Hogyan könnyedén elkészíthetünk egy Bed and Breakfast Hotel webhelyet a WixHotels segítségével

Hogyan készítsünk egy bed and breakfast hotel weboldalt?


Ha te’szálloda üzemeltetése, ágy & reggelivel vagy nyaralókölcsönzéssel, akkor megérti, milyen fontos egy olyan webhely, amely nemcsak bemutatja ingatlanjait a potenciális bérlők számára, hanem felajánlja számukra egy egyszerű módot egy egység lefoglalására / lefoglalására és a fizetések begyűjtésének egyszerű módjára..

Számos lehetőség közül választhat, ha panziószállodát szeretne létrehozni, és ezek többsége meglehetősen drága.

Bérelhet egy tervezőt és kódolót egy weboldal egyedi elkészítéséhez az Ön számára, de ez nagyon könnyen (és gyorsan) behozza Önt a több ezer dollárba. És ha szerkeszteni szeretne, akkor több pénzt fog keresni.

Vannak olyan szolgáltatások, amelyek odafigyelési díjat kínálnak, amely száz dollártól pár ezer dollárig terjed, majd ismétlődő havi díjat jelent a weboldal fenntartása érdekében.

Majdnem úgy érzi, hogy fizetnie kell karot és lábat, és / vagy túszul kell tartania a drága fejlesztőket vagy programokat, csak hogy B&B / szálloda weboldal, így növekedhet vállalkozása.

De a segítségével weboldal készítők, Például a Wix segítségével olcsón és gyorsan elkészítheti saját szállodai webhelyét, szöveget, képeket, diavetítéseket, kapcsolatfelvételi űrlapokat, térképeket és egyéb elemeket húzva a webhelyre. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan!

1

Hogyan hozhat létre olcsó és egyszerűen saját szálloda webhelyet

A válasz egy weboldal-készítő segítségével történik! Ezek felhasználóbarát eszközök, amelyek lehetővé teszik a weboldal létrehozását anélkül, hogy akár egyetlen kódsor ismernie kellene.

Az Ön webhelyét tárolják Önnek, és te nem’Nem kell másnak aggódnia, mint a vállalkozás működtetése. enged’csak azt mondják, ők’újra nem tech emberek barátságosak!

Nézze meg kedvenceink ezt a táblázatot:

Ezek a weboldalépítők nem’t több ezer dollárba kerül a létesítés – havi tervük általában kb. 5 dollártól kezdődik, és kb. 25 dollárig terjed. Miért? Nos, ez az’azért, mert te’Magad fogod építeni (az’nagyon könnyű, viszonylag gyors és szórakoztató is).

De nemcsak arra van szüksége, hogy pusztán weboldalt készítsen, kódok nélkül. Szüksége van vendéglátáshoz kapcsolódó eszközökre az üzleti élet fellendítése érdekében.

Mi a helyzet a szobafoglalási rendszerekkel? & Fizetési eszközök, amelyek segítenek kezelni?

Igen, ezek a húzás & A drop weboldal-építők lehetővé teszik a saját webhely könnyű létrehozását költséges fejlesztők bérbeadása nélkül.

De mi van’hiányzik?

A kihívás az, hogy nem minden weboldal-készítő kínál Önnek automatizált, stílusos és funkcionális módszert a szálloda / ágy kínálatához & reggeli egységek a potenciális ügyfelek számára!

Persze, hogy behúzza a szobájának képébe, majd illesszen be egy “kosárba” e-kereskedelem gombra. De mi a helyzet a foglalási rendszerekkel a foglalások és a szobaleltár kezelésére??

Mi lenne, ha a nap 24 órájában, a nap folyamán foglalna magának a nevét? Mi lenne egy vonzó ingatlan / szobaleírás elrendezéssel, így az Ön weboldala valóban professzionálisan felépített szálloda webhelyének tűnik? Mi lenne az automatikus e-mailekkel, hogy értesítse az ügyfeleket a foglalásaikról?

Szüksége van egy könnyen használható weboldal készítőre, amely magában foglalja az ágyat & reggelivel kapcsolatos szállodaszerszámok, és itt jön be Wix.

2

Készítsen és kezelje a szálloda webhelyét a Wix Hotels segítségével

A Wix nagyon gazdaságos és egyszerű módszert kínál weboldal létrehozására, amely bemutatja a szállodát és a szobákat a potenciális ügyfelek számára. Ez olyan alkalmazás formájában érkezik, amelyet hozzáad a saját webhelyére, és hívják ‘Wix szállodák.’

Hogyan hozzunk létre egy bed and breakfast weboldalt a wix szállodákkalA Wix Hotels webhelyére történő telepítéséhez 1 kattintás szükséges, így egyidejűleg bármikor felállíthatja és futtathatja!

A Wix nagyszerű, mivel belső foglalási rendszert kínál Önnek a foglalások kezeléséhez és a kifizetések beszedéséhez, miközben táplálja a webhelyet.

Mielőtt mélyebben átgondolnánk azokat a funkciókat, amelyek elősegíthetik az életét, sokkal könnyebbé teheti az ágy üzemeltetését & reggeli / szálloda üzlet, itt’egy rövid videó, amely megmutatja, mit tehet a Wix az Ön számára:

Ami igazán remeg, hogy a Wix több mint 500 prémium sablonnal rendelkezik, amelyek közül választhat, és ezek között nagyon nagyszerű szálloda / ágy található & reggelire koncentrált sablonok.

Az egyik első lépés Önnek’Az ágy létrehozásakor figyelembe kell vennie & A reggeli webhely egy sablont válogat. Aztán te’Testreszabnia kell az elemeket húzással és ejtéssel, és feltöltenie a saját tartalmával. Ezután te’majdnem ott vagyok!

Itt’Példa egy szállodai weboldalra, amelyet a Wix segítségével készítettek’építője:

Példa a Wix által létrehozott szállodai weboldalraKészítsen elegáns és professzionális szállodai weboldalakat, mind húzással, mind ledobással – nincs szükség kódolásra!

én’Részletesebben megvizsgálom, milyen egyszerű egy perc alatt használni.

Az a legfontosabb kérdés az agyadban, hogy mennyi? Jobb? A költség fontos tényező, amelyet figyelembe kell venni az üzleti életben, tehát engedje’bejutni ebbe.

3

Mennyibe kerül egy szállodai weboldal felállítása a Wix segítségével?

A Wix teljesen ingyenes kipróbálásra (tesztvezetéshez, hogy megtudja, tetszik-e a felhasználói felület).

Ez nagyon fontos (csak azért, hogy kényelmesebbé váljon azzal, amit veled’újra bejutni). Azt’Az is jó tudni, hogy nem adnak’t ne szabjon meg időkorlátot a próbaverzióhoz – így ingyenesen létrehozhat egy teljesen működőképes weboldalt, anélkül, hogy rohanna.

További webes építési eszközök eléréséhez és a saját domain nevének használatához frissítheti prémium terveit.

Vessen egy pillantást az átfogóbb tervre való áttérés előnyeire:

Az Ön építője ingyenes fizetett tervet tartalmaz logo-wix-100x100 Válassza ki a Terv Olvassa el az Áttekintést Ingyenes hirdetések Személyes domain Korlátlan sávszélesség Válassza ki a Terv Olvassa el az Áttekintést

Van néhány terv, kezdve havonta 5 dollártól havonta 25 dollárig, attól függően, mire van szüksége.

Ne feledje, hogy mindig frissíthet, ha többre van szüksége, alacsonyabb szintre, ha kevesebbre van szüksége, vagy akár le is törölheti. Szóval te’semmilyen módon nem kötik meg hosszú távú szerződéssel.

Nézze meg az egyes tervekkel kapcsolatos részletesebb változatát:

Wix szállodák árazási terveiÉpíthetsz egy ágyat & reggeli szálloda Wix-kel, pár csésze kávé ára havonta!

A Wix Hotels alkalmazást ingyenesen felveheti weboldalára. Ha frissíteni szeretne az alkalmazás prémium verziójára, és hozzáférhet a fejlettebb szolgáltatásokhoz a szálloda fejlesztése érdekében’A webhelyen az ár havonta 9,99 USD.

Azt’Fontos, hogy hozzáadja az alkalmazást a webhelyéhez, hogy átalakítsa azt egy normál webhelyről olyanra, amely lehetővé teszi a szálloda / ágy tápellátását & reggeli vállalkozás.

Még ha fel is számolná a Wix használatának havi díját (havonta 5 dollártól 25 dollárig), akkor ez megteszi’Ez nem túl drága eszköz az online foglalási rendszer működtetéséhez.

Most, hogy tudjuk, hogy a Wix sokkal olcsóbb alternatíva más megoldások számára, mint például a tervező felvétele, engedje’megismerkedhet azzal, amit megkap a Wix Hotels segítségével (hogy megtudja, valóban működhet-e neked).

4

3 lépés a szálloda webhelyének létrehozásához a Wix Hotels segítségével

Mi’láthattunk egy képet a fenti weboldalon, hogy miként nézhet ki potenciálisan, de hogyan csinálod valójában ezt?

Egy dolog, amit tudnunk kell, hogy a Wix nagyon rugalmas, amikor a webhely tartalmát húzza és dobja el. Tehát határozottan stílusúvá alakíthatja / megtervezheti webhelyét a kívánt módon, megváltoztatva a színeket, betűstílusokat, képeket, hogy tükrözze a márkáját – mindezt néhány egérkattintással, anélkül, hogy bármikor megérintette a kódot..

Az ágy és reggeli / szálloda weboldal létrehozása a Wix-rel viszonylag egyszerű – három fő lépés található:

bed and breakfast szálloda weboldala 3 lépésOlyan egyszerű, hogy a szálloda webhelyét egyáltalán nem állíthatja be!

1. lépés: Szobák hozzáadása

Amikor szobákat ad hozzá a Wix webhelyéhez, akkor megnevezheti szobáit (azaz Deluxe, Twin), megadhatja a vendégek számát, a szoba méretét, az ágyak számát és a szoba leírását.

Azt is felvázolhatja, hogy milyen kényelmi szolgáltatások vannak minden szobában. Mint tudod, ez nagyon fontos a szállodák kiválasztásakor – legalábbis ez’s az egyik első dolog, amit a szobafoglalással keresem!

Ezután ez’Ideje feltölteni a fényképeit a szobáiról, de legfeljebb 10-et tölthet fel. Feltétlenül feltöltsön nagyon jó minőségű képeket!

hozzon létre egy szállodai webhely szobát a wix segítségévelA Wix funkcióinak felhasználásával tegye szállodai szobáit igazán vonzónak az ügyfelek számára.

Végül beillesztheti a szobaárakat. A Wix Hotels lehetővé teszi, hogy különböző rack-tarifákat állítson be hétköznapokra és hétvégékre. A szobákhoz heti és havi tarifákat is beállíthat, ha több hosszú távú vendég van.

Hogyan lehet létrehozni a szálloda weboldalát - szobaárakA Wix sok különféle árképzési lehetőséget kínál, hogy maximális rugalmasságot biztosítson a vendégek töltésekor.

Még akkor is képes ellenőrizni a szezonális árakat!

hogyan lehet létrehozni a panziók weboldalának szezonális áraitMég nagyobb rugalmasság!

2. lépés: A beállítások szerkesztése

Gondoskodnia kell arról, hogy vendégei megtalálják Önt, ezért ebben a lépésben meg kell adnia ingatlanának címét és elérhetőségét.

A megadott kapcsolattartási adatok automatikusan megjelennek a vendégeknél’ foglalási visszaigazolási e-mailek – egy nagyon hasznos szolgáltatás a Wix-től itt.

hozzon létre egy bed and breakfast hotel webhely szerkesztési beállításaitFeltétlenül frissítse az ingatlan beállításait, hogy a vendégek könnyen eljuthassanak a szállodájához.

3. lépés: A kifizetések beállítása

A Wix 4 fizetési módot kínál Önnek:

  1. PayPal
  2. Csík
  3. Mercado Pago
  4. Offline fizetések

Amikor egy vendég online foglalást végez az Ön webhelyén, akkor dönthet úgy, hogy előzetesen begyűjti a fizetést a PayPal, a Stripe (szintén nagyon népszerű fizetési processzor) vagy a Mercado Pago (számos latin-amerikai országból történő fizetések elfogadása) segítségével..

Ezek szorosan integrálva vannak a Wix Hotels szállodákba, így nem kell’nem kell aggódnia a dolgok technikai oldala miatt.

Lehetőség van offline fizetések beszerzésére is. Ilyen módon a vendégei nem’t addig rendezzék a számlát, amíg meg nem érkeznek. Azt’Nagyon rajtad múlik, hogy melyik lehetőséget szeretné.

Adókat is felvehet a foglalásokra.

szálloda weboldal készítése - fizetési lehetőségekA Wix lehetővé teszi a fizetéseket a világ minden tájáról, akár online, akár személyesen. 5

Milyen funkciókat szerezhet a Wix szállodákkal?

Foglalási naptár

Így fog kinézni a háttérfoglalás. A foglalási rendszer automatikusan frissül, ha valaki foglalást tesz, vagy manuálisan beszúrhatja a foglalásokat.

hozzon létre szállodai weboldalt wix szállodákkalA Wix Hotels megkönnyíti a foglalások kezelését, mivel mind egy helyen vannak.

Szoba kereső sáv

Egy fontos és hasznos eszköz, amelyet a Wix kínál, egy keresősáv’a potenciális vendégei számára készült, hogy gyorsan megtalálja a rendelkezésre álló szobákat utazási dátumukra.

Ez két fő előnyt kínál – nagyszerű felhasználói élményt nyújt, ahol a vendégek gyorsan megtalálhatják a rendelkezésre álló szobákat, és Ön nem’Nem kell válaszolnia az emberek e-maileire vagy telefonhívásaire, amelyek megkérdezik tőle, van-e bármi elérhető!

Az összes adat automatikusan frissül, ami felszabadíthatja az idejét és automatikusan pontos információkat szolgáltathat a látogatók számára.

hogyan lehet felépíteni egy bed and breakfast szálloda webhelyének keresősávjátA Wix hozzáférést biztosít a keresősáv funkcióihoz anélkül, hogy meg kellene érintenie a kód egy sorát.

Számos tervezési lehetőség közül választhat, így testreszabhatja a szálloda webhelyét úgy, hogy pontosan úgy néz ki, ahogyan szeretné.

Például mozgathatja a keresősávot vízszintesről oldalra és elhelyezheti az oldal mindkét oldalán.

hogyan lehet felépíteni egy bed and breakfast szálloda webhelyének keresősávját 2A rugalmasság a Wix egyik legnagyobb előnye – a webhelyének megtervezéséhez szinte bármit megtehetsz.

A Wix emellett lehetőséget kínál a keresősáv formázására (dátumformátum, betűszín, betűstílus, betűméret, háttér stb.).

Hírlevél

Az egyik Wix’A hasznos eszközök, a Wix ShoutOut lehetővé teszik, hogy frissítéseket küldjön a vendégeinek.

Amint a vendégek szobákat foglalnak, te’Az e-mail címük a Wix rendszerben található. Itt használhatja a Wix ShoutOut (Wix’hírlevél szolgáltatás, amelyet ingyenesen is igénybe vehet), hogy e-mailt küldhessen nekik a szálloda / ágy minden új frissítéséről & reggeli, különleges akciók, vagy csak a kapcsolattartás érdekében.

Mindannyian tudjuk, hogy vállalkozása növekedésének legegyszerűbb módja az ismételt ügyfelek beszerzése!

Sőt, a hírlevél címzettjei szintén továbbíthatják hírlevelét barátainak és családtagjaiknak! Hogy’Ez egy teljesen ingyenes módja annak, hogy megbízható marketingre tegyen szert anélkül, hogy egy szép fillért sem fizetne.

A Wix ShoutOut lehetővé teszi e-mail hírlevelének stílusát, így megőrizheti márka identitását hírlevelekben.

Mobilbarát

A Wix és a Wix Hotels eszközök mobilbarát. Ez azt jelenti, hogy a látogatók bármilyen eszközzel szobákat foglalhatnak’csatlakozik az internethez.

Használhatják számítógépük asztalát, táblagépüket vagy mobiltelefonjukat.

bed and breakfast hotel weboldal mobilÜgyfelei bármikor, bárhol elfoglalhatják utazásaikat.

Azt is foglalhatják a nap 24 órájában, a nap 24 órájában. Ellenőrizhetik a rendelkezésre állásukat, felülvizsgálhatják a szoba részleteit, lefoglalhatnak és fizethetnek a szobákért, még akkor is, ha te’nem működik (vagy amikor te’újra alszik!)

A platform mindent biztosít az Ön számára az interneten.

Integráció a TripAdvisor-lal

A Wix Hotels lehetővé teszi a TripAdvisor használatát’látogatói szobákat foglalnak a szállodádba, közvetlenül a TripAdvisoron’honlapján. Ez lehetővé teszi üzleti növekedését azáltal, hogy több foglalást szerez közvetlenül a világról’legnagyobb utazási weboldala.

A Wix Hotels szolgáltatással a TripAdvisor-ot is felkeresheti’áralapú keresési eredményekkel, hogy további segítséget nyújtson vállalkozása hirdetésének. Ez a szolgáltatás elérhető a Wix Hotels szállodákban anélkül, hogy bonyolult beállítási eljárásokkal kellene szórakoznia. Wix a legtöbb nehéz munkát elvégezte érted!

szálloda-weboldal kiépítése utazási tanácsadó integrációA TripAdvisor-integráció nagyszerű módja üzleti növekedésének, és a Wix segít elérni! 6

Hogyan készítsünk egy vendégház reggelit: Összegzés

A Wix és a Wix Hotels kiegészítő lehetővé teszi a legnagyobb ellenőrzést az üzleti webhely felett (technikai ismeretek nélkül), és hosszú távon a leggazdaságosabb a vállalkozás számára..

Te nem’Nem kell bérelnie valakit az Ön számára a webhely létrehozásához’Nem kell fizetnie nekik az apró változtatások elvégzéséért, amelyeket gyorsan elvégezhet magának. A dolgok elkészítése ennél sokkal gyorsabb.

A Wix lehetővé teszi, hogy teljes weboldalt készítsen vállalkozásáról, és a Wix Hotels eszköz lehetővé teszi, hogy online foglalásokat foglaljon, és automatikusan, a nap 24 órájában, a befizetésekkel járjon. A vendégek a rendelkezésre álló szobákat dátum szerint kereshetik, és a készlet folyamatosan frissül.

Elmúltak azok a napok, amikor támaszkodnia kell a drága szolgáltatókra, amelyek nagyon lassan reagálnak, amikor frissíteni kell szobáinak vagy vállalkozásainak adatait..

A Wix segítségével egyszerűen beléphet a webhelyére, és ezeket a változtatásokat egyszerűen elvégezheti.

Ez az útmutató hasznosnak bizonyult?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me