A legjobb portfólió webhelysablonok

“A személyes portfóliójának sablonja használata a legokosabb módja az online gyors elérésnek. Nagyon jól néznek ki, és az összes szükséges funkcióval rendelkeznek, így munkát takaríthat meg! Ez megszabadít attól, hogy a fontosakra – a kreatív munkádra – összpontosítson.”


Mi lenne, ha azt mondanám, hogy el tud készíteni egy lenyűgöző portfólió-weboldalt, és kevesebb, mint 14 perc alatt közzéteszi online. Túl jól hangzik, hogy igaz legyen, nem?

Nos, megkönnyítheti az életét, ha kiválasztja a megfelelő portfólió webhelysablont.

De mi a megfelelő sablon? Végül is’nem olyan, mint te’röviden kiválaszthatja a választható lehetőségeket…

Játék

Olyan sok választás esetén nehéz lehet tudni, hova kezdje (bízz bennünk, mi’ott voltam!).

Mi’Írta ezt az útmutatót, hogy időt és energiát takarítson meg:

 1. A személyes portfólió sablonjának alapvető dolgok ismertetése (tehát tudod, mit kell figyelni)
 2. A környék legjobb portfóliósablonjainak bemutatása és értékelése (csapatunk kézzel válogatott, hogy megmutassák mit’s elérhető)

Ha menedék van’t még nem találta meg tökéletes weboldal-készítőjét, tekintse meg alább a listánkat legjobb weboldalépítők amely segít szépen bemutatni portfólióját:

Körülbelül 11 perc múlva, te’Teljesen megérti, mit kell keresnie egy portfólió webhelysablonján, hogy időt és pénzt takarítson meg. Mi’ezenkívül ösztönözni fogja Önt a környék legjobb terveivel – így eldöntheti a kívánt sablont.

ÁTTEKINTÉS VÉGREHAJTÁSA

Kattintson a következő linkekre az egyes szakaszok elolvasásához:

 1. A legjobb portfóliósablonok legfontosabb dolgai
 2. A legjobb portfólió webhelysablonok
  • Wix
  • Squarespace
  • Weebly
  • Formátum
  • SmugMug
  • Fabrik
  • Hajrá apu
  • IM alkotója
  • Jimdo
 3. Következtetés: A legjobb portfólió webhelysablon az Ön számára

Válasszon weboldal-készítőt, és keressen pénzt online

Milyen típusú webhelyet szeretne építeni?

weboldal készítése építsen egy online boltot Weboldal online áruház

A legfontosabb dolgok a legjobb portfolió webhelyminta

“Gondoljon portfóliósablonjára, mint egy hivatkozásra egy olyan webhelyre, amely jól néz ki, és rendelkezik az összes szükséges funkcióval. De csak azért, mert mindent megtesznek érted, az sem’t érted téged’Nem szabad szerkeszteni annyit, amennyit csak akar! ”

Vannak sablonok, amelyek megkönnyítik az életét. Valóban annyira egyszerű.

Most órákat időt és erőfeszítést fektethet be saját portfóliójának létrehozásához.

De nem lenne’inkább egy professzionálisan tervezett sablont használ, és lenyűgöző portfólióval rendelkezik, amely mindössze 13 perc alatt készen áll a készre?

Gondoljon arra, mit tehetne azzal a pluszidővel!

Néhány plusz óra azt jelenti, hogy új festményen dolgozhat. Ez azt jelenti, hogy válaszolhat minden e-mail kérdésére. És ha te’Ha extra termelékenynek érzi magát, akkor is felszámíthatja a szabadúszó adóit!

Véleményünk szerint a sablon használata a legokosabb módja az online gyors elérésnek olyan portfólióval, amelyben büszke lehet.

Javasoljuk, hogy használjon sablont, ha úgy gondolja, hogy személyes portfóliójának webhelyére szüksége lesz:

 1. Lenyűgöző webdesign
 2. Mobilbarát, érzékeny kialakítás
 3. Könnyen böngészhető munkáinak galéria
 4. Kapcsolatfelvételi űrlap
 5. Egy blog
 6. egy ‘Rólam’

1. Lenyűgöző formatervezés

“A portfólió webhelysablonjai nagyon jól néznek ki, mert ők’a szakemberek által tervezték. Ez munkát takarít meg, és lehetővé teszi, hogy energiáját a teremtésre összpontosítsa.”
Nehéz létrehozni egy weboldalt, amely vonzó látványossággal bír. Azt’Még nehezebb, ha lenyűgöző kialakításának funkcionálisnak és könnyen használhatónak is kell lennie.

Akkor miért nem hagyja, hogy a szakemberek vigyázzanak erre a trükkös feladatra?

A választott portfóliósablont szakemberek fogják kidolgozni és tesztelni. Ez azt jelenti, hogy nem csak felhívja a látogatók figyelmét, hanem ők is’Könnyen kezelhető.

Ez egy hatalmas súly a vállán. Ez időt is felszabadít Önre’d egyébként webhelyét terveztem, módosítottam és teszteltem.

A portfóliósablonok olyan webhelyet kínálnak, amely már az első naptól csodálatosnak tűnik. Ez azt jelenti, hogy sokkal kevesebb időt tölthet testreszabásával, és még mindig rendelkezik olyan weboldal-kialakítással, amely vonzza a látogatókat.

2. Rugalmas kialakítás

“Te nem’Nem tudom, honnan jönnek online látogatói. Az érzékeny sablon biztosítja, hogy portfóliójának weboldala bármikor, bárhol és bármilyen eszközön jól néz ki.”

Az összes internetes forgalom több mint 33% -a okostelefonokból származik.

Ebben a korban, te’d elég őrültnek kell lennie (vagy elég bátornak), hogy ne használjon mobilra reagáló portfóliósablont.

Az érzékeny és mobilbarát sablonok automatikusan optimalizálják portfólióját különböző képernyőméretekhez. Ez biztosítja, hogy csodálatosnak tűnik, hogy a látogatók asztalon, okostelefonon vagy táblagépen böngésznek.

Ez akkor fontos, ha te’új remény reménykedni nyer új portfóliójából. A tanulmányok azt mutatják, hogy az emberek 61% -a nyert’Nem zavar, ha visszatér a webhelyére, ha nem’t mobilra optimalizálva.

Tehát, ha gondolkodik rajta, reagáló sablon nélkül, akkor te’valószínűleg kihagyják az új üzleti lehetőségeket.

Alapvető fontosságú egy mobilra reagáló webhely. Ennek hiányában a portfólió öregnek és elavulttá fog válni, ami rosszul tükrözi magát. Az adaptív sablon használata gyors és egyszerű módja annak, hogy a felhasználók számára biztosítsák a kívánt böngészési élményt.

3. Könnyen böngészhet galériái között

“Válasszon portfóliósablont, amely megkönnyíti a képek böngészését. Ha az emberek nehezen tudják áttekinteni képeit, akkor’eltűnik – költségekkel jár a forgalom és a lehetőségek…”

enged’szembe kell néznie – portfóliójának weboldala csak egy okból létezik: munkájának bemutatása a világ számára.

Megkönnyítheti magának az életét, ha portfóliósablont választ, amelynek galéria található a munkájához.

Ez megszabadít attól, hogy fontosabb kérdésekre összpontosítson, mint például a jövő héten a googlálás’s lőni.

Próbálja ki a különböző sablontervezéseket, hogy megtudja, mely galériák működnek a legjobban az Ön portfóliójában – nyertél’sajnálom.

Válasszon portfóliósablont, amely megkönnyíti a rajongók és a potenciális ügyfelek számára a munkád böngészését. Ez időt szabadít fel Önnek’d egyébként költene a webhely szerkesztésére, akkor miért nem használja fel inkább a jutalékaira!

4. Kapcsolatfelvételi űrlap

“Ha megkönnyíti az emberekkel való kapcsolatfelvételt, te’Több üzletet nyer. Tehát, hogy több üzletet nyerjen, válasszon egy portfóliósablont, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy azonnal kapcsolatba lépjenek Önnel.”

Beépített kapcsolatfelvételi űrlap nélkül’két lehetőség van:

 • Tegye fel elérhetőségét az internetre, és remélje, hogy így lesz’az ügyfelek nem csalók.
 • Töltsön időt webhelyének szerkesztésére, a különböző kapcsolatfelvételi űrlapok megjelenésének és érzetének finomítására, amíg nem talál megfelelőt. Akkor rájössz, hogy ők’nem kapcsolódik e-mail fiókjához, és több időt töltenek az olvasással a ‘hogyan kell’ útmutató, így fogadhatja azokat az üzeneteket, amelyeket az emberek Önnek küldnek. A javítás után rájössz, hogy ezeket az üzeneteket mindenki elküldi Önnek ‘spam’ alapértelmezés szerint a mappa, így kitalálnia kell, hogyan is javíthatja ezt….

Egyik sem tűnik úgy, mint egy különösen jó lehetőség?

Könnyítse meg az önmaga életét, és válasszon egy sablont, amely kapcsolatfelvételi űrlappal van felszerelve.

Időt takarít meg egy hihetetlen munkában, és megkönnyíti az ügyfelek számára, hogy munkájuk böngészése után azonnal elérjék Önt..

A portfólió webhelyének sablonját a beépített kapcsolatfelvételi űrlap segítségével választani nem kell. Nélkül nem nyertél’annyi üzleti érdeklődés érkezik – pénzbe kerül. Azt’Ez egy másik módja az időmegtakarításnak + erőfeszítéseknek, amelyeket befektethet kreatívabb feladatokba.

5. Egy blog

“Az, hogy nem vagyok hozzáértő, nem mentség arra, hogy ne rendelkezzen bloggal a portfólió webhelyén. Keressen egy beépített sablont, mert a blog értékes eszköz a SEO javításában.”

A blogolás elengedhetetlen eszköz a portfóliójának Search Engine Optimization (SEO) fellendítésében. A SEO javítása elengedhetetlen, ha magasabbra szeretne lépni a Google keresési eredményeiben, és nagyobb forgalmat szeretne vonzani webhelyére.

Lehet, hogy nem gondolja, hogy van ideje egy blog írására, nem is beszélve a létrehozásáról – miért nem tartja egyszerűen a dolgokat?

Amikor te’Ha megvásárolja a megfelelő portfólió-webhelysablont, válasszon egyet, amelybe be van építve egy blog.

Azt’Ez egy egyszerű módja a blognak és a marketingnek, bármilyen kódolási vagy tech ismeretek nélkül.

Nagyon szeretne rangot szerezni a Google keresési eredményeiben. A Google szereti a friss, rendszeres tartalmat. Blog készítésével boldoggá teheti a Google-t és a portfólió rangsorolását. Válasszon egy sablont egy beépített elemmel, és te’Az 1. helyre gyorsulhat!

6. Egy ‘Rólam’

“Azt’Fontos, hogy portfóliója világosan megmondja a világnak, mit csinál. Még egyszerűbbé teheti ezen információk közlését, ha kiválaszt egy sablont, amelynek van ‘Rólam’ beépítve a tervezésbe.”

Lehet, hogy nem is tudta volna, hogy van ‘Rólam’ Ez a szakasz nagyon fontos. Tudom, hogy nem tettem’t!

De a háziasszonyom, akinek van portfóliója a rövidfilmeinek, nos, engedt be egy kis titkot…

A ti ‘Rólam’ remek alkalom arra, hogy elmondja a világnak, ki vagy, mit csinál, és hol fekszik készségeid. Még fontosabb, ha tisztában van képességeivel’reményben, hogy új ügyfeleket nyer!

Portfólió sablonjának kiválasztása az ‘Rólam’ oldal azt jelenti, hogy egy további aggódást kivehet a listájáról. Csak annyit kell tennie, hogy frissíti a szöveget és te’jó menni.

Hely nélkül ‘Rólam’ te’Fel kell vennie egy oldalt, majd a címsort, formáznia, hozzáadni egy szövegmezőt, formázni és átméretezni, előnézetben áthelyezni, kissé balra mozgatni stb..

Teljesen őszinte legyek’Jobb módok vannak az idő eltöltésére.

Válasszon portfólió webhelysablont egy ‘Rólam’ Az oldal megtakarítja a hozzáadásához szükséges időt és energiát. Miután egy ‘Rólam’ nagyszerű módja annak, hogy kompetenciáit kommunikáljuk a potenciális ügyfelekkel. Azt’Ez is jó módszer személyiség hozzáadására az Ön weboldalához!

A LEGJOBB PORTFOLIO WEBOLDALMINTATOK

“Ha te’nehezen találta meg a megfelelő portfólió-webhelysablont, akkor te’jöttél a megfelelő helyre.”

Azt akarjuk, hogy az életét a lehető legegyszerűbbé tegye. Ennek érdekében csapatunk kiválasztotta az Ön számára a legjobb portfólió webhelysablonokat.

te’Meg fogja találni, hogy a sablonok tökéletesen felszereltek, hogy lenyűgöző portfólió-webhelyet biztosítsanak Önnek. Megtalálják a szükséges megjelenést, funkciókat és könnyű kezelhetőséget. Emellett könnyen szerkeszthetők, ha testreszabni szeretné webhelye megjelenését.

A válogatott portfóliósablonjaink mindazokkal a funkciókkal rendelkeznek, amelyekkel több látogatókat vonzhat és új vállalkozásokat nyerhet. Ők’A weboldal szerkesztéséhez szükséges időt eltörölheti.

1) Wix portfólió sablonok (több mint 110 millió webhely)

“A Wix a sokoldalúbb weboldal készítő. Őrült mennyiségű tervezési lehetőséget kínál, miközben a dolgokat felhasználóbarát módon tartja.”

A Wix több száz sablont kínál, amelyek közül választhat. Ezek közül körülbelül 17-et kifejezetten különféle típusú portfóliókhoz terveztek

te’Megtalálja Wix-et’A sablonok szórakoztató, mókás és merész. Ezek remek módja annak, hogy időt és erőfeszítést takarítson meg, ha Ön’érdekli egy olyan egyedi megjelenésű portfólió, amely gyorsan elérhető online.

A Wix sablonok mobilbarátak, így biztos lehet benne, hogy a mű és a fényképek bármilyen eszközön jól néznek ki.

A Wix segítségével abszolút kreatív szabadságot kap, ami hatalmas előnye! A Wix szerkesztő valóban felhasználóbarát, és megkönnyíti a portfólió sablon testreszabását.

Illustrator portfólió sablon

én’m Wix nagy rajongója’s ‘Illusztrátor portfólió’ sablon. Azt’A szeme tiszta, egyszerű és nagyon könnyű.

Kreatív munkád elõtt és középpontjában helyezkedik el egy könnyen gördítõ galéria segítségével a honlapon. Van is egy kapcsolatfelvételi űrlap és egy rövid oldal ‘Rólam’.

Ez egy egyszerű sablonnak tűnik – és don’nem tévedsz engem, de – mindazonáltal tartalmaz mindent, amire szüksége van a portfólió webhelyének internetes közzétételéhez, nem később, hanem később.

Az egyetlen dolog, amit te’hiányzik ez a sablon egy blog. Szerencsére a Wix megkönnyíti a hozzáadását, ha szeretné.

A dobozból hiányzik-e ez a sablon?…Lenyűgöző webdesign?

Mobilbarát webhely?

Egy egyszerűen böngészhető galéria a munkájához?

Kapcsolatfelvételi űrlap?

Egy blog?

egy ‘Rólam’?

A sablon testreszabásának szabadsága? 9/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(hozzá kell adni)
&# 10004;

Kreatív portfólió sablon

Játék

Ez ‘Kreatív portfólió’ sablon egy nagyon szórakoztató design. Azt’s egy egyoldalas alapsablon, amely tartalmazza az összes alapvető elemet’valószínűleg szüksége lesz rá.

Munkáinak galériái kiemelkedő helyen jelennek meg a könnyű böngészés érdekében, míg a fekete háttérrel rendelkező világos mezők valóban segítenek a munkájának kiemelésében.

egy ‘Rólam’ bekerül az oldal alján található kapcsolatfelvételi űrlapba, amely megkönnyíti a potenciális ügyfelek számára a kapcsolatfelvételt.

Nagyon szeretem, hogy ennek a sablonnak az egyoldalas kialakítása megkönnyíti a saját tartalmak kitöltését. Te nem’Nem kell hegedülnie sok különböző oldalra, tehát te is’Online lesz, mielőtt megtudja!

A dobozból hiányzik-e ez a sablon?…Lenyűgöző webdesign?

Mobilbarát webhely?

Egy egyszerűen böngészhető galéria a munkájához?

Kapcsolatfelvételi űrlap?

Egy blog?

egy ‘Rólam’?

A sablon testreszabásának szabadsága? 9/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(hozzá kell adni)
&# 10004;

Készítse el most a Wix portfólió webhelyét

2) Négyzet alakú portfólió sablonok (1+ millió webhely)

“A Squarespace olyan csúcskategóriás portfóliósablonok otthona, amelyek fotóit elöl és középpontba helyezik.”

Több mint 80 sablon közül lehet választani, a Squarespace jó választás az Ön portfóliójának webhelyére, mivel ezeknek alig egynegyedét kifejezetten portfóliókhoz tervezték..

A négyzetméretű portfóliósablonok készen állnak arra, hogy munkája hihetetlennek tűnjön egyenesen a dobozból.

A kivitele nagyon csúcskategóriás és profi. A helyszíni navigáció karcsú és egyszerű. A szükséges szolgáltatások és funkciók mind jelen vannak és helyesek.

Ha ezeket a dolgokat beépíti egy sablonba, akkor az időtakarékos, és megszabadítja Önt attól, hogy aggódjon, hogy később hozzáadja őket.

Ha változtatást akar, akkor a Squarespace szerkesztő sok szabadságot biztosít Önnek, ha személyre szabja a sablon kialakítását. Légy tudatában, hogy az’De nem olyan rugalmas, mint a Wix szerkesztő.

Lange sablon

Játék

Squarespace’s ‘Lange’ A sablon elhagyja az osztályt, és lenyűgöző módja a kreatív munkád bemutatásának.

Ez a kialakítás ötvözi a teljes oldalas képeket a kis keretezett képekkel, így munkája azonnal hatásos, de egyszerûen böngészhetõ is.

‘Lange’ megkönnyíti az online hozzáférést. Ön nyert’sokat nem kell szerkesztenie, mert van beépített blogja, kapcsolati oldala (azonnali kapcsolattartáshoz űrlapot kell hozzáadnia) és egy ‘Ról ről’ szakasz.

Ez egy mobilra reagáló portfóliósablon, amely hihetetlenné teszi a munkáját.

A dobozból hiányzik-e ez a sablon?…Lenyűgöző webdesign?

Mobilbarát webhely?

Egy egyszerűen böngészhető galéria a munkájához?

Kapcsolatfelvételi űrlap?

Egy blog?

egy ‘Rólam’?

A sablon testreszabásának szabadsága? 7/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(kapcsolattartó oldala van
hozzá kell adnia az űrlapot)
&# 10004;
&# 10004;
(más néven. ‘Stúdió információ’)

Ishimoto sablon

Játék

Mennyire jó ‘Ishimoto’ sablon a négyzetből?

Ez nem csak hihetetlennek tűnik, de igazán egyedi oldalsó görgetést jelent a munkájának megjelenítéséhez’Ez egy igazán ügyes módszer arra, hogy megmutassa magát, amely ragaszkodni fog az emberekhez’emlékei.

Tiszta kialakítása ellenére (sok fehér hely – óriás!), ‘Ishimoto’ úgy tervezték, hogy megkönnyítse az életét.

te’van egy beépített blogja és ‘Rólam’ oldal, ami nagyon kényelmes. A sablon mobil szempontból is érzékeny, tehát az Ön által készített tervezési finomítások bármilyen eszközön lenyűgözőnek tűnnek.

Igaz, hogy hiányzik a kapcsolatfelvételi űrlap. Az elérhetőségi adatai azonban minden oldal alján megtalálhatók, mint kattintható link. Nem olyan praktikus, mint egy valódi forma, de jobb, mint semmi.

A dobozból hiányzik-e ez a sablon?…Lenyűgöző webdesign?

Mobilbarát webhely?

Egy egyszerűen böngészhető galéria a munkájához?

Kapcsolatfelvételi űrlap?

Egy blog?

egy ‘Rólam’?

A sablon testreszabásának szabadsága? 7/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(hozzá kell adni)
&# 10004;
&# 10004;

Most hozza létre a Négyzet alakú portfólió webhelyét

3) Weebly portfólió sablonok (legalább 40 millió webhely)

“A Weebly egy igazán könnyen használható weboldal készítő. Olyan sablonokat nyújt, amelyek vonzóak, de alapvetőek.”

A Weeblynek kb. 50 témája van (más néven sablonok neked + nekem), amelyek közül hétet portfólióhoz tervezték. Hogy’Nem azt kell mondanom, hogy tudod’Ne válasszon a rendelkezésre álló témák közül, ha az Ön fantáziája megfelel!

Weebly’A portfóliósablonok (soz, témák) valóban vonzóak, és nagy hangsúlyt helyeznek a munkájának bemutatására. Nagyon sok galériaválasztást kap, így te is’köteles találni egy olyan képet, amely megfelel a képzeletének.

Az egyszerű tervezéshez sok előzetesen feltöltött funkciót kap, amelyek gyorsan és egyszerűen módosíthatók. Valójában a Weebly szerkesztő hatalmas időmegtakarító! Azt’Szuper könnyű használni, és szerkesztést tesz egy cinch-re.

Leaps & Határokon alapuló sablon

Játék

Az ‘Leaps & Bounds’ sablon egy igazán szép egyoldalas portfólió webhelysablon.

Ha ugyanazon az oldalon található meg mindent, amire szüksége van, a webhely életbe léptetése elég fájdalmas folyamat.

Ott’Nem kell bajlódnia az oldalak és szolgáltatások hozzáadásával. Csak gyorsan módosítsa azokat, amelyek már vannak a sablonon. Nem tudta’t könnyebb lenni.

Ez sok időt takarít meg, így jobban eltöltheti pixelek finomítását grafikára, vagy hozzáadhat néhány ecsetvonást a legújabb portréhoz.

Egy dolog, amit meg kell jegyeznünk, hogy te’Fel kell vennie egy kapcsolatfelvételi űrlapot, ha azt szeretné.

A dobozból hiányzik-e ez a sablon?…Lenyűgöző webdesign?

Mobilbarát webhely?

Egy egyszerűen böngészhető galéria a munkájához?

Kapcsolatfelvételi űrlap?

Egy blog?

egy ‘Rólam’?

A sablon testreszabásának szabadsága? 8/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(hozzá kell adni)
&# 10004;
&# 10004;

Készítse el Weebly Portfolio webhelyét most

4) Fabrik portfólió sablonok

“A Fabrik kreatív portfólió-webhely-készítő. Azt’A sablonok vonzóak és professzionálisak.”

A Farbik nyolc (igen csak 8!) Sablont kínál, de pótolja ezt azzal, hogy bármikor megválthatja a sablonokat.

A tisztesség kedvéért a sablonok nagyon vonzóak és nagyon professzionálisak. Kicsit emlékeztetnek a Squarespace-re, bár a Squarespace-rel szélesebb választékot kapsz.

Minden sablon érzékeny (ezt szeretnénk látni!), És szinte az összes szükséges funkcióval felszerelt.

Ez nagyon egyszerűvé teszi portfóliójának weboldalának gyors felállítását és futtatását a Fabrik segítségével.

Coburg sablon

Játék

Fabrik’s ‘Coburg’ A sablonnak igazán vonzó magazin stílusú kialakítása van. A különféle méretű keretek lehetővé teszik a hangsúlyt a meghatározott projektekre, míg a széles szegélyek képeket külön tartanak és könnyen böngészhetők.

te’Az összes alapvető fontosságú elem egy sablonba van gördítve, tehát munkalehetőséget jelent további oldalak és szolgáltatások hozzáadásával.

A betűtípusok gyönyörűek és minden igazán profi, úgyhogy’Minden bizonnyal nagyszerű benyomást kelt.

A dobozból hiányzik-e ez a sablon?…Lenyűgöző webdesign?

Mobilbarát webhely?

Egy egyszerűen böngészhető galéria a munkájához?

Kapcsolatfelvételi űrlap?

Egy blog?

Egy blog?

A sablon testreszabásának szabadsága? 6/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(kapcsolattartó link a fejlécben)
&# 10004;
&# 10004;

5) SmugMug portfólió sablonok

“A SmugMug egy speciális fényképészeti portfólió weboldal készítő. Funkcionális sablonokkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik munkáinak nyomatainak eladását.”

A SmugMug megfelelő választékot kínál a 30 sablonból álló portfóliósablonok közül.

te’Könnyen megtalálja a SmugMug sablonokat, de nehéz lehet az összes szükséges szolgáltatás hozzáadása.

Ennek oka az, hogy a SmugMug sablonok előnézetében megmutatja a ‘legjobb eset’ demo, de csak a csontváz-tervezést biztosítja Önnek, amelytől kezdve működhet.

Be kell vonnia néhány olyan funkciót, amelyeket mi’már felsoroltad magad. Ez fájdalom, mint te’valószínűleg jobb időtöltési lehetőségeket kaptál.

Mégis úgy gondoljuk, hogy a SmugMug megérdemli a helyét, mert ez a kevés platform egyike, amely lehetőséget ad az eladás megkezdésére. További információért olvassa el a SmugMug áttekintésünket.

Osiris sablon

Játék

SmugMug’s ‘Ozirisz’ sablon egy igazán vonzó mozaik mintázat.

‘Ozirisz’ gondoskodik arról, hogy kreatív munkája megfelelő hatást gyakoroljon azáltal, hogy a teljes weblapot lefedi!

Mint fentebb említettük, a SmugMug a munka nagy részét rajtad múlik – tehát nem a világ legfelhasználóbarátabb sablonja -, de biztosan jól néz ki!

Ez is érzékeny kialakítás.

A dobozból hiányzik-e ez a sablon?…Lenyűgöző webdesign?

Mobilbarát webhely?

Egy egyszerűen böngészhető galéria a munkájához?

Kapcsolatfelvételi űrlap?

Egy blog?

egy ‘Rólam’?

A sablon testreszabásának szabadsága? 4/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(hozzá kell adni)
&# 10008;
(hozzá kell adni)
&# 10008;
(hozzá kell adni)

6) A portfóliósablonok formázása

“A formátum a portfólióval foglalkozó webhelyekre szakosodott. Segíthet vonzó, professzionális megjelenésű portfólió elkészítésében.”

Ahelyett, hogy széles sablonválasztékot kínálna Önnek, a Format segítségével öt téma közül választhat. Ezeket a témákat osztja meg azzal, hogy miként szeretné bemutatni a munkáját.

Úgy tűnik, hogy ez korlátozza választásait, de valójában ez’Ez egy igazán felszabadító munkamód. te’mindig a végtermékre összpontosít, ahelyett, hogy beleragadjon, és minden egyes részletet megváltoztasson, ami Fabrikot készíti’A munkafolyamat nagyon hatékony.

te’Szabadon szerkesztheti a sablonokat a Fabrik-ban’s ‘ellenállás & csepp’ szerkesztő, de te’meg fogja találni’Ez korlátozottabb eszköz, mint a Wix és a Squarespace.

Sierra sablon

Játék

‘Hegylánc’ egy szép sablon. Azt’merész, vonzó és valahogy kiegyensúlyozza a fehér szín és a nagyon színes képességeket!

A sablon galériái különböző méretű kereteket adnak a műveihez, így a hangsúlyt a kívánt helyre teheti. A már beépített stílusok sokfélesége révén később megkönnyítheti a feladatok áttekintését az elérhető stílusokon keresztül.

A felső navigációs sávok egyszerűvé teszik a dolgokat a látogatók számára, miközben egy beépített blogot tartalmaznak, ‘Rólam’ és ‘Kapcsolatba lépni’ oldal megkönnyíti ennek a portfóliósablonnak a futtatását és egyáltalán nem futtatását.

Még használatra kész is ‘Bolt’ – tudsz’Nem mondjuk ezt túl sok sablonról!

A dobozból hiányzik-e ez a sablon?…Lenyűgöző webdesign?

Mobilbarát webhely?

Egy egyszerűen böngészhető galéria a munkájához?

Kapcsolatfelvételi űrlap?

Egy blog?

egy ‘Rólam’?

A sablon testreszabásának szabadsága? 6/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;

7) GoDaddy portfólió sablonok

“Lehet, hogy jobban ismeri a GoDaddy-t, mint egy helyet, ahol személyre szabott domaint szerezhet, de van egy tisztességes webhely-készítő is!”

Hajrá apu’A 300+ webhelysablonok meglehetősen alapvetőek, de ez csak megkönnyíti a munkáját.

Ha azt szeretné, hogy egy portfólióval foglalkozó weboldal legyen minden csengő és síp nélkül – valami egyszerű + hatékony -, akkor a GoDaddy az Ön számára.

A szerkesztő felhasználóbarát, tehát te is’Gyorsan felveszem. Ez felhatalmazza Önt, hogy annyi (vagy kevés) csípést készítsen webhelyén, amennyire csak látja.

A sablonok mobil szempontból érzékenyek, így biztos lehet benne, hogy portfóliója bármikor, bárhol jól néz ki.

Világossági sablon

Játék

Nézze meg, hogy értem az egyszerű és funkcionális portfóliósablonokat?

Az ‘Világosság’ a formatervezés tiszta és rendetlen. Azt’egy egyoldalas sablon, amely megkönnyíti az emberek böngészését az Ön munkájában és kapcsolatfelvételt.

te’szinte mindent, amire szüksége van, egyetlen, könnyen használható oldalra van gördítve. Ez ideális olyan nem technikai felhasználók számára, mint te és én, mivel ez megkönnyíti a weboldal online elérését.

te’van egy vízszintes szalaggaléria, an ‘Rólam’, kapcsolatfelvételi űrlap és a közösségi média integrációja.

Az egyik legfontosabb jellemzője ennek’hiányzik egy blog. tudsz’t még hozzá sem! Hivatkoznia kell egy külső blogra, amely nem’egyáltalán nem ideális.

Mégis, ha te’újra egy alapvető portfólió webhely után, amely bemutatja a munkáját, majd a GoDaddy’s ‘Világosság’ sablon érdemes megnézni.

A dobozból hiányzik-e ez a sablon?…Lenyűgöző webdesign?

Mobilbarát webhely?

Egy egyszerűen böngészhető galéria a munkájához?

Kapcsolatfelvételi űrlap?

Egy blog?

egy ‘Rólam’?

A sablon testreszabásának szabadsága? 4/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(kapcsolat gomb)
&# 10008;
(hozzá kell adni)
&# 10004;

8) IM Creator Portfolio sablonok

“Az IM Creator egy egyszerű webhely-készítő, amely lehetővé teszi vonzó portfóliók létrehozását anélkül, hogy tudná kódolni.”

Az IM Creator lenyűgözően nagy sablonválasztékkal rendelkezik. én’d) a puszta választás szempontjából csak a Wix második helyére tegye!

Valójában az IM Creator több mint 50 sablonnal rendelkezik a művészet + a tervezési munkák bemutatására.

Azt’Ez egy nagyon egyszerű platform, amellyel a webhelyet tartalomblokkokkal építheti fel (gondolom a digitális LEGO-t). Ez azt jelenti, hogy az IM Creator sablonok megkönnyítik a gyors online elérést.

Lehet, hogy nem a legfunkcionálisabbak a webhelyeknél, de ha olyan portfóliót szeretne, amely professzionálisnak tűnik, minimális szerkesztéssel az Ön részéről, akkor’Érdemes megfontolni az IM Creator alkalmazást.

Az építész sablonja

Játék

Találom az IM alkotót’s ‘Építészmérnök’ sablon, hogy egy igazán érdekes és egyedi kialakítású legyen. Én menekültem’nem láttam sok sablont, amely hasonló ehhez: – Tehát ez’Ez egy egyszerű módja annak, hogy kitűnjön!

Ez egy nagyon alapvető sablon, amely keresztezi a galériát és a blogot.

te’Könnyen megismerheti a projekteket, és mellette nyújt kontextust. Ez hasznos lehet a potenciális ügyfelek fölött nyerni.

A felbukkanó galéria segít megmutatni a munkáját, míg a kapcsolat gomb megkönnyíti a kapcsolatfelvételt, mint az, ha az oldalon található e-mail cím..

Azt’Természetesen nem a legjellemzőbb dizájn a listánkban, de számomra a dizájn kiemelkedik.

A dobozból hiányzik-e ez a sablon?…Lenyűgöző webdesign?

Mobilbarát webhely?

Egy egyszerűen böngészhető galéria a munkájához?

Kapcsolatfelvételi űrlap?

Egy blog?

egy ‘Rólam’?

A sablon testreszabásának szabadsága? 6/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(átfedésben van a bloggal)
&# 10008;
(van egy gomb
hozzá kell adnia az űrlapot)
&# 10004;
(átfedésben van a galériával)
&# 10008;
(hozzá kell adni)

9) Jimdo portfólió sablonok

“A Jimdo egy praktikus weboldal-készítő, amely megkönnyíti a legtöbb pénzt az oldalán, mint a legtöbb. Sokkal kevésbé sokoldalú, mint a Wix és a Squarespace.”

A Jimdo 15 webhelysablont kínál, amelyek közül választhat, valamint egy üres vászont is. A szűrés során mind a 15 mintát osztályozzák ‘portfolió’ minták…de ugyanazt az eredményt kapja, ha szűrést végez egy e-kereskedelmi áruházra vagy egy divatoldalra. Tehát vegye be egy csipet sóval.

A sablonok vonzóak és rendben vannak, bár sehol sem olyan vonzóak, mint a Wix vagy a Fabrik sablonok.

Az összes sablon mobil szempontból érzékeny és számos lehetőséget kínál a kreatív munkád legjobb bemutatására.

A Jimdo egy felhasználóbarát platform, amely sok időt takaríthat meg a portfólió webhelyének felépítésekor.

‘Shanghai grafikus’ Sablon

Játék

Az ‘Shanghai grafikus’ sablon egy ügyes kis egyoldalas sablon.

Előre és középpontba helyezi a munkát, hogy azonnal felhívja a látogatók figyelmét.

A felbukkanó galériák kiválóan alkalmasak a kiváló minőségű képek megjelenítésére, miközben a dolgok rendben vannak az oldalon.

te’ve is van ‘Rólam’ és a ‘Kapcsolatba lépni’ oldal, tehát ez a sablon bejelöli a legtöbb dobozt.

te’Hozzá kell tennie egy blogot, mivel ez a portfóliósablon alapvetően egyszerűvé teszi a dolgokat.

A dobozból hiányzik-e ez a sablon?…Lenyűgöző webdesign?

Mobilbarát webhely?

Egy egyszerűen böngészhető galéria a munkájához?

Kapcsolatfelvételi űrlap?

Egy blog?

egy ‘Rólam’?

A sablon testreszabásának szabadsága? 6/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(szoba hozzáadáshoz)
&# 10004;

A LEGJOBB PORTFOLIO WEBOLDALMALAKÍTÁS ÖNNEK

Ez a cikk hasznosnak bizonyult?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me