Κριτική φιλοξενίας iPage: Φτηνές και κάπως χαρούμενες

Η αξία είναι μεγάλη σημασία όταν κοιτάζετε υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, καθώς πολλές από αυτές προσφέρουν παρόμοιες δυνατότητες. Παρόλο που μπορείτε να διαφοροποιήσετε τα προϊόντα με ταχύτητες, χρόνους απόκρισης και ασυνήθιστα χαρακτηριστικά, όλα έχουν αξία. Με άλλα λόγια, πόση απόδοση και υποστήριξη μπορείτε να λάβετε στην καλύτερη τιμή?


Οτι’είναι μια άποψη ότι iPage παίρνει στην καρδιά. Το iPage προσφέρει μερικές από τις φθηνότερες εισαγωγικές τιμές περίπου στα 2 $ ανά μήνα. Η τιμή αυξάνεται μετά από αυτήν την αρχική περίοδο, φυσικά, αλλά εκεί’Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει ένα από τα χαμηλότερα κόστη μας’Έχω δει ακόμα για νέους χρήστες.

Αλλά είναι μια χαμηλή προσφορά για πρώτη φορά αρκετή για να κάνει το iPage το σωστό web host για εσάς; Αφήνω’ρίξτε μια βουτιά στις διάφορες δυνατότητες, τις εγγυήσεις και τα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων για να δείτε τι προσφέρει το iPage.

Πλεονεκτήματα:

 • Πολύ χαμηλή εισαγωγική τιμή για κοινή φιλοξενία
 • Δωρεάν τομείς σε πολλά προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων

Μειονεκτήματα:

 • Οι τιμές μετά την εισαγωγή είναι λίγο συγκεχυμένες
 • Το αρχικό πρόγραμμα VPS δεν έχει την ίδια αξία με τους ανταγωνιστές

iPage: Μια σύντομη ιστορία

Ως εταιρεία, το iPage υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Ιδρύθηκε το 1998, αν και το Διαδίκτυο Αρχείο’Τα αρχεία δείχνουν ότι μέχρι το 1999 ο τομέας iPage.com δεν χρησιμοποιήθηκε και πωλήθηκε.

Ανεξάρτητα, το iPage ξεκίνησε τη ζωή του ως πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου – ουσιαστικά μια σελίδα προορισμού όπως το Yahoo. Το 2002, ξεκίνησε εκ νέου ως πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων που σήμερα ανήκει στον Όμιλο Endurance, την ίδια εταιρεία πίσω Μπλε Χοστ και HostGator. Στην παρούσα μορφή του, το iPage φιλοξενεί περισσότερους από ένα εκατομμύριο ιστότοπους και διαθέτει δύο κέντρα δεδομένων.

Αξιοπιστία & Εκτέλεση

Οι περισσότερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων προβάλλουν μεγαλοπρεπείς ισχυρισμούς σχετικά με το χρόνο λειτουργίας τους, όπως 99,99 τοις εκατό εγγυήσεις και παρόμοια. Όχι έτσι με το iPage. Η εταιρεία δεν’να υποβάλλετε καθόλου αξιώσεις χρόνου λειτουργίας στη σελίδα προορισμού του.

Η έρευνά μας διαπίστωσε ότι το iPage έχει περίπου 99,94 τοις εκατό χρόνο λειτουργίας, το οποίο αντιστοιχεί σε λίγο περισσότερο από πέντε ώρες ετησίως εκτός λειτουργίας. Οτι’Δεν είναι πολλές ώρες σε ένα ημερολογιακό έτος, αλλά λάβετε υπόψη ότι οι ανταγωνιστές τους αρέσουν Μπλε Χοστ και SiteGround έχουν ποσοστά χρόνου λειτουργίας περίπου 99,98. Ωστόσο, ανάλογα με τον τύπο του ιστότοπου που εκτελείτε, ο χρόνος λειτουργίας 99,94 τοις εκατό μπορεί να βρίσκεται εντός του περιθωρίου σφάλματος.

Ωστόσο, υπάρχουν συγκρουόμενα αποτελέσματα εκεί έξω. Το Hosting Facts ανέφερε ένα χρόνο λειτουργίας 99,97% του χρόνου λειτουργίας για το iPage, το οποίο προσθέτει έως και τρεις ώρες εκτός λειτουργίας σε ένα χρόνο. Ίσως το iPage πωλείται σύντομα!

Χαρακτηριστικά

Σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, το iPage προσφέρει ένα “ένα μέγεθος ταιριάζει σε όλους” κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας. Τα βασικά αυτού του σχεδίου περιλαμβάνουν απεριόριστο χώρο στο δίσκο, επεκτάσιμο εύρος ζώνης, έναν ελεύθερο τομέα και απεριόριστα ονόματα τομέα. Παίρνετε επίσης ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων’περιορίζεται σε έξι σελίδες και βελτιστοποίηση για κινητά. Οι περισσότεροι οικοδεσπότες ιστότοπων χρησιμοποιούν τον πίνακα ελέγχου cPanel, αλλά το iPage επιλέγει τον πίνακα ελέγχου vDeck.

Σημειώστε τη δυνατότητα απεριόριστων ονομάτων τομέα, η οποία είναι ασυνήθιστη για τους βασικούς λογαριασμούς. Το’Δεν είναι ξεκάθαρο πώς θα ήταν το ασθενές iPage αν πήγατε με τριαντάφυλλα και ζήσατε ζωντανά με 10 ιστότοπους, αλλά αν επιλέξετε 2 ή 3, πιθανότατα θα είναι εντάξει.

Η δυνατότητα κλιμάκωσης εύρους ζώνης είναι επίσης ενδιαφέρουσα. Στην ονομαστική αξία’Δεν διαφέρουν όλα από το απεριόριστο εύρος ζώνης που προσφέρουν άλλοι οικοδεσπότες Ιστού. Αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι ότι το iPage είναι πρόθυμο να βάλει έναν αριθμό σε αυτό “απεριόριστος” που σημαίνει. Το’είδος έμμεσου αριθμού, αλλά εξακολουθεί να σας δίνει μια ιδέα για το τι να περιμένετε.

Η εταιρεία λέει ότι η κλιμακούμενη εγγύηση εύρους ζώνης μπορεί να υποστηρίξει “περισσότερο από 99,95 τοις εκατό” των πελατών της’ απαιτήσεις εύρους ζώνης. Για όσους ακολουθούν τις πολιτικές της, το iPage λέει ότι θα συνεργαστεί με τον ιστότοπο για να τους βοηθήσει να μεταβούν σε ένα πιο κατάλληλο πρόγραμμα φιλοξενίας.

Μερικά από τα άλλα βασικά καλύμματα του iPage περιλαμβάνουν εγκατάσταση με ένα κλικ για WordPress, υποστήριξη για Drupal, Joomla, PixelPost, καθώς και πλατφόρμες φόρουμ όπως το Gbook και το phpBB.

Αν και το iPage δεν το κάνει’Το διαφημίζω πραγματικά στη σελίδα προορισμού του, προσφέρει άλλες υπηρεσίες πέρα ​​από την κοινή φιλοξενία. Εκεί’είναι μια εξειδικευμένη φιλοξενία WordPress που περιλαμβάνει δωρεάν τομέα για ένα χρόνο, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης και προεγκατεστημένα θέματα και προσθήκες. Εάν πληρώσετε λίγο περισσότερο, θα λάβετε επίσης ειδική υποστήριξη στο WordPress, αυτόματη αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού και ασφάλεια SiteLock.

Ανασκόπηση λειτουργιών iPageΤο iPage Hosting προσφέρει μια λίστα με χαρακτηριστικά πλυντηρίων. Μεταξύ αυτού και της τιμολόγησης, οι αρχάριοι θα μπορούσαν να κάνουν πολύ χειρότερα

Το αρχικό πακέτο εικονικού ιδιωτικού διακομιστή (VPS), που ονομάζεται Basic, διαθέτει CPU ενός πυρήνα, 1 GB μνήμης RAM, 40 GB χώρου στο δίσκο, 1 TB εύρους ζώνης, 1 διεύθυνση IP και έναν δωρεάν τομέα για ένα χρόνο.

Να είμαι αμβλύς που δεν έχει μεγάλη αξία. Η CPU ενός πυρήνα σε ένα VPS δεν είναι απλά μια εξαιρετική επιλογή και συνήθως τα πακέτα VPS χαμηλότερου επιπέδου έχουν λίγο περισσότερο εύρος ζώνης. Αλλά αυτή η δωρεάν εγγραφή τομέα είναι μια ωραία επιπλέον.

Εάν χρειάζεστε έναν ειδικό διακομιστή όπου έχετε τον έλεγχο του υλικού, το iPage προσφέρει επίσης.

Είναι εύχρηστο το iPage?

Η εγγραφή για λογαριασμό iPage είναι σχετικά απλή. Ξεκινά με ένα μόνο πλαίσιο αναζήτησης όπου βρίσκετε ένα νέο όνομα τομέα ή εισάγετε ένα που ήδη έχετε. Εάν επιλέξετε να αναζητήσετε έναν νέο τομέα, δεν θα δείξει μόνο εάν το προτιμώμενο .COM είναι διαθέσιμο, αλλά και άλλους τομείς ανώτερου επιπέδου όπως .NET, .CLUB και .US.

Στην επόμενη σελίδα επιλέγετε τη διάρκεια της θητείας σας. Για να λάβετε την απόλυτη καλύτερη τιμή, πρέπει να εγγραφείτε για τρία χρόνια, αλλά υπάρχουν και επιλογές 1 και 2 ετών.

Στη συνέχεια, το iPage σας ζητά να επιλέξετε μια ποικιλία πρόσθετων. Ορισμένα πρόσθετα επιλέγονται από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να τα ακυρώσετε πριν κάνετε check out. Τα αυτόματα επιλεγμένα πρόσθετα περιλαμβάνουν το απόρρητο του τομέα, την ασφάλεια του ιστότοπου και την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά ιστότοπου.

Άλλα πρόσθετα περιλαμβάνουν τη βελτιστοποίηση του WordPress, ένα πακέτο που περιλαμβάνει θέματα και προσθήκες, αυτόματη ανίχνευση και κατάργηση κακόβουλου λογισμικού, προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου και υψηλότερο επίπεδο υποστήριξης. Εκεί’είναι επίσης μια επιλογή πιστοποιητικού SSL και το G Suite από την Google.

Μερικά από αυτά τα πρόσθετα αξίζει να διατηρηθούν. Το απόρρητο του τομέα, το οποίο κοστίζει 10 $ για το πρώτο έτος και 13 $ το χρόνο μετά από αυτό, διατηρεί τα προσωπικά σας στοιχεία απόρρητα. Εάν δεν το κάνετε’Χρησιμοποιήστε αυτήν την επιλογή και στη συνέχεια το όνομα, η διεύθυνση και ο αριθμός τηλεφώνου σας καταλήγουν σε μια δημόσια βάση δεδομένων ιδιοκτητών τοποθεσιών που ονομάζεται βάση δεδομένων Whois. Προετοιμαστείτε για μερικές κρύες κλήσεις.

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου κοστίζει 1 $ ανά μήνα και μάλλον αξίζει τον κόπο (προπληρώνετε ολόκληρο τον όρο της δέσμευσής σας) για να μην χάσετε κανένα από τα δεδομένα του ιστότοπού σας.

Αφού ασχοληθείτε με τα πρόσθετα μεταβείτε στη σελίδα πληρωμών και λίγο μετά από αυτό το πρόγραμμα φιλοξενίας σας είναι έτοιμο για κυκλοφορία.

Τιμολόγηση & Σχέση ποιότητας και τιμής

Ενώ το iPage δεν το κάνει’Διαθέτει διαφορετικά σχέδια, έχει διαφορετικά επίπεδα τιμολόγησης με βάση τη διάρκεια της αρχικής σας δέσμευσης. Εάν επιλέξετε μια τριετή θητεία, για παράδειγμα, θα πληρώνετε 2 $ ανά μήνα. Αφού τελειώσει η αρχική περίοδος, πληρώνετε 8 $ ανά μήνα ως την κανονική τιμή.

Εάν επιλέξετε το διετές πρόγραμμα, η τιμή είναι 2,50 $ το μήνα και έπειτα 9 $ το μήνα μετά τη λήξη των δύο ετών. Το τριετές πρόγραμμα είναι 3 $ ανά μήνα και μετά εσείς’Θα πληρώσω έως και 10 $ το μήνα για το υπόλοιπο του χρόνου σας με το iPage. Το’Είναι ένα παράξενο σύστημα τιμολόγησης που έχει σχεδιαστεί για να σας ενθαρρύνει να εγγραφείτε για τρία χρόνια για να αποκτήσετε το iPage’η καλύτερη κανονική τιμή.

Τα πακέτα φιλοξενίας WordPress έχουν δύο επίπεδα. Το πρώτο είναι 3,75 $ το μήνα για την περίοδο γνωριμίας με κανονική τιμή 7,50 $ μετά από αυτό. Το πακέτο WP Essential υψηλότερης βαθμίδας είναι 7 $ ανά μήνα για την αρχική περίοδο με κανονική τιμή 10,50 $.

Για πακέτα VPS, το iPage ξεκινά από μια τιμή γνωριμίας 20 $ (κανονικά 25 $) και αυξάνεται στα 80 $ ανά μήνα (κανονικά 100 $). Η αφιερωμένη φιλοξενία, εν τω μεταξύ ξεκινά από 120 $ και φτάνει μέχρι τα 240 $.

Το iPage’s Place στο Hosting Universe

Αν εσύ’Είστε πρόθυμοι να δεσμευτείτε για τρία χρόνια, το iPage προσφέρει τη φθηνότερη αρχική τιμή για κοινόχρηστη φιλοξενία’Έχω δει μέχρι τώρα. Αν πάτε με δύο χρόνια, αυτό’εξακολουθεί να είναι φθηνότερο από πολλές άλλες υπηρεσίες στα 2,50 $, και αν επιλέξετε την τιμή ενός έτους’περίπου το ίδιο με μερικές από τις φθηνότερες υπηρεσίες που έχουμε’κοίταξα.

Δεδομένου ότι έχει ποικίλες κανονικές τιμές, μόνο η τιμή $ 8 ανά μήνα είναι ανταγωνιστική με τις μεγαλύτερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Οι ειδικές τιμές του WordPress είναι καλές και η βασική τιμή των 3,75 $ ανά μήνα είναι πολύ χαμηλή, αλλά το βασικό πρόγραμμα VPS δεν είναι τόσο καλό όσο μπορείτε να βρείτε αλλού.

Ανεξάρτητα από την τιμή, το γεγονός ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερους από έναν τομείς σε κοινόχρηστη φιλοξενία χωρίς να πληρώσετε επιπλέον είναι μια ξεχωριστή επιλογή.

Συμπέρασμα: Είναι το iPage κατάλληλο για εσάς?

Εάν η τιμολόγηση για τα πρώτα τρία χρόνια είναι αυτό που σας ενδιαφέρει, τότε το iPage είναι μια εξαιρετική επιλογή. Εκεί’απλώς δεν υπάρχει σύγκριση με αυτό το σημείο τιμής $ 2 ανά μήνα από τους οικοδεσπότες Ιστού που έχουμε’είδα. Μετά από αυτήν την αρχική προσφορά, οι τιμές είναι πιο τυπικές και μπορεί στην πραγματικότητα να είναι υψηλότερες εάν πάτε με μια μικρότερη δέσμευση για πρώτη φορά.

Συνολικά, το iPage προσφέρει εξαιρετική αξία στις αρχικές προσφορές τιμών για κοινόχρηστη φιλοξενία και αξίζει σίγουρα μια ματιά σε εκείνους που μόλις ξεκινούν με έναν νέο ιστότοπο.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map