3 webdizájn szoftver, amely egyszerűen segítséget nyújt Önnek egy fantasztikus weboldal létrehozásában – technikai ismeretek nélkül

Ha te’jó webdesign-szoftvert keres – Ön’valószínűleg egy kicsit elveszettnek érzi magát (és talán kicsit félek is) egy webhely felépítésében, amelyet az emberek nyertek’ne nevessen…


Néhány kérdés, amelyek felmerülhetnek:

 • “DUMB-nak érzem magam, mert nem’még azt sem tudom, hol kezdjem.”
 • “Az emberek azt mondják, hogy KÓDOT kell tanulnom, de tényleg nem’nem akarom.”
 • “NEM tervezői tehetséggel születtem! Tudom, amikor valami szép látom, de nehezen tudok MINDET megtervezni a semmiből.”
 • “én’m Túl elfoglalt vagyok más dolgokról az életben. Azt akarom, hogy egy webdesign szoftver legyen’Könnyen kezelhető, és weblapomnak jól néz ki.”

Web Design szoftverItt’Ez az ellen intuitív dolog. Az első webhely felépítése nem’annyira félelmetesnek kell lennie.

Azt’Valójában könnyebb, mint amire gondoltak.

Ez az állítás néhány évvel ezelőtt teljesen hamis lett volna – de a modern webdesign szoftverrel’Ma széles körben elérhető, valójában nagyon tisztességes weboldalt készíthet anélkül, hogy sok időt el kellene töltenie, vagy akár kódoló iskolába is menne..

Don’nem hiszel nekem?

Gondoljon arra, milyen messze fejlődött a technológia az elmúlt évtizedben, hogy könnyebbé tegye az életét, mint valaha. Okostelefonok, online vásárlás, streaming videók stb.

Az Uber-rel már nem kell kinyújtania a karját és hullámoznia, mint egy őrült embernek, csak hogy egy taxit lásson le. Az illesztőprogram csak egy gombra kattintással érkezik hozzád.

Az Airbnb-vel valójában valaki másban élhet’félúton van otthon, mindössze néhány kattintással online. Most lehetősége van arra, hogy ne éljen drága szállodákban’újra utazik.

A jóság kedvéért még önjáró autókkal is rendelkeznek!!

Tehát valóban olyan felháborító, hogy azt hiszem, hogy a weboldalak felépítése a modern technológiával valójában egyszerűen megkönnyítheti?

A megfelelő weboldal-tervező szoftverrel mostantól bekapcsolhatja a technológiát (az’könnyen használható) segítségével jó megjelenésű weboldalt hozhat létre.

Azt’lehetséges, és ez’könnyebb, mint gondolnád!

Az alábbiakban összefoglaljuk a piacon található modern webdesign-szoftverek csúcspontját és hogyan segíthetik elő webhelyének felépítését:

A legjobb weboldal-készítő szoftver

 • Wix – Könnyen kezelhető szerkesztő nagyszerű támogatással, gyönyörű sablonokkal és innovatív funkciókkal és alkalmazásokkal, ingyenes tervek elérhetőek vagy 4,50 dollár havonta
 • Squarespace – designorientált weboldalkészítő, sablonokkal, amelyek minden eszközön jól néznek ki, havi 12 dollárért
 • Weebly – Weebly – nagyon felhasználóbarát szerkesztő előre megtervezett oldalelrendezéssel, amely segít az indulásban, ingyenes tervek elérhetőek vagy 8 dollár / hónap

Válasszon weboldal-készítőt, és keressen pénzt online

Milyen típusú webhelyet szeretne építeni?

weboldal készítése építsen egy online boltot WEBOLDALON online áruház 1

A modern webdizájn szoftver előnyei

 1. Könnyen kezelhető – csak húzza & csepp, nincs szükség kódolásra.
 2. Professzionálisan tervezett sablonok az Ön számára.
 3. Minden műszaki karbantartási munkát az Ön számára elvégzünk.
 4. 24/7 dedikált támogató csoportok.
 5. Megfizethető árképzés.

Csak annak érdekében, hogy megmutassuk, mennyire könnyű professzionális megjelenésű weblapot létrehozni, kihívást hoztunk létre, hogy megtudjuk, vajon egy kezdő, akinek nincs web-építési tapasztalata, egy órán belül kevesebb weboldalt építhet fel web-tervező szoftver használatával:

Most, hogy érti a webdizájn szoftvereit és mi azok’újra képes, hadd’Átgondoljuk, hogy ezek a weboldal-készítő szoftverek miért különböznek (és jobbak), mint a régi iskolai webhelyek készítésének módjai.

2

A webhelyek létrehozásának régi és új módszerei

“Manapság online weboldalt készíthet. Ott’Nem kell többet telepítenie. Csak jelentkezzen be a webdesign szoftverbe (például a Gmail), és te’újra készen állsz a kezdésre. Bárki megteheti ezt – még ha te is’nem vagy számítógépes hozzáértés.”

A jó ol’ nap (valójában ez’nem olyan régen), ha taxit akarsz venni, akkor’fel kell hívnom őket.

Megtalálja a számot a telefonján, felhívja, megmondja nekik, hogy hol és mikor találkoznak, várjon, ugorjon a fülkébe és fizetjen az út végén, miközben egy csomó változással járkál.

Ez biztosan sok munka… összehasonlítva az Uber alkalmazás megnyitásával, egy gombra kattintással, szálljon be az autóba, szálljon ki az autóból, és ez’s it.

Látja, az Uber egy szolgáltatás – Ők ott vannak, hogy könnyebben megkönnyítsék az életet.

Ugyanez igaz a webdesign-szoftverekre manapság. Ők’szolgáltatások, és nem csak egy olyan termék, mint a régi időkben.

Ezek a szoftveres szolgáltatások itt vannak, hogy megkönnyítsék a webhelyek felépítését az Ön számára, így továbbléphetsz az élet más fontos dologaira

Nappal ezelőtt, te’d be kell sétálnom egy boltba, és meg kell vásárolni egy dobozban található weboldal-készítő szoftvert.

A dobozban vannak CD-k, amelyeket a számítógépre telepíthet.

webdesign szoftver - régi módonÓ, GAWD…. ez is a SZEM SZÜKSÉGÜNK ?? Hogyan működtek az emberek MINDEN ezzel???

Miután 2 órát töltött a program telepítésével (és számtalan Windows felbukkan, amely szerint frissítenie kell vagy telepítenie kell az illesztőprogramot), Ön’Át kell húznia a szemét egy vastag műszaki kézikönyv segítségével, hogyan kell azt valóban használni.

Igen, az’S sooo primitív! Emlékszel azokra a napokra? Ha te’fiatalabb, akkor kérdezd meg a szüleidet. Ők’Megmondom, milyen rosszul szar!

Azt’szereti futni a sarkon a payphone-hoz, csak hogy meghívja a barátját. Tehát gettó!

A weboldal készítői manapság mind online alapúak. Szóval nem’Nem kell CD-t vásárolnia’nem kell letöltenie a fájlokat. Csak beír egy webcímet a böngészőbe, regisztrál online, és elkezdheti az első webhely felépítését.

Te nem’Nem kell aggódnia a kódolás miatt, nem kell’Hangsúlyoznunk kell, hogyan lehet weboldala valóban online megjelenni az interneten. A weboldal készítője gondoskodik mindazon műszaki dolgokról.

Mi’Az alábbiakban részletesebben megismerhetjük, hogyan működnek.

Ne feledje, hogy a webdesign szoftver manapság szolgáltatások.

Ez azt jelenti, hogy ők’Olyan technológiát fejlesztett ki, amely megkönnyíti a dolgokat az Ön számára, és teljes munkaidős támogató csoportokkal rendelkezik, amelyek segítenek.

Csakúgy, ahogyan az Uber megkönnyíti az A és B pont közötti haladást, és az Airbnb egyszerűbbé és olcsóbbá teszi ezeket a szoftvereket’Teljes célja az, hogy megkönnyítse a weboldal létrehozását az Ön számára.

3

Webdesign szoftver – Könnyen kezelhetők

“Ha az egérrel húzza a dolgokat a képernyő körül, weblapokat építhet webdesign-szoftverrel. Ők’megkönnyítette (és kódmentes), hogy még a nagymama is meg tudja csinálni.”

Nappal ezelőtt, ha nem voltál’t műszaki, vagy ha nem’Nincs egy legjobb barátja, Bill Gates nevű barátja, aki éppen tudta, hogyan kell kódolni, ön’újra szar a szerencse.

Nemcsak, hogy beállítania kell a saját szervert a webhely fogadására, így a webhely valóban létezhet az interneten.

Úgy érzi, hogy még egy négyéves iskolán kell keresztülmennie, hogy egyszerű weboldalt készítsen.

ÉS ez nem’Azt sem garantáljuk, hogy webhelye távolról jól néz ki! Az utolsó dolog, amire szükséged van, ha hónapot töltesz egy weboldal építésén, és úgy néz ki, mintha sötétben összerakná.

ewww…

A webdizájn szoftverek manapság KERESKEDELEN használhatók – és ezek jó megjelenést biztosítanak a tervezésnél.

Azt’szinte olyan, mintha a kanapén feküdt volna, miközben üzenetét küldte a barátaival a telefonján “mit’s fel”, a szennyezett telefon használata helyett 4 háztömbnyire a benzinkútnál.

Szoftver, mint például Wix, Squarespace vagy Weebly végezzen neked minden nehéz emelőt.

Szó szerint be kell jelentkeznie a webalkalmazásba, és te is’készen állsz az építkezésre.

Ott’s nincs beállítva, nincs frissítés, és ami még fontosabb: nem kell sütni sütiket, hogy barátokba kerüljenek a kódoló gurukkal.

A tartalmat (például szöveget, képeket, videókat) a webhelyére húzhatja anélkül, hogy valamelyik kódsorot megérintené.

Web Design szoftver - drag and dropellenállás & Dobd el’s olyan egyszerű, mint amilyennek látszik

Te nem’Nem kell zavarnia a tárhely vagy a szerver dolgokkal.

Ezek a webdesign szoftverek, mint manapság az összes többi új technológia, megkönnyítik az életét.

Don’nem hiszel nekem? Csak jelentkezzen be bármelyik vezető webdesign szoftverbe, és tegyen egy tesztvezetést (a regisztráció ingyenes).

Ha nem biztos benne, melyik a legmegfelelőbb, vegye igénybe a rövid kvízünket, hogy az Ön igényeihez igazított ajánlásokat kapjon:

weboldal készítő kvíz

Azt’Meglepni fogom, milyen könnyű manapság saját weboldalt készíteni, néhány évvel ezelőttihez képest!

Mi’Később az alábbiakban átnézem néhány kedvencemet.

4

Nem kell aggódnia a dizájnnal vagy a webhely jó megjelenéséért

“A webdizájn szoftver nagyszerű megjelenésű sablonokat kínál, amelyek előnyt jelenthetnek Önnek. Te nem’egyáltalán nem kell nagyszerűnek lennie a tervezésben.”

enged’szembe kell nézni, egy weboldal felépítése egy dolog. Jónak tűnni egy másik dolog.

Az utolsó dolog, amit szeretne, ha valaki megnézi az Ön weboldalát, és azt mondja, “Hmmm, ez’szép…”

Mindannyian tudjuk, hogy ez mit jelent!

Itt’s a probléma. Még akkor is, ha megkerülte a weboldal felépítésének minden technikai fejfájását, továbbra is jónak kell lennie.

Gondoljon egy Ferrari-ra vagy egy meleg sportautóra. A motorháztető alatt ülő műszaki csoda sokkal kevésbé szexi, ha a tetején ülő héj csúnya négyzet alakú doboznak tűnt.

Az autónak jól kell néznie, igaz? Senki sem akarja megszerezni a legjobb motorpénzt, amelyet meg lehet vásárolni, és holtan elkaphatja az autópálya lezárt négyzet alakú dobozában.

te’nem fogsz ezzel semmiféle szedési pontot keresni.

Úgy néz ki, mint ANGY, és tudod. Csak megtartani.

Tehát hogyan oldja meg a webdizájn szoftver ezt a problémát az Ön számára?

Jó gyűjteményét adják a professzionális megjelenésű sablonoknak, így a jobb lábánál elindulhat, ahelyett, hogy egy üres vászonra bámulna anélkül, hogy tudná, hol is kezdje el.

weboldal-készítő szoftver - példaItt’Példa erre a webdizájn-szoftver által megadott sablonok kalibrálására.

Böngészhet a tervezési könyvtárak között, szűkítheti le kedvenc könyvtárára, és felhasználhatja kiindulópontként webhelyének felépítéséhez..

Fehér üres oldalra bámulni, és nem tudni, mire kezdje, szörnyű érzés, főleg ha te’újra nem jó a tervezéssel.

Ezeknek a terveknek köszönhetően kiváló megjelenésű webhelyet kaphat, anélkül, hogy rockstar tervező lenne.

Ahelyett “Hmmm, az’szép….”, a barátaid azt fogják mondani, “Hé, hogyan csináltad ezt???”

Lehet, hogy nem vagy a rockstar tervező, de biztosan úgy érzi magát, mint egy!

Vessen egy pillantást néhány vezető webdesign-szoftverre’a tervezősablonok’megnézem, hogy mire gondolok:

Wix

A Wix több mint 500 mintával rendelkezik az iparágak széles skálájára – tehát Ön is’Nagyon jó esélye van arra, hogy talál valamit a saját iparának. A sablonok előre kitöltött mintákkal érkeznek, így egyszerűen cserélheti tartalmát, hogy valóban gyorsan elinduljon.

Web Design szoftver - Wix sablonokKattintson a Wix megtekintéséhez’s sablonok

Ezenkívül terveik szintén nagyon naprakészek a legújabb trendekkel. Például 1-személyes parallaxis mintákat építhet, háttér-videókat helyezhet be, különféle háttér-szakaszokat hozhat létre, mindegyik kód megérintése nélkül (csak húzza & csepp). Itt láthatják őket akcióban.

Squarespace

Bár a Squarespace nem’Nincs sok sablon, minden mintájuk igazán profi és csiszolt. Azt’s egy klasszikus eset a minőség felett a mennyiségen. Webhelye úgy fog kinézni, mintha több ezer dollárt fizetett volna valakinek az egyedi tervezésért.

Kattintson a Négyzet megjelenítéséhez’s sablonok

Weebly

Weebly nem’annyi sablonnal rendelkezik, mint a Wix, és a terv nem olyan friss, mint a Squarespace’s (de ők’újra közelebb kerülnek), de ők’Nagyon hosszú utat tettünk a gyűjteményük fejlesztésében. Van néhány nagyon jó, és számíthat arra, hogy még jobb is lesz a közeljövőben.

webdesign szoftver - Weebly sablonokKattintson ide a Weebly megtekintéséhez’s sablonok

Mint láthatja, ezek a szoftverek elképesztő tervezősablonok gyűjteményét biztosítják Önnek – így nem kell’nem kell attól tartania, hogy webhelye rosszul néz ki. Ha menedék van’Még nem kész, kattintson a fenti képekre, hogy megnézhesse!

5

Sajnálom, de nem kell foglalkoznia a házigazdákkal és a kiszolgálókkal

“Korábban az összes technikai feladattal, például a tárhely és a biztonsági frissítésekkel kellett foglalkoznia. Többé nem. Ők’újra gondoskodott rólad.”

Azt’szomorú nap… és én’Nem beszélek éttermi házigazdákról és szerverekről (a nap legboldogabb vicce…)

Úgy értem, miért nem’Kínozza magát technikai útmutatókkal a kiszolgálók beállításáról, konfigurálásáról és finomításáról, hogy webhelyét online üzemeltesse? Azt’Nem olyan, mintha jobb dolgod van…

A weboldal-készítő szoftver manapság mind online. Szóval nem’Nem kell aggódnia, hogyan lehet weblapját az interneten tartani.

Csak jelentkezzen be a szoftverbe, és illessze be a tartalmat a húzásuk segítségével & csepp technológia (kódolás nem szükséges), és kattintson a közzététel gombra.

Ők’egyszerűvé tette számodra.

Lehet, hogy nem kap kitüntetési jelvényt a kiszolgálók telepítésének és finomításának megtanulása miatt. Előfordulhat, hogy az ellenkező nem kap esélyt arra, hogy átguruljon a tech bátorságán. [Szomorú arcok körül]

Akkor lesz egy jó megjelenésű weboldal – közzétett, így továbbléphet, és vigyázhat más dolgokra az életében.

Az összes háttér-technikai ügyet a szoftver szolgáltatók kezelik az Ön számára.

Emlékszel arra, amit fent említettem? Ezek a szoftverek szolgáltatások. Ők’itt áll, hogy kiszolgálja a felhasználókat (te), így élvezheti a folyamatot.

6

Mi van, ha szükségem van egy kis kézfogásra & Támogatás?

A webdizájn szoftver használata a saját webhelyének felépítéséhez nem olyan, mint az eszközök és anyagok vásárlása a Home Depot-tól, ahol tartózkodik’Nagyon sokáig hagyta, hogy kitalálja a dolgokat egyedül, minimális utasításokkal.

Amikor webhelyét ezekkel a szoftverekkel készíti, azok 24 órás támogatást nyújtanak Önnek.

A széles körű online útmutatókkal, amellyel válaszokat kereshet, és különféle személyes segítségnyújtási csatornákat kínálnak:

Wix: Telefon / E-mail

Squarespace: Élő csevegés / e-mail

Weebly: Telefon / Élő csevegés / E-mail

Annak érdekében, hogy képet alkothasson a várt támogatási szintről, itt található a Squarespace 2016-os támogatási statisztikája:

webdesign szoftver - négyzet alakú támogatásA Squarespace támogatási statisztikája 2016-ban

Akármilyen egyszerű ezeket a szoftvereket is használni, a megfelelő támogatás megszerzése egy kicsit magabiztosabb abban, hogy képes használni őket jó, működőképes webhely felépítéséhez. Egyetért?

7

Webdesign szoftver ára – megéri-e a befektetés?

“A technológia olcsóbb lesz & olcsóbb. Ugyanez vonatkozik a webdesign szoftverre is – a havi díj nagyon megfizethető.”

én’Jól leszek hozzá. Saját webhely felépítése már nem drága.

Valójában a napi Starbucks szokása 20–30-szor költségesebb, mintha egy weboldal-készítő szoftverrel kezdené..

Ezek a sötét hármas, venti, félig édes, sovány, alacsony hab, szója karamell macchiatos.

Valójában a legjobb szoftverek egyike lehetővé teszi egy teljes weboldal létrehozását ingyen. Nem adnak’Még egy határidőt sem szabhat meg arra vonatkozóan, hogy meddig tarthatja fenn a használatát.

A kifogás az, hogy ha további eszközöket szeretne, vagy ha bizonyos dolgokat testreszabhat, akkor Ön is’Feliratkoznod kell egy prémium tervre.

De elindulhat egy havi 5 dollár prémium díjcsomaggal. Nincsenek rejtett díjak.

te’Csak el kell adnia egy divatos csésze (hamis) kávét 1 napra. én’Biztos vagyok benne, hogy képes kezelni ezt.

Természetesen, minél magasabb a terv, annál több szolgáltatáshoz fér hozzá.

De véleményem szerint az alábbi webdesign-szoftver biztosítja az összes szükséges eszközt egy funkcionális weboldal közzétételéhez, még a legalacsonyabb tervvel is.

Ne feledje, hogy hozzáférést is kap a támogatási csapatokhoz, és hogy a műszaki srácok minden műszaki ügyet meg fognak kezdeni az Ön számára, tehát’nem kell.

Az Ön Builder szolgáltatásai ingyenesek * Fizetett terv logo-wix-100x100 Kezdje 5 havonta havonta. Olvassa el az Áttekintési Áttekintést Ingyenes hirdetések Személyes domain Korlátlan sávszélesség Kezdje 5 havonta havonta. Olvassa el az Áttekintési Áttekintést Kezdje 12 havonta havonta. Olvassa el az Áttekintési Áttekintést Ingyenes hirdetések Személyes domain Korlátlan sávszélesség Kezdje 12 havonta havonta. Olvassa el az Áttekintési Áttekintést weebly_logotype Kezdje 8 havonta havonta. Olvassa el az Áttekintési Áttekintést Ingyenes hirdetések Személyes domain Korlátlan sávszélesség Kezdje 8 havonta havonta. Olvassa el az Áttekintési Áttekintést

* A Squarespace 14 napos ingyenes próbaverziót kínál, így kipróbálhatja vásárlás előtt.

Itt található a Wix, a Squarespace és a Weebly árazási táblázata. Csak kattintson rájuk, hogy megnézhesse árazási oldalaikat, hogy megértse, mi’benne:

Wix

A Wix valójában rendelkezik VIP tervvel, amely prémium támogatást nyújt Önnek a saját dedikált VIP támogatási vonalukkal. De’Ez még nem olyan, amire regisztrálnia kell. Ha te’ha újra érdekli a Wix használata, akkor alacsonyabb tervvel kezdheti el, felépítheti és futtathatja webhelyét, majd később frissítheti, ha.

Webdesign szoftver - Wix árképzésKattintson ide az árképzés további részleteinek megtekintéséhez

Ne feledje, hogy ingyenesen feliratkozhat és használhatja a Wix-et, ők pedig nem’t ne szabjon meg Önnek bármilyen határidőt.

Squarespace

A Squarespace széles választékot kínál a különféle felhasználók számára.

Vegye figyelembe, hogy mind a 4 tervnél nemcsak korlátlan oldalakat hozhat létre, hanem a Squarespace-hez is hozzáférhet’s Coverlapok, amelyek lehetővé teszik, hogy egyoldalas személyhívókat készítsen webhelye számára. Az egyoldalas személyzet manapság meglehetősen népszerű, ahol a tartalmat több részre oszthatja el egyetlen oldalra felállítva.

A magasabb terveket (26 USD / 40 USD) az e-kereskedelemmel foglalkozó weboldalaknak szentelték. Tehát, ha te’érdekli egy online áruház építése, ezekre a lehetőségekre érdemes figyelni.

Webdesign szoftver - négyzet alakú árképzésKattintson ide az árképzés további részleteinek megtekintéséhez

Weebly

Weebly’legmagasabb tervei (üzleti & Teljesítményterv) azoknak az embereknek szól, akik egy online áruház építésére kívánnak koncentrálni. Ha a webhely nyert’nem szabad bármit eladni, akkor elegendő a Starter vagy a Pro terv.

Vegye figyelembe, hogy továbbra is értékesíthet termékeket a Starter vagy a Pro terv alapján, ám az Ön számára elérhető elektronikus szolgáltatások korlátozottak. De’Ez egy jó módszer a dolgok tesztelésének megkezdésére.

Webdesign szoftver - weeblyes árképzésKattintson ide az árképzés további részleteinek megtekintéséhez

Ne feledje, hogy mindegyiket ingyen kipróbálhatja.

Kipróbálhatja őket ingyen, és ha jól érzi magát, regisztráljon valamelyik tervükhöz.

Azt javaslom, hogy kezdjen egy alacsonyabb tervvel, és dolgozz fel. Később bármikor frissíthet, anélkül, hogy túlzottan elkötelezné magát.

8

Következtetés – Önnek nem kell többé hangsúlyoznia a webhely felépítését

Remélem, hogy ez a cikk megmutatta, hogy már nem kell félnie az (első) webhely felépítésétől.

A modern technológia átalakította sok dolgok működését, ideértve a weboldal készítését is.

Gondolj csak így. Manapság annyira könnyű kapcsolatot tartani a barátaival és a családjával a Facebookon vagy más közösségi csatornákon keresztül.

Ha te’Lusta, néhány kattintással élelmiszereket vagy meleg ételeket közvetlenül a bejárati ajtóhoz juthat el.

Az Amazon drónok segítségével szállít termékeket Önnek. Önvezető autók. Mesterséges intelligencia.

Tekintettel arra, hogy manapság fejlett technológia van, a webhelyek egyszerű és problémamentes felépítése – eléggé alacsony színvonalúnak hangzik a dolgok általános rendszerében.

Tehát jobban hiszed el – manapság a webhelyek felépítése egyszerű.

Vezető webdesign szoftverrel, mint például Wix, Négyzet és Weebly többé nem kell, hogy elégedett legyen a technológiával (például kódolással vagy szerver kezelésével).

Ők’nagyon könnyűvé tette, hogy egyszerűen csak bejelentkezzen a szoftverükbe online, és húzza át webhelyének közzétételét.

Te is nem’Nem kell hangsúlyozni a tervezést, mint mindannyian kiváló megjelenésű sablonok gyűjteményeit kínálják Önnek. Ezek a sablonok előnyt jelentenek Önnek, így még a barátaid is lenyűgöznek (még akkor is, ha te’nem vagy jó a tervezéssel).

Ezen szoftverek használata szintén nem drága. Ha engedheti meg magának egy koktélt egy éjszakai kiránduláson, akkor biztosan megengedheti magának, hogy kihasználja ezeket a weboldal-építőket.

Don’ne felejtsük el, hogy van dedikált támogató csoportok hogy segítsen neked is. Tehát ez megadja a magabiztosságot, hogy elinduljon a webes teremtés utazásához.

Ha te’újra érdekli ezeket a szoftvereket, itt van egy összehasonlító táblázat, ahol’kiemelte néhány kulcsfontosságú különbségét az Ön számára.

Boldog weboldal építése!

9

Webdesign szoftver – GYIK

Mi a legegyszerűbb webdesign szoftver?

Ha te’nagyon egyszerű és zökkenőmentes webhely-készítési élményt keres, amit tényleg megtehetsz’nem megy rosszul Weebly. Szerkesztőjük könnyen használható, és nagyon gyorsan megismerkedhet velük.

Bár ez igaz, azt javasoljuk, hogy játsszon néhány weboldal-készítővel, mielőtt véglegesen dönt. Gondoskodni szeretne arról, hogy a választottat valóban könnyű használni.

Melyik webdesign-szoftvernek van a legjobb ügyfélszolgálat?

Mindkét Wix és a Weebly fantasztikus ügyfélszolgálatot kínál. Nagyon szeretjük Wix-et’s Súgó – szinte bármit megválaszolnak!

Mi a legolcsóbb webdesign szoftver?

Mind a Wix, mind a Weebly ingyenes terveket kínál, így semmit sem tud indítani! Mindketten kínálnak kedvező árú, fizetett prémium tervek, amelyeket igazán érdemes megfontolni, ha azt szeretné, hogy webhelye további lendületet adjon neki!

Melyik webdizájn szoftver rendelkezik a legjobb sablonokkal?

A Squarespace jól ismert, mint a design-központú weboldal készítő. Mindegyik sablonuk képes arra, hogy az Ön weboldala hihetetlenül profi legyen.

Egy másik weboldal készítő, lenyűgöző sablonokkal a Wix – 510-nél nagyobb skálájuk van, így te’újra elrontották a választást!

Melyik webdizájn szoftver a legbarátabb?

Squarespace’A sablonok mind reagálnak a mobilra, ami azt jelenti, hogy lenyűgözőnek tűnnek minden eszközön, kevés erőfeszítéssel vagy erőfeszítés nélkül.

A Wix-nek külön mobil szerkesztője is van, amely ellenőrzi, hogyan néz ki webhelye mobilon. Ez azt jelenti, hogy szükség esetén frissítheti és módosíthatja a dolgok webhelyének mobil verziójától, függetlenül az asztali verziótól.

Ez az útmutató hasznosnak bizonyult?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map