Webs.com áttekintés – 55 millió webhely épült? Miért jó neked?

A felülvizsgálat idején több mint 55 millió webhely épült a Webs.com segítségével – miért olyan népszerű?


A weblapok 2001 óta működnek, és népszerűsége növekszik még az újabb weboldal-építőkkel, például a Wix és Weebly csatlakozik a párthoz. Ebben a Webs.com áttekintésben meg akarjuk nézni, hogy mi teszi a webket olyan népszerűvé.

A web elsősorban a kisvállalkozásokat és a vállalkozókat célozza meg. Ez nem azt jelenti, hogy megteheti’Ne hozzon létre személyes vagy nonprofit weboldalt a weboldalak segítségével, ahogyan a legbiztosabban tudja (az alábbiakban tárgyaljuk a felhasználóbarátságot és a weboldalépítő eszközöket).

De az általuk nyújtott eszközök valamivel inkább a kisvállalkozások felé irányulnak, amelyeket felülvizsgálunk és közöljük velünk véleményünket.

Az egyik figyelmeztetés az, hogy bár a webhelyek több mint 55 millió webhelyet birtokolnak, nehéz tudni, hogy hány ilyen webhelyet aktívan használnak (vagy hagynak el) – mivel ez privát információ.

Ennek ellenére lenyűgöző eredmény az, hogy képes oly sok webhely táplálására és oly sok felhasználó vonzására.

A Webs.com áttekintésünk egyik eleme, hogy a Webs 2001 óta működik, és valószínűleg hosszú ideje ott lesz – ami fontos szempont a magukhoz hasonló weboldal-építők számára.

1

3 legfontosabb plusz és hátrányok

Előnyök

 • Intuitív drag and drop szerkesztő
 • Lehetővé teszi tagsági oldalak létrehozását közvetlenül a webhelyein
 • Van egy alkalmazásboltja, amely lehetővé teszi több harmadik fél eszközének integrálását

Hátrányok

 • Csak 40 sablont kínál a működéshez (a Wix 500-nál többet kínál)
 • Tud’t módosítsa a HTML / CSS kódot
 • Hosszú rakodási idő

2

EGYSZERŰ HASZNÁLAT

A Webs egy WYSIWYG (amit látsz, amit kapsz) weboldal készítő, azaz azt jelenti, hogy a teljes weboldalt közvetlenül előtted készíti el, és amit éppen lát, amit éppen lát, akkor az megjelenik, miután közzétette a weboldalt..

A Web lehetőséget ad arra, hogy akár építsen is “normál oldalak” vagy “speciális oldalak”.

Normál oldalak

A weboldalak biztosítják Önnek 6 különféle elrendezési konfiguráció, így minden új oldal létrehozásakor kiválaszthatja, hogy melyik oldal-elrendezést használja. Később megváltoztathatja az oldal elrendezését, ha szeretné. Az oldalba beillesztett modulok (azaz a tartalom) automatikusan átkerülnek az új elrendezésbe, így nyertél’t elveszít minden információt.

A Webs.com áttekintése az oldal elrendezéséről

Különlegesség Oldalak

A web is ad Önnek “speciális oldalak” – azt értjük, hogy ők dedikált, előre beállított strukturált weboldalakkal rendelkezik, amelyek közül választhat. Ide tartoznak a blogokhoz, webáruházakhoz, fotókhoz, tagsághoz, videókhoz, fórumokhoz, vendégkönyvekhez és találkozókhoz rendelt oldalak. Ezeket az előre beállított oldalakat az App Store-ban találja meg, és ezek nagyon kedvesek, különösen, ha szükség van rájuk.

Webes áttekintés - App oldalak

Mivel ezek “Alkalmazási oldalak” előre vannak felépítve, nyertél’nem lehet bármilyen modult áthelyezni ezekre az oldalakra, például a normál weboldalakhoz hasonlóan. Bár ez kissé rugalmatlannak tűnik a formatervezés során, az’Ez egy jó tulajdonság, ha erre van szüksége.

Összességében a Webs.com áttekintésünk alapján egy nagyon intuitív és könnyen használható weboldal készítő. A normál és a speciális oldalak kombinálása lehetővé teszi egy érdekesebb weboldal létrehozását anélkül, hogy az építési folyamatot bonyolultá tenné. Tetszik, hogy a Web sok funkciót nyújt Önnek, ám a dolgok meglehetősen egyszerűek.

3

MINTAVÉTELI LEHETŐSÉGEK

Websnek van 450 mobilra optimalizált tervezősablon közül választhat, amely meglehetősen nagy gyűjtemény. Ezek a sablonok több mint 20 különféle iparágot fednek le, így segít megtalálni az iparágat kiszolgáló sablonokat.

webes áttekintés - sablonok

azonban, Webs nem’t lehetővé teszi a sablonok HTML és CSS szerkesztésének rugalmasságát, tehát akkor is nyert, ha fel akarja venni valakit, hogy módosítsa a formatervezést az Ön számára’Ez a lehetőség nem elérhető a Web-ekkel.

Ez is az elsődleges ok, amiért nem létezik’t bármilyen harmadik féltől származó sablon-szolgáltatót a Web-hez, amely megegyezik a Wix-szel.

azonban, A Web lehetővé teszi néhány testreszabási lehetőséget. Egyes témák több színösszeállításban szerepelnek, és mások lehetővé teszik a háttérkép / szín testreszabását. Testreszabhatja a navigációs sáv, a test és a lábléc betűkészlet stílusát is.

De általában a többi weboldal-készítőhöz képest a Webs’ a sablonok kiválasztása és a rugalmasság nem túl átfogó. Még mindig jó weboldalt építhet fel a Web-ekkel, de ha te’a szelektívebb a tervezés felett, ezen a helyen a webhelyek elmulaszthatók.

MOBIL MINTÁK

A webböngésző webhelyének sablonja mellett a webhelyek a mobil sablonok testreszabásához is biztosít néhány lehetőséget, így webhelye mobilkészen állhat készen is.

A webhelyek által megadott lehetőségek valójában sokkal többek, mint a többi weboldalépítők. A legtöbb weboldalépítő csak egy általános mobildizájnot nyújt Önnek, és te is’t testreszabhatja.

A Webs segítségével megteheti Válasszon a 6 mobil sablon közül. Még testreszabhatja az egyes sablonok színsémáját, hogy megfeleljen a webhelyének’a színséma.

Weboldalak áttekintése - mobil weboldal

Ez a fantasztikus szolgáltatás lehetővé teszi, hogy több ellenőrzést gyakoroljon a mobil webhely felett anélkül, hogy külön mobil webhelyet kellene fizetnie és kezelnie.

4

SEGÍTSÉG ÉS TÁMOGATÁS

Webes ügyfélszolgálat

Ha feliratkozik prémium csomagjaira, e-mailben támogatást kaphat a Kezdő tervhez, e-mailt + élő csevegést az Enhanced tervhez, és e-mailt + élő csevegést + telefonos támogatást a Pro tervhez..

Ha azonban csak az ingyenes tervüket használják, akkor a támogatási lehetőség fórum-beszélgetésekre korlátozódik, így előfordulhat, hogy nem kapja meg a szükséges, egy-egy-figyelmet.

Ez érthető, mivel több millió felhasználó támogatja őket, és ez is’Csak akkor méltányos, ha a fizető felhasználók számára nagyobb prioritást és jobb szolgáltatási szintet biztosítunk.

Webes bemutató források

A webes tudásbázis található az irányítópulton. Bármikor kérdése van, egyszerűen írja be kérdését, és ez a legmegfelelőbb választ fogja kapni. Mi’teszteltük ezt, és rengeteg választ találunk a tudásbázisban – tehát ez a funkció nagyon hasznos.

Az egyik fejlesztési pont az, hogy a webhelyek megpróbálhattak több képet és oktatóvideót beilleszteni a súgó szakaszba. Jelenleg tudásbázisukban sok szöveg található, amelyek hasznosak, ám néha elképesztőek lehetnek, ha inkább a képeket részesíti előnyben. Ennek ellenére, ha Ön Enhanced Plan vagy Pro Plan felhasználó, akkor csak a Live Chat funkciót használhatja segítségért.

Webs közösségi fórum

A Webs egy átfogó és hasznos fórummal rendelkezik. Ha kérdése van, gyorsan kereshet a fórumon, és megtudhatja, hogy a támogató személyzet már korábban válaszolt-e ugyanazokra a kérdésekre. Ezzel a megközelítéssel sok időt takaríthat meg.

Láttuk néhány Webs.com véleményt, hogy a fórum segítségükkel időt vehet igénybe, de amint fentebb említettem, ha fizetős csomagra frissít, 1-on-1 segítséget fog kapni, ami tisztességes, mivel fizető ügyfél.

5

WEBS ECOMMERCE

Ha online áruházat épít, a Webs egy nagyon átfogó e-kereskedelmi megoldást kínál. Választhat egy webáruházat is, vagy integrálhatja az Etsy áruházat (ha van ilyen) közvetlenül a webhelyén.

háló’A webáruház minden olyan gyakorlati funkcióval rendelkezik, amelyre minden online áruháznak szüksége lesz. Ez lehetővé teszi a termék képeinek, leírásainak, árainak megadását, az adóbeállítások, a szállítási lehetőségek beillesztését, a termékverziók konfigurálását (így a látogató ugyanazon termék különböző verzióinak kiválasztásához) és a termék állapotát illesztheti be.

A termékeket különféle kategóriákba is állíthatja, hogy megkönnyítsék a válogatást.

Prémium számlák esetén hozzáférhet a készletkövetési rendszerhez. Ez a rendszer segíti a termék kezelését és nyomon követését közvetlenül a Web-irányítópulton.

A Webs.com áttekintése az e-kereskedelemről

A PayPal segítségével fizetési processzorként gyűjthet pénzt az ügyfeleitől. További fizetési lehetőségekkel jár, ha úgy dönt, hogy az Etsy áruházat integrálja a webhelyre.

Összességében úgy gondoljuk, hogy a Webs.com áttekintésünkben egy megfelelő e-kereskedelmi eszközkészlettel rendelkezik, amely segít webáruház felépítésében. Az eszközök maximális kihasználása érdekében frissítenie kell prémium csomagjait, amit figyelembe kell vennie, ha komolyan veszi vállalkozását. (a prémium csomagokat és az árakat az alábbiakban tárgyaljuk).

Egy másik pozitív pont az A Webs nem vállal tranzakciós díjat minden egyes eladásáért (néhány más bevásárlókocsi-szolgáltató az Ön eladásainak egy százalékát veszi igénybe), így meg kell tartania az összes nyereségét.

6

WEBS SEO

A Web lehetővé teszi az összes alapvető SEO funkció optimalizálását, például a webhely címeit és leírásait. Ugyanakkor előfizetnie kell egy fizetett tervet az egyes weboldalak címének, leírásának és metacímkéinek testreszabásához.

A Webs a belső forgalomkövető eszközt is kínálja, amely lehetővé teszi, hogy megnézze, hány látogatója van, az oldalmegtekintések száma, a havi átlagok, a forgalmi források stb..

Internetes áttekintés - Clicky

Természetesen, ha a Google Analytics szolgáltatást akarja használni a Web helyett’ saját statisztikakövető eszköz, ezt feltétlenül megteheti. Csak helyezze be a követési kódrészletet, amelyet a Google Analytics szolgáltatásból kapott, a “Beállítások” lapot, amikor a Web-irányítópulton van.

Webhely készítő SEO útmutató – Tekintse meg véleményünket a SEO-ról különféle húzással & csepp weboldal-építők és hogyan hasonlítják össze őket.

7

VÁLTOZÁSI ÉS Exportáló lehetőségek

A Webs ingyenes tárhelyet kínál, így nem kell’nem kell külön fizetni érte, még akkor is, ha nem a fizetős terveket használják. Ez hasznos, mivel nem kell a saját tárhelyét kezelnie. Ha bármilyen technikai vagy biztonsági kérdés merül fel, a Web kezeli az Ön számára, így webhelye mindig megfelelően fog működni.

Az ingyenes csomag használatával korlátozott tárhely és korlátozott sávszélesség áll rendelkezésre, így a webhely mérete korlátozott lesz. A kapott ingyenes helynek azonban elegendőnek kell lennie egy alapvető weboldal felépítéséhez. Frissítsen a fizetett csomagokra, hogy több tárhelyet és sávszélességet érjen el.

A Webs egyik hátránya, hogy nincs exportáló funkció. Ez azt jelenti, ha valaha más webhely-készítőt akar használni, vagy a saját webhelyét üzemelteti, akkor ezt teheti meg’Ne vigye magával a weboldalt. A webhelyet a semmiből kell felépítenie, ha úgy dönt, hogy elhagyja a webhelyeket.

Ez nem teljesen ritka, mivel Wix-nek és Jimdo-nak is van ez a korlátozása. Ha ez fontos szempont számodra, ellenőrizze a Weebly vagy a Squarespace alkalmazást, mivel ezek lehetővé teszik webhelyek exportálását..

A Webs.com felülvizsgálati ajánlása az, hogy ha Ön’újra érdeklődik a webhelyek iránt, és próbálja ki ingyen, hogy megfelel-e az Ön igényeinek. Így eldöntheti, hogy elkötelezi-e magát.

8

ÁRAK – A WEBS BE A BEFEKTETÉSET?

Kipróbálhatja ingyenesen a Web használatát, és van nincs nyomás a frissítésre, mivel nem’t nem szabhat határidőt azok ingyenes felhasználására.

Az ingyenes fiókkal korlátozott funkciók, tárhely és sávszélesség áll rendelkezésére, és nyertél’nem érheti el az 1-on-1 ügyfélszolgálatot, hacsak nem dönt a frissítésről.

Ha úgy dönt, hogy frissít webre’ prémium tervek, 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkeznek, amely eltávolítja a pénzügyi kockázatokat tőled:

A Webs.com áttekintése 30 napos garancia

A Web 3 szintű prémium csomaggal rendelkezik: Starter, Enhanced és Pro.

Internetes árképzési oldal

Ha feliratkozik egy vagy két éves tervre, akkor kap egy “tömeg” 33% -os engedmény a havi árból – jelentős megtakarítás, ha szívesen vállalja a Web használatát, miután kipróbálta őket egy ingyenes fiókkal.

Továbbá, ha feliratkozik az 1 vagy 2 éves tervre, akkor lemond a 10 dolláros beállítási díjról, amely csak akkor alkalmazandó, ha egy hónapról hónapra fizetési tervre iratkozik fel..

Ingyenes egyedi domaint is kap, ha feliratkozik az Enhanced vagy Pro éves csomagokra (ami körülbelül 12 USD értékű a legtöbb domain név regisztrálónál, mint például a GoDaddy)

Tehát, ha feliratkozik egy 2 éves tervre, akkor 33% -ot fog megtakarítani, és egy éves tervre 15% -ot fog megtakarítani. Ha feliratkozik akár az 1 éves, mind a 2 éves tervre, akkor ingyenes domain nevet is kap (ami körülbelül 12 dollárba kerül a legtöbb domain név regisztrálóval).

A Webs.com áttekinti a prémium tervetEz a képernyőkép megjeleníti a webes továbbfejlesztett prémium csomagot

A prémium tervekre való frissítés természetesen az az előnye, hogy hozzáférhet prémium funkciókhoz, mint például az e-kereskedelmi eszközök teljes skálája és az elsőbbségi támogatás.

Ha összehasonlítja a prémium tervek árait más weboldal-készítők között, akkor Ön’Figyelembe veszi, hogy a webes weboldal-készítő használatának havi beruházása meglehetősen tisztességes, sőt kissé olcsóbb.

További, A webhelyek 100 dollár értékű hirdetési jóváírást nyújtanak a Google Adwords és a Facebook hirdetések felhasználásához amikor feliratkozik az Enhanced vagy Pro tervre. Ez önmagában nagyjából azt jelenti, hogy a Web-eket használni kell’ prémium csomagok ingyen az első évre.

Mint a webes áttekintésünkben említettük, ez a weboldal-készítő számos jó eszközt kínál Önnek, ha online áruházat épít, az App Store-ból pedig néhány hasznos eszközt kínál, amelyek teljesen integrálva vannak a webes weboldalakba, hogy segítsék vállalkozása irányítását. Az integrált eszközök használatának előnyei a gyors és problémamentes telepítés, és biztos lehet benne, hogy az alkalmazások nem ütköznek a weboldalakkal.

9

WEBS ÁTTEKINTÉS – KÖVETKEZTETÉS / AJÁNLÁS

További, Ha tagsági feliratkozási webhelyet szeretne létrehozni, akkor a Webs egyike azon kevés webhely-készítőknek, amelyek ezt a funkciót az Ön építőjének részeként biztosítják.. Az Ön számára az az előnye, hogy nem’nem kell telepítenie egy külső tagsági rendszert, amely konfliktusokat okozhat a weboldal készítőjével – ez az’Nem fáj a fejem’t kell.

Összességében a Webs.com áttekintési eredményeink szerint ez egy felhasználóbarát építője és a használatának megtanulására szolgáló tanulási görbe meglehetősen alacsony, így weboldalt építhet fel anélkül, hogy kitörölne a haját.

Noha a tervezősablon kiválasztása kissé korlátozott, mint más weboldal-készítőkhez képest, ők biztosítják az Ön számára néhány tisztességes testreszabási lehetőség az egyes sablonokhoz. Ha nem túl válogatós a tervezés során, találhat valamit, ami tetszik. Ezen felül a Webs rendelkezik jó mobil webhely testreszabási szolgáltatások, ami hasznos, mivel több ember van “mobil lesz”.

Jó megközelítés az, ha egy ingyenes weboldallal kezdjük, megismerkedünk azok eszközeivel és azzal, hogy milyen könnyű vagy nehéz az Ön számára a web használata, majd döntsön a frissítésről vagy sem..

Végül is a webhelyek ingyenesen kipróbálhatók, és még ha úgy dönt, hogy frissít, akkor is rendelkeznek a 30 napos pénz-visszafizetési garancia, amely eltávolítja a pénzügyi kockázatokat tőled.

Ne feledje, hogy az ingyenes szolgáltatások igénybevételére nincs határidő.

Próbálja ki a webhelyeket ingyen

Ez az értékelés hasznosnak bizonyult?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map