Parhaat häät-verkkosivumallit Löydä täydellinen suunnittelu tänään!

“Se’On tärkeää, että hääsivustomallisi heijastaa sitä mielenkiintoista päivää.”


Mutta niin monta häät verkkosivusto malleja valita se voi olla vaikea tietää mistä aloittaa.

Don’usko minua? Tässä’muutama, jotta pääset alkuun…

pelata

Nyt voimme näyttää sinulle kuorman hääsivustojen mallipohjia ja antaa sinun päästä selville.

Mutta se’Eikä miten teemme asioita täällä Website Builder Expertissä!

Sen sijaan tämä opas:

 1. Näytä valikoima parhaimpia häät-verkkosivustojen malleja.
 2. Selitä tärkeät asiat, joita tarvitset häämallissa säästääksesi aikaa, rahaa + vaivaa.

Tämän oppaan loppuun mennessä sinulla on selkeämpi idea erityispäiväsi parhaasta hääsivustomallista.

Jos sinulla on’et ole vielä valinnut sivustosi rakentajaa, vertaa parhaat verkkosivustojen rakentajat seuraavassa taulukossa auttaa sinua päätöksenteossa:

YLEISKATSAUS NÄKYMÄT

Napsauta seuraavia linkkejä lukeaksesi tietyt osiot:

 1. Tärkeimmät asiat, jotka parhaimmillaan häähylämalleilla on
 2. Parhaat häät-verkkosivumallit
  • Wix
  • Squarespace
  • Weebly
  • Solmu
  • Appy pari
 3. Johtopäätös: Paras häät-verkkosivusto malli sinulle

TÄRKEIMMÄT ASIAT
PARAS HÄTÄN WEB-SIVUSIMENPITEET ON

“Sinulla on todennäköisesti selkeä käsitys siitä, kuinka haluat hääsivustosi näyttävän, mikä on hienoa – mutta näyttää ei’t kaiken!”

Kyllä, häät-verkkosivustomallisi suunnittelu on tärkeä. Mutta niin pysyt budjetissa ja käytät aikaasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Häät-verkkosivumallin käyttö on fiksuin tapa säästää sekä aikaa että rahaa.

Niissä on kaikki tarvitsemasi ominaisuudet ja voit käyttää niitä suoraan laatikosta – säästät paljon vaivaa linjalta.

Mutta tämä ei’t tarkoita että pystyt’t laittaa omaa kehääsi asioihin!

Voit muokata kaikkia suosittelemiamme malleja, jotta ne heijastavat paremmin mielessäsi pidettyä hääpäivää.

Paras häät verkkosivuilla malleja ovat:

 1. Tapa vieraille RSVP: hen
 2. Päivänä logistiikka ja yksityiskohdat
 3. Kartta reittiohjeita varten
 4. Sisäänrakennettu rekisteri
 5. Valokuvien galleria
 6. Tapa kertoa tarinasi

pelata

1.Tie vieraille RSVP: lle

“Vaikka se’On hienoa lähettää ja vastaanottaa paperikutsuja. Vieraiden vastauksia voi olla vaikea seurata ja hallita. Parhaat hääsivustojen mallit pitävät asiat yksinkertaisina antamalla vieraillesi vastauksen heti hääsivustosi kautta”

Yksi tärkeimmistä huolenaiheitasi suunnitellessasi häät on budjetti – Vieraiden lukumäärällä on vaikutuksia ruokaan, istuimiin, vastaanottopaikkaan ja moniin muihin tekijöihin – joten et’ei halua odottaa, että RSVP: t pääsevät sisään.

Häämallin käyttäminen ulkoisella RSVP-toiminnolla on ehdottomasti fiksin tapa pitää budjettisi ja vieraasi järjestäytyneinä.

Ajattele vain kuinka paljon aikaa, rahaa ja stressiä voisit säästää sitoutumalla tapahtumapaikoihin ja ateriapalveluihin ennemmin kuin myöhemmin!

Varmistuminen siellä’s Hääsivustomallisi RSVP-lomake antaa vieraille helpon vahvistaa tulevansa. Numeroiden vahvistaminen voi säästää aikaa + rahaa samalla tavalla’Voin varata tapahtumapaikkoja ja ateriapalveluita aikaisemmin.

2. Päivän logistiikka- ja häätiedot

“Tämän oppaan häämallien avulla on helppo kommunikoida logistiikka kuten paikat, aloitusajat, majoitustiedot jne. Suoraan vieraille.”

Häät-verkkosivustosi on ihanteellinen tapa saada ystävät ja perheesi innostumaan erityisestä päivästäsi. Mutta ellet vieraasi tiedä minne mennä, mihin aikaan heidän on saapua ja onko heidän lajiteltava majoitusta vai ei – voit juhlia itse viettää!

Pidä silmäsi kuorittuina häät-verkkosivustojen mallien suhteen, jotka välittävät tärkeät tiedot tehokkaasti – onko se’s monisivuinen tai yhden sivun pitkä vieritysmalli. Me’Tarkastellaan alla olevia erityyppisiä häät-verkkosivusto malleja.

Se’on myös syytä miettiä, tarvitsetko (tai haluatko) kommunikoida kaiken edellä mainitun kanssa. Esimerkiksi jos sinä’Kun pidät pienempiä, henkilökohtaisempia häät vain kourallisen vieraiden kanssa, sinun ei ehkä tarvitse murehtia ‘asioita tehtävänä’ tai ‘majoitus’ tiedot.

Valitsemalla selkeästi tiedon välittävän häämallin voi olla todellinen hengenpelastaja suuren päivän lähestyessä. Varo malleja, joissa sivu on varattu tärkeille tiedoille tai riittävästi tilaa, jotta voit lisätä sen.

3.Suunnat tapahtumapaikkoihin (mieluiten karttojen kanssa!)

“Jos ihmiset voivat’t löytää hääpaikkasi, niin sekä sinä että vieraasi päädytte pettymään. Hääsivustomallin valitseminen, joka selkeästi ilmoittaa paikan (ja näyttää parhaiten, missä kartalla!), On avain.”

Jotta voit jakaa erityisen päiväsi ystävien + perheen kanssa, se’On todella tärkeää, että hääsivustosi ilmoittaa vieraille selkeästi tapahtumapaikan ja vastaanoton sijainnin.

Parhaimmissa häät-verkkosivujen malleissa on varattu tila erityisesti sinulle, jotta voit jakaa tärkeitä matkatietoja, ja niihin sisältyy usein kartta varmistaaksesi, ettei kukaan eksy..

Kuvittele, kuinka kätevää vieraiden olisi saada kartta muutaman napsautuksen päässä älypuhelimellaan. Se helpottaisi matkasuunnitelmien järjestämistä paljon ja toivottavasti minimoi myöhässä saapumiset.

Ohjeiden tarjoaminen tapahtumapaikalle antaa vieraille mahdollisuuden kulkea omalla tiellä hääihisi. Se tarkoittaa myös sitä, että voitit’t saa kuormia puheluita, tekstejä ja whatsApp-sovelluksia päivältä kysyen kuinka päästä sinne.

Kaikki suositetut hääsivustomallimme (alla) sisältävät omat matkasivut. Useimmat sisältävät myös kartan selkeyden lisäämiseksi (tai tarjoavat mahdollisuuden lisätä karttaa tarvittaessa).

4.On sisäänrakennettu rekisteri

“Koska integroitu rekisteri häät-verkkosivustomallillesi, lahjojen ostaminen on vieraillesi erittäin helppoa. Se myös varmistaa, että he eivät’t ostaa jotain mitä et halua’t pidä tai tarvitse!”

Valitsemalla hääsivustomallin, jossa on integroitu rekisteri, sinä’Voin yksinkertaistaa kaikkien osallistujien elämää.

Voit rekisteröidä myymälät nopeasti’olet valinnut (esim. sänky, kylpy & Beyond, Amazon jne.) Korosta lahjat, joista pidät eniten, ja tee oikean ostaminen helpoksi – säästät vieraille aikaa ja vaivaa ja estä sekaannukset.

Sen varmistaminen, että häät-verkkosivustomallisi voi integroida rekisterivalinnat, helpottaa elämää kaikille. Sen avulla voit ilmoittaa arvostetuimpia tuotteita ja kokemuksia, jolloin lahjojen ostaminen on mahdollisimman helppoa vieraillesi.

5.Valokuvien galleria (tai mahdollisuus lisätä galleria!)

“Gallerian lisääminen hääsivustomallillesi on helppo jakaa onnellisia muistoja sitoutumisestasi aina vieraiden poissilmäisiin hymyihin vastaanoton lopussa..”

Kaikki rakastavat valokuvaa, olipa se sitten’s #nofilter Instagram -kuvake tai uusi valokuvatunniste Facebookissa – me kaikki rakastamme pelastamaan onnellisia muistoja pohtimaan.

Parhaimmissa häät-verkkosivujen malleissa on varattu tila, jotta voit tallentaa ja lähettää valokuvia – tai ainakin heille’Sen lisääminen on helppoa sivustollesi.

Ja jos sinä’sitten et ole tyytyväinen mallisi oletusgalleriaan se’Sitä on todella helppo säätää miltä se näyttää. Kaksoisnapsauta ja säädä asetuksia tai vedä toiseen galleriaan / näyttövaihtoehtoon editorin työkaluriviltä!

Ehkä kannattaa jopa harkita palkkiojärjestelmän maksamista. Tämä on hieno tapa lisätä tallennustilaa, jotta voit ladata vielä enemmän valokuvia tai jopa sisällyttää napsautuksia vierailta.

Valokuvat ovat loistava tapa tallentaa ja jakaa muistoja hääihisi. Parhaisiin häämalleihin kuuluvat galleriat, diaesitykset, kehykset, mosaiikit ja paljon muuta napsahduksiasi varten. Jos sinä’kiireessä, voit käyttää vain mallin oletuskehyksiä – yksinkertaista ja tehokasta.

6.Tapa kertoa tarinasi

“Paras häät verkkosivusto malleja don’t eivät kommunikoi vain päivälogistiikassa, ne osoittavat myös rakkautesi maailmalle”

Häät verkkosivustomallit voivat herättää romanttinen tarinasi elämään valokuvien avulla paljastamalla tietoja sivulla vierittämällä tai jopa yksinkertaisilla, aliarvioiduilla tekstilohkoilla.

Voit pysyä oletusmallimallissa tai leikkiä sen kanssa ja kertoa tarinasi todella ainutlaatuisella tavalla.

Parhaissa hääsivustojen malleissa on melkein aina varattu tilaa sinulle ja kumppanillesi kertoa tarinasi – ja miksi sen ei pitäisi’t se ?! Tämä on tilaisuutesi laittaa Romeo + Julia häpeään ja osoittaa rakkautesi maailmalle. Etsi mielenkiintoisia tapoja jakaa iloasi valokuvien, tekstin tai yhdistelmän avulla kahdella!

PARHAIN HÄTÄN WEB-SIVUSTOJEN MALLIT

“Häät-verkkosivustomallisi tulisi heijastaa mielessäsi olevaa päivää ja sisältää kaikki olennaiset tiedot, jotta elämäsi pysyisi mahdollisimman stressittömänä.”

Mutta niin monella mallipohjalla, mistä maapallolla aloitat?!

Jotta elämäsi olisi helpompaa sinulle, allasi’Löydämme suositeltujen hääsivustojen rakentajien hävittämät parhaat hääsivustojen mallit.

Alla olevissa käsin poimissa malleissa otetaan huomioon kuusi olennaista asiaa, jonka tiedät nyt häämallisi tarpeesi. Ne sisältävät tärkeimmät ominaisuudet, niitä on helppo muokata ja näyttää aivan kauniilta.

1) Wix-häämallit (yli 110 miljoonaa verkkosivustoa)

“Wix on meille tärkein hääsivustojen rakentaja, koska se tekee hääsivuston rakentamisen mahdollisimman helpoksi.”

Wixillä on yli 500 ammattimaisesti suunniteltua mallia, joista 23 on suunniteltu erityisesti häät varten.

Wix’Kuviot ovat hauskoja ja herättäviä, rohkeat ja värikkäät mallit istuvat klassisempien, puhtaan + valkoisten mallien rinnalla. Mistä tahansa teidänkin tyylisi ja tyylisi häät löydätte, ehdottomasti jotain’s makuusi Wixin kanssa.

Ja jos et’T?

No, onneksi Wix’Editoria on erittäin helppo käyttää, joten voit mukauttaa mitä tahansa mallia niin paljon kuin haluat tehdäksesi siitä omasi.

“Romanttinen hääkutsu” Sapluuna

pelata

Romanttinen hääkutsu -malli on ihana yhden sivun muotoilu, mikä tarkoittaa vieraiden älä’Ei tarvitse klikata ympäri löytääksesi tietoja, ne vain vierittävät alas – pitäen asiat mukavina ja kätevinä.

Onko tämä malli saanut….Useita sivuja vai onko se yhden sivun vieritys?

Tapa kertoa tarinasi?

Tapa vieraille heti RSVP?

Tila päivässä logistiikka ja yksityiskohdat?

Tila tapahtumapaikoille + ohjeet?

Valinnainen kartta reittiohjeita varten?

Integroitu rekisteri?

Valokuvien galleria?

Vapaus mukauttaa tätä mallia? 9/10
Yhden sivun Scroll
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(helppo lisätä)

“Funky Engagement” Sapluuna

pelata

Rakastan todella omituista ja hauskaa tyyliä ‘Funky Engagement’ malli tarjoaa. Se’on erittäin tehokas välittämään kaikki tärkeät tiedot kotisivulta käyttämällä hienoja grafiikoita ja katkoviivoja opastamaan vieraita läpi jokaisen suuren päivän vaiheen (muistuttaen samalla hienovaraisesti asioista, jotka heidän on järjestettävä!)

Mitä varten’arvoinen, uskon todella, että tämä malli on loistava vaihtoehto kaikille pariskunnille, jotka etsivät silmäänpistävää hääsivustoa, joka tekee elämästä myös vieraillesi uskomattoman helppoa.

Onko tämä malli saanut….Useita sivuja vai onko se yhden sivun vieritys?

Tapa kertoa tarinasi?

Tapa vieraille heti RSVP?

Tila päivässä logistiikka ja yksityiskohdat?

Tila tapahtumapaikoille + ohjeet?

Valinnainen kartta reittiohjeita varten?

Integroitu rekisteri?

Valokuvien galleria?

Vapaus mukauttaa tätä mallia? 9/10
Useita sivuja
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;

“Häät sivusto” Sapluuna

pelata

Entä tämä viileä ja värikäs häät verkkosivusto malli!? Sinä’Rakastan rohkeita värivalintoja, vieritettäessä sivuttain sivun välillä ja erittäin tyyliteltyjä kuvia.

Toisin kuin aikaisemmassa suunnittelussa, tämä Wix-hääsivustomalli pitää asiat rajoittuneina vain välttämättömyyteen. Tämän avulla voit luoda todella silmäänpistävän hääsivuston, joka heijastaa erityistä päivääsi.

Onko tämä malli saanut….Useita sivuja vai onko se yhden sivun vieritys?

Tapa kertoa tarinasi?

Tapa vieraille heti RSVP?

Tila päivässä logistiikka ja yksityiskohdat?

Tila tapahtumapaikoille + ohjeet?

Valinnainen kartta reittiohjeita varten?

Integroitu rekisteri?

Valokuvien galleria?

Vapaus mukauttaa tätä mallia? 9/10
Useita sivuja
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(mutta rajoitettu)
&# 10004;
(mutta rajoitettu)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(helppo lisätä)

Tee Wix-hääsivustosi nyt

2) Ruuturuudun häämallit (yli miljoona sivustoa)

“Squarespace on yksi suosituimmista hääsivustojen rakentajista, koska se auttaa sinua luomaan silmäänpistävän hääsivuston, joka on kuvakeskeinen ja huomion herättävä!”

Squarespace tarjoaa yli 80 mallipohjaa, joista 6 on suunniteltu erityisesti häät.

Rakastamme Squarespacea’Häämalleja, koska ne ovat joitain parhaimmista Internetissä saatavilla olevista!

Squarespace-häämallit ovat puhtaita ja niissä on huippuluokan, kiillotettu tunnelma. Ne rohkaisevat sinua käyttämään paljon kuvia, joten se’On syytä varmistaa, että sinulla on tarpeeksi laadukkaita kuvia ennen sisään hyppäämistä.

Squarespace on myös yksi parhaista rekisterintegraatioista! Se’Se on erittäin helppo asentaa ja voit jopa lisätä kuvia lahjoista’haluaisin eniten mukavuuden lisäämiseksi!

“poju” Sapluuna

pelata

Sinä’Huomaat, että Sonny on loistava malli näyttää paljon suuria, korkealaatuisia valokuvia, jotka kiinnittävät vieraasi huomion.

Onko tämä malli saanut….Useita sivuja vai onko se yhden sivun vieritys?

Tapa kertoa tarinasi?

Tapa vieraille heti RSVP?

Tila päivässä logistiikka ja yksityiskohdat?

Tila tapahtumapaikoille + ohjeet?

Valinnainen kartta reittiohjeita varten?

Integroitu rekisteri?

Valokuvien galleria?

Vapaus mukauttaa tätä mallia? 7/10
Useita sivuja
(mutta jokainen sivu on pitkä vieritys)
&# 10004;
(lähinnä valokuvien kanssa)
&# 10004;
&# 10004;
(Rajoitettu)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;

“Aubrey” Sapluuna

pelata

Squarespace’s Aubrey-malli saattaa olla yksi yksinkertaisimmista häämalleista turmeltuneessa mallissa, mutta se’s myös yksi kauneimmista.

Kuitenkin’on syytä pitää mielessä, että Squarespace on myös helppo käyttää muokkaamiseen, joten valokuvakallioille omistetun sivun lisäämiseen tai jopa tarinan esittelyyn ja henkilökohtaisten tietojen jakamiseen ei pitäisi olla mitään ongelmia..

siellä’Sillä ei ole karttaa sijaintien auttamiseksi, mutta Squarespace’s ‘Karttalohko’ voidaan lisätä nopeasti, jos luulet sen’Autan vieraita. Ruututila-sivustot koostuvat monista eri lohkoista, ikään kuin rakentaisi jotain Legon kanssa.

Onko tämä malli saanut….Useita sivuja vai onko se yhden sivun vieritys?

Tapa kertoa tarinasi?

Tapa vieraille heti RSVP?

Tila päivässä logistiikka ja yksityiskohdat?

Tila tapahtumapaikoille + ohjeet?

Valinnainen kartta reittiohjeita varten?

Integroitu rekisteri?

Valokuvien galleria?

Vapaus mukauttaa tätä mallia? 7/10
Useita sivuja
&# 10008;
&# 10004;
&# 10004;
(Rajoitettu)
&# 10004;
(Rajoitettu)
&# 10008;
&# 10004;
&# 10008;

“vanukas” Sapluuna

pelata

Squarespace -kadun Charlotte-häämalli on hieno yhdistelmä kahdesta edellisestä mallista, istuen jossain puhtaan ja tietokeskeisen välillä ‘Aubrey’ ja kuva-raskas ‘poju’.

Pidän todella siitä, kuinka Charlotte pitää asiat yksinkertaisina mutta kiinnostavina. Tärkeimmät yksityiskohdat esitetään selkeästi ja tehokkaasti helposti luettavilla kirjasimilla, jotka yhdistetään houkuttelevien kuvien rinnalle. Charlotte on loistava valinta hääsivustomallille, jos haluat pitää asiat yksinkertaisina mutta kauniina.

Onko tämä malli saanut….Useita sivuja vai onko se yhden sivun vieritys?

Tapa kertoa tarinasi?

Tapa vieraille heti RSVP?

Tila päivässä logistiikka ja yksityiskohdat?

Tila tapahtumapaikoille + ohjeet?

Valinnainen kartta reittiohjeita varten?

Integroitu rekisteri?

Valokuvien galleria?

Vapaus mukauttaa tätä mallia? 7/10
Useita sivuja
(mukana pitkät rullat)
&# 10008;
(vain valokuvat oletuksena)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
&# 10004;
&# 10008;

Luo Squarespace-hääsivustosi nyt

3) Weebly Wedding -verkkosivustot (yli 40 miljoonaa verkkosivustoa)

“Weebly on erinomainen valinta hääsivustollesi, koska sen avulla on helppo ja nopea rakentaa upea verkkosivusto. Loppujen lopuksi sinä’sinulla on tärkeämpää tekemistä ajastasi kuin tehdä verkkosivusto – kuten suunnitella häät!”

Weebly tarjoaa yli 50 mobiililaitteisiin reagoivaa teemaa (Weebly-speak for templates), mutta vain kourallinen hääkohtaisia ​​teemoja.

Joten kyllä, kun et’t saa niin paljon mallivalintaa (anteeksi, teema!) kuin mitä teet Wixin tai Squarespaceen kanssa’s ei välttämättä ole huono asia. Itse asiassa yksi suosikkiasioistani Weeblyssä on, että se ei toimi’t halvata sinut valinnalla.

Se’S on myös uskomattoman käyttäjäystävällinen, mikä helpottaa hääsivustomallin muokkaamista ja tekee siitä yhtä ainutlaatuisen kuin hääpäiväsi tulee!

“Cento” Teema

pelata

Luulen, että Weebly’s ‘Cento’ hääteema saattaa olla yksi suosikkimalleistani tässä luettelossa toistaiseksi! Ei vain erittäin puhdas ja paljon tyhjää tilaa, mutta siellä’siellä on paljon tilaa herättäville kuville ja tärkeä tieto myös.

minä’Olen suuri fani tästä mallista’huomiota kuvien merkitykseen. Mahdollisuus näyttää valokuvia tapahtumapaikastasi on hieno tapa luoda sirinä ja saada ihmiset innostumaan. Jos vieraat näkevät, kuinka kaunis tapahtumapaikka on ennen kuin he pääsevät hääihisi, kuvittele kuinka puhallettu he tulevat olemaan!

Onko tämä malli saanut….Useita sivuja vai onko se yhden sivun vieritys?

Tapa kertoa tarinasi?

Tapa vieraille heti RSVP?

Tila päivässä logistiikka ja yksityiskohdat?

Tila tapahtumapaikoille + ohjeet?

Valinnainen kartta reittiohjeita varten?

Integroitu rekisteri?

Valokuvien galleria?

Vapaus mukauttaa tätä mallia? 8/10
Yhden sivun Scroll
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(ei oletuksena, mutta voidaan lisätä)
&# 10008;
&# 10008;

“Puhtaat linjat” Teema

pelata

Weebly’s ‘Puhtaat linjat‘ teema todella muistuttaa minua neliöstä’s ‘vanukas’ malli yllä. Tämä johtuu siitä, että molemmat ilmaisevat sisältöä selkeästi ja helposti luettavalla tavalla, mutta löytävät silti tilaa sisällyttää paljon herättäviä kuvia, kuten täysleveä kuvia tai gallerioita.

Onko tämä malli saanut….Useita sivuja vai onko se yhden sivun vieritys?

Tapa kertoa tarinasi?

Tapa vieraille heti RSVP?

Tila päivässä logistiikka ja yksityiskohdat?

Tila tapahtumapaikoille + ohjeet?

Valinnainen kartta reittiohjeita varten?

Integroitu rekisteri?

Valokuvien galleria?

Vapaus mukauttaa tätä mallia? 8/10
Yhden sivun Scroll
(voi lisätä lisää sivuja tarvittaessa)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(Voidaan lisätä)
&# 10008;
&# 10008;

Luo Weebly-hääsivustosi nyt

4) Solmu

“Knot on erikoistunut hääsivustojen rakentaja, joka tekee vain verkkosivustoja…sinä arvasit sen…häitä! Niiden mallipohjat ovat kaikki sisällöltään samanlaisia, mutta ulkonäöltään ja muotoilultaan vaihtelevat suuresti.”

Knot tarjoaa noin 150 teemakuviota, joista kaikki on suunniteltu hääsivustoille – mikä ei ole’t liian yllättävää!

Toisin kuin Wix ja Squarespace, The Knot ei’t tarjoamaan massiivisesti erilaisia ​​häämallimalleja. Sen sijaan se käyttää samaa rakenteellista luurankoa ja venyttää sen sijaan uuden mallin sen päälle.

Eri mallien testaaminen The Knot -laitteella on kuin saman auton koeajo, mutta eri väreissä, yli ja uudelleen. Wixin kanssa kunkin mallin kokeilu on kuin erilaisen auton ajaminen joka kerta.

Tämä ei ole’t välttämättä huono asia kuin solmu’S-mallit sisältävät kaikki tarvitsemasi välttämättömyydet, mutta jos’uudelleen sen jälkeen, kun on jotain hieman herättävää tai ainutlaatuista, voi olla syytä harkita joitain yllä olevista malleista.

“fall” Teema

pelata

minä’m tikkari syksylle’Ihastuttavat akvarellityyliset kukat, jotka kehystävät sivumallin, ja jotka auttavat lukijaa’huomiota kunkin sivun keskellä olevaan tärkeään sisältöön varmistaen, että vieraat eivät’kaipaat mitään.

Tämä on erittäin suoraviivainen teemasuunnittelu ja sisältää kaikki tärkeimmät asiat ylänavigointipalkissa, joka pitää asiat järjestettynä ja helppona tiedonhakijoille..

Onko tämä malli saanut….Useita sivuja vai onko se yhden sivun vieritys?

Tapa kertoa tarinasi?

Tapa vieraille heti RSVP?

Tila päivässä logistiikka ja yksityiskohdat?

Tila tapahtumapaikoille + ohjeet?

Valinnainen kartta reittiohjeita varten?

Integroitu rekisteri?

Valokuvien galleria?

Vapaus mukauttaa tätä mallia? 3/10
Yhden sivun Scroll
&# 10004;
(Rajoitettu)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
&# 10004;
&# 10004;

Solmu’s Kukkamalli on erittäin houkutteleva ja helppo silmiin, mutta meiltä puuttuu niin paljon mukautuksia tai persoonallisuutta kuin meillä muilla’olen tarkastellut tätä keskustelua. Se olisi hyvä valinta pariskunnille, jotka haluavat hääsivuston, mutta eivät’t halua viettää liikaa aikaa rakentamiseen.

“Värillinen liitu-musta” Teema

pelata

‘Värillinen liitu’ on paljon nykyaikaisempi teema kuin ‘fall’ (edellä). Värit ovat lihavoituja, mutta aliarvioituja, ja mustalla taustalla korostetaan lisäämiäsi tietoja.

Yhden sivun vieritys pitää navigoinnin yksinkertaisena ja selkeänä. Tämä minimoi vieraiden mahdolliset sekaannukset ja viestii tärkeän logistiikan selkeästi helposti luettavissa olevilla kirjasimilla.

Onko tämä malli saanut….Useita sivuja vai onko se yhden sivun vieritys?

Tapa kertoa tarinasi?

Tapa vieraille heti RSVP?

Tila päivässä logistiikka ja yksityiskohdat?

Tila tapahtumapaikoille + ohjeet?

Valinnainen kartta reittiohjeita varten?

Integroitu rekisteri?

Valokuvien galleria?

Vapaus mukauttaa tätä mallia? 3/10
Yhden sivun Scroll
&# 10004;
(Rajoitettu)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
&# 10004;
&# 10004;

Jälleen se’On syytä korostaa, että Solmu on paljon rajoitetumpi kuin aikaisemmat me mallit’olet katsonut, mutta sen teemat sisältävät kaikki olennaiset asiat’d tarvitsemme häät verkkosivuilla. Jos sinä’uudelleen todella kiire sitten se’kannattaa katsoa, ​​mutta jos voit viettää jopa tunnin tai kaksi enemmän, niin se’Kannattaa katsoa Wix- tai Squarespace-valokuvia inspiroivien häämallisuunnitelmien löytämiseksi.

5) Appy pari

“Appy Couple on erikoistunut hääsivustojen rakentaja, joka tarjoaa laajan valikoiman kauniita kuvioita, joita voit kokeilla. Vaikka se’Ei niin monipuolinen kuin Wix tai yhtä kaunis kuin Squarespace, se voi viedä osan stressistä hääsivuston luomisesta.”

Appy Couple tarjoaa sinulle useita satoja hääsivustojen teemoja, joita voit kokeilla, mikä todella kuulostaa paljon, joten jos valitset halvasi valinnan, varo!

Kuitenkin aivan kuten The Knot, nämä ovat enemmän teemamuutoksia kuin todelliset koko sivuston kattavat mallipohjat. Ainoa todellinen muutos, jonka voit tehdä, on haluatko yhden sivun vierittävän verkkosivun vai monisivun.

Tämä voi rajoittaa räätälöintien määrää, jota haluat ehkä tehdä sivustosi yksilöllisyyden lisäämiseksi.

“Eukalyptus” Teema

pelata

‘Eukalyptus’ teema on kaunis, älykäs ja erittäin ammattimainen. Se muistuttaa minua hieman kalliimmasta The Knot -versiosta’s ‘fall’ teema (yllä).

Mielestäni suosikki asiani tässä häämallissa – lukuun ottamatta sen kaunista muotoilua – on, että se tekee kaikesta erittäin kätevän vieraille, mikä on todella tärkeätä kirjassani.

Onko tämä malli saanut….Useita sivuja vai onko se yhden sivun vieritys?

Tapa kertoa tarinasi?

Tapa vieraille heti RSVP?

Tila päivässä logistiikka ja yksityiskohdat?

Tila tapahtumapaikoille + ohjeet?

Valinnainen kartta reittiohjeita varten?

Integroitu rekisteri?

Valokuvien galleria?

Vapaus mukauttaa tätä mallia? 2/10
Useita sivuja
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(täytyy lisätä editorista)
&# 10004;
&# 10004;

“Keskiyö Manhattanilla” Teema

pelata

‘Keskiyö Manhattanilla’ teema on erittäin huippuluokan muotoilu, joka kiinnittää huomion ja huutaa ‘tämä tulee olemaan yksi hevert of evert!’

Siitä huolimatta, että se on yhden sivun vieritysmalli’paljon tilaa tilaa valokuvien jakamiseen.

Yhden sivun verkkosivustoilla on tunnetusti vaikea tasapainottaa kirjoitetun sisällön ja kuvia. Tämä teema tekee hienoa työtä auttamalla sinua kommunikoimaan olennaisen tiedon kanssa samalla jakaen myös päivän ilon.

Onko tämä malli saanut….Useita sivuja vai onko se yhden sivun vieritys?

Tapa kertoa tarinasi?

Tapa vieraille heti RSVP?

Tila päivässä logistiikka ja yksityiskohdat?

Tila tapahtumapaikoille + ohjeet?

Valinnainen kartta reittiohjeita varten?

Integroitu rekisteri?

Valokuvien galleria?

Vapaus mukauttaa tätä mallia? 2/10
Yhden sivun Scroll
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(täytyy lisätä editorista)
&# 10004;
&# 10004;

YHTEENVETO:
PARAS HÄÄN WEB-SIVUSIMERKKI MYÖS

Tämä artikkeli on hyödyllinen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me