Hibu áttekintés 2020

Ha a Hibu-t használja webhelyének megtervezéséhez??

A Hibu olyan társaság, amelynek számos íja van. Ebben az áttekintésben mi’Bekapcsolódhat webdizájn szolgáltatásába, így eldöntheti, hogy megteszi-e’neked igaz.


A Hibu digitális marketing ügynökség, amelynek fő hangsúlya az online siker. Mindent segít; a közösségi média marketingjétől és a SEO-tól kezdve a hirdetések és a digitális hirdetések megjelenítéséig. Ebben az áttekintésben mi’Kifejezetten a Hibára fogok összpontosítani’Webdesign szolgáltatás.

A Website Builder Expertnél szeretnénk túlmenni és túlmutatni, valóban kivételes értékelésekkel és informatív cikkekkel. Rengeteg más Hibu-értékelés található odakint, de egyik sem igazán fedezi fel a weboldal kialakítását. Mi’újra itt, hogy megváltoztassa.

Annak érdekében, hogy megértsük, mit tehet Önnek a Hibu, első kézből szerettük volna megtapasztalni a szolgáltatást. Hogy’Ezért végeztünk egy rejtélyboltot – aláfedve, hogy megtudjuk, mennyire jó a Hibu.

Azok számára, akik nem ismerik, mi a rejtély üzlet, az’s, amikor elmondja egy cégnek’A közeljövőben vevőként fogok fellépni, de anélkül, hogy pontosan tudnák, ki az’lesz, vagy mikor. Ez azt jelentette, hogy meg kell tapasztalnunk Hibut’szolgáltatás első kézből, és most mindent elmondhat róla.

Ezért itt’s egy rövid áttekintés arról, hogy Hibu hogyan állt össze:

Az alábbiakban mi’Részletesebben megvizsgáljuk azt, amit találtunk: a Hibu használatának előnyeit és hátrányait, a szolgáltatás működését, ha jó volt, ha a kapott weboldal a vártnak megfelelő volt, és mennyibe kerül az egész. Tehát, minden további nélkül, engedje’beásni.

1

Hibu előnye és hátránya

Hibu profik

A TOP 3 HIBU PRO# 1# 2# 3
Minimális idő és erőfeszítés az Ön számára.

Hibu szakértők abban, amit csinálnak. A társaság átlagosan 7-10 napon belül fordul meg a weboldalakon. Szóval egyszer’megállapodtak abban, hogy milyen típusú weboldalt szeretnének használni’Ideje visszarúgni és pihenni. 2 hét alatt, te’Lesz a saját webhelyed.

Kiváló kommunikáció és egy átfogó szolgáltatás, amely megkönnyíti Önt.

Attól a pillanattól kezdve, amikor először kapcsolatba lép Hibu-val, ismersz’biztonságos kezekben van. Szakképzett személyzete és ügyfél-barát megközelítése megkönnyíti minket, folyamatos támogatással webhelyünk felépítése során és után

A legújabb trendekkel összhangban lévő modern weboldal-funkciók.

A Hibu speciális, ipari szabványú szoftvert használ minden weboldalának tervezéséhez, és modern, legfrissebb funkciókkal rendelkezik.

Hibu Cons

TOP 3 HIBU KONSZOLGÁLATOK# 1# 2# 3
Nem alkalmas online áruházakhoz.

Bár a Hibu e-kereskedelmi webhelyeket tervez, megteheti’t több mint 10 terméket értékesítenek rajtuk keresztül. Hibu is képes’t ‘bekapcsol’ az e-kereskedelem funkciója, tehát te is’A kész webhely megérkezése után önnek be kell állítania a bevásárlókosárot a háttérrendszerbe.

Magasabb előleg (a weboldal készítőivel összehasonlítva).

Ha van kevés ideje és alapvető számítógépes ismeretei, a weboldal-készítő használata sokkal költséghatékonyabb. Persze, Önnek saját maga kell megterveznie és karbantartania a weboldalt, de elkerüli a beállítási költségeket, és élvezheti az olcsóbb havi árakat.

Alapvető tervezési elrendezések és korlátozott testreszabás.

Ha te’ha egy teljesen egyedi és félelmetes dizájnt vár, a Hibu valószínűleg nem az Ön számára. Bár az összes tartalom és márkajelzés a saját, az elrendezés hasonlóan néz ki, mint a Hibu más által tervezett weboldalai.

2

Ki a Hibu??

Először is’Fontos megérteni, mi a webdesign szolgáltatás. A DIY weboldal készítőjével ellentétben elmondja a Hibának, mit akar, és a cég életre kelti a tervezést. Ön egyszerűen átadja a specifikációkat a Hibu-nak, és hé presto, a webhelyet az Ön számára készítették.

A jó webhely hozzáférést biztosít egy olyan online piachoz, amelyhez korábban nem volt lehetősége elérni. Amellett, hogy vállalkozása hitelesnek tűnik, az is’Ez egyben az új és meglévő ügyfelekkel való interakció módja is.

Úgy találtuk, hogy a Hibu tökéletes azoknak a kisvállalkozásoknak a tulajdonosai számára, akik saját online jelenlétüket akarják.

Hibu nem’Nem szakosodott e-kereskedelmi webhelyek létrehozására az emberek számára, akik online eladást szeretnének elérni, de szinte bármilyen más webhely előnyös lehet. Különösen azoknak ajánljuk, akik nem igényelnek egyszerű webhelyet’Nem akarják, hogy maguk építsék fel.

Miután elvégeztük az online hozzáférés akadályaival kapcsolatos saját kutatásainkat, azt találtuk szinte minden ötödik ember nem’Nincs ideje saját webhelyük létrehozására.

Tehát, ha szolgáltatás-alapú iparban dolgozik – az olyan típusú webhelyek, amelyekre a Hibu a létrehozására szakosodott – vagy valóban szükségük van egy személyes webhelyre, és pénzzel kell pénzt befektetni, a Hibu lehet a megoldás az Ön számára’mindig kerestem.

Az egyik dolog, amit tudnia kell, az Ön weboldala’karbantartása. Ha egyszer’Ön áttekintette a végleges tervet, és aláírta’A karbantartásért (nagyrészt). Ez azonban semmi esetre sem rossz.

A Hibu elvégezheti és elvégzi a szükséges változtatásokat, ha szüksége van rá’d inkább – csak ellenőrizze, hogy a terv havonta hány változást tartalmaz. Ha saját változtatásokat szeretne végrehajtani, az irányítópult / szerkesztő rendkívül felhasználóbarát, megkönnyítve ezzel a webhely kezelését’átment.

Röviden: a Hibu azoknak a költségvetésnek felel meg, akik költségvetéssel rendelkeznek egy professzionális weboldal felépítéséhez, de akiknek hiányoznak a készítéshez szükséges készségek vagy idő saját maguk számára.

3

Hogyan működik a Hibu??

A legjobb módja annak, hogy elmagyarázza, hogy Hibu’A webdizájn-szolgáltatás úgy működik, hogy lépésről lépésre végigjárja a folyamatot veled. Összesen hét lépés van:

 1. Telefonhívás Hibuval’értékesítési csapata
 2. Kérjen ajánlatot és szóbeli megállapodást kössön
 3. Mutassa be részleteiben, amire szüksége van a tervezési szempontból
 4. Hibu készítse el webhelyét
 5. Hétnapos felülvizsgálati időszak
 6. Weboldal szállítás
 7. Jövőbeli támogatás és karbantartás

Az alábbiakban mi’Minden lépést részletesen megvitatunk, és hogy mi várható minden szakaszban:

Telefonhívás Hibuval’értékesítési csapata

Ez az első kapcsolatfelvételi pontja a Hibu-val, amelyet telefonon keresztül végeznek. te’beszélni fogok az értékesítési csapattal, és magyarázza meg egy kicsit a kívánt webhely fajtáját, a szükséges funkciókat és a webhelyet’szándékolt célja.

Innentől az értékesítőknek jó ötletük lesz arról, hogy mit kínál Önnek a Hibu. Ők’Átnézem azon szolgáltatások listáját, amelyekben részesülhet: például Hibu felkértett minket’Szeretnék egy létrehozott Facebook üzleti oldalt vagy szalaghirdetéseket is, amelyek elősegítik a webhely forgalmát. Ez kevésbé érezte az értékesítést és inkább a barátságos tanácsokat kedveli, tehát kellemes volt.

Kérjen ajánlatot

Utána’Egyértelmű, mit akarsz Hibultól’Két külön idézetet kapunk. Az első a weboldal kezdeti kialakításának előzetes, egyszeri költségeire vonatkozik, míg a másik havi díjat jelent a karbantartásért, a tárhelyért és a biztonságért..

Mutassa be részleteiben, amire szüksége van a tervezési szempontból

Amint a felmerülő költségek egyértelműek, te’tedd át Hibu egyikébe’digitális értékesítési tanácsadói. Ezek a srácok felelősek az Ön webhelyének sajátosságaiért.

Ők’Tudni szeretné a tervezési preferenciákat, a szükséges tartalom típusát (saját példányt, képeket és videókat adhat meg, vagy a Hibu el tudja írni Önnek), és mire van szüksége a webhelyhez.

A Hibu készíti webhelyét

Ez a lépés elég magától értetődő – a Hibu készíti webhelyét! Az átlagos webhely elkészítése 7-10 napig tart, ekkor felteheti a lábát. A szakértők keményen dolgoznak, így biztonságban pihenhet, ha tudja, hogy saját szakmai webhelye úton van.

Hétnapos felülvizsgálati időszak

Azt’ez a pillanat te’vártam: a nagy felfedezni! Ha készen állsz, te’Hét nap alatt ellenőrizheti webhelyét előtte’átadta és online közzétette. Ez lehetőséget ad arra, hogy kapcsolatba lépjen a Hibuval, javaslatokat tegyen változtatásokra, vagy saját maga végezzen néhány módosítást.

Ha Hibu nem’nem hallalak rólad’s feltételez téged’újra elégedett vagyok az oldallal, szóval’online lesz elérhető. Ne feledje: minél tisztább lehet az első találkozókban, annál valószínűbb, hogy te vagy’A héten oda-vissza kell mennem.

Weboldal szállítás

A részletek lezárultak, a lekérdezések kiürültek, és ott van: a saját webhelyed. te’Átadják a gyeplőket, és bemutatják az Ön webhelyére’s ‘backend’. Ez az irányítópult, amelyet csak Ön láthat, ahol kezeli a webhelyét.

A Hibu hasonló szoftvert használ, mint a weboldal készítők, így a háttérkép hihetetlenül felhasználóbarát. A kisebb módosítások egyszerűek – a legtöbb tartalmat egyszerűen áthúzhatják és áthelyezhetik a szerkesztőbe – és a Hibu mindig kéznél van, ha bármilyen további kérdése van.

Jövőbeli támogatás és karbantartás

Az utolsó szakasz hasonló ahhoz, hogy először éljen a családjával; te’felelős, de nem teljesen egyedül. A Hibu továbbra is támogatja Önt bármilyen kérdésben és a változások végrehajtásában. A változás mennyisége’Minden hónap elkészíti az Ön által alkalmazott árat’újra.

Hibu ‘Segít’ az Ön go-to-service szolgáltatás, ahol szerkesztéseket végezhet és támogatást kaphat, kétévente frissítést kaphat webhelyről, és akár négy új oldalt is hozzáadhat webhelyéhez további költség nélkül.

4

Mennyire volt jó az ügyfélszolgálat, amelyet fogadtunk?

Az első kérdés, amelyet fel kellett tennünk magunknak: ‘Hogyan értékeli valójában az ügyfélszolgálatot??’ Nos, megkérdeztük a házon belüli kutatócsoportunkat… és feltették a választ.

Összeállítottunk egy sokféle embert, és megkérdeztük tőlük, milyen szintű szolgáltatást nyújtanak’d várom el egy webdesign ügynökséget. Ezután felkértük őket, hogy üljenek a Hibuval folytatott értékesítési hívásba, és ezt követően megkérdezték tőlük, hogy az általuk hallott szolgáltatás megfelel-e az eredeti elvárásaiknak.

Összességében az eredmények megmutatták Hibu felülmúlta várakozásunkat. Mi’d hallottam és olvastam néhány vegyes értékelést a múltban, de miután megtapasztaltam Hibut’Ügyfélszolgálat első kézből, minőségében alig maradt kételkedésünk.

A csoportot különösen lenyűgözte, hogy Hibu’Munkatársaink túlmutattak, amikor a hasznos extrákról beszéltek.

Itt’Példa egy Hibu-i idézetre, ahol azt javasolták, hogy hozzunk létre egy üzleti Facebook oldalt:

“Néhány javaslat – nyilvánvalóan egy webhelyen kívül – üzleti Facebook oldal létrehozását jelentené – csak annak érdekében, hogy elősegítse a márkatudatosság növelését az Ön területén. A Facebook oldal segít még nagyobb helyi forgalom elérésében, különösen, ha e-kereskedelmi webhelyet akar.”

Természetesen figyelembe kell vennie, hogy a Hibu közösségi média marketingt kínál, tehát így is’érdeke, hogy üzleti Facebook oldalt készítsen neked. Ennek ellenére nem volt nyomás ránk, hogy felmondjuk szolgáltatását – csak barátságos, gondoskodó tanácsokat találta meg.

Az egyetlen probléma, amelyet később találtunk, az volt, hogy fel kell hajtsa a Hibut, hogy megnézze, hogyan jön létre weboldalunk. Biztosítottunk minket, hogy nem’t általában megtörténik, de így van’érdemes szem előtt tartani arra az esetre, ha egyszerre be kell jelentkeznie velük.

5

Mennyire jó volt a kapott weboldal?

Mert ott’Sokat kell figyelembe vennünk egy weboldal elemzésekor’négy fő részre bontottam, mindegyikük Hibu-val való elégedettségének osztályozásával.

A kontextus szempontjából egy képzeletbeli sportkereskedőt találtunk ki, az NC Sports. A Hibu az egész weboldal tervezésén és létrehozásán kívül logót tervezett és létrehozott webhelyünk tartalmát is. De teljesítette-e az elvárásainkat? enged’s lásd…

Végezzük azt, amit kértünk – A

tudsz’t hibás Hibu itt. Mindent, amit kértünk, a weboldalra tettük fel, egészen az utolsó időszakig. A weboldal minden oldalán megadtuk, mit akarunk, és Hibu pontosan ezt teljesítette.

Az egyetlen panaszunk az volt, hogy maguknak kellett hozzáadniuk a bevásárlókosárot, hogy az oldalon keresztül értékesíthessük.

Megjelenés – C

Ez volt a weboldal legkevésbé kedvenc aspektusa. Noha messze nem csúnya, úgy éreztük, hogy a végleges formatervezésben nincs kissé eredetiség és kreatív érzés. Azt’Nemcsak a webhelyünk, hanem a Hibu által összeállított más tervek áttekintése után is hasonló, alapvető érzésük van.

Játék

Ha te’Megvan idő, a Squarespace-hez hasonló weboldal-készítő lehetővé teszi saját webhelyének megtervezését bármelyik lenyűgöző sablonján keresztül. Kisebb erőfeszítéseket igényel az ön részéről, de a tervek magukért beszélnek.

Még egy márkaépítéssel foglalkozó szakértőt is megkérdeztünk a Squarespace-re’s sablonok, és itt’s mit kellett mondaniuk:

“Nagyon szeretem a Squarespace-t, mert sablonjai követik a bevált tervezési gyakorlatokat. Ott’sok szóköz, ők’újra tiszta és friss, és ők’újra könnyen használható. Úgy gondolom, hogy a Squarespace sok időt tölt a sablonok megfelelővé tételével.”

Jellemzők – B

A szolgáltatások egyike a Hibu-nak’fő erősségei. Minden funkciót, amelyet kértünk, hiba nélkül ágyaztuk be, és mindegyik egyszerűen használható webhelyünkön’látogatói. Hibu éppen kimaradt az A-ban, pusztán az e-kereskedelem korlátozása miatt.

Funkcionalitás –

Egy másik terület, amelyet Hibu megszegezett, a funkcionalitás volt. Ez két kulcsfontosságú tényezőtől függ: SEO (Search Engine Optimization) és a mobil alkalmazkodóképesség.

Ha nem’Ha nincs saját tartalma, a Hibu elkészíti az Ön számára a márka alapján, és kulcsszavakkal optimalizálja. A képeknek vannak alt tagjeik is (amelyek megmutatják a keresőmotoroknak, hogy mit ábrázolnak), és az összes metacím / leírás (a keresési eredményekben megjelenő szöveg) gondoskodik az Ön számára.

Játék

A webhely – ahogy fent láthatja – szintén teljesen mobil és táblagépre reagáló. Ahelyett, hogy automatikusan beállítaná, ez önálló kialakítás az asztali és a mobiltelefonokhoz, vagyis a szerkesztéseket a webhely mindkét verzióján kell elvégezni..

6

Mennyit számít a Hibu a webdizájnért?

A Hibu webdizájn szempontjából az első dolog, amit tudnunk kell, hogy két különálló fizetés létezik: egyszeri előleg és egy folyamatban lévő havi számla..

Az egyszeri, előzetes költség a webhely professzionális felépítésére vonatkozik, és egyedi árajánlat formájában érkezik, amely 99 és 449 USD között lehet.. Ez az ár a webhely felépítésére vonatkozik, és az alábbiaktól függ:

 • A kívánt weblapok mennyisége
 • A szükséges szolgáltatások száma (például foglalási rendszerek, kapcsolatfelvételi űrlapok stb.)
 • Akár online akar eladni, akár nem
 • Ha feliratkozik bármelyik Hibu-ra’kiegészítő szolgáltatások

Ez utóbbi pontnál minél több szolgáltatást regisztrál, annál kevesebb lesz az előzetes költség.

A Hibu olyan extra szolgáltatásokat kínál, amelyek kiegészítik az Ön weboldalát – például a közösségi média marketingjét és a vizuális hirdetéseket -, amelyeket a havi díjának részeként fizethet meg. Egyfajta hűségjutalomként Hibu ezt követően csökkenti árát.

A havi díj 99 havonta 159 dollárban mozog. te’Fizetni fogom az Ön webhelyének fedezésére’biztonság és tárhely, hozzáférés a Hibuhoz’támogató személyzettel, és képesnek kell lennie karbantartási kérelmek benyújtására.

Azt’Fontos megérteni ezt bár feliratkozik a Hibuban’Az extra szolgáltatások rövid távon pénzt takarítanak meg, hosszú távon drágábbá válhat.

Egyes felhasználók megpróbálhatják lemondni a Hibut’További szolgáltatások, de figyelmeztetni kell – ez messze nem könnyű. Miután szóban beleegyezett az első 12 hónapba, akkor te is’Nagyon sokáig van kötve. Az év vége után havi-hónapos szerződést köthet, de ügyeljen arra, hogy csak akkor vállalja el magát, ha’teljesen biztos vagyok benne.

Annak érdekében, hogy jobb képet kapjunk az árakról, egyszeres, előzetesen felszámított költségünk 449 USD, havi díja pedig 129 USD volt. A kezdeti tervezésért a legmagasabb összeget kellett fizetnünk, ahogy nem tettük’t vegyen igénybe semmilyen extra szolgáltatást. És a havi díj kissé meghaladta a 99 dollár minimumot, mivel e-kereskedelmi webhelyet akartunk.

A legtöbb nem webes webhelyet havonta 99 dollár terheli. Hacsak te nem’újra eladták a Hibu-n’egyéb ajánlataink, mi’d javaslom, hogy fogadja el a slágert, és fizessen be prémiumot az előzetes költségek után – elvégre is’s egy olcsóbb opció egy év alatt. Azt’Ez is nagyon versenyképes ár, összehasonlítva más webdesign ügynökségekkel.

7

Milyen más szolgáltatásokat kínál a Hibu?

A Hibu sokkal több, mint egy webdesign ügynökség. Mint mi’mondtam, hogy képes kezelni a teljes online jelenlétét. Ha már van weboldala, és szeretné tudni, hogy a Hibu hogyan segíthet Önnek – vagy menedéket?’Nem gondolkodtam azon, hogy miként javíthatja online jelenlétét – itt’s rövid áttekintést nyújt egyéb szolgáltatásai közül:

 • Közösségi média marketing – A Hibu felállít egy Facebook üzleti oldalt és kézműves célzott hirdetéseket, hogy megőrizze webhelyét’a látogatók többet térnek vissza.
 • Az ügyfelek áttekintik a menedzsmentet – A Hibu megkönnyíti az ügyfelek véleményeinek összegyűjtését és megosztását másokkal, ösztönözve őket, hogy hagyjanak értékeléseket és részletes visszajelzéseket.
 • A listák kezelése – A Hibu naprakészen tartja online üzleti adatait a keresőmotorokban, megkönnyítve ezzel az emberek megtalálását, ha asztali, mobil vagy akár hangos keresést is használnak..
 • Vizuális és videohirdetések – A Hibu hirdetéseket készít vállalata számára, és megjeleníti azokat különféle nagynevű webhelyeken, hogy felkeltse érdeklődését vállalkozása iránt..

8

Ajánljuk a Hibut??

Ha te’üzleti vállalkozás tulajdonosának weboldal nélkül – vagy akár van, és csak segítségre van szüksége az online marketinggel kapcsolatban – a Hibu lehet a tökéletes választás.

Azt’Különösen jók az összes szolgáltatás-alapú weboldalon – bárki, a kereskedőtől a személyi edzőig, a sminkesig vagy a marketing tanácsadóig.

A teljes szolgáltatás a kezdetektől a végéig nagyon profi, és személyesen felvállalhatjuk a Hibu javát’Barátságos és hozzáértő munkatársaink. Ott’Nem szabad elkerülni a tényt’Drágák, mint a barkács weboldal készítők, de mivel a webfejlesztők általában 7000 dollár körül számolnak fel, a Hibu valóban ésszerűnek tűnik.

Hibu abban a középútban helyezkedik el, a DIY weboldal készítője és a teljes webfejlesztő között. Ügyfélszolgálata fantasztikus – nagymértékben meghaladja a várakozásainkat -, és egy jól működő, használatra kész weboldalt kap.

Maga a webhely némileg keltezettnek tűnik, és mi azt is érezzük’Lehetőség van valamilyen hasonló (ha nem jobb) tervezésére kevesebbre egy olyan platformon, mint a Squarespace vagy a Wix. Ezek a weboldal-készítők jobban megfelelnek Önnek, ha személyes oldalra van szüksége, vagy Önnek’újra üzleti költségvetés.

Ha te’Ha érdekel egy weboldal-készítő használata, javasoljuk, hogy olvassa el a webhely-készítők összehasonlító táblázatát, ahol összehasonlíthatja a legjobb platformokat egymás mellett. Alternatív megoldásként lépjen a legjobb weboldal-készítők oldalára a mai legjobban értékelt opciók teljes lebontása érdekében.

Visszatérve a Hibu-ra, a sok panaszra’Láttam online központot az a tény, hogy nem’mindent megtesz érted. Azt’Fontos megérteni, hogy a Hibu felépíti és optimalizálja webhelyét, de végül Ön is’utána felelős.

Más panaszok arra koncentrálnak, hogy nem tudnak kijutni Hibun’szóbeli megállapodás (hangfelhatalmazást használnak, miután elolvastak a feltételeket). Tehát ismét csak akkor kell egyetérteni, ha te’újra 100% -ban biztos. Véleményünk szerint Hibu megéri a költségeket, ha ön’teljes mértékben elkötelezett. Emlékszem rád’a jövőbeli sikerének annyira fontos része, mint Hibu.

9

Hibu GYIK

Mennyibe kerül Hibu?

A Hibu két külön díjat számít fel: egy egyszeri induló költséget és egy havi gördülő díjat. Az előzetes költség fedezi webhelyének tényleges kialakítását, és 99 és 449 USD között szerepel. A havi díj 99 havonta 159 dollárban mozog.

Megéri-e a Hibu a pénzt??

Hibu szempontjából’Webdesign szolgáltatás, mi’d mondom’megéri a pénzt, ha te’egy kisvállalkozás tulajdonosa, aki online jelenlétre szorul. A Hibu azonban a szolgáltatás-alapú iparágakban működik legjobban, így van’nem érdemes megtenni, ha te’online online áruház után.

Köteleznie kell a szerződést Hibuval??

Szóbeli, 12 hónapos, telefonon megkötött megállapodással rendelkezik a Hibu számára’webdesign szolgáltatás, havi havi gördülő szerződéssel az első év után. Az első 12 hónap után bármikor felmondhatja a szerződést, de mégis’ezt nehéz megtenni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map