Αναθεώρηση τιμολόγησης Bluehost 2020

Contents

Είναι το Bluehost’Τα σχέδια τιμολόγησης αξίζουν τα χρήματά σας?

επιλεγμένη τιμή bluehostΤο Bluehost είναι ένας δημοφιλής πάροχος φιλοξενίας που’φημίζεται για τη φιλοξενία του στο WordPress – και δεν είναι περίεργο, που του δόθηκε’είναι το συνιστώμενη φιλοξενία πάροχο από το ίδιο το WordPress!


Αλλά τι κάνουν το Bluehost’μοιάζουν οι τιμές; Αξίζει τα σκληρά κέρδη σας; Και έχει ακριβό κόστος ανανέωσης?

Εμείς’είμαι εδώ για να αποκαλύψω τα πάντα για το Bluehost’φιλοξενεί σχέδια, ώστε να μπορείτε να λάβετε την καλύτερη απόφαση για τον προϋπολογισμό σας.

Το Bluehost προσφέρει έξι διαφορετικούς τύπους φιλοξενίας, με πολλαπλά σχέδια και τιμές για κάθε ένα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση αρκετά γρήγορα, γι ‘αυτό και εμείς’πρόκειται να αναλύσετε κάθε τύπο φιλοξενίας ένας προς έναν, ώστε να μπορείτε να δείτε καλά τα σχέδια, τις τιμές και τις δυνατότητες που προσφέρονται.

Πρώτα, όμως, ας’ρίξτε μια γρήγορη ματιά στις γενικές τιμές που μπορείτε να περιμένετε από το Bluehost.

Τιμολόγηση Bluehost: Γρήγορη εμφάνιση

Το φθηνότερο πρόγραμμα Bluehost είναι κοινόχρηστη φιλοξενία, η οποία ξεκινά από 2,95 $ το μήνα και στη συνέχεια ανανεώνεται με την κανονική τιμή 7,99 $ ανά μήνα. Η πιο ακριβή επιλογή είναι η αποκλειστική φιλοξενία, η οποία ξεκινά από 79,99 $ ανά μήνα. Όλα τα σχέδια της Bluehost διαθέτουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και εκπτώσεις για νέους πελάτες. Στην πραγματικότητα, μπορείτε εξοικονομήστε έως και 64% ανά μήνα με το Bluehost’τιμές προσφοράς!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις τιμές εκκίνησης για κάθε τύπο φιλοξενίας, από φθηνότερες έως πιο ακριβές:

 • Κοινή φιλοξενία: 2,95 $ ανά μήνα, ανανεώνεται στα 7,99 $ ανά μήνα
 • Κοινή φιλοξενία WordPress: 2,95 $ ανά μήνα, ανανεώνεται στα 7,99 $ ανά μήνα
 • Φιλοξενία WooCommerce: 6,95 $ ανά μήνα, ανανεώνεται στα 13,99 $ ανά μήνα
 • Φιλοξενία VPS: 18,99 $ ανά μήνα, ανανεώνεται στα 29,99 $ ανά μήνα
 • Διαχείριση φιλοξενίας WordPress: 19,95 $ ανά μήνα, ανανεώνεται στα 29,99 $ ανά μήνα
 • Αφιερωμένη φιλοξενία: 79,99 $ ανά μήνα, ανανεώνεται στα 119,99 $ ανά μήνα

Εμείς’θα είμαστε εντελώς πρώτοι: Bluehost’οι τιμές είναι’t το φθηνότερο στην αγορά. Ωστόσο, προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής. Οτι’Γιατί το σκοράραμε 4,6 / 5 σε αυτόν τον τομέα. Η Bluehost προσφέρει πολλά περισσότερα για τα βασικά της σχέδια από ό, τι πολλοί από τους ανταγωνιστές της, οπότε διαβάστε για να μάθετε αν είναι’είναι ο σωστός πάροχος για εσάς.

Προσέξτε για: Τιμές προσφοράς

Όπως οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας, το Bluehost προσφέρει μειωμένες τιμές για νέους πελάτες. Αυτή η μειωμένη τιμή διαρκεί για τον πρώτο σας όρο και μετά ανανεώνεται στην κανονική τιμή μόλις τελειώσει αυτή η περίοδος.

Οι τιμές που βλέπετε στο Bluehost’Ο ιστότοπος, και οι τιμές που αναφέρονται παρακάτω, είναι μηνιαίες τιμές για συμβόλαιο 36 μηνών.

Εμείς’Θα κάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό για να καταστήσουμε σαφές πόσα μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε σε κάθε στάδιο φιλοξενίας.

Οτι’Γιατί παραθέτουμε το Bluehost’οι τιμές έκπτωσης για νέους πελάτες, καθώς και το κόστος ανανέωσης μόλις τελειώσει αυτή η περίοδος έκπτωσης. Αργότερα, εμείς’Θα συζητήσω τυχόν επιπλέον χρεώσεις που πρέπει να προσέξετε και τι περιλαμβάνει το Bluehost δωρεάν.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Διαβάστε τα πλήρη μας Αναθεώρηση Bluehost για μια λεπτομερή ματιά στα χαρακτηριστικά, την αξιοπιστία και άλλα – συμπεριλαμβανομένης της απόδοσής της στην έρευνά μας!
 • Συγκρίνω οι καλύτεροι πάροχοι Web Hosting στην ολοκληρωμένη αναθεώρησή μας
 • Αναζητάτε πολλά; Συγκρίνετε πάνω από 50 σχέδια καθώς εξετάζουμε το Οι φτηνότεροι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων

1

Τιμολόγηση Bluehost: Πόσο κοστίζει το Bluehost ανά μήνα?

Το Bluehost προσφέρει έξι τύπους φιλοξενίας: κοινόχρηστο, VPS, ειδικό, κοινόχρηστο WordPress, διαχειριζόμενο WordPress και φιλοξενία WooCommerce. Καθένα από αυτά έρχεται με τα δικά του σχέδια τιμολόγησης και τις δυνατότητες – όσο πιο εξελιγμένη είναι η φιλοξενία, τόσο περισσότερες δυνατότητες λαμβάνετε και τόσο περισσότερο κοστίζει, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω γράφημα.

γράφημα ανάλυσης τιμών bluehostΤο Bluehost προσφέρει έξι τύπους φιλοξενίας – εδώ μπορείτε να δείτε τις μειωμένες τιμές εκκίνησης για κάθε μία.

Ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω πίνακα για να πάρετε μια ιδέα για το πόσο κοστίζει κάθε τύπος φιλοξενίας:

Πρόγραμμα τιμολόγησης Φθηνότερο πρόγραμμα: Φτηνότερη τιμή έκπτωσης Πρόγραμμα: Τακτική έκπτωση Έκπτωση ανά μήνα Κοινόχρηστο Κοινόχρηστο WordPress WooCommerce VPS Διαχειριζόμενο WordPress (Pro) Αφιερωμένο
2,95 $ 7,99 $ 63%
2,95 $ 7,99 $ 63%
6,95 $ 13,99 $ 50%
18,99 $ 29,99 $ 36%
19,95 $ 29,99 $ 33%
79,99 $ 119,99 $ 33%

Εσείς’Θα παρατηρήσετε ότι κάθε πρόγραμμα Bluehost συνοδεύεται από έκπτωση και κανονική τιμή. Το ποσό που εξοικονομείτε εξαρτάται από το πρόγραμμα που επιλέγετε και τη διάρκεια της συνδρομής σας. Για παράδειγμα, συνοδεύεται το φθηνότερο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας 63% έκπτωση στη μηνιαία τιμή του όταν εγγραφείτε για τρία χρόνια – αυτό’περίπου 180 $ εξοικονόμηση συνολικά!

Μπλε Χοστ’Η κοινή χρήση φιλοξενίας κοστίζει μεταξύ 2,95 $ και 13,95 $ το μήνα, και κυμαίνεται μεταξύ 7,99 $ και 23,99 $ ανά μήνα μετά την ανανέωση. Το ίδιο ισχύει και για το Bluehost’κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας WordPress. Η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι ο πιο βασικός τύπος φιλοξενίας, και γι ‘αυτό’είναι το φθηνότερο.

Στο άλλο άκρο της κλίμακας εσείς’Έχουμε αφοσιωμένη φιλοξενία, η οποία είναι πολύ προηγμένη και έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει ιστότοπους με τόνους επισκεψιμότητας. Ακόμη και με έκπτωση, οι τιμές ξεκινούν από 79,99 $ ανά μήνα – χωρίς έκπτωση, οι κανονικές τιμές ξεκινούν από 119,99 $ ανά μήνα. Αυτό φιλοξενεί μεγάλους ιστότοπους με μεγάλους προϋπολογισμούς!

Με τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές, πρέπει να επιλέξετε ένα σχέδιο Bluehost που όχι μόνο ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας, αλλά παρέχει τις δυνατότητες που ωφελούν επίσης τον ιστότοπό σας.

Εμείς’Θα εξερευνήσω κάθε Bluehost’τα προγράμματα φιλοξενίας, ξεκινώντας από την πιο βασική φιλοξενία και δουλεύοντας μέχρι τα πιο προηγμένα και εξειδικευμένα σχέδια – ξεκινώντας από τα κοινά προγράμματα φιλοξενίας. Αλλά πρώτα, ας’Μάθετε ποιος τύπος φιλοξενίας είναι κατάλληλος για εσάς!

2

Ποιο σχέδιο Bluehost είναι κατάλληλο για εσάς?

Είναι αυτονόητο ότι μόνο εσείς μπορείτε να ξέρετε τι’είναι το καλύτερο για τον ιστότοπό σας – οι συγκεκριμένες ανάγκες του, πόση επισκεψιμότητα λαμβάνει, πόσος αποθηκευτικός χώρος χρειάζεστε, είτε εσείς’σχεδιάζετε για μεγάλη ανάπτυξη ή διατηρώντας τα πράγματα μικρά.

Ωστόσο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να στρέψετε τη σωστή κατεύθυνση. Εμείς’παραθέτουμε τους διαφορετικούς τύπους φιλοξενίας στον παρακάτω πίνακα, με συμβουλές για το ποιος είναι ο καλύτερος… και ποιοι αυτοί’δεν είναι για.

Εμείς’Βάζετε τους τύπους φιλοξενίας στη σειρά, ξεκινώντας από το φθηνότερο, για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για τον προϋπολογισμό σας.

Καλύτερο για όχι για φτηνότερη τιμή / μήνα Κοινόχρηστο Κοινόχρηστο WordPress WooCommerce VPS Διαχειριζόμενο WordPress (Pro) Αφιερωμένο
– Νέοι ιστότοποι ξεκινούν από το έδαφος
– Μικρά, στατικά ιστολόγια ή ιστότοποι φυλλαδίων
– Ιστότοποι με πολύ χαμηλή επισκεψιμότητα
– Ο καθένας με περιορισμένο προϋπολογισμό
– Ιστότοποι με αυξανόμενο επίπεδο επισκεψιμότητας
– Ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου
– Διαδραστικοί ή σύνθετοι ιστότοποι
– Ιστότοποι με μεγάλα αρχεία πολυμέσων
2,95 $
– Ιστοσελίδες WordPress μικρής κλίμακας
– Οι χρήστες του WordPress ξεκινούν στο διαδίκτυο ή με περιορισμένο προϋπολογισμό
– Ιστότοποι εκτός WordPress
– Μεγάλοι, περίπλοκοι ιστότοποι WordPress
– Ιστότοποι WordPress με μεγάλη κυκλοφορία
2,95 $
– Διαδικτυακά καταστήματα
– Δημιουργία χρηστών WordPress με το WooCommerce
– Αρχάριοι και επαγγελματίες πωλητές
– Ιστότοποι εκτός ηλεκτρονικού εμπορίου
– Ηλεκτρονικά καταστήματα μεγάλου μεγέθους
– Όποιος δεν χτίζει με το WooCommerce
6,95 $
– Πλέον “τακτικός” ιστοσελίδες μεγέθους
– Καλύτερη ασφάλεια, απόδοση και δυνατότητες από την κοινή φιλοξενία
– Αυξανόμενοι ή / και επαγγελματικοί ιστότοποι
– Όποιος έχει συγκεκριμένες ανάγκες στο WordPress
– Χρήστες με εξαιρετικά περιορισμένους προϋπολογισμούς
– Σύνολο αρχάριων τεχνολογίας
18,99 $
– Επαγγελματικοί ιστότοποι WordPress
– Χρήστες WordPress με μεγάλους στόχους για τον ιστότοπό τους
– Όσοι θέλουν βελτιωμένη απόδοση, ευκολία και δυνατότητες σε σχέση με την κοινή φιλοξενία WordPress
– Ιστότοποι εκτός WordPress
– Αρχάριοι χρήστες WordPress που θέλουν να κρατήσουν τα πράγματα μικρά
19,95 $
– Υψηλή κυκλοφορία, τεράστιοι ιστότοποι
– Μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα με τεράστια έσοδα
– Χρήστες που χρειάζονται απόλυτο έλεγχο, ασφάλεια και απόδοση για τον ιστότοπό τους
– Μικρές ιστοσελίδες χαμηλής κυκλοφορίας
– Όποιος προσπαθεί να διατηρήσει το κόστος χαμηλό
– Τεχνικοί αρχάριοι ή φιλοξενώντας αρχάριους
79,99 $

Ας ελπίσουμε ότι έχετε τώρα μια καλή ιδέα για τον τύπο φιλοξενίας που ταιριάζει τόσο στις ανάγκες σας όσο και στον προϋπολογισμό σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ισορροπία μεταξύ των δύο – don’να ξοδεύετε υπερβολικά τις δυνατότητες που δεν έχετε’Δεν χρειάζεται, αλλά επίσης’περιορίστε τον ιστότοπό σας’πόροι για να εξοικονομήσετε λίγα δολάρια!

3

Σχέδια Bluehost: Κοινό κόστος φιλοξενίας

Λάβετε κοινόχρηστη φιλοξενία για 2,95 $ / μήνα (συνήθως 7,99 $)

Γρήγορη ματιά: Η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι ο φθηνότερος τύπος φιλοξενίας που μπορείτε να βρείτε. Το’είναι πολύ βασικό, καθιστώντας το καλύτερο για ιστότοπους φυλλαδίων με πολύ χαμηλή επισκεψιμότητα. Με το Bluehost, η κοινή φιλοξενία ξεκινά από 2,95 $ το μήνα, ανανεώνοντας τα 7,99 $ το μήνα μετά τη λήξη της περιόδου έκπτωσης – αυτή η έκπτωση σας εξοικονομεί 63% ανά μήνα! Υπάρχουν τέσσερα κοινά σχέδια φιλοξενίας για να διαλέξετε συνολικά.

Αν εσύ’σχετικά με έναν περιορισμένο προϋπολογισμό και χρειάζεστε βασική φιλοξενία για έναν μόνο ιστότοπο, τότε η κοινή φιλοξενία είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το’είναι ένας πολύ περιορισμένος τύπος φιλοξενίας, αλλά αυτό το κάνει επίσης εξαιρετικά προσιτή – αυτό’Είναι ιδανικό για τη διατήρηση του κόστους σε χαμηλά επίπεδα και τον ιστότοπό σας σε διαχειρίσιμο μέγεθος.

Το Bluehost διαθέτει τέσσερα κοινόχρηστα σχέδια φιλοξενίας για να διαλέξετε, το καθένα παρέχει διαφορετικά επίπεδα απόδοσης και λειτουργιών. Όσο περισσότερο πληρώνετε, τόσο πιο προχωρημένο είναι το σχέδιο, αλλά θυμηθείτε: Η κοινή φιλοξενία έχει σχεδιαστεί ως επί το πλείστον για να υποστηρίζει προσωπικούς ιστότοπους, χόμπι και ιστότοπους φυλλαδίων.

bluehost τιμολόγηση κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίαςΜπλε Χοστ’Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας κυμαίνονται από 2,95 $ έως 13,95 $ το μήνα, με τέσσερα πακέτα επιλογής.

Bluehost Shared Hosting Σχέδια

 • Βασικός: 2,95 $ ανά μήνα, ανανεώνεται στα 7,99 $ ανά μήνα
 • Συν: 5,45 $ ανά μήνα, ανανεώνεται στα 10,99 $ ανά μήνα
 • Choice Plus: 5,45 $ ανά μήνα, ανανεώνεται στα 14,99 $ ανά μήνα
 • Υπέρ: 13,95 $ ανά μήνα, ανανεώνεται στα 23,99 $ ανά μήνα

Εάν χρειάζεστε μόνο φιλοξενία για έναν μόνο ιστότοπο, τότε το Βασικό πρόγραμμα 2,95 $ ανά μήνα θα πρέπει να είναι κατάλληλο για τις βασικές σας ανάγκες. Οι δυνατότητες σε αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνουν χώρο αποθήκευσης 50 GB, εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις και δωρεάν πιστοποιητικό SSL. Δεν το κάνουμε’να προτείνω το πρόγραμμα Pro πολύ υψηλά – Αν έχετε προηγμένες ανάγκες, θα πρέπει να δείτε το VPS hosting.

Ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω πίνακα για να συγκρίνετε κάθε σχέδιο’βασικά χαρακτηριστικά:

Χαρακτηριστικά Basic Plus Choice Plus Pro Αρχική τιμή / μήνα Κανονική τιμή / μήνα Εξοικονόμηση / μήνα Αριθμός ιστότοπων Αποθήκευση SSD εύρος ζώνης Δωρεάν SSL Εκτέλεση Τομείς Απόρρητο τομέα Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου Codeguard Αποκλειστική διεύθυνση IP
2,95 $ 5,45 $ 5,45 $ 13,95 $
7,99 $ 10,99 $ 14,99 $ 23,99 $
63% 50% 64% 42%
1 Απεριόριστος Απεριόριστος Απεριόριστος
50 GB Απεριόριστος Απεριόριστος Απεριόριστος
Χωρίς μετρήσεις Χωρίς μετρήσεις Χωρίς μετρήσεις Χωρίς μετρήσεις
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
Πρότυπο Πρότυπο Πρότυπο Υψηλός
1 Απεριόριστος Απεριόριστος Απεριόριστος
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;

Όπως μπορείτε να δείτε, εκεί’είναι ένα μεγάλο άλμα μεταξύ των σχεδίων Basic και Plus όσον αφορά τις δυνατότητες που έχετε – αλλά όχι ένα τεράστιο άλμα στην τιμή. Αυτό μπορεί να κάνει το σχέδιο Plus μια λογική επιλογή εάν χρειάζεστε περισσότερο από 50 GB αποθηκευτικό χώρο ή περισσότερους από έναν τομείς.

Τα πιο προηγμένα προγράμματα Choice Plus και Pro διαθέτουν πιο σοβαρές δυνατότητες. Το απόρρητο τομέα αποκρύπτει τα στοιχεία επικοινωνίας σας από το δημόσιο μητρώο τομέα, ενώ τα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας σας παρέχουν μια κουβέρτα ασφαλείας σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Το’αξίζει να γνωρίζετε ότι η Bluehost δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας στο φθηνότερο βασικό σχέδιο – αλλά αυτό’Μόνο στο πρόγραμμα Choice Plus και πάνω από αυτό μπορείτε να συμπεριλάβετε το CodeGuard δωρεάν, η οποία είναι μια πιο προηγμένη και προσαρμοσμένη υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Αν θέλετε έλεγχο στον ιστότοπό σας’s αντίγραφα ασφαλείας, τότε το Choice Plus είναι η καλύτερη επιλογή.

Δεν το κάνουμε’Συνιστούμε συχνά το πρόγραμμα Pro – εάν οι ανάγκες σας αυξάνονται πιο προχωρημένες, εσείς’Θα λάβω καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής αναβαθμίζοντας σε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας VPS. Στο τέλος της ημέρας, δεν υπάρχει κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας’αξίζει σχεδόν $ 25 το μήνα!

Μπλε Χοστ’s Shared Hosting: Είναι σωστό για εσάς?

Ξεκινάτε απλώς online με έναν πολύ μικρό και βασικό ιστότοπο?
Θέλετε να διατηρήσετε το κόστος χαμηλό και προσιτό?
Θα λάβει ο ιστότοπός σας πολύ χαμηλά ποσά επισκεψιμότητας?

Εάν η απάντηση σε όλα αυτά είναι “Ναί”, τότε προτείνουμε να ξεκινήσετε με τα βασικά ή επαγγελματικά προγράμματα, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Εάν πρέπει να πραγματοποιήσετε πωλήσεις στο διαδίκτυο, περιμένετε ένα μέτριο επίπεδο επισκεψιμότητας, έχετε πολλά μέσα για να ανεβάσετε ή να έχετε έναν διαδραστικό ιστότοπο (αντί για έναν στατικό ιστότοπο φυλλάδιων, για παράδειγμα), τότε η κοινόχρηστη φιλοξενία δεν είναι’για σένα. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε για τη φιλοξενία VPS, κάτι που μπορεί να είναι πιο κατάλληλο.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Συλλέγουμε όλες τις καλύτερες προσφορές στην κριτική μας για το 6 καλύτεροι φθηνοί πάροχοι κοινής φιλοξενίας
 • Αν εσύ’ψάχνετε ειδικά για κοινόχρηστη φιλοξενία, θα πρέπει να ελέγξετε την κριτική μας για το Καλύτερες υπηρεσίες κοινής φιλοξενίας

4

Σχέδια Bluehost: Κόστος φιλοξενίας VPS

Αποκτήστε φιλοξενία VPS για 18,99 $ / μήνα (συνήθως 29,99 $)

Γρήγορη ματιά: Το VPS σημαίνει Virtual Private Server και είναι μια πιο προηγμένη έκδοση κοινόχρηστης φιλοξενίας – έχετε καλύτερη ασφάλεια, περισσότερους πόρους και γρηγορότερες ταχύτητες φόρτωσης. Η Bluehost έχει τρία προγράμματα φιλοξενίας VPS, με το φθηνότερο πακέτο να ξεκινά από 18,99 $ το μήνα και να ανανεώνεται στα 29,99 $ το μήνα – αυτό’έκπτωση 36% ανά μήνα! Οι περισσότεροι ιστότοποι κανονικού μεγέθους χρησιμοποιούν φιλοξενία VPS.

Η φιλοξενία VPS είναι το επόμενο βήμα από την κοινή φιλοξενία τόσο στις δυνατότητες όσο και στην τιμή – κοστίζει περισσότερο, αλλά συνοδεύεται από καλύτερη ασφάλεια, ταχύτητα και απόδοση. Εκεί’Δεν υπάρχει κίνδυνος άλλων ιστότοπων να εξαντλήσουν τους πόρους σας μια πολύ πιο αξιόπιστη επιλογή.

Εάν έχετε έναν κανονικό ιστότοπο, αυτός είναι συνήθως ο καλύτερος τύπος φιλοξενίας που μπορείτε να επιλέξετε, συνδυάζοντας λογικές τιμές με σταθερές δυνατότητες.

Η Bluehost έχει τρία προγράμματα φιλοξενίας VPS, με τιμές εκκίνησης που κυμαίνονται από 18,99 $ έως 59,99 $ ανά μήνα. Δεν το κάνεις’Χρειάζεστε έναν μεγάλο ιστότοπο για να επιλέξετε τη φιλοξενία VPS – μπορείτε να επιλέξετε το σχέδιο που ταιριάζει καλύτερα στον προϋπολογισμό σας και στον ιστότοπό σας’ανάγκες.

bluehost τιμολόγια vps σχέδιαΥπάρχουν τρία προγράμματα φιλοξενίας VPS Bluehost, ξεκινώντας από 18,99 $ ανά μήνα.

Σχέδια φιλοξενίας Bluehost VPS

 • Πρότυπο: 18,99 $ ανά μήνα, ανανεώνεται στα 29,99 $ ανά μήνα
 • Ενισχυμένη: 29,99 $ ανά μήνα, ανανεώνεται στα 59,99 $ ανά μήνα
 • Τελικός: 59,99 $ ανά μήνα, ανανεώνεται στα 119,99 $ ανά μήνα

Εάν έχετε έναν μικρό ιστότοπο αλλά θέλετε την αξιοπιστία της φιλοξενίας VPS αντί της κοινής φιλοξενίας, το Κανονικό πακέτο 18,99 $ ανά μήνα είναι το καλύτερο. Έρχεται με χώρο αποθήκευσης 30 GB και εύρος ζώνης 1 TB – αυτό το ποσό εύρους ζώνης είναι πολύ περισσότερο από εσάς’να πάρετε ένα κοινό σχέδιο, και σημαίνει ότι δεν το κάνετε’Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το σφάλμα του ιστότοπού σας λόγω της αύξησης της κυκλοφορίας.

Η Bluehost προτείνει το μεσαίο, βελτιωμένο πακέτο, για 29,99 $ ανά μήνα – αυτό σας δίνει χώρο αποθήκευσης 60 GB και εύρος ζώνης 2 TB, καθιστώντας το τέλειο αν’σχετικά με κλιμάκωση του ιστότοπού σας.

Για να αποφασίσετε ποιο από το Bluehost’Τα σχέδια VPS s είναι τα καλύτερα για εσάς, ρίξτε μια ματιά στα βασικά χαρακτηριστικά τους παρακάτω:

Χαρακτηριστικά Standard Enhanced Ultimate Αρχική τιμή / μήνα Κανονική τιμή / μήνα Εξοικονόμηση / μήνα Αριθμός πυρήνων Αποθήκευση SSD εύρος ζώνης Δωρεάν SSL ΕΜΒΟΛΟ Δωρεάν τομέας Βελτιωμένος πίνακας ελέγχου Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας Αριθμός διευθύνσεων IP
18,99 $ 29,99 $ 59,99 $
29,99 $ 59,99 $ 119,99 $
36% 50% 50%
2 2 4
30 GB 60 GB 120 GB
1 TB 2 TB 3 TB
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
2 GB 4 γιγαμπάιτ 8 GB
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
1 2 2

Μπορείτε να δείτε αμέσως ότι αυτές οι δυνατότητες είναι πιο προηγμένες και ακούγονται πιο τεχνικές από αυτές που έχετε με την κοινή φιλοξενία. Η φιλοξενία VPS είναι επίσης πολύ πιο επεκτάσιμη – με κάθε αναβάθμιση, έχετε διπλάσιο ποσό RAM (μνήμη) και χώρο αποθήκευσης, δίνοντάς σας πολύ χώρο για να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας.

Εάν ο ιστότοπός σας χρειάζεται αύξηση της ταχύτητας και της ισχύος, τότε οι δυνατότητες υπολογιστών που συνοδεύουν τη φιλοξενία VPS (όπως μονάδες πυρήνα CPU και RAM) θα δουν τον ιστότοπό σας να ανεβαίνει σε νέα επίπεδα απόδοσης.

Ακόμα κι αν δεν το κάνεις’χρειάζομαι αυτά τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, εσείς’Θα ξέρω αν η φιλοξενία VPS είναι κατάλληλη για εσάς από την ποσότητα της κίνησης που λαμβάνει ο ιστότοπός σας. Ο μέτριος έως μεγάλος αριθμός επισκεπτών είναι υπερβολικός για κοινή χρήση φιλοξενίας, αλλά μην το κάνετε’Δεν χρειάζομαι τίποτα τόσο ακριβό όσο η ειδική φιλοξενία. Η φιλοξενία VPS είναι η ευτυχισμένη μέση σας!

Όσο περισσότερη κίνηση λαμβάνει ο ιστότοπός σας, τόσο μεγαλύτερο εύρος ζώνης χρειάζεται – λαμβάνετε πάντα τη μέγιστη απαίτησή σας και επιλέξτε το σχέδιό σας βάσει αυτού.

Για παράδειγμα, μπορεί να χρειαστείτε εύρος ζώνης 2 TB, αλλά να χρησιμοποιείτε μόνο για χώρο αποθήκευσης 30 GB. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να επιλέξετε το υψηλότερο πακέτο, αντί να περιορίσετε τον ιστότοπό σας’πόροι.

Το βελτιωμένο πρόγραμμα σας προσφέρει ένα άνετο εύρος ζώνης, χώρο αποθήκευσης και μνήμη – εάν έχετε τον προϋπολογισμό να φτάσει τα 29,99 $ το μήνα, τότε’είναι μια καλή επιλογή. Αν εσύ’προσπαθώ να διατηρήσω το κόστος χαμηλό, τότε το Bluehost’Το φθηνότερο πρόγραμμα VPS θα σας δώσει περισσότερες από αρκετές δυνατότητες για να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας, με λιγότερα από 20 $ ανά μήνα.

Μπλε Χοστ’s VPS Hosting: Είναι σωστό για εσάς?

Οι περισσότεροι ιστότοποι χρειάζονται φιλοξενία VPS αντί για κοινόχρηστη ή αποκλειστική φιλοξενία. Εάν δεν το κάνετε’να έχετε αυστηρούς περιορισμούς προϋπολογισμού ή συγκεκριμένες ανάγκες για τον ιστότοπό σας, τότε οι πιθανότητες είναι η φιλοξενία VPS να είναι μια χαρά.

Ωστόσο, εάν ο ιστότοπός σας είναι εξαιρετικά μεγάλος και χρειάζεται να χειριστεί τεράστια κίνηση – ή να σας παρέχει πλήρη έλεγχο του διακομιστή σας – τότε η ειδική φιλοξενία είναι μια καλύτερη επιλογή.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Συγκεντρώσαμε μια αναθεώρηση του τμήματος Καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας cloud για να βρείτε τον τέλειο παροχέα σας

5

Σχέδια Bluehost: Ειδικό κόστος φιλοξενίας

Αποκτήστε αποκλειστική φιλοξενία για 79,99 $ (συνήθως 119,99 $)

Γρήγορη ματιά: Η αποκλειστική φιλοξενία είναι η πιο προηγμένη (και ακριβή) επιλογή φιλοξενίας, που σας δίνει πρόσβαση σε έναν διακομιστή, όλα στον εαυτό σας! Αυτό είναι ιδανικό για τεράστιους ιστότοπους με τόνους επισκεπτών που χρειάζονται ένα πλήρες φάσμα τεχνικών υπηρεσιών για να συνεχίσουν να λειτουργούν. Η τιμολόγηση του Bluehost ξεκινά από 79,99 $ ανά μήνα για αποκλειστική φιλοξενία, που ανανεώνεται στα 119,99 $ ανά μήνα. Αυτό σημαίνει εξοικονομείτε 33% ανά μήνα στο σχέδιό σας για την πρώτη σας θητεία – όχι κακό! Πρέπει να γνωρίζετε το δρόμο σας γύρω από έναν διακομιστή ή να έχετε αποκτήσει πλήρως την φιλοξενία VPS, προτού προσεγγίσετε αυτά τα σχέδια.

Η αφιερωμένη φιλοξενία είναι η μεγάλη επιτυχία του κόσμου φιλοξενίας. Το’Είναι σχεδιασμένο για ιστότοπους που χρειάζονται απόλυτα τα πάντα – απόδοση, ασφάλεια, έλεγχο, ταχύτητα και τεχνικά χαρακτηριστικά.

Υπάρχουν τρία ειδικά σχέδια φιλοξενίας της Bluehost, στην τιμή από 79,99 $ έως 119,99 $ ανά μήνα (σημείωση: αυτές εξακολουθούν να είναι μειωμένες τιμές εκκίνησης).

ειδικά σχέδια τιμολόγησης bluehostΕάν χρειάζεστε ειδική φιλοξενία, υπάρχουν τρία σχέδια Bluehost για να διαλέξετε, ξεκινώντας από 79,99 $ ανά μήνα.

Ειδικά σχέδια φιλοξενίας Bluehost

 • Πρότυπο: 79,99 $ ανά μήνα, ανανεώνεται στα 119,99 $ ανά μήνα
 • Ενισχυμένη: 99,99 $ ανά μήνα, ανανεώνεται στα 159,99 $ ανά μήνα
 • Ασφάλιστρο: 119,99 $ ανά μήνα, ανανεώνεται στα 209,99 $ ανά μήνα

Αν εσύ’απλά αναζητώντας τον πλήρη έλεγχο του ιστότοπού σας, το φθηνότερο πρότυπο πρόγραμμα θα κάνει τη δουλειά όμορφα. Εάν χρειάζεστε ένα σχέδιο για να χειριστείτε τεράστια κύματα τσουνάμι κυκλοφορίας – για παράδειγμα, εάν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα πραγματοποιεί πώληση, ή εσείς’παίρνετε κρατήσεις για μια εκδήλωση – τότε εσείς’καλύτερα με το Ενισχυμένο πρόγραμμα ή ακόμα και το πιο ακριβό πρόγραμμα Premium.

Το βελτιωμένο πρόγραμμα είναι αυτό που προτείνει η Bluehost και σας παρέχει γενναιόδωρες δυνατότητες χωρίς τις υψηλές τιμές του προγράμματος Premium. Το’είναι επίσης μια καλή επιλογή εάν εσείς’επαναφέρετε πολλά βίντεο ή εκτελείτε ένα παιχνίδι, για παράδειγμα, καθώς διαθέτει τη δύναμη, τον αποθηκευτικό χώρο και το υλικό υψηλής απόδοσης για το χειρισμό βαρέων μέσων.

Για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποιο σχέδιο είναι καλύτερο για εσάς, ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω πίνακα για μια ανάλυση του Bluehost’τα σχέδια και τα βασικά χαρακτηριστικά που συνοδεύουν:

Χαρακτηριστικά Standard Enhanced Premium Αρχική τιμή / μήνα Κανονική τιμή / μήνα Εξοικονόμηση / μήνα Αριθμός πυρήνων Αποθήκευση εύρος ζώνης Δωρεάν SSL ΕΜΒΟΛΟ Δωρεάν τομέας Πρόσβαση ρίζας Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας Αριθμός διευθύνσεων IP
79,99 $ 99,99 $ 119,99 $
119,99 $ 159,99 $ 209,99 $
33% 38% 43%
4 4 4
500 GB (κατοπτρισμός) 1 TB (κατοπτρισμένο) 1 TB (κατοπτρισμένο)
5 TB 10 TB 15 TB
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
4 γιγαμπάιτ 8 GB 16 GB
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
3 4 5

Ίσως αναρωτιέστε τι κατοπτρική αποθήκευση είναι – αυτό σημαίνει απλώς ότι ο αποθηκευτικός σας χώρος έχει δημιουργηθεί αντίγραφα ασφαλείας, επομένως το περιεχόμενό σας είναι ασφαλές εάν κάτι πάει στραβά.

Η πρόσβαση ρίζας συνοδεύεται από όλα τα σχέδια – Αυτό σας παρέχει πλήρη πρόσβαση στον διακομιστή σας και σας παρέχει τον απόλυτο έλεγχο του ιστότοπού σας και των ρυθμίσεών του. Μπορείτε να εγκαταστήσετε και να απεγκαταστήσετε προγράμματα και να πραγματοποιήσετε άλλες προσαρμογές για να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν ακριβώς όπως θέλετε.

Όπως όλα τα Bluehost’Στα προγράμματα φιλοξενίας, αυτά τα ειδικά σχέδια έρχονται με υποστήριξη 24/7. Ακόμα κι έτσι, αυτό’αξίζει να το πεις’Θα χρειαστώ ένα ορισμένο επίπεδο τεχνική εμπιστοσύνη να επωφεληθείτε από την ειδική φιλοξενία.

Μπλε Χοστ’Αφιερωμένη φιλοξενία: Είναι σωστό για εσάς?

Η αποκλειστική φιλοξενία είναι ο πιο προηγμένος τύπος φιλοξενίας που προσφέρεται. Μπλε Χοστ’Τα σχέδια τιμολόγησης είναι στην πραγματικότητα μερικά από τα πιο προσιτά σε σύγκριση με τους κορυφαίους ανταγωνιστές της, αλλά’εξακολουθεί να μην είναι ιδανικό για μικρότερους προϋπολογισμούς. Πριν εγγραφείτε, αναρωτηθείτε:

 • Ο ιστότοπός σας δημιουργεί τεράστια επίπεδα επισκεψιμότητας?
 • Εκτελείτε έναν μεγάλο ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου?
 • Έχετε συγκεκριμένες ή σύνθετες ανάγκες; (π.χ. προσαρμοσμένες ρυθμίσεις, μεγάλα αρχεία πολυμέσων ή προγράμματα, υψηλές απαιτήσεις ασφαλείας)

Εάν ναι, η ειδική φιλοξενία ακούγεται σαν καλή κλήση. Κάθε ιστότοπος είναι διαφορετικός, οπότε πρέπει να επιλέξετε το πρόγραμμα που ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες σας.

Εκτελείτε τον ιστότοπό σας στο WordPress; Το Bluehost έχει εξατομικευμένα σχέδια φιλοξενίας για χρήστες WordPress… που εμείς’Θα εξερευνήσω στη συνέχεια!

6

Σχέδια Bluehost: Κοινό κόστος φιλοξενίας WordPress

Λάβετε κοινόχρηστη φιλοξενία WordPress για 2,95 $ / μήνα (συνήθως 7,99 $)

Γρήγορη ματιά: Υπάρχουν τρία σχέδια φιλοξενίας Bluehost που είναι ειδικά προσαρμοσμένα για χρήστες WordPress – κοινή χρήση, διαχείριση και φιλοξενία WooCommerce. Η κοινή φιλοξενία WordPress κοστίζει ακριβώς το ίδιο με “κανονικός” κοινή φιλοξενία στο 2,95 $ το μήνα, αλλά περιλαμβάνει λειτουργίες όπως αυτόματη εγκατάσταση και ενημερώσεις του WordPress για να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. Εξοικονομείτε 63% στο φθηνότερο πακέτο με το Bluehost’γενναιόδωρες εκπτώσεις, έτσι’επίσης φιλικό προς τον προϋπολογισμό. Αυτό το σχέδιο είναι καλύτερο για πολύ μικρούς ιστότοπους WordPress!

Το WordPress έχει προτείνει το Bluehost στους χρήστες του από το 2005, το περιγράφει ως “η απόλυτη πλατφόρμα WordPress” – και αυτό’είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί. Συσκευάζει έναν απίστευτο αριθμό χαρακτηριστικών στα σχέδιά του για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας στο WordPress.

πρόταση για bluehost wordpressΤο Bluehost συνιστάται επίσημα από το WordPress ως ο καλύτερος πάροχος φιλοξενίας για ιστότοπους WordPress – αυτοί’είναι ένας αγώνας που έγινε στον παράδεισο!

Μπλε Χοστ’Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας WordPress κοστίζουν ακριβώς τα ίδια με τα συνηθισμένα κοινόχρηστα προγράμματα, ξεκινώντας από μόλις 2,95 $ το μήνα (τιμή με έκπτωση). Αυτά τα σχέδια παρέχουν πραγματικά καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής από την κανονική κοινή φιλοξενία – περιλαμβάνουν δυνατότητες όπως δωρεάν τομέα για ένα έτος και αυτόματη εγκατάσταση και ενημερώσεις WordPress.

Υπάρχουν τρία κοινόχρηστα προγράμματα WordPress, από 2,95 $ έως 5,45 $ ανά μήνα (τιμές προσφοράς).

bluehost τιμολόγηση κοινόχρηστα προγράμματα wordpressΜπλε Χοστ’Η τιμολόγηση για κοινόχρηστα προγράμματα WordPress κυμαίνεται από 2,95 έως 5,45 $ το μήνα και περιλαμβάνει επιπλέον λειτουργίες που είναι προσαρμοσμένες σε χρήστες του WordPress.

Σχέδια φιλοξενίας Bluehost Shared WordPress

 • Βασικός: 2,95 $ ανά μήνα, ανανεώνεται στα 7,99 $ ανά μήνα
 • Συν: 5,45 $ ανά μήνα, ανανεώνεται στα 10,99 $ ανά μήνα
 • Choice Plus: 5,45 $ ανά μήνα, ανανεώνεται στα 14,99 $ ανά μήνα

Όλα τα κοινόχρηστα προγράμματα WordPress περιλαμβάνουν:

 • Αυτόματη εγκατάσταση WordPress
 • Αυτόματες ενημερώσεις WordPress
 • Ένας δωρεάν τομέας για ένα έτος
 • Ένα περιβάλλον σταδιοποίησης WordPress
 • Ασφαλής διαμόρφωση των στοιχείων σύνδεσης
 • 200 $ πίστωση μάρκετινγκ (αν δαπανήσετε 25 $ σε νέο λογαριασμό Microsoft Advertising και Google Ads)

Τώρα γνωρίζετε τα βασικά χαρακτηριστικά, ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω πίνακα για να συγκρίνετε κάθε σχέδιο δίπλα-δίπλα και να αποφασίσετε ποιοι πόροι ταιριάζουν καλύτερα στον ιστότοπό σας:

Χαρακτηριστικά Basic Plus Choice Plus Αρχική τιμή / μήνα Κανονική τιμή / μήνα Εξοικονόμηση / μήνα Αριθμός ιστότοπων Αποθήκευση SSD εύρος ζώνης Δωρεάν τομέας Υποτομείς Δωρεάν SSL Αυτόματες εγκαταστάσεις WordPress Αυτόματες ενημερώσεις WordPress Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου Codeguard Γραμματοκιβώτιο του Office 365
2,95 $ 5,45 $ 5,45 $
7,99 $ 10,99 $ 14,99 $
63% 50% 64%
1 Απεριόριστος Απεριόριστος
50 GB Χωρίς μετρήσεις Χωρίς μετρήσεις
Χωρίς μετρήσεις Χωρίς μετρήσεις Χωρίς μετρήσεις
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
25 Απεριόριστος Απεριόριστος
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;

Για μικρούς ιστότοπους WordPress που μόλις ξεκινούν, το Βασικό πρόγραμμα 2,95 $ ανά μήνα θα εξυπηρετεί τις ανάγκες σας – μπορείτε να φιλοξενήσετε έναν μόνο ιστότοπο, να απολαύσετε έναν δωρεάν τομέα για ένα έτος και να χρησιμοποιήσετε αποθηκευτικό χώρο 50 GB. Αυτό το σχέδιο περιλαμβάνει επίσης δωρεάν SSL ασφάλεια και ειδικά χαρακτηριστικά WordPress.

Αν εσύ’σχεδιάζετε να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας, το πρόγραμμα Pro είναι η καλύτερη επιλογή. Μπορείτε να φιλοξενήσετε απεριόριστο αριθμό ιστότοπων, να ξεκλειδώσετε χώρο αποθήκευσης χωρίς μετρήσεις και να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση στο γραμματοκιβώτιο του Office 365 για 30 ημέρες.

Εχοντας πεί αυτό, Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας WordPress θα σας οδηγήσουν μόνο μέχρι τώρα – για επαγγελματικά εργαλεία και σοβαρή ανάπτυξη, πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο Bluehost’αντ ‘αυτού διαχειρίζεται τη φιλοξενία WordPress.

Μπλε Χοστ’s Shared WordPress Hosting: Είναι σωστό για εσάς?

Έχετε έναν νέο λαμπερό ιστότοπο WordPress’μόλις κατεβείτε από το έδαφος; Προσπαθείτε να εξοικονομήσετε χρήματα επιλέγοντας φθηνή φιλοξενία, αλλά χρειάζεστε και κάποιες ποιοτικές δυνατότητες; Μπλε Χοστ’Η κοινή φιλοξενία WordPress είναι μια τέλεια επιλογή.

Ξεκινώντας από μόλις 2,95 $ το μήνα, σας παρέχει τα βασικά στοιχεία, παρέχοντας παράλληλα ορισμένες συγκεκριμένες λειτουργίες του WordPress για να κάνετε τη ζωή σας εύκολη και τον ιστότοπό σας ασφαλή και επιτυχημένη.

Όπως συμβαίνει με όλες τις κοινές φιλοξενίες, ωστόσο, εάν έχετε μεγάλα σχέδια για τον ιστότοπό σας, εσείς’Θα χρειαστεί επίσης μεγαλύτερη και καλύτερη φιλοξενία… Γεια σας στη διαχείριση φιλοξενίας WordPress!

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Το Bluehost μπορεί να είναι το καλύτερο, αλλά πώς συγκρίνονται οι τιμές του; Μάθετε στην κριτική μας για το Η καλύτερη φτηνή φιλοξενία WordPress
 • Ανακαλύψτε το Οι καλύτεροι οικοδεσπότες WordPress του 2019 (spoiler: Το Bluehost έρχεται πρώτο)!
 • Απλά ξεκινάτε; Διαβάστε τον οδηγό μας Πώς να εγκαταστήσετε το WordPress με το Bluehost για βοήθεια

7

Σχέδια Bluehost: Διαχειριζόμενο κόστος φιλοξενίας WordPress

Αποκτήστε τη διαχείριση φιλοξενίας WordPress για 19,95 $ / μήνα (συνήθως 29,99 $)

Γρήγορη ματιά: Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress είναι πιο προηγμένη από τα κοινόχρηστα προγράμματα WordPress, δίνοντάς σας τα εργαλεία για τη διαχείριση περισσότερης επισκεψιμότητας και την αύξηση του μεγέθους του ιστότοπού σας. Επειδή’Είναι μια διαχειριζόμενη πλατφόρμα, μπορείτε να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να αφιερώσετε όλη σας την ενέργεια στον ιστότοπό σας, αντί να ανησυχείτε για τη φιλοξενία σας. Τα υπόλοιπα φροντίζονται από την Bluehost!

Τα διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress ξεκινούν από 19,95 $ ανά μήνα, ανανέωση στην κανονική τιμή των 29,99 $ ανά μήνα – που σημαίνει Bluehost’Η έκπτωση σας εξοικονομεί 33% κάθε μήνα!

Αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν πραγματικά επαγγελματικό ιστότοπο WordPress, ρίξτε μια ματιά στο WordPress Pro, το Bluehost’διαχειριζόμενη λύση φιλοξενίας WordPress. Αυτός ο τύπος φιλοξενίας έχει να σας δώσει τα εργαλεία για να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας και να χειριστείτε όλα τα τεχνικά πράγματα ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στη δημιουργία του ιστότοπού σας.

Δεν το κάνεις’Πρέπει να έχουμε έναν μεγάλο φανταχτερό ιστότοπο για να χρησιμοποιήσω το WordPress Pro. Το’s για ολοκαίνουργιους χρήστες καθώς και για παλιούς χρήστες του WordPress – όποιος θέλει να πάει επαγγελματίας με τον ιστότοπό του.

Η Bluehost έχει τρία διαχειριζόμενα σχέδια WordPress, που κυμαίνονται από 19,95 $ έως 49,95 $ ανά μήνα σε μειωμένες τιμές εκκίνησης. Αυτά τα σχέδια είναι τα καλύτερα για χρήστες WordPress που θέλουν να γίνουν επαγγελματίες!

bluehost τιμολόγηση διαχειριζόμενων σχεδίων wordpressΜπλε Χοστ’Τα διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress ξεκινούν από 19,95 $ το μήνα, παρέχοντας στους χρήστες γενναιόδωρους πόρους και επαγγελματικές δυνατότητες.

Bluehost Managed WordPress Hosting Σχέδια

 • Χτίζω: 19,95 $ ανά μήνα, ανανεώνεται στα 29,99 $ ανά μήνα
 • Καλλιεργώ: 29,95 $ ανά μήνα, ανανεώνεται στα 39,99 $ ανά μήνα
 • Κλίμακα: 49,95 $ ανά μήνα, ανανεώνεται στα 59,99 $ ανά μήνα

ο 19,95 $ ανά μήνα Πρόγραμμα κατασκευής είναι τέλειο αν εσείς’μόλις ξεκινήσετε, αλλά έχετε μεγάλα όνειρα για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Αν εσύ’στοχεύοντας στον επαγγελματία από την πρώτη μέρα, διαθέτει όλα τα εργαλεία για να σας δει να πετύχετε. Όλα τα Bluehost’Τα διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress περιλαμβάνουν απεριόριστα δικαιώματα κυκλοφορίας, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης ιστού, απεριόριστους τομείς και ιστότοπους και ένα ενσωματωμένο κέντρο μάρκετινγκ.

Το’Είναι εύκολο να παρασυρθείτε από όλες τις δυνατότητες που προσφέρονται, οπότε θυμηθείτε να σκεφτείτε σκληρά για το τι χρειάζεται ο ιστότοπός σας και πόσο μπορείτε να αντέξετε οικονομικά κάθε μήνα. Εκεί’είναι ένα μεγάλο άλμα στις δυνατότητες για κάθε σχέδιο, οπότε ρίξτε μια ματιά στον πίνακα για να δείτε ποιο σχέδιο ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Χαρακτηριστικά Κλίμακα Build Grow Αρχική τιμή / μήνα Κανονική τιμή / μήνα Εξοικονόμηση / μήνα Αποθήκευση SSD εύρος ζώνης Αριθμός τομέων Ενημερώσεις διακομιστή Δωρεάν SSL Αυτόματες εγκαταστάσεις WordPress Αυτόματες ενημερώσεις WordPress Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας Γραμματοκιβώτιο του Office 365 Απόρρητο τομέα Ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού & Μετακίνηση Εργαλεία επισκόπησης επιχειρήσεων Εργαλεία SEO Bluehost Ενσωμάτωση PayPal
19,95 $ 29,95 $ 49,95 $
29,99 $ 39,99 $ 59,99 $
33% 25% 17%
Απεριόριστος Απεριόριστος Απεριόριστος
Απεριόριστος Απεριόριστος Απεριόριστος
Απεριόριστος Απεριόριστος Απεριόριστος
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;

Το πρόγραμμα Build είναι περισσότερο από αρκετό για έναν επιτυχημένο ιστότοπο WordPress. Περιλαμβάνει τη βασική έκδοση του Jetpack Site Analytics και του Bluehost’s all-in-one Marketing Center, όπου μπορείτε παρακολουθείτε εύκολα την κυκλοφορία σας από ένα μόνο ταμπλό.

Το πρόγραμμα Grow σάς προσφέρει τα πάντα, από το πρόγραμμα Build, συν έναν τόνο περισσότερο, συμπεριλαμβανομένου του Bluehost’ενσωματωμένο εργαλείο SEO, ενοποίηση διαφημίσεων Jetpack και Bluehost’μικρό “Γαλάζιος ουρανός” υποστήριξη εισιτηρίων, η οποία παρέχει πρακτική βοήθεια για τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε.

Το πρόγραμμα Scale σας προσφέρει τα πάντα από το πρόγραμμα Grow, καθώς και ακόμη πιο προηγμένα εργαλεία. Απεριόριστα αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορές, ενσωμάτωση PayPal, απεριόριστη συμπίεση βίντεο και υποστήριξη συνομιλίας μπλε ουρανού υπόσχονται ένα νέο επίπεδο υπηρεσίας και απόδοσης για τον ιστότοπό σας.

Για τους περισσότερους χρήστες, προτείνουμε το πρόγραμμα Build, αλλά αν εσύ’έχετε ήδη ρυθμίσει και θέλετε να αυξήσετε το κοινό σας, Bluehost’Το πιο προτεινόμενο πρόγραμμα ανάπτυξης είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Μπλε Χοστ’s Managed WordPress Hosting: Είναι σωστό για εσάς?

Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε σοβαρό χρήστη του WordPress. Το’Δεν έχει σχεδιαστεί για χομπίστες, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε ιστότοπο WordPress μεγέθους που χρειάζεται επαγγελματικές δυνατότητες και σταθερή, χωρίς κάλυψη ανάπτυξη.

Εάν θέλετε να καταργήσετε τα όρια που τίθενται στον ιστότοπό σας από κοινόχρηστη φιλοξενία, τότε αυτή είναι η απάντηση στο πρόβλημά σας!

Το πρόγραμμα κατασκευής είναι το φθηνότερο στα 19,95 $ ανά μήνα (αρχική μειωμένη τιμή), αλλά αυτό δεν ισχύει’το εννοώ’Θα περιορίσω την ανάπτυξή σας. Στην πραγματικότητα, αυτό’είναι πολύ γενναιόδωρος – σας συνιστούμε να ξεκινήσετε με αυτό το σχέδιο και να εργαστείτε μέχρι τα πιο προηγμένα επίπεδα μόλις εσείς’είμαι έτοιμος.

Τι και αν εγώ’πουλάω online; Αν εσύ’δημιουργώντας έναν ειδικό ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, τότε αξίζει να δείτε το τελικό πρόγραμμα φιλοξενίας Bluehost…

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη λίστα με το 8 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας WordPress με διαχείριση και δείτε πώς συγκρίνεται η Bluehost με τους ανταγωνιστές της

8

Σχέδια Bluehost: Κόστος φιλοξενίας WooCommerce

Αποκτήστε τη φιλοξενία WooCommerce για 6,95 $ / μήνα (συνήθως 13,99 $)

Γρήγορη ματιά: Αυτή η επιλογή φιλοξενίας είναι για όποιον τρέχει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που χρησιμοποιεί WordPress. Απλός!

Η Bluehost συνεργάστηκε με την WooCommerce, μια εταιρεία τρίτων που ειδικεύεται στη δημιουργία διαδικτυακών καταστημάτων χρησιμοποιώντας το WordPress. Η Bluehost έχει τρία σχέδια, ξεκινώντας μόλις 6,95 $ ανά μήνα (ανανέωση 13,99 $ ανά μήνα) – που σημαίνει ότι εξοικονομείτε 50% ανά μήνα με το Bluehost’έκπτωση.

Δημιουργία διαδικτυακού καταστήματος χρησιμοποιώντας το WordPress; Οι πιθανότητες είναι, εσύ’χρησιμοποιώντας ξανά το WooCommerce για να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε την επιχείρησή σας. Εάν ναι, Bluehost’s Τα σχέδια φιλοξενίας WooCommerce θα μπορούσαν να είναι η απάντηση σε όλες τις ελπίδες και τα όνειρα φιλοξενίας σας. Το’Η φιλοξενία έχει σχεδιαστεί ειδικά για εσάς!

Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή εάν εσείς’πουλάτε αντικείμενα στο διαδίκτυο, και τα καλά νέα είναι ότι κερδίσατε’Πρέπει επίσης να ξεχωρίσω με τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας. Η Bluehost έχει τρία προγράμματα φιλοξενίας WooCommerce, που κυμαίνονται σε τιμή από 6,95 $ έως 11,95 $ ανά μήνα (αρχικές τιμές έκπτωσης).

σχέδια φιλοξενίας woocommerce bluehostΓια λιγότερο από 10 $ ανά μήνα, μπορείτε να ρυθμίσετε τη φιλοξενία για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, με 100 GB αποθηκευτικό χώρο και ιδιωτικό απόρρητο τομέα που περιλαμβάνονται στο σχέδιό σας.

Σχέδια φιλοξενίας Bluehost WooCommerce

 • Μίζα: 6,95 $ ανά μήνα, ανανεώνεται στα 13,99 $ ανά μήνα
 • Συν: 7,95 $ ανά μήνα, ανανεώνεται στα 17,99 $ ανά μήνα
 • Υπέρ: 11,95 $ ανά μήνα, ανανεώνεται στα 31,99 $ ανά μήνα

Το αρχικό πρόγραμμα 6,95 $ ανά μήνα είναι το πιο βασικό, δίνοντάς σας τα εργαλεία για τη λειτουργία ενός μικρού διαδικτυακού καταστήματος. Το πρόγραμμα Plus είναι πιο στρογγυλό, δίνοντάς σας περισσότερες γενναιόδωρες δυνατότητες, με λιγότερα από 10 $ ανά μήνα με την εκκίνηση. Το κύριο πλεονέκτημα του πιο ακριβού προγράμματος Pro είναι ότι συνοδεύεται από τη δυνατότητα Bluehost SEO Tools.

Ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω πίνακα για μια πλήρη ματιά στα βασικά χαρακτηριστικά κάθε σχεδίου:

Διαθέτει Starter Plus Pro Αρχική τιμή / μήνα Κανονική τιμή / μήνα Εξοικονόμηση / μήνα Αριθμός διαδικτυακών καταστημάτων Αποθήκευση SSD εύρος ζώνης Δωρεάν SSL Δωρεάν τομέας Εγκαταστάθηκε το θέμα της βιτρίνας Απόρρητο τομέα Δωρεάν κλήση εγκατάστασης Αυτόματη εγκατάσταση WooCommerce Αποκλειστική διεύθυνση IP Γραμματοκιβώτιο του Office 365 Βασικό αντίγραφο ασφαλείας CodeGuard Εργαλεία SEO Bluehost
6,95 $ 7,95 $ 11,95 $
13,99 $ 17,99 $ 31,99 $
50% 56% 63%
1 Απεριόριστος Απεριόριστος
100 GB Χωρίς μετρήσεις Χωρίς μετρήσεις
Χωρίς μετρήσεις Χωρίς μετρήσεις Χωρίς μετρήσεις
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;

Αυτά τα σχέδια είναι τα καλύτερα για μικρά και μεσαία καταστήματα – πραγματικά οι μεγάλες επιχειρήσεις θα έκαναν καλύτερα να κοιτάξουν την ειδική φιλοξενία, αλλά για τους περισσότερους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, αυτά τα σχέδια θα πρέπει να παρέχουν άφθονο χώρο για ανάπτυξη.

Η ασφάλεια καλύπτεται ακόμη και στο φθηνότερο πρόγραμμα – Το δωρεάν SSL είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση των πελατών σας’ οι πληροφορίες είναι ασφαλείς και το απόρρητο του τομέα είναι σημαντικό για την προστασία των δικών σας στοιχείων στο διαδίκτυο.

Αν εσύ’μόλις ξεκινήσετε, το Bluehost το καθιστά αβίαστο να ξεκινήσετε την κατασκευή – έχετε ακόμη και ένα δωρεάν κλήση εγκατάστασης δύο ωρών με έναν ειδικό WooCommerce για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε. Επιπλέον, το θέμα της βιτρίνας σας και το WooCommerce είναι εγκατεστημένα για εσάς, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε την επιχείρηση ακόμη πιο γρήγορα.

Όπως συμβαίνει με όλα τα προγράμματα φιλοξενίας Bluehost, η φιλοξενία WooCommerce συνοδεύεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς κίνδυνο.

Μπλε Χοστ’s WooCommerce Hosting: Είναι σωστό για εσάς?

Αν εσύ’επαναπωλούν διαδικτυακά χρησιμοποιώντας το WordPress και το WooCommerce, αυτό’s a no-brainer – Bluehost’Τα σχέδια φιλοξενίας WooCommere είναι ένας ιδανικός αγώνας. Και αυτό’είναι ένας φτηνός αγώνας σε αυτό, με δύο στα τρία σχέδια να έρχονται κάτω από $ 10 για την αρχική περίοδο έναρξης!

Είτε εσύ’είναι ένας πρώτος πωλητής μικρής κλίμακας ή μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση, εκεί’είναι ένα σχέδιο εδώ για εσάς. Το’μόνο αν εσύ’Διαχειρίζεστε ένα τεράστιο ηλεκτρονικό κατάστημα που θα πρέπει να θεωρήσετε πιο ισχυρή φιλοξενία, όπως ένα ειδικό πρόγραμμα.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Θέλετε να ξεκινήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα; Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress για να ξεκινήσετε

9

Τιμολόγηση Bluehost έναντι τιμολόγησης ανταγωνιστών

Το Bluehost είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής πάροχος φιλοξενίας, αλλά’Δεν είναι το μόνο στο μπλοκ. Δοκιμάσαμε τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας στην αγορά, βαθμολογώντας τους για δυνατότητες, υποστήριξη, χρόνο λειτουργίας και άλλα – Η Bluehost ήρθε δεύτερη συνολικά ως προς την αξία για τα χρήματα, σημειώνοντας ένα επιβλητικό 4,6 αστέρια στα 5!

Οι τρεις πρώτοι πάροχοι ήταν οι Bluehost, HostGator και InMotion – αλλά πώς συγκρίνονται μόνο στην τιμή; Ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω πίνακα για τις εκπτωτικές τιμές εκκίνησης (ανά μήνα) για κάθε τύπο φιλοξενίας.

Provider Shared Hosting VPS Hosting Dedicated Hosting WordPress Hosting Μπλε Χοστ HostGator Σε κίνηση
2,95 $ 18,99 $ 79,99 $ 2,95 $
2,75 $ 29,95 $ 119 $ 5,95 $
6,39 $ 29,19 $ 105,69 $ 6,99 $

Μπορείτε να δείτε ότι το Bluehost βγαίνει από αυτήν τη σύγκριση αρκετά καλά. Το’δεν είναι ο φθηνότερος πάροχος στην αγορά – αυτό’πιο ακριβό από τους παρόχους όπως 1&1 IONOS και iPage, για παράδειγμα – αλλά περιέχει πολλά χαρακτηριστικά στα σχέδιά του, κάτι που σημαίνει’εγγυημένη μεγάλη έκπληξη για τα χρήματα σας.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Το HostGator’τα σχέδια τιμών σας τραβούν την προσοχή; Διαβάστε μας Κριτική τιμολόγησης HostGator για μια αναλυτική ματιά στα σχέδια, τα χαρακτηριστικά και πολλά άλλα
 • Ή, ρίξτε μια ευρύτερη ματιά στο HostGator και δείτε την απόδοσή του στην έρευνά μας – αποκαλύπτουμε όλα στο δικό μας Αναθεώρηση HostGator
 • Ρίξτε μια ματιά σε μας Κριτική φιλοξενίας InMotion για μια πλήρη ματιά στην υπηρεσία που παρέχει

10

6 κρυμμένα κόστη που πρέπει να γνωρίζετε πριν εγγραφείτε

Μπορεί να είναι δύσκολο να υπολογιστεί το κόστος φιλοξενίας – από εκπτώσεις εκκίνησης έως προαιρετικά πρόσθετα και πρόσθετα που εμφανίζονται στο ταμείο, αυτό’Είναι εύκολο να δείτε την αύξηση των τιμών μπροστά στα μάτια σας. Το’είναι καλύτερα να είστε όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένοι, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι κάνετε – και μην το κάνετε’t – πρέπει να πληρώσετε.

Το Bluehost παρέχει πολλά διαφορετικά πρόσθετα, συμπεριλαμβανομένων ονομάτων τομέα, πιστοποιητικών SSL και εφεδρικών υπηρεσιών. Ορισμένες από αυτές είναι απλώς επιλογές για να προσθέσετε τον εαυτό σας, ενώ άλλες περιλαμβάνονται στο σχέδιό σας.

Εμείς’έχετε δημιουργήσει μια λίστα με τα έξι πιο συνηθισμένα πρόσθετα που έχετε’Θα συναντήσω, έτσι ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι να περιμένετε στο ταμείο.

γραφικό κρυφών δαπανών bluehostΕδώ είναι "με μια ματιά" σύνοψη των επιπλέον δαπανών που ενδέχεται να βρείτε κατά την εγγραφή στο Bluehost.

1. Έξτρα αγοράς

Πρώτα πράγματα πρώτα: όταν επιλέγετε ένα σχέδιο, εσείς’Θα μεταφερθώ στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε τη διάρκεια της σύμβασής σας, να εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Αυτή είναι επίσης η σελίδα στην οποία ελέγχετε τις πληροφορίες του πακέτου σας και επιλέγετε τα πρόσθετα του πακέτου σας.

Η κορυφαία συμβουλή μας είναι να αφιερώσετε το χρόνο σας σε αυτήν τη σελίδα. Το Bluehost είναι λίγο ύπουλος όταν πρόκειται για πακέτα πρόσθετων και ελέγχει αυτόματα μερικά από τα κουτιά για εσάς. Εάν σπεύδεις αυτή τη σελίδα, μπορεί να χάσεις αυτά τα πρόσθετα και να καταλήξεις με μεγαλύτερο λογαριασμό από ό, τι περίμενες.

Για παράδειγμα, επιλέξαμε το φθηνότερο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας, το Βασικό πρόγραμμα με 2,95 $ ανά μήνα.

Ξεκινήστε ελέγχοντας το “Πληροφορίες πακέτου” Ενότητα. Εσείς’Θα παρατηρήσω ότι η Bluehost ορίζει αυτόματα το συμβόλαιό σας σε 36 μήνες – αυτό σας δίνει τη φθηνότερη τιμή, αλλά αν δεν το κάνετε’Θέλω ένα συμβόλαιο τόσο καιρό, εσύ’Θα πρέπει να το αλλάξω χρησιμοποιώντας την αναπτυσσόμενη λίστα.

bluehost τιμολόγηση κοινόχρηστη ολοκλήρωση αγοράςΤο Bluehost σας δίνει αυτόματα τη μεγαλύτερη, 36μηνη συνδρομή, γιατί σας προσφέρει τη φθηνότερη τιμή. Απλώς χρησιμοποιήστε την αναπτυσσόμενη λίστα για να επιλέξετε ένα διαφορετικό συμβόλαιο διάρκειας.

Η συντομότερη διάρκεια συνδρομής είναι 12 μήνες – σε αυτήν την περίπτωση, αυτό αυξάνει την τιμή στα 4,95 $ το μήνα. Το συμβόλαιό σας χρεώνεται εκ των προτέρων και όχι σε μηνιαία βάση, ο οποίος είναι ένας άλλος τομέας που μερικές φορές εκπλήσσει τους ανθρώπους.

Κάτω από αυτήν την ενότητα είναι το δικό σας “Πρόσθετα πακέτων.” Εάν θέλετε να προσθέσετε λειτουργίες που δημιουργήθηκαν’που περιλαμβάνεται στο σχέδιό σας, εδώ μπορείτε να τα επιλέξετε και να τα προσθέσετε στον λογαριασμό σας. Τυχόν πρόσθετα που περιλαμβάνονται στο σχέδιό σας θα έχουν τη λέξη “Ελεύθερος” δίπλα τους, αντί για ένα πλαίσιο ελέγχου.

Σε αυτό το παράδειγμα, η Bluehost έχει ήδη ελέγξει τρία από τα πέντε από αυτά τα πρόσθετα:

έξτρα πακέτου τιμολόγησης bluehostΜπορείτε να προσθέσετε επιπλέον δυνατότητες στο σχέδιό σας, κάτι που είναι ιδανικό για την προσαρμογή της φιλοξενίας σας ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Ωστόσο, μπορεί επίσης να αυξήσει γρήγορα την τιμή του λογαριασμού σας, γι ‘αυτό να είστε προσεκτικοί κατά την επιλογή!

Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποεπιλέξει τις λειτουργίες που δεν διαθέτετε’Δεν θέλω να πληρώσω – αυτά τα πρόσθετα δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμά σας, οπότε προστίθενται στον λογαριασμό σας επιπλέον του κόστους του προγράμματος φιλοξενίας σας. Σκεφτείτε το σαν να παραγγείλετε φαγητό σε ένα εστιατόριο – παραγγέλνετε τον κύριο και στη συνέχεια πληρώνετε επιπλέον για όποια πλευρά θέλετε.

Το πλεονέκτημα αυτής της πρόσθετης ενότητας είναι ότι μπορείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμα φιλοξενίας σας ώστε να ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε το φθηνότερο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας, αλλά στη συνέχεια να προσθέσετε το απόρρητο τομέα στην κορυφή, εάν το χρειάζεστε.

Το Bluehost σάς βοηθάει υπολογίζοντας το κόστος για εσάς και εμφανίζοντας το κάτω μέρος, με ετικέτα “Σύνολο” – αυτό το ποσό θα αλλάξει ανάλογα με τις επιλογές που έχετε επιλέξει. Αυτό είναι το σύνολο του προγράμματος φιλοξενίας σας συν όλα τα πρόσθετα σας – παρακολουθήστε το για να είστε σίγουροι’επανέρχομαι στον προϋπολογισμό.

Τέλος, διαβάστε την αποποίηση ευθυνών και τυχόν όρους και προϋποθέσεις προτού επιβεβαιώσετε την πληρωμή σας. Ένα από τα βασικά πράγματα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η συνδρομή φιλοξενίας σας θα ανανεωθεί αυτόματα, εκτός αν ακυρώσετε – αυτή η ανανέωση θα έχει το ίδιο μήκος με το αρχικό σας συμβόλαιο, αλλά’Θα ανανεώσω στις κανονική τιμή αντί της μειωμένης τιμής.

Όροι και προϋποθέσεις του bluehostΠάντα σιγουρευτείτε ότι αφιερώνετε χρόνο για να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις – το Bluehost τους καθιστά εύκολο να εντοπιστούν, οπότε προσπαθήστε να τους εξετάσετε προσεκτικά πριν συνεχίσετε την πληρωμή.

Εδώ’είναι μια λίστα με τα κοινά πρόσθετα’Θα βρω στο ταμείο και πόσο κοστίζουν:

 • Απόρρητο τομέα & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: 0,99 $ ανά μήνα (χρεώνεται ετησίως στα 11,88 $ ετησίως)
 • SiteLock Security – Εύρεση: 1,99 $ ανά μήνα (χρεώνεται ετησίως στα 23,88 $ ετησίως)
 • BasicGuard Basic: 2,99 $ ανά μήνα (χρεώνεται έως το τέλος της περιόδου φιλοξενίας, 35,88 $ ανά έτος)
 • Bluehost SEO Tools Έναρξη: 1,99 $ ανά μήνα (χρεώνεται ετησίως στα 23,88 $ ετησίως)
 • 1 γραμματοκιβώτιο του Office 365: Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών

2. Πιστοποιητικά SSL

Όλα τα προγράμματα φιλοξενίας Bluehost συνοδεύονται από δωρεάν πιστοποιητικό SSL (Secure Sockets Layer). Αυτό κρυπτογραφεί πληροφορίες που περνούν μεταξύ του ιστότοπού σας και τυχόν επισκεπτών και είναι απαραίτητες για οποιονδήποτε ιστότοπο – αν δεν το κάνετε’Έχω ασφάλεια SSL, οι επισκέπτες λαμβάνουν μια προειδοποίηση ότι αυτοί’επανεισάγετε έναν μη ασφαλή ιστότοπο!

Δεν το κάνεις’Πρέπει να πληρώσετε ένα λεπτό για το πιστοποιητικό SSL σας – είναι πραγματικά δωρεάν και περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα φιλοξενίας σας. Εσείς’Θα το δείτε στην ανάλυση του σχεδίου σας ως “Αφήνω’s Κρυπτογράφηση SSL,” που είναι η πιο βασική έκδοση της ασφάλειας SSL.

Ωστόσο, εάν θέλετε ένα πιο προηγμένο επίπεδο ασφάλειας, τότε μπορείτε να αγοράσετε ένα premium πιστοποιητικό SSL.

Αυτό το κάνετε μέσω του πίνακα ελέγχου Bluehost και θα σας κοστίσει τουλάχιστον 49,99 $ ετησίως. Το’αξίζει να σε ξέρω’Θα χρειαστεί επίσης ένα αποκλειστική διεύθυνση IP για να αγοράσετε ένα από αυτά τα πιστοποιητικά premium.

3. Κόστος ονόματος τομέα

Ο τομέας σας είναι το όνομα του ιστότοπού σας και λειτουργεί ως η μοναδική του ταυτότητα στον Ιστό – για παράδειγμα, ο δικός μας είναι websitebuilderexpert.com!

Ανάλογα με το πρόγραμμα φιλοξενίας που επιλέγετε, το Bluehost μπορεί να σας παρέχει ένα δωρεάν τομέα για ένα έτος. (Ελέγξτε τις λεπτομέρειες του σχεδίου σας για να μάθετε εάν αυτό ισχύει για εσάς). Μόλις τελειώσει το πρώτο έτος, ο τομέας σας θα ανανεωθεί με την κανονική τιμή.

“Ποιο είναι το κανονικό ποσοστό ενός ονόματος τομέα?”, μπορεί να αναρωτιέστε. Δυστυχώς, εκεί’Δεν υπάρχει απλή απάντηση, καθώς εξαρτάται από τον τομέα ανώτατου επιπέδου που επιλέγετε. Ο τομέας ανώτερου επιπέδου ή το TLD, είναι απλώς το τμήμα .com ή .net της διεύθυνσης του ιστότοπου.

Μπορείτε να αγοράσετε τον τομέα σας απευθείας από την Bluehost. Εδώ’είναι μια λίστα με τα πιο κοινά TLD και τις τιμές τους:

 • .com – 11,99 $ ετησίως
 • .org – 8,99 $ ετησίως
 • .καθαρό – 12,99 $ ετησίως
 • .τεχνολογία – 4,99 $ ετησίως
 • .συν – 9,99 $ ετησίως
 • .ιστότοπος – 11,99 $ ετησίως

Μπορείτε να αναζητήσετε τον ιδανικό τομέα σας και να συγκρίνετε τιμές για διαφορετικές επιλογές, όπως στο παρακάτω παράδειγμα:

bluehost τιμολόγηση έξτρα αναζήτηση τομέαΤο Bluehost διευκολύνει την αγορά του δικού σας ονόματος τομέα, με τις περισσότερες τιμές να κυμαίνονται από 5 έως 12 $ ετησίως.

Εσείς’Θα παρατηρήσω ότι το Bluehost μπαίνει αυτόματα απορρήτου τομέα για 11,88 $ ετησίως – μπορείτε να καταργήσετε αυτήν την επιλογή καταργώντας την επιλογή του πλαισίου.

Αλλά τι είναι το απόρρητο τομέα; Το χρειάζομαι πραγματικά; Το απόρρητο και η προστασία του τομέα αποκρύπτουν τα προσωπικά σας στοιχεία από το να εμφανίζονται στο δημόσιο μητρώο – χωρίς αυτό, το όνομα, ο αριθμός και η διεύθυνση email σας είναι όλα διαθέσιμα στο μητρώο τομέα WHOIS.

Έτσι, ενώ το απόρρητο τομέα δεν είναι’αναγκαιότητα, προστατεύει τα δεδομένα σας. Βοηθά επίσης στη μείωση της πιθανότητας λήψης ανεπιθύμητων μηνυμάτων και επιτρέπει στον ιστότοπό σας να σαρωθεί για κακόβουλα προγράμματα και ειδοποιήσεις ασφαλείας.

4. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας: CodeGuard Basic

Το CodeGuard είναι ένα λογισμικό ασφαλείας και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που εκτελεί καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας για τον ιστότοπό σας. Παρακολουθεί τυχόν αλλαγές, προσφέρει μια επιλογή επαναφοράς με ένα κλικ και αποθηκεύει αντίγραφα των αντιγράφων ασφαλείας σας σε πολλές ασφαλείς τοποθεσίες.

Εν ολίγοις, αυτό’είναι μια τεχνική και καλά εξοπλισμένη κουβέρτα ασφαλείας για τον ιστότοπό σας.

Το CodeGuard περιλαμβάνεται δωρεάν σε ορισμένα σχέδια, οπότε μπορείτε να καθίσετε και να απολαύσετε, γνωρίζοντας ότι ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής και υγιής. Εάν το σχέδιό σας δεν το κάνει’ρίξτε αυτήν τη δυνατότητα δωρεάν, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε αυτήν την αίσθηση ασφάλειας, εσείς’Θα χρειαστεί να αγοράσω το CodeGuard ως επιπλέον.

Μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε CodeGuard Basic στο σχέδιό σας κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς. Βασικό κόστος CodeGuard 2,99 $ ανά μήνα, και προστίθεται ως εφάπαξ ποσό στο πρόγραμμά σας. Για παράδειγμα, εάν εσείς’επέλεξα μια συνδρομή 12 μηνών και μετά ένα κόστος 35,88 $ θα προστεθεί στο λογαριασμό φιλοξενίας σας.

5. Office 365 – Δωρεάν ή όχι?

Τα σχέδια φιλοξενίας Bluehost περιλαμβάνουν συχνά ένα Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών του Office 365. Αλλά τι συμβαίνει μετά από αυτήν την περίοδο 30 ημερών ελεύθερης ευδαιμονίας; Η απάντηση είναι’είναι αμέσως προφανές.

Ωστόσο, μετά από λίγο σκάψιμο, διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν τρία σχέδια για το Office 365, τα οποία μπορείτε είτε να πληρώνετε μηνιαία είτε ετησίως.

Όροι Email Essentials Business Plus Business Pro 1 μήνα 12 μήνες
4,99 $ / μήνα
(59,88 $ / έτος)
9,99 $ / μήνα
(119,88 $ / έτος)
14,99 $ / μήνα
(179,99 $ / έτος)
2,99 $ / μήνα
(35,88 $ / έτος)
5,99 $ / μήνα
(71,88 $ / έτος)
9,99 $ / μήνα
(119,88 $ / έτος)

Το’Είναι σημαντικό να το γνωρίζουμε όλες οι ανανεώσεις χρεώνονται με τις τιμές ενός μηνός, που είναι πιο ακριβά από τις ετήσιες συνδρομές – κάτι που πρέπει να θυμάστε όταν κυμαίνεται ο χρόνος ανανέωσης!

6. Επιπλέον χαρακτηριστικά: Πολιτική επιστροφής χρημάτων

Όλα τα σχέδια της Bluehost συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, το οποίο είναι ιδανικό για να δοκιμάσετε τα προγράμματα φιλοξενίας του χωρίς κίνδυνο. Αν εσύ’δεν είστε 100% ικανοποιημένοι, παίρνετε τα χρήματά σας πίσω – απλά!

Τούτου λεχθέντος, πρέπει να το ξέρετε αυτό αυτή η εγγύηση δεν’ισχύουν για το όνομα τομέα σας. Έτσι, εάν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει ένα δωρεάν όνομα τομέα και ακυρώνετε εντός 30 ημερών, εσείς’Θα πάρω ακόμα τα χρήματά σας πίσω – αλλά Η Bluehost θα αφαιρέσει το κόστος domain των 15,99 $.

Αυτή η χρέωση εξυπηρετεί δύο βασικούς σκοπούς: πρώτον, καλύπτει το Bluehost’το κόστος, αλλά σημαίνει επίσης κέρδισες’να χάσετε το όνομα τομέα σας (εσείς’είστε ελεύθεροι να το μεταφέρετε αλλού).

Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών δεν έχει’επεκτείνεται και στα περισσότερα πρόσθετα, καθώς δεν εμπίπτουν στο κύριο πρόγραμμα φιλοξενίας. Συνολικά, ωστόσο, αρκεί να ακυρώσετε εντός της περιόδου των 30 ημερών, θα πρέπει’να αντιμετωπίσετε προβλήματα.

Τιμολόγηση Bluehost: Συμπέρασμα

Η Bluehost είναι ο κορυφαίος πάροχος φιλοξενίας και προσφέρει μια σειρά από σχέδια τιμών και πολλές δυνατότητες, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει κάτι για όλους. Τα ειδικά σχέδια του WordPress είναι όπου το Bluehost λάμπει πραγματικά, παρέχοντας εξαιρετικά επεκτάσιμες επιλογές για χρήστες WordPress.

Από κοινόχρηστο έως ειδικό hosting, το Bluehost έχει πολλά να προσφέρει. Αφήνω’έχει μια γρήγορη ανακεφαλαίωση των σχεδίων και των τιμών της.

Σχέδια τιμολόγησης Bluehost: Ανακεφαλαίωση

 • Κοινή φιλοξενία: 2,95 $ ανά μήνα, ανανεώνεται στα 7,99 $ ανά μήνα
 • Κοινή φιλοξενία WordPress: 2,95 $ ανά μήνα, ανανεώνεται στα 7,99 $ ανά μήνα
 • Φιλοξενία WooCommerce: 6,95 $ ανά μήνα, ανανεώνεται στα 13,99 $ ανά μήνα
 • Φιλοξενία VPS: 18,99 $ ανά μήνα, ανανεώνεται στα 29,99 $ ανά μήνα
 • Διαχείριση φιλοξενίας WordPress: 19,95 $ ανά μήνα, ανανεώνεται στα 29,99 $ ανά μήνα
 • Αφιερωμένη φιλοξενία: 79,99 $ ανά μήνα, ανανεώνεται στα 119,99 $ ανά μήνα

Κάθε τύπος φιλοξενίας συνοδεύεται από τουλάχιστον τρία σχέδια και περιλαμβάνει μια σειρά από προαιρετικά πρόσθετα για να διαλέξετε. Παρακολουθήστε την τιμή της αγοράς σας όταν είστε’επιλέγοντας ξανά αυτές τις επιπλέον δυνατότητες, καθώς το σύνολο μπορεί να αυξηθεί γρήγορα!

Κάθε σχέδιο Bluehost συνοδεύεται από έκπτωση για νέους πελάτες και σας συνιστούμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτές τις προωθητικές τιμές. Μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 64% ανά μήνα εάν επιλέξετε ένα πρόγραμμα τριών ετών, ανάλογα με το πακέτο φιλοξενίας που θα επιλέξετε – στην περίπτωση του φθηνότερου κοινόχρηστου προγράμματος φιλοξενίας, θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε περίπου 180 $ συνολικά.

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι οι τιμές πώλησης δεν’Διαρκεί για πάντα – ελέγχετε πάντα τις κανονικές τιμές επίσης, για να αποφύγετε εκπλήξεις κατά την ανανέωση.

Πριν αποφασίσετε για το σχέδιό σας, αυτό’Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ποιες είναι οι ανάγκες σας όσον αφορά τον προϋπολογισμό, την αποθήκευση αρχείων και το εύρος ζώνης. Επεξεργαστείτε τα γυμνά απαραίτητα που χρειάζεστε και πηγαίνετε από εκεί – μόλις φτάσετε’ετοιμάσατε τη φιλοξενία σας, κερδίσατε’κοιτάζω πίσω!

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο είναι το Bluehost ετησίως?

Όλα εξαρτώνται από το είδος του προγράμματος φιλοξενίας που χρειάζεστε για τον ιστότοπό σας! Το’αξίζει να γνωρίζετε ότι οι τιμές που βλέπετε στο Bluehost’Ο ιστότοπος είναι μηνιαίες τιμές για συμβάσεις 36 μηνών. Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι αρκετά αναιδές, αλλά αυτό’είναι μια κοινή τακτική για τη φιλοξενία ιστοσελίδων!

Για ένα έτος κοινής φιλοξενίας, οι τιμές ξεκινούν από 4,95 $ το μήνα, χρεώνονται ετησίως – καθιστώντας τα 59,40 $ για ολόκληρο το έτος. Αν εσύ’Δεν είμαι σίγουρος με ποιο σχέδιο να ακολουθήσετε, επιλέξτε το βασικό κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας και δείτε αν αυτό ικανοποιεί τις ανάγκες σας για να ξεκινήσετε.

Η Bluehost χρεώνει μηνιαία ή ετήσια?

Η Bluehost τιμολογεί όλα τα σχέδιά της σε μηνιαία βάση, αλλά οι τιμές γνωριμίας συνήθως απαιτούν δέσμευση τουλάχιστον ενός έτους για να πάρουν τη χαμηλότερη τιμή.

Μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας Bluehost ανά πάσα στιγμή?

Ναι, αλλά πόσα εσύ’Θα επιστρέψω εξαρτάται από το πόσο καιρό εσείς’ήμουν πελάτης. Τα περισσότερα σχέδια έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, η οποία είναι καλός χρόνος για να καταλάβετε εάν το Bluehost δεν είναι η υπηρεσία για εσάς. Εάν, ωστόσο, αποφασίσετε να ακυρώσετε το Bluehost μετά από αυτό, εσείς’Θα λάβω αναλογική επιστροφή χρημάτων για το υπόλοιπο της δέσμευσης παροχής υπηρεσιών.

Είναι δωρεάν το WordPress?

Η απλή εγκατάσταση του WordPress σε οποιοδήποτε από τα προγράμματα φιλοξενίας του είναι εντελώς δωρεάν. Εκεί’Ακόμα και μια λειτουργία ρύθμισης με ένα κλικ που σας επιτρέπει να μετακινηθείτε με το WordPress σε λίγα λεπτά.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map