WP Engine Review: Ειδικοί φιλοξενίας WordPress

Υπάρχουν πολλοί πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων που καθιστούν τις μικρές επιχειρήσεις πρωταρχικό τους στόχο, αλλά εξακολουθούν να έχουν τιμές που είναι προσβάσιμες σε μεμονωμένους χρήστες. Τότε υπάρχουν οικοδεσπότες όπως WPEngine που είναι αληθινά όλα σχετικά με την εξυπηρέτηση επιχειρήσεων, με την τιμολόγηση να το αποδείξει.


Αυτό είναι ένα σημαντικό ζήτημα που πρέπει να σημειωθεί δεδομένου ότι’είναι αρκετά δύσκολο να καταλάβω ποιος οικοδεσπότης Ιστού είναι κατάλληλος για εσάς. Αν εσύ’δημιουργείτε ένα ιστολόγιο για τις καθημερινές σας σκέψεις ή έναν ιστότοπο που ελπίζετε ότι μια μέρα θα είναι η δουλειά σας πλήρους απασχόλησης, τότε ένας οικοδεσπότης που εστιάζει στις επιχειρήσεις μπορεί να μην είναι για εσάς. Άλλες υπηρεσίες που έχουν όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε χωρίς βαριά οικονομική επένδυση είναι πιο ιδανικές.

Εάν, ωστόσο, παίρνετε σοβαρά υπόψη τον ιστότοπό σας στο WordPress, τότε μια υπηρεσία όπως το WPEngine μπορεί να είναι η σωστή επιλογή. Αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία παρέχει όλα τα απαραίτητα που χρειάζεστε στη σωστή τιμή. Οτι’Τι σκοπεύει να κάνει αυτή η κριτική για εκείνους τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που σκέφτονται να τρέξουν με το WPEngine.

Πλεονεκτήματα:

 • Αυτοματοποιημένες υπηρεσίες για την ενημέρωση της υποδομής του ιστότοπου
 • Προηγμένες δυνατότητες για επαγγελματίες χρήστες

Μειονεκτήματα:

 • Ακριβά προγράμματα εισόδου
 • Μόνο WordPress

Περαιτέρω πληροφορίες:

Κορυφαίοι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων – η συγκριτική μας κριτική για το HostGator, το Bluehost και το GoDaddy Hosting

WPEngine: Μια σύντομη ιστορία

Με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, η WPEngine ξεκίνησε τη ζωή της το 2010 ως μια αποκλειστική πλατφόρμα φιλοξενίας WordPress. Η εταιρεία έχει σήμερα περισσότερους από 80.000 πελάτες σε 140 χώρες σε όλο τον κόσμο και διαθέτει 500.000 ιστότοπους.

Αξιοπιστία & Εκτέλεση

Το Uptime είναι το μέτρο του αριθμού των ωρών ανά μήνα ή έτος που ένα δίκτυο διατηρεί τους διακομιστές του συνδεδεμένους και τους φιλοξενούμενους ιστότοπούς του διαθέσιμους. Αυτό είναι ένα βασικό στοιχείο οποιουδήποτε οικοδεσπότη Ιστού. Θέλετε μια εταιρεία που παρέχει σχεδόν τέλειο χρόνο λειτουργίας ώστε να μην το κάνετε’να μην χάσετε οποιαδήποτε βασική κίνηση ή πωλήσεις. Η πραγματικότητα, ωστόσο, είναι ότι οι ιστότοποι και οι οικοδεσπότες Ιστού θα κατεβαίνουν κάθε τόσο. Στην πραγματικότητα, το WPEngine έχει μια εξαιρετική ανάρτηση ιστολογίου αφιερωμένη σε αυτό το ίδιο ζήτημα.

Η εταιρεία αξιώνει 99,99 τοις εκατό χρόνο λειτουργίας, το οποίο αντιστοιχεί σε λιγότερο από μία ώρα διακοπής λειτουργίας ετησίως. Ωστόσο, η έρευνά μας προτείνει WPEngine’Ο χρόνος λειτουργίας είναι πλησιέστερος στο 99,95 τοις εκατό. Αυτό επιτυγχάνεται λίγο περισσότερο από τέσσερις ώρες διακοπής λειτουργίας κάθε χρόνο. Οτι’εξακολουθούν να μην είναι πολλά όταν θεωρείτε ότι υπάρχουν 8.760 ώρες στον μέσο όρο του έτους, αλλά είναι χαμηλότερο από άλλους παρόχους – HostGator, Μπλε Χοστ, SiteGround, και Πάμε μπαμπά, για να αναφέρουμε μερικά.

Χαρακτηριστικά του WPEngine

Το WPEngine έχει έναν απόλυτο τόνο χαρακτηριστικών από τότε’παρέχει βασικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις. Για τους σκοπούς αυτής της κριτικής εμείς’Θα κολλήσω κυρίως σε αυτό’προσφέρεται στο WPEngine’μικρό Ξεκίνα κοινόχρηστο πακέτο φιλοξενίας.

Αυτό το βασικό πακέτο σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε με έναν ιστότοπο, 10 GB αποθηκευτικού χώρου και επιτρέπει 25.000 επισκέψεις ανά μήνα και 50 gigabyte εύρους ζώνης. Οτι’Δεν είναι πολλοί μηνιαίοι επισκέπτες ή εύρος ζώνης, αλλά αυτό είναι το αρχικό πακέτο για ιστότοπους που μόλις ξεκινούν.

Το WPEngine παρέχει υποστήριξη δικτύου παράδοσης περιεχομένου (CDN), η οποία είναι μια υπηρεσία υποστήριξης που βοηθά στην επιτάχυνση της παράδοσης του ιστότοπού σας σε επισκέπτες σε όλο τον κόσμο. Προσφέρει επίσης ένα πιστοποιητικό SSL δωρεάν, που σημαίνει ότι οι επισκέπτες μπορούν να συνδεθούν στον ιστότοπό σας μέσω HTTPS.

Πέρα από αυτά τα βασικά, το WPEngine πραγματοποιεί επίσης καθημερινά αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας, αυτόματες βασικές ενημερώσεις WordPress, περιβάλλοντα σταδιοποίησης για τη δοκιμή αλλαγών στον ιστότοπό σας, δικαιώματα ανά χρήστη, παράδοση περιεχομένου ιστότοπου με βάση τους επισκέπτες’ τοποθεσίες (δεν περιλαμβάνονται στην εκκίνηση), εντοπισμός και αποκλεισμός απειλών (προστασία από hack) και ενσωμάτωση των Υπηρεσιών Ιστού Amazon. Καθόλου κακό.

Είναι WPEngine εύχρηστο?

Αν υπάρχει’Ένα πράγμα που το WPEngine θα μπορούσε να διδάξει σε ανταγωνιστικούς ιστούς φιλοξενεί’πώς να κάνετε εγγραφές. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις με το WPEngine. Η εταιρεία λέει ότι κοστίζει 35 $ το μήνα για το βασικό πακέτο της, και αυτό’Ποια είναι η τιμή ανεξάρτητα από τη διάρκεια της δέσμευσής σας – αποθηκεύστε τη δίμηνη έκπτωση που διαφημίζεται ακριβώς δίπλα στην τιμή.

Το WPEngine επίσης δεν το κάνει’χτυπήστε με πρόσθετα. Μόλις εσύ’έχετε επιλέξει το πακέτο που θέλετε, η εταιρεία παραθέτει μια σειρά από πρόσθετα, όπως στόχευση περιεχομένου βάσει τοποθεσίας και δεδομένα ανάλυσης. Κανένα από αυτά δεν επιλέγεται από προεπιλογή, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε κερδίσει’να εκπλαγείτε με επιπλέον κόστος κατά την ολοκλήρωση της αγοράς. Αυτό είναι ένα σπάνιο πράγμα που πρέπει να βρείτε και αξίζει να επικροτήσετε, καθώς πολλοί οικοδεσπότες Ιστού απλά δεν το κάνουν’να το κάνω αυτό.

Μετά απο εσένα’έχετε επιλέξει το πρόγραμμα και τα πρόσθετά σας, παρέχετε τα στοιχεία πληρωμής σας και άλλες πληροφορίες, όπως ένα όνομα λογαριασμού και το email σας. Τότε μια φορά’τελειώσατε, εσείς’επιστροφή στους αγώνες.

Υποστήριξη πελατών

Το WPEngine προσφέρει έναν τόνο επιλογών υποστήριξης. Πρώτα, εκεί’είναι το Κέντρο πόρων, το οποίο είναι ένα εκπαιδευτικό κέντρο για βοήθεια DIY για τη βελτίωση ιστότοπων. Προσφέρει βασικές συμβουλές όπως πώς να ενσωματώσετε περιεχόμενο στους Χάρτες Google στον ιστότοπό σας, καθώς και περισσότερα εσωτερικά θέματα, όπως ερευνητικά έγγραφα σχετικά με την αξία του SEO.

Τότε εκεί’s WPEngine’Η παραδοσιακή ενότητα υποστήριξης που προσφέρει αρκετά άρθρα βοήθειας εκ των προτέρων οργανωμένα από κατηγορίες όπως το WordPress, πώς να ρυθμίσετε τον ιστότοπό σας, να αντιμετωπίσετε προβλήματα και να κάνετε τον ιστότοπό σας να λειτουργεί πιο γρήγορα. Εκεί’Είναι επίσης ένα μεγάλο πλαίσιο αναζήτησης στην κορυφή για να σας βοηθήσει να αναλύσετε ένα συγκεκριμένο θέμα.

Αναθεώρηση WPEngineΕίτε είστε πελάτης είτε απλά θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την τεχνική πλευρά της σύνδεσης στο διαδίκτυο, το Κέντρο πόρων του WPEngine είναι ένας φανταστικός πόρος

Τέλος, WPEngine’Το Solution Center διαθέτει πολλά χρήσιμα άρθρα και συμβουλές για κάθε θέμα που μπορεί να φανταστεί κανείς για τη λειτουργία του ιστότοπού σας.

Εάν προέρχονται αυτοί οι πόροι υποστήριξης’αρκετά, Το WPEngine παρέχει ζωντανή συνομιλία και 24/7 υποστήριξη τηλεφώνου και εισιτηρίων για όλα τα πακέτα, εξαιρουμένου του πακέτου εκκίνησης.

Τιμολόγηση & Σχέση ποιότητας και τιμής

Όπως είπαμε στην αρχή, το WPEngine δεν έρχεται φθηνό. Του Ξεκίνα το πακέτο ξεκινά από 35 $ ανά μήνα. Μπορείτε να πληρώνετε μηνιαία αν θέλετε, αλλά αν προπληρώσετε για ένα ολόκληρο έτος, το WPEngine σας δίνει δύο μήνες δωρεάν. Με την έκπτωση δύο μηνών, το βασικό κόστος εκκίνησης ανέρχεται στα 350 $ ετησίως. Οτι’πολύ πιο ακριβό από ό, τι σας υπο-100 $ προγραμματίζει’Θα βρω από κεντρικούς κεντρικούς υπολογιστές. Οτι’Δεν είναι απαραίτητα μια δίκαιη σύγκριση, ωστόσο, ως WPEngine’Τα πακέτα ξεκινούν σε πιο προχωρημένο επίπεδο από αυτό που εσείς’παίρνω από Πάμε μπαμπά ή Μπλε Χοστ.

Αναθεώρηση τιμολόγησης WPEngineΕγκαταλείψτε όλες τις ελπίδες για προσφορές, εσείς που εισέρχεστε εδώ

Εκτός από το πακέτο εκκίνησης, εκεί’ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ανάπτυξη πακέτο για 115 $ ανά μήνα που αυξάνει σημαντικά τον αριθμό επισκέψεων ανά μήνα και το εύρος ζώνης. Το πακέτο Scale ξεκινά από $ 290 ανά μήνα και το WPEngine θα δημιουργήσει προσαρμοσμένα πακέτα για μεγαλύτερες επιχειρήσεις που χρειάζονται προσαρμοσμένο πρόγραμμα.

Όλα τα προγράμματα προσφέρουν δύο μήνες δωρεάν εάν προπληρώσετε για ένα χρόνο και η εταιρεία προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών.

Η θέση του WPEngine στο Hosting Universe

Οπως εμείς’έχετε ήδη πει, το WPEngine είναι πολύ πιο ακριβό από αυτό που εσείς’Θα βρω με τους μεγαλύτερους κεντρικούς κεντρικούς υπολογιστές. Το WPEngine προσφέρει μια πολύ διαφορετική υπηρεσία, ωστόσο, με χαρακτηριστικά που είναι ιδανικά για εταιρείες με τμήματα πληροφορικής ή για προγραμματιστές προσωπικού.

Οτι’είναι πολύ διαφορετική από την εγκατάσταση του WordPress με ένα κλικ Μπλε Χοστ που δεν διαθέτει CDN, περιβάλλοντα ανάπτυξης και στόχευση περιεχομένου βάσει τοποθεσίας.

Συμπέρασμα: Είναι το WPEngine Hosting κατάλληλο για εσάς?

Εάν είστε κάτοχος ιστότοπου WordPress με μεγάλο κοινό ή έχετε ανάγκες που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με περισσότερους κεντρικούς κεντρικούς υπολογιστές, τότε το WPEngine μπορεί να είναι για εσάς. Η εταιρεία προσφέρει καλή υποστήριξη πελατών και πολλές επιπλέον δυνατότητες για άτομα που γνωρίζουν καλά την κατασκευή και τη συντήρηση του ιστότοπου.

Το’Δεν είναι όμως για όλους. Εάν είστε’βεβαιωθείτε ότι το WPEngine είναι για εσάς, τότε μάλλον από πιθανό’όχι. Παραμείνετε στους φθηνότερους και πιο συνηθισμένους οικοδεσπότες ιστότοπων και, στη συνέχεια, στο μέλλον, εάν χρειάζεστε τις πιο προηγμένες λειτουργίες WPEngine που εστιάζουν στην επιχείρηση, επιστρέψτε για μια δεύτερη ματιά.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map