A webhely felállításának költségei | Kísérleteink és tapasztalataink

webhely felépítésének költségeAz “igazi” A weboldal felállításának költségei a legelején teljes rejtélyt jelentettek számunkra. 500 dollár lenne? 1000 $? 5000 $? Vagy az eget tiltsák tovább??

Amikor 2010-ben úgy döntöttünk, hogy webhelyeket építünk a jövedelemszerzés kísérletezésére, nem tettünk erre’Még azt sem tudja, hogy mi az első lépés egy weboldal elkészítéséhez, ne törődj vele annak elkészítésének költségeivel.


Nem tettük’Nem tudom, hogyan kell kódolni, tehát egy egyedi webhely felépítése teljesen kizárt volt a kérdésből.

Körbetekintettünk az interneten, és volt néhány vitacikk a weboldal felállításának költségeiről. Míg ezek adtak nekünk néhány referenciapontot, az egyedi webhelyek felállításának költségeire összpontosítottak.

Abban az időben esetleg egy egyedi tervezésű weboldal lehet a jövőnkben, de még nem voltunk készen az ilyen pénzügyi, szellemi és időbeli kötelezettségvállalásokra.

A dolgok kitalálásának hosszú, göndör utazása után (vagyis a haj legnagyobb részét kihúzzuk, és úgy érezzük magunkat, mint mi)’időről időre igazán mérges emberekké válunk), van néhány adatpontunk, amelyeket kiemelhetünk, betekintést és önreflexiókat oszthatunk meg veled.

Vázlat

Kattintson a következő linkekre az egyes szakaszok elolvasásához:

1. Hiábavaló kísérletünk kitalálni a weboldal felállításának költségeit

2. Kezdje a kicsivel, hogy kezelje a költségeket és korlátozza a lehetséges veszteségeket

3. 4 kérdés – kezdés előtt megtudhatja, mire van szüksége valójában

4. Tudja meg, hogy milyen típusú weboldalt kell létrehoznia – Ez befolyásolja a költségeket

5. A pénzügyi katasztrófa elkerülésének alapjai

6. ellenállás & drop weboldalépítők & mennyibe kerülnek

7. Webhely felépítésének költségei (drag and drop építők, WordPress vagy Custom)

8. Az Ön ideje a webhely felépítésének költsége is

9. Következtetés

Válasszon weboldal-készítőt, és keressen pénzt online

Milyen típusú webhelyet szeretne építeni?

weboldal készítése építsen egy online boltot Weboldal online áruház

A weboldal építésének költségeinek becslése – a jövőben

zavaros-about-cost-of-épület-a-website-minMegpróbáltuk kitalálni a weboldal felépítésének végleges költségeit az első indításkor, és ez csak annyira nehéz pont lett számunkra, hogy megbénította minket abban, hogy megtegyük az első lépést egy weboldal létrehozása felé..

Annyira koncentráltunk a pénzre és a költségvetésre, hogy ez tényleg elvakította minket a nagyobb képre összpontosítva. Számunkra weboldalakat kellett elkezdenünk, hogy online termékeket árusítsunk.

Teljesen megszállottak voltunk a következő kérdésekben:

 • Tényleg szükségem van egy weboldal-tervezőre?
 • Hogyan kellene felvenni egy tervezőt vagy fejlesztőt? & mennyibe kerülnek a fejlődő országokban (például India) vagy a fejlett országokban?
 • Szükségem van mind tervezőre, mind fejlesztőre? Az egyik az, hogy a weboldal jól néz ki, a másik pedig egy kódtechnikus, aki felépíti a weboldal motorját.
 • Hol találok jó tervezőket és fejlesztőket??
 • Hány órára lesz szükségük valóban? Azt mondták, hogy ez 1000 órát fog igénybe venni. Igazán?
 • Fizetés után tényleg megkapom azt, amit szeretnék?
 • Megtennék “igazán” értsd meg a látomásomat?
 • Honnan tudom, hogy nyertek’nem szakít meg? Én nem’nem is ismerem őket!
 • Mit tehetek, ha letépnek? Megszerezem valaha a pénzem???
 • Én nem’Nincs nagy költségvetésük, tehát, ha lerontanak engem, én is’nagyon csavarodtam!!!!
 • Blah blah blah (egyéb véletlenszerű, őrült kérdések)…

Ha pontosan ugyanazokra a dolgokra gondol – STOP!

Az a haszna, hogy az elmúlt években mindenféle hibát elkövetett, az egyik legnagyobb hibánk az volt, hogy nem tettünk’t ne tedd fel a megfelelő kérdéseket.

Visszatekintve az elménk úgy viselkedett, mint egy túl hiper majom, ami csapdába esett egy kis ketrecben, csak megcsörrenték, hogy megpróbáljuk megszabadulni az elakadástól. A webhely felépítésének átlagos költségeinek ismerete megakadályozta a mozgást.

Az évek során mi és a Expert Market barátai válogatottunk néhány minőségi partnert, akik gyorsan lenyűgöző webhelyeket tudnak készíteni. Ha te’megpróbál építeni egy magad, vagy egyszerűen don’Nincs idő, szakember felvétele érdemes megfontolni. Vessen egy pillantást alább!

Kicsi indulás baba lépésekkel – korlátozza a potenciális veszteségeket

Miután megálltam, és küzdöttem, hogy kitaláljam a következő lépéseinket, emlékeztem arra, amit a középiskolai szerelő üzlet osztálytanára mondott:

“Ha meg szeretné tudni, hogyan lehet motorokat építeni egy autóhoz, engedje’Ezzel az apró motor felépítésével kezdje el a fűnyírót.”

Az egyszerű ötlet az, hogy kicsi legyen, nedvesítse meg a lábunkat, mielőtt nagyobb dolgokra lépne. Ily módon a kár (ha van) korlátozható.

A mentális hiba az volt, hogy nagyszerű, összetett weboldalt készítettünk el. Ha egy látogató ezt megtette, akkor weboldalunk ezt is megteszi. Ha ezt megtette, akkor ez a másik varázslatosan meg fogja csinálni.

Nem tettük’Még az alapokat megtanultak, és azon gondolkodtunk, hogyan lehet olyan webhelyeket felépíteni, amelyek működnek, mint az Amazon, a Facebook vagy a Groupon.

Hogy’szereti Ferrari építését tervezni, amikor nem’Nem tudja, mi a motor, vagy hogyan kell gázt betenni a gáztartályba.

Őrült? Igen.

Azt’Ugyanez a helyzet a webhelyek készítésével. Don’t annyira elmerül a tökéletes weboldal felépítése.

A legfontosabb dolog az induláshoz, lendületet adni és korlátozni a pénzügyi elkötelezettségét, ha a dolgok nem szükségesek’t dolgozzanak ki (csakúgy, mint minden befektetés).

Igen, a weboldal felállításának költségei aggodalomra adnak okot, de vannak módjai ennek “kezel” ezt – amit mi’Alul megyek.

Vegyen egy mély lélegzetet, és hagyja’s halad előre…

4 KÉRDÉS – MEGÁLLAPÍTÁSA, HOGY MINDEN SZÜKSÉGES SZÜKSÉGÜNK

Utazásunk elején minden téves kérdést feltettünk, és ez arra késztett minket, hogy mindent a falnak dobjunk, imádkozva, hogy valami valóban ragadjon meg..

Ez egy klasszikus eset “Én nem’nincs egy csomó nyomom, amit igazán akarok…”

Ha te’újra úgy érzi, ez’ez teljesen normális. Senki sem várja el, hogy tudja, mit kell vigyáznia erre’miért te’újraolvastam ezt a cikket, igaz?

Kísérleteztünk a húzással & drop weboldal készítők, WordPress, ingyenes sablonok, fizetett sablonok. Még néhány ezer dollárt kiosztottunk egy WordPress webhely felépítéséhez.

Így’Jó mondani, hogy mi’ve “körül a blokk” néhányszor, és megszerezte a méltányos részünket a dudoroktól és zúzódásoktól.

Utólag, körben futottunk, mert minden téves kérdést feltettünk.

Tehát vettünk egy kis időt, átcsoportosítottuk és módosítottuk weboldalunk tervezésének megközelítését.

Ezzel egyszerűsítettük a folyamatot négy kérdés, amelyeket fel kell tennie magának:

# 1. Mit’s a webhely reális költségvetése?

A weboldal felépítésének költségei meghaladják a tervezést és az eredeti beállítást.

Nagyon sok folyamatos karbantartási költség merül fel, mint például a tárhely, hibakeresés / hibaelhárítás, új szolgáltatások / eszközök hozzáadása stb.

Tehát ténylegesen két réteg költség van a költségvetésben (1) a kezdeti beállításra és a tervezésre, és (2) a folyamatban lévő havi vagy éves karbantartási költségekre.

Ha olyan pénzügyi forrásai vannak, amelyek havonta több száz dollárt is elérhetnek a webhelybe történő befektetéshez, akkor a WordPresshez hasonló valamelyik jól működhet az Ön számára.

Ha te’ha nem áll készen arra, hogy havonta több mint 100 dollárt költessen, mivel vállalkozása még nem áll ebben a szakaszban, akkor egy hostolt megoldás (például & Lehet, hogy a jobb módszer a weboldal készítője.

Tehát gondoljon arra, mennyit hajlandó folyamatosan befektetni. Több mint 100 dollár havonta? Vagy kevesebb, mint 100 dollár havonta?

Mi’Bekerülünk néhány további számba az alábbiakban.

Ha úgy gondolja, hogy egy weboldal-készítő lehet a legjobb választás az Ön számára, hasonlítsa össze gyorsan az alábbi táblázatban szereplő kedvenceinket:

# 2. Hogyan szeretné kezelni webhelyét??

Teljes mértékben ellenőrizni szeretné weboldalát, és magukat csinálni? Vagy az összes munkát a tervezőnek / fejlesztőnek szeretné átadni?

Ez egy nagyon fontos szempont, amelyet elmulasztottunk.

Ne feledje, hogy ha nem’Ne felejtsd el átadni a munkát’Általában meg kell várni a munka befejezését, kivéve ha saját teljes munkaidős tervezőjét / fejlesztőjét felvette. A várakozási idő a vállalkozó munkaterhelésétől és általános reakcióképességétől függően változhat.

Akkoriban már van egy egyedi tervezésű webhelyünk a WordPress-en. Míg az egyedi formatervezés szexinek hangzik, volt néhány probléma, amit nem tettünk’t várom.

Miután az egyéni WordPress-webhelyet néhány hónapon keresztül üzemeltettük, rájöttünk, hogy nem tettünk meg’annyira tetszik, hogy:

 • Néhány WordPress beépülő modul ütközött a tervünkkel. Amikor telepítettünk néhány eszközt / beépülő modult, megtörték a fejlesztőnk által felépített egyedi funkciókat. Tehát fizetnünk kellett a fejlesztőnknek a webhely újrakonfigurálása érdekében, hogy a dolgok működjenek. Amikor te’újra összerakva azokat az eszközöket, amelyeket a különböző fejlesztők készítettek, azt’Nem meglepő, hogy néhányuk nyert’t jól működnek együtt. Azt’ez csak a folyamat része, és számunkra frusztráló volt, mivel ez hozzáadta a mentális terheinket.
 • A WordPress nem’nem rendelkezik a leginkább felhasználóbarát elrendezéssel. Például, ha nagy diavetítést szeretne hozzáadni az oldal tetejére, akkor előfordulhat, hogy be kell építenie egy plugint vagy egyéni kódrészletet (ha a sablon nem’a diavetítés eszközét előre nem építik be az elrendezésbe). Ha át szeretne helyezni valamilyen tartalmat az oldalon, akkor szerkesztenie kell a kódokat. Úgy éreztem, hogy minden alkalommal, amikor szerkesztést akarunk készíteni a tervezésre, fizetnünk kellett a fejlesztőnknek, hogy segítsen nekünk, mivel’akkor nem tudom, hogyan kell kódolni.

Tehát kérdezd meg magadtól – akar teljes ellenőrzést a webhely szerkesztési szempontjai felett anélkül, hogy tudnák, hogyan kell kódolni? Vagy rendben van-e azzal, hogy az összes (nagy és kicsi) szerkesztést átadja bérelt vállalkozóknak?

Ha nem’nem akar fizetni, és várni kell, hogy valaki elvégzi az összes változást az Ön webhelyén, így megőrizheti bizonyos szintű ellenőrzést, majd húzhat & a drop weboldal készítője megfelelőbb lesz.

Ha van költségvetése, és a legtöbb dolgot ki akarja tölteni egy bérelt ember számára, akkor valami fejlettebb, például a WordPress.

# 3. Milyen szolgáltatásokra van szükséged MOST, milyen funkciókra van szüksége KÖVETKEZŐK, és milyen szolgáltatások csak “jó ha van”?

Az első induláskor mindent akartunk. Szeretnénk minden csengőt és sípot, amit más jó webhelyek látnak. Azt akartuk, amit a tökéletesnek tartunk.

Miután néhányszor túl sokat ütöttünk a falba, rájöttünk, hogy sokkal kellemesebb az életünk, anélkül, hogy a komplexitás okozta fejfájást okoznánk.

Nem tettük’Nincs szükség az összes csengőre és sípra, hogy üzletünk működjön. Ha üzleti modellünk hibás, akkor a tervezési bonyolultság nyert’érdemi különbséget nem hoz.

Ezért úgy döntöttünk, hogy a legjobb az, ha a dolgokat egyszerűeknek és könyörtelenül vágjuk meg az általunk nem használt funkcióknak’feltétlenül szükség van egy karcsú, funkcionális weboldal felépítésére, amely elég jó a munka elvégzéséhez. Tudtuk, hogy amint keresünk pénzt a weboldalról, később bármikor frissíthetünk.

Kérdezd meg magadtól: vajon most mindenre van szükséged? Sikertelen lesz vállalkozása, ha nem’t nincs a tökéletes weboldal?

A vállalkozások nem’t kudarcot vall, mert webhelyükön nincs csengő és síp. Ha kitalál egy problémát, amelyet meg kell oldani, akkor ígérjük, hogy nem’Nincs szükség a legfejlettebb weboldalra egy vállalkozás felépítéséhez.

Don’ne felejtsük el – garantáljuk, hogy valamikor újra kell terveznie webhelyét. Ez nagy változtatás lehet, vagy csak a webhely egy részének újratervezése. Nagyon sok változtatást fog végrehajtani az elrendezésben és a tartalomban, mivel jobban megérti, amit webhelyének látogatói keresnek, és mit’dolgozik a webhelyén, és mi nem’t. Ne feledje ezt, és ennek megfelelően tervezze meg. Szeretnénk, ha valaki erről mesél nekünk akkoriban.

Készítsen alapvető, funkcionális webhelyének verzióját, és később frissítse, amikor erre szükség van. A legrosszabb, amit tehet, ha hónapot költesz és sok pénzt költesz egy weboldal felépítésére, majd megtudod, hogy vállalkozása nem’t nagyon jól működik.

# 4. Szeretné, ha maguk foglalkoznának a tárhely, a biztonság és a műszaki szempontokkal?

A weboldal üzemeltetése nagyon adminisztratív lehet. Ilyenek például a tárhelyszolgáltatások konfigurálása, figyelemmel kísérése, a platform frissítése (például az időről időre kiadott WordPress frissítések), a frissítések nyerésének biztosítása’nem ütközik a sablonnal és a pluginokkal, stb.

Lehet, hogy ez nem lesz nagy ügy a tapasztalt veteránok vagy az adományozó emberek számára’Ne felejtsen el felcsavarozni az ujját, hogy végezzen egy kis műszaki munkát. De te vagy az a személy??

Mi menedékünk van’Akkoriban nem voltunk elég tapasztalatok ahhoz, hogy fontolóra tudjuk venni ezt a kérdést, mielőtt létrehoznánk a WordPress webhelyünket, és sokkal több technikai munkával végeztük a menedzsmentet, mint amennyit bíztak..

A webhely műszaki szempontjainak kezelése személyes preferencia. Te nem’nem kell, ha nem’nem akar (húzás segítségével & weboldal-építők csepp – alább).

Néhány ember nem’ne törődj vele, és legyen ideje és forrásai ahhoz, hogy foglalkozzon vele. Néhány nyert’nincs idő, pénzügyi és szellemi erőforrásuk. Te??

TUDJA, HOGY Milyen típusú weboldalt kell építenie – IT KÖLTSÉGEKRE!

Hogyan válaszolt a fenti 4 kérdésre?

Egy rugalmasabb és intenzívebb platform, például a WordPress, jól fog működni az Ön számára, ha:

 1. Magasabb és rugalmasabb költségvetéssel rendelkezik (mind a telepítési szakaszban, mind a folyamatban lévő karbantartási szakaszban).
 2. Inkább nem akarja túl sokat kezdeni a webhely felépítésével és szerkesztésével. Pénzügyi forrásai vannak a munka kiszervezéséhez a tervezőknek / fejlesztőknek, még akkor is, ha apró szerkesztésekre van szükség. Te is nem’várakozással tekint a változások elvégzésére.
 3. Nagyon szükség van fejlett szolgáltatásokra és további csengőkre és sípokra, amelyeket testreszabhat a webhelyére és Önre’újra rendben van azzal, hogy fizet valakinek, aki megjavítja őket, ha eltörnek.
 4. Te nem’ne felejtse el saját kezűleg kezelni a tárhelyet, frissíteni kell a WordPress programot, és figyelemmel kell kísérnie a webhely teljesítményét – alapvetően az IT Manager szerepének betöltésével a webhelyén.

Ha aggódik valamelyik fenti kérdés kapcsán, érdemes megfontolni a húzás használatát & dobja el a weboldal készítőjét az induláshoz.

Mindig frissíthet fejlettebb weboldal-készítőkre (például a WordPressre), ha vállalkozása olyan pontba kerül, amikor egy ilyen befektetés indokolt.

A WordPresshez hasonló valami más használatához jelentős időbefektetésre van szükség (ami korlátozható, mivel valószínűleg más dolgod is van). Nagy pénzügyi befektetés is.

Tehát, ha te’Ha nem vagy teljesen biztos abban, hogy valami olyan fejlettre van szükséged, mint a WordPress, hogyan kezelheti / csökkentheti kockázatait?

Tanulja meg a weboldal építésének alapelveit, hogy korlátozzák a pénzügyi katasztrófát

fejezet 2 --- könnyen használható-website-építő-minAmit végül úgy döntöttünk, hogy valóban kicsiből indulunk. Egy kicsit lépésről lépésre, úgymond.

Nagyon felkészültünk arra, hogy üldözzük a legújabb funkciókat, és őszintén szólva mi nem tettünk rá’Nincs ideje foglalkozni a fejlettebb web-készítőkkel elvégzett összes műszaki munkával.

Minden, amit akartunk (és szükségünk volt) funkcionális weboldal volt, amely működött és nem is’t sok időt, pénzt és folyamatos karbantartási kötelezettséget igényel.

Megpróbáltunk egy üzletet építeni, így sok idő és pénz elkötelezése egy weboldalra nem történt’t prioritás vagy a “kell”.

A drag and drop weboldal készítők online szoftver, amely lehetővé tette számunkra webhelyek létrehozását anélkül, hogy tudnánk, hogyan kell írni egy sorot. Tehát ez tökéletes volt számunkra.

Támogató csoportokkal is rendelkeznek, amelyek válaszolnak bármilyen kérdésre, és műszaki csapatokkal is, amelyek kezelik a weboldalak készítésének minden technikai aspektusát, tehát nem támogatjuk’nem kell.

Ha üzleti koncepciónk működött vagy vonzó lett, mindig több pénzt és időt fektethetünk egy fejlettebb weboldal felépítésére, vagy akár fejlesztő felvételét is segíthetjük nekünk.

útmutató-szakasz-thumbnail1-minDe mielőtt erre a pontra jutottunk, meg akartuk védeni magunkat a pénzügyi kötelezettségvállalás szempontjából, és “bizonyítani” az üzleti ötlet először húzással & drop weboldal készítő.

Néhány weboldal-készítő használatával megismertük a domainneveket, hogyan kapcsolhatjuk össze weboldalakkal, hogyan állíthatunk be e-maileket, hogyan használhatunk egyszerű képszerkesztőket grafikák készítéséhez, hogyan kell elvégezni az alapvető SEO-t (keresőmotor-optimalizálás). , blogbejegyzések létrehozása, tartalom előállítása stb.

Mindezek a funkcionális weboldal létrehozásának alapjai. Ezeknek az egyszerűen használható, kód nélküli weboldal-készítőknek köszönhetően sok időt felszabadíthattunk, hogy így tegyünk “gyakorlat” a weboldal felépítésének egyéb szempontjai.

Visszatekintve, ha túlságosan elárasztottak volna a kódolás megtanulásában vagy a fejlesztő vezetésének megtanulásában anélkül, hogy először néhány egyszerűbb webhely felépítésének előnye lenne, még mindig azt hiszem, eljuthatunk oda, ahol ma vagyunk, de ez az út sokkal rokonabbak voltak (szellemileg és pénzügyi szempontból).

A webhelyek felépítése és vállalkozása sikeres fejlődése a weboldalon nem különálló mozgó rész. Ez egy teljes rendszer, amely számos különféle mozgó alkatrészt tartalmaz (marketing, termékkészítés stb.)

Kihasználva a húzás segítségét & csepp weboldal készítő, valami’A meglehetősen egyszerű használat lehetővé tette számunkra, hogy időnk és mentális energiáink annyit szabadítson fel, hogy más dolgokra koncentráljunk.

Tényleg azt tulajdonítottuk annak a ténynek, hogy képesek voltunk megfékezni magunkat egy összetett weboldal felépítésének mentális szorongásaitól, az energiát üzletünk más fontosabb részeire irányíthatjuk, és’képes elérni ma.

MILYEN NAGY DRAG & Csepp weboldal-építők & MENNYIBE KERÜL NEKIK?

Ha úgy érzi, hogy a drag and drop weboldalkészítő használata potenciális lehetőség lehet az Ön számára (hol’Ez elég egyszerű ahhoz, hogy a teljes webhelyet kezelje, és anélkül, hogy tudnia kellene, hogyan kell kódolni), akkor az’Ideje kipróbálni néhányat, hogy kiderüljön, mely weboldal-készítő valójában a legmegfelelőbb az Ön számára.

Mióta mi’sokat használtunk múltban, összeállítottunk egy összehasonlítást, hogy kiemeljük néhány weboldal-készítő előnyeit és hátrányait. Ez tényleg attól függ, hogy mire van szüksége, és hogy szerették-e használni a felhasználói felületet.

A weboldal-készítő használata havonta 4 – 25 dollárba kerül, attól függően, hogy melyik weboldal-készítőt használja, és melyik tervet regisztrálja..

Ezeknek a webhelyeknek a többsége ingyenes tervvel rendelkezik, így ingyenesen kipróbálhatja őket, mielőtt elkötelezi magát. Ingyenes tervükre nincs határidő, tehát addig is használhatja az ingyenes tervet, ameddig csak akarja. Ha nem’Nincs ingyenes tervük, legalább legalább 2 hetes próbaperiódusuk van.

Míg a fizetett tervek havi, ismétlődő díjak, ne feledje, hogy itt az az ötlet, hogy korlátozza a pénzügyi kockázatokat.

Gondolkodási folyamatunk az volt: havonta 25 dollárt tudunk gyarapítani (és ez is’s magasabb havi terveknél), ahelyett, hogy fizetne “bizonyított” fejlesztő százaz ezer dollár.

Ezenkívül havonta kb. 25 dollárral támogatást kapunk ügyfélszolgálati csapataiktól, és műszaki csapatuk a háttérben dolgozik annak biztosítása érdekében, hogy weboldalunkon minden műszaki szempontot teljes mértékben kezeljenek.

Mit’s a legrosszabb, ami történhet? A weboldal készítőjével mindig lemondhatjuk tervünket, és elmehetünk.

Don’Ne felejtsük el, hogy az építőkészülékkel kényelmesen élvezheti a szabad tervet vagy az ingyenes próbaidőszakot. Valójában szinte teljesen ingyenes weboldalt készíthet egy teljes weboldalról, anélkül, hogy egy fillért fizetne nekik.

A weboldal készítői a legtöbb olyan eszközt megadják Önnek, amelyre szüksége van egy funkcionális weboldal felépítéséhez, ideértve a hosting szolgáltatásokat (így webhelyét online közzé lehet tenni), a tartalom létrehozására szolgáló eszközöket (cím, szöveg, grafika, diavetítés stb. Beillesztésének képessége), és tervezősablonok.

Mindezt ingyen kaphatja meg, és további eszközök feloldásához lehetősége van frissíteni.

Hogy’Hogyan lehet hatékonyan kezelni pénzügyi kockázatait, és ugyanilyen fontos, hogy megállítsuk a szellemi megszállottságot egy webhely felépítésének átlagos költsége felett.

Néhány weboldal-készítő az első évre ingyenes egyedi domain nevet fog kapni, ha feliratkozik éves tervükre. Az első szabad év után általában 20 dollárba kerül a megújítás évente. Ha inkább máshol vásárolja meg saját egyéni domain nevét, mivel ez általában olcsóbb, akkor a domain nevet a GoDaddy segítségével vásárolhatja meg, és ez körülbelül 12–15 dollárba kerül. Nagyobb kép szempontjából ez’Ez nem szignifikáns különbség.

DRAG HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATOS KÖLTSÉGEK & Csepegés-építő, féregtelenítés vagy egyéni weboldal létrehozása

Ismerünk’nagyon lelkesen merülsz bele néhány durva számba. Tehát hadd’megyek.

Ha szeretne néhány széles körű felmérést, itt ezek évente vannak:

 • ellenállás & Drop Builder – 100–400 dollár
 • WordPress – 140–500 USD **
 • Szokásos – 2000 dollár – 10 000 dollár+

Mi’lazán figyelembe vesszük a domain név költségeit, a WordPress olcsóbb tárhelyét és prémium sablonját, valamint néhány adatpontot az egyedi webhely felépítésében szerzett tapasztalatainkból.

Íme néhány megbeszélési cikk, amelyekben mélyebb képet ad neked a húzás használatával történő összehasonlításról & dobja el a weboldal készítőjét a WordPress használatának ellen.

Az Elegáns Témák (az egyik legjobb WordPress témafejlesztő manapság) becslései szerint a WordPress használatának megkezdése körülbelül 200 – 1000 dollár + -t igényelhet (és ez nem befolyásolja, hogy valakit felvegyen, hogy segítsen neked).

weboldal készítésének költsége - elegáns témákForrás: Elegáns témák (megjegyzés: feltételezi, hogy nem’felvenni valakit, aki segít)

Becsléseik szerint egy egyéni WordPress téma körülbelül 3000–6000 dollárba kerül (tervezéshez és fejlesztéshez), az egyéni WordPress webhely pedig körülbelül 6 000–15 000 dollár (a tervezéshez és fejlesztéshez, egyedi pluginekkel). Itt láthatja becsléseiket.

Azt’Fontos felismerni, hogy ez’Nagyon kihívást jelent, hogy még egy ballpark költséget is pontosan meg lehessen határozni. Ha te’Ha valaha is beszélgettünk olyan emberekkel, akik megkíséreltek saját házat építeni, akkor egy meglehetősen következetes történet előre nem látható körülmények miatt a költségvetés túlzott mértékű kifizetése. Ugyanez a koncepció nagyjából ugyanúgy vonatkozik egy egyedi webhely felépítésére.

A weboldal felállításának költségei állandóan mozgó célok, különösen a WordPress vagy az egyedi webhelyek esetében.

Ez az oka annak, hogy a drag and drop weboldalkészítőt használja a webhelykészítés alapjainak megtanulásához, az ötleteivel való kísérletezéshez és a pénzügyi kockázatok korlátozásához (mivel a havidíj rögzített, és a saját webhelyét kódok nélkül – nem kell’egyáltalán nem műszaki kell lennie).

IDŐJÁNAK KÖLTSÉGEK A webhely felépítéséhez

enged’szembe kell néznie, az idő pénz.

Ha weboldalt szeretne létrehozni, készüljön fel arra, hogy sok szellemi és fizikai energiát fordítson a projektjére (még akkor is, ha kiszervezi webhelye építését).

Hogyan befolyásolja ezt a költséget webhelyének felépítéséhez? Nos, te’Meg kell kitalálnom, hogy mekkora egy órája van az idejének.

Időd egy órája 20 dollárt ér? 50 $? 100 $? Ha valaki felkeresett téged, és megkérdezte, mennyi időbe telik “Vásárlás” egy óra időd, hogy segítsen nekik valamit csinálni, mit’tisztességes ár neked? Az a összeg, amelyet a munkáltató most fizet, szintén durva lehet.

Vegyük ezt a számot, szorzzuk meg azzal, hogy hány órát tervezünk / költségvetünk a webhely felépítéséhez, és lazán kitaláljuk, mekkora többletköltséget igényel a webhely felépítése (az Ön időbeli elkötelezettsége alapján).

Szóval időt fog költeni az összes technikai anyag kitalálására, mint például a tárhely, a biztonság, a kódolás? Ez saját tapasztalataink alapján igazán gyorsan növekszik.

A műszaki szempontok nemcsak nagy időszopást jelentenek, hanem rontják a hangulatát, az élet kilátásait, és csak egy nagyon morcos emberré tesznek, hogy körül legyen (’mi történt velünk!)

Tehát a költségek túlmutatnak az időn, és befolyásolhatják személyes boldogságát!

Húzás segítségével & A cseppépítő nagyjából eltávolítja ezt a fájdalompontot. Az összes technikai fejfájással foglalkoznak, így más fontosabb dolgokra összpontosíthat, és általában sokkal jobb hangulatban tarthatja Önt.!

KÖVETKEZTETÉS – A webhely felépítésének költsége

Tudjuk, hogy mennyire bosszantó a saját webhelyének elkészítése, különösen akkor, amikor ez az első alkalom. Millió dolog és probléma fut végig az elmédön, és mi is’mi is átéljük ezt.

Mint minden olyan nagy erőfeszítésnél vagy projektnél, amelyet meg szeretne vizsgálni, kezdje a kis, csecsemő lépésekkel, hogy segítsen korlátozni a hátrányos kockázatokat..

Tehát ahelyett, hogy az összes fegyverével lángolna, több ezer dollárt költne egy nem bizonyított fejlesztőre, hogy az Ön weboldalát készítse, miért ne próbálja meg ezt megtenni egy kisebb, 4 – 25 dolláros havi kötelezettségvállalással egy weboldal-készítő segítségével?

Ha néhány hónapon belül meggondolja magát, a pénzügyi veszteségei csak körülbelül 100 dollárra korlátozódnak – ez az’Elég tisztességes a kockázatkezelés szempontjából.

A weboldalkészítő használata sok technikai fejfájást megszüntet’d találkozik, és korlátozza a pénzügyi kockázatokat.

Ez segít megszabadulni a mentális szorongástól is, ha folyamatosan aggódik amiatt, hogy egy webhely létrehozása mennyibe kerül. A havi fizetési terveket mindig leállíthatja.

Ha a létrehozott webhely potenciált mutat, és az üzleti / projekted a helyes irányba halad, akkor mindig fontolóra veheti, hogy több pénzt fektessen be később egy testreszabottabb weboldal felépítéséhez. Addigra te’Általános véleményem lesz arról, hogyan működik a weboldalépítés.

Ez az egyik legjobb módszer a pénzügyi kockázatok korlátozására az első webhely felépítésekor.

A weboldal-készítők lehetővé teszik a gyors elindulást, a lendület felkeltését, így láthatók a tényleges kézzelfogható eredmények. Ezzel szemben a mentális torna sorozatán megy keresztül, megpróbálva rendezni az összes műszaki “dolog” webhelyek felépítését, és aggódik amiatt, hogy hány ezer dollár érheti el rosszul egy rossz fejlesztő tőled.

Nem mondom, hogy ez sokat fordul elő, de az’s a “félelem faktor” ez megbénítja Önt attól, hogy cselekedjen és előrelépjen. Hogy’mi történt velünk akkoriban, és nem volt’t egyáltalán nem nagyon szórakoztató.

Idő, fejfájás megtakarítása és pénzügyi kockázatainak minimalizálása érdekében javasoljuk, hogy fontolja meg ötleteinek kipróbálását kód nélküli weboldal-készítőkkel.

Tudjon meg többet:

A legjobb drag and drop weboldal készítők

A legjobb e-kereskedelmi webhely-készítők

Ez az útmutató hasznosnak bizonyult?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map