Räätälöityjen tuotemerkkien arvostelu: onko se paras logon generaattori sinulle?


Räätälöityjen tuotemerkkien arvostelu

Räätälöityjen tuotemerkkien arvostelu


luokitus

5/5 tähteä

Katso räätälöidyt tuotemerkit

 • Helppokäyttöinen tuotemerkkialusta, jonka avulla voit suunnitella logon muutamassa minuutissa
 • Yksi markkinoiden parhaimmista logogeneraattoreista
 • Täysi valikoima edistyneitä tuotemerkkityökaluja saatavana premium-suunnitelmasta

Katsaus Fred Isaac

Viimeksi päivitetty 10. kesäkuuta 2019

Räätälöityjen tuotemerkkien tehtävänä on auttaa tavallisia ihmisiä rakentamaan poikkeuksellisia tuotemerkkejä verkossa.

Mitä paremmin brändisi näyttää, sitä parempi se on’aiotaan esiintyä.

Ihmiset käyttävät todennäköisemmin palveluitasi, ostavat tuotteitasi tai käyvät vain verkkosivustollasi, jos sinulla on ammattimaista brändäystä. Sinä et’Ei tarvitse olla monikansallinen jättiläinen, kuten McDonald’tai Nike, jotta sinulla olisi loistava logo.

Joten miten voit luoda tyylikkään logon sivustollesi sijoittamatta paljon aikaa ja rahaa??

Astu eteenpäin räätälöityjen tuotemerkkien kanssa.

Tailor Brands on koneoppimisväline, joka auttaa yrittäjiä ja verkkosivustojen omistajia suunnittelemaan voimakkaan brändäyksen. Sinä et’t tarvitse valtava suunnittelubudjetti ja et’t tarvitse teknisiä taitoja saadaksesi logo Tailor Brandsin avulla.

Se’S on yksi parhaimmista logonvalmistajista verkossa ja on auttanut yli kolme miljoonaa asiakasta.

Yrityksen mukaan uusi logo suunnitellaan joka toinen. Joten sen on tehtävä jotain oikein!

Tässä Tailor Brands -katsauksessa me’Katsotaan seuraavaa:

 • hinnoittelu
 • Asiakaspalvelu
 • Suunnittelun laatu
 • Muita räätälöityjä tuotteita…
 • Ja paljon enemmän!

Voit päättää, ovatko Räätälittäjät-merkit oikea työkalu logon luomiseen. Parasta on: logon suunnittelu Tailor Brandsiin on ilmaista. Voit nähdä miltä se näyttää ensin ennen kuin päätät ostaa sen.

1

Räätälöityjen tuotemerkkien arvostelu: Hyödyt & Haittoja

Plussat miinukset

Kolme parasta räätälöityä tuotemerkkiä# 1

# 2

# 3

Helppokäyttöisyys
Tämä on ensimmäinen asia, joka korostettiin Tailor Brands -katsauksessa. Alusta on erittäin suoraviivainen ja logosuunnittelun saaminen on uskomattoman kivutonta. Valmiin tuotteen esittely on myös korkealaatuista.
Lisätuotteet
Tailor Brandsin käyntikortteista sähköpostien allekirjoituksiin ja sosiaalisen median ohjeisiin, täysi tuotevalikoima ylittää logot. Tailor Brands haluaa olla paljon enemmän kuin logonvalmistaja; se haluaa olla täydellinen ratkaisu tuotemerkkitarpeisiisi.
Hyvää vastinetta rahalle
Laaja valikoima täydentäviä tuotteita ja palveluita tarkoittaa, että Tailor Brands on vastinetta rahalle. Hinnoittelu (lisätietoja tästä myöhemmin) esitetään selvästi verkkosivustolla, ja jokainen suunnitelma tarjoaa vakiona kiinteät ominaisuudet. Mitä’enemmän, saat ilmaisen valikoiman logoja – mitä’Sillä on parempi vastine rahalle?
Kaksi tärkeintä räätälöityä tuotemerkkiä# 1

# 2

Ei puhelintukea
Kuten kukaan teistä, jotka on luonut verkkosivun, tietää, puhuminen puhelimella voi olla valtava apu. Niin se’on vähän haittapuoli, jota Tailor Brands ei tee’t tarjoa puhelintukea. Sähköpostituki on kuitenkin nopeaa ja hyödyllistä, ja sivusto on täynnä perusteellisia oppaita.
Rajoitettu räätälöinti
Tailor Brands ei tarjoa yksilöllistä neuvottelua suunnittelijan kanssa ainutlaatuisen henkilökohtaisen logon toimittamiseksi. Mutta se’Tailor Brands -logojen tärkeätä muistaa ei ole valmiiksi valmistettu, ja voit tehdä korjauksia, kuten fontti- ja värimalleja. Logot luodaan paikan päällä niiden tietojen perusteella, jotka olet antanut yritykselle.

2

Kuinka käytät räätälöityjä tuotemerkkejä & Mitä saat

“Kesti alle 10 minuuttia, ennen kuin Tailor Brands antoi minulle täydellisen yritysidentiteetin.”

Tailor Brands -arviointia varten päätimme laittaa tämän tarjouksen yritykselle’testin kotisivu.

Saadaksesi logo Tailor Brandsiin, sinun on vastattava lyhyeen kyselyyn yrityksestäsi ja tuotemerkeistäsi. Tämä sisältää haluamasi fontit ja yrityksen’nimi on.

Nukkejuoksuksemme perustimme vintage-autoyrityksen…

Räätälöityjen merkkien logon luominen Vaihe 1Anna Tailor Brandille tuotemerkkiäsi koskevat tiedot ja se suunnittelee sinulle tyylikkään logon.

Palkki kertoo kuinka paljon prosessista on jäljellä loppuun.

Räätälöityjen merkkien logon luominen, vaihe 4Räätälöityt tuotemerkit perustavat logosi siihen, minkä tyylin valitset sille mieluummin.

Voit valita, haluatko logon kuvakkeen, nimen tai alkukirjaimen perusteella, ja voit kokeilla erilaisia ​​fonttityylejä.

Suosituin vinkki: Saadaksesi kaiken irti räätälöityistä tuotemerkeistä, ajattele yritystäsi ennen aloittamista. Onko se muodollista vai hauskaa? Tuote tai palvelu? Paikallinen vai kansallinen? Suunnittele yrityksesi’Identiteetti auttaa ensin räätälöitäviä tuotemerkkejä luomaan sinulle oikean logon.

Kerran sinä’valmis, räätälöity tuotemerkki’ algoritmi tuottaa useita logovaihtoehtoja vastauksiesi perusteella. Voit nähdä, kuinka kukin näyttäisi esimerkiksi käyntikortteihin, laukkuihin ja T-paitoihin.

Tässä’s valitsemamme logomme verkkosivun kotisivulla, esimerkiksi:

Räätälöityjen tuotemerkkien valmis logoTailor-tuotemerkkien avulla voit nähdä, että tuotemerkkisi unelmistasi tulee todellisuus silmiesi edessä.

Kaiken kaikkiaan löysimme räätälöityjä tuotemerkkejä’ järjestelmä sujuva, dynaaminen ja jopa hauska! Pidimme siitä, että voit palata takaisin edelliselle sivulle’olet tehnyt virheen aloittamatta uudelleen.

Huolestunut siitä, että räätälöity tuotemerkki kuulostaa liian robottiselta?

Don’t olla. Toki, Räätälöintibrändit on automatisoitu, mutta ei’t vain churn out logot satunnaisesti. Tulokset ovat erittäin henkilökohtaisia, koska ne’uudelleen annettujen tietojen perusteella. Se’On melko harvinaista nähdä tämä yksilöllisyyden taso edulliseen logogeneraattoriin.

Se’tykkää työskennellä suunnittelijan kanssa ilman vinssiä indusoivia laskuja lopussa! Tietysti voitit’t saada täsmälleen sama luovuus kuin työskennellä kokopäiväisen suunnittelijan kanssa. Mutta jos sinä’työskentelemme budjetissa, don’t tiedä mistä aloittaa, tai älä’Haluat selata tuhansia grafiikoita, Tailor Brands on loistava vaihtoehto.

3

Onko Tailor-tuotemerkkejä helppo käyttää?

Yksinkertaisuus on räätälöityjä tuotemerkkejä’ ainutlaatuinen myyntipiste. Se’se on sellainen työkalu, jota rakastamme, koska se demokratisoi verkkosivujen suunnittelun – yhtäkkiä kuka tahansa voi saada loistavan logon tuotemerkkiinsä!

Antaa’s kaivaa vähän syvemmälle.

Perinteisesti saat tyylikkään logon sinulle’d on työskenneltävä ammattimaisen suunnittelijan kanssa. Tähän liittyy ennakkomaksu ja paljon edestakaisin keskusteluja. Palvelun lopussa et ehkä edes ole haluamallasi logolla!

Mutta luodaksesi erinomaisen logon Tailor-tuotemerkeissä, sinun tarvitsee vain tehdä:

 • Kohta
 • Klikkaus
 • Tyyppi

Se’se on todella selkeä.

Tässä’s esimerkki räätälöityjen tuotemerkkien prosessista:

Räätälöityjen merkkien logon luominen, vaihe 2Tailor Brands käyttää logon luomiseen tietoja, jotka kerrot sille yrityksestäsi

Koska työkalu on niin helppo käsitellä, se on’on mahdollista kokeilla sitä useita kertoja, kunnes löydät parhaan logon sinulle.

Kerran sinä’olet löytänyt suunnittelusi, sen mukauttaminen uusilla fonteilla tai väreillä on erittäin intuitiivista. Mukauttaminen saattaa tuntua hiukan rajoitetulta, jos mielessäsi on selkeä idea haluamastasi logosta. Mutta useimmille ihmisille mallit ovat enemmän kuin tarpeeksi. siellä’Se ei myöskään estä logon ottamista ja Adobe-kaltaisten työkalujen jazzistamista entisestään.

Räätälöityjen tuotemerkkien avulla on myös erittäin helppo esikatsella logosi näyttämistä ennen kuin päätät ostaa sen.

Voit ladata logosi korkearesoluutioisena PNG- tai JPEG-muodossa online-käyttöä varten tai tulostettavana Vector EPS-tiedostona (vain premium-suunnitelmassa – lisää suunnitelmista myöhemmin).

Saadaksesi selville kuinka helppoa räätälöityjä tuotemerkkejä on käyttää, anna se siirtyä alla olevaan painikkeeseen…

4

Suunnittelu: Kuinka hyvät ovat räätälöityjen merkkien logot?

Joten räätälöityjä tuotemerkkejä’ logot on helppo valmistaa, mutta ovatko ne hyviä?

Yksi tärkeä asia on sanoa, että Tailor Brands on erittäin läpinäkyvä. Olitko mielestäsi logo hyvä, huono tai ruma siellä’s ei piilotettuja yllätyksiä. Se, mitä näet ruudulla, on miltä logosi näyttää.

Tailor Brands -logojen laatu on korkea, koska sen käyttämät logot ja fontit ovat hyvin kiillotettuja.

Räätälöidyt tuotemerkit luovat ainutlaatuisimmat mallit kilpailijoihinsa verrattuna. Se saa kuvansa kolmannelta valmistajalta nimeltä Noun Project, joka huolehtii kaikista kuvan lisensseistä’luoja.

Noun-projekti’s kuvakkeiden kirjasto on laaja ja tekniset tiedot ovat erittäin korkeat. Siksi Tailor Brands erottuu markkinoiden edullisista ja edullisista logonmuuntajista.

Tarkkaan ottaen, siellä’Sillä ei ole takuuta, että mallisi on ainutlaatuinen sinulle. Että’Se pätee tietysti myös työskentelyyn minkä tahansa suunnittelijan tai toimiston kanssa! Mutta Tailor Brands luo yli miljoona erilaista logovaihtoehtoa jokaiselle tilaukselle, joten se’On erittäin epätodennäköistä, että logosi voitti’t olla henkilökohtainen sinulle.

Räätälöidyt tuotemerkit kulkevat linjan yksinkertaisuuden ja kohtuuhintaisuuden sekä mallien laadun välillä. Se’siksi se’s erittäin hyvä vaihtoehto, jos sinä’uudelleen freelancerina, pienyrityksen omistajana tai yrittäjänä, joku, joka haluaa luoda brändin verkossa ensimmäistä kertaa tai vain jos’työskentelemme budjetissa, mutta älä’ei halua tehdä täysin kompromisseja laadusta.

Vain koska et’Minulla ei ole taskuja yhtä syviä kuin McDonald’s ei’t tarkoita, että sinun pitäisi tyytyä huonoon logosuunnitteluun, eikö niin?

Voinko merkitä Tailor Brands -logooni tavaramerkin?

Tämä on asiakkaiden yleinen kysymys, joten lähetämme sen Tailor Brandille.

Yhtiö kertoi meille, että jos haluat vapaasti käyttää logoasi ei-kaupalliseen tai kaupalliseen tarkoitukseen, jos haluat tavaramerkin,’Minun on puhuttava asianajajan kanssa.

Tämä johtuu siitä, että tavaramerkkilaki vaihtelee paikasta toiseen. Räätälöidyt tuotemerkit on “ei pysty antamaan juridista neuvoa” (emmekä ole me).

5

Räätälöityjen tuotemerkkien asiakastuki

Sekin maailman helpoimmalla työkalulla’Rohkaiseminen tuntemaan apua on käytettävissä, jos joudut jumiin. Joten nyt’Tailor Brand -katsauksessamme on aika puhua asiakastuesta.

Jos siellä’Yksi haittapuoli Räätälittäjille’s, että se ei’t tarjoa puhelintukea.

Verkkosivustojen rakentamisesta tiedämme, että puhelintuen hankkiminen on korvaamaton resurssi. siellä’Eikä mikään selittää asiaa ihmiselle.

Tämän jälkeen räätälöity tuotemerkki’ verkkosivustolla on vankka UKK-osio, joka sisältää täydellisiä ohjeita vastaamaan kiireellisimpiin kysymyksiisi.

Asiakastuki on saatavana online-lomakkeella tai sähköpostitse osoitteessa. Ensi käden kokemuksemme mukaan vastaukset ovat nopeita, huomaavaisia ​​ja hyödyllisiä. Tailor Brands sanoo, että sen tavoitteena on vastata 24–48 tunnissa. Saimme vastauksen kysymykseemme mukavasti tässä ikkunassa.

Osa tarjotusta tuesta on tietysti Tailor Brandien helppokäyttöisyys. Paljon kovaa työtä on tehty logon luomisprosessin tekemiseksi mahdollisimman helpoksi käyttää.

Me’Olemme suunnitelleet tonnia testilogoja räätälöityjen tuotemerkkien avulla, eivätkä ne ole koskaan tarvinnut apua.

6

Räätälöityjen tuotemerkkien hinnoittelu: Paljonko räätälöityjen tuotemerkkien kustannukset?

Joten kuinka paljon tämä kaikki maksaa? No Tailor Brands -katsaus ei olisi täydellinen ilman, että tarkastellaan hinnoittelua.

Tailor Brands -liittymäsuunnitelmia on kaksi:

 • Dynaaminen logo – 9,99 dollaria kuukaudessa tai 2,99 dollaria kuukaudessa, jos maksat koko vuoden
 • palkkio – 49,99 dollaria kuukaudessa tai 10,99 dollaria kuukaudessa, jos maksat vuodesta

siellä’s myös ylimääräinen alennus, jos kanssat kahden vuoden tilauksen.

Ja muistakaa se’s ILMAINEN leikkiä työkalulla ja luoda logo.

Molemmat suunnitelmat antavat sinulle:

 • Korkean resoluution logo
 • Läpinäkyvä PNG-tiedosto
 • Kaupallinen käyttölupa
 • Etuudet, mukaan lukien brändianalyysi ja erityiset kausilogot (suunnitelmasi ajaksi).

Se’On tärkeää huomata, että voit peruuttaa milloin tahansa sinä’Saat silti logosi ja kaupalliset oikeutesi. Sinä’Menetän vain meneillään olevat räätälöinnit olla Tailor Brands -asiakas.

Joten jos haluat vain hankkia logosi ja don’Jos haluat jatkuvaa kustannusta, suosittelemme maksamaan yhden kuukauden Dynamic Logo -suunnitelmassa. Mutta jos sinä’Kun olet tehnyt pitkän aikavälin investointisi tuotemerkkiisi ja olet laatinut kohtuullisen budjetin, niin vuosittainen Premium-suunnitelma on syytä tarkastella.

Tämä johtuu siitä, että iso ero näiden kahden suunnitelman välillä on se, että Premium-vaihtoehto on täysimittainen brändäysratkaisu. Räätälöityt tuotemerkit ovat kohtuuhintaisia ​​Premium-suunnitelmaan sisältyvien lisäominaisuuksien vuoksi.

Kustannukset ovat suunnilleen samat kuin markkinoilla toimivilla kilpailijoilla.

Räätälöityt tuotemerkit ovat hyvissä matkalla tullakseen paljon enemmän kuin logogeneraattoriksi. Se’S on yhden luukun palvelu monille tuotemerkkitarpeillesi. Jos haluat tehdä muutoksia logoon, sinä’Minun on oltava premium-suunnitelmassa.

Mikä johtaa meidät eteenpäin…

7

Räätälöidyt tuotemerkit: Lisäpalvelut & Tuotteet

Kirjaudu premium-suunnitelmaan Tailor Brandsin kanssa ja sinä’Meillä on pääsy vaikuttavaan valikoimaan tuotteita ja palveluita.

Tämä sisältää:

 • Logon koon muuttamistyökalu
 • Brändistrategianeuvonta
 • Käyntikorttien suunnittelutyökalu
 • Sosiaalisen median tuki (mukaan lukien Facebook-viestit ja ilmoitukset sekä sosiaalisen kannen suunnittelutyökalut)
 • Brändin online-ohjeet
 • Merkkituotteet
 • Merkkituotteet
 • Merkkituotteen vesileimatyökalu (täydellinen, jos sinäkin’taiteilija, joka myy kuvia verkossa)

Voitimme’t käy läpi ne kaikki täällä (tämä on Tailor Brands -arvostelu, ei myyntipiste), mutta me’Annan sulavan analyysin. Katso täydellinen luettelo Tailor Brands -sivustolta.

Räätälöidyt tuotemerkit’ lisäpalvelut ovat erityisen hyviä, jos sosiaalinen media on iso osa tuotemerkkiäsi’S läsnäolo verkossa. Se auttaa sinua laatimaan Twitter-, Facebook- ja Instagram-viestejä ja luomaan täydellisen kokoisia logoja ja kuvia jokaiselle näistä alustoista.

Voit myös saada tukea logon lisäämisessä sähköpostiviestiin. Nämä ovat sellaisia ​​siistit tehtävät, jotka voivat kuluttaa aikaa, varsinkin jos sinä’uudelleen ole kokenut suunnittelussa. Mutta on myös tehtäviä, jotka jos et’t tekevät oikein, voi tehdä brändistäsi amatööri.

siellä’Epäilemättä ylimääräiset työkalut auttavat sinua luomaan tehokkaan online-merkin. Hyvin kehitetty tuotemerkki merkitsee enemmän tuloja, joten kuukausittaiset kustannuksesi kannattavat pitkällä aikavälillä.

Kuitenkin, jos sinä’Haluatko pitää asiat yksinkertaisina, ne saattavat olla vain tarpeettomia komplikaatioita (kustannuksista puhumattakaan!)

Räätälöityjen tuotemerkkien käyntikorttiesimerkkiTailor-tuotemerkkien avulla voit nähdä logosi tosielämän tilanteissa, kuten käyntikortit! 8

Räätälöityjen tuotemerkkien arvostelu: johtopäätös

Räätälöity tuotemerkki on hyvä vaihtoehto, jos sinä’etsit nopeaa ja kustannustehokasta tapaa luoda logo.

Jos et’t sinulla ei ole aikaa tai rahaa sijoittaa ammattimaisesti suunniteltuun logoon tai sinä’huolestunut teknisistä taitoistasi’t tyhjästä, räätälöityt tuotemerkit saattavat olla vastaus.

Se antaa pienyritysten omistajille ja yhden miehen yhtyeen verkkokauppiaille mahdollisuuden lyödä painonsa yläpuolella tuotemerkkien areenalla ja kilpailla isojen poikien kanssa.

Jotkut teistä saattavat olla vasta aloittamassa tuotemerkkimatkalla. Saatat olla epävarma siitä, mitä haluat tai mitä’s käytettävissä. Räätälöidyt tuotemerkit ovat hyvä ensimmäinen pysäkki löytää logosuunnittelu, joka voi auttaa rakentamaan tuotemerkkiäsi’kuvan.

Kokenemat käyttäjät saattavat löytää räätälöintivaihtoehtoja vähän rajoitetuiksi tai heidät saatetaan lykätä esisuunniteltujen kuvakkeiden avulla.

Mutta Premium-suunnitelmassaan olevien ominaisuuksien ansiosta Tailor Brands voi tarjota myös pidemmän aikavälin palvelun. Se voi olla automatisoitu tuotemerkki konsultointi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me