1 és 1 IONOS áttekintés 2020 | Ez a legjobb üzleti webhely-készítő?


A legjobb

A legjobb a fehérgalléros vállalkozások számára


1 és 1 IONOS

Összesített értékelés

4 csillag az 5-ből

Ha egy kis webhelyet próbált létrehozni kisvállalkozása számára, akkor kéznél van a segítség. 1&1 Az IONOS MyWebsite az összes eszközt megadja’Létre kell hoznia egy ragyogó webhelyet, és a jövőre nézve félig látja ezt.

Melyek az előnyei és hátrányai?&1 IONOS?

Előnyök

 • Méretezhető eszközök a vállalkozások növekedéséhez
 • A sablonok az iparágak széles skáláját fedik le
 • Sok olyan szolgáltatás, amelyet könnyű beágyazni

Hátrányok

 • Sablonok nem’t ugyanúgy tervezték, mint a többi weboldal-készítőktől
 • Nem áll rendelkezésre ingyenes terv
 • Dátumos felület

Az 1 áttekintése&1 IONOS

1&1 Az IONOS MyWebsite egy professzionális weboldal készítő. Tervezése, funkciói és felülete mind arra irányulnak, hogy segítsék a kisvállalkozásokat az interneten.

De mielőtt belejutunk ebbe, engedjük’s lépj vissza egy lépéssel.

A weboldal készítő egy online program, amely segít a saját webhely felépítésében. Te nem’Nem kell tudnia, hogyan kell kódolni’Nem kell több ezer dollárt kirakniuk, és az is’Csak néhány órát vesz igénybe a létrehozáshoz!

Itt, a Webhely-készítő szakértőben nagyszámú webhely-készítőt tesztelünk. Mi nem’nem akarunk csak elmondani neked a piac legjobbjait – szeretnénk párosítani egy olyan weboldal-készítõvel, amely megfelel az Ön személyes igényeinek.

Most, hogy’tisztáztuk, mi’végigvezeti Önt, milyen jó 1&1 IONOS valóban az.

Mennyire könnyű használni?

Csak a kisvállalkozások számára??

Olvassa tovább, hogy megtudja…

További információ

Ez a felülvizsgálat az 1-re vonatkozik&1 IONOS’ weboldal készítő, MyWebsite. A cég tárhelyet is nyújt – elolvashatja az 1-et&1 IONOS-tárhely-áttekintés itt.

Mennyire könnyű 1&1 IONOS használható?

A weboldal-készítő célja, hogy a weboldal tervezését a lehető leggyorsabbá és egyszerűbbé tegye. Mint a legtöbb, 1&1 Az IONOS sablonokat ad a munkához.

Ezek a sablonok alapul szolgálnak. Ők’Újra kategóriákba osztva, és mintaszöveggel és képekkel érkezik, így gyorsan megnézheti, hogy miként fog kinézni webhelye.

1 és 1 sablonok1&1 Az IONOS-nak rengeteg sablonja van, amelyek közül választhat, és ezzel nagyszerűen elindulhat.

Ha egyszer’Ha eldöntötte a sablonját, elkezdi feltölteni a saját tartalmával. Úgy tűnik, elég egyszerű, igaz?

Jobb. De szeretnénk tudni, milyen könnyű megtalálni. Ennek érdekében mindennapi embereinket kipróbálták&1 IONOS és visszajelzés gondolataikról. Íme néhány véleményük:

A sablonok használata biztosítja a kényelem bizonyos formáit, tudatában annak, hogy sok munka már megtörtént az Ön számára.

Egyes dolgok könnyen érthetők és meglehetősen intuitívak voltak, mint például a dolgok megváltoztatása egy oldalon. Ön egyszerűen rákattint, és felbukkannak.

Az egyetlen fő probléma, amellyel az emberek szembesültek, a testreszabás 1 volt&1 IONOS’ sablonokat. A tartalmat sablonba teheti, de a dolgok mozgatása az oldal körül frusztráló lehet.

Ennek oka az, hogy a szerkesztő felület szakaszokban működik. Mozgathatja a dolgokat az egyes megadott szakaszokban, de nem az Ön által tetszőleges oldalra. Ez azt jelenti, hogy a webhely soha nem fog rendetlennek tűnni.

Ha te’Ha olyan weboldal-készítőt keres, amely teljes kreatív irányítást kínál, érdemes megnézni a Wix-áttekintést.

A legjobb weboldalkészítők – Nézze meg a weboldalépítési táj termésszínét.

Vevői elégedettség

Tehát mit gondolnak a felhasználók 1?&1 IONOS MyWebsite?

Nos, amikor megkérdeztük, Az emberek 60% -a mondta, hogy javasolnák 1&1 IONOS egy barátjának.

Ez nem csak azt mutatja, hogy a legtöbb ember pozitív tapasztalattal rendelkezik az 1-sel&1 IONOS, de azt is sugallja, hogy a platformon sokkal több haszn van, nem csak az üzleti életben.

1&1 IONOS az Ön számára?

1&1 IONOS a blogoláshoz

A blogolás az egyik az egyik&1 IONOS’ a legnagyobb erősségek.

1&1 Az IONOS kifejezetten blogolásra tervezett funkciókat kínál, például a cikkkategóriák megjelenítését, a hozzászólások kommentálását, a közösségi könyvjelzőket, a keresési funkciót és az RSS-csatornát..

Ez nagyszerű webhely-készítővé teszi, ha Blogging webhelyre van szüksége, vagy ha vállalkozásának van egy blogja, amelyet reklámozni szeretne. Ha te’szeretne többet megtudni a saját blog elindításáról, olvassa el útmutatónkat.

1&1 IONOS for Business

Itt van 1&1 Az IONOS a sajátjába kerül. A MyWebsite weboldal készítőt úgy állítják elő, hogy segítse a kisvállalkozásokat az interneten.

1&1 Az IONOS első évre ingyenes domainmel, személyes e-mail fiókkal, beépített e-mail marketinggel, közösségi média integrációval és SEO eszközökkel (keresőmotor-optimalizálás) érkezik..

Lehet lefordítani a webhelyet több nyelvre. Ez nagyszerű, ha te’arra törekszik, hogy különböző országokban reklámozza szolgáltatásait, de erről később még többet megtudhat.

5 legjobb kisvállalkozói webhely-készítő – Nézze meg a kisvállalkozások webhelyeinek többi felső platformját.

1&1 IONOS az e-kereskedelem számára

A múltban 1-et láttunk&1 IONOS’ az e-kereskedelem funkciója, mint hasznos kiegészítő, de mégis’Azóta hosszú utat tettek. Jelenleg három terv van a kínálatban, amelyek közül a legfejlettebb (Online Store Expert) lehetővé teszi az áruház integrálását a Facebook, az Instagram, az Ebay és az Amazon felhasználásával, és akár 1 000 000 termék / szolgáltatás eladását is lehetővé teszi. Egyáltalán nem rossz!

Míg ez’Még hosszú utat kell megtenni ahhoz, hogy megfeleljen a dedikált e-kereskedelmi platformok erejének, mint például a Shopify’Ez határozottan sokkal skálázhatóbb, mint más e-kereskedelmi tervvel rendelkező weboldal-készítők.

 • Az e-kereskedelem webhely-készítőjének összehasonlító diagramja – Az online áruházépítő-piac teljes bontását lásd a részletes táblázatban.
 • 5 legjobb e-kereskedelmi webhely-készítő – Kattintson ide a legjobb online áruház-építők listájához.

1&1 IONOS portfólióhoz

A portfólió oldalak természetesen nem léteznek’t szilárdsága 1&1 IONOS. A sablonok sokkal inkább vállalati érzetet mutatnak számukra, és mivel nincs kreatív irányításuk, nem kell’Tényleg a művészeti ipar számára működik.

Készíthet fotógalériákat, hozzáadhat ajánlásokat és beágyazhat élő hírcsatornákat a közösségi médiából. Ez nagyszerű néhány munka bemutatására, de az’Nem elég, ha ez’s a webhely fókuszpontja.

A Squarespace egyértelmű nyertes a kreatív portfólió-oldalak építésekor. Sablonjai modern és stílusos, és ez’Nem csak azt mondjuk, hogy – ez’Rengeteg profi fotós és művész is használja őket.

1&1 IONOS a méretezhetőség érdekében

Beépített marketing eszközeinek, SEO funkcióinak és többnyelvű fordításának köszönhetően mi’d mondjuk 1&1 Az IONOS nagyon skálázható.

Webhelye növekedhet vállalkozása mellett, sőt, ha szeretné, akkor még online értékesítést indíthat. Megint 1&1 Az IONOS kisvállalkozások és blogoldalak számára készült: ha igen’s az Ön webhelyének típusa’utána, te’Nem lesz probléma a vállalkozásod / blogod fejlesztésével.

Eszközök és szolgáltatások

A funkciók (vagy a felhívásukhoz tartozó kütyü) hozzáadásakor 1&1 Az IONOS a lehető legegyszerűbbé teszi a folyamatot.

Az oldalsó panelen (jobb oldalon) bármit húzhat és dobhat egyenesen a webhelyére – igen, az’olyan könnyű!

Gondolj rá olyan kicsit, mint a PowerPoint. Egyszerűen válassza ki a kívánt modult, majd húzza oda’szeretném elhelyezni az oldalon.

Szöveg, videók, közösségi gombok, térképek, kapcsolatfelvételi űrlapok – nevezd el, 1&1 Az IONOS segítségével beágyazhatja.

Ezeket a kütyüket kategorizáltuk, hogy egyszerűen megtalálhatók legyenek. A fenti sávon is kereshet valamit.

Ami az eszközöket illeti’Van néhány igazán nagyszerű, amelyek segítenek növekedni és kiemelkedni. Az alábbiakban bemutatjuk a három legfontosabbat:

Többnyelvű fordítás

Te nem’támaszkodnia kell a néha hibás Google Translate-re. Az 1-gyel&1 IONOS, lefordíthatja webhelyét’tartalma 62 különböző nyelvre. Nem csak ezt, ha te’szeretne egyszerre több nyelvet, bármikor akár 25 is lehet. Nagyon bien!

1 és 1 kütyü

Ez egy fantasztikus eszköz mindenki számára, aki nemzetközileg dolgozik. Te nem’nem szabad korlátozódnia az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság piacára – hirdetje meg szolgáltatásait spanyol, francia vagy akár mandarin nyelven!

Céllátogatók

Egy ügyes eszköz 1&1 Az IONOS ajánlatok lehetővé teszik webhelyének megváltoztatását’tartalma, ki alapján’megtekintheti, vagy milyen évszakban van.

enged’s mondod’fogorvosi rendelő, és szeretné tudni, hogy az új ügyfelek ingyenes konzultációt kapnak. Beállíthatja webhelyét úgy, hogy az új látogatók látják az ingyenes konzultációs ajánlatot, de mások nyertek’t – elképesztő!

Ez szezonális üzletekre is érvényes. A naptári hónap tükrözéséhez módosíthatja, amit az emberek látnak az Ön webhelyén.

Segítség és támogatás

1&1 Az IONOS 24 órás e-mailt és telefonos támogatást kínál. Ráadásul élő beszélgetés érhető el 8-tól este 20-ig, valamint egy külön tudásbázis.

A torta jegesedése azonban az új személyes tanácsadó. Ez egy olyan alkalmazott, akihez közvetlenül kapcsolatba léphet ajánlások, magyarázatok és tanácsok céljából.

1 és 1 segítségEzek a személyes tanácsadók szakemberek, és képesek lesznek segíteni minden esetleges problémájához.

1&1 IONOS jó ár-érték arány?

1&1 Az IONOS-nak van kétféle árképzési terv – e-kereskedelem és nem e-kereskedelem.

Az egyetlen nem e-kereskedelmi terv a ‘Online terv’. Azt’s az alapvető webhely-készítője, az összes 1-es verzióval együtt&1 IONOS’ alapvető funkciók. Mivel nem e-kereskedelmi terv, megteheti’t nem online eladni vele.

Ha te’szeretne eladni a webhelyén, három e-kereskedelmi terv közül választhat:

 • Online áruház – $ 15 / hó
 • Online áruház speciális – $ 25 / hó
 • Online áruház szakértő – 45 $ / hó

1 és 1 IONOS e-kereskedelmi tervek1&1 Az IONOS három e-kereskedelmi tervet kínál 15 – 45 dollár / havonta.

Az e-kereskedelmi tervek közötti fő különbség az Ön által gyártott termékek száma’készleten áll; az online áruház tervvel akár 5000 is eladható. Az Online Store speciális tervvel megtervezheti’s 10 000, és az Online Store szakértői tervvel akár 1 000 000 terméket tud eladni.

A másik legfontosabb különbség a többi csatorna száma’képes integrálni a. Az online áruház tervvel Ön’a Facebook áruházra korlátozódik. Az Online Store Speciális terv hozzáadja az Instagram-ot a keverékhez, és az Online Store szakértőjével megtervezi Önt’Megkaptam az Amazon és az Ebay lehetőségeit is. Még ha csak más csatornákon is szeretne zavarodni, havonta 45 dollárért az Online Store szakértői terv biztosan az út.

Minden tervhez (e-kereskedelemhez vagy nem e-kereskedelemhez) tartozik ingyenes domain és e-mail fiókok, közösségi média és üzleti kütyü, valamint egy többnyelvű fordító eszköz. Gondolhatunk sokkal rosszabb módon öt dollár kiadására!

Ott’Nincs ingyenes próbaverzió vagy terv az 1-sel&1 IONOS, de egész évben 60 dollárral számoljuk’érdemes egy pillantást vetni és megnézni, mit gondol.

1&1 IONOS áttekintés: Összegzés

1&1 Az IONOS egy megbízható weboldal-készítő, amely még nem működik’nem úgy tesz, mintha bármi is lenne’nem.

Ha kíváncsi, korszerű weboldalt szeretne, rengeteg más platformon választhat. De ha komoly weboldalt szeretne hirdetni vállalkozása számára, 1&1 Az IONOS MyWebsite a weboldal készítője az Ön számára. Gyorsan és egyszerűen összeállíthat egy webhelyet vagyonköltségek nélkül – vagy akár sokat költenek rá.

Az olyan nagyszerű eszközökkel, mint az e-mail marketing, a többnyelvű fordítás, valamint a nap 24 órájában nyitott segítség és támogatás, Ön’Minden, amire szükség van a weboldal gyors és gyors működéséhez, majd hatékonyan méretezhető, amikor eljön az idő.

Mi’d javaslom, hogy a kisvállalkozások és a bloggerek jelentkezzenek be&1 IONOS és nézd meg, mit gondolnak. Azt’Olyan olcsó, mint havonta öt dollár, és segíthet álmai valósággá válásában.

1&1 IONOS áttekintés: GYIK

Mi lenne 1-vel?&1 IONOS tárhely?

1&1 IONOS’ A hosting szolgáltatások külön vannak a weboldal készítőjétől. Web hostingot, felhő-tárhelyet és dedikált tárhelyet kínál. Ha te’újra szeretne tudni a tárhelyről, olvassa el a következő cikket: ‘mit tárol’ itt.

Hogyan lehet 1&1 Az IONOS segít nekem rangsorolni a Google-ban?

Rengeteg módon javíthatja webhelyét’rangsorolása, de 1&1 Az IONOS rendelkezik néhány igazán hasznos SEO funkcióval, hogy a lehető legtöbb esélyt biztosítsa Önnek. Minden olyan lehetőség, mint a saját metacímek és leírások írása, a kulcsszó támogatása és a Google Analytics integrálása.

Vannak 1&1 IONOS’ sablonok mobil barátságos?

Igen! Mind 1&1 Az IONOS sablonok mobilra reagálnak, vagyis automatikusan alkalmazkodnak a megfelelő telefon- és táblagép-képernyő mérethez. De egy vigyázatos dolog az, hogy tudsz’Ne módosítsa a sablonokat, miután a webhely életbe lépett. Ne felejtsen el valamit, amikor eredetileg kiválasztja: keressen egy sablont, amely veled együtt nőhet.

Megtaláltuk 1-et&1 hasznos az IONOS-értékelés?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me