3 módszer a webhely környezetbarátabbá tételéhez

Itt, a Webhely-készítő szakértőben szeretjük weblapokat készíteni. A weboldal-készítők tesztelésétől a kedvenc e-kereskedelmi sablonjaink kísérletezéséig az Internet a boldog helyünk. De az internetnek van egy sötét oldala, amely meglephet téged – mi’újra beszélünk annak környezeti hatásáról.


Furcsa módon ez nem egy kérdés’t széles körben sugározzák, de úgy gondoljuk, hogy megérdemli, hogy hangosan kiabálják.

Kezdőknek, az internetről azt gondolják, hogy hozzá járul hozzá A világ 2% -a’s üvegházhatású gázok kibocsátása.

Még ennél is aggasztóbb a weboldalak hatása, amelyeket minden nap használunk. Például a dal zenei videója “Despacito” annyi energiát égetett el, mint egy évben 40 000 amerikai ház használ fel. Kételkedünk azonban abban, hogy valaha is habozott-e a “játék” gombot a YouTube miatt’szénlábnyoma, mert nos – ki tudja, igaz?

Társaim, weboldalépítők, eljött az idő, hogy fokozódjunk, és zöldebbé tegyük az internetet!

Mi’Bemutatjuk a weboldal környezetbarátabbá tételének három módját, és néhány szuperkönnyű tippet ad az online szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséhez a mindennapi életben – mindezt annak érdekében, hogy továbbra is élvezhesse a web bűntudat nélküli építését és használatát..

1

Keresse meg a Zöld Webtárhely szolgáltatást

Az egyik legnagyobb bűnös az internet mögött’A széndioxid-kibocsátás web hosting. A webtárhely webhely tárolásával működik’fájlok és adatok az adatközpontokban – az összes webhelynek tárolást kell tartalmaznia, hogy online megjelenhessen.

Az adatközpontok alapvetően olyan épületek, amelyek számítógépeket tárolnak, és tárolják ezeket a webhelyeket’ adatok és vannak 8 millió adatközpontok világszerte.

Ennek problémája az, hogy az adatközpontok tonna elektromosságot fogyasztanak és sok hőt termelnek, vagyis energia-szívó hűtőrendszerekre támaszkodnak, hogy megakadályozzák a szerverek túlmelegedését. Mindez hozzáadja az adatközpontok generálását az azonos mennyiségű szén-dioxid-kibocsátás mint a globális légiközlekedési ipar!

Van azonban jó hír a zöld webtárhely formájában. Ez az, ahol a fogadó cégek elkötelezték magukat a szénlábnyomuk csökkentése – sőt még tagadása iránt.

Ezt megújuló energiák felhasználásával hajtják végre adatközpontok táplálására, vagy adományokat adnak megújuló energiaprogramokra a szénlábnyomuk leküzdése érdekében.

A legjobb zöld webgazda a Green Geeks, amely 300% -kal ellensúlyozza a szénlábnyomát. Háromszor annyi energiát fektet be, amelyet a hálózatból a megújuló energiába fordít a Bonneville Környezetvédelmi Alapítványon keresztül – nagyon lenyűgöző!

greengeeks környezetbarát tárhelyA GreenGeeks az egyik legzöldebb tárhely-szolgáltató, amely tökéletesen környezetbarátabb webhelyek készítésére szolgál.

A legjobb zöld webgazda a környezetbarát fogadási módszereket ötvözi az energiaellátással és a legkiválóbb tárhelyi szolgáltatásokkal. A zöld webtárhely kiválasztása nem’Ez azt jelenti, hogy vissza kell merülnie webhelyén a 90-es évek közepének lassú, sötét digitális korába.

Például a Green Geeks továbbra is képes 99,9% -os rendelkezésre állást biztosítani, tárhelycsomagok széles választékát kínálja, és több mint 150 különböző ország ügyfeleinek kiszolgálja – mindezt miközben fenntartja környezetbarát megközelítését..

A webhely alapja minden weboldal – egyszerűen csak tehet’Ne hozzon létre egy környezetbarát weboldalt, hacsak nem kezd egy zöld hosting szolgáltatóval!

Tudjon meg többet

De mi a legjobb környezetbarát házigazda? Megtudhatja a 6 legjobb zöld webtárhely-szolgáltató és tegye meg az első lépést a zöldebb web felé!

2

Gyorsítsa fel webhelyét

Ez a weboldal-felépítés aranyszabálya, függetlenül attól, hogy te’ökoharcos vagy éghajlatváltozási tagadó – a webhelyeknek gyorsnak kell lenniük a sikerhez. Azt’ez tény. És előfordul, hogy a környezet számára is jobb.

Amikor egy oldal betöltése korosztályt igényel, akkor az megtörténik’Nem csak unalmas a látogatók számára – ez’Emellett kiszívja az energiát a szerverről és áramot fogyaszt. Így, minél gyorsabban tölti be webhelye, annál kevesebb a környezeti hatása.

Van néhány szuper egyszerű módszer webhelyének fejlesztésére’terhelési sebessége – itt csak néhány az induláshoz…

 • Az olyan eszközök segítségével, mint például a, megtudhatja, mennyire gyorsan tölt be webhelye Pingdom vagy GTmetrix
 • Csökkentse a képek méretét egy tömörítő eszköz, például Kraken
 • Értékelje meg a tárhely szolgáltatóját, hogy lássa’s ami elhúzza (vagy akár összeomlik) a webhelyet
 • Használjon CDN-t (tartalomszolgáltatási hálózat), például CloudFlare hogy kéréseket irányítson a látogatóhoz’a legközelebbi szerver
 • Javítsa ki a megszakadt hivatkozásokat és átirányításokat – próbálja ki Sikoltozó béka hogy segítsen észrevenni őket
 • Használjon lusta töltést, ahol a hajtás feletti tartalom gyorsabban töltődik be, mint az oldal többi része

Ha te’már megtetted ezeket a dolgokat, és technikus hozzáértésnek érzed magad is tömörítse a kódot. A minimalizálás olyan folyamat, amely minimalizálja a webhely kód- és szkriptfájljait, és a webhely sebességének javításának egyik fő módja.

Bár a finomítás bonyolultnak hangzik, az mégis’Valójában nagyon egyszerű olyan eszközökkel, mint a csomagoló és YUICompressor, mivel képesek mind a JavaScript, mind a CSS kezelésére. Csak annyit kell tennie, hogy másolja a kódot az eszközbe, majd illessze be a tömörített eredményeket vissza a webhelyére!

Tudjon meg többet

Megfelelő a fogadási terv? A legtöbb ember a megosztott tárhelyet választja, de ha kinövi a tervet, az lassan betöltődő oldalakat és akár a webhely összeomlását is okozhatja!

Nézd meg Közös tárhely vs. VPS tárhely összehasonlítás, hogy megtudja, melyik az Ön számára.

3

Javítani kell SEO-ját

Ez a szakasz arról szól, hogy a webhely könnyen megtalálható és gyorsan kielégítse a felhasználókat. Miért? Nos, ez csökkenti a keresések és webhelyek számát, amelyeket az emberek egyszerre töltenek be, ez pedig csökkenti az felhasznált energiamennyiséget minden egyes alkalommal, amikor új oldalra landolnak..

Tudta, hogy egy Google-keresés akár 10-et is generálhat hét gramm CO2? Hogy’A vízforraló forráspontjából származó mennyiség kb’t nagyon rosszul hangzik. Amíg el sem képzelte, hogy valóban vízforralót főz napi két Google-keresés után, majd hirtelen Önnek’újra sok forró vízben!

Természetesen megteheted’t csökkenti a Google-t’A szén-dioxid-lábnyom egyedül van, de megpróbálhatja megkapni a felhasználónak azt, amit ők’újra keresi, hogy ne’újból és újra keresnie kell és töltenie kell az új oldalakat. Ez is’jobb a konverziókhoz!

Az Ön webhelyéről és a Google felé visszaküldő emberek számának csökkentése érdekében:

 • Tegye prioritássá a kulcsfontosságú információkat úgy, hogy azok’Könnyen megtalálható a lehető legkevesebb kattintással
 • Tegye webhelyét mobilbaráttá, mivel a Google-keresések 60% -a mobilon történik
 • Strukturálja az oldalakat címsorokkal, és kerülje a hatalmas szöveges falakat, mivel ez elriaszthatja a türelmetlen látogatókat

A webhely sebességének javítása szintén óriási tényező a webhelyen tartózkodó emberek megtartásában, tehát ha összekapcsolja ezeket a taktikákat azokkal, amikről már korábban beszéltünk, akkor’Lesz nyerő és környezetbarát kombinációja.

4

Bónusz kör!

Mi’három fő módszert vázolt fel a környezetbarátabb webhelyek létrehozására és működtetésére. De mi van, ha te’újból egyszerűen szörfözhet az interneten élvezet vagy munka céljából?

Íme néhány tipp a zöldebb maradáshoz a mindennapi életben az interneten:

 • Használjon alternatív keresőmotort úgymint Ecosia, amely nyereségét fák ültetésére használja fel, és 100% -ban megújuló energiát használ fel.
 • Talán nem’Nem küldjük el ezt az udvarias, de lényegében haszontalanságot “Köszönöm” email – gondoljon, mielőtt elküldi, vagy beszéljen vele szembeszállni azzal a személlyel! Az egyik e-mail 10 g CO2-t bocsát ki – ez azt jelenti, hogy egyetlen e-mailnek ugyanaz a szén-dioxid-lábnyoma van, mint egy szokásos műanyag zacskóban!
 • Csökkentse a monitor fényerősségét, vagy használjon sötét módot, hogy csökkentse a képernyő megvilágításához szükséges energiamennyiséget.
 • Töltse le a Netflix műsorokat streaming helyett – a kis energia megtakarítás mellett az Ön számára is jelent’Szórakoztathat akkor is, ha nincs jele!
 • Nyissa meg közvetlenül a webhelyeket, ahelyett, hogy először keresné őket. Nagyon sokáig használjuk a Google-t, mint egy online taxit, hogy gyorsan odaviszünk minket, ahová akarunk menni. Ahelyett, hogy beírná “Twitter” – vagy akár “Weboldal-készítő szakértő” – mentse el a leglátogatottabb webhelyeket az eszköztárra, vagy energiamegtakarítás céljából írja be közvetlenül az URL-t!

környezetbarát internetes tippekAz Ecosia egy olyan keresőmotor, amely nyereségét fák növényeztetésére használja fel, vagyis az interneten való keresés révén segíti a környezetet!

További egyszerű műveletek közé tartozik a képernyő idejének csökkentése, az eszközök egyszeri kikapcsolása’befejeztem a használatot, és kissé tovább tartózkodtam a csábító új telefonfrissítésnél. Ezek mind hatékony módon csökkentik a digitális szén-dioxid-lábnyomot a szokásos élet radikális átalakítása nélkül.

Hagyja, hogy a Zöld kezdődik!

Mi’felvázolta a környezetbarátabb webhelyek felépítéséhez szükséges lépéseket, kezdve a csúcsminőségű zöld tárhely-szolgáltatók felkutatásától a jó SEO nem ismert előnyeinek megismeréséig..

A legjobb az, hogy ezeknek a taktikáknak a többsége egyébként a legjobb az Ön webhelyén, például a terhelési sebesség növelése és a visszafordulási arány csökkentése. Kiderült, mi’Jó a látogatók számára, az Ön webhelyére és a bolygóra is jó!

Megkönnyebbültünk néhány egyszerű módszerrel, amellyel csökkentheti online szénlábnyomát a mindennapi életben – még akkor is, ha Ön is’újból szünetet tart a weboldal kiépítésében’Még mindig megteszed a nagy kék labdát, amit hazahívunk.

Vajon te’Ha újraindít egy üzleti weboldalt, vagy vicces macskás videókat keres, ne felejtse el ezeket az egyszerű lépéseket – és bármit is tesz online, tedd zöldvá!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map