Πόσο κοστίζει η φιλοξενία ενός ιστότοπου;

Συγκρίνετε τιμές από τους κορυφαίους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων

Λοιπόν, πόσο κοστίζει η φιλοξενία ενός ιστότοπου? Η κοινόχρηστη φιλοξενία (το φθηνότερο είδος) κοστίζει 2,75 $ – 15 $ / μήνα και η ειδική φιλοξενία (το πιο ακριβό είδος) κοστίζει 80 $ – 730 $ / μήνα.


Υπάρχουν όμως πολλές επιλογές στο μεταξύ. Υπάρχουν διάφοροι τύποι φιλοξενίας για να διαλέξετε και πολλές διαφορετικές μεταβλητές στο παιχνίδι. Εμείς’Θα εξετάσω λεπτομερώς το κόστος καθενός από τους πέντε πιο δημοφιλείς τύπους φιλοξενίας.

κόστος για τη φιλοξενία ενός ιστότοπου

Μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου μπορείτε να γνωρίζετε:

 • Ποιος τύπος φιλοξενίας χρειάζεστε (αν δεν το κάνετε’ξέρω ήδη)
 • Πόσο θα κοστίσει αυτός ο τύπος φιλοξενίας
 • Ποιοι είναι οι φθηνότεροι πάροχοι

Αφήνω’ξεκινήστε.

1

Επεξήγηση Κόστους Φιλοξενίας Ιστού

Το κόστος φιλοξενίας ιστότοπων μπορεί να ποικίλει, με τιμές που ξεκινούν από 2,75 $ ανά μήνα και αυξάνονται μέχρι τα 729 $ – ή ακόμα και υψηλότερα. Το κόστος εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως τον τύπο του ιστότοπου που έχετε, τον αριθμό των μηνιαίων επισκεπτών που περιμένετε να έχετε και το εάν χρειάζεστε επιπλέον υπηρεσίες, όπως αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας και λογαριασμό email.

Γνωρίζοντας το είδος της ιστοσελίδας που θέλετε να εκτελέσετε – ή τη στιγμή που εκτελείτε – διευκολύνεται να καταλάβετε τι είδους φιλοξενία χρειάζεστε. Εσείς’Θα πρέπει επίσης να καταλάβω το επίπεδο υπηρεσίας που χρειάζεστε.

Ένα απλό ιστολόγιο WordPress, για παράδειγμα, μπορεί να ξεκινήσει με μια κοινόχρηστη υπηρεσία φιλοξενίας σε χαμηλές τιμές. Μόλις το ιστολόγιο αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα, ωστόσο, θα απαιτήσει αναπόφευκτα έναν πιο ισχυρό τύπο φιλοξενίας με απεριόριστα όρια εύρους ζώνης ή χώρο αποθήκευσης.

Υπάρχουν πέντε τύποι φιλοξενίας’πρόκειται να συζητήσουμε σε αυτό το άρθρο, καθώς χρησιμοποιούνται πιο συχνά από τους κατόχους ιστότοπων.

Κοινή φιλοξενία

Πρόκειται για φιλοξενία ιστοσελίδων για αρχάριους. Εάν διαθέτετε ιστότοπο με χαμηλή επισκεψιμότητα με στατική σελίδα ή ιστολόγιο WordPress, τότε αυτή είναι η καλύτερη επιλογή. Η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι συχνά η φθηνότερη μορφή φιλοξενίας ιστοσελίδων, αλλά και η λιγότερο ισχυρή, καθώς ο ιστότοπός σας είναι ένας από τους πολυάριθμους ιστότοπους που μοιράζονται τους πόρους ενός μεμονωμένου διακομιστή.

Φιλοξενία VPS

Η εικονική φιλοξενία διακομιστή ή η φιλοξενία VPS, είναι το επόμενο βήμα από την κοινή φιλοξενία. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι για όλες τις προθέσεις και σκοπούς, φαίνεται σαν εσείς’εκτελείτε τον δικό σας διακομιστή. Στην πραγματικότητα, ο ιστότοπός σας εξακολουθεί να είναι ένας από πολλούς ιστότοπους που μοιράζονται έναν μόνο διακομιστή, αλλά υπάρχουν λιγότεροι ιστότοποι που μοιράζονται πόρους – δηλαδή τον ιστότοπό σας’Η απόδοση πρέπει να είναι καλύτερη.

Αφιερωμένη φιλοξενία

Με αποκλειστική φιλοξενία, πληρώνετε για τον δικό σας διακομιστή. Συνήθως, αυτές οι υπηρεσίες κλιμακώνονται ανάλογα με το πόσο ισχυρός θα είναι ο διακομιστής σας, καθώς και εάν ο οικοδεσπότης Ιστού διαχειρίζεται την υπηρεσία ή η επιχείρηση τη διαχειρίζεται εσωτερικά. Δεν προσφέρει κάθε ειδικός πάροχος φιλοξενίας διαχειριζόμενες υπηρεσίες, αν και ορισμένοι το κάνουν.

Φιλοξενία Cloud

Εσείς’Πιθανότατα έχω ακούσει συζητήσεις “το σύννεφο,” ένας νεφελώδης όρος που προορίζεται για την περιγραφή διαδικτυακών υπηρεσιών όπως το Dropbox ή το OneDrive. Αυτό που πραγματικά σημαίνει είναι ένα σύμπλεγμα διακομιστών που συνεργάζονται, έτσι ώστε μια υπηρεσία Ιστού να μην πέφτει ποτέ (ή να πέφτει πολύ σπάνια). Το Cloud hosting, λοιπόν, είναι μια ομάδα διακομιστών που συνεργάζονται για να διατηρήσουν τον ιστότοπό σας σε λειτουργία και λειτουργία. Εάν ένας διακομιστής πέσει κάτω, ένας άλλος παίρνει το χαλαρό και ούτω καθεξής. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η φιλοξενία cloud δεν κάνει’Έλα φθηνά – αλλά αν μπορείς’Δεν αντέχει καν μερικές ώρες εκτός χρόνου, μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Φιλοξενία WordPress

Πριν ξεκινήσουμε, ας’να είστε ξεκάθαροι για ένα πράγμα: μπορείτε να εκτελέσετε έναν ιστότοπο WordPress σε σχεδόν οποιαδήποτε υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress δεν έχει να κάνει με έναν ιστότοπο WordPress από μόνο του’σχετικά με τη λήψη μιας υπηρεσίας που’συντονισμένοι για να καλύψουν τις ανάγκες των ιστότοπων του WordPress. Αυτό περιλαμβάνει βασικές δυνατότητες όπως υποστήριξη 24/7 και αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας ή άλλα στοιχεία που ενδέχεται να μην έχετε με τακτική κοινόχρηστη φιλοξενία.

Δεν είστε σίγουροι ποιος τύπος φιλοξενίας είναι ο καλύτερος για εσάς? Μπορείτε να διαβάσετε τις συγκρίσεις μας για:

 • VPS εναντίον κοινόχρηστης φιλοξενίας
 • VPS εναντίον αποκλειστικής φιλοξενίας
 • WordPress vs cloud hosting

Οτι’είναι η ανάλυση όλων των υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων. Προτού αναφερθούμε στις ιδιαιτερότητες του κόστους φιλοξενίας ιστοσελίδων, λάβετε υπόψη ότι καθώς το πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων σας αυξάνεται στις λειτουργίες, συνήθως αυξάνεται το κόστος.

Ρίξτε μια ματιά στο HostGator’κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας, για παράδειγμα. Εάν ξεκινήσετε με το φθηνότερο πρόγραμμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το σχέδιο μόνο για έναν μόνο τομέα (διεύθυνση ιστού). Ωστόσο, τα δύο σχέδια υψηλότερης βαθμίδας επιτρέπουν απεριόριστους τομείς. Το υψηλότερο επίπεδο έχει επίσης πρόσθετα οφέλη, όπως δωρεάν εργαλεία βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης και μια αποκλειστική διεύθυνση IP.

Το hostgator μοιράστηκε τις τιμές φιλοξενίαςΌσο πιο ακριβό είναι το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας που λαμβάνετε με το HostGator, τόσο περισσότερες δυνατότητες έχετε. Αν εσύ’Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους παρόχους που προτείνουμε για κάθε τύπο φιλοξενίας, ρίξτε μια ματιά στους παρακάτω οδηγούς.

 • Καλύτερες υπηρεσίες κοινής φιλοξενίας
 • Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας VPS
 • Best Dedicated Server Hosting
 • Καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας cloud
 • Καλύτεροι οικοδεσπότες WordPress

2

Πόσο κοστίζει η φιλοξενία ιστοτόπου?

Τώρα ας’ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στο κόστος διαφόρων τύπων φιλοξενίας. Πολλές από τις τιμές σας’Θα δείτε εδώ την αρχική τιμολόγηση προσφοράς, όπου πληρώνετε μια συγκεκριμένη τιμή για έναν ορισμένο αριθμό μηνών ή ετών υπηρεσίας. Μόλις τελειώσει η περίοδος προσφοράς, το μηνιαίο κόστος σας ενδέχεται να αυξηθεί.

Κοινή φιλοξενία

2,75 $ – 15 $ ανά μήνα

Η κοινή φιλοξενία είναι εκεί όπου οι περισσότεροι άνθρωποι ξεκινούν το ταξίδι φιλοξενίας τους στο διαδίκτυο.

Από τους πέντε κορυφαίους παρόχους φιλοξενίας φιλοξενίας, το DreamHost προσφέρει το φθηνότερο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας με μόλις 2,59 $ / μήνα. Το HostGator έρχεται σε ένα δεύτερο δευτερόλεπτο με 2,75 $, ενώ το Bluehost και το InMotion’Τα κοινά προγράμματα φιλοξενίας κορυφαίας βαθμίδας είναι και τα δύο στο πιο ακριβό τέλος, κοστίζουν 13,95 $ / μήνα και 14,71 $ / μήνα αντίστοιχα.

Πρόγραμμα εισόδου φιλοξενίας Υψηλότερο πακέτο μεσαίου επιπέδου
Σε κίνηση 6,39 $ 8,49 $ 14,71 $
HostGator 2,75 $ 3,95 $ 5,95 $
Φιλοξενία Α2 3,92 $ 4,90 $ 9,31 $
Dreamhost 2,59 $ 5,95 $
Μπλε Χοστ 3,95 $ 5,95 $ 13,95 $

Φιλοξενία VPS

5 $ – 80 $ ανά μήνα

Η φιλοξενία VPS είναι το επόμενο βήμα από την κοινή φιλοξενία ιστοσελίδων όταν η κίνηση αρχίζει να αυξάνεται σε έναν ιστότοπο.

Από τους πέντε κορυφαίους παρόχους φιλοξενίας VPS, το Bluehost και το iPage προσφέρουν και τα δύο φθηνότερα πακέτα φιλοξενίας VPS στα 19,99 $ / μήνα το καθένα για προγράμματα εισόδου, ενώ το iPage προσφέρει επίσης το πιο ακριβό πρόγραμμα VPS κορυφαίας κατηγορίας, στα 79,99 $ / μήνα. Κατά μέσο όρο, το Bluehost είναι φθηνότερο στα τρία πακέτα.

Πρόγραμμα εισόδου φιλοξενίας Υψηλότερο πακέτο μεσαίου επιπέδου
Σε κίνηση 29,19 $ 47,39 $ 69,34 $
Φιλοξενία Α2 32,99 $ 46,19 $ 65,99 $
Μπλε Χοστ 19,99 $ 29,99 $ 59,99 $
iPage 19,99 $ 47,99 $ 79,99 $
HostGator 29,95 $ 39,95 $ 49,95 $

Αφιερωμένη φιλοξενία

80 $ – 730 $ ανά μήνα

Αν εσύ’Αποφασίσατε να πληρώσετε για τον δικό σας διακομιστή, η κίνηση πρέπει να γίνεται αρκετά σοβαρή και οι ανάγκες σας ξεπερνούν τα σχέδια φιλοξενίας χαμηλότερης βαθμίδας.

Η αποκλειστική φιλοξενία είναι το είδος με τις περισσότερες τιμές. Από τους πέντε κορυφαίους ειδικούς παρόχους φιλοξενίας μας, το φθηνότερο πακέτο προέρχεται από την Bluehost στα 79,99 $ / μήνα. Τα μεσαία επίπεδα διατίθενται μεταξύ 99,99 $ / μήνα και 349 $ / μήνα. Το πιο ακριβό σχέδιο είναι το Siteground’σχέδιο ανώτερης βαθμίδας 729 $ / μήνα.

Πρόγραμμα εισόδου φιλοξενίας Υψηλότερο πακέτο μεσαίου επιπέδου
HostGator 118,99 $ 138,99 $ 149,00 $
Μπλε Χοστ 79,99 $ 99,99 $ 119,99 $
Σε κίνηση 105,69 $ 166,59 $ 238,99 $
Φιλοξενία Α2 141,09 $ 207,49 $ 290,49 $
SiteGround 269 ​​$ 349 $ 729 $

Φιλοξενία Cloud

4,50 $ – 240 $ το μήνα

Το Cloud hosting είναι αυτό που εσείς απευθύνεστε όταν ο χρόνος διακοπής λειτουργίας μπορεί να αποδειχθεί θανατηφόρος για την επιχείρησή σας. Αυτή η μορφή φιλοξενίας εξασφαλίζει εκεί’είναι πάντα ένας διακομιστής διαθέσιμος, έτοιμος να παρέχει τον ιστότοπό σας στον κόσμο.

Το cloud hosting είναι σχετικά φθηνό. Από τους πέντε κορυφαίους παρόχους μας, το πιο προσιτό πακέτο προέρχεται από το DreamHost με μόλις 4,50 $ / μήνα. Μπορεί να υπάρχει αρκετή παραλλαγή σε αυτό που παίρνετε με ένα πρόγραμμα φιλοξενίας cloud, και αυτό αντικατοπτρίζεται στο κόστος. HostGator’Το πιο ακριβό πρόγραμμα φιλοξενίας cloud κοστίζει μόλις 9,95 $ / μήνα, ενώ το SiteGround’είναι 240 $ / μήνα.

Πρόγραμμα εισόδου φιλοξενίας Υψηλότερο πακέτο μεσαίου επιπέδου
Φιλοξενία Α2 5 $ 10 $ 15 $
SiteGround 80 $ 160 $ 240 $
Σε κίνηση 21,04 $ 42,24 $ 69,34 $
HostGator 4,95 $ 6,57 $ 9,95 $
Dreamhost 4,50 $ 12 $ 48 $

Φιλοξενία WordPress

4,99 $ – 290 $ ανά μήνα

Αυτά τα σχέδια είναι για όσους χρειάζονται αποκλειστικές και εξειδικευμένες υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί μόνο για ιστότοπους και ιστολόγια WordPress.

Και πάλι, μπορεί να υπάρχει αρκετή διαφορά σε αυτό που παίρνετε από ένα πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress σε άλλο, και αυτό αντικατοπτρίζεται στην τιμή. Από τους πέντε κορυφαίους παρόχους φιλοξενίας WordPress, το SiteGround προσφέρει στην πραγματικότητα το φθηνότερο πακέτο στα 3,95 $ / μήνα. WPEngine’Το κορυφαίο πρόγραμμα είναι το ακριβότερο στα 290 $ / μήνα.

Πρόγραμμα εισόδου φιλοξενίας Υψηλότερο πακέτο μεσαίου επιπέδου
Μπλε Χοστ 19,95 $ 29,95 $ 49,95 $
Φιλοξενία Α2 11,99 $ 18,99 $ 36,98 $
Σε κίνηση 4,99 $ 8,99 $ 11,99 $
WPEngine 35 $ 115 $ 290 $
SiteGround 3,95 $ 5,95 $ 11,95 $

3

Επιπλέον έξοδα φιλοξενίας ιστοσελίδων που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Ένα πακέτο φιλοξενίας είναι ένα πράγμα, αλλά υπάρχουν συχνά μερικά “κρυμμένος” αμοιβές για τις οποίες μπορεί να μην σκεφτείτε πραγματικά μέχρι εσάς’είναι ήδη σε λειτουργία και λειτουργεί. Πέρα από το πακέτο φιλοξενίας, για παράδειγμα, πρέπει να έχετε ένα όνομα τομέα. Μερικές φορές η εγγραφή ονόματος domain σας περιλαμβάνεται στο πακέτο φιλοξενίας σας, ενώ άλλες φορές, απευθύνεστε σε καταχωρητή τομέα.

Εδώ’είναι μια ανάλυση μερικών από τα επιπλέον κόστη που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Εγγραφή ονόματος τομέα

Συνήθως κοστίζει 10 έως 15 $ το χρόνο

Όταν εκτελείτε έναν ιστότοπο, χρειάζεστε ένα όνομα τομέα. Αυτή είναι η διεύθυνση ιστού που βάζετε στις επαγγελματικές σας κάρτες, τις τσάντες αγορών σας και άλλο υλικό μάρκετινγκ της εταιρείας. Τα περισσότερα άτομα επιλέγουν ένα όνομα τομέα .com, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε από τα επίθημα .net, .biz ή για συγκεκριμένες χώρες, όπως .ca ή .us.

Η εγγραφή ονόματος τομέα έχει κάποια επιπλέον δικά της έξοδα, όπως η προστασία της ιδιωτικής ζωής, η οποία διατηρεί το όνομα και τη διεύθυνσή σας εκτός δημόσιας λίστας WHOIS.

Το’Αξίζει επίσης να επισημανθεί ότι η διατήρηση της καταχώρησης του ονόματος domain σας στον πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων σας δεν είναι πάντα η καλύτερη επιλογή. Εάν θέλετε να αποχωρήσετε από τον οικοδεσπότη Ιστού σας, ο τομέας σας εγγεγραμμένος σε υπηρεσίες όπως το Domain.com ή το GoDaddy το κάνει πιο εύκολο, όπως εσείς’Θα αποφύγετε την ταλαιπωρία (και το πιθανό κόστος) της μεταφοράς του τομέα σας σε νέο καταχωρητή.

κόστος εγγραφής domain godaddyΜπορείτε να αγοράσετε ένα προσαρμοσμένο όνομα τομέα για τον ιστότοπό σας από τον πάροχο φιλοξενίας ή από καταχωρητές τομέα όπως το GoDaddy. Δείτε την πλήρη ανάλυση του κόστος ονομάτων τομέα Για περισσότερες πληροφορίες.

Office 365 ή G Suite

Η προσθήκη επιχειρηματικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και παραγωγικότητας κοστίζει συνήθως 6 έως 15 $ ανά μήνα

Δεν παρέχουν όλοι οι οικοδεσπότες αυτήν την υπηρεσία, αλλά ορισμένοι από αυτούς σας επιτρέπουν να αγοράσετε επαγγελματικούς λογαριασμούς για το G Suite ή το Office 365 σε καλές τιμές. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι μπορείτε να έχετε το email της επιχείρησής σας στο Gmail ή στο Outlook.com.

Πιστοποιητικά SSL

Διαφέρει δωρεάν στα 450 $ ετησίως, με τη μέση τιμή περίπου 50 $

Όταν έχετε πιστοποιητικό SSL, ο ιστότοπός σας λαμβάνει αυτό το μικρό πράσινο κλείδωμα στη γραμμή διευθύνσεων URL ενός προγράμματος περιήγησης. Αυτό είναι απαραίτητο για οποιαδήποτε ιστοσελίδα που χειρίζεται οικονομικές συναλλαγές ή όπου οι χρήστες πρέπει να συνδεθούν στον ιστότοπο. Πολλοί ιστότοποι επιλέγουν να χρησιμοποιούν SSL ακόμη και όταν χρησιμοποιούν’απλώς απλές σελίδες που εμφανίζουν πληροφορίες, επειδή η Google ευνοεί συχνά ιστότοπους που χρησιμοποιούν SSL σε σχέση με αυτούς που δεν χρησιμοποιούν’τ.

Αυτές τις μέρες, οι περισσότεροι οικοδεσπότες Ιστού παρέχουν δωρεάν πιστοποιητικά SSL με τα μεσαία έως υψηλού επιπέδου σχέδια τους. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι εάν έχετε την τεχνική τεχνογνωσία για τη διαχείριση της γραμμής εντολών, μπορείτε να λάβετε ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL μέσω Let’s Κρυπτογράφηση.

a2 φιλοξενία κόστος πιστοποιητικού SSLΜπορείτε να αγοράσετε μια σειρά από premium πιστοποιητικά SSL από το A2 Hosting που προστατεύουν τον ιστότοπό σας και τα δεδομένα των επισκεπτών σας. Θέλετε να εξοικονομήσετε ασφάλεια; Δείτε την κατάταξή μας για το 10 καλύτεροι δωρεάν πάροχοι φιλοξενίας SSL.

SiteLock

Συνήθως κοστίζει περίπου 24 $ ετησίως

Δεν προσφέρουν όλοι οι οικοδεσπότες Ιστού πρόσθετη ασφάλεια στο SiteLock ως μέρος των υπηρεσιών τους, αλλά αυτοί που συνήθως χρεώνουν περίπου 2 $ ανά μήνα. Το SiteLock προσφέρει λειτουργίες όπως καθημερινές σαρώσεις κακόβουλου λογισμικού, τείχη προστασίας εφαρμογών ιστού και προστασία από επιθέσεις DDoS. Το αν το SiteLock αξίζει τα χρήματα είναι μια συζήτηση στο διαδίκτυο, αλλά κερδίσαμε’να μπω σε αυτό εδώ. Ορισμένοι οικοδεσπότες Ιστού προσφέρουν επίσης δωρεάν υπηρεσίες SiteLock ως μέρος των πακέτων τους.

Υπηρεσίες αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς ιστότοπων

Τα αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων με οικοδεσπότες ιστού είναι συχνά δωρεάν, αλλά ενδέχεται να κοστίζουν 2 $ ανά μήνα ή περισσότερα

Ακριβώς όπως ο υπολογιστής σας στο σπίτι, πληρώνει για την αντιγραφή των αρχείων του ιστότοπού σας σε άλλη τοποθεσία που δεν είναι ο διακομιστής κεντρικού υπολογιστή σας σε περίπτωση που το χειρότερο συμβεί. Ορισμένα σχέδια περιλαμβάνουν αντίγραφα ασφαλείας δωρεάν, ενώ άλλα κέρδισαν’t χρέωση για να αποθηκεύσετε το αντίγραφο ασφαλείας, αλλά μπορεί να σας χρεώσει ένα τέλος αποκατάστασης σε περίπτωση εξαφάνισης των δεδομένων σας.

Λάβετε υπόψη ότι θα μπορούσατε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπου μόνοι σας, αλλά αυτό συνήθως απαιτεί λίγη τεχνική τεχνογνωσία. Εσείς’Θα πρέπει επίσης να διαχειριστώ τα αντίγραφα ασφαλείας σας για να τα βεβαιωθούμε’δουλεύει και αντιγράφει σωστά.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες? Ανατρέξτε στον οδηγό μας για τα κόστη συντήρησης ιστοτόπου για να δείτε πού ταιριάζει η φιλοξενία ιστοσελίδων με άλλα έξοδα. 4

Πόσο κοστίζει η φιλοξενία ενός ιστότοπου: Περίληψη

Τώρα ξέρετε πόσο κοστίζει η φιλοξενία Ιστού, με βάση τον τύπο φιλοξενίας που χρειάζεστε, από τις υπηρεσίες που προτείνουμε. Υπάρχει σίγουρα ένα ευρύ φάσμα επιλογών τιμολόγησης, με κόστος φιλοξενίας από μόλις 2,75 $ έως περισσότερα από 700 $ ανά μήνα.

Εάν επιλέξετε ένα πρόγραμμα υψηλότερης τιμής ή για πολλά χρόνια σε χαμηλότερη τιμή, πολλοί οικοδεσπότες Ιστού προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων περιορισμένου χρόνου. Αυτά διαρκούν συχνά μεταξύ 30 και 90 ημερών. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία και αν δεν το κάνετε’Όπως, μπορείτε να φύγετε χωρίς να χάσετε την επένδυσή σας.

Για να ελέγξουμε, εδώ είναι οι πέντε τύποι φιλοξενίας ιστού που εξετάσαμε, μαζί με τα εύρη τιμών τους:

Κόστος φιλοξενίας ιστότοπου:

 • Κοινή φιλοξενία: 2,75 $ – 15 $ ανά μήνα
 • Φιλοξενία VPS: 5 $ – 80 $ ανά μήνα
 • Αφιερωμένη φιλοξενία: 80 $ – 730 $ ανά μήνα
 • Φιλοξενία Cloud: 4,50 $ – 240 $ το μήνα
 • Φιλοξενία WordPress: 4,99 $ – 290 $ ανά μήνα

Το σημαντικό ζήτημα που πρέπει να θυμάστε με την φιλοξενία ιστοσελίδων είναι ότι ο τύπος της ιστοσελίδας σας’Η εκ νέου εκτέλεση συχνά υπαγορεύει τον τύπο φιλοξενίας ιστοσελίδων που χρειάζεστε.

Οι αρχάριοι ιστότοποι σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες πρέπει να πηγαίνουν με κοινόχρηστη φιλοξενία. Η φιλοξενία VPS, Dedicated και Cloud είναι για πιο ενεργούς ιστότοπους, με τους τελευταίους να είναι πιο σημαντικοί για ιστότοπους που μπορούν’αντέχω χρόνο διακοπής. Η φιλοξενία WordPress, εν τω μεταξύ, είναι ειδικά για ιστότοπους που βασίζονται στο WordPress και θέλουν την εξειδικευμένη υποστήριξη και δυνατότητες που παρέχουν οι υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress.

Μόλις εσύ’επιλέξατε το πρόγραμμα φιλοξενίας σας’Μην ξεχάσετε να εξετάσετε αυτά τα πρόσθετα που συζητήσαμε. Εσείς’Θα είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε έναν ενεργό και καλά συντηρημένο ιστότοπο σε χρόνο μηδέν.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me