Egy egyszerű módszer a kisvállalkozások számára, hogy több pénzt keressenek

Könnyű út a kisvállalkozások számára, hogy több pénzt keressenekA Weebly által elvégzett átfogó kutatások alapján úgy gondolom, hogy a kisvállalkozások számára gyakran figyelmen kívül hagyott és egyszerű módja annak, hogy több pénzt keressenek és növekedjenek vállalkozásukkal, ha egyszerűen létrehoznak egy weboldalt..


Afterall, aki nem’Van manapság weboldala? Don’t minden vállalkozásnak van weboldala?

Tulajdonképpen… megdöbbentően – Nem.

Emlékszem, amikor még a középiskolában voltam a 90-es évek közepén’s, senkinek nem volt e-mailje, mobiltelefonja, és az interneten való információkeresés fogalma még mindig elég idegen volt. Van könyvtárak (emlékszel, tényleges fizikai könyvek?), És ők voltak az első és sokszor az egyetlen módja annak, hogy megfelelő kutatást végezzenek.

Gyorsan előre 15-20 évig, minden online és egy fizikai könyv szinte a múlté. A Google kevesebb, mint 20 év alatt uralta az internetet (1996-ban hozták létre), és most minden online.

Hogy’amit gondoltam. De van??

Sok ember még mindig Don’t Van webhely

A Weebly nemrégiben készített egy infographic képet a webhely jelenlétéről az Egyesült Államokban 2013-tól. Az infographic (lásd alább) alapvetően rámutat arra, hogy hány ember (főleg kis szervezetek, például vállalkozások és nonprofit szervezetek) továbbra is’nincs weboldaluk, és a weboldal-készítők növekedési potenciálja van.

A statisztikákat nagyon érdekesnek találtam, és ugyanakkor kissé sokkoltam is. Itt csak néhány kiemelés:

 • 58% vállalkozásoknak nincs weboldala
 • 56% a fogyasztók egy része nem bízik abban a vállalkozásban, amelynek nincs weboldala
 • 40% nonprofit szervezeteknek nincs weboldala
 • 75% a fogyasztók nem’Nem indít webhelyeket annak bizalom hiánya miatt, hogy jó minőségű weboldalt tudnak létrehozni
 • 50% akik indulnak, küzdenek a befejezésért, ahogy nem adják meg’nincs megfelelő terv / ütemterv
 • 67% azoknak az embereknek, akik Weebly-t használnak webhelyek készítéséhez, online üzleti tevékenységet akarnak folytatni, vagy meglévő vállalkozásuk bővítését szeretnék elérni, hogy több ügyfelet szerezzenek

Bízhatnak-e az emberek vállalkozásában??

Weebly alapján’s infographic és kutatás, azt’Nehéz elhinni, hogy a kisvállalkozások többsége még mindig nem rendelkezik weboldallal, különösen akkor, ha a Weebly-hez hasonló weboldal-építők meglehetősen egyszerűvé teszik a weboldal összeállítását (lásd a Weebly teljes áttekintését és hogy milyen felhasználóbarát ez itt).

Ez különösen fontos szempont, amikor a kutatás ezt sugallja A fogyasztók 56% -a nem bízik abban a vállalkozásban, amelynek nincs weboldala.

Tehát, ha kisvállalkozás vagy, még mindig nem tetszik’Nincs weboldala, ez hatalmas lehetőség a vállalkozás gyors növekedéséhez. Ez az, amit én úgy gondolok “alacsonyan levő gyümölcs” ahol lehetősége van gyorsan növekedni vállalkozásának anélkül, hogy hatalmas erőfeszítéseket és beruházásokat igényelne, egy egyszerű, mégis professzionális weboldal létrehozásával, amely vállalkozásának online jelenlétét és nagy szükségszerű hitelességet biztosít.

A webhely-építők segíthetnek Önnek

Ijesztő lehet az a gondolat, hogy vállalkozása számára weboldalt készít. Nagyon hasonlít arra, hogy megpróbáltam egy autómotort összerakni a semmiből (hidd el, ha ezt mondom’katasztrófa lesz!). Azt’külföldi, ez’Ijesztő, és lehetetlennek tűnik anélkül, hogy felvennénk egy szolgáltatót, aki több ezer dollárt számíthat fel egy egyszerű webhely felépítésére és karbantartására.

Szerencsére számos igazán jó, megbízható és egyszerűen használható weboldalkészítő létezik, amelyek gyorsan és egyszerűen segíthetnek (igen’igaz!) felsugározzon egy saját weboldalt (lásd alább).

Valójában nem’t túlságosan nehéz szöveget, termékeket vagy szolgáltatásait, néhány promóciós videót (ha van) beilleszteni, egy kapcsolatfelvételi űrlapot, hogy az emberek e-mailt küldjenek neked, a címére és a térképére. Mindezt néhány órán belül megteheti, ha egyszerűen megtartja.

Don’nem próbálom megépíteni a világot’legszebb és legösszetettebb weboldala. Te nem’erre nincs szüksége. Ha te’Kávézóhoz, akkor csak szüksége van a címére, elérhetőségére, néhány gyönyörű és professzionális üzletképre, kávéra, jó időben lévő mosolygó ügyfelekre és térképre, hogy az emberek megtaláljanak. Azt’Nagyon egyszerű. Ennél ennél több fejfájást okoz, és elriasztja a webhely befejezését.

Melyik webhely-készítő segíthet?

A tapasztalataim kezébe, én’d azt javaslom, hogy ellenőrizze a következő weboldal-készítőket, és valóban azt hiszem, hogy bármelyikükkel rövid időn belül létrehozhat egy weboldalt, mivel azok célja a nem műszaki emberek számára, hogy weblapokat hozzanak létre.

Szintén nyertek’t ne számítson fel ezer dollárt, ahogy ők’nagyon megfizethető, különösen kisvállalkozások számára (ingyen és havonta kevesebb, mint 25 dollárig terjedően).

 • Weebly
 • Wix
 • Squarespace
 • Jimdo
 • paplanok

A legfontosabb az indulás. Légy kreatív, ha tényleg nem’nincs ideje egy egyszerű weboldal felépítéséhez. A fent felsorolt ​​weboldalkészítők már rendelkeznek az alapvető eszközökkel a weboldal készítéséhez. Próbáljon fel középiskolai hallgatókat felvenni a Craigslistba, hogy segítsen. Manapság a gyerekeknek zúgolódásuk van az ilyen dolgok miatt, és a legtöbbjük nem’nem sok pénzt kérni. Légy kreatív a tőkeáttétel során “olcsóbb” erőforrások.

Az összes, a fent felsorolt ​​weboldal-készítő, drag and drop-építő, azaz szó szerint képeket, szöveget, diavetítéseket, térképeket stb. Húz és dob le a webhelyre. A webhely kitöltéséhez nem kell tudnia semmilyen kódot – ezért olyan olcsó, ha webhelyet készít vállalkozása számára.

Ez az egyik legegyszerűbb módja üzleti növekedésének, online bővítésének és új közönség elérésének, és potenciálisan több pénzt kereshet. Nem is beszélve arról, hogy a Weebly kutatása szerint a legtöbb fogyasztó nem’Nem bízhat a webhely nélküli vállalkozásokban.

Azt’ez igaz, mert úgy találom, hogy egy vállalkozás kevésbé megbízható, vagy “árnyas” ha nem adnak’Nincs weboldala. Függetlenül attól, hogy ez tisztességes vagy sem, nem igaz’Tényleg számít. Manapság a webhely megteremtése hitelességet teremt, és ez a tendencia csak az elkövetkező években fog növekedni.

Itt’s Weebly’s Infographic:

hozzon létre egy ingyenes webhelyet

Ez az értékelés hasznosnak bizonyult?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map