3 egyszerű kritérium a webhelysablon kiválasztásához

weboldal sablon kialakításaValaha is reménytelenül bámult egy sablonminták gyűjteményére, kissé borzasztóan érezte magát, és kíváncsi volt magára, “Honnan tudom, melyiket kell választanom??”


Don’t úgy érzi, hogy minél több webhelysablont néz, annál inkább azonosak?

enged’ezt csak ki kellene hozni az útból… te’nem vagy a legjobb tervező körül – és te’újra nem furcsa.

Azt’Elég gyakori, hogy túlterhelten érzi magát, amikor kiválasztja a webhely megfelelő kialakítását.

A weblap tervezéséhez sablon kiválasztása vagy nagyon szórakoztató, teljesen lenyűgöző, vagy a legtöbb ember számára – valahol a kettő között.

Míg a legtöbb weboldalépítő és e-kereskedelmi platform széles választékot kínál az Ön számára, és közülük néhány harmadik fél prémium sablonokat is kínál, amelyeket meg lehet vásárolni -’Könnyen megfullad a végtelennek látszó lehetőségek tengerében, különösen, ha nem’A tervezésnek éles szemmel kell lennie.

Itt’s a jó hír – ezt a félelmetes eljárást valójában egyszerűsíteni lehet!

Kidolgoztunk egy olyan kritériumkészletet, amelyet felhasználunk sablontervezési javaslatok megfogalmazásakor, hogy megkönnyítsük az összes tervezési lehetőség áttekintését.

Íme a 3 kritérium, amelyet fel kell kérdeznie magától, és amely segít megtalálni a webhely megfelelő kialakítását:

 1. Tartalom szélesség kialakítása
 2. Honlap fejléc kialakítása
 3. Menüsor tervezése

Olvassa tovább, amint kibővítjük ezeket a kulcsfontosságú pontokat.

1. Melyik tartalom szélességet kell választanom?

“A teljes szélességű terület jól működik a kreatív, kortárs formatervezésnél. A dobozos szélességű terület jobban megfelel a hagyományos, üzleti célú tervekhez.”

Általánosságban véve, a legtöbb sablontervezés manapság 2 típusú tartalomszélességet kínál:

(1) teljes szélesség és (2) dobozos szélesség

A teljes szélesség az, amikor a háttérkép a számítógép képernyőjének teljes szélességét nyújtja – a képernyő bal szélétől a jobb szélig. Tehát azt az érzést kelti, hogy webhelyének tartalma nem rendelkezik határokkal.

Dobozszélesség az, amikor a tartalom látható képernyőjével rendelkezik a képernyő bal és jobb oldalán. Tehát úgy érzi, hogy a tartalom “dobozos” egy meghatározott területre.

Itt van néhány illusztráció, amelyeket láthat:

webhelysablon tervezés - teljes szélességbenTeljes szélesség

 • Nagyon népszerű webhely-elrendezés.
 • Nagyon jól használható mobil érzékeny sablonokhoz és grafikus nehéz webhelyekhez.
 • A szélesebb szélesség lehetővé teszi, hogy több fül legyen a menüsorban.
 • Mivel a háttérkép automatikusan a képernyőhöz igazodik, a kép felső részének elhelyezkedése a látogatók méretétől és képernyőfelbontásától függően változhat.’ számítógép képernyőjén. Vannak, akik ezt bosszantónak találják.

Jegyzet: Az adaptív kialakítás használatakor ügyeljen arra, hogy a tartalom tájolása és igazítása a böngészőtől vagy az eszköztől függően változhat, amelyen a weboldalt megtekintették..

webhelysablon kialakítása - dobozos szélességbenDobozos-szélesség

 • Hagyományos weboldal-kialakítás professzionális, üzleti-orientált érzelmekkel.
 • Rögzített szélességet biztosít a tartalom számára. Ez lehetővé teszi a tartalom megjelenítését és helyzetét viszonylag azonos változatlanságot a különféle méretű monitorok és felbontások között, így nem kell’Ne aggódjon, hogy különböző emberek eltérő vizuális élményekkel rendelkeznek
 • A dobozszélességű formatervezés akkor működik akkor a legjobban, ha azt akarja, hogy a tartalom megjelenítése következetes és kiszámíthatóbb legyen minden monitor méretén és felbontásánál.

Tehát gondoljon arra, hogy a webhelye hogyan érzi magát.

Szeretne egy kreatívabb, kortárs mintát ábrázolni? Ha igen, akkor a teljes szélességű kivitel is jól működik.

Szeretné, hogy webhelye tradicionálisabb és üzleti szempontból orientáltabb legyen? Ha igen, hajtson egy dobozos szélességű kialakítás felé.

Ne feledje, hogy ez csak egy széles hüvelykujjszabály. Az üzleti weboldal továbbra is jól működik a teljes szélességű kialakítással, és fordítva. De ha nem’Nem tudom, hol kezdjem, a fenti javaslatunk jó módszer az induláshoz.

2. Melyik a honlap fejlécének elrendezése számomra?

“A honlap fejlécének megfelelő kialakítása sokkal inkább stratégiai döntés, mint tervezési döntés. Attól függ, hogy milyen típusú vállalkozása van.”

A legtöbb weboldal’ A honlapok valamilyen fejléc-kialakítással rendelkeznek. Azt’Ez a szakasz a kezdőlap teteje felé irányul, általában az első, amit a látogatók látnak, amikor meglátogatják az Ön weboldalát.

Weboldal sablon tervezése - fejlécEz a forma’A fejléc tetején egy kép és szöveg van fedve. Kattintson ide a Wix sablonjának megtekintéséhez.

A legtöbb webhelysablon valamilyen honlapfejléccel van kialakítva. Ezek a fejlécek tartalmazhatnak statikus képeket, diavetítéseket vagy akár videókat is lejátszhatnak.

De Don’Nem szabad figyelmen kívül hagyni a csinos képeket vagy a mutatós terveket – azaz Don’Óvatosan válassza ki azt a fejléc-kialakítást, amelyre a legjobban hat!

Azt’Alapvető fontosságú annak megfontolása, hogy a kiválasztott honlap fejléce végül-e Segítség vagy sért a te dolgod.

A kiválasztott fejléc-kialakítás stratégiai döntés, inkább, mint egy tervezési döntés.

A gondosan megtervezett honlap fejléce sikeresen továbbítja az alapvető üzenetet a látogatóknak. Azt’Ez az első dolog, amelyet a látogatók látnak, és nagyon rövid idő áll rendelkezésre, hogy jó benyomást keltsen.

A látogatók többnyire pillanatnyilag döntenek arról, hogy érdeklődnek-e az Ön webhelyén tartózkodás vagy az “vissza” gombot, és hagyja el webhelyét.

A fejléc szakaszának tudatosságot és megértést kell adnia az ön számára’az egészről szól, ahelyett, hogy egyszerűen szépnek tűnne.

Most, hogy megértette a fejlécet’szerepe és jelentősége abban, hogy a látogatók jobban megértsék Önt, hogyan választják?

Különböző típusú fejlécek működnek a legjobban a különféle típusú webhelyeknél.

Mi’Megmutatom a leggyakoribb fejléctípusokat és azt, hogy milyen vállalkozások részesülnének a legjobban az alábbiak közül:

1. Statikus fejléckép, tartalom nélkül

Webhelysablon-tervezés - fejléc nincs tartalomEz a forma’A fejlécnek más tartalom nélküli képe van. Kattintson ide a Wix sablonjának megtekintéséhez.

Ki használja ezt??

A statikus kép fejlécét CSAK azokra a webhelyekre kell használni, amelyek nagymértékben támaszkodnak a gyönyörű fényképekre az ügyfelek vonzására – portfólió, szálloda, étterem, egyes fizikai termékek vagy grafikus igénybevételű webhelyek.

Például, ha van egy ágyad & reggeliüzlet, a webhelyének el kellene fogadnia a vendégeket a magával ragadó képeivel. Az, hogy vállalkozása hogyan jelenik meg a webhelyén, közvetlen hatással lesz a látogatókra’ döntés, hogy az ágyban maradsz & reggeli.

Webhelysablon-tervezés - Header Nincs tartalom példaKattintson, ha további sablonokat szeretne látni

Ebben az esetben érdemes olyan sablon kialakítást használni, amelynek nagy vagy teljes oldalú statikus fejlécképe van, mert elképesztő vizuális első benyomást szeretne létrehozni a látogatók számára..

A látvány “üzenet” lefordíthatja azt a típusú élményt, amely akkor jár, ha a szálláson marad.

Ki ne használja ezt??

Ha vállalkozása számára szöveget igényel annak magyarázata, hogy mit csinál, és hogyan tud segíteni az ügyfeleknek, akkor nem ideális a statikus fejlécképre hagyatkozni..

A statikus fejléckép sok értékes helyet foglalhat el “Hajtás felett” – alapvetően a képernyő területe, amelyet a látogatók látnak, amikor először landolnak az Ön webhelyén.

Tehát ha vállalkozása valamilyen szöveget igényel, hogy elmagyarázza, ki vagy és mi’Az egészről szól, ha csak a statikus fejléc-képre támaszkodik (a képen nincs tartalom), a látogatók kissé zavarodhatnak abban, amit csinálnak..

Kizárólag egy képre támaszkodva tájékozódhat arról, hogy az Ön weboldala milyen jól működik az olyan vállalkozások számára, mint például éttermek, szállodák vagy olyan vállalkozások, amelyek jobban kapcsolódnak egymáshoz “életmód”. De nem így van’Mindig sok más vállalkozásnak dolgozik. Az ilyen vállalkozások számára te’Nemcsak a képre kell támaszkodnia.

Tegye fel magának ezt a kérdést – könnyedén meg tudja magyarázni webhelyét egy egyszerű kép nélkül, szöveg nélkül?

2. Statikus fejléckép tartalommal

Weboldal sablon tervezése - KéptartalomEz a forma’A fejlécnek más tartalommal (szöveggel) van képe & gombok). Kattintson ide a Wix sablonjának megtekintéséhez.

Ki használja ezt??

Minden webhely részesülhet az ilyen típusú honlapfejléc-kialakításból – Ez a legbiztonságosabb választás, ha nem ad meg’nem tudom, mit válassz.

A statikus kép fejléc tartalommal rendelkezik 4 alapvető elem amely hatékonyan leírhatja vállalkozása lényegét, közvetlenül a hajtás felett:

 • Headline
 • Támogató bekezdés
 • Cselekvésre ösztönzés (amit a következő látogatók szeretnének tenni)
 • Támogató kép

A fejlécképnek támogató szerepet kell játszania, nem pedig a fókuszban. Kellene jelenítse meg a címsort, albekezdés és elsődleges cselekvésre ösztönzés együtt egy kép, amely megerősíti üzleti küldetését.

3. Diavetítés fejléc tartalommal

Weboldal sablon tervezése - Fejléces diavetítésEz a forma’A fejléc egy diavetítés, amely különféle képeket jelenít meg. Kattintson ide a Wix sablonjának megtekintéséhez.

Ki használja ezt??

A diavetítési fejléc a legjobban működik azoknak a vállalkozásoknak a számára, amelyek különféle ügyféltípusokat fedeznek fel, vagy több alapszolgáltatást vagy terméket kínálnak.

Ha a vállalkozás különböző megoldásokkal rendelkezik számos vevői demográfia szempontjából, a diavetítés fejléc lehetővé teszi vállalkozásának termékei / szolgáltatásajánlatainak szervezett bemutatását..

1. példa: Wix Olyan embereket céloz meg, akiknek különféle célokra van szükségük webhelyre

2. példa: A ThemeKingdom témákat kínál különféle típusú vállalkozások számára

Tehát, ha vállalkozása néhány különböző ügyfélbázis-csoportot céloz meg, vagy ha különféle termék- / szolgáltatási ajánlatokkal rendelkezik, akkor egy diavetítés-alapú fejléc jól működhet a sokféle vevőcsoport megcélzásában, vagy az Ön kínálatának sokféleségében..

4. Videó HÁTTÉR fejléce

Weboldal sablon kialakítása - video fejlécEz a forma’A fejléc egy streaming video. Kattintson ide a Wix sablonjának megtekintéséhez.

Ki használja ezt:

A videó háttérfejléce jól magyarázza üzleti küldetését azáltal, hogy magával ragadja az üzleti folyamat hatókörét.

A mozgóképek vagy videók nagyon hatékonyan megragadják az embereket’Figyelem, tehát nem meglepő, hogy sok sikeres webhely videó háttérrel használja a részvételi szintet és a márka ismertségét.

A legtöbb kisvállalkozás előnyeit élvezheti a videó háttérfejlécek, ha helyesen használják őket.

Íme néhány tipp, amelyet érdemes szem előtt tartani, ha úgy dönt, hogy a videó hátterének fejlécét használja webhelye számára:

 1. Használjon kontextusos videót, amely üzenetet hordoz – Don’t válasszon véletlenszerű videókat. Válasszon videókat, amelyek támogatják az Ön küldetését, üzenetét vagy hangulatát. Ez különösen akkor hatékony, ha életmód márka vagy.
 2. Használjon egyedi videót, nem részvényvideót hogy személyre szabottabb legyen a webhelye, és kapcsolatot létesítsen a közönséggel.
 3. Használjon kiváló minőségű videofilmet, amelynek nagy termelési értéke van – Don’Ne használjon alacsony vizuális minőségű videókat, mivel ezek rosszul tükrözik vállalkozását.
 4. Tartsa a videót és a videofájlt 6 MB alatt. A nagy videofájl drasztikusan lelassíthatja webhelyét’s rakodási sebesség.

Íme néhány példa a weboldalakra, amelyek nagyon hatékony videó fejléceket használnak:

premisehealth video fejléc példaAz egészség előfeltétele

Vad Renfrew

3. Melyik menüsor kialakítását kell választanom?

“Lehet, hogy a menüsor nem tűnik fontosnak, de valójában befolyásolja azt, hogy a látogatók hogyan érzékelik Önt és márkáját.”

Sokan hajlamosak rossz irányba irányítani a figyelmét, amikor egy webhelysablont választanak. A kialakítás fontos, de a tervezés hasznossága megcsonkítja az esztétikát minden egyes alkalommal.

A weboldal-tervezés egyik lebecsültebb eleme a menüsor kialakítása. Ez magában foglalja a menüsor típusát, helyzetét és elrendezését.

Azt’Fontos, hogy válasszon egyet, amely megfelel az üzleti vállalkozásának’ igények.

Miért van a menüsor olyan fontos része a témában??

A menü az elsődleges eszköz, amelyet a közönség a webhelyén való navigáláshoz használ. Útitervet készít, amely útmutatást nyújt a látogatók számára az Ön webhelyén, és arra, hová kell összpontosítaniuk figyelmüket.

Ha egy látogató meglátogatta a webhelyét, és nem tudta volna’Ha nem találja ki, hol található meg a keresett információ, akkor az Ön weboldala alapvetően szerencsétlenül megbukott… nem számít, mennyire jól néz ki!

1. A teendő’s & Don’ts a menüsor kialakítása

Do’s:

 1. Válasszon egy tiszta, egyszerű kialakítást, amely a menülapjait könnyen olvashatóvá és hozzáférhetővé teszi.
 2. Használjon olyan színt’könnyebb a szemén, mint a menü háttere (semmi túl éles vagy feltűnő). Jelölje ki a menülap szövegét kontrasztos színnel, hogy kiemelkedjenek. (Lásd közvetlenül a dobozos részt, ha Ön’nem jó a színek kiválasztásával.)
 3. Hozzon létre hierarchiát az oldalaihoz. Az oldalak elrendezése balról jobbra csökkenő fontossággal (a legfontosabb oldalak bal oldalra kerülnek).

Don’ts:

 1. Don’t túl sok oldalfüllel eltakarja a menüt. Csak azokat az oldalakat jelenítse meg, amelyek nélkülözhetetlenek vállalkozásának. Azt’Könnyű további oldalak hozzáadása, mint Ön’szenvedélyesen vállalkozása iránt. De ez eláraszthatja a látogatókat.
 2. Don’Ne használjon olyan zavaró hátteret, amely megnehezíti a menü fülek olvashatóságát. Vannak, akik szeretnek képzeletbeli háttérképeket / mintákat hozzáadni a menüsávokhoz. Don’ezt csinálni!
 3. Don’Ne használjon kisméretű betűméretet vagy túlságosan divatos betűtípust, ami megnehezíti a látogatók olvasását. Bosszantó lehet!

2. Válassza a menüsor helyét

Annak megértése, hogy a webhely látogatói hogyan élvezhetik az Ön webhelyét, végigvezeti Önt a kiválasztott menüsáv kialakításának típusában.

1. Rögzített pozíciós menüsáv (a menüsor állandóan rögzítve van az oldal tetején)

Weboldal sablon kialakítása - rögzített menüKattintson a képre a Wix sablonjának megtekintéséhez.

Ez a legjobban nagyon sok tartalommal rendelkező webhelyeknél (alapvetően nagyon hosszú oldalak). A menüsáv rögzítése az oldal tetejére vagy oldalára lehetővé teszi a látogatók számára, hogy gyorsan váltsanak az oldalak között anélkül, hogy vissza kellene görgetniük a lap tetejére.

Ha a webhelyed nem’t hosszú oldalakkal (nem nehéz tartalommal) rendelkezik, akkor egy rögzített menüsáv használata az oldal tetején kevésbé hatékony (és kissé értelmetlen). te’Több sablon-tervezési lehetőség áll rendelkezésére, ha nem ad meg’t használjon rögzített helyzetű menüsávot. Gondoljon arra, hogy webhelye valóban szüksége van erre a funkcióra.

2. A felső vízszintes menüsor

Weboldal sablon kialakítása - felső menüKattintson a képre, hogy megtekinthesse ezt a sablont a Wix-ből

A webhelyek 80% -a használja ezt a hagyományos stílusú menüsor-tervezést. Azt’népszerű, mert hatékony.

Az embereknek feltétele, hogy az oldal tetejére menjenek, amikor a menüsort keresik. A menüsor szélességét a böngésző szélessége korlátozza.

Azt’Ez egy nagyon klasszikus menüsor kialakítása, és te is’A legtöbbször nem hibázik ezzel a stílusgal.

3. Függőleges oldalsáv

Weboldal sablon kialakítása - oldalsó menüKattintson a képre, hogy megtekinthesse ezt a sablont a Wix-ből

A menüsáv elhelyezése az oldalán nagyon népszerű a grafikus igénybevételű webhelyeknél (például portfólió, étterem, szalon, gyógyfürdő stb.).

A függőleges menüsávok különösen akkor hatékonyak, ha webhelyén sok megjelenő menülap található, vagy ha a menüsor címe a szokásosnál hosszabb.

Vigyázni kell, mert néhány webhelysablon rendelkezik “rögzített” függőleges oldalsó menüsáv, tehát korlátozható a hozzáadható lapok száma. Egyes tervezősablonok görgethető függőleges menüsorral rendelkeznek, így a megjeleníthető lapok száma korlátlan.

4. Alsó vízszintes menüsor

Weboldal sablon kialakítása - alsó menüKattintson a képre, hogy megjelenítse ezt a sablont a Squarespace-ből

Ez a menüsor elrendezése nem túl általános. Rendkívül jól működik grafikusan intenzív webhelyeknél, ahol azt akarja, hogy a látogatók az azonnali tartalomra összpontosítsanak, ahelyett, hogy ösztönösen elkezdenék a menüsor keresését.

Ha a menüsávot az oldal aljára helyezi, ez kiküszöböli a vizuális zavarokat, és arra készteti a látogatókat, hogy összpontosítsanak az előttük lévő közvetlen tartalomra. Ezt a menüsor megjelenését láthatja a fényképezésben és a portfólió webhelyein (belsőépítészet, építészet, művészek stb.).

Ez a stílusú menüsor akkor is jól működik, ha sok linket helyez a tartalomterületre, hogy a látogatókat a webhely körül irányítsa. Ily módon kevésbé támaszkodik a menüsávra, mivel az egyes oldalakhoz vezető linkekkel irányítja a látogatókat a különböző oldalakhoz.

3. Logó elhelyezése

A logó elhelyezése nem véletlenszerű. A logó elhelyezkedése valójában sokat mond a vállalkozásának céljáról.

1. A logó ugyanolyan szintre / vonalra van helyezve, mint a menüsor

weboldal sablon design - logó a menüben

Ez a kialakítás a legjobban működik azoknál a weboldalakon, amelyek nagyobb hangsúlyt fektetnek termékeik vagy szolgáltatásaik reklámozására, és kevésbé az üzleti márkákra. Mivel a logó azonos szinten vagy a menüsorban található, a logó mérete korlátozott.

Ez is egy olyan formatervezési forma, amelyet leginkább a B2B (vállalkozások közötti) típusú vállalkozások használnak, ahol a márkanév és a marketing kevésbé összpontosít, mint a kiskereskedelem.

Természetesen a logó (márkanév) továbbra is fontos, de éppen kevésbé hangsúlyos, mivel a logó méretét a menüsor korlátozza.

2. A menüsáv közepére helyezett logó (annak alatt vagy felett)

Weboldal sablon kialakítása - logó a menübenKattintson a sablon megtekintéséhez

Ha a márka identitásának megteremtésére összpontosít, ez a leghatékonyabb dizájnválasztás, mivel a logója láthatóabban jelenik meg.

Kevesebb korlátozás van a logó méretére, így a látogatók nagyobb valószínűséggel figyelnek erre.

Ez a logóelrendezés nagyon népszerű a kiskereskedelemben, mivel különféle marketing technikákat alkalmaznak a márka identitásának megteremtésére és a márka lojalitásának előmozdítására.

Tehát gondoljon arra, hogyan akarja elhelyezni a logóját. Ön inkább a márkaépítésre összpontosít? Ha igen, a logónak a menüsor fölé vagy alá helyezése segíthet elérni ezt a célt.

Válassza ki a webhely sablonjának kialakítását – Hagyja’s Alkalmazza azt, amit megvitattunk

Most, hogy mi’megvitattuk azt a 3 kritériumot, amely segít kiválasztani a megfelelő webhelysablon-kialakítást, hadd’A gyakorlatba ülteti a folyamatot, így kitalálhatja, mi működik az Ön és vállalkozása számára.

Megmutatunk 2 példát is, így láthatja, hogy a folyamat hogyan működhet az Ön számára. Mi’Emellett kap néhány jó forrást, ahol meg lehet kezdeni az alábbiakban található sablonok keresését.

1. lépés: Válassza ki a webhely legjobb kombinációját:

 1. Tartalom szélesség kialakítása
  • Teljes szélesség – kortársabb megjelenés
  • Dobozos szélesség – hagyományosabb megjelenés
 2. Honlap fejléc elrendezésének kialakítása
  • Statikus kép (nincs tartalom) – ha egy kép hatékonyan elmondhatja a márkád történetét
  • Statikus kép (tartalommal) – ha szöveges címsorokra van szüksége az üzleti vállalkozásának magyarázatához – a leggyakoribb
  • Diavetítés – a megcélzott több vevőtípus vagy az Ön által kínált különféle termékek / szolgáltatások kiemelésére
  • Videó háttér – ha egy videó jól működik, elmondja a márka történetét. Tekintse meg ezt a részletes útmutatót a teendőkről’s és don’például a videó hátterének beállítását a webhelyén, ideértve azt is, hogy hol található videókat vagy sablonokat beépített video háttérrel.
 3. Menüsor tervezése
  • Ügyeljen arra, hogy könnyen olvasható legyen – sima háttér szín és sima betűtípusok kontrasztos színű
  • Menü pozíció:
   • Rögzített helyzet – ha hosszú görgetési oldalai vannak. A látogatók számára könnyű megtalálni a menüsávot.
   • Vízszintes (felső) – korlátozott menüsorokkal (kevesebb mint 8 elem) rendelkező webhelyek esetében – a leggyakoribb helyzet
   • Függőleges (oldalsáv) – grafikus-intenzív mintákhoz, sok menüsorral
   • Vízszintes (alsó) – grafikus-intenzív mintákhoz, ahol azt akarja, hogy a látogatók azonnal a tartalomra összpontosítsanak
  • A logó elhelyezkedése:
   • Ugyanaz a szint, mint a menüsor – kevesebb márkaépítés & nagyobb helyet hagy a tartalom számára
   • Menüsor fölött vagy alatt – több márkanévhatás, mivel a logó nagyobb, de csökkenti a tartalom helyét

Példák:

 1. Éttermek: A kiváló minőségű képek és videók képezik az ügyfelek figyelmét’ gyomor.

  • Tartalom szélessége – Teljes szélességű tartalom kialakítása, mivel kortársabbnak tűnik, és valóban kiemeli a grafikát
  • Fejléc elrendezése – Statikus kép, tartalom nélkül, hogy az étterem legjobban ízletes képeit megjelenítse’ételeit.
  • Menüsor elhelyezése – Vízszintes felső vagy alsó, vagy függőleges oldalsáv mind jól működik.
  • Logó pozíciója – Válassza ki a menüsor fölé vagy alá középre helyezett logót, hogy hangsúlyozzák a márkajelzést.
 2. Személyi edző: Felajánlja a szolgáltatások és előnyök világos leírását.

  • Tartalom szélessége – Teljes szélességű tartalom kialakítása, amely megmutatja a fitnesz előnyeinek képi / vizuális hatását.
  • Fejléc elrendezése – Statikus kép, amelynek tartalma tartalmaz címsort, al bekezdést és cselekvésre ösztönzést (elmagyarázza, mit csinál, milyen előnyöket és hogyan jelentkezzen be).
  • Menüsor elhelyezése – Vízszintes felső (rögzített helyzet akkor is működik, ha több tartalommal rendelkezik), mivel a függőleges oldalsáv vagy a vízszintes alsó rész kicsit túl kreatív / művészi lehet.
  • Logó pozíciója – A szintet megegyezik a menüsorral, hogy professzionális megjelenést hozzon létre, és rövidebb menüsáv legyen.

Most, hogy van egy előzetes elképzelésed arról, hogy mi’Ha újból keres, akkor újra elkezdi böngészni a sablonok rajzain, de azzal az előnnyel jár, hogy szétválaszthatja azokat a mintákat, amelyeket nem’nem felel meg a kritériumoknak.

A lista szűkítése némi időt vesz igénybe, de most már van valamiféle irány.

2. lépés: Szűkítse le a listát 1 vagy 2 lehetőségre

Ha egyszer’összeállította a potenciális tervezőjelöltek listáját’Itt az ideje, hogy válasszon egy vagy két sablont, amely a legjobban tetszik.

Ennek ellenére továbbra is kihívást jelenthet a végső döntés meghozatala anélkül, hogy először elkészítenénk a webhely sablonjait “tesztvezetés”.

Ha ingyenes tervezősablonokat használ, akkor próbáljon beilleszteni bizonyos tartalmakat az egyes mintákba, hogy megnézze, melyiket preferálja. Mivel a sablonok ingyenesek, ez lehetőséget ad arra, hogy minden sablonnal együtt dolgozzon ki.

Soha nem tudhatja, melyiket részesíti előnyben, amíg ténylegesen velük nem dolgozik – akárcsak a tesztvezetés. Ez megéri az idejét.

Ha fizetett tervezősablont használ, akkor előfordulhat, hogy nem tudja kipróbálni a mintát. Ha az’Ebben az esetben javasoljuk, hogy tanulmányozza az egyes sablonokat’bemutató webhely és leírások széles körű eldöntése érdekében, hogy ez a terv potenciálisan az Ön számára használható-e.

Kicsit kockázatos lesz, főleg ha a fizetett formatervezés általában 50–150 dollárba kerül. De ha talál valami olyat, ami igazán tetszik, és elvégzi az átvilágítását (nem igazán próbálja ki a mintát), akkor érdemes lehet a kockázat.

Következtetés & Key Take Aways

A helyes webhelysablon-kivitel kiválasztása olyan, mint egy ház megvásárlása – zavaró időnként, és te is’félsz tőled’Rosszul választom meg.

Valószínűleg nyertél’nem találja meg azt a tökéletes tervezősablont, amely kielégíti a 10 oldalas kívánságlistáját. Hogy “egyszarvú” a tervezés valószínűleg nem’nem léteznek, hacsak nem hajlandó ezreket költeni egy egyedi weboldal-kialakításra.

Side Note: Ha vállalkozása még nem generál sok pénzt, erősen javasoljuk, hogy ne alkalmazzon weboldal-tervezőt (érveink itt olvashatók).

Ha azonban szisztematikus megközelítést alkalmaz, például végrehajtja a fent ismertetett 3 kritériumot, ez segíthet Önnek a választások szűkítésében a több száz formatervezési mintától egy maroknyiig. Ez önmagában egy nagy győzelem, ugye?

Innentől ki kell próbálnia őket, ha ingyenesen elérhetők-e.

Íme néhány nagyon ajánlott weboldal-készítő, amelytől elindulhat, akik mindegyike ingyenesen tervezősablonokat kínál Önnek.

kikötő’nem hallott róluk? Mi’Megmutatjuk azokat az egyszerű szabályokat, amelyek alapján kiválasztjuk az Ön számára a legjobb webhely-készítőt.

Emlékezik: Válassza ki a formatervezést a webhely igényei alapján, és ne csak annak alapján, amire gondol “szép”.

Ez az útmutató hasznosnak bizonyult?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me