Τιμολόγηση WPEngine 2020

wpengine αναθεώρηση τιμολόγησης επιλεγμένη εικόναΠριν εγγραφείτε στο WPEngine, υπάρχουν ορισμένα βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε. Κυρίως, πόσα είναι τα σχέδια τιμών; Είναι καλή αξία; Και ποιο είναι το καλύτερο για εσάς; Αφήνω’ρίξτε μια ματιά.


Το WPEngine είναι πάροχος φιλοξενίας για ιστότοπους WordPress – πάνω από 90.000 ιστότοπους WordPress, για να γινω πιο συγκεκριμενη!

Το WPEngine προσφέρει φιλοξενία σε ιστότοπους όλων των μεγεθών, αλλά το συνιστούμε για μεγάλες επιχειρήσεις κυρίως λόγω των μεγάλων χαρακτηριστικών και των υψηλών τιμών. Αν εσύ’δεν χρησιμοποιείτε το WordPress τότε κερδίσατε’από αυτήν την κριτική, από τότε Το WPEngine φιλοξενεί μόνο ιστότοπους WordPress. Για όσους από εσάς δεν χρησιμοποιείτε το WordPress, υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές – διαβάστε την κριτική μας για τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας για αρχάριους!

Στην πραγματικότητα, το WPEngine δεν το κάνει’απλώς παρέχουμε φιλοξενία για τον ιστότοπό σας – πηγαίνει ακόμη περισσότερο και τα διαχειρίζεται όλα για εσάς, συμπεριλαμβανομένων των αυτόματων αντιγράφων ασφαλείας, των αυτόματων ενημερώσεων και της προστασίας από hack.

Λοιπόν, τι πληρώνετε για αυτήν την υπηρεσία; Το WPEngine το κρατά απλό, με τέσσερα σχέδια τιμών και χωρίς κρυφές χρεώσεις.

σχέδια τιμών wpengineΗ WPEngine έχει τέσσερα σχέδια τιμών για την κλιμάκωση της επιχείρησής σας και προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών.

Οπως βλέπεις, WPEngine’Τα σχέδια τιμών έχουν προκύψει’t το φθηνότερο στην αγορά. Αυτό το άρθρο θα βρει τις λεπτομέρειες κάθε σχεδίου, ώστε να μπορείτε να δείτε ακριβώς τι παίρνετε για τα χρήματά σας.

1

Contents

Πόσο είναι το WPEngine’Σχέδια?

Η WPEngine έχει τέσσερα σχέδια τιμών, που κυμαίνονται από 35 $ ​​ανά μήνα σε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα τιμολόγησης. Σε αντίθεση με τις τιμές που προσφέρονται από τους περισσότερους παρόχους φιλοξενίας, το WPEngine δεν’εκτελέστε προωθητικές προσφορές – οι τιμές του μπορεί να φαίνονται ακριβές, αλλά τουλάχιστον αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε.

Μπορείτε να συγκρίνετε αυτά τα σχέδια και τα βασικά χαρακτηριστικά τους στον παρακάτω πίνακα.

StartupGrowthScaleCustomΜηνιαία τιμήΕτήσια τιμήΑποθήκευσηεύρος ζώνης
/μήναςΕπισκέψεις ιστότοπου
/μήναςΑριθμός ιστότοπων
35 $115 $290 $Προσαρμοσμένη προσφορά
350 $

1.150 $

2.900 $

Προσαρμοσμένη προσφορά
10 GB20 GB30 GBΈως 1 TB
50 GB200 GB400 GB400 GB+
25.000100.000400.000Εκατομμύρια
151525

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι το WPEngine έχει Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών στα σχέδια εκκίνησης, ανάπτυξης και κλίμακας, που σημαίνει ότι μπορείτε να εγγραφείτε εντελώς χωρίς κίνδυνο. Αν εσύ’δεν είσαι χαρούμενος, μπορείς να πάρεις πίσω τα χρήματά σου αρκεί’s εντός αυτής της περιόδου 60 ημερών.

Εσείς’Θα παρατηρήσουμε εμείς’περιλαμβάνονται τόσο οι μηνιαίες όσο και οι ετήσιες τιμές – αν και οι ετήσιες τιμές φαίνονται λίγο εντυπωσιακές, αυτό’αξίζει να γνωρίζετε ότι έχετε αποτελεσματικά δύο μήνες δωρεάν με την εγγραφή στο ετήσιο πρόγραμμα.

2

Πρόγραμμα εκκίνησης

35 $ ​​ανά μήνα ή 350 $ ανά έτος

Το πρόγραμμα εκκίνησης είναι το φθηνότερο του WPEngine’τα σχέδια τιμών, και έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει ένα μικρό ιστότοπο ή ιστολόγιο. Έρχεται με βασικές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένου του χώρου αποθήκευσης 10 GB και ενός μόνο ιστότοπου, αλλά διαθέτει επίσης μερικά φανταχτερά εργαλεία δωρεάν.

Αυτό το σχέδιο μπορεί’υποστηρίζουμε έναν μεγάλο ιστότοπο, έτσι το συνιστούμε για μικρές επιχειρήσεις, ή αυτά που μόλις ξεκινούν. Η WPEngine προτείνει αυτό το σχέδιο για ιστολόγια, αλλά στην πραγματικότητα το κάνει’δεν είναι ιδανική επιλογή – 35 $ ​​ανά μήνα είναι αρκετά απότομο, ειδικά αν εσύ’δεν κερδίζετε χρήματα από τον ιστότοπό σας.

Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το πόσο ακριβή WPEngine συγκρίνεται πραγματικά με άλλους παρόχους στην κριτική μας για τους Best Small Business Hosts.

Χαρακτηριστικά

Εκτός από τις βασικές δυνατότητες αποθήκευσης και εύρους ζώνης, το πρόγραμμα εκκίνησης έρχεται επίσης με μια γκάμα τεχνικά και προηγμένα χαρακτηριστικά για να βοηθήσετε τον μικρό ιστότοπό σας να πετύχει. Εδώ’ρίξτε μια ματιά στις δυνατότητες που έχετε όταν εγγραφείτε στο πρόγραμμα εκκίνησης:

 • Περιλαμβάνεται ένας ιστότοπος
 • 10 GB αποθήκευσης
 • Εύρος ζώνης 50 GB ανά μήνα
 • Αυτοματοποιημένα πιστοποιητικά SSL
 • 35+ θέματα StudioPress
 • Μεταβιβάσιμες τοποθεσίες
 • Πλαίσιο Genesis
 • Περιβάλλοντα ανάπτυξης, στάσης και παραγωγής
 • PHP 7.3 έτοιμο
 • LargeFS
 • Παγκόσμιο CDN
 • Απόδοση σελίδας

Ορισμένες από αυτές τις λειτουργίες θα έχουν αρχάριους να ξύσουν το κεφάλι τους και μπορούμε’κατηγορήστε τους – αν θέλετε απλώς τα βασικά, εσείς’Θα πάρω καλύτερο χτύπημα για τα χρήματα σας αλλού. Ωστόσο, εάν έχετε κάποια τεχνική τεχνογνωσία, τότε αυτά τα εργαλεία θα σας δώσουν μεγαλύτερο έλεγχο στη λειτουργία του ιστότοπού σας.

Βοήθεια και υποστήριξη

Όλα τα σχέδια σάς παρέχουν πρόσβαση στο Κέντρο Υποστήριξης WPEngine – στην πραγματικότητα, δεν το κάνετε’Πρέπει ακόμη να εγγραφείτε για να περιηγηθείτε στα άρθρα, τα βίντεο και τις οδηγίες του. Με το πρόγραμμα εκκίνησης, έχετε επίσης πρόσβαση στο WPEngine’μικρό 24/7 υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας, που είναι ένα εύχρηστο χαρακτηριστικό βοήθειας.

Όταν δοκιμάσαμε την υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας, αποκτήσαμε αρκετά γρήγορες απαντήσεις – Η Carly διάβασε και απάντησε στο ερώτημά μας σχεδόν αμέσως.

wpengine παράδειγμα ζωντανής συνομιλίαςΛάβετε υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας στο πρόγραμμα εκκίνησης, το οποίο είναι συνήθως γρήγορο και χρήσιμο. 3

Σχέδιο ανάπτυξης

115 $ ανά μήνα ή 1.150 $ ετησίως

Το πρόγραμμα ανάπτυξης είναι πιο γενναιόδωρο από το πρόγραμμα εκκίνησης, με μεγαλύτερα δικαιώματα για χαρακτηριστικά όπως εύρος ζώνης και αποθηκευτικός χώρος. Έχει τους πόρους για να τροφοδοτήσει τον ιστότοπό σας’ανάπτυξη, χωρίς να σας κατακλύζει τα χαρακτηριστικά που δεν έχετε’δεν χρειάζεται ακόμη.

Όπως μπορείτε να μαντέψετε από το όνομα, Αυτό το σχέδιο είναι κατάλληλο για επιχειρηματικούς ιστότοπους που παρουσιάζουν ανάπτυξη. Προσφέρει διπλάσιο χώρο αποθήκευσης και υπερδιπλασιάζει το εύρος ζώνης του προγράμματος εκκίνησης, καθιστώντας το καλύτερο σημείο εκκίνησης για τους περισσότερους υπάρχοντες ιστότοπους.

Χαρακτηριστικά

Για επιπλέον 80 $ ανά μήνα, το πρόγραμμα ανάπτυξης αυξάνει τα όρια από το πρόγραμμα εκκίνησης, δίνοντας στον ιστότοπό σας περισσότερο χώρο για να αναπνεύσει – και, λοιπόν, μεγαλώστε! Η αναβάθμιση στο πρόγραμμα ανάπτυξης ξεκλειδώνει τις ακόλουθες δυνατότητες, πάνω από αυτές που βρίσκονται στο πρόγραμμα εκκίνησης:

 • Περιλαμβάνονται πέντε ιστότοποι
 • 20 GB αποθήκευσης
 • Εύρος ζώνης 200 GB ανά μήνα
 • Εισαγόμενα πιστοποιητικά SSL

Αυτές οι λειτουργίες σάς δίνουν τα εργαλεία για εκτέλεση μια πιο επαγγελματική ιστοσελίδα, και θέστε τα βλέμματά σας σε πιο φιλόδοξους στόχους για την επιχείρησή σας. Το σχέδιο ανάπτυξης υποστηρίζει έως 100.000 επισκέψεις κάθε μήνα! Ο ιστότοπός σας μπορεί να χειριστεί αυτήν την αυξημένη επισκεψιμότητα λόγω της αύξησης του εύρους ζώνης, το οποίο είναι απαραίτητο για έναν αναπτυσσόμενο ιστότοπο.

Βοήθεια και υποστήριξη

Ενώ εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στη ζωντανή συνομιλία και στο Κέντρο υποστήριξης, με το πρόγραμμα ανάπτυξης, λαμβάνετε επίσης Τηλεφωνική υποστήριξη 24/7. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν έχετε πιο περίπλοκα ή μοναδικά ζητήματα που πρέπει να επιλύσετε ή να συζητήσετε με έναν αντιπρόσωπο υποστήριξης.

4

Σχέδιο κλίμακας

290 $ ανά μήνα ή 2.900 $ ανά έτος

Το σχέδιο κλίμακας διαφημίζεται ως WPEngine’μικρό σχέδιο τιμής καλύτερης αξίας, με ακόμη μεγαλύτερη ικανότητα ανάπτυξης και βελτίωσης από το σχέδιο ανάπτυξης.

Αυτό το σχέδιο είναι το καλύτερο για μεγάλους και ταχέως αναπτυσσόμενους ιστότοπους – δεν το κάνεις’Συμπεριλάβετε τυχόν επιπλέον φανταχτερά χαρακτηριστικά, έτσι κι εσείς’αναβαθμίζετε κυρίως για το επιπλέον χώρος αποθήκευσης, εύρος ζώνης και δικαιώματα ιστότοπου.

Χαρακτηριστικά

Το σχέδιο κλίμακας κάνει ό, τι λέει στον κασσίτερο – ανυψώνει τα όριά σας και σας δίνει τους πόρους για να ενισχύσετε τον ιστότοπό σας καθώς μεγαλώνετε. Σε αυτό το σχέδιο, ο ιστότοπός σας μπορεί να χειριστεί έως 400.000 επισκέψεις ανά μήνα – εάν εσείς’είμαστε τόσο δημοφιλείς, σας επικροτούμε!

Εδώ’Αυτό που παίρνετε με το σχέδιο κλίμακας, παράλληλα με τα ίδια χαρακτηριστικά με το σχέδιο ανάπτυξης:

 • Περιλαμβάνονται 15 ιστότοποι
 • 30 GB αποθήκευσης
 • Εύρος ζώνης 400 GB ανά μήνα

Δεν το κάνεις’t ξεκλειδώσετε πια “τεχνικός” λειτουργίες στο σχέδιο κλίμακας – πράγματα όπως τα εισαγόμενα πιστοποιητικά SSL και τα θέματα StudioPress παραμένουν τα ίδια – αλλά έχετε αύξηση των πόρων σας, με διπλασιάστε το εύρος ζώνης του σχεδίου ανάπτυξης. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δύναμη και το χώρο για να αυξήσετε πραγματικά τη λειτουργία σας και να προωθήσετε τον ιστότοπό σας στο επόμενο επίπεδο!

Βοήθεια και υποστήριξη

Παίρνετε το ίδιο επίπεδο βοήθειας και υποστήριξης στο σχέδιο κλίμακας όπως κάνετε στο σχέδιο ανάπτυξης, που σημαίνει ότι έχετε πρόσβαση στο Κέντρο υποστήριξης, ζωντανή συνομιλία και 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη.

5

Προσαρμοσμένο σχέδιο

Προσαρμοσμένη προσφορά

Το προσαρμοσμένο πρόγραμμα είναι το πιο προηγμένο του WPEngine’τα σχέδια τιμών, και έχει τα χαρακτηριστικά για την υποστήριξη πολύ μεγάλων επιχειρήσεων. Αυτό το σχέδιο δεν το κάνει’Έχω ορίσει τιμές – αντ ‘αυτού, επικοινωνείτε με έναν ειδικό πωλήσεων για να λάβετε μια προσαρμοσμένη προσφορά.

Αυτό το σχέδιο έχει σχεδιαστεί για μεγάλες επιχειρήσεις και ιστότοποι με κρίσιμη αποστολή. Αν λοιπόν εσείς’κερδίζετε μεγάλα κέρδη ή βασίζεστε πλήρως στον ιστότοπό σας για την επιβίωση της επιχείρησής σας, τότε το προσαρμοσμένο πρόγραμμα είναι για εσάς.

Χαρακτηριστικά

Μπορείτε να πείτε γεια σε ένα εντυπωσιακό φάσμα λειτουργιών όταν εγγραφείτε στο Προσαρμοσμένο πρόγραμμα. Όπως και να πάρει όλα τα εργαλεία από τα σχέδια χαμηλότερης βαθμίδας, αποκτάτε επίσης πρόσβαση σε μερικές ακόμη πιο φανταχτερές δυνατότητες για να προσφέρετε στον ιστότοπό σας την εξαιρετική θεραπεία

 • Περιλαμβάνονται 25 ιστότοποι
 • Αποθήκευση 100 GB έως 1 TB
 • 400 GB + εύρος ζώνης
 • Πολλαπλές τοποθεσίες WordPress
 • GeoTarget
 • Απόδοση περιεχομένου
 • Πύλη SSH

Όχι μόνο αυτές οι δυνατότητες σημαίνουν ότι έχετε μια υπηρεσία υψηλότερης ποιότητας για τον ιστότοπό σας, αλλά επίσης σημαίνει ότι οι επισκέπτες στον ιστότοπό σας έχουν επίσης καλύτερο επίπεδο αλληλεπίδρασης. Για παράδειγμα, το GeoTarget σας επιτρέπει να προσδιορίσετε από πού επισκέπτεται κάποιος και να του δείξετε περιεχόμενο που’είναι σχετικές με την τοποθεσία τους.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσφέρετε περισσότερα εξατομικευμένη και σχετική υπηρεσία μέσω του ιστότοπού σας, ο οποίος είναι ιδιαίτερα πολύτιμος για μεγάλες επιχειρήσεις.

Βοήθεια και υποστήριξη

Οταν εσύ’ταξιδεύοντας σε μεγαλύτερο πλοίο, χρειάζεστε περισσότερα χέρια στο κατάστρωμα και σίγουρα περισσότερα σωσίβια λέμβοι σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Οτι’γιατί το προσαρμοσμένο πρόγραμμα έχει πολλαπλές επιλογές βοήθειας και υποστήριξης διαθέσιμο στους πελάτες του.

Έχετε πρόσβαση στο WPEngine’είναι οι συνήθεις πόροι υποστήριξης, αλλά παίρνετε επίσης συμβουλευτική επιβίβαση και ένα έναρξη εκτίμησης ετοιμότητας, για να βεβαιωθείτε ότι όλα έχουν σχήμα πλοίου και είναι έτοιμα να ξεκινήσουν πριν πατήσετε δημοσίευση.

Εάν θέλετε επιπλέον ασφάλεια, μπορείτε να πληρώσετε για πρόσθετα όπως διαχείριση επιτυχίας πελατών και υποστήριξη εισιτηρίων 27/7, η οποία προέκυψε’Διατίθεται για αγορά με οποιοδήποτε άλλο σχέδιο.

6

Πρόσθετα κόστη WPEngine

Όλο το WPEngine’Τα σχέδια συνοδεύονται από μια γκάμα δυνατοτήτων που περιλαμβάνονται δωρεάν, οι οποίες είναι ενσωματωμένες στο πρόγραμμά σας αυτόματα. Ωστόσο, για κάθε πρόγραμμα, υπάρχει επίσης μια επιλογή πρόσθετων που είναι διαθέσιμα για να αγοράσετε με επιπλέον κόστος.

Αυτά τα πρόσθετα είναι εντελώς προαιρετικά, έτσι’εξαρτάται από εσάς εάν θέλετε να πληρώσετε λίγο επιπλέον για αυτούς. Εμείς’ρίξαμε μια ματιά σε αυτά και πόσο κοστίζουν, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι εσείς’εγγραφείτε ξανά για.

Πρόσθετοι ιστότοποι

Υπάρχουν όρια στον αριθμό των ιστότοπων που περιλαμβάνονται στο σχέδιό σας – το πρόγραμμα εκκίνησης επιτρέπει αυτόματα έναν ιστότοπο, για παράδειγμα – αλλά τι γίνεται αν χρειάζεστε περισσότερα; Πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στο επόμενο πλάνο?

Η απάντηση είναι όχι! Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον ιστότοπους στο σχέδιό σας, κάτι που σημαίνει’δεν έχετε κολλήσει με το σχέδιό σας’όριο έως ότου εσείς’είμαι έτοιμος για αναβάθμιση. Αυτοί οι επιπλέον ιστότοποι κοστίζουν 20 $ το μήνα το καθένα – μπορείς Προσθήκη έως 24 στο πρόγραμμα εκκίνησης, ενώ ο αριθμός εσύ’επιτρέπεται η προσθήκη πηγαίνει σε πιο προηγμένα σχέδια.

wpengine προστιθέμενες τιμέςΤο’Είναι εξαιρετικά εύκολο να επιλέξετε τα πρόσθετα σας – απλώς επιλέξτε τις επιλογές που έχετε’μου αρέσει! Εδώ εμείς’έχετε προσθέσει έναν επιπλέον ιστότοπο και το σύνολο προστίθεται στη δεξιά πλευρική γραμμή.

Απόδοση περιεχομένου

Προσθέτωντας ‘Απόδοση περιεχομένου’ στο σχέδιό σας σας δίνει Δεδομένα Google Analytics ειδικά για WordPress για ανάλυση απευθείας από τον πίνακα ελέγχου διαχειριστή. Αυτό μπορεί να σας δώσει πολύτιμες πληροφορίες για τον ιστότοπό σας’την απόδοση και πραγματοποιήστε βελτιώσεις στο περιεχόμενό σας με βάση αυτά τα αποτελέσματα.

Υφηγητής’μην ανησυχείς – δεν το κάνεις’Πρέπει να είμαστε ειδικοί του Google Analytics για να επωφεληθούμε από αυτό!

Προσθήκη της απόδοσης περιεχομένου στο κόστος του προγράμματος σας 25 $ ανά μήνα πάνω από την κανονική συνδρομή σας.

απόδοση περιεχομένου wpengineΗ απόδοση περιεχομένου σάς παρέχει πληροφορίες σχετικά με την απόδοση των άρθρων και των συγγραφέων σας, κάτι που είναι απαραίτητο για τη βελτίωση του ιστότοπού σας και για την απόκτηση περισσότερων αναγνωστών.

GeoTarget

Αυτό περιλαμβάνεται δωρεάν στο Προσαρμοσμένο πρόγραμμα, αλλά αν θέλετε το GeoTarget για τον δικό σας ιστότοπο, τότε εσείς’τύχη – μπορείτε εύκολα να το αγοράσετε για τον ιστότοπό σας. Με το GeoTarget, μπορείτε εντοπίστε πού βρίσκεται ένας επισκέπτης, και παραδώστε προσαρμοσμένο περιεχόμενο σε αυτούς.

wpengine geotargetΤο GeoTarget κοστίζει 15 $ ανά μήνα και σας επιτρέπει να παρέχετε στοχευμένο, σχετικό περιεχόμενο στους επισκέπτες σας, ανάλογα με την τοποθεσία τους.

Αν αυτό’Εμφανίζοντας το τοπικό τους νόμισμα ή σχετικές διαφημίσεις για την περιοχή τους, το GeoTarget σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πιο εξατομικευμένο περιεχόμενο για τους χρήστες σας.

Τα καλά νέα είναι, είναι’Δεν είναι πολύ ακριβό, ούτε – το GeoTarget θα σας επαναφέρει ακριβώς 15 $ ανά μήνα, καθιστώντας το το φθηνότερο πρόσθετο που μπορείτε να επιλέξετε.

Παγκόσμια ασφάλεια Edge

Η ασφάλεια του Global Edge περιλαμβάνει πλήθος λειτουργιών ασφαλείας, όπως το Cloudflare CDN, ένα τείχος προστασίας εφαρμογών ιστού (WAF) και την προστασία Κατανεμημένης άρνησης υπηρεσίας (DDoS).

wpengine παγκόσμια ασφάλειαΕάν θέλετε επιπλέον προστασία στο διαδίκτυο, μπορείτε να προσθέσετε το Global Edge Security στον ιστότοπό σας με 30 $ ανά μήνα.

Βασικα, Η προσθήκη αυτής της δυνατότητας βελτιώνει τον ιστότοπό σας’ασφάλεια με αυτά τα τεχνικά εργαλεία και σας εξοικονομεί λίγους πονοκεφάλους στην πορεία!

Η προστασία δεν’Έλα φθηνά 30 $ ανά μήνα, αλλά ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησής σας, εσείς’Θα σώσω πιθανώς περισσότερα από όσα θα μπορούσατε να χάσετε εάν ο ιστότοπός σας χάθηκε από μια δυσάρεστη επίθεση.

Multisite WordPress

Το WordPress Multisite είναι ένα εύχρηστο πρόσθετο που σας επιτρέπει να εκτελέσετε πολλοί ιστότοποι WordPress από μία εγκατάσταση. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα δίκτυο ιστότοπων που μοιράζονται όλοι τα ίδια θέματα και προσθήκες.

Αυτό μπορεί να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη εάν εσείς’σχετικά με διαχείριση πολλών ιστότοπων – αυτό’είναι αποτελεσματικό και μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολο από την εγκατάσταση του WordPress ξανά και ξανά και τη διαχείριση όλων των ιστότοπών σας σε ξεχωριστά μέρη.

Το’Δεν είναι για όλους, αλλά αν αποφασίσετε ότι το WordPress Multisite θα ταιριάζει στις ανάγκες σας, τότε εσείς’Θα χρειαστώ ένα ανταλλακτικό 20 $ ανά μήνα για να το ενεργοποιήσετε μέσω WPEngine.

wpengine wordpress multisiteΜπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση του WordPress Multisite και εάν είναι’είναι σωστό για εσάς, στο WPEngine’χρήσιμο άρθρο “Τι είναι το WordPress Multisite?”

Τιμολόγηση WPEngine: Περίληψη

Εμείς’εξερευνήθηκαν, εξετάστηκαν και ερευνήθηκαν στο WPEngine’τα σχέδια τιμολόγησης, συγκρίνοντάς τα δίπλα-δίπλα και στη συνέχεια αποκαλύπτοντας τις λεπτομέρειες του καθενός ξεχωριστά. Καλύψαμε ακόμη και τυχόν πρόσθετα κόστη που ίσως θέλετε να προϋπολογισμό – ή να αποφύγετε – κατά την εγγραφή σας στο WPEngine.

Τα αποτελέσματα είναι σε: WPEngine’Τα σχέδια τιμών είναι πολύ ακριβά και γενικά υφηγητής’t προσφέρουν εκπληκτική σχέση ποιότητας / τιμής. Ο πάροχος είναι πιο κατάλληλος για μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά για τους περισσότερους ιστότοπους, μπορείτε να βρείτε πολύ καλύτερη αξία αλλού.

Εάν το WPEngine είναι ο σωστός πάροχος για εσάς, τότε εσείς’Έχω τέσσερα σχέδια τιμών για να διαλέξετε – αυτά κυμαίνονται από 35 $ ​​έως 290 $ ανά μήνα, με προσαρμοσμένο πρόγραμμα για πιο προσαρμοσμένες τιμές.

Ωστόσο, εάν το WPEngine φαίνεται να υπερβαίνει τον προϋπολογισμό σας, ή απλά δεν αξίζει την επένδυση, τότε έχετε άλλες επιλογές. Μπορούμε να προτείνουμε Μπλε Χοστ ως ο καλύτερος πάροχος φιλοξενίας WordPress, με τιμές που ξεκινούν από 2,95 $ το μήνα για την κοινή φιλοξενία WordPress.

Φιλοξενία Α2 προσφέρει επίσης μια ποιοτική υπηρεσία για χρήστες WordPress, με τιμές που ξεκινούν από 3,93 $ ανά μήνα για τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας WordPress.

Στο τέλος της ημέρας, εάν θέλετε απλώς τα βασικά και έχετε έναν προϋπολογισμό, το WPEngine κέρδισε’να σου δώσω την αξία για τα λεφτά σου’ψάχνω για. Αλλά αν θέλετε να το δοκιμάσετε, έχει μια πολύ γενναιόδωρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών και χωρίς κρυφές χρεώσεις – θα μπορούσατε να κάνετε χειρότερα!

Τιμολόγηση WPEngine: Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να αλλάξω από μηνιαία σε ετήσια χρέωση ή αντίστροφα?

Ναί! Μπορείτε να αλλάξετε το πρόγραμμά σας από μηνιαία σε ετήσια χρέωση στην Πύλη χρήστη σας ή εάν θέλετε να αλλάξετε από ετήσια σε μηνιαία, τότε’Θα πρέπει απλώς να στείλω email

Μπορώ να αναβαθμίσω αργότερα?

Ναί! Ορισμένοι χρήστες θα χρειαστεί να στείλουν μέσω email την ομάδα χρέωσης για αναβάθμιση, ενώ ορισμένοι άλλοι μπορούν να πραγματοποιήσουν αναβάθμιση απλά αν συνδεθούν στην πύλη χρήστη. Μόλις φτάσετε εκεί, απλώς κάντε κλικ “τροποποιήστε το σχέδιό σας” για να επιλέξετε σε ποιο σχέδιο θέλετε να μεταβείτε. Μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε επιπλέον πρόσθετα για τον ιστότοπό σας σε αυτήν την περιοχή, εάν θέλετε να προσθέσετε περαιτέρω στο σχέδιό σας.

Μπορώ να υποβαθμίσω ή να αφαιρέσω πρόσθετα?

Ναί! Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερο από την προσθήκη τους. Πρέπει να στείλετε email

Τι συμβαίνει εάν ο ιστότοπός μου έχει περισσότερους επισκέπτες από ό, τι επιτρέπει το σχέδιό μου?

Υφηγητής’Μην ανησυχείτε, κέρδισε το WPEngine’t κόψτε τον ιστότοπό σας – εάν λάβετε ξαφνική αύξηση της κυκλοφορίας, εσείς’Θα χρεωθώ με επιπλέον κόστος 2 $ ανά 1.000 επιπλέον μηνιαίους επισκέπτες. Αυτό το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στον ιστότοπό σας να χειρίζεται την αυξημένη επισκεψιμότητα, χωρίς να εξαντλεί τον τραπεζικό λογαριασμό σας.

Ποιο πρόγραμμα WPEngine είναι καλύτερο?

Εκεί’Δεν υπάρχει σαφής απάντηση για το ποιο σχέδιο είναι καλύτερο – αυτό’ακριβώς για το ποιο σχέδιο είναι καλύτερο για εσάς. Η WPEngine χαρακτηρίζει το σχέδιο κλίμακας ως το καλύτερο σχέδιο αξίας, αλλά για τους περισσότερους ιστότοπους μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, εμείς’προτείνω να ξεκινήσετε με το πρόγραμμα ανάπτυξης. Όλα εξαρτώνται από τον προϋπολογισμό σας και τις συγκεκριμένες ανάγκες σας!

Το WPEngine έχει τιμές προσφοράς?

Όχι, το WPEngine δεν το κάνει’Προσφέρετε μειωμένη τιμή για νέους χρήστες. Αυτό είναι ασυνήθιστο, καθώς οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας θα χρεώσουν μια πολύ χαμηλή τιμή για την πρώτη σας περίοδο, η οποία στη συνέχεια ανανεώνεται με την κανονική τιμή. Το WPEngine δεν το κάνει’να το κάνω αυτό, που σημαίνει ότι ενώ’είναι πιο ακριβό, δεν το κάνεις’να λάβω εκπλήξεις όταν πλησιάζει ο χρόνος ανανέωσης.

Το WPEngine έχει φθηνότερα προγράμματα φιλοξενίας?

Όχι – ενώ άλλοι πάροχοι φιλοξενίας προσφέρουν μια σειρά διαφορετικών τύπων φιλοξενίας σε εύρος τιμών, Το WPEngine παρέχει μόνο διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress. Αυτό σημαίνει ότι έχει μόνο αυτά τα τέσσερα πακέτα τιμών, αντί να προσφέρει πολλαπλά σχέδια όπως κοινόχρηστο, VPS και αποκλειστική φιλοξενία.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map