Ανασκόπηση φιλοξενίας InMotion: Πλούσια σε χαρακτηριστικά και εστιασμένη στις επιχειρήσεις

Το InMotion είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων. Γνωστό για τα απεριόριστα χαρακτηριστικά και την εξαιρετική του υποστήριξη, το InMotion είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε εκκολαπτόμενη επιχείρηση.


Αν και δεν είναι αρκετά στο ίδιο επίπεδο συνολικά με Μπλε Χοστ, Σε κίνηση έχει ακόμα πολλά να προσφέρει. Και, ανάλογα με τις ανάγκες σας, το InMotion μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή εσείς.

Το πρόβλημα με τις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι ότι υπάρχουν τόσες πολλές από αυτές. Το’Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποιος παρέχει τις σωστές υπηρεσίες για τις ανάγκες σας στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Οτι’όπου μπαίνουμε.

Εμείς’Πραγματοποιήσαμε συγκριτική έρευνα κορυφαίων παρόχων φιλοξενίας ιστοσελίδων, σταθμίζοντας τα πάντα, από το χρόνο λειτουργίας έως την αξία για τα χρήματα.

Σε αυτήν την κριτική, εμείς’Ρίξτε μια ματιά στα βασικά χαρακτηριστικά του InMotion και προσφέρετε ορισμένες συγκρίσεις με άλλες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ρίξτε μια ματιά για να δείτε πώς το InMotion αντιστέκεται στον ανταγωνισμό και αν οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι κατάλληλες για τις ανάγκες σας.

Μειονεκτήματα InMotion Pros
 • Ιδιαίτερα εκπαιδευμένο προσωπικό υποστήριξης – Το προσωπικό του InMotion λαμβάνει πάνω από 160 ώρες εξειδικευμένης εκπαίδευσης. Αυτό τους βάζει σε ασυναγώνιστη θέση, προσφέροντάς σας καθοδήγηση και συμβουλές από ειδικούς.
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο και δωρεάν SSL στο βασικό πρόγραμμα – Το’Είναι σχεδόν άγνωστο για μια υπηρεσία φιλοξενίας που προσφέρει απεριόριστο χώρο στο δίσκο στο πιο βασικό της σχέδιο, αλλά αυτό’είναι ακριβώς αυτό που παίρνετε με το InMotion.
 • Χωρίς προωθητική τιμή κάτω των 5 $ – Μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας InMotion για λιγότερο από 5 $ / μήνα (οι τιμές ξεκινούν από 3,99 $ / μήνα), αλλά αυτό ισχύει μόνο για μια ετήσια συνδρομή. Η φθηνότερη τιμή ανανέωσης μετά από αυτό είναι 7,99 $ / μήνα.
 • Χωρίς διακομιστές Windows – Εσείς’Θα βρείτε ότι οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας λειτουργούν χρησιμοποιώντας διακομιστές Linux. Μερικοί προσφέρουν επίσης φιλοξενία των Windows, αλλά το InMotion δεν είναι’ένα από αυτά.

Εν συντομία το InMotion

Η InMotion ξεκίνησε τη ζωή της το 2001 και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε μια εταιρεία με 300 υπαλλήλους και τρία γραφεία σε όλες τις ΗΠΑ. Διαθέτει επίσης δύο κέντρα δεδομένων στο Λος Άντζελες και στο Ashburn της Βιρτζίνια, τα οποία φιλοξενούν “χιλιάδες και χιλιάδες” διακομιστών.

Η εταιρεία λέει ότι έχει “εκατοντάδες χιλιάδες” πελατών, κάτι που απέχει πολύ από τα εκατομμύρια που έχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες. Αντ ‘αυτού, το InMotion επικεντρώνεται στην παροχή τόσο υψηλού επιπέδου υπηρεσιών όσο μπορεί να συγκεντρώσει για να ανταγωνιστεί τις μεγαλύτερες εταιρείες.

Το προσωπικό υποστήριξής του, για παράδειγμα, παρακολουθεί 160 ώρες εκπαίδευσης για να μάθει για όλες τις τεχνικές πτυχές της φιλοξενίας ιστοσελίδων, όπως στοίβα LAMP, πελάτες email και λειτουργικά συστήματα Linux. Δεν είστε σίγουροι τι είναι η στοίβα LAMP; Υφηγητής’μην ανησυχείτε, δεν το κάνουν’δεν περιμένεις!

Αξιοπιστία & Εκτέλεση

Αν εσύ’έχετε διαβάσει τις κριτικές μας και, στη συνέχεια, γνωρίζετε ότι ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να καθορίσετε είναι το είδος του χρόνου λειτουργίας που προσφέρει ένας πάροχος. Αυτό είναι το κλειδί, καθώς θέλετε ο ιστότοπός σας να είναι εκτός σύνδεσης όσο το δυνατόν λιγότερο.

Το Uptime αναφέρεται στο χρονικό διάστημα που ο ιστότοπός σας λειτουργεί και λειτουργεί στο διαδίκτυο για να περιηγηθούν οι χρήστες. Οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας τείνουν να έχουν χρόνο λειτουργίας μεταξύ 98% και 99,99%.

100% χρόνος λειτουργίας μόνο isn’είναι δυνατόν – ακόμη και μεγαλύτεροι ιστότοποι κατεβαίνουν περιστασιακά. Τούτου λεχθέντος, ένα σχεδόν 100% ποσοστό χρόνου λειτουργίας θα πρέπει να είναι ο στόχος.

Σε κίνηση’Η βαθμολογία uptime είναι επί του παρόντος στο 99,97%, με βάση την έρευνά μας. Οτι’είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα λειτουργίας, ίσο με λιγότερο από τρεις ώρες εκτός λειτουργίας ανά έτος. Καθόλου κακό.

Ένας άλλος τομέας που υπερηφανεύεται το InMotion είναι η ταχύτητα του διακομιστή. Το InMotion διαθέτει δύο κέντρα δεδομένων που βασίζονται στις ΗΠΑ, και στις δύο ακτές, τα οποία φιλοξενούν χιλιάδες διακομιστές.

Αν και InMotion’Οι ταχύτητες του διακομιστή είναι πολύ μεγάλες παγκοσμίως, προφανώς έχουν γρηγορότερος χρόνος απόκρισης εάν εσείς’βασίζεται στις Η.Π.Α..

Οι μόνες περιοχές όπου το InMotion’Οι ταχύτητες του διακομιστή πέφτουν κάτω από το Google’Το σημείο αναφοράς είναι στην Ασία και την Αυστραλία. Αν αυτό’όπου είσαι’από, ίσως θέλετε να δείτε άλλους παρόχους.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του InMotion?

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξηγήσουμε είναι αυτό Το InMotion διαθέτει πέντε διαφορετικούς τύπους υπηρεσιών φιλοξενίας:

 • Βασική κοινή φιλοξενία επιχειρήσεων
 • Φιλοξενία WordPress
 • Φιλοξενία εικονικού ιδιωτικού διακομιστή (VPS)
 • Αφιερωμένοι διακομιστές
 • Φιλοξενία μεταπωλητών

Όλα αυτά έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, καθώς έχουν σχεδιαστεί για διαφορετικές ανάγκες. Οι περισσότεροι ιστότοποι προσωπικών και μικρών επιχειρήσεων θα είναι εντάξει με την κοινή φιλοξενία – αυτό’είναι ο φθηνότερος τρόπος φιλοξενίας του ιστότοπού σας και έχει τις δυνατότητες να χειρίζεται τακτικά κύματα κυκλοφορίας.

Σε κίνηση’Ο πιο βασικός λογαριασμός καλείται Κοινή φιλοξενία επιχειρήσεων. Αυτό το σχέδιο περιλαμβάνει απεριόριστος χώρος στο δίσκο και εύρος ζώνης, που είναι ιδιαίτερα καλό. Το απεριόριστο εύρος ζώνης είναι αρκετά κοινό, αλλά ο απεριόριστος χώρος στο δίσκο για τον ιστότοπό σας δεν είναι, τουλάχιστον στο βασικό επίπεδο.

Ο χώρος στο δίσκο είναι ουσιαστικά ο χώρος αποθήκευσης που έχει ο ιστότοπός σας. Χρειάζεστε χώρο στο δίσκο για να φιλοξενήσετε τα πάντα στον ιστότοπό σας – όσο περισσότερες σελίδες, περιεχόμενο και μέσα έχετε, τόσο περισσότερο χώρο στο δίσκο’Θα χρειαστεί.

Το εύρος ζώνης είναι το ποσό των δεδομένων που μπορούν να μεταδοθούν ταυτόχρονα. Σκεφτείτε το εύρος ζώνης σαν γέφυρα: μόνο μια συγκεκριμένη ποσότητα αυτοκινήτων μπορεί να περάσει ανά πάσα στιγμή. Εάν η γέφυρα δεν’έχει όριο στα αυτοκίνητα, μπορεί να επιτρέψει όσο το δυνατόν περισσότερα να διασχίσουν ταυτόχρονα.

Το InMotion σας παρέχει επίσης ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL, το οποίο με τη σειρά του παρέχει στον ιστότοπό σας HTTPS. Αυτή είναι μια άλλη σπανιότητα σε αυτό το επίπεδο τιμών, αλλά’αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό για τις επιχειρήσεις, δεδομένου ότι η Google ευνοεί ιστότοπους που είναι ασφαλείς με HTTPS σε σχέση με τους κανονικούς, μη ασφαλείς ιστότοπους HTTP.

Αυτό το βασικό σχέδιο καλύπτει επίσης δύο ιστότοπους, ενώ οι περισσότεροι μεγάλοι κεντρικοί υπολογιστές επιτρέπουν μόνο έναν ιστότοπο στο βασικό του σχέδιο. Όπως και άλλες υπηρεσίες, εσείς’Θα λάβετε επίσης έναν δωρεάν τομέα.

Εκεί’s επίσης δωρεάν προστασία από hack, δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας και DDoS προστασία. Τα δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας είναι πραγματικά ωραία, καθώς δεν προσφέρουν όλοι οι οικοδεσπότες δωρεάν. Η προστασία DDoS είναι επίσης ενδιαφέρουσα, αν και πολλοί από τους μεγαλύτερους οικοδεσπότες Ιστού είναι κατασκευασμένοι για να αντέχουν σε οποιαδήποτε σημαντική επίθεση άρνησης υπηρεσίας.

Όπως και άλλες υπηρεσίες, το InMotion έχει επίσης το δικό του πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης για όσους εμφανίστηκαν’κατηφορίζοντας τη διαδρομή WordPress.

Θα μπορείτε να διαχειριστείτε τη φιλοξενία σας από το InMotion’s cPanel. Αυτός είναι ένας ευρέως χρησιμοποιούμενος, διαισθητικός πίνακας ελέγχου που’είναι εύκολο να το αντιμετωπίσετε.

Σε κίνηση’s Προηγμένες δυνατότητες

Εάν οι απαιτήσεις σας εκτείνονται λίγο περισσότερο από την κοινή φιλοξενία, εκεί’πολλές άλλες επιλογές. Σε κίνηση’Η διαχειριζόμενη φιλοξενία VPS, για παράδειγμα, συνοδεύεται από διαχείριση διακομιστή και αυτόματες ενημερώσεις ασφαλείας.

Η αποκλειστική φιλοξενία είναι μια άλλη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε, αλλά συνήθως προορίζεται για μεγάλους ιστότοπους ή επιχειρήσεις σε επίπεδο επιχείρησης. Σε κίνηση’μικρό Η ειδική φιλοξενία διαθέτει ασφάλεια πολλαπλών επιπέδων, 20 φορές πιο γρήγορους χρόνους φόρτωσης με δωρεάν SSD και τον δικό σας βοηθό εκκίνησης για να βγάλεις τα πράγματα από το έδαφος.

Υποστήριξη πελατών

Το InMotion διαθέτει ένα φόρουμ κέντρου υποστήριξης που καλύπτει τα βασικά, με λύσεις σε συχνές ερωτήσεις στην κορυφή. Αυτά είναι όλα τα άρθρα που γράφτηκε από την εταιρεία, σε αντίθεση με τις δημοφιλείς λύσεις που προέρχονται από πλήθος που γράφτηκαν από μέλη του φόρουμ.

Υποστήριξη InMotionΟρισμένοι πάροχοι φιλοξενίας ιστότοπων αφήνουν υποστήριξη στην κοινότητά του. Το InMotion παράγει οι ίδιοι εκτενή τεκμηρίωση

Υπάρχει ένα τακτικό φόρουμ, ωστόσο, όπου μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από άλλους πελάτες του InMotion ή να βρείτε λύσεις από άλλους που’είχα το ίδιο πρόβλημα.

Πέρα από αυτό το βασικό επίπεδο υποστήριξης DIY, Το InMotion παρέχει εισιτήρια για ζωντανή συνομιλία, τηλέφωνο, email και υποστήριξη μέσω του πίνακα ελέγχου του λογαριασμού πελατών σας. Το InMotion κάνει επίσης συνομιλίες Skype, αν εσείς’προτιμώ να χρησιμοποιήσω αυτήν την υπηρεσία αντί για το τηλέφωνο.

Σε κίνηση’μικρό το προσωπικό αναλαμβάνει πάνω από 160 ώρες εκπαίδευσης υποστήριξης προτού αναπτυχθεί για βοήθεια εσείς. Κανένας άλλος πάροχος φιλοξενίας δεν μπορεί να καυχηθεί για τόσο προσεκτική εκπαίδευση για τους υπαλλήλους του και η ποιότητα πραγματικά λάμπει.

Όπως αναφέρεται στο InMotion’Προηγμένες δυνατότητες, παρέχει υποστήριξη ένας προς έναν για τους αφοσιωμένους πελάτες φιλοξενίας. Το προσωπικό θα σας βοηθήσει να συνδέσετε τον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο και είναι έτοιμο να απαντήσει σε τυχόν απορίες σας.

Τιμολόγηση & Σχέση ποιότητας και τιμής

Σε κίνηση’Η κοινή φιλοξενία χωρίζεται σε τρία σχέδια: Εκτόξευση, Εξουσία και Υπέρ.

Τιμές InMotion Shared HostingΤο InMotion έχει φανταστικές προωθητικές τιμές για κοινόχρηστη φιλοξενία και μερικές απίστευτες δυνατότητες.

Η εκκίνηση και η ισχύς ξεκινούν από 3,99 $ / μήνα, αν και αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για όσους δεσμεύονται για ένα διετές πρόγραμμα. Οι κανονικές τιμές είναι 7,99 $ και 9,99 $ αντίστοιχα – θεωρήστε την ως έκπτωση πίστης.

Η ισχύς πωλείται στα 13,99 $ / μήνα για εγγραφές δώδεκα μηνών και στη συνέχεια 15,99 $. Αυτό το σχέδιο αντιπροσωπεύει την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής, επιτρέποντάς σας να φιλοξενείτε απεριόριστο αριθμό ιστότοπων με 4 φορές ταχύτερη απόδοση.

Αν εσύ’δεν είμαι σίγουρος, γιατί να μην το δοκιμάσετε και να δείτε μόνοι σας? Το InMotion έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών. Αν λοιπόν εσείς’δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία που λαμβάνετε, μπορείτε να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων οποιαδήποτε στιγμή πριν από το τρίμηνο.

Η φιλοξενία WordPress – η οποία, αναπάντεχα, προσφέρει καλύτερη απόδοση για ιστότοπους WordPress – έχει έξι επίπεδα με τιμή μεταξύ 4,99 $ / μήνα και 114,99 $ / μήνα. Τα πρώτα τρία επίπεδα απαιτούν μια διετή δέσμευση για να πάρουν τη χαμηλότερη τιμή, ενώ τα πιο ακριβά σχέδια απαιτούν μόνο ένα χρόνο.

Η φιλοξενία VPS ξεκινά από 19,99 $ / μήνα με διαχειριζόμενες και αυτοδιαχειριζόμενες υπηρεσίες. Οι διαχειριζόμενες εκδόσεις ξεκινούν από 27,99 $ / μήνα, ενώ οι μη διαχειριζόμενες εκδόσεις ξεκινούν από 19,99 $ / μήνα.

Τιμολόγηση φιλοξενίας InMotion VPSΗ διαχειριζόμενη φιλοξενία VPS προορίζεται για καθημερινά άτομα, ενώ το cloud VPS είναι περισσότερο για προγραμματιστές ιστού.

Η αυτοδιαχειριζόμενη φιλοξενία απαιτεί μια διετή δέσμευση για καλύτερη απόδοση, ενώ η διαχειριζόμενη φιλοξενία απαιτεί ένα χρόνο. Κάθε τύπος φιλοξενίας VPS έχει τρία επίπεδα τιμολόγησης, που κυμαίνονται από 27,99 $ έως 64,99 $ για διαχειριζόμενο και 19,99 $ έως 64,99 $ για αυτοδιαχειριζόμενο.

Η αποκλειστική φιλοξενία κυμαίνεται από 105 $ / μήνα έως 519,49 $ / μήνα σε έξι σχέδια. Τα τρία σχέδια χαμηλότερης τιμής έχουν μια προώθηση για διπλή μνήμη RAM (Μνήμη τυχαίας προσπέλασης), ενώ όλα εκτός από το χαμηλότερο σάς επιτρέπουν να επιλέξετε ποιο από το InMotion’κέντρα δεδομένων στα οποία βασίζεται ο διακομιστής σας.

Εάν η τιμή είναι ένα μεγάλο σημείο για εσάς, μπορείτε να λάβετε φθηνότερες προσφορές αλλού. HostGator, Για παράδειγμα, ξεκινά τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας της στα 2,75 $ / μήνα και προσφέρει μια εξαιρετική υπηρεσία.

Η θέση του InMotion στο Hosting Universe

Το InMotion προσφέρει μεγάλη αξία για τις τιμές του και έχει μερικές εξαιρετικές προσφορές όσον αφορά τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας του.

Το InMotion έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις που επιθυμούν να αναπτυχθούν και για προσωπικούς ιστότοπους που χρειάζονται εξαιρετικές δυνατότητες και υποστήριξη.

Το InMotion είναι ένα κατάστημα μόνο για Linux, που σημαίνει ότι δεν παρέχει διακομιστές που βασίζονται σε Windows. Αν εσύ’μετά από έναν διακομιστή Windows, τότε το InMotion δεν έχει αυτό που χρειάζεστε.

Συμπέρασμα: Είναι το InMotion κατάλληλο για εσάς?

Το InMotion είναι μια ενδιαφέρουσα υπηρεσία που προσφέρει περισσότερα δωρεάν σε βασικά επίπεδα από εσάς’Θα βρω στις μεγαλύτερες εταιρείες φιλοξενίας. Αλλά δεν υπάρχει εξαιρετικά φθηνό επίπεδο για αρχάριους χρήστες.

Αν εσύ’είστε πρόθυμοι να πληρώσετε λίγο περισσότερο, τότε παίρνετε πραγματικά αυτό που πληρώνετε. Σε κίνηση’Το ιδιαίτερα εκπαιδευμένο προσωπικό υποστήριξης μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε το μυαλό σας και εσείς’Θα σας καλωσορίσω σε μια πλατφόρμα με περισσότερες δυνατότητες από ό, τι μπορείτε να κουνήσετε ένα ραβδί.

Εμείς’προτείνω το InMotion σε οποιαδήποτε μικρή επιχείρηση που αναζητά έναν πάροχο φιλοξενίας. Το cPanel του παρέχει μια εύχρηστη διεπαφή και ο απεριόριστος χώρος στο δίσκο και το εύρος ζώνης σίγουρα πρέπει’να χλευαστώ.

Συνολικά, το InMotion είναι μια αξιόπιστη επιλογή υψηλής απόδοσης και μια από τις καλύτερες στον τομέα φιλοξενίας. Εάν μπορείτε να κοιτάξετε πέρα ​​από την τιμή, αυτό’σε μια παρένθεση με HostGator και Bluehost ως τους καλύτερους παρόχους στην αγορά.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map