HostGator Review: Είναι σωστό για εσάς;


Καλύτερο για

Καλύτερο για Uptime


Συνολική βαθμολογία

5 στα 5 αστέρια

Το HostGator είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους φιλοξενίας μας για καλό λόγο. Ο χρόνος λειτουργίας, η υποστήριξη πελατών και οι κοινές δυνατότητες του προγράμματος είναι (κυριολεκτικά) δεύτεροι! Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε εάν το HostGator είναι ο καλύτερος πάροχος για τον ιστότοπό σας.

Είναι το HostGator ο καλύτερος πάροχος για τον ιστότοπό σας?

Αρα εσύ’σκέφτομαι να ξεκινήσω με ή να αλλάξω στο HostGator. Το’Είναι σίγουρα ένας εξαιρετικά δημοφιλής πάροχος φιλοξενίας – το 46% των ατόμων που ρωτήσαμε ήξεραν για το HostGator. Μπορείς’πραγματικά πάει στραβά με αυτόν τον πάροχο φιλοξενίας, αλλά εμείς’Θα σε αφήσω στο καλό και το κακό, ώστε να μπορείτε να κάνετε την πιο ενημερωμένη επιλογή.

Για να ξεκινήσω, εδώ’s HostGator με μια ματιά:

εξήγηση συστήματος αξιολόγησης αστεριών

Το HostGator σκοράρει 4,7 / 5 αστέρια στην έρευνά μας, το οποίο το κερδίζει πολύ κοντά στη δεύτερη θέση πίσω από το Bluehost – έτσι’Σίγουρα θα είμαι καλά χέρια. Διαβάστε παρακάτω για να ζυγίσετε HostGator’θετικά και αρνητικά, και να αποφασίσει αν είναι’είναι ο καλύτερος πάροχος για εσείς.

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

 • Uptime: Το HostGator προσφέρει μια ασυναγώνιστη εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,99%
 • Χαρακτηριστικά: Το HostGator προσφέρει περισσότερες δυνατότητες στα κοινόχρηστα σχέδιά του από ό, τι οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας, συμπεριλαμβανομένου του δωρεάν λογισμικού μάρκετινγκ email για να μεταφέρει τον ιστότοπό σας στο επόμενο επίπεδο
 • Βοήθεια και υποστήριξη: HostGator’Η βάση γνώσεων υποστήριξης πελατών είναι ένας θησαυρός που μπορεί να αναζητηθεί και η λειτουργία ζωντανής συνομιλίας είναι γρήγορη και αξιόπιστη

Μειονεκτήματα

 • HostGator’Τα σχέδια είναι ελαφρώς ακριβότερα από αυτά των άλλων κορυφαίων ανταγωνιστών
 • HostGator’Ο πίνακας ελέγχου και ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι λίγο χρονολογημένες, γεγονός που δημιουργεί μια αδέξια εμπειρία χρήστη

Εν συντομία HostGator

Το HostGator είχε ταπεινή αρχή σε κοιτώνα στο Florida Atlantic University το 2002 (το οποίο εξηγεί το “Γκάτερ,” σε περίπτωση που αναρωτιόσασταν). Από τότε, η εταιρεία έχει ανοίξει γραφεία σε όλο τον κόσμο και φιλοξενεί πάνω από 8 εκατομμύρια τομείς.

Συνολική κατάταξη# 2 από τους 12 παρόχους φιλοξενίας
ΤιμολόγησηΞεκινώντας από 2,75 $ / μήνα (ανανεώνεται στα 6,95 $ / μήνα)
Σχέδια φιλοξενίαςShared, WordPress, VPS, Dedicated και Cloud
Βοήθεια & ΥποστήριξηΖωντανή συνομιλία, τηλέφωνο και email 24/7
ΧαρακτηριστικάΠιστοποιητικό SSL, απεριόριστο εύρος ζώνης, λογισμικό μάρκετινγκ email
Ώρα99,99% εγγύηση

Ώρα

Το HostGator προσφέρει ένα 99,99% εγγύηση χρόνου λειτουργίας, που ισοδυναμεί με το καλύτερο στην αγορά (αυτό’είναι αδύνατο να εγγυηθεί 100% χρόνο λειτουργίας). Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα αντιμετωπίζει λιγότερο από μία ώρα διακοπής λειτουργίας ανά έτος. Αν εσύ’Ψάχνετε για αξιοπιστία, το HostGator είναι η κρέμα της καλλιέργειας – αυτό το είδος συνέπειας είναι ιδανικό για οποιονδήποτε ιστότοπο, αλλά ειδικά εάν’ψάχνω να δημιουργήσω ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου. Ο χρόνος είναι χρήμα!

Ο σχεδόν τέλειος χρόνος λειτουργίας είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το HostGator κατατάσσεται πρώτη στην ενημέρωση των καλύτερων παρόχων φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Χαρακτηριστικά

Το HostGator προσφέρει πέντε διαφορετικούς τύπους φιλοξενίας: Shared, Managed WordPress, VPS, Dedicated και Cloud. Εδώ’είναι μια βασική ανάλυση κάθε τύπου:

 • Κοινή φιλοξενία είναι η ευκολότερη και πιο προσιτή επιλογή φιλοξενίας, στην οποία μοιράζεστε έναν διακομιστή και τους πόρους του με άλλους ιστότοπους. Οι τιμές ξεκινούν από 2,75 $ / μήνα.
 • Διαχείριση φιλοξενίας WordPress είναι ο γρηγορότερος και πιο ολοκληρωμένος τρόπος φιλοξενίας ενός ιστότοπου WordPress. Αυτός ο τύπος συνοδεύεται από δωρεάν μετεγκατάσταση, οπότε αν έχετε έναν υπάρχοντα ιστότοπο WordPress, μπορείτε να τον μεταφέρετε στο HostGator χωρίς κόστος. Οι τιμές του προγράμματος ξεκινούν από 5,95 $ / μήνα.
 • Φιλοξενία VPS (Virtual Private Server) είναι πιο ακριβό, αλλά παίρνετε αυτό που πληρώνετε – ή σε αυτήν την περίπτωση, περισσότεροι πόροι διακομιστή ειδικά για τον ιστότοπό σας. Το VPS αξίζει να εξεταστεί για τις μικρές επιχειρήσεις, ενώ οι ιστότοποι προσωπικού / μη ηλεκτρονικού εμπορίου κέρδισαν’Δεν χρειάζεται να ξοδέψω τα επιπλέον χρήματα. Οι τιμές ξεκινούν από 29,95 $ / μήνα.
 • Αφιερωμένη φιλοξενία είναι ο πιο ακριβός τύπος φιλοξενίας, και αυτό’Είναι απαραίτητο μόνο για μεγάλες επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου. Ωστόσο, εάν αυτό ακούγεται σαν εσάς, τότε η δυνατότητα κλιμάκωσης και η ισχύς που προσφέρει η ειδική φιλοξενία είναι απαράμιλλη. Οι τιμές ξεκινούν από 118,99 $ / μήνα.
 • Φιλοξενία cloud είναι μια ανανεωμένη μορφή κοινής φιλοξενίας που υπόσχεται καλύτερη ταχύτητα, αξιοπιστία και πόρους. Το Cloud hosting θεωρείται πιο ασφαλές από το κοινόχρηστο hosting και για τους λόγους αυτούς’είναι λίγο πιο ακριβό. Οι τιμές ξεκινούν από 4,95 $ / μήνα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τύπους φιλοξενίας

 • Best Shared Hosting
 • Καλύτερη φιλοξενία VPS
 • Best Dedicated Hosting
 • Καλύτερη φιλοξενία σύννεφων

Χαρακτηριστικά HostGator

Κάθε πρόγραμμα HostGator συνοδεύεται από δωρεάν πιστοποιητικό SSL και απεριόριστο εύρος ζώνης. Λαμβάνετε επίσης έναν δωρεάν τομέα για τον πρώτο χρόνο (μετά από αυτό, εσείς’Θα πρέπει να πληρώσω για να ανανεώσω το όνομα τομέα σας). Αυτά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα’Όχι ασυνήθιστο, αλλά το HostGator ξεχωρίζει προσφέροντας απεριόριστους λογαριασμούς email, δευτερεύοντες τομείς και λογαριασμούς πρωτοκόλλου μεταφοράς αρχείων (FTP) (που σας επιτρέπουν να μεταφέρετε αρχεία από έναν υπολογιστή σε ένα δίκτυο). Το HostGator περιλαμβάνει επίσης απεριόριστο χώρο αποθήκευσης στα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας του, τα οποία διατηρούν οι περισσότεροι πάροχοι έως ότου κάνετε αναβάθμιση σε πιο προηγμένη φιλοξενία.

Το HostGator σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το δικό του πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας. Ο κατασκευαστής προσφέρει μεγάλο αριθμό προτύπων σε 20 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, εστιατορίων και προσωπικών χαρτοφυλακίων. Ωστόσο, ενώ αυτά τα πρότυπα είναι προσαρμόσιμα, αυτά’δεν είναι πολύ εύκολο να πλοηγηθείτε – έτσι εάν εσείς’μάλλον δεν δεσμεύετε το χρόνο, δεν το κάνετε’τ έχω για να χρησιμοποιήσετε το HostGator’δική του ιστοσελίδα δημιουργός!

Εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο χρησιμοποιώντας ένα σύστημα CMS, εσείς’Θα χαρώ να μάθω ότι το HostGator’Η επιλογή φιλοξενίας WordPress διαθέτει βολική εγκατάσταση με ένα κλικ. Προσφέρει επίσης υποστήριξη για το Joomla και το Drupal, καθώς και την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Magento.

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη ανάλυση του WordPress.org για να δείτε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο.

ο χαρακτηριστικό γνώρισμα στο HostGator’Το βασικό σχέδιο είναι το δωρεάν λογισμικό μάρκετινγκ email που παρέχει μέσω της Constant Contact. Αυτή η δυνατότητα είναι απίστευτα πολύτιμη, επειδή σας επιτρέπει να δημιουργήσετε κοινό μέσω σταθερών ενημερωτικών δελτίων και αυτοματοποιημένων καμπανιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ακριβώς όπως το δυνατό χρόνο λειτουργίας, το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένα πλεονέκτημα για οποιονδήποτε ιστότοπο, αλλά’είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τιμολόγηση

Μπορείτε να εγγραφείτε για ένα πρόγραμμα HostGator με χρονικά διαστήματα που κυμαίνονται από ένα μήνα έως τρία χρόνια. Όσο περισσότερο χρόνο δεσμεύεστε εκ των προτέρων, τόσο φθηνότερη θα είναι η αντίστοιχη μηνιαία τιμή σας. Για παράδειγμα, ας’ρίξτε μια ματιά στο HostGator’το πιο βασικό κοινόχρηστο σχέδιο:

Χρονικό πλαίσιοΚόστος
Ενας μήνας10,95 $ / μήνα
Τρεις μήνες10,95 $ / μήνα
Εξι μήνες10,95 $ / μήνα
Ενας χρόνος5,95 $ / μήνα
Δύο χρόνια3,58 $ / μήνα
Τρία χρόνια2,75 $ / μήνα

Πιστεύουμε ότι τα τρία χρόνια είναι μια τεράστια δέσμευση, επομένως σας συνιστούμε να ακολουθήσετε την επιλογή ετήσιας χρέωσης – εσείς’Εξακολουθώ να εξοικονομώ χρήματα, αλλά κερδίσατε’να κλειδώσεις τον εαυτό σου για πολύ καιρό. Εσείς’Πρέπει ακόμη να πληρώσω τους δώδεκα μήνες εκ των προτέρων στην αρχή και οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας οργανώνουν τα προγράμματα πληρωμής τους με αυτόν τον τρόπο.

Προσοχή: τιμές προσφοράς!

Κάθε πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων θα προσπαθήσει να σας προσελκύσει με ευκαιρίες προσφοράς. Εάν δείτε έναν αστερίσκο δίπλα σε ένα πρόγραμμα τιμολόγησης σε οποιονδήποτε πάροχο’στον ιστότοπο, αυτό σημαίνει’Θα πληρώνω περισσότερα από την διαφημιζόμενη τιμή μετά τον πρώτο σας όρο.

Στον παρακάτω πίνακα, εμείς’συνοψίστηκαν τόσο οι τιμές ανανέωσης προσφοράς όσο και ετησίως με χρέωση κάθε HostGator’τα σχέδια, ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε:

Φιλοξενία Τύπος Προσφοράς Τιμή Ανανέωσης Εύρος τιμών, χρεώνεται ετησίως Κοινόχρηστο

Διαχειριζόμενο WordPress

VPS

Αφιερωμένο

Σύννεφο

2,75-5,95 $ / μήνα 6,95-8,95 $ / μήνα
5,95-9,95 $ / μήνα 7,95-11,95 $ / μήνα
29,95-49,95 $ / μήνα 49,95-69,95 $ / μήνα
118,99-148,98 $ / μήνα 138,99-199,01 $ / μήνα
4,95-9,95 $ / μήνα 7,95-11,95 $ / μήνα

Το HostGator σκοράρει 3,5 / 5 στην έρευνά μας για σχέση ποιότητας / τιμής, το οποίο το βάζει στη μέση του πακέτου (6η θέση στα 12, για να είμαστε ακριβείς). HostGator’Το εύρος τιμών εισαγωγής 2,75-148,98 $ / μήνα είναι ελαφρώς πιο ακριβό από τους κορυφαίους ανταγωνιστές όπως η Bluehost και η A2 Hosting, που κυμαίνονται από 2,95-119,99 $ / μήνα και 1,98-141,09 $ / μήνα, αντίστοιχα.

κοινόχρηστη σελίδα τιμολόγησης hostgator

Αν και το HostGator είναι λίγο πιο ακριβό, παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Το’κατατάσσεται στη δεύτερη θέση συνολικά (από τους ίδιους 12 παρόχους) επειδή αυτή η μικρή αύξηση της τιμής έρχεται με πολλές δυνατότητες και ασυναγώνιστη διάρκεια λειτουργίας. Πολλοί άνθρωποι τείνουν να εκτιμούν τις δυνατότητες έναντι των χρημάτων, επίσης – των ανθρώπων ψάχνει να αλλάξει παρόχους φιλοξενίας, ο πιο σημαντικός παράγοντας μεταξύ αυτών που ερευνήσαμε ήταν “χαρακτηριστικά φιλοξενίας” στο 32%. “Τιμολόγηση” στην πραγματικότητα ήρθε ως δεύτερη προτεραιότητα, στο 27%. Αυτό δείχνει ότι τα άτομα που έχουν ήδη εμπειρία φιλοξενίας ενός ιστότοπου έχουν διαπιστώσει ότι το κάνετε συχνά “πάρτε αυτό που πληρώνετε,” και αυτό’αξίζει να ξοδέψετε λίγο επιπλέον για το σωστό σχέδιο και υποστήριξη.

Πόσο κοστίζει η φιλοξενία ενός ιστότοπου?

Το HostGator προσφέρει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών, η οποία εκτείνεται πέρα ​​από το βιομηχανικό πρότυπο ενός μήνα. Η συνήθης λεπτή εκτύπωση ισχύει, ωστόσο: η επιστροφή χρημάτων δεν ισχύει’Να ισχύουν για ειδικά προγράμματα διακομιστή και τα προγράμματα που πληρώνονται με επιταγή, τραπεζική εντολή ή τραπεζικό έμβασμα δεν είναι επίσης επιλέξιμα.

Διαβάστε την εκτεταμένη αναθεώρηση τιμολόγησης HostGator για μια πιο εμπεριστατωμένη ματιά στο κόστος αυτού του παρόχου.

Ασφάλεια

Εκτός από το δωρεάν πιστοποιητικό SSL που συνοδεύει κάθε σχέδιο, το HostGator προστατεύει επίσης από επιθέσεις διανομής άρνησης υπηρεσίας (DDoS), οι οποίες συμβαίνουν όταν ένας μεγάλος όγκος ψεύτικης κυκλοφορίας πλημμυρίζει έναν διακομιστή ιστού και κατακλύζει τους πόρους του έτσι ώστε οι τακτικοί επισκέπτες να μπορούν’t πρόσβαση στον ιστότοπο. HostGator’Τα κέντρα δεδομένων μπορούν να επιτρέψουν την προστασία από πλημμύρες για την αποφυγή επιθέσεων DDoS. Ο πάροχος υπόσχεται επίσης ότι τα ίδια τα κέντρα δεδομένων του (δηλαδή όπου στεγάζονται οι φυσικοί διακομιστές) είναι πολύ ασφαλείς εγκαταστάσεις με περιορισμένη πρόσβαση.

Εάν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι εξαιρετικά ασφαλής, το HostGator προσφέρει πρόσθετο ασφαλείας SiteLock ξεκινώντας από 1,94 $ / μήνα. Το SiteLock είναι ένα εργαλείο που σαρώνει τον ιστότοπό σας για πιθανές απειλές και ευπάθειες και μπορεί επίσης να διορθώσει πολλά από τα ζητήματα ασφαλείας που εντοπίζει. Όταν μια σάρωση SiteLock εντοπίσει κάτι ύποπτο στον ιστότοπό σας, εσείς’Θα ειδοποιηθώ μέσω email και στον πίνακα ελέγχου HostGator.

hostgator ασφάλεια sitelock

Εκεί’Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το SiteLock είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να έχετε στο οπλοστάσιό σας. Προσοχή: οι τιμές προσφοράς εξακολουθούν να ισχύουν εδώ. Αυτό το 1,94 $ / μήνα ισχύει μόνο όταν αγοράζετε ένα πακέτο τριών ετών, ενώ το φθηνότερο πακέτο SiteLock μπορείτε να αγοράσετε μέσω λογαριασμών HostGator στα 2,08 $ / μήνα για ένα έτος. Το πιο ακριβό πακέτο χρεώνεται στα 41,67 $ / μήνα για ένα έτος – αν και οι περισσότεροι μικρότεροι ιστότοποι κέρδισαν’Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για δαπάνες τόσο πολύ στην προστασία.

Υποστήριξη & Ευκολία στη χρήση

Το HostGator βαθμολογεί ένα τέλειο 5 στα 5 στην έρευνά μας για βοήθεια και υποστήριξη. Ο πάροχος προσφέρει 24/7 ζωντανή συνομιλία και τηλεφωνική υπηρεσία (χωρίς χρέωση), αλλά αυτό’Όχι όπου ξεχωρίζει από το πλήθος. HostGator’Η εκτεταμένη Γνωσιακή Βάση σας δίνει μερικά κλικ μακριά από όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε – αυτό’είναι ένας εικονικός θησαυρός και κερδίσατε’Δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με ήχους κλήσης ή μεταφορές κλήσεων για πρόσβαση σε αυτό.

γραμμή αναζήτησης βάσης γνώσεων hostgator

Η βάση γνώσεων με δυνατότητα αναζήτησης καλύπτει τα πάντα, από τομείς έως σχεδιασμό, και προσφέρει επίσης φόρουμ όπου μπορείτε να ακούσετε απευθείας από άλλους χρήστες του HostGator. Φυσικά, HostGator’Η ζωντανή συνομιλία και η τηλεφωνική υποστήριξη αποτελούν επίσης περιουσιακά στοιχεία. Ένας χρήστης με το όνομα Michael λέει για τη ζωντανή του εμπειρία συνομιλίας:

“Απάντησαν και προσπάθησαν να με βοηθήσουν με κάθε τρόπο. Απάντησαν ακόμη και σε ερωτήσεις που δεν είχαν σχέση με τη φιλοξενία τους ή το σφάλμα τους.”

Και αυτή ήταν και η εμπειρία μας. Όταν δοκιμάσαμε το HostGator’Σε ζωντανή συνομιλία, ήμασταν άμεσα συνδεδεμένοι με ένα πραγματικό άτομο και όλες οι ερωτήσεις μας απαντήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά από την ερώτηση. Η ταχύτητα δεν είναι’Ο μόνος παράγοντας που κάνει αυτήν την υπηρεσία εξαιρετική, – όλες οι απαντήσεις που λάβαμε ήταν λεπτομερείς και χρήσιμες.

Όσον αφορά την υποστήριξη πελατών, το HostGator αποδίδει πολύ καλά. Αλλά όταν πρόκειται για ευκολία χρήσης, HostGator’Το σχέδιο είναι λίγο χρονολογημένο.

διάταξη σελίδας πύλης hostgator

Στο επάνω μέρος του παραθύρου υπάρχουν καρτέλες για όλα τα διάφορα στοιχεία που χρειάζεστε για τη φιλοξενία ιστότοπων: Ο λογαριασμός μου, χρέωση, φιλοξενία, τομείς, υποστήριξη, και Εμπορία. Όλα αυτά είναι εύκολα προσβάσιμα, το οποίο είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Αλλά η διάταξη θα μπορούσε να κάνει με μια σύγχρονη αναθεώρηση. Τα καλά νέα είναι, μόνο εσείς θα δει τις σελίδες διαχείρισης του ιστότοπού σας στο HostGator – αυτές οι σελίδες κέρδισαν’επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες αντιλαμβάνονται τον ιστότοπό σας!

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να θυμάστε κατά τη χρήση του HostGator είναι ότι, όπως και οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας, το HostGator θα περιλαμβάνει αυτόματα ορισμένα πρόσθετα στο καλάθι σας κατά την ολοκλήρωση της αγοράς. Αυτό σημαίνει ότι εάν εσείς’επαναγοράζουν, ας πούμε, το κοινόχρηστο “Εκκολαπτήριο” προγραμματίστε για ένα χρόνο, τότε στο καλάθι σας θα προστεθούν μη απαραίτητα πρόσθετα όπως το SiteLock protection και το CodeGuard. Αυτό αναιρείται εύκολα – το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποεπιλέξετε αυτά τα πλαίσια – και το HostGator περιλαμβάνει αυτά τα στοιχεία επειδή αυτά’εκπληκτικά συμπληρώματα σε οποιοδήποτε πρόγραμμα φιλοξενίας. Αλλά προσέξτε για να βεβαιωθείτε ότι δεν το κάνετε’πληρώνω άγνωστα για τυχόν επιπλέον παροχές!

HostGator Review: Είναι σωστό για εσάς?

Το HostGator κατατάσσεται δεύτερη στη βαθμολογία μας για καλό λόγο – πράγματι, η ασυναγώνιστη εγγύηση χρόνου λειτουργίας το καθιστά μια ισχυρή επιλογή. Επιπλέον, η καλή υποστήριξη πελατών και πολλές δυνατότητες (ακόμη και σε κοινόχρηστα σχέδια) κάνουν το HostGator μια επιλογή θα συνιστούσαμε σε οποιονδήποτε.

Ωστε να μπορείτε να’δεν πάει στραβά με το HostGator, αλλά’δεν είναι ο μόνος τρόπος να πάει δεξιά. Αν εσύ’ανησυχεί ιδιαίτερα για την ενσωμάτωση του WordPress, τότε το Bluehost μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Εάν γνωρίζετε’Είστε έτοιμοι να παραλείψετε τα κοινόχρηστα σχέδια και να μεταβείτε κατευθείαν στο VPS, τότε αξίζει να εξετάσετε το InMotion. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω και πείτε μας ποιες είναι οι κορυφαίες προτεραιότητές σας!

9

Συχνές ερωτήσεις

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me