Αναθεώρηση τιμολόγησης HostGator 2020

Contents

Πρέπει να κάνετε Snap Up HostGator’Σχέδια?

Το hostgator παρουσίασε μικρή εικόναΤο HostGator είναι ένας δημοφιλής πάροχος φιλοξενίας που στοχεύει να κάνει τη φιλοξενία εύκολη και προσιτή για τους χρήστες του.


Το βάζουμε μέσω της αυστηρής ερευνητικής μας διαδικασίας για να δούμε πόσο καλά ανταποκρίθηκε στη φήμη του και αυτό’Είναι ασφαλές να πούμε ότι το HostGator μας εντυπωσίασε, ερχόμενος ως ο δεύτερος καλύτερος πάροχος φιλοξενίας στην κατάταξή μας, ακριβώς πίσω από το Bluehost.

Αλλά, έκανε το HostGator’Οι τιμές καταφέρνουν να μας εντυπωσιάσουν επίσης?

Το HostGator προσφέρει έξι διαφορετικούς τύπους φιλοξενίας και κάθε τύπος φιλοξενίας παρέχει τρία διαφορετικά σχέδια τιμών. Οτι’Υπάρχουν πολλά να διαλέξετε – με τόσα πολλά σχέδια, τιμές, εκπτώσεις, δυνατότητες και τύπους φιλοξενίας που προσφέρονται, πώς σκοπεύετε να γνωρίζετε ποια είναι η καλύτερη για εσάς?

Τιμές HostGator: Γρήγορη επισκόπηση

Τα προγράμματα HostGator ξεκινούν από μόλις 2,75 $ το μήνα για κοινόχρηστη φιλοξενία – προσφέρει επίσης VPS, WordPress, cloud, μεταπωλητή και ειδικά προγράμματα φιλοξενίας. Η αποκλειστική φιλοξενία είναι η πιο ακριβή, ξεκινώντας από 118,99 $ ανά μήνα. Αυτές είναι μειωμένες τιμές, οπότε προσέξτε το κόστος ανανέωσης, καθώς και τυχόν πρόσθετες χρεώσεις όπως τομείς, αντίγραφα ασφαλείας CodeGuard και άλλα πρόσθετα.

Εμείς’είμαι εδώ για να βοηθήσω. Αυτό το άρθρο θα αναλύσει κάθε HostGator’για τα σχέδια και τις τιμές φιλοξενίας, ρίξτε μια προσεκτική ματιά σε τυχόν επιπλέον κόστη που μπορείτε να περιμένετε, καθώς και καθορίστε ακριβώς πώς μετράει δίπλα στους ανταγωνιστές της.

Για να ξεκινήσετε, εδώ’είναι μια γρήγορη συνοπτική ανάλυση του HostGator’σχέδια τιμολόγησης:

 • Κοινή φιλοξενία: 2,75 $ έως 5,95 $ ανά μήνα
 • Φιλοξενία cloud: 4,95 $ έως 9,95 $ ανά μήνα
 • Φιλοξενία WordPress: 5,95 $ έως 9,95 $ ανά μήνα
 • Φιλοξενία μεταπωλητών: 19,95 $ έως 24,95 $ ανά μήνα
 • Φιλοξενία VPS: 29,95 $ έως 49,95 $ ανά μήνα
 • Αφιερωμένη φιλοξενία: 118,99 $ έως 148,98 $ ανά μήνα

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Διαβάστε μας Αναθεώρηση HostGator για μια πλήρη ματιά στο HostGator’την απόδοση στην έρευνά μας, από χαρακτηριστικά έως υποστήριξη πελατών
 • Συγκρίνω οι καλύτεροι πάροχοι Web Hosting στην αναλυτική μας αναθεώρηση
 • Συγκρίνετε περισσότερα από 50 σχέδια στην εμπεριστατωμένη επισκόπηση του Οι φτηνότεροι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων

1

Πόσο κοστίζουν τα σχέδια HostGator?

HostGator’Τα προγράμματα τιμολόγησης ξεκινούν με το κοινόχρηστο πακέτο φιλοξενίας Hatchling, το οποίο κοστίζει μόλις 2,75 $ το μήνα για την πρώτη σας περίοδο και ανανεώνεται στα 6,95 $ το μήνα μετά από αυτό. Μετά από αυτό, οι τιμές αυξάνονται καθώς προχωράτε στα σχέδια και τους διαφορετικούς τύπους φιλοξενίας.

Ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω πίνακα για μια πλήρη ανάλυση:

Βασικό καλύτερο καλύτερο Κοινόχρηστο

Σύννεφο

WordPress

Μεταπωλητής

VPS

Αφιερωμένο

2,75 $ 3,95 $ 5,95 $
4,95 $ 6,57 $ 9,95 $
5,95 $ 7,95 $ 9,95 $
19,95 $ 24,95 $ 24,95 $
29,95 $ 39,95 $ 49,95 $
118,99 $ 138,99 $ 148,98 $

Αυτή είναι μια συνοπτική επισκόπηση κάθε πακέτου φιλοξενίας, για να σας δώσει μια ιδέα για το πόσο κοστίζει το καθένα. Αυτές οι τιμές αντικατοπτρίζουν μειωμένα σχέδια για νέους χρήστες – εμείς’Θα το καλύψω με περισσότερες λεπτομέρειες στη συνέχεια, στη συνέχεια, ανατρέξτε στις λεπτομέρειες του HostGator’διαφορετικοί τύποι φιλοξενίας και το κόστος τους παρακάτω.

Δεν είστε σίγουροι για τον τύπο φιλοξενίας που χρειάζεστε; Εδώ’είναι μια γρήγορη ανάλυση που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε:

 • Κοινή φιλοξενία: καλύτερο για μικρούς, βασικούς ιστότοπους με χαμηλή επισκεψιμότητα, όπως ιστολόγια μίας σελίδας.
 • Φιλοξενία cloud: είναι καλύτερο για ιστότοπους που παρουσιάζουν αύξηση και μείωση της κίνησης, όπως καταστήματα που πραγματοποιούν διαδικτυακές πωλήσεις.
 • Φιλοξενία WordPress: καλύτερο για ιστότοπους WordPress όλων των μεγεθών.
 • Φιλοξενία μεταπωλητών: καλύτερο για όσους ξεκινούν τη δική τους φιλοξενία.
 • Φιλοξενία VPS: η καλύτερη επιλογή για τους περισσότερους τυπικούς ιστότοπους – αυτό’είναι μια ενθαρρυντική αναβάθμιση από την κοινή φιλοξενία.
 • Αφιερωμένη φιλοξενία: καλύτερο για πολύ μεγάλους ιστότοπους και διαδικτυακά καταστήματα που χρειάζονται προηγμένη προσαρμογή και ασφάλεια.

2

Πώς λειτουργεί η τιμολόγηση HostGator

Εσείς’Παρατήρησα ότι το HostGator’οι τιμές είναι αρκετά προσιτές. Ουάου! Μόνο 2,95 $ το μήνα για τη φιλοξενία, ίσως σκέφτεστε, αυτό’είναι καταπληκτικό! Τι άλλο πρέπει να ξέρω πότε’είναι τόσο φθηνό?!

Λοιπόν, υπάρχει ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε – το HostGator, όπως και οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας, προσφέρει εκπτώσεις για νέους χρήστες. Αυτές οι εκπτωτικές τιμές είναι αυτές που εμφανίζονται στο HostGator’ιστοσελίδα, γιατί’Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε με το σχέδιό σας.

Αυτή η έκπτωση διαρκεί για την πρώτη σας περίοδο. Αυτό σημαίνει ότι εάν εγγραφείτε για ένα έτος πρόγραμμα, θα λάβετε το πρώτο έτος στην μειωμένη τιμή. εάν εγγραφείτε για ένα διετές πρόγραμμα, έχετε τα πρώτα δύο χρόνια με έκπτωση. Το’αξίζει επίσης να γνωρίζετε ότι πληρώνετε το συνολικό ποσό εκ των προτέρων κατά την πρώτη εγγραφή σας.

Λοιπόν, τι θα συμβεί μόλις τελειώσει η πρώτη σας θητεία; Καλά, το πρόγραμμά σας θα ανανεωθεί με την κανονική τιμή – αυτό κοστίζει συνήθως το πρόγραμμα χωρίς την έκπτωση. Για παράδειγμα, HostGator’s Το πρόγραμμα εκκόλαψης κοστίζει 2,75 $ για να ξεκινήσει, αλλά ανανεώνεται στα 6,95 $ μόλις τελειώσει η πρώτη σας θητεία.

Προγραμματίστε φτηνότερη τιμή έκπτωσης Φτηνότερη τιμή ανανέωσης% Εξοικονόμηση ανά μήνα Κοινόχρηστο

Σύννεφο

WordPress

Μεταπωλητής

VPS

Αφιερωμένο

2,75 $ 6,95 $ 60%
4,95 $ 8,95 $ 45%
5,95 $ 9,95 $ 40%
19,95 $ 29,95 $ 33%
29,95 $ 89,95 $ 67%
118,99 $ 189 $ 37%

Αυτή είναι μια κοινή πρακτική μεταξύ των οικοδεσπότων Ιστού και μπορεί πραγματικά να λειτουργήσει υπέρ σας, δίνοντάς σας πολλά στο πρώτο σας πρόγραμμα φιλοξενίας. Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κρατάτε τα δύο μάτια ανοιχτά και να ελέγχετε πάντα την κανονική τιμή προτού πηδήσετε – ή μάλλον, πιστωτική κάρτα – πρώτα σε ένα σχέδιο.

Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε αργότερα τις τιμές ανανέωσης!

Ακόμα μπερδεμένος? Υφηγητής’μην ανησυχείτε – από εδώ και στο εξής’Θα συζητάμε τόσο τις τιμές έκπτωσης όσο και τις κανονικές τιμές, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι εσείς’εγγραφείτε ξανά για!

Επωφεληθείτε περισσότερο από το HostGator’εκπτώσεις εάν εγγραφείτε για μεγαλύτερο κύκλο χρέωσης. Ωστόσο, εσύ’Έχω πολλές επιλογές – Το HostGator παρέχει μια ποικιλία διάρκειας συνδρομής:

 • 1 μήνα
 • 3 μήνες
 • 6 μήνες
 • 12 μήνες
 • 24 μήνες
 • 36 μήνες

Αν εσύ’είμαι χαρούμενος “κλειδώσει” για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε εξοικονομείτε τα περισσότερα χρήματα επιλέγοντας έναν μεγαλύτερο κύκλο χρέωσης – τα μηνιαία προγράμματα μπορεί να ακούγονται ελκυστικά επειδή αυτά’λιγότερο από μια δέσμευση, αλλά αυτοί’επίσης πιο ακριβά μακροπρόθεσμα.

Το HostGator εμφανίζει τιμές για τον κύκλο χρέωσης 36 μηνών στον ιστότοπό του. Έτσι, για να επιστρέψετε στο σχέδιο Hatchling, εσείς’Θα λάβετε τη φθηνότερη τιμή 2,75 $ μόνο εάν εγγραφείτε για 36 μήνες. Το ίδιο πρόγραμμα θα κοστίσει 10,95 $ αν επιλέξετε τα σχέδια ενός, τριών ή έξι μηνών.

3

Κοινό κόστος φιλοξενίας HostGator

Η κοινή φιλοξενία είναι η πιο βασική μορφή φιλοξενίας – αυτό’είναι πολύ περιορισμένη, αλλά αυτό το καθιστά επίσης εξαιρετικά προσιτό. Το κύριο πλεονέκτημα της κοινής φιλοξενίας είναι πόσο φθηνό είναι – ο ιστότοπός σας μοιράζεται έναν διακομιστή με άλλους ιστότοπους, πράγμα που σημαίνει ότι οι πόροι κατανέμονται μεταξύ όλων σας.

Εάν άλλοι ιστότοποι καταναλώνουν πάρα πολλούς από αυτούς τους κοινόχρηστους πόρους, τότε ο ιστότοπός σας υποφέρει – για παράδειγμα, θα μπορούσε να παρουσιάσει σφάλμα εάν ένας άλλος ιστότοπος αυξήσει την κυκλοφορία. Αυτό καθιστά την κοινή φιλοξενία καλύτερη για πολύ μικρούς, απλούς ιστότοπους με χαμηλή επισκεψιμότητα.

HostGator’Κοινόχρηστα σχέδια φιλοξενίας

Το HostGator έχει τρία κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, που κυμαίνονται από 2,75 $ έως 5,95 $ το μήνα (για έναν κύκλο χρέωσης 36 μηνών και με την αρχική έκπτωση). Τα σχέδια ξεκινούν από:

 • Σχέδιο εκκόλαψης: 2,75 $, ανανεώνεται στα 6,95 $ ανά μήνα
 • Σχέδιο μωρών: 3,95 $, ανανεώνεται στα 9,95 $ ανά μήνα
 • Επιχειρηματικό σχέδιο: 5,95 $, ανανεώνεται στα 14,95 $ ανά μήνα

Το hostgator μοιράστηκε τις τιμές φιλοξενίαςHostGator’Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας κυμαίνονται από 2,75 $ έως 5,95 $ το μήνα, καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για να ξεκινήσετε online.

Εδώ’είναι μια πιο προσεκτική ματιά στο πώς συσσωρεύονται τα χαρακτηριστικά τους – εμείς’Θα πάω σε περισσότερες λεπτομέρειες κάτω από τον πίνακα:

Σχέδιο εκκολαπτηρίου Επιχειρηματικό σχέδιο μωρού Αρχική τιμή έκπτωσης

Κανονική τιμή

Εξοικονόμηση έκπτωσης%

Χώρος στο δισκο

εύρος ζώνης

Αριθμός τομέων

Δωρεάν αποκλειστική IP

Λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

Δωρεάν SSL

2,75 $ 3,95 $ 5,95 $
6,95 $ 9,95 $ 14,95 $
60% 60% 60%
Χωρίς μετρήσεις Χωρίς μετρήσεις Χωρίς μετρήσεις
Χωρίς μετρήσεις Χωρίς μετρήσεις Χωρίς μετρήσεις
1 Απεριόριστος Απεριόριστος
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;

Κοιτάζοντας τις διαθέσιμες δυνατότητες, ίσως αναρωτιέστε ποια είναι η διαφορά μη μετρημένο και απεριόριστο. Αφήνω’ρίξτε μια γρήγορη ματιά για να ξεκαθαρίσετε τυχόν σύγχυση.

Το Unmetered σημαίνει εσάς’δεν χρεώνεστε για το ποσό των πόρων που χρησιμοποιείτε – αλλά εξακολουθεί να υπάρχει όριο στο ποσό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Το’Είναι πολύ απίθανο ο ιστότοπός σας να προσεγγίσει αυτά τα όρια, ωστόσο και το HostGator θα σας στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν φαίνεται ότι μπορεί να υπερβείτε τα όριά τους.

Απεριόριστα πραγματικά σημαίνει εκεί’δεν υπάρχει όριο – ώστε να μπορείτε όσους τομείς θέλετε!

Ένα άλλο χαρακτηριστικό σας’Θα δω πολλά είναι SSL (Επίπεδο ασφαλών πριζών). Αυτό κρυπτογραφεί πληροφορίες που περνούν μεταξύ των επισκεπτών σας και του ιστότοπού σας, προστασία δεδομένων από χάκερ ή διαρροές. Η Google προειδοποιεί τους επισκέπτες όταν αυτοί’επανεισέρχεστε σε έναν μη ασφαλή ιστότοπο, οπότε η ύπαρξη SSL είναι πραγματικά απαραίτητο χαρακτηριστικό.

Συνιστούμε μόνο το σχέδιο Hatchling για πολύ μικρές ιστοσελίδες – όπως υποδηλώνει το όνομα, τα χαρακτηριστικά του είναι τα καλύτερα για ιστότοπους που μόλις ξεκινούν στο διαδίκτυο. Μπορείτε να φιλοξενήσετε μόνο έναν τομέα και μπορείτε’t αναβαθμίστε το πιστοποιητικό SSL για πρόσθετη προστασία.

Το πρόγραμμα Baby είναι ένα καλό μέσο για 3,95 $ το μήνα – μπορείτε να φιλοξενήσετε απεριόριστο αριθμό τομέων και αν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση σε ιδιωτικό SSL τότε μπορείτε. Αυτό το καθιστά καλύτερη επιλογή αν εσείς’εκτελείτε περισσότερους από έναν ιστότοπους ή χρειάζεστε καλύτερη ασφάλεια.

Το επιχειρηματικό σχέδιο διαθέτει τις πιο προηγμένες δυνατότητες, δίνοντας στον ιστότοπό σας περισσότερο χώρο για ανάπτυξη. Το’είναι επίσης το καλύτερο σχέδιο εάν εσείς’τρέχω ένα μικρό ηλεκτρονικό κατάστημα. Παίρνετε δωρεάν αναβάθμιση σε θετικό SSL (το οποίο προσφέρει υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας από τη βασική έκδοση) και εργαλεία SEO για να βοηθήσετε τους χρήστες να βρουν τον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο.

Λοιπόν, ποιο σχέδιο πρέπει να επιλέξετε? Εάν πρέπει να φιλοξενήσετε περισσότερους από έναν τομείς, το πρόγραμμα Baby είναι η καλύτερη επιλογή σας. Εάν θέλετε να διαχειριστείτε ένα μικρό ηλεκτρονικό κατάστημα τότε εσείς’Θα χρειαστώ το επιχειρηματικό σχέδιο. Για την απλή φιλοξενία ενός ιστότοπου που’Μόλις ξεκινήσετε, το σχέδιο Hatchling θα σας πάρει στα πόδια σας.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Ψάχνετε για φθηνή κοινόχρηστη φιλοξενία; Η αναζήτησή σας τελειώνει εδώ με την εμπεριστατωμένη επισκόπηση του 6 καλύτεροι φθηνοί πάροχοι κοινής φιλοξενίας
 • Διαβάστε την κριτική μας για το 8 καλύτερες κοινές υπηρεσίες φιλοξενίας για να βρείτε την καλύτερη ποιότητα κοινόχρηστης φιλοξενίας στην αγορά

4

Κόστος φιλοξενίας HostGator Cloud Web

Η φιλοξενία στο cloud είναι ο ιστότοπός σας’Τα δεδομένα αποθηκεύονται σε πολλούς εικονικούς διακομιστές, αντί για φυσικούς διακομιστές όπως οι συνήθεις κοινόχρηστες φιλοξενίες. Αυτό σημαίνει ότι εάν ένας διακομιστής αποτύχει, ο ιστότοπός σας θα κερδίσει’t κατεβείτε γιατί άλλος διακομιστής θα αναλάβει αυτόματα. Το cloud hosting είναι πολύ επεκτάσιμο, αξιόπιστο και ευέλικτο.

Εάν χρειάζεστε εξαιρετικά ευέλικτη φιλοξενία για να αντιμετωπίσετε τις αυξήσεις στην κίνηση, τότε η φιλοξενία σύννεφων είναι μια εξαιρετική επιλογή – αυτό’Συνήθως προτιμάται από διαδικτυακά καταστήματα που αντιμετωπίζουν μεγάλες αυξήσεις κυκλοφορίας ως αποτέλεσμα πωλήσεων και εποχιακών τάσεων.

HostGator’s Cloud Hosting Σχέδια

Το HostGator έχει τρία προγράμματα φιλοξενίας cloud που κυμαίνονται από 4,95 $ έως 9,95 $ ανά μήνα:

 • Σχέδιο εκκόλαψης: 4,95 $, ανανεώνεται στα 8,95 $ ανά μήνα. Λαμβάνετε ένα δωρεάν όνομα τομέα και πιστοποιητικό SSL, εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις και μπορείτε να φιλοξενήσετε έναν ιστότοπο.
 • Σχέδιο μωρών: 6,57 $, ανανεώνεται στα 11,95 $ ανά μήνα. Έχετε τις ίδιες δυνατότητες με το σχέδιο Hatchling, αλλά μπορείτε να φιλοξενήσετε απεριόριστους ιστότοπους.
 • Επιχειρηματικό σχέδιο: 9,95 $, ανανεώνεται στα 17,95 $ ανά μήνα. Παίρνετε τις ίδιες δυνατότητες με το πρόγραμμα Baby, καθώς και εργαλεία SEO και ένα καλύτερο πιστοποιητικό SSL.

Ο μεγαλύτερος περιορισμός στο φθηνότερο σχέδιο Hatchling είναι ότι μπορείτε να φιλοξενήσετε μόνο έναν ιστότοπο και έχει μικρό όριο μνήμης. Το HostGator προτείνει το πρόγραμμα Baby 6.57 $ το μήνα, το οποίο σας δίνει περισσότερο χώρο για ανάπτυξη, διατηρώντας παράλληλα την τιμή αρκετά λογική.

σχέδια φιλοξενίας cloud hostgatorHostGator’Τα προγράμματα cloud hosting ξεκινούν από 4,95 $ το μήνα και προσφέρουν περισσότερους πόρους από τα κανονικά πακέτα φιλοξενίας.

HostGator’Τα προγράμματα cloud web hosting υπόσχονται καλύτερες ταχύτητες, αξιοπιστία και πόρους από την κανονική κοινή φιλοξενία. Αλλά τι παίρνετε πραγματικά για τα χρήματά σας; Ο παρακάτω πίνακας αναλύει κάθε σχέδιο’χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

Σχέδιο εκκολαπτηρίου Επιχειρηματικό σχέδιο μωρού Αρχική τιμή έκπτωσης

Κανονική τιμή

Εξοικονόμηση έκπτωσης%

Χώρος στο δισκο

εύρος ζώνης

Αριθμός τομέων

Δωρεάν αποκλειστική IP

Λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

Δωρεάν SSL

Μνήμη

Αριθμός πυρήνων CPU

4,95 $ 6,57 $ 9,95 $
8,95 $ 11,95 $ 17,95 $
45% 45% 45%
Χωρίς μετρήσεις Χωρίς μετρήσεις Χωρίς μετρήσεις
Χωρίς μετρήσεις Χωρίς μετρήσεις Χωρίς μετρήσεις
1 Απεριόριστος Απεριόριστος
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
2 GB 4 γιγαμπάιτ 6 GB
2 4 6

Εσείς’Θα παρατηρήσω μια ομοιότητα μεταξύ των δυνατοτήτων εδώ και εκείνων που παρέχονται στο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας. Γιατί λοιπόν η αύξηση της τιμής; Λοιπόν, το cloud hosting σάς προσφέρει καλύτερη απόδοση, επειδή έχετε πρόσβαση σε πολλούς διακομιστές.

Το’αξίζει να γνωρίζετε ότι οι πόροι εξακολουθούν να μοιράζονται αντί να αφιερώνονται στον λογαριασμό σας – αλλά εσύ’είστε πολύ περισσότερο στον έλεγχο των πόρων σας και πόσο εσείς’επαναχρησιμοποιώντας, διευκολύνοντας τη διαχείριση.

Η κύρια διαφορά εδώ είναι η προσθήκη πυρήνων μνήμης και CPU. Όσο περισσότερη μνήμη έχετε, τόσο καλύτερη θα είναι η απόδοση του ιστότοπού σας σε περιόδους υψηλής κυκλοφορίας – προτείνουμε το σχέδιο Baby να είναι ασφαλές, εκτός εάν ο ιστότοπός σας είναι πολύ μικρός.

Η CPU σημαίνει κεντρική μονάδα επεξεργασίας, και είναι το μέρος ενός υπολογιστή που εκτελεί τις περισσότερες από τις σημαντικές ενέργειες για να διατηρεί τα πράγματα ομαλά.

Ευτυχώς, δεν το κάνετε’Πρέπει να ανησυχείτε πάρα πολύ για το τι είναι ένας πυρήνας CPU. Απλώς πρέπει να γνωρίζετε ότι όσο περισσότεροι πυρήνες CPU έχετε, τόσο περισσότερα δεδομένα μπορεί να χειριστεί το σύστημά σας και τόσο καλύτερη απόδοση θα λάβει ο ιστότοπός σας. Απλά: όσο περισσότεροι πυρήνες έχετε, τόσο το καλύτερο!

Για τους περισσότερους ιστότοπους, μεταξύ δύο και τεσσάρων πυρήνων CPU θα πρέπει να είναι εντάξει – εσείς’Θα χρειαστεί περισσότερα από αυτό μόνο εάν εσείς’εκτελεί πολύπλοκα προγράμματα (όπως προηγμένα παιχνίδια) μέσω του ιστότοπού σας.

Συνολικά, το πακέτο Hatchling είναι καλό για αρχάριους ιστότοπους με χαμηλή επισκεψιμότητα, αλλά το πρόγραμμα Baby 6,57 $ ανά μήνα αξίζει σίγουρα να πληρώσετε. Παρέχει τα εργαλεία για τη διαχείριση περισσότερης επισκεψιμότητας, δίνοντας στον ιστότοπό σας χώρο να αυξάνεται. Οι περισσότεροι άνθρωποι κέρδισαν’Χρειάζομαι τα πρόσθετα που συνοδεύουν το Επιχειρηματικό σχέδιο, εκτός κι αν εσείς’εκτελεί έναν πολύπλοκο ιστότοπο.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Είστε οι καλύτεροι από τους καλύτερους; Διαβάστε την κριτική μας για το Καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας cloud για να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια υπηρεσία πρώτης κατηγορίας

5

Κόστος φιλοξενίας HostGator WordPress

Υπάρχουν οπαδοί του WordPress εκεί έξω; Οι πιθανότητες είναι, εσύ’Χρησιμοποιήσαμε – ή τουλάχιστον το ακούσαμε – το WordPress, βλέποντας ότι έχει δύναμη 34% του Διαδικτύου! Και τι χρειάζονται όλοι αυτοί οι ιστότοποι WordPress; Το καταλάβατε – χρειάζονται φιλοξενία.

Η φιλοξενία WordPress καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες που συνοδεύουν τη λειτουργία ενός ιστότοπου WordPress. Για παράδειγμα, συνήθως περιλαμβάνει καλύτερη ασφάλεια και προστασία, υπηρεσίες μετεγκατάστασης και ενημερώσεις για να διατηρείται ο ιστότοπός σας WordPress ασφαλής και ομαλή.

HostGator’Σχέδια φιλοξενίας WordPress

Το HostGator έχει τρία προγράμματα φιλοξενίας WordPress – το φθηνότερο ξεκινά από 5,95 $ το μήνα, ενώ το πιο ακριβό έρχεται στα 9,95 $ το μήνα:

 • Σχέδιο εκκίνησης: 5,95 $, ανανεώνεται στα 9,95 $ ανά μήνα. Φιλοξενήστε έναν ιστότοπο, με δωρεάν SSL και όνομα τομέα. Υποστηρίζει έως και 100.000 επισκέψεις ανά μήνα.
 • Πρότυπο σχέδιο: 7,95 $, ανανεώνεται στα 15,95 $ ανά μήνα. Φιλοξενήστε έως και δύο ιστότοπους, με δωρεάν SSL και όνομα τομέα. Υποστηρίζει έως και 200.000 επισκέψεις το μήνα.
 • Επιχειρηματικό σχέδιο: 9,95 $, ανανεώνεται στα 22,95 $ ανά μήνα. Φιλοξενήστε έως και τρεις ιστότοπους, με δωρεάν SSL και όνομα τομέα. Υποστηρίζει έως και 500.000 επισκέψεις το μήνα.

Καλό να ξέρω… η τιμή του σχεδίου σας θα επηρεαστεί από τον αριθμό των ιστότοπων που θέλετε να φιλοξενήσετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να φιλοξενήσετε πέντε ιστότοπους στο Επιχειρηματικό σχέδιο, αλλά αυτό αυξάνει την τιμή έως και 11,95 $ ανά μήνα αντί της τιμής που εμφανίζεται παραπάνω.φιλοξενία προγραμμάτων φιλοξενίας wordpress hostgatorΤο HostGator έχει σχέδια φιλοξενίας ειδικά σχεδιασμένα για ιστότοπους WordPress, ξεκινώντας από μόλις 5,95 $ το μήνα.

Το πρόγραμμα που επιλέγετε εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον αριθμό των ιστότοπων που έχετε – για παράδειγμα, εάν έχετε περισσότερους από έναν ιστότοπους τότε εσείς’Θα χρειαστώ τουλάχιστον 7,95 $ το μήνα Πρότυπο πρόγραμμα. Ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω πίνακα για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε:

Βασικό σχέδιο Βασικό σχέδιο Επιχειρηματικό σχέδιο Αρχική τιμή έκπτωσης

Κανονική τιμή

Εξοικονόμηση έκπτωσης%

Χώρος στο δισκο

εύρος ζώνης

Επισκέψεις ανά μήνα

Αριθμός ιστότοπων

Δωρεάν τομέας

Δωρεάν SSL

Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας

Εφεδρικός χώρος αποθήκευσης

Αυτόματη κατάργηση κακόβουλου λογισμικού

Αυτόματες ενημερώσεις WordPress

5,95 $ 7,95 $ 9,95 $
9,95 $ 15,95 $ 22,95 $
40% 50% 57%
Χωρίς μετρήσεις Χωρίς μετρήσεις Χωρίς μετρήσεις
Χωρίς μετρήσεις Χωρίς μετρήσεις Χωρίς μετρήσεις
100.000 200.000 500.000
1 2 3
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
1 GB 2 GB 3 GB
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;

Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν επίσης μια δωρεάν υπηρεσία μετανάστευσης για όλους τους χρήστες που πρέπει να μεταφέρουν τον υπάρχοντα ιστότοπό τους στο WordPress στο HostGator’διακομιστές.

Εάν έχετε μόνο έναν ιστότοπο WordPress, τότε το πρόγραμμα Starter 5,95 $ ανά μήνα έχει όλες τις βασικές δυνατότητες που έχετε’Θα πρέπει να πετύχω. Περιλαμβάνονται δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας έως 1 GB, δωρεάν όνομα τομέα και αυτόματες ενημερώσεις για να κάνουν τη ζωή σας όσο το δυνατόν πιο εύκολη.

Εάν ο ιστότοπός σας λαμβάνει κατά μέσο όρο περισσότερες από 100.000 επισκέψεις ανά μήνα, ή έχετε πολλούς ιστότοπους για να φιλοξενήσετε, εσείς’Θα χρειαστεί ένα πιο προηγμένο σχέδιο.

Τα κύρια πλεονεκτήματα του τυπικού προγράμματος είναι ότι μπορεί να χειριστεί το διπλάσιο της κίνησης από το πρόγραμμα Starter και διπλασιάζει επίσης τον εφεδρικό χώρο αποθήκευσης. Το’είναι ένα στρογγυλό σχέδιο που ταιριάζει στους περισσότερους κανονικούς ιστότοπους WordPress, είτε εσείς’αναβαθμίζετε ή απλώς σημειώστε σταθερά. Μπορείτε να φιλοξενήσετε έως και δύο ιστότοπους σε αυτό το πρόγραμμα – μια καλή επιλογή αν εσείς’εκτελείτε πολλά έργα!

Το επιχειρηματικό σχέδιο βλέπει μια μεγάλη αύξηση στον αριθμό των επισκεπτών που μπορεί να χειριστεί ανά μήνα – έως 500.000! Αυτό το κάνει καλύτερο αν εσείς’πραγματικά όπλα για ανάπτυξη μεγάλης διάρκειας και χρειάζεστε το σχέδιό σας για την υποστήριξη μεγάλων ποσοτήτων κίνησης.

Το HostGator περιλαμβάνει όλες τις πιο σημαντικές δυνατότητες για να απολαμβάνουν όλοι οι χρήστες του, οπότε η επιλογή σας βασίζεται σε δύο βασικά πράγματα:

 • Ο αριθμός των ιστότοπων που πρέπει να φιλοξενήσετε
 • Πόση κίνηση δημιουργούν αυτοί οι ιστότοποι ανά μήνα

Βασίστε την απόφασή σας σε αυτούς τους παράγοντες και θα πρέπει να καταλήξετε με το τέλειο πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress για εσάς!

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Αναρωτιέστε αν μπορείτε να πάρετε μια καλύτερη προσφορά κάπου αλλού; Δείτε την κριτική μας για το Η καλύτερη φτηνή φιλοξενία WordPress για να μάθετε!
 • Διαβάστε τη σύγκριση μας για το 8 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας WordPress με διαχείριση αν εσύ’μετά από μια πραγματικά επαγγελματική υπηρεσία

6

Κόστος φιλοξενίας μεταπωλητών HostGator

Αν εσύ’ψάχνετε να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση φιλοξενίας, εσείς’Θα χρειαστεί φιλοξενία μεταπωλητών. Αυτό είναι όπου πληρώνετε για φιλοξενία και, στη συνέχεια, το μεταπωλείτε στους πελάτες σας για να κερδίσετε χρήματα. Το’Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση φιλοξενίας, επειδή δεν το κάνετε’Πρέπει να πληρώσω για γενικά έξοδα όπως συντήρηση διακομιστή.

Το HostGator σάς παρέχει τη δύναμη και την τεχνολογία και παρέχετε στους πελάτες σας φιλοξενία, υπηρεσίες, υποστήριξη και πολλά άλλα. Το’Είναι μια δημοφιλής επιλογή με σχεδιαστές ιστοσελίδων, ελεύθερους επαγγελματίες και οικοδεσπότες web hosting – η φιλοξενία μεταπωλητών είναι το πώς ξεκίνησαν πολλά μεγάλα ονόματα στη βιομηχανία φιλοξενίας!

HostGator’Σχέδια φιλοξενίας μεταπωλητών

Το HostGator έχει τρία προγράμματα φιλοξενίας μεταπωλητών, που κυμαίνονται από 19,95 $ έως 24,95 $ ανά μήνα:

 • Σχέδιο αλουμινίου: 19,95 $, ανανεώνεται στα 29,95 $ ανά μήνα. Παίρνετε χώρο δίσκου 60 GB και εύρος ζώνης 600 GB.
 • Σχέδιο χαλκού: 24,95 $, ανανεώνεται στα 41,95 $ ανά μήνα. Παίρνετε χώρο δίσκου 90 GB και εύρος ζώνης 900 GB.
 • Ασημένιο σχέδιο: 24,95 $, ανανεώνεται στα 59,95 $ ανά μήνα. Παίρνετε χώρο δίσκου 140 GB και εύρος ζώνης 1400 GB.

Αυτά είναι πολύ πιο ακριβά από τα σχέδια που εμείς’Κοιτάξαμε μέχρι τώρα, επειδή περιλαμβάνουν πολύ περισσότερα χαρακτηριστικά. Αυτή είναι μια περίπτωση όπου πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά το κόστος ανανέωσης – οι τιμές έκπτωσης σημαίνουν ότι μπορείτε να πάρετε το πρόγραμμα Silver για την ίδια τιμή με το σχέδιο χαλκού, αλλά οι τιμές ανανέωσης αντικατοπτρίζουν τη συνήθη αξία τους.

σχέδια φιλοξενίας μεταπωλητών hostgatorΗ φιλοξενία μεταπωλητών έχει σχεδιαστεί για όσους χρειάζονται να πουλήσουν φιλοξενία σε πελάτες και οι τιμές ξεκινούν από 19,95 $ ανά μήνα.

Η φιλοξενία μεταπωλητών διαθέτει αρκετά τεχνικά χαρακτηριστικά – είναι αυτονόητο ότι εάν χρειάζεστε μόνο φιλοξενία για τον προσωπικό σας ιστότοπο, τότε αυτός ο τύπος φιλοξενίας δεν είναι’για σένα.

Σχέδιο αλουμινίου Χαλκός Αρχική τιμή έκπτωσης

Κανονική τιμή

Εξοικονόμηση έκπτωσης%

Χώρος στο δισκο

εύρος ζώνης

Αριθμός τομέων

Δωρεάν SSL

Δωρεάν λογισμικό WHMCS

Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας

Αριθμός βάσεων δεδομένων MySQL

Πίνακας ελέγχου WHM

Πίνακας ελέγχου cPanel

19,95 $ 24,95 $ 24,95 $
29,95 $ 41,95 $ 59,95 $
33% 41% 58%
60 GB 90 GB 140 GB
600 GB 900 GB 1.400 GB
Απεριόριστος Απεριόριστος Απεριόριστος
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
Απεριόριστος Απεριόριστος Απεριόριστος
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;

Η κύρια διαφορά μεταξύ των σχεδίων είναι το μέγεθος του χώρου αποθήκευσης και του εύρους ζώνης που έχετε με κάθε ένα – αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος να αποφασίσετε ποιο σχέδιο είναι καλύτερο για εσάς.

Καλό να ξέρω… Να επιλέγετε πάντα το σχέδιο που καλύπτει τις μεγαλύτερες ανάγκες σας. Για παράδειγμα, ακόμα κι αν χρειάζεστε εύρος ζώνης 900 GB, αλλά μην το κάνετε’Χρειάζεστε χώρο αποθήκευσης 90 GB, θα πρέπει να συνεχίσετε με το ανώτατο όριό σας και να επιλέξετε το σχέδιο Χαλκού. Διαφορετικά, περιορίζετε τον εαυτό σας από την πρώτη ημέρα!

Το φθηνότερο πακέτο αλουμινίου είναι καλύτερο για εκείνους που μόλις ξεκινούν ή για ελεύθερους επαγγελματίες που πωλούν σε μικρό αριθμό πελατών. Μπορεί επίσης να ταιριάζει σε όσους χρειάζονται πολλούς διακομιστές, καθώς μπορεί να λειτουργήσει φθηνότερα και πιο εύχρηστα από την αγορά πολλών πακέτων φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Για μια επιχείρηση τυπικού μεγέθους που πωλεί σε μια μεγαλύτερη χούφτα πελατών, το σχέδιο χαλκού πρέπει να είναι άνετο. Έχει περισσότερο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης, αφήνοντας σας χώρο για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Για ακόμη περισσότερους πόρους, το σχέδιο Silver είναι η προφανής επιλογή – ωστόσο, μπορεί να γίνει αρκετά ακριβό μόλις τελειώσει η περίοδος έκπτωσης, οπότε βεβαιωθείτε ότι η επιχείρησή σας χρειάζεται πραγματικά τις επιπλέον δυνατότητες πριν από την αναβάθμιση.

Σε περίπτωση που εσείς’σχετικά με μερικά από αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, εδώ’μια γρήγορη επισκόπηση:

 • WHMCS είναι ένα λογισμικό διαχείρισης πελατών που σας βοηθά να διαχειριστείτε τη διαδικασία χρέωσής σας
 • cPanel είναι ένας δημοφιλής πίνακας ελέγχου όπου διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του ιστότοπού σας και του συστήματος – αυτό θα χρησιμοποιούν οι πελάτες σας για την εκτέλεση της φιλοξενίας σας’τα πούλησα.
 • ΠΟΥ Ο πίνακας ελέγχου (Web Hosting Manager) σάς επιτρέπει να δημιουργείτε cPanels για καθέναν από τους πελάτες σας. Αυτό χρησιμοποιείτε για τη διαχείριση όλων των πελατών σας’ λογαριασμοί.
 • MySQL είναι ένα σύστημα διαχείρισης βάσεων δεδομένων που σας διευκολύνει να προσθέσετε και να διαχειριστείτε περιεχόμενο

Το σχέδιο αλουμινίου είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε εάν εσείς’Δεν είμαι σίγουρος πόσους πόρους χρειάζεστε – αν και ίσως να μην θέλετε να κλειδώσετε σε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο για να ξεκινήσετε. Το HostGator το καθιστά δωρεάν και εύκολο στην αναβάθμιση, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε με το χαμηλότερο αποθηκευτικό χώρο και εύρος ζώνης και να αναπτυχθείτε από εκεί.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τον καλύτερο οικοδεσπότη για την εργασία με την κριτική μας για το 5 καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας μεταπωλητών.

7

Κόστος φιλοξενίας HostGator VPS

Συνήθως, μόλις εσείς’Αν έχετε ξεπεράσει την κοινή φιλοξενία, το επόμενο βήμα είναι η φιλοξενία VPS. Πρόκειται για έναν τύπο φιλοξενίας όπου οι ιστότοποι εξακολουθούν να μοιράζονται έναν διακομιστή, αλλά μοιράζεστε με λιγότερους ιστότοπους, έτσι ώστε ο καθένας να έχει το δικό του σύνολο πόρων. Το’είναι ένας γρηγορότερος, ασφαλέστερος και πιο αξιόπιστος τύπος φιλοξενίας που προσφέρει καλύτερη απόδοση από την κοινή φιλοξενία.

Αυτό είναι καλύτερο για κανονικούς ή μεσαίου μεγέθους ιστότοπους που χρειάζονται πιο συνεπή φιλοξενία από ό, τι μπορούν να παρέχουν κοινόχρηστα προγράμματα. Αν εσύ’Για παράδειγμα, εκτελείτε έναν ιστότοπο επιχείρησης, τότε η φιλοξενία VPS είναι μια έξυπνη επιλογή.

HostGator’Σχέδια φιλοξενίας VPS

Το HostGator έχει τρία προγράμματα φιλοξενίας VPS για να διαλέξετε, από 29,95 $ έως 49,95 $ ανά μήνα:

 • Σχέδιο Snappy 2000: 29,95 $, ανανεώνεται στα 89,95 $ ανά μήνα. Παίρνετε 2 GB μνήμης RAM, χώρο δίσκου 120 GB και εύρος ζώνης 1,5 TB.
 • Σχέδιο Snappy 4000: 39,95 $, ανανεώνεται στα 129,95 $ ανά μήνα. Παίρνετε 4 GB μνήμης RAM, χώρο δίσκου 165 GB και εύρος ζώνης 2 TB.
 • Σχέδιο Snappy 8000: 49,95 $, ανανεώνεται στα 159,95 $ ανά μήνα. Παίρνετε 8 GB μνήμης RAM, χώρο στο δίσκο 240 GB και εύρος ζώνης 3 TB, καθώς και επιπλέον 2 πυρήνες CPU.

Εμείς’δεν πρόκειται να ψέματα – αυτές οι τιμές είναι πολύ ακριβές σε σύγκριση με άλλους παρόχους στην αγορά!

hostgator vps φιλοξενία σχεδίωνHostGator’Τα σχέδια VPS έρχονται γεμάτα με χαρακτηριστικά, καθιστώντας την μια ισχυρή επιλογή – το μοναδικό αποτέλεσμα είναι οι υψηλές τιμές του.

Γιατί το HostGator χρεώνει τόσο πολύ για τα σχέδια VPS του; Αφήνω’ρίξτε μια ματιά στις δυνατότητες που έχετε για να δείτε αν είναι’αξίζει τα σκληρά κέρδη σας:

Σχέδιο Snappy 2000 Σχέδιο Snappy 4000 Σχέδιο Snappy 8000 Αρχική τιμή έκπτωσης

Κανονική τιμή

Εξοικονόμηση έκπτωσης%

Χώρος στο δισκο

εύρος ζώνης

Αριθμός τομέων

Δωρεάν SSL

Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας

Μνήμη (RAM)

Αριθμός πυρήνων CPU

Πρόσβαση ρίζας

Αποκλειστικές διευθύνσεις IP

29,95 $ 39,95 $ 49,95 $
89,95 $ 129,95 $ 159,95 $
67% 69% 69%
120 GB 165 GB 240 GB
1,5 TB 2 TB 3 TB
Απεριόριστος Απεριόριστος Απεριόριστος
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
2 GB 4 γιγαμπάιτ 8 GB
2 2 4
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
2 2 2

Εκεί’Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το HostGator’s χαρακτηριστικά – σας δίνει όλα όσα εσείς’Πρέπει να εκτελέσετε με επιτυχία τον ιστότοπό σας. Το μόνο μέρος που πέφτει εδώ είναι η αξία για τα χρήματα, λόγω των ακριβών τιμών της.

Ευτυχώς, το φθηνότερο σχέδιο είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης – αποκτάτε τεράστιο εύρος ζώνης για την αύξηση των επισκεψιμότητας, καθώς και αξιοπρεπή μνήμη και χώρο αποθήκευσης για να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας’ομαλή απόδοση.

Ο κύριος λόγος για την αναβάθμιση στο σχέδιο Snappy 4000 θα ήταν η ανάγκη για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, καθώς τα υπόλοιπα παραμένουν σχεδόν τα ίδια. Το εύρος ζώνης ωθεί έως και 2 TB, αλλά εσείς’Θα νιώσω το πλεονέκτημα αυτού μόνο εάν έκρηξες πραγματικά από το εύρος ζώνης σου στο φθηνότερο πρόγραμμα.

Όσο για το σχέδιο Snappy 8000, αυτό’Είναι δύσκολο να το προτείνω γνωρίζοντας ότι κοστίζει 49,95 $ το μήνα με έκπτωση. Ακόμα, αν εσείς’αγαπάμε την αξιοπιστία και τη δύναμη που συνοδεύει το HostGator’χαρακτηριστικά και don’μυαλό ξεφλουδίζεις, εσύ’Θα απολαύσετε ένα τεράστιο εύρος ζώνης 3 TB – που θα πρέπει να χειρίζεται όσο το δυνατόν περισσότερη κίνηση στον ιστότοπό σας!

Όλα τα σχέδια έρχονται με πλήρη πρόσβαση root, που σας δίνει πρόσβαση στον ιστότοπό σας’διακομιστής. Αυτό σημαίνει ότι έχετε απόλυτο έλεγχο στον ιστότοπό σας’s ρυθμίσεις – μπορείτε να προσαρμόσετε τον διακομιστή σας για να ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Διαβάστε την κριτική μας για το Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας VPS για να δείτε αν το HostGator κάνει τη λίστα
 • HostGator’Τα σχέδια VPS δεν εμφανίζονται’t το φθηνότερο – για πιο προσιτές τιμές, διαβάστε την κριτική μας για το Οι καλύτεροι φθηνοί πάροχοι φιλοξενίας VPS

8

Ειδικό κόστος φιλοξενίας HostGator

Η αποκλειστική φιλοξενία είναι ο πιο προηγμένος τύπος φιλοξενίας – και ο πιο ακριβός! Εδώ είναι που ο ιστότοπός σας αποκτά έναν ολόκληρο διακομιστή, δίνοντάς σας το απόλυτο επίπεδο απόδοσης, ταχύτητας και ασφάλειας.

Οι περισσότεροι ιστότοποι δεν’Χρειάζομαι αυτό το ακραίο επίπεδο φιλοξενίας, αλλά’είναι σίγουρα κατάλληλο αν εσείς’εκτελείτε ένα τεράστιο ηλεκτρονικό κατάστημα, έναν ιστότοπο με εντυπωσιακά επίπεδα κίνησης ή έχουν πολύ ευαίσθητες απαιτήσεις ασφαλείας.

HostGator’Ειδικά σχέδια φιλοξενίας

Το HostGator βγήκε ως ο καλύτερος πάροχος για αποκλειστική φιλοξενία στην έρευνά μας. Διαθέτει τρία ειδικά προγράμματα φιλοξενίας, που κυμαίνονται από 118,99 $ έως 148,98 $ ανά μήνα:

 • Πρόγραμμα διακομιστή αξίας: 118,99 $, ανανεώνεται στα 189 $ ανά μήνα. Παίρνετε 4 πυρήνες CPU και 8 GB RAM.
 • Σχέδιο Power Server: 138,99 $, ανανεώνεται στα 249 $ ανά μήνα. Έχετε 8 πυρήνες CPU και 16 GB RAM.
 • Πρόγραμμα Enterprise Server: 148,98 $, ανανεώνεται στα 289 $ ανά μήνα. Έχετε 8 πυρήνες CPU και 30 GB RAM.

Όπως μπορείτε να δείτε, πρόκειται για μεγάλη φιλοξενία, σχεδιασμένη για μεγάλους ιστότοπους με μεγάλους προϋπολογισμούς!

hostgator τιμολόγηση ειδικά προγράμματα φιλοξενίαςΗ αποκλειστική φιλοξενία είναι μια προηγμένη λύση, με τιμές που ξεκινούν από 118,99 $ ανά μήνα.

Εάν δεν το κάνετε’να έχετε πολλές τεχνικές γνώσεις, θα μπορούσατε να αγωνιστείτε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την αποκλειστική φιλοξενία – οι δυνατότητές της είναι προηγμένες και εσείς’Θα χρειαστώ κάποια εμπειρία για να μπορέσω να τα αντιμετωπίσω. Σας προτείνουμε τη διαχειριζόμενη λύση φιλοξενίας καθώς κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη!

Σχέδιο διακομιστή αξίας Σχέδιο διακομιστή ισχύος Σχέδιο διακομιστή επιχείρησης Αρχική τιμή έκπτωσης

Κανονική τιμή

Εξοικονόμηση έκπτωσης%

Χώρος στο δισκο

εύρος ζώνης

Δωρεάν SSL

Μνήμη (RAM)

Αριθμός πυρήνων CPU

Πρόσβαση ρίζας

Αποκλειστικές διευθύνσεις IP

118,99 $ 138,99 $ 148,98 $
189 $ 249 $ 289 $
37% 44% 48%
1 TB HDD 2 TB HDD
ή
512 GB SSD
1 TB SSD
Χωρίς μετρήσεις Χωρίς μετρήσεις Χωρίς μετρήσεις
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
8 GB 16 GB 30 GB
4 8 8
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
3 4 5

Καλό να ξέρω… εσύ δεν’Λάβετε δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας με οποιοδήποτε από αυτά τα σχέδια – αυτό’προσφέρεται ως προαιρετικό έξτρα, έτσι εσείς’Πιθανότατα να θέλω να το προσθέσω όταν εγγραφείτε.

Το πακέτο Value Server 118,99 $ ανά μήνα είναι μια εξαιρετική αφετηρία – δεν έχει’Σας βάλτε με δυνατότητες, καθιστώντας το μια διαχειρίσιμη επιλογή. Η μνήμη RAM 8 GB διαθέτει άφθονη μνήμη και τέσσερις πυρήνες CPU θα πρέπει να είναι αρκετοί για να διατηρείται ομαλός ο ιστότοπός σας.

Το μόνο μειονέκτημα του φθηνότερου πακέτου είναι ότι χρησιμοποιεί χώρο αποθήκευσης σκληρού δίσκου (σκληρός δίσκος). Αυτό δεν είναι’άσχημα, αλλά κέρδισε’Είναι τόσο γρήγορος όσο ο νεότερος χώρος αποθήκευσης SSD (Solid State Drive) που συνοδεύεται από πιο προηγμένα σχέδια.

Το HostGator συνιστά το πρόγραμμα Power Server, και εάν εσείς’έφτασε τον προϋπολογισμό στα 138,99 $ το μήνα’είναι μια σταθερή επιλογή. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αποθήκευσης HDD και SSD για ένα πράγμα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε τη γρηγορότερη επιλογή αν θέλετε.

Οι περισσότεροι χρήστες κέρδισαν’Χρειάζομαι το πρόγραμμα Enterprise Server, και σίγουρα όχι αμέσως – αυτό το σχέδιο είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε. Οκτώ πυρήνες και αποθήκευση SSD 1 TB θα χαθούν “κανονικός” ιστότοποι – βεβαιωθείτε ότι έχετε’Παίρνω αξία για τα χρήματά σας επιλέγοντας το σχέδιο αυτό’Θα δουλέψω σκληρότερα για εσάς!

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Ρίξτε μια ματιά στο Best Dedicated Server Hosting στην εμπεριστατωμένη αναθεώρηση των κορυφαίων παρόχων
 • Η αποκλειστική φιλοξενία είναι ο πιο ακριβός τύπος, αλλά μπορείτε ακόμα να κερδίσετε μεγάλη αξία για τα χρήματα – αποκαλύπτουμε το Καλύτερα Φτηνά Dedicated Server Hosting στη λεπτομερή κριτική μας

9

Σχέδια φιλοξενίας HostGator έναντι σχεδίων φιλοξενίας ανταγωνιστών

Εμείς’Κοίταξα κάθε HostGator’Τα σχέδια φιλοξενίας αναλύουν λεπτομερώς, οπότε θα πρέπει να έχετε μια πολύ καλή ιδέα ποια θα επιλέγατε για τη δική σας ιστοσελίδα. Αλλά πριν το κάνετε αυτό, πιθανότατα θέλετε να μάθετε εάν θα μπορούσατε να πάρετε μια καλύτερη συμφωνία αλλού, σωστά?

HostGator’Οι τιμές ταιριάζουν αρκετά καλά στο σύνολό τους με τους κύριους ανταγωνιστές της, InMotion και Bluehost. Το’Δεν είναι το φθηνότερο, αλλά γενικά βάζει μερικές ελκυστικές προσφορές στο τραπέζι. Σε όλα τα προγράμματα φιλοξενίας, εδώ’πώς αυτοί οι τρεις κορυφαίοι ανταγωνιστές κυμαίνονται στην τιμή:

 • HostGator’Οι τιμές κυμαίνονται από 2,75 $ έως 289 $ ανά μήνα
 • Μπλε Χοστ’Οι τιμές κυμαίνονται από 2,95 $ έως 209,99 $ ανά μήνα
 • Σε κίνηση’Οι τιμές κυμαίνονται από 3,99 $ έως 589,99 $ ανά μήνα

Το HostGator βρίσκεται αρκετά κοντά στο Bluehost στο συνολικό εύρος τιμών του και μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ότι προσφέρει πολύ φθηνότερη τιμολόγηση από το InMotion όσον αφορά τα πακέτα με τις υψηλότερες τιμές. Αλλά πώς συγκρίνονται βάσει σχεδίου με σχέδιο; Αφήνω’ρίξτε μια ματιά (όλες οι τιμές που εμφανίζονται στον πίνακα είναι μόνο τιμές έκπτωσης):

HostGator Bluehost InMotion Κοινόχρηστο

Σύννεφο

WordPress

Μεταπωλητής

VPS

Αφιερωμένο

2,75 $ – 5,95 $ 2,95 $ – 13,95 $ 3,99 $ – 13,99 $
4,95 $ – 9,95 $ ΟΧΙ 21,04 $ – 69,34 $
5,95 $ – 9,95 $ 2,95 $ – 49,95 $ 4,99 $ – 10,99 $
19,95 $ – 24,95 $ ΟΧΙ 15,39 $ – 89,94 $
29,95 $ – 49,95 $ 18,99 $ – 59,99 $ 29,19 $ – 69,34 $
118,99 $ – 148,98 $ 79,99 $ – 119,99 $ 105,69 $ – 519,49 $

Παρόλο που το HostGator ενδέχεται να μην προσφέρει τις φθηνότερες τιμές στην αγορά, τείνει να έχει ένα πιο προσιτό ανώτατο όριο στα σχέδια τιμών του.

Το HostGator προσφέρει καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής από το InMotion και τα κοινόχρηστα σχέδιά του σας προσφέρουν καλύτερη αξία από το Bluehost’μικρό. Εμείς’Έχω ήδη δει ότι το HostGator δεν είναι’είναι η καλύτερη επιλογή τιμής για φιλοξενία VPS, αλλά εκτός από αυτό τα σχέδιά της ταιριάζουν αρκετά με τους ανταγωνιστές της.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Έκανε το InMotion’η τιμή σας τραβάει το μάτι; Εάν ναι, διαβάστε τα πλήρη μας Κριτική φιλοξενίας InMotion για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον κορυφαίο πάροχο
 • Το Bluehost φημίζεται για τη φιλοξενία του στο WordPress – μάθετε γιατί στο δικό μας Αναθεώρηση Bluehost
 • Η Bluehost προσφέρει πολύ ανταγωνιστικές τιμές – δείτε τα σχέδιά της στο δικό μας Αναθεώρηση τιμολόγησης Bluehost
 • Το HostGator και το Bluehost είναι κορυφαίοι αντίπαλοι – δείτε ποιος κερδίζει στο δικό μας Σύγκριση Bluehost vs HostGator

10

Άλλες δαπάνες που πρέπει να σκεφτείτε

Όταν εγγραφείτε για φιλοξενία, εσείς’Θα το βρω εκεί’είναι μια ολόκληρη σειρά άλλων πραγμάτων που είτε πρέπει, θα μπορούσατε είτε σίγουρα πρέπει να λάβετε. Ορισμένα πρόσθετα επιλέγονται ακόμη και αυτόματα όταν φτάσετε στο ταμείο – let’ρίξτε μια ματιά σε ποια άλλα κόστη μπορείτε να περιμένετε από το HostGator εάν εγγραφείτε.

hostgator τιμολόγηση επιπλέον κόστος ολοκλήρωση αγοράςΕσείς’Θα βρείτε επιπλέον υπηρεσίες διαθέσιμες στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς όταν εγγραφείτε για φιλοξενία. Ορισμένα διατίθενται αυτόματα, επομένως ελέγχετε πάντα το σχέδιό σας προσεκτικά!

1. Ονόματα τομέα

Μερικά από το HostGator’Τα σχέδια – η φιλοξενία WordPress, για παράδειγμα – περιλαμβάνουν ένα δωρεάν όνομα τομέα. Αυτό είναι ένα μεγάλο μπόνους, αλλά δεν περιλαμβάνουν όλα τα σχέδια έναν τομέα δωρεάν. Ευτυχώς, μπορείτε να αγοράσετε το όνομα τομέα σας απευθείας από το HostGator – αλλά πόσο κοστίζει?

HostGator’Οι τιμές τομέα λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο με το κόστος φιλοξενίας – σε αυτήν την περίπτωση, το πρώτο έτος έχει έκπτωση και, στη συνέχεια, πληρώνετε την κανονική τιμή. Εδώ’ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις τιμές του:

 • .com: 12,95 $ ετησίως, ανανεώνεται στα 17,99 $
 • .org: 12,95 $ ετησίως, ανανεώνεται στα 17,99 $
 • .δικτυακός τόπος: 9,95 $ ετησίως, ανανεώνεται στα 15 $
 • .καθαρά: 12,95 $ ετησίως, ανανεώνεται στα 17,99 $
 • .μου: 15 $ ετησίως, ανανεώνεται στα 19,95 $

Αυτές είναι αρκετά υψηλές τιμές ανανέωσης, αλλά έρχεται με το πλεονέκτημα ότι η φιλοξενία και το όνομα τομέα σας όλα σε ένα μέρος!

2. Πιστοποιητικά SSL

Το HostGator περιλαμβάνει ένα δωρεάν Let’s Κρυπτογράφηση πιστοποιητικού SSL σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας του. Αυτό σας παρέχει βασική προστασία, αλλά εάν θέλετε ένα πιο προηγμένο επίπεδο ασφάλειας, τότε μπορείτε να αγοράσετε premium πιστοποιητικά SSL μέσω του HostGator.

Υπάρχουν τρία SSL για να διαλέξετε:

 • Θετικό SSL: 19,99 $ ετησίως (ανανεώνεται στα 39,99 $ ετησίως)
 • SSL πολλαπλών τομέων: 79,99 $ ετησίως
 • Εκτεταμένη επικύρωση SSL: 269,99 $ ετησίως

Δεν το κάνεις’Πρέπει να αγοράσω ένα από αυτά – αυτό’κυρίως για ιστότοπους που χρειάζονται ένα επιπλέον επίπεδο εμπιστοσύνης και ασφάλειας, όπως ηλεκτρονικά καταστήματα.

Καλό να ξέρω… Μπορείτε να αγοράσετε το θετικό SSL στο ταμείο όταν εγγραφείτε για φιλοξενία, αλλά στη συνέχεια δεν το κάνετε’να λάβετε την εκκίνηση εκκίνησης.

3. CodeGuard

Το CodeGuard είναι ένα λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ασφάλειας που σας παρέχει προστασία από πράγματα που δεν πάνε καλά. Εκτελείται καθημερινά, αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας για τον ιστότοπό σας, σας ενημερώνει για τυχόν μη εξουσιοδοτημένες αλλαγές και σας επιτρέπει να επαναφέρετε τον ιστότοπό σας σε προηγούμενη έκδοση σε περίπτωση που κάτι δεν πηγαίνει στο σχέδιο.

Η τιμολόγηση ξεκινά από 2 $ ανά μήνα για την πρώτη σας περίοδο και, στη συνέχεια, ανανεώνεται στα 23,95 $ ανά έτος. Μπορείτε να το προσθέσετε ως έξτρα στο ταμείο κατά την εγγραφή σας σε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας. Προσοχή – συχνά έρχεται ήδη επιλεγμένο, οπότε αν δεν το κάνετε’Θέλω αυτό να σας προσφέρει’d βεβαιωθείτε καλύτερα ότι αυτό το πλαίσιο δεν είναι’τσεκαρισμένο.

4. Παρακολούθηση SiteLock

Πρόκειται για μια χρήσιμη λειτουργία που παρακολουθεί τον ιστότοπό σας καθημερινά και σας ειδοποιεί εάν ο ιστότοπός σας παραβιαστεί ή ενεθεί με κακόβουλο κώδικα. Αρκετά τρομακτικό, σωστά; Οτι’Γιατί το HostGator το αναφέρει ως “συνιστάται” πρόσθετο στο ταμείο.

Η παρακολούθηση του SiteLock κοστίζει 24,99 $ ετησίως – αυτό προστίθεται στο πρόγραμμα φιλοξενίας και προεπιλέγεται από το HostGator. Ελέγξτε ξανά αν είναι’σημειώθηκε ή όχι για να αποφευχθούν εκπλήξεις κατά την πληρωμή.

5. Άλλες επιπλέον λειτουργίες

Άλλα πρόσθετα που μπορείτε να βρείτε στο ταμείο περιλαμβάνουν μια επαγγελματική διεύθυνση email, η οποία κοστίζει 6 $ ανά μήνα, και HostGator SEO Tools, που κοστίζουν 35,40 $ ετησίως. Αυτά δεν’Συνήθως επιλέγονται αυτόματα, οπότε αν τα θέλετε ως πρόσθετα, απλώς σημειώστε αυτά που θέλετε!

Καλό να ξέρω… HostGator’Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών ισχύει για το πρόγραμμα φιλοξενίας και το απόρρητο τομέα. Δεν το κάνει’να επεκταθείτε σε τυχόν ονόματα τομέα που ίσως έχετε αγοράσει εσείς. Εάν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει δωρεάν τομέα, το HostGator αφαιρεί μια χρέωση 15 $, ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε τον τομέα σας.

Τιμές HostGator: Ανακεφαλαίωση

Εμείς’καλύψαμε τα σκαμπανεβάσματα του HostGator’τα σχέδια τιμολόγησης, από τα φθηνότερα έως τα πιο ακριβά πακέτα, πώς συγκρίνεται με τους κορυφαίους ανταγωνιστές της και επισημαίνει το επιπλέον κόστος που πρέπει να προσέξετε.

Μέχρι τώρα πρέπει να γνωρίζετε εάν το HostGator’Τα προγράμματα φιλοξενίας είναι κατάλληλα για εσάς – και ποιο θέλετε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά. Εμείς’Μίλησα όμως για πολλά διαφορετικά σχέδια, ας το αφήσουμε’έχουν μια γρήγορη ανακεφαλαίωση του HostGator’τα σχέδια…

Σύνοψη τιμών HostGator

 • Κοινή φιλοξενία: 2,75 $ – 5,95 $ ανά μήνα.
 • Φιλοξενία cloud: 4,95 $ – 9,95 $ ανά μήνα.
 • Φιλοξενία WordPress: 5,95 $ – 9,95 $ ανά μήνα.
 • Φιλοξενία μεταπωλητών: 19,95 $ – 24,95 $ ανά μήνα.
 • Φιλοξενία VPS: 29,95 $ – 49,95 $ ανά μήνα.
 • Αφιερωμένη φιλοξενία: 118,99 – 148,98 $ ανά μήνα.

Η κοινή χρήση, η φιλοξενία WordPress και VPS είναι οι πιο συχνά επιλεγμένοι τύποι φιλοξενίας, αλλά εξαρτάται πραγματικά από τις ατομικές σας ανάγκες – και από τον προϋπολογισμό σας!

Θυμηθείτε ότι η αρχική έκπτωση κέρδισε’διαρκεί για πάντα, έτσι ελέγχετε πάντα τις τιμές ανανέωσης πριν εγγραφείτε. Προσέξτε επίσης για επιπλέον κόστος στο ταμείο – Το Hostgator προσφέρει τόνους προαιρετικών πρόσθετων στοιχείων που μπορείτε να επιλέξετε και να επιλέξετε, όπως ονόματα τομέα, υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και εργαλεία SEO – οπότε προσέξτε να ελέγξετε το σχέδιό σας πριν ολοκληρώσετε την αγορά σας.

Η τελική ετυμηγορία μας για το HostGator’Η τιμολόγηση είναι θετική. Το’είναι ένας εξαιρετικά ισχυρός πάροχος φιλοξενίας, οπότε αν και τα σχέδιά του δεν έχουν προκύψει’πάντα το φθηνότερο, ξέρετε’παίρνω μια εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών για τα χρήματά σας. Η κοινή φιλοξενία του προσφέρει ιδιαίτερα μεγάλη σχέση ποιότητας / τιμής.

Συχνές ερωτήσεις

Προσφέρει το HostGator δωρεάν δοκιμές?

Δυστυχώς όχι – οι πάροχοι φιλοξενίας δεν’Παρέχουν δωρεάν δοκιμές για τα προγράμματα φιλοξενίας τους. Ωστόσο, προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε τα προγράμματα φιλοξενίας τους εντελώς χωρίς κίνδυνο. Το HostGator έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών, η οποία είναι αρκετά γενναιόδωρη!

Μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας HostGator ανά πάσα στιγμή?

Ναί! Εάν ακυρώσετε το HostGator’s Περίοδος εγγύησης επιστροφής χρημάτων 45 ημερών, εσείς’Θα λάβω πλήρη επιστροφή χρημάτων για το πρόγραμμα φιλοξενίας σας. Εάν ακυρώσετε μετά από αυτήν την περίοδο, το πρόγραμμά σας θα ακυρωθεί την επόμενη ημερομηνία ανανέωσης, εκτός εάν ζητήσετε συγκεκριμένα το λογαριασμό σας να κλείσει νωρίτερα. Το’αξίζει να το πω αυτό ακυρώνοντας το πρόγραμμά σας’t ακυρώστε αυτόματα το όνομα τομέα σας.

Λαμβάνετε έναν δωρεάν τομέα με το HostGator?

Ναι, αλλά μόνο σε συγκεκριμένα πακέτα – γι ‘αυτό να είστε προσεκτικοί και ελέγξτε πριν εγγραφείτε. Όλα εξαρτώνται από τον τύπο φιλοξενίας που επιλέγετε. Για παράδειγμα, το WordPress και τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας του παρέχουν έναν δωρεάν τομέα, αλλά τα προγράμματα VPS του δεν προσφέρουν’τ.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me