden avulla voit valita oikean verkkosivumallin suunnittelun’ota prosessi käytännössä, jotta voit alkaa selvittää, mikä sopii sinulle ja yrityksellesi.

Näytämme myös 2 esimerkkiä, jotta näet kuinka prosessi voi toimia sinulle. Me’Annamme sinulle myös pari hyvää lähdettä mistä aloittaa etsiminen alla olevista malleista.

Vaihe 1: Valitse paras yhdistelmä verkkosivustollesi:

 1. Sisällönleveyden suunnittelu
  • Koko leveys – nykyaikaisempi ilme
  • Boxed-leveys – perinteisempi ulkonäkö
 2. Kotisivun otsikon asettelun suunnittelu
  • Staattinen kuva (ei sisältöä) – jos yksi kuva voi kertoa tehokkaasti tuotemerkkisi tarinan
  • Staattinen kuva (sisällön kanssa) – jos tarvitset tekstiotsikoita selittämään, mitä yrityksesi tekee – yleisintä
  • Diaesitys – korostaa useita asiakastyyppejä, joihin kohdistat, tai erilaisia ​​tarjoamiasi tuotteita / palvelutarjouksia
  • Videotausta – jos video toimii hyvin kertoa tuotemerkkisi tarina. Katso tämä yksityiskohtainen opas miten tehdä’s ja don’ts videotaustan määrittäminen verkkosivustollesi, mukaan lukien mistä löytää videoita tai malleja, joihin on rakennettu videotausta.
 3. Valikkopalkin suunnittelu
  • Varmista, että se on helppo lukea – tavallinen taustaväri ja tavalliset fontit, joiden väri on kontrastinen
  • Valikon sijainti:
   • Kiinteä sijainti – jos sinulla on pitkät vieritettävät sivut. Kävijöiden on helppo löytää valikkopalkki.
   • Vaaka (yläosa) – verkkosivustolle, jolla on rajoitetut valikkopalkkikohteet (alle 8 kohdetta) – yleisin sijainti
   • Pysty (sivupalkki) – grafiikkaintensiivisille malleille, joissa on paljon valikkopalkkikohteita
   • Vaaka (pohja) – grafiikkaintensiivisiin malleihin, joissa haluat kävijöiden keskittyvän sisältöön heti
  • Logon sijainti:
   • Sama taso kuin valikkopalkki – vähemmän brändäystä & antaa enemmän tilaa sisällölle
   • Valikkopalkin ylä- tai alapuolella – enemmän brändäysvaikutuksia, koska logo on suurempi, mutta vähentää sisällön tilaa

esimerkkejä:

 1. ravintolat: Korkealaatuiset kuvat ja videot ovat ikkuna asiakkaille’ vatsat.

  • Sisällön leveys – Täysileveä sisällön suunnittelu, koska se tuntuu nykyaikaisemmalta ja korostaa todella grafiikkaa
  • Otsikon asettelu – staattinen kuva ilman sisältöä, josta näytetään ravintolan kaikkein suuvesimerkinnät’ruokia.
  • Valikkopalkin sijainti – Vaakatason ylä- tai alaosa tai pystysuora sivupalkki voivat kaikki toimia hyvin.
  • Logon sijainti – Valitse keskitetty logo valikkorivin ylä- tai alapuolelle korostaaksesi tuotemerkkiä.
 2. Henkilökohtainen valmentaja: Tarjoa selkeä kuvaus palveluistasi ja eduistasi.

  • Sisällön leveys – Täysileveä sisällön suunnittelu näyttää kuvan / visuaalisen vaikutuksen sopivuuden eduista.
  • Otsikon asettelu – staattinen kuva, jonka sisältö sisältää otsikon, alakohdan ja toimintakehotuksen (selitetään mitä teet, edut ja miten kirjaudut sisään).
  • Valikkopalkin sijainti – Vaakasuora yläosa (kiinteä sijainti toimii myös, jos sinulla on enemmän sisältöä), koska pystysuora sivupalkki tai vaakasuora alaosa voi olla hiukan liian luova / taiteellinen.
  • Logon sijainti – Sama taso kuin valikkopalkki luodaksesi ammattimaisen ilmeen ja saadaksesi lyhyemmän valikkopalkin suunnittelun.

Nyt kun sinulla on alustava käsitys siitä mitä sinä’Kun etsit, voit aloittaa mallineiden selaamisen uudelleen, mutta sillä etuna on seulonta mallien välillä, jotka eivät ole’t vastaa kriteerejäsi.

Luettelon kaventaminen vie jonkin aikaa, mutta ainakin sinulla on nyt jonkinlainen suunta.

Vaihe 2: Pienennä luetteloa yhteen tai kahteen vaihtoehtoon

Kerran sinä’Ve on laatinut luettelon mahdollisista suunnittelusehdokkaista, se’on aika valita yksi tai kaksi malleja, joista pidät parhaiten.

Lopullisen päätöksen tekeminen voi kuitenkin olla edelleen haastavaa ottamatta ensin verkkosivustomallia “koeajo”.

Jos käytät ilmaisia ​​mallipohjia, yritä lisätä jotakin sisältöä jokaiseen malliin, jotta näet haluamasi. Koska mallit ovat ilmaisia, tämä antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä kunkin mallin kanssa testataksesi niitä.

Et koskaan tiedä kumpi valitset, ennen kuin työskentelet heidän kanssaan – aivan kuten koeajolla. Se on aikaasi arvoinen.

Jos käytät maksettua mallipohjaa, et välttämättä pysty testaamaan mallia. Jos se’Tässä tapauksessa suosittelemme tutustumaan jokaiseen malliin’esittelysivustolle ja kuvauksille laajasti, jotta voidaan päättää, voiko kyseinen suunnittelu mahdollisesti toimia sinulle.

Se on vähän uhkapeliä, varsinkin kun maksettu malli maksaa yleensä missä tahansa 50–150 dollaria. Mutta jos löydät jotain, josta todella pidät, ja suoritat siitä huolellisen huolellisuutensa (paitsi että olet todella kokeillut mallia), se saattaa olla riskin arvoinen.

johtopäätös & Avain vie pois

Oikean verkkosivumallin valitseminen on kuin talon ostaminen – hämmentävää toisinaan sinulle’pelkään sinua’Teen väärän valinnan.

Todennäköisesti voitit’t löytää, että yksi täydellinen malli, joka tyydyttää 10-sivun toivelistasi. Että “yksisarvinen” suunnittelu todennäköisesti ei’t ole olemassa, ellet ole valmis käyttämään tuhansia räätälöityyn verkkosivustojen suunnitteluun.

Sivuhuomautus: Jos yrityksesi ei tuota vielä paljon rahaa, suosittelemme, että et palkkaa verkkosivustosuunnittelijaa (katso argumentit täällä).

Jos kuitenkin käytät systemaattista lähestymistapaa, kuten esimerkiksi edellä kuvattujen kolmen kriteerin toteuttamista, tämä voi auttaa sinua kaventamaan valintasi sadoista malleista jopa kouralliseksi. Se itsessään on merkittävä voitto, eikö niin?

Sieltä sinun tulisi testata ne, jos ne ovat saatavilla ilmaiseksi.

Tässä on muutama erittäin suositeltu verkkosivustojen rakentaja, josta voit aloittaa, ja ne kaikki tarjoavat sinulle ilmaisia ​​mallipohjia.

satama’t kuullut heistä? Me’Näytän sinulle yksinkertaiset säännöt, joita käytämme valitaksesi sinulle parhaan verkkosivustojen rakentajan.

Muistaa: Valitse malli sen perusteella, mitä verkkosivustosi tarvitsee, sen sijaan, että luulet miltä näyttää “nätti”.

Tämä opas on hyödyllinen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me