Kuinka käyttää videotausta verkkosivustollasi – oikea tapa!

Ihmettelen mitä sinä’katsot uudelleen?

kuinka käyttää videotausta verkkosivustollasiLähde: 11coffe.co.uk


Lyön vetoa, että huomiosi viritetään automaattisesti videotaustaan, eikö niin? Se’Sitä on melkein mahdotonta sivuuttaa, kun se liikkuu.

siellä’Sillä ei ole mitään vikaa – se’on vain ihmisen luonne ja miten me alitajuisesti päätämme mihin kiinnittää huomiomme.

Meidät häiritsee helposti kaikki, mikä liikkuu – aivan kuten se koira, joka jättää huomioimatta kaiken maailmassa jahtaamaan sen ärsyttävän pienen oravan!

“Okei, sait minut katsomaan typerää videosi, mitä tällä on tekemistä verkkosivustoni suunnittelulla?”

Mikä hieno kysymys ja minä’Olen iloinen, että kysyit.

Verkkosivustosi videotausta, jos sitä käytetään oikein, voi auttaa sinua vangitsemaan verkkosivustosi kävijät’ huomio myös!

Videotausta on yksi suosituimmista verkkosivustojen suunnittelutrendistä, joka näyttää olevan täällä jäädäkseen.

Markkinoijat rakastavat videotaustakuvia, koska ne tekevät verkkosivustoista nykyaikaisia ​​ja luovat taiteellisuuden tunteen, jonka staattiset taustakuvat yksinkertaisesti pystyvät’t vastaa jopa.

Monet verkkosivustojen muuntamisen asiantuntijat ja tavalliset ihmiset näkevät vierailijoidensa pysyvän verkkosivuillaan pidempään ja todennäköisemmin kirjautumalla sisään tai valitsemalla tuotteitaan / palvelutarjouksiaan.

Tuloksen paraneminen 138%, kun siirrytään videotaustaan ​​kotisivulla.

Lähde: FoodBloggerPro

minä’Tunnustan – 138%: n parannus kuulostaa poikkeukselliselta ja haastavalta saavuttaa joka toinen päivä.

Muista, että niin korkea luku on muuntamisen / liiketoiminnan optimoinnin ammattilaisten suorittamista testeistä, jotka tekevät tämän toimeentulon vuoksi. Niin se’On reilua sanoa, että kaikki DIY-verkkosivustoa ylläpitävät eivät näe samanlaisia ​​parannuksia vain lisäämällä videotausta verkkosivustoilleen.

Jopa 10 – 20%: n parannus sitoutumiseen ja muuntamiseen ei ole kuitenkaan kohtuutonta edes ensimmäisten verkkosivustojen omistajille ilman ammatillista apua – jos käytät videotausta kotisivullasi oikealla tavalla!

Kuvittele, jos olet kerännyt sähköpostiuutiskirjeen tilaajia, jotta voit seurata erityisiä tarjouksia tai jakaa mielenkiintoisia keskusteluja brändisi rakentamiseksi.

Mieti, mitä tilaajien 20%: n lisäys voi tehdä yrityksellesi? Tämä voi tarkoittaa lisää myyntiä ja / tai suurempaa bränditietoisuutta!

Kaikki tämä voidaan tehdä, jos pystyt vangitsemaan kävijät’ huomio tehokkaammin – käyttämällä videotaustaa.

Tämä ei ole vain hypoteettinen idea. Useat tosielämän tapaustutkimukset ovat osoittaneet, kuinka monet yritykset ovat onnistuneet käyttämällä videotaustaa myynnin parantamiseksi.

Kuten kaikki elämän asiat, on oikea tapa ja väärä tapa tehdä asioita.

Vaikka olisit yhtä uraauurtavaa kuin videotausta, voit silti kiertää sen ja lopulta vahingoittaa verkkosivustosi yleistä suunnittelua ja kokemusta – jos et’t noudattaa joitain perussääntöjä.

Joten ymmärtäminen, kuinka vältetään perusvirheet käyttäessäsi videotausta kotisivullasi, antaa sinulle paljon suuremmat mahdollisuudet onnistua parantamaan verkkosuunnitteluasi.

Tässä oppaassa näytämme kaikki vaiheet ja parhaat käytännöt, jotka sinun tulee suorittaa, jotta videotaustaa voidaan käyttää tehokkaasti:

 1. Kuinka käyttää videotaustaa oikealla tavalla?
 2. Mistä löytää videoita verkkosivustollesi?
 3. Kuinka lisätä videotausta verkkosivustollesi?

Antaa’Aloita….

Kuinka käyttää videotaustaa – oikea tapa

“Minun on vain kiinnitettävä satunnainen video verkkosivustoni taustalle ja minä’Saat paremmat tulokset!”

Jos tämä on mitä ajattelet, niin onnea, koska sinä’Tarvitsen sitä.

Me WBE: ssä don’t usko onnea.

Uskomme, että kuka tahansa, jolla on vähän verkkosivustojen rakentamistaitoja, voi myös onnistua suunnittelemaan ammattimaisen verkkosivuston – jos noudatat vain joitain yksinkertaisia ​​sääntöjä (aivan kuten näitä muita suunnitteluoppaita’olen luonut erityisesti niille, jotka ovat tulleet’t syntynyt hyvällä suunnittelutavalla).

Totta uskomuksemme, me’olet luonut tiekartan, jota voit helposti seurata saadaksesi uskomattomia tuloksia.

Osa 1: Milloin sinun pitäisi käyttää videotaustaa verkkosivustollasi?

Videotausta on tehokkain, kun käytät sitä (1) tunnelman luomiseen, (2) äänen asettamiseen tai (3) emotionaalisen reaktion aikaansaamiseen.

Antaa’t tarkista esimerkkejä:

Esimerkki 1: Yritykset, palvelut, organisaatiot

Videotaustat toimivat useimmissa ammattimaisissa verkkosivustoissa riippumatta siitä, johtavatko klinikka, konsulttiyritys vai suunnittelutoimisto.

Voit käyttää videotaustaa näyttääksesi leikkeitä henkilöstösi elämästä tai jopa asiakkaan auttamisprosessista. Tämä antaa potentiaalisille asiakkaillesi mahdollisuuden tutustua sinut ennen edes puhua kanssasi. Se maalaa myös erittäin elävän visuaalisen esityksen siitä, mitä he voivat odottaa saavansa kokemusta yrityksestäsi.

kuinka käyttää videotausta verkkosivustollasiClick to Play – Lähde: Premisehealth.com

Lähtökohta Terveys on yksityinen terveydenhuollon tarjoaja. Huomaa, kuinka he sekoittavat videoleikkeitä juoksevista ja joogat tekevistä ihmisistä ja leikkeistä, joissa ihmiset puhuvat lääkäreille.

Tämä auttaa luomaan terveyden ja hyvinvoinnin tunteen – periaatteessa kuinka lähtökohtainen terveys voi parantaa elämääsi.

kuinka käyttää videotausta verkkosivustollasiClick to Play – Lähde: Grainandmortar.com

jyvä & Mortar on suunnittelutoimisto. Tämä esimerkki on mielenkiintoinen, koska se osoittaa, että et’t: llä on aina oltava koko sivun videotausta saadaksesi samanlaisen hyödyn. He näyttävät vain sivun otsikkoosassa videon, joka vie enintään puolet näytön kiinteistöistä.

Video näyttää henkilöstön päivittäisen yhteistyön (strategiaistunnot) ja kuinka he luovat suunnitteluratkaisuja asiakkailleen.

Esimerkki 2: Fyysiset tai digitaaliset tuotteet

Videotaustat toimivat myös erittäin hyvin, jos myyt tuotteita.

Luo video, joka näyttää tuotteesi käyttäjiä, jotta he voivat kokea visuaalisesti sen käytön.

Tärkeintä on inspiroida sellaista elämän tyyppiä, joka asiakkaillasi voisi olla, jos he ostaisivat ja käyttäisivät tuotteitasi. Osoittamalla heille tietyn elämäntavan, saat heidät haluamaan mitä näytät heille. Klassinen markkinointi 101 tavaraa.

Periaatteessa sinä’olet jo vakuuttava heille, ennen kuin he lukevat signaalisanan verkkosivustollasi!

kuinka käyttää videotausta verkkosivustollasiClick to Play – Lähde: Fitradio.com

Fit Radio on musiikin sovellus harjoituksiin. Video näyttää erittäin tehokkaasti potentiaalisille asiakkailleen, kuinka nautinnollisempaa on treenata sovelluksen kanssa.

Tämän idean avulla voit esitellä kuinka elämä voi olla fyysisiä tuotteita tai digitaalisia / koulutustuotteita käytettäessä (esim. Toisen kielen oppiminen ja matkustaminen).

Esimerkki 3: Kokemukset (tapahtumat, kiertoajelut, vieraanvaraisuus)

Videotausta on erityisen tehokas jännityksen tai ilmapiirin tunteen luomiseen, joten miksi et käytä sitä ohjataksesi yleisöäsi seikkailuun?

Tämä toimii todella hyvin, jos olet tapahtumasuunnittelija, käytät B: tä&B tai hotelli, opas tai muu kohdekokemuksia käsittelevä asia.

kuinka käyttää videotausta verkkosivustollasiClick to Play – Lähde: Visithumboldt.com

Verkkosivun esimerkissä otetaan käyttöön yksi videotaustakuvasi suosikkikasutuksistani, koska ne edistävät Kalifornian matkailua’s Redwood Coast.

Video vie sinut matkalle alueelle ja luo tarinan tai kokemuksen, joka on samanlainen kuin Alice in Wonderland. Tämä on niin tehokasta, että saa minut haluamaan suunnitella matkan sinne!

Esimerkki 4: Fyysiset sijainnit (ravintolat, hotellit, galleriat, kaupat)

Ravintolat, kahvilat, hotellit, kaupat tai muut fyysiset asetukset voivat käyttää videotaustatavaroita esittelemään sijaintiaan ja antaa asiakkailleen visuaalisen oppaan.

Saat hallita heidän visuaalisia kokemuksiaan näytöllä, ja se on erittäin yksinkertainen mutta tehokas tapa luoda halu haluta käydä fyysisessä paikassa!

kuinka käyttää videotausta verkkosivustollasiClick to Play – Lähde: Vandalnewyork.com

Vandal on ravintola New Yorkissa. He käyttävät videotaustaa esitelläkseen trendikkäitä sisustussuunnitelmiaan houkutellakseen sinut menemään ja käymään.

kuinka käyttää videotausta verkkosivustollasiClick to Play – Lähde: Wix.com

Vaikka tämä on Wixin videotaustamalli, ei a “elää” verkkosivustolla, video on erittäin hyvä (napsauta sitä nähdäksesi itsesi).

Se näyttää kokin päällystävän ruokaa tuoreena pannulta. Suusi alkaa vettä vain katsomalla sitä – ainakin se teki minulle, kun olen turvasatama’Minulla ei ollut vielä lounasta (tuolloin’kirjoitan tämän joka tapauksessa!) Tämä video on erittäin tehokas!

Naarmutamme vain pintaa siitä, mitä yritykset tai verkkosivustot voivat käyttää videotaustat:

 • Kylpylä – Voit luoda tunnetta ylellisyydestä, rauhallisuudesta ja rentoutumisesta näyttämällä leikkeitä suosituista hoidoista ja iloisista vieraista, jotka käyttävät tiloja.
 • Hotellit / B&B / Loma-asunnot – Voit näyttää videon majoituksesta, tarjoamista palveluista ja lähistöllä olevista aktiviteeteista luodaksesi jännityksen ja seikkailutunteen.
 • Yritykset / tuotteet – Voit luoda vahvemman brändin käyttämällä videota, joka ilmaisee tuotteesi ydin. Esimerkiksi, jos myyt urheiluvarusteita, voit näyttää leikkeitä ihmisistä, jotka työskentelevät ja viettävät aikaa – inspiroivat verkkosivustosi kävijöitä haluamaan samanlaisia ​​kokemuksia ja tuloksia.

Lista jatkuu ja voit melkein hyödyntää videotaustatietoja verkkosivustostasi riippumatta.

Katso nyt omaa verkkosivustoasi ja kuvittele, kuinka videotausta voi auttaa muuttamaan suunnitteluasi ja siirtämään tuotemerkkisi ja käyttäjän sitoutumisen seuraavalle tasolle.

Jos et’Meillä ei ole vielä verkkosivustoa perustettu’Näytän alla joitain vaihtoehtoja, joista löydät verkkosivuston rakentajan, joka tarjoaa videotaustaominaisuudet.

Suoritamme oman tutkimuksen päättääksemme, mikä verkkosivustojen rakentaja on paras eri tarkoituksiin. Osallistu tietokilpailuun saadaksesi suosituksen siitä’s räätälöity tarpeisiisi.

Osa 2: Milloin sinun ei tule käyttää videotausta verkkosivustollasi?

Vaikka videotausta on erittäin tehokas kiinnittämään huomiota, se voi mennä taaksepäin, jos haluat, että yleisösi keskittyy verkkosivustosi erityiseen sisältöön..

Miksi? Koska video voi potentiaalia kiinnittää liikaa huomiota ja joten jos sitä käytetään liian aggressiivisesti, se voi ylikuormittaa muita sisältöjä, joihin haluat kävijöidesi keskittyvän.

Siksi videotausta ei yleensä ole hyvä idea, jos sinulla on monimutkainen palvelu tai tuote, joka tarvitsee yksityiskohtaisen selityksen yleisöllesi ymmärtääksesi.

Näissä tilanteissa videotausta saattaa häiritä vierailijaasi keskittymästä tiettyihin tärkeisiin kohtiin.

Joten tarkista verkkosivustosi ja yrityksesi ja katso sopivatko tämä profiili. Suunnittelutyökalujen, kuten videotaustan, tarkoituksena on parantaa kokemusta. Jos ei’t tehdä verkkosivustostasi parempaa, älä’t tuntea painostusta käyttää sitä.

Videotausta on työkalu, jolla voidaan parantaa verkkosivustosi kokemusta. Jos tämä työkalu ei’t sovi verkkosivustoosi tai yritysprofiiliin – jos olet epävarma, jätä se pois!

Osa 3: 5 kultaista sääntöä, joita on noudatettava käytettäessä videotaustaa

Eri videosisältö toimii hyvin eri verkkosivustoilla, mutta joitain niistä on “nukenkestävät säännöt” joita voidaan käyttää luomaan paras kokemus verkkosivustollesi.

Tämä ei ole luettelo, joka päättää kaiken luettelon, mutta se on hyvä lähtökohta ohjata sinut oikealle tielle, jotta voit välttää joitain hyvin yleisiä, mutta tappavia virheitä.

Sääntö # 1: Käytä vain videota tarkoituksella

Tarkoitettu video auttaa vahvistamaan tuotemerkkiäsi tai viestiä, jota yrität kommunikoida.

Esimerkiksi, jos olet kirjanpitäjä, sinun ei pitäisi’t näytä videota, joka tuo esiin kaunista maisemaa Sveitsin Alpeilta! Vaikka se voi näyttää kauniilta, se luultavasti ei’t ei ole paljon tekemistä yrityksesi kanssa tai sen kanssa, kuka olet. Toisin sanoen, video voi olla merkityksetön, eikä se korosta yritystäsi.

Lisäksi se voi hämmentää potentiaalisia asiakkaitasi: “Onko tämä ulkona varusteiden myymälä? Vai myy tämä sivusto minulle lomapakettia Sveitsiin?“

Varmista, että taustaksi valitsemasi video täydentää sitä, mitä kotisivusi yrittää saavuttaa.

Sääntö # 2: Don’t anna videosi kilpailla sisältösi kanssa

Videon taustalla on todennäköisesti tekstiä tai jonkinlaista sisältöä. Joten varmista, että video ei vahingoita sisällön luettavuutta videon yläpuolella.

Jos näin käy, vierailijasi on vaikea lukea tietoja.

Miten teet tuon?

Vaihtoehto 1: Valitse kontrastinen sisällön väri

Varmista, että sisällön väri (kuten teksti, painike) on toisin kuin videosi.

Jos sinulla on esimerkiksi tummempi video, käytä valkoista logossa, painikkeessa ja tekstissä. Tämä tekee siitä pop.

Jos käytät vaaleampaa videota, käytä sisällössä värikkäämpiä tai tummempia värejä.

Tämä tekniikka voi auttaa luomaan tarvitsemasi kontrastin, jotta sisältösi ei sulaudu videotaustaan.

kuinka käyttää videotausta verkkosivustollaLähde: Fitradio.com

Fit Radio tekee hyvää työtä sisällön korostamisessa käyttämällä valkoista ja keltaista. Ne todella poppivat tummemmasta videotaustasta.

Vaihtoehto 2: Peitä videotausta tummalla tai vaalealla näytöllä

Jos käytät erittäin elinvoimaista videotaustaa, jossa on paljon yksityiskohtia, se voi tehdä sisältösi vaikeaksi luettavaksi, vaikka käytät sisältösi oikeanlaista kontrastia..

Tällöin haluat vähentää videotaustasi voimakkuutta tummalla tai vaalealla peittokuvalla.

Tämä tekee videotaustasi tummemmaksi tai vaaleammaksi kuin alkuperäinen ja heikentää kaikkia yksityiskohtia, jotka tekevät sisällöstäsi vaikea lukea.

kuinka käyttää videotausta verkkosivustollakuinka käyttää videotausta verkkosivustollaEsimerkki tummasta peittokuvasta – FortyLight peittoesimerkki – Cobble Hill

Vaihtoehto 3: Päästä videotausta taustalla väreillä

Voit myös peittää videosi väreillä. Se antaa sinulle samanlaisen vaikutuksen kuin yllä olevassa vaihtoehdossa 2, ja lisäetuna on vahvemman tuotemerkin luominen, kun käytät tuotemerkkisi väriä peittokuvana.

Useimmissa tapauksissa valkoinen sisältöväri toimii parhaiten melkein kaikilla värikerroksilla.

kuinka käyttää videotausta verkkosivustollaLähde: Focus Labkuinka käyttää videotausta verkkosivustollaLähde: Harbrkuinka käyttää videotausta verkkosivustollaLähde: Sudio Wolf

Sääntö # 3: Käytä lyhyitä silmukoita videoleikkeitä

Verkkosivustosi latausnopeus on suuri huolenaihe videotaustaa käytettäessä, koska videotiedostojen koko voi olla suuri, ja niiden lataaminen voi kestää kauemmin.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että heikko verkkosivustojen latausnopeus voi johtaa kävijöiden poistumiseen verkkosivustostasi ennenaikaisesti ja mahdollisesti alentaa hakukoneiden sijoitusta.

Avain verkkosivustosi latausnopeuden parantamiseen videotaustaa käytettäessä on pitää video lyhyenä ja videotiedosto pieni.

Peukalosääntö: Yritä rajoittaa videon pituus 5-10 sekunnin pituuteen ja videotiedoston kokoon enintään 6 Mt. Voit silmukkaa videosi jatkuvasti antaaksesi kuvan siitä, että video on pidempi kuin se on.

Sinä’et enää tee suurta elokuvaa täällä, joten jos videotiedostosi koko on liian suuri, varmista, että lyhentät sitä ja / tai heikennä videon laatua.

Jos tarvitset apua videoiden muokkaamisessa tarkkaan pituuteen ja kokoon, mutta älä’Et tiedä miten tehdä tämä itse, Fiverr.com on loistava vaihtoehto, josta löydät ammattitaitoista apua pienillä muokkauksilla, erittäin kohtuudella.

Sääntö # 4: Käytä videota ilman ääntä

Ääni, jota toistetaan automaattisesti verkkosivun latautuessa, on luokiteltu yhdeksi häiritsevimmistä asioista verkkosivustojen kokemuksissa – varsinkin jos se alkaa räjähtää toimistossa ollessasi!

Videotausta soitetaan automaattisesti, kun lataat verkkosivuston. Joten jos videossasi on ääni, se toistetaan myös automaattisesti.

Joten jos videoleikkeessäsi on ääntä, poista se (käytä Fiverr.com-sivua) tai mykistä ääni.

Sääntö # 5: Älä koskaan näytä video-ohjaimia

minä’olemme nähneet kerta toisensa jälkeen ihmiset haluavat lisätä tai näyttää videon ohjaimia videon otsikossa tai taustalla.

Yksi tärkeä asia muistaa on, että se on vain videotausta. Don’t kohtele sitä samalla tavalla kuin sivun videosoitin.

Jos lisäät videonohjaimia, se menee videotaustan tarkoitusta vasten ja muuttaa sen olevan vain tausta videon pääkohteeksi, paitsi ilman ääntä ja sitä toistetaan jatkuvasti silmukassa.

Jos haluat lisätä ohjeen tai informaation videon verkkosivullesi, älä tee’t käytä sitä taustana. Käytä vain normaalia sivun asettelua ja lisää videosoitin videon toistamiseen.

Kun yrität uutta suunnittelutrendiä (kuten videotausta), tärkeintä on parantaa käyttäjien sitoutumista – ei vähentää sitä. Yllä olevat 5 sääntöä auttavat sinua saavuttamaan tämän.

Nyt kun tiedät kuinka käyttää videotaustaa oikein, anna’näet kuinka voit lisätä videotausta verkkosivustollesi.

Mistä löytää videoita verkkosivustollesi

Ensimmäinen haaste on löytää täydellinen video verkkosivustollesi.

Pidä mielessä yllä oleva sääntö 1 ja varmista, että valitsemasi video auttaa kommunikoimaan arvojesi kanssa ja vahvistamaan tuotemerkkiäsi.

Jotkut parhaista videotaustat meistä’Olet nähnyt mittatilaustyönä. Nykyään tekniikan avulla voit kuvata tämän itse digitaalikameralla tai jopa iPhonellasi. Muista, että ei’T: n on oltava täydellistä, tämä pätee erityisesti, jos käytät videossa tummaa, vaaleaa tai värillistä peittokuvaa.

Jos tarvitset apua videon editointiin, löydät paljon edullisia freelance-ammattilaisia:

 • Upwork (aiemmin oDesk & Elance)
 • Fiverr

Jos et’Voit luoda omia videoitasi mukavasti. Voit käyttää ilmaisia ​​tai maksettuja osakevideoita.

Nämä osakevideot luovat loistavia tunnelmia. Erot ilmaisten ja maksettujen osakevideoiden välillä ovat laatu ja valinta. Joten suosittelemme, että tarkistat sekä maksetut että ilmaiset lähteet.

 1. VideoHive: Me’olemme käyttäneet tätä useaan otteeseen, kun etsimme videotaustatauluja, ja löysimme myös hyviä leikkeitä luotaessa yritystoimintaa edistäviä videoita. Videot ovat melko edullisia, ja suurin osa niistä vaihtelee 5–35 dollaria. Heillä on laaja valikoima, joten sinäkin’Minulla on kunnolliset mahdollisuudet löytää mitä sinä’etsitkö siellä.
 2. Ilmaiset videolähteet: Digital Video Magazine -lehdessä on hyvä viesti 25 parhaasta ilmaisesta videoresurssista. Tämä on myös hyvä paikka aloittaa haku.

Kuinka lisätä videotausta verkkosivustollesi

Kaikki toistaiseksi on ollut suhteellisen helppoa – mitä sääntöjä noudatetaan yleisten virheiden välttämiseksi ja mistä videosi löytyy.

Nyt on vaikeinta – miten asetat videon sivusi taustaksi?

Tämä voi olla niin yksinkertaista kuin napin painalluksella tai se voi olla yhtä vaikeaa kuin koodien uudelleen kirjoittaminen verkkosivustollesi.

Kuinka haastavaa on lisätä videotausta verkkosivustollesi, riippuu käyttämästäsi verkkosivustojen rakentajasta!

Jos käytät WordPressiä

Jos käytät WordPressiä, sinulla on kaksi vaihtoehtoa lisätä videotausta:

 1. Käytä videotausta tukevaa teemaa; tai
 2. Käytä videotaustalaajennusta.

Jos päätät käyttää videotausta-laajennusta, sinä’Minun on ensin testattava se nähdäksesi kuinka se toimii. Varmista myös, että se on täysin yhteensopiva nykyisen WordPress-teeman kanssa, jotta se voitti’t aiheuttaa mahdollisia konflikteja “tauko” sinun sivusi.

Voit vaihtoehtoisesti tarkistaa, onko teemallasi videotaustatoiminto, joka on jo osa suunnittelua. Jos se on, niin se’se on helppo aktivoida.

Jos teema ei’Koska sinulla ei ole sisäänrakennettua videotaustatoimintoa, saatat joutua löytämään teeman, jossa on sisäänrakennettu toiminto. Haittapuoli on se, että sinä’Sinun on vaihdettava verkkosivustosi suunnittelu aivan uudella teemalla. Joten punnitse vaihtoehtosi ja katso mikä sopii tarpeisiisi.

Jos käytät vetää & Pudota verkkosivustojen rakentaja

Entä jos et käytä WordPressiä, vaan vedä & pudota verkkosivustojen rakentaja, kuten Wix, Squarespace, Weebly tai verkkokaupan rakentaja, kuten Shopify?

Jos käytät Weeblyä, videotaustan lisääminen ei ole kovin helppoa tietämättä kuinka koodata.

Vaikka Weeblyn tiedetään olevan yksi helpoimmista verkkosivustojen rakentajista ja antaa sinulle mahdollisuuden lisätä videotausta mukautetulla koodauksella, he eivät’sinulla ei ole sisäänrakennettua alkuperäistä videotaustaa.

Kiertotapa on käyttää animoitua GIF-kuvaa taustakuvana. Et saa samaa kuvanlaatua kuin oikealla videolla, mutta saat liiketaloudellisen taustan.

Joten minkä verkkosivuston rakentajan avulla voit helposti lisätä videotaustakuvia?

Wix, Squarespace ja Shopify voivat!

# 1 Wix-videotausta

käyttämällä Wix on kätevin tapa lisätä ja hallita videotausta, jolla ei ole koodaustaitoja. Voit lukea niistä yksityiskohtaisen arvion täältä.

Videoitaustan lisääminen on yhtä helppoa kuin kuvan lisääminen Wix-sovelluksella. Tässä on video, joka näyttää kuinka tämä toimii:

(Napsauta kuvaa toistaaksesi videon)

Wix-videotaustateemat:

Tässä on muutama Wix-teema, jota voit kokeilla ilmaiseksi videotaustan näyttämiseksi verkkosivustollasi. Videon lataaminen vie vain muutaman napsautuksen – teknistä koodausta ei tarvita.

Lisäksi Wix tarjoaa sinulle tiettyjä videotaustan muokkaustoimintoja, kuten mahdollisuuden määrittää videotaustaan ​​kaikki peittokuviot tai värit tai säätää videon silmukkatoimintoa.

Niiden avulla on todella helppoa saada videotausta toimimaan muutamassa minuutissa.

videotausta verkkosivuston teemamalli wixvideotausta verkkosivuston teemamalli wixvideotausta verkkosivuston teemamalli wixvideotausta verkkosivuston teemamalli wixvideotausta verkkosivuston teemamalli wixvideotausta verkkosivuston teemamalli wix

(Napsauta mitä tahansa yllä olevaa kuvaa nähdäksesi todelliset teemat videotaustalla)

# 2 neliön videotausta

Ensinnäkin, Squarespace on yksi markkinoiden parhaista suunnittelupohjaisista verkkosivustojen rakentajista.

Niin se’Ei ole yllätys, että he tekevät videotaustan lisäämisestä verkkosivustollesi yksinkertaisen ja tyylikkään. Voit lukea niistä yksityiskohtaisen arvion täältä.

Ruututilan videotausta

Voit lähettää videosi YouTubeen tai Vimeoon ja lisätä videon verkkoosoitteen Squarespace-editoriin.’s siitä.

Huomaa vain, että kaikki Squarespace-mallit eivät tue videotaustatauluja. Sinä’Löydät täältä luettelon malleista, jotka tukevat tätä ominaisuutta (sekä oppaita videotaustan käyttöönottamiseksi).

Ruututilan avulla voit myös muokata videotaustan ulkoasua ja muokkaustyökaluja, kuten tyyliteltyjä suodattimia, peittovärejä ja toistonopeutta. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden lisätä hieman räätälöityä suunnitteluasi.

# 3 Shopify-videotausta

Shopify antaa sinun lisätä videotausta samalla tavalla kuin WordPress-verkkosivusto. Joten voit tehdä tämän joko käyttämällä teemaa, joka tukee videotaustaa, tai voit käyttää Shopify-videosta löytyvää videotausta-laajennusta’sovelluskaupasta.

Verrattuna Wixiin ja Squarespaceen, videoiden taustan lisääminen Shopifisiin vie hieman enemmän työtä. Mutta tämä on parempi vaihtoehto sinulle, jos harjoitat verkkokauppaa (Shopify on yksi markkinoiden parhaista verkkokaupan rakentajista. Näet niistä täällä tehdyn arvion).

Shopify-videotaustaNapsauta kuvaa nähdäksesi Shopify-teemat

Tällä hetkellä videotaustateemoja on Shopifessa jonkin verran rajoitettu’s Teemakauppa. Saat enemmän valintaa, jos etsit Shopify-videotaustateemoja kolmansien osapuolien tarjoajilta, kuten Themeforest.

Pidä mielessä kaikki Shopifyssa saatavilla olevat teemat’s Teemakauppaa seulotaan, hyväksyy ja tukee Shopify.

Vertailun vuoksi kolmansien osapuolien Shopify-teemat eivät käy Shopifyn läpi’Suora seulontaprosessi. Vaikka en sano, että kolmansien osapuolien temat eivät ole yhtä hyviä, haluan vain, että ilmoitat sinulle, jos harkitset ostamista kolmannelta osapuolelta.

Johtopäätös – poistuminen

Videotaustan käyttäminen voi olla loistava muotoiluympäristö, jos osaat käyttää sitä oikein. Noudattamalla 5 yllä olevaa kultaista sääntöämme olet pelin edellä!

Muista, että eri ihmiset reagoivat erilaisiin videoihin eri tavalla. Joten harkitse muutaman videon testaamista nähdäksesi, mikä toimii parhaiten verkkosivustollesi ja vierailijoillesi!

Tämä opas on hyödyllinen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map