Webes áttekintés 2020

Weboldal-készítő webes tervezők számára

A Webflow egy érzékeny weboldal-készítő’sok figyelmet vonzott. De mennyire jó ez? Kinek készült? És mennyibe kerül? Mi’Megválaszolom ezeket a kérdéseket és még sok más – de először engedjétek’Az alapokkal kezdje.


A weboldal-készítő egy olyan online platform, amely lehetővé teszi bárki számára, hogy saját weboldalt hozzon létre anélkül, hogy kódot kellene használnia.

Néhány évvel ezelőtt a hagyományos platformokat, mint például a WordPress és a Drupal, a webfejlesztők általában használták webhelyek létrehozására az ügyfelek számára. Manapság azonban a weboldal készítői, például a Wix, a Weebly és a Squarespace, bárkinek és mindenkinek nyitották meg a webes létrehozást..

Adott webáramlás’Világos megbízólevelünk, azt gondoltuk’d Vessen egy pillantást rá és nézze meg, mi volt az összes zavar.

A Webflow valahol a hagyományos és a modern között helyezkedik el. Azt’Ez egy weboldal készítő, de magában foglalja a testreszabási és erősségi szintet, amelyet általában a WordPress kedvelői számára fenntartanak.

Ezért a webfolyamatot általában a webes tervezők használják. Azt’Ideális azok számára, akik nem’nem akar zavarni az összes csúnya szemétkódot, de szükség van egy platformon’Teljesen testreszabható.

További információ

A legjobb weboldalkészítők – Nézze meg, mely platformok tették a top 10-et.

Weboldalkészítő összehasonlító diagram – Hasonlítsa össze a legjobb platformokat egymás mellett.

1

A webes folyamat előnyei és hátrányai

Webes folyamat előnyei

 • Magas szintű tervezés, a kód ismerete nélkül
 • Kiváló sablonválaszték, alkalmas e-kereskedelemhez és dinamikus tartalomhoz

Web flow Cons

 • Viszonylag nehéz használni egy weboldal-készítő számára, különösen a Wix vagy a GoDaddy esetén
 • Drága tervek, árak havonta 12 USD / hónap és 212 USD / hónap között mozognak
 • Nincs élő csevegés vagy telefonos támogatás

2

Egyszerű használat

Amint feliratkozik a Webflow-ra, a platform valóban jó munkát végez az ön bejutásakor. Ha te’Ha magabiztosnak érzi magát, egyenesen belemerülhet a tervezési folyamatba, de mi’d ajánlom a Webflow-t’bemutató az első felhasználók számára.

webfolyamat fedélzeténKezdje a semmiből, használjon sablont, vagy tanulja meg, hogyan kell szerkeszteni a Webflow segítségével

Webfolyamat-szerkesztő

Ön után’Ön elkészítette az oktatóanyagot, és kiválasztott egy sablont’belép a szerkesztőbe. Don’Ne aggódjon, ha úgy gondolja, hogy számítógépe véletlenül megnyitotta a Photoshop szoftvert – Webflow’A szerkesztő csak úgy néz ki, hogy ijesztően hasonló.

webfolyamat-szerkesztőWebFlow’Az s szerkesztő rengeteg tervezési lehetőséget kínál, és a Photoshophoz hasonlóan van elrendezve

Csakúgy, mint a Photoshop, sokféle választási lehetőség közül választhat. Míg a web tervezők úgy fognak érezni magukat, mint egy édességet kínáló üzlet, a szokásos népeket megfélemlíthetik.

Ott’sokat kell venni, és még a fedélzeti bemutató oktatóval sem’Azonnal nyilvánvaló, hogyan lehet sok mindent megtenni. Ahogy a Webflow maga is magyarázza’A legjobb, ha webhelyét dobozok sorozatának tekinti.

‘A doboz modell’, amint azt a Webflow hívja, a webhely minden elemére mező létrehozása és egymás fedése. A kép-, szöveg- és gombdobozok mind összeadják a weblap elrendezését.

A Webflow lehetővé teszi, hogy mezőket hozzon létre a webhely minden eleméhez

A webhelyre való ilyen gondolkodás megkönnyíti a kívánt képi megjelenítését, de a szerkesztés továbbra is trükkös lehet. Ha te’új weboldal készítés, mi’d Javasoljuk, hogy helyezze el néhány órát, hogy megbirkózzon a Webflow-val, mielőtt megkezdi a webhely létrehozását.

3

Sablon tervezés

A Webflow összesen több mint 100 sablont tartalmaz, közülük 40 ingyenes közül választhat.

Szűrheti a sablonokat ipar, ingyenes / prémium vagy e-kereskedelem szerint. Ez nagyon egyszerűvé teszi az igényeinek megfelelő sablon megtalálását. Még a tervek előnézetét is megnézheti, mielőtt döntést hozna, és megnézheti, melyik támogatja a dinamikus tartalmat.

webes sablonokA Webflow több száz ingyenes és prémium sablonnal rendelkezik, amelyek személyes, üzleti és e-kereskedelmi webhelyek számára készültek

Az összes webes folyamat’A sablonok érzékenyek, vagyis automatikusan alkalmazkodnak a képernyő méretéhez, a webhelyétől függően’látogatói böngésznek a.

Minden sablonhoz tartozik egy rövid leírás, amely megmondja, hogy milyen típusú webhelyről van szó’A legmegfelelőbbek és mi a tervezési lehetőségek. A legtöbb weboldal-készítő reagáló sablonokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a tervek előzetes megtekintését, de a Webflow’A kibővített sablonleírások jó érzés.

A prémium sablonok ára 19 USD és 149 USD között lehet. A legtöbb általában 49 vagy 79 dollárba kerül, ami meredeknek tűnhet, de egyszeri költségként inkább befektetésnek kell tekintenie..

WebFlow’A sablonok általában jól össze vannak állítva, és a formatervezés minősége szempontjából megtarthatják a piacvezető Squarespace-t. Ők’tiszta, érzékeny és teljes mértékben testreszabható.

Hogyan tervezzünk egy weboldalt – Könnyen követhető nyolc lépésről szóló útmutatónk.

Hogyan válasszuk ki a webhelysablont – Három egyszerű kritériumkészlet.

4

Jellemzők

A szolgáltatások általában ott vannak, ahol a Webflow esik le a piacon lévő más weboldal-építőkhöz képest. Míg a Wix, a Weebly és a Squarespace kedveli a szolgáltatások széles skáláját, a Webflow’A lehetőségek nagyon bosszantóak.

Kiváló példa a közösségi média integrációja. Miközben könnyedén linkelhet a Facebook és a Twitter oldalakra, az élő hírcsatorna beágyazása vagy az Instagram linkre állítása viszonylag nehéznek bizonyul..

Azt’érdemes megnézni a Webflow-t’A súgóközpont – úgynevezett Webflow University, hogy megnézze, mi és mi’t lehetséges. Ez időt takarít meg, amikor megpróbál olyan funkciót találni, amely Ön szerint valóban egyszerűnek található.

A Webflowon elvégezhető sok fejlettebb dolog nem fejleszthető be’t beépített. Ehelyett integrációkként érkeznek, amelyeket felvehet a webhelyére

webes folyamatok integrációiWebFlow’Az integrációk olyan harmadik féltől származó alkalmazások, amelyeket a webhelyével összhangban használhat

A legtöbb weboldal-készítőnek megvan a saját üzlete. A webfolyamatok integrációi hasonlóak, de a kiegészítéseket harmadik felek készítik, nem pedig közvetlenül a Webflow.

enged’s megvizsgálja a Webflow néhány alapvető beépített funkcióját, függetlenül attól, hogy Ön is’rendszeres webhely vagy online áruház felépítése.

WebFlow’s Alapvető szolgáltatások

Parallax görgetés, animációk és interakciók

A tervezés valami olyan, amelyet a Webflow sokat értékel. A modern internetes trendekkel összhangban’Egész csomó mókás mozgást adhat hozzá. A Parallax görgetés, a többlépcsős animációk és a mikrointerakciók csak néhány a webes létrehozással létrehozható hűvös dolgok közül..

Biztonsági mentések és biztonság

Kissé unalmas (de nagyon fontos) megjegyzés: a biztonságot a Webflow is nagyon komolyan veszi. Az automatikus biztonsági mentések biztosítása mellett – így helyreállítva a webhelyet az utolsó mentési pontra – ha valami elromlik – az ingyenes SSL-tanúsítvánnyal is rendelkezik. Ez elősegíti a webhely védelmét, és megmutatja, hogy a látogatók megbízhatnak-e személyes adataikkal.

Fejlett SEO ellenőrzés

A keresőmotor optimalizálása (SEO) a webhely finomításának folyamata’tartalma, hogy magasabbnak tűnjön a Google és a Bing eredményoldalán. A legtöbb platformon metaadatokat adhat hozzá / szerkeszthet, képeket hozhat létre, és célozhat kulcsszavakat. A Webflow egy lépéssel tovább megy, automatikusan létrehozott webhelytérképeket és testreszabható 301 átirányításokat kínálva.

WebFlow’s E-kereskedelmi szolgáltatások

Több fizetési lehetőség

A szokásos hitel- és betéti kártyás fizetések elfogadása mellett a Webflow lehetővé teszi az Apple Pay és a PayPal elfogadását is..

Automatikus adószámítás

Miután az ügyfél megérkezett a pénztárához, a Webflow automatikusan kiszámítja a fizetendő forgalmi adót és az áfát, és hozzáadja azokat. Ezzel órákat takaríthat meg, ha különféle zárójelbe írja be és módosítja a HÉA-költségeket.

Facebook és Instagram integráció

Szinkronizálja a termékeket a Facebook áruházába és az Instagram üzletbe. Ez nem csak lehetővé teszi a weboldal és a közösségi csatornák közötti keresztértékesítést, hanem intelligens marketing kampányokat is lehetővé tehet.

A legjobb e-kereskedelmi platformok – Fedezze fel a hét legjobb opciót.

Az e-kereskedelem webhely-készítőjének összehasonlító diagramja – Hasonlítsa össze és hasonlítsa össze a felső platformokat.

5

Segítség és támogatás

A Webflow tartalmaz néhány igazán hasznos útmutatót és útmutatót, ám a személyes támogatás szintje sokat kíván.

enged’A jó dolgokkal kezdjük. WebFlow’A saját súgója, a Webflow University egy online erőforrás, ahol útmutatókat találhat a platform használatától a konkrét integrációk működéséig. Azt’jól bemutatott, könnyen kereshető, és általában elakad, ha elakad.

webfolyamat-súgóA Webflow University a platform’online súgó, útmutatókkal és útmutatókkal tele

Ennek elmulasztásakor mindig elérheti a webes folyamatot’közösségi fórum, ahol a felhasználók találkoznak, hogy megvitassák a platformot, és megosszák tapasztalataikat és nehézségeiket. Ha segítségre van szüksége valamiben, akkor az’Meglehetősen biztonságos azt mondani, hogy valaki más is ugyanezzel a problémával szembesült.

Azt’De nem minden rózsás. Ha közvetlenül a Webflow-val szeretné kapcsolatba lépni, az kicsit nehézséget okozhat. A webes folyamat jelenleg nem működik’t telefonos vagy élő csevegőszolgáltatást nem nyújt, azaz a kapcsolatfelvétel egyetlen módja az e-mail.

WebFlow’A válaszadók csoportja hétfőtől péntekig 6: 00-18: 00-kor van kéznél, és személyes választ várhat 24-48 órán belül. Hagy egy üzenetet, csatolhat fájlokat, hogy pontosan megmutassa, mi a probléma.

6

Árazás

Az árképzés a webes folyamat másik aspektusa, amely elbocsáthatja az embereket – meglehetősen drága lehet!

Mivel a Webflow kifinomultabb weboldal-készítőként értékesíti magát, amely nagyobb kreatív irányítást kínál a felhasználók számára, ezért’Természetes, hogy árai ezt tükrözik. A probléma az, hogy az átlagos felhasználónak nem lehet szüksége, nem akar, vagy nem tudja, hogyan kell használni a dolgok felét’újra fizetni…

A Webflow jelenleg hat árképzési tervvel rendelkezik: három webhelyekre és három online áruházakra.

webfolyam-árazásWebFlow’A webhelytervek megoszlanak a szokásos és az e-kereskedelmi webhelyek között

Miközben ingyenesen weboldalt készíthet, a legolcsóbb, amelyet valójában online közzétehet, havonta 12 dollár a Webflow-n’s ‘Alapvető’ terv. Ez olyan egyszerű webhelyekhez alkalmazható, amelyeknek csak néhány standard elemre van szükségük, például képtárak, kapcsolattartási űrlapok vagy menük.

A CMS terv a blogokra és a tartalomvezérelt webhelyekre összpontosít, míg az üzleti terv nem meglepő módon a piacra és méretre törekvő vállalkozások számára készült..

WebFlow’Az e-kereskedelem tervei a termékek néhány oldalának értékesítésétől (szabványos terv) a hatékony ömlesztett értékesítésig (plusz terv), a termékek marketingjéig és menedzseléséig terjednek a globális közönség előtt (Advanced terv)..

Ott’Ezenkívül a Webflow for Enterprise számára is, amely idézetként elérhető. Ez az, ahol a Webflow valóban segít a webhely felépítésében az Ön számára, és támogatja a teljes folyamat során. Ez egy nagyszerű szolgáltatás, de csak akkor igazán megfelelő, ha Ön’újra egy nagy üzlet.

A legjobb olcsó weboldalkészítők – 14 platform, amelyek mindegyike havi terveket kínál 15 dollár alatt!

A legjobb ingyenes weboldalkészítők – 10 platform, ahol teljesen ingyenes weboldalt hozhat létre.

7

Webfolyamat áttekintése: Következtetés

Tehát megvan – teljes webfolyamat-áttekintés. Mint láthatja, az’S egy weboldal-készítő, nagyon célzott közönséggel, egyértelmű erősségekkel és gyengeségekkel.

Annak ellenére, hogy nem a legolcsóbb vagy legegyszerűbben használható platform, a Webflow magasan áll a tervezés során. Testreszabhatja az összes fajtát, anélkül, hogy meg kellene ismernie a kódot, így nagyon fejlettnek érzi magát anélkül, hogy elérhetetlenné kellene lennie.

A sablonok jól megtervezett, mobilra optimalizáltak, és számos iparágra kiterjednek. WebFlow’A szolgáltatásai azonban meglehetősen korlátozottak, és valószínűleg ki kell használnia a harmadik fél integrációit.

Javasoljuk a Webflow alkalmazást…

…Ön egy webdesigner, aki’arra törekszik, hogy az ügyfelek számára részletes weboldalt hozzon létre egy nem működő platformon keresztül’t nem igényelnek kódolási ismereteket. Alternatív megoldásként a Webflow azoknak az embereknek is működik, akik korábban már építőket használtak, mint például a Wix vagy a Weebly, de nagyobb ellenőrzést akarnak a saját webhelyük megjelenésén és megjelenésén..

Bonyolult jellege miatt a Webflow nem alkalmas kezdőknek. Ha intuitív, könnyen használható webhely-készítőt szeretne, amely továbbra is lehetővé teszi a kreativitást, mi’d javasoljuk a Wix vagy a Squarespace kipróbálását.

A Wix egy ingyenes csomaggal érkezik, így penny eltöltése nélkül létrehozhatja és közzéteheti weboldalát! Ugyanakkor frissítenie kell egy prémium csomagot, ha meg akar szabadulni a Wix márkanévtől, rendelkezik saját domain nevével és / vagy online szeretne eladni..

Eközben a Squarespace egy ízléses weboldal-készítő’a tervezés szempontjából jobban megfelel a Webflow-nak, de sokkal könnyebben használható. Ez egy 14 napos ingyenes próbaverziót kínál, így mielőtt eldöntené, megnézheti, hogy mi van a Squarespace-rel’érdemes fizetni.

Bármelyik platformot is választja, biztos legyen benne’bízott benne, és megértse, hogyan működik, mielőtt fizetett tervre frissít. Ezután te’készen áll az álmai oldalának létrehozására – sok szerencsét!

Wix Review – Fedezze fel, hogy a Wix miért minősül a legjobb webhely-készítőnek.

Négyzet áttekintés – Ha te’Tervezze újra tudatosan, nézze meg, mit kínálhat a Squarespace.

8

Webfolyamat áttekintés: GYIK

A Webflow jobb, mint a WordPress?

Azt’Inkább egy olyan eset, amelyik a legjobban megfelel Önnek, szemben azzal, hogy az egyik jobb, mint a másik. A WordPress egy nyílt forráskódú platform, ahol nagyjából bármit létrehozhat, de tudnia kell a fejlett kódolást. A webes áramlás elveszi ezt a szükségletet, így azt is’s minden bizonnyal a könnyebb lehetőség.

A Webflow jó ár-érték arány?

Nem igazán. A Webflow a weboldal készítője a piac legfelső szintjén, de vannak más hasonló minőségű platformok is, amelyek sokkal kedvezőbb áron készülnek. Például a Wix sokkal olcsóbb, ára 11 és 35 dollár között van. A Webflow ezzel szemben havonta 212 dollárt számít fel a legfontosabb tervért.

Fizetnie kell a Webflow szolgáltatásért?

Nem. A Webflow, mint minden weboldal-készítő, az Ön számára üzemelteti a webhelyét. Ez azt jelenti, hogy a webtárhely és a biztonság költségeit egy havi díj fedezi.

Ha önálló üzemeltetett platformot használ, például a WordPress, akkor az’Külön kell fizetnie a tárhelyért. Itt találhat további információkat a legjobb webhelyről.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map