Hol találhatók jó szabadúszó weboldaltervezők, grafikusok vagy fejlesztők

hol található szabadúszó webdesigner és fejlesztőAz életben általában vannak nehezebb vagy könnyebb módszerek a dolgok végrehajtására. A megfelelő szabadúszó weboldal-tervezők vagy -fejlesztők megtalálása sem kivétel.


A weboldal felépítését segítő személyek felkutatása és bérbeadása szopni tud – különösen, ha ez az első alkalom, amikor webhelyet készít.

 • Időigényes;
 • Előfordulhat, hogy a bérbeadott szabadúszó nem felel meg az elvárásainak, még akkor is, ha időt és pénzt fektet be a projektekbe.

Őszintén szólva, néha úgy érzem, hogy időbe telik a projekt felvázolása, a munka kiküldése, a pályázók interjúja és a szabadúszó felvétele, már magam is elkészítettem a projektet!

Annyira félek, hogy szabadúszó weboldal-tervezőket vagy -fejlesztőket keresem, tudom, hogy mennyit értéket adhatnak a weboldalak.

Tudom letölteni számukra a tervezési munkáimat, így több idejét tölthetek olyan értékes feladatokra, mint például a marketing vagy a termék létrehozása, amelyek valóban növelik üzleti tevékenységünket..

Megtanulva, hogy hozzáértő vállalkozókká váljunk, először becsapjuk a golyót és a galambot, hogy kitaláljuk a szabadúszó weboldal-tervezők és fejlesztők felvételének módját, miközben minimalizáljuk a fejfájást és a frusztrációt az egész folyamat során..

Miután az évek során számos szabadúszót felvettünk, elengedtünk és együtt dolgoztunk, kitaláltunk egy képletet vagy rendszert, amely időt és fejfájást takarított meg:

 1. Gondosan előkészíti és körvonalazza a projektet; és
 2. Megbízható munkaportálok használata, amelyek megkönnyítik szabadúszóink keresését, kezelését és fizetését (további részletek az alábbiakban).

Az alig szembeszökő szemcsékbe kerülünk. Vagy hogy megkímélje magának a gondot, vegye fel a kapcsolatot a szakértők egyikével, akiket barátaink választottak a Expert Marketben.

Contents

Kihívások a szabadúszó felvételével, kezelésével és fizetésével

Az egyik legkézenfekvőbb kihívás, amelyet meg kellett birkóznunk, az volt, hogy kitaláljuk, hogyan szabad felvenni, menedzselni és fizetni szabadúszóinkat.

Mindenféle képzett tervezőt és fejlesztőt megtalálhat a világ minden tájáról, a fejlett országokból, például az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból, Ausztráliából stb., Egészen a fejlődő országokig, például a Fülöp-szigeteken, Indiában, Romániában stb..

Ami igazán segít az állásportál megtalálásában, amely az alábbiakat nyújtja:

 1. Jól válogatott képzett szabadúszók a világ minden tájáról.
 2. Megbízható minősítési rendszer, így gyorsan kiküszöbölheti a rossz minősítéssel rendelkezőket.
 3. Ügyességi tesztelő eszközök, így jól megértheti, hogy a szabadúszó képesítéssel rendelkezik-e.
 4. Fizetéskezelő eszközök, így megvédheti magát biztonságos fizetésekkel, és csak akkor engedheti el a kifizetéseket, amikor van’elégedett vagyok a befejezett munkával.
 5. Ügyfélszolgálat olyan ügyfélszolgálattal fordulhat, akihez fordulhat, ha bármilyen vita merül fel a szabadúszóval.
 6. Beépített személyzeti menedzsment eszköz, amely lehetővé teszi a munkaidő nyomon követését, amikor a szabadúszó ténylegesen a projekten dolgozott, és mérföldköveket készíthet nagyobb projektekhez (nem minden munkaportál rendelkezik ezzel a funkcióval).

Amikor olyan állásportált használ, amely valóban csökkenti a szabadúszó menedzsmentje által okozott csalódást, ez valójában sokkal kevésbé fájdalmasvá teszi a folyamatot, és sok időt takaríthat meg Önnek – így más dolgokat is végezhet, amelyek számottevõbbek.

Alternatív megoldásként, ha nem’Ha nem akar szabadon menni egy szabadúszó felvételére, akkor olyan cégeket is igénybe vehet, amelyek teljes szolgáltatást nyújtanak az Exai.com webhelyek építéséhez és tervezéséhez..

Ingyenes és fizetett munkaportálok előnyei és hátrányai

Mint fentebb említettük, vannak ingyenes vagy fizetett álláskeresési portálok.

Én nem’Nem tudunk rólad, de szeretjük ingyenes eszközök használatát (ha jól működnek). Miért fizet, ha valami ugyanolyan jót is használhat – ingyen?

Ami a munkaportálokat és általában a projektmenedzsmentet illeti, komoly indok van a fizetett munkaportálok használatára.

enged’s áttekinti az ingyenes és fizetett munkaportálok előnyeit és hátrányait…

INGYENES PORTÁLOK

A Craigslist a legnyilvánvalóbb hely arra, hogy felvegyen embereket. Ha az országod nem’nincs Craigslist, valószínűleg lesz hasonló online osztályozott fóruma, ahol az emberek helyi szolgáltatásokat kínálhatnak, használt termékeket árusíthatnak, stb..

Ezek az ingyenes, minősített fórumok lehetővé teszik az emberek megtalálását a helyi térségben, ha nem’Nem érzi jól magát, ha felvesz valakit egy másik városból vagy országból.

Néhány hátrány van, ha ingyenes, minősített fórumokat használ szabadúszók keresésére:

 • Azt’Nehéz felmérni a jelölteket mivel nincsenek korábbi vásárlói értékelések vagy vélemények, amelyekre hivatkozhat.
 • Bárki jelentkezhet, és fogalma sincs arról, hogy az adott személy képesítéssel rendelkezik-e. Mi lenne, ha te’csak tapasztalt web-tervezőket keres? te’Nagyon sok időt költenek képzetlen pályázók szűrésére.
 • Vannak nincs beépített projektmenedzsment eszköz hogy segítsen megszervezni és fenntartani az e-mailek, dokumentumok és képek sorozatát, amelyet előre-hátra küld a szabadúszóval. Ne felejtse el, hogy a tökéletes személy megtalálása, aki segíthet a projektben, csak a kezdet. Amint a projekt elindul, szüksége van egy jó projektkezelő eszközre, amely segít megbeszélni az összes beszélgetést és a fájlátvitelt.
 • Van nincs biztonságos fizetési platform amely lehetővé teszi az alapok letétbe helyezését, és csak akkor szabadíthatja fel őket, amikor a projekt vagy az adott mérföldkő teljes.

A projekt irányítása a kezdetektől a végéig nem olyan, mint egy zacskó burgonya vásárlása az élelmiszerboltból. Amikor belemerül a mindennapos apróságok apró részleteibe, sok szempontot kell figyelembe venni, főleg ha nem’korábban kialakított munkakapcsolat van a szabadúszóval (aki más városban vagy országban is élhet).

Ha széles körű tapasztalattal rendelkezik a projektmenedzsment terén, vagy olyan online emberekkel dolgozik együtt, akik nem közelében vannak, akkor lehet, hogy nincs szüksége ezekre a kiegészítő eszközökre az élet megkönnyítéséhez.

De azon emberek többségének, akik soha nem bérelt fel valakit online, ezek az eszközök életmentő lehetnek.

Ez az oka annak, hogy miért értékeljük azokat a munkaportálokat, amelyek nemcsak minősített jelöltek számára biztosítanak hozzáférést, hanem kiváló szűrőrendszereket, projektmenedzsment rendszereket és fizetési eszközöket is kínálnak, amelyek segíthetnek a bizonytalanságok csökkentésében és a téves kommunikáció / félreértések korlátozásában..

FÜGGELÉK PORTÁLOK

A fizetett munkaportálokkal ingyenesen kereshet vagy feladhat munkahelyeket az munkalapokon.

Ugyanakkor a munkaerő-portál jutalékot számít fel, miután szabadúszót bérel fel.

Ez a jutalék a projekt összköltségének 5–15% -ától függ, és a munkaadó (Ön) vagy a szabadúszó fizeti. Ha a szabadúszó fizeti a díjakat, akkor általában beleszámolja az órai vagy rögzített árdíjba (ami azt jelenti, hogy Ön lesz a végén fizetni érte).

Noha ez valóban többletköltség, hozzáférést biztosít a megnyert rendszerekhez és eszközökhöz’t megtalálja az ingyenes állásportálokban (ahogy fentebb tárgyaltuk).

Ezek a rendszerek és eszközök tartalmazzák:

 • Hozzáférés a szabadúszó globális készletéhez (nem korlátozódik a helyi önkormányzatra);
 • Előzetesen átvizsgált jelöltek (és még tesztelésük is készségeik igazolására);
 • Lehetővé teszi az egyes jelöltek felülvizsgálatát’korábbi munkáltatóik történelmi értékelései;
 • Kommunikációs és fájltároló rendszerek, így nem kell’t több száz e-mailt kell átszitálnia;
 • Fizetéskezelés (beleértve a pénzeszközök letétbe helyezését és fel nem szabadítását, amíg nem elégedett a projekt eredményével); és
 • Vitarendezés.

Tekintettel arra, hogy hozzáféréssel rendelkezik ezekhez a projektmenedzsment eszközökhöz, a munkaportálokban fizetett díjak már értelmesek lesznek.

Ne feledje, ha nem’Valójában egy szabadúszó alkalmazottat bérel fel a projektjére, egyáltalán nem köteles fizetni semmit.

Ez az egyik legnagyobb oka annak, hogy miért támogatjuk a fizetett munkaportálokat:

Legjobb helyek szabadúszó tervezők megtalálásához & Fejlesztők

# 1 UpWork (korábban Elance és oDesk)

A legjobb általános foglalkoztatási portál bármilyen típusú projekthez
KÖLTSÉG: Ingyenes feladás Jó projekt alapú vagy óránkénti projektekhez

hol található az UpWork Elance szabadúszó tervező

Odesk egy hatalmas online foglalkoztatási portál minden típusú szabadúszó számára, a tervezőktől az építészekig a személyes asszisztensekig.

Az UpWork segítségével te’Nagyon jó esélye van arra, hogy segítséget nyújtson minden olyan munkához, amelyet online lehet kézbesíteni.

Összességében rendszerük meglehetősen könnyen használható. Csak néhány percet vesz igénybe a felhasználói portál körüli barangolás, hogy megtalálják a különféle funkciókat, például hol találja meg az aktív projektjeit, hol tudja finanszírozni a számláját, vagy hol engedje el a kifizetéseket..

Amióta elkezdtük használni az UpWork-ot, ők’A projekt menedzsment eszközeiben számos fokozatos fejlesztést hajtottunk végre, amelyek nagyon hasznosak hosszabb ütemtervvel rendelkező nagyobb projekteknél.

Az összes, a szabadúszókkal folytatott beszélgetési történetünk, valamint az összes megosztott dokumentum és kép egy központi helyen található. Tehát mi nem’Nem kell több száz e-mailen keresztül mennie, hogy keressen egy konkrét vitát a múltban.

Egy másik kiváló projektmenedzsment eszköz, amelyet az UpWork kínál, az időkövető eszköz. Számos szabadúszónk van, akik óránként kisebb projekteknél dolgoznak. Ezek a szabadúszók bejelentkezhetnek UpWork-fiókjaikba és aktiválhatják az időmérőt, így a rendszer képes figyelemmel kísérheti és nyomon tudja követni, mennyi ideig dolgoznak a projektjeinknél.

A rendszer automatikusan periodikus képernyőképeket készít számítógép-monitorjairól, így megkaphatjuk őket vizuális megerősítés arról, hogy a szabadúszók ténylegesen dolgoztak projektjeinken. Ez elszámoltathatóvá teszi őket, és nyugalmat nyújt nekünk, amelyet a szabadúszók viseltek’nem számláz bennünket független munkáért. Nagyon ügyes eszköz!

Az időkövető eszközt csak új szabadúszók számára használjuk. Egyszer mi’sokszor együtt dolgoztunk velük, és ha jó a munkájuk minősége, általában annyira bízunk benne, hogy bele tudjuk mondani, hogy mennyi ideig tartott az egyes projektek.

Vannak olyan szabadúszók, akik ragaszkodnak az időkövető eszköz használatához. Ennek oka az, hogy kiküszöböli az esetleges vitákat a projektjeikhez való tényleges bejelentkezési idővel kapcsolatban. Ez az eszköz megvédi a projekt összes szereplőjét.

Szeretjük az UpWork-ot’fizetési eszköz is. Több mérföldkövet is létrehozhat egy nagyobb projekthez, és konfigurálja a rendszert úgy, hogy automatikusan engedje fel a kifizetéseket, amikor az egyes mérföldkövek teljesülnek – természetesen minden mérföldkövet jóvá kell hagynia.

Előzetesen előfinanszírozhatja a számláját, hogy nyugodtságot biztosítson a szabadúszó számára, hogy a munka megfelelő elvégzése után fizetni fognak..

Egy másik remek szolgáltatás, amelyet az UpWork kínál, hogy a legtöbb fizetett állásportál nem jár’t, készség-tesztelő eszközök.

A szabadúszók szabványosított tesztet tehetnek bármilyen technikai készségről mint például a nyelvtan, a kódoláshoz kapcsolódó készségek, például HTML, CSS, JavaScript és így tovább. Az ezekből a tesztekből származó pontszámok lehetővé teszik az egyes jelöltek összehasonlítását’készségei – főleg, ha nem’nem rendelkezik ezzel a különleges képességgel.

Például, ha szüksége van valamilyen HTML vagy CSS kódolásra, megvizsgálhatja azokat a szabadúszókat, akik ezen képességek felett 90% -ot szereztek. Ez segít abban, hogy jó, képesített munkavállalókat foglalkoztatjon.

Összességében kedveljük a UpWork-ot. Mi’már rövidebb és hosszabb projektekben is felhasználtam. Egyes esetekben elsődleges projektmenedzsment szoftverként használjuk a hosszú távú szabadúszók számára.

Mint mi’jobbá válunk saját kódolási és tervezési készségeinkben, mi’kevésbé függnek az UpWork-tól. De amikor valami mást kell felvennünk, a UpWork mindig az első hely, ahol ellátogatunk.

Mit kínál az UpWork??

Feladjon munkát, és várja meg a jelentkezőketIgen
Keresőmotor az Ön számára, hogy nagyon specifikus készségekkel rendelkező szabadúszókat találjonIgen
Hozzáférés a szabadúszókhoz a világ minden tájárólIgen
Korábbi vásárlói vélemények & értékelésIgen
Szabványosított tesztek szabadúszók számára technikai készségeik igazolásáraIgen
Projektmenedzsment eszközök (meghatározott mérföldkövek, kommunikáció, időkövetés, vizuális megerősítések)Igen
Biztonságos fizetési platformIgen

Ki használja az UpWork alkalmazást??

 • Ha még nem ismeri az online szabadúszó felvételt és irányítást.
 • Ha nagyobb projektek vannak hosszabb időkerettel, amelyek valóban kihasználhatják az UpWork szolgáltatást’Projektmenedzsment és mérföldkő fizetési eszközök.
 • Ha nagyobb biztonságot és elszámoltathatóságot szeretne, ha a tervezőkkel vagy a fejlesztőkkel együttműködik.
 • Ha szabadúszó csapatot akar felépíteni, és mindenkit egy helyen kezel.

# 2 Fiverr

Legjobb munkaportál kisebb projektekhez vagy korlátozott költségvetésű projektekhez
KÖLTSÉG: Állítsa be az árat a projekt alapján (a legtöbb munka 5 dollár)

hol találhatók szabadúszó tervezők

Fiverr egy teljesen más módszer szabadúszó felvételére.

Hagyományosan álláshirdetést küld, és várakozik a jelentkezők jelentkezésére. Megnézed a portfóliójukat és tapasztalataikat, hogy megtaláld a megfelelő személyt.

Fiverr fejjel lefelé fordította ezt a megközelítést!

A tervezők vagy a fejlesztők közzéteszik az elvégzendő munkákat, például szüreti logók készítését, animált 2 perces hirdetéseket, könyvborítók készítését stb. Keressen olyan szabadúszókon, akik a felvenni kívánt munkára specializálódnak. mert.

Ez a kisebb projekteknél sokkal hatékonyabbá teszi a bérbeadást, mint a jelöltek keresésének hagyományos módja. Mindent előre lát, tehát nincs semmilyen találgatás.

Egyszerűen eljutott ahhoz a típusú munkához, amelyet fel szeretne venni (azaz rajzfilmfigurát készít), és keresse meg a bérbeadást végző összes tervezőt. Láthatjuk az egyes szabadúszókat’vásárlói értékelések, háttérük, miért rendelhet tőlük a projektek típusát, és mennyi időbe telik a projekt befejezése.

Választhat a szabadúszó által kínált állások egy előre beállított menüjéből, és online módon is megrendelheti – akárcsak vásárolhat valamit az Amazon-tól.

A Fiverr gyors, megbízható és megfizethető!

Mit kínál a Fiverr??

Feladjon munkát, és várja meg a jelentkezőketNem. Talál egy szabadúszó, megrendel egy munkát, és a munka részleteit megküldi a szabadúszónak. Hogy’s it!
Keresőmotor az Ön számára, hogy nagyon specifikus készségekkel rendelkező szabadúszókat találjonIgen
Hozzáférés a szabadúszókhoz a világ minden tájárólIgen
Korábbi vásárlói vélemények & értékelésIgen
Szabványosított tesztek szabadúszók számára technikai készségeik igazolásáraNem
Projektmenedzsment eszközök (meghatározott mérföldkövek, kommunikáció, időkövetés, vizuális megerősítések)Nem. Ezek olyan mikro feladatok, amelyek csak néhány órától kevesebb mint egy napig tartanak.
Biztonságos fizetési platformIgen

Ki használja a Fiverr-t??

 • Ha kicsi vagy egyszeri feladatai vannak.
 • Ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik.
 • Ha szüksége van a munkára, hogy nagyon gyorsan befejezze, és nem kell’napokig kell várniuk a jelentkezőket.
 • Bárki, aki nagyobb biztonságot és elszámoltathatóságot akar, amikor a tervezővel vagy a fejlesztővel együttműködik.

# 3 99designs

A legjobb munkaportál a grafikusok megtalálásához
KÖLTSÉG: Vásároljon csomagot, és több tervező küldje el a tervét. Válassza ki kedvencét.

hol találhatók szabadúszó tervezők 99 design

99designs egy olyan piactér, amelyen a tervezői pályázatok a grafikai projektre vonatkoznak.

Van profi profi tervezője, aki logók, alkalmazások, ruházat tervezésére szakosodott & árucikkek, művészet & illusztráció, könyv & magazinok, reklámbannerek stb. Alapvetően bármi köze van a grafikához, a 99designsnak tervezői vannak erre.

Ennek a szolgáltatásnak a legjobb része az, hogy miután közzétette a projektet, több tervező tervezhető meg Önnek, és csak ki kell választania a nyertest.

Csak akkor fizet, ha megtalálta a használni kívánt grafikai képet! Tehát, ha nem elégedett valamelyik mintával, akkor nem’Nem kell egy fillért fizetnie – az összes pénzügyi kockázatot eltávolítja tőled.

Tehát bizonyos értelemben most van egy “mini” az Ön számára dolgozó tervezők serege, és csak a kívánt tervezésért fizet!

Ha rendszeresen igényel tervezési szolgáltatásokat, a 99designs a Pro Service szolgáltatást is kínálja. Képzeljen el egy házon belüli menedzseri menedzseri munkát, aki szintén segít az egyes tervezési projektek kezelésében. Ez sok időt szabadít fel vállalkozásának egyéb szempontjainak gondozására.

Tervezési tanácsot keres?

A 99designs hozzáférést biztosít a tervező szakemberekhez is, akik tanácsot adhatnak arra, hogyan lehet a legjobban megtervezni a meglévő tervezési feladatokat. Gondolj bele olyan tervezőbaráttá, akihez fordulhat, és tippeket kérhet az egyes projektekkel kapcsolatban.

Mit kínál a 99designs??

Feladjon munkát, és várja meg a jelentkezőketIgen
Keresőmotor az Ön számára, hogy nagyon specifikus készségekkel rendelkező szabadúszókat találjonIgen
Hozzáférés a szabadúszókhoz a világ minden tájárólIgen
Korábbi vásárlói vélemények & értékelésIgen
Szabványosított tesztek szabadúszók számára technikai készségeik igazolásáraNem
Projektmenedzsment eszközök (meghatározott mérföldkövek, kommunikáció, időkövetés, vizuális megerősítések)Nem
Biztonságos fizetési platformIgen

Ki használja a 99designet??

 • Ha nagyobb átláthatóságot szeretne, ha a tervezőt felveszi. A sok forma közül választhat, és csak akkor fizet, ha kiválasztja azt, amelyet szereti.
 • Ha mind kicsi, mind nagy tervezési projekted van.
 • Ha segítségre van szüksége a tervező felvételekor, a 99design segítségével’ Tervezési tanácsadási szolgáltatás.
 • Ha rendszeres tervezési igénye van, és hosszú távon szeretne egy csapatot felépíteni a 99design segítségével’ Pro szolgáltatás.

Tiszteletbeli említés – Toptal

Bérelje fel a szabadúszó tehetségek 3% -át

hol található szabadúszó tervezők toptál

Toptal érdekes módszer a kivételes szabadúszó tehetségek megtalálására, amelyek korábban csak a nagyvállalatok számára voltak elérhetők.

Teljes nyilvánosságra hozatal – még soha nem használtuk a Toptal-t.

Ezt az álláshirdetési fórumot azoknak a vállalkozóknak ajánljuk, akiket csodálunk. Miután többet olvasott a Toptalról és arról, mit csinálnak, nagyon érdekes erőforrásnak találta, hogy meg akarjuk osztani veled.

Ha valaha is alkalmazott botokat, akkor tudod, hogy a jó tehetségek megtalálása olyan, mint a lottó megnyerése – ez’Nem könnyű!

Még akkor sem, ha hajlandó költeni a legtöbb dollárt a legjobb ember felvételére’t garantálja, hogy sikerrel jár.

Toptal jön ide a képbe.

A legtöbb állásportál lehetővé teszi bármilyen készség vagy tapasztalattal rendelkező szabadúszó profiljának létrehozását és az állásajánlatok fogadását. A Toptal kiemelkedik a tömegből az, hogy szigorú szűrési eljárással rendelkeznek, hogy csak a legjobb szabadúszók (top 3%) csatlakozzanak hozzájuk.

Képzelje el a Toptalt mint toborzó céget, aki átvizsgálja és elvégzi a jelöltek háttér-ellenőrzését, mielőtt elküldi neked egy rövid listát. Beillesztették a munkát, így biztos lehet benne, hogy mindazok az emberek fel fognak állni, akiket felvesznek.

Toptal’A webhely jól néz ki, és sok nagyvállalat használja őket. Amit mi olvasunk arról, hogy mit csinálnak és hogyan különböznek egymástól, mi’újra érdekelt, hogy kipróbálják szolgáltatásaikat a közeljövőben.

Nézze meg a webhelyüket, és nézd meg, hogy a szolgáltatás megfelelő-e az Ön számára. Ha úgy dönt, hogy kipróbálja a Toptalt, akkor győződjön meg róla, hogy visszatér, és ossza meg tapasztalatait, ha lent megjegyzést fűz hozzá! Mi’d szeretnék hallani a visszajelzést.

A legjobb hely arra, hogy speciális webhely-készítő szakértőket találjon

Shopify (e-kereskedelem) | BigCommerce (E-kereskedelem)
Squarespace (Nem e-kereskedelmi)

# 4 Shopify szakértők (az e-kereskedelmi webhelyek számára)

Költség: A Shopify által jóváhagyott szakértők (tervezők, marketingszakemberek, fejlesztők és fotósok) által meghatározott projekt-alapú árak

hol találhatók szabadúszó tervezők, akik bevásárolják a szakértőket

Shopify, véleményünk szerint a mai piacon az egyik legjobb hostolt e-kereskedelem építő.

Ezek egyszerűsítik az online áruház létrehozásának folyamatát, így nem kell’Ahhoz, hogy saját e-kereskedelmi webhelyet felépítsen, nem kell kemény műszaki gurának lennie.

Itt’A Shopify részletes áttekintése, ha saját e-kereskedelmi vállalkozást akar építeni.

A Shopify egyik legjobb szempontja, hogy nagy szakértői ökoszisztémával rendelkezzenek. Noha a legtöbb ember reálisan jó online áruházat építhet a Shopify segítségével, bármilyen kiegészítő segítség nélkül, akkor szükség lehet további segítségre, ha vállalkozása elég nagy lesz (például az áruház további optimalizálásához vagy még hatékonyabb eszközök integrálásához az online áruházba) ).

Amikor eléri ezt a pontot, a Shopify előre átvizsgált szakértők gyűjteményét kínálja Önnek, akiket fel lehet bérelni.

Az egyik legnagyobb fejfájás, amikor egy tervezőt vagy fejlesztőt felveszünk, az nem te’nem tudja, hogy jók-e a munkájuk, vagy sem.

A Shopify megoldja ezt a problémát minden egyes tervező vagy fejlesztő ellenőrzésével, akik szerepelnek a Shopify szakértők piacra. Ez biztosítja, hogy ezek a szabadúszók valódi szakértők legyenek a Shopify platformon, és hogy megfeleljenek a Shopify legmagasabb színvonalának’Minőség-ellenőrzés.

Mit tehetnek Önért a Shopify szakértői??

 1. Állítsa be a Shopify online áruházát.
 2. Tervezze meg Shopify online áruházát.
 3. Építsen új funkciókat, vagy integráljon harmadik féltől származó e-kereskedelmi szoftvereket a Shopify áruházába.
 4. Marketizálja termékeit vagy szolgáltatásait közösségi média kampányok és SEO segítségével. Segítik a márkatudatosság megteremtését.
 5. Készítsen képeket és egyedi fényképeket e-kereskedelmi webhelyére.

Mit kínál a Shopify Experts??

Feladjon munkát, és várja meg a jelentkezőketIgen
Keresőmotor az Ön számára, hogy nagyon specifikus készségekkel rendelkező szabadúszókat találjonIgen
Hozzáférés a szabadúszókhoz a világ minden tájárólIgen
Korábbi vásárlói vélemények & értékelésIgen
Szabványosított tesztek szabadúszók számára technikai készségeik igazolásáraNem
Projektmenedzsment eszközök (meghatározott mérföldkövek, kommunikáció, időkövetés, vizuális megerősítések)Nem
Biztonságos fizetési platformNem

# 5 BigCommerce szakértő (e-kereskedelmi webhelyek számára)

Költség: A projekt alapú árai a BigCommerce által jóváhagyott szakértők által kerültek meghatározásra

hol találhat szabadúszó tervezőket, nagykereskedelmi szakértőket

BigCommerce szintén szilárd e-kereskedelem-építő. Ha online áruházat szeretne építeni, akkor itt feltétlenül olvassa el platformjuk áttekintését.

A Shopify-hoz hasonlóan professzionális elektronikus áruházat építhet a BigCommerce segítségével’eszközök. Úgy vannak megtervezve, hogy neked ne kelljen’Nem kell felvenni a hardcore fejlesztőket, hogy segítsenek az üzlet felállításában.

De elérheti azt a pontot, amikor te’annyira felnőtt az üzlet, hogy érdemes fontolóra venni néhány szakértő felvételét, hogy segítsen Önnek egyes eszközöket integrálni, vagy egyszerűen csak optimalizálja az üzletét..

Csakúgy, mint a Shopify, a BigCommerce szakértői testületet is felkínál a bérbeadásra.

Mit tehet a BigCommerce?’A szakemberek segítenek?

 1. Állítsa be a BigCommerce online áruházát.
 2. Tervezze meg az egyedi megjelenésű üzletet.
 3. Segít a harmadik féltől származó szoftverek vagy alkalmazások integrálásában.
 4. Reklám-szakemberek a fizetett hirdetési kampányok megtervezéséhez és végrehajtásához.
 5. Marketizálja termékeit vagy szolgáltatásait közösségi média kampányok és SEO segítségével. Segítik a márkatudatosság megteremtését.
 6. e-kereskedelem tanácsadói tanácsot adnak egy jobb e-kereskedelem üzlet létrehozásához.

Mit kínál a BigCommerce szakértők??

Feladjon munkát, és várja meg a jelentkezőketNem
Keresőmotor az Ön számára, hogy nagyon specifikus készségekkel rendelkező szabadúszókat találjonIgen
Hozzáférés a szabadúszókhoz a világ minden tájárólIgen
Korábbi vásárlói vélemények & értékelésIgen
Szabványosított tesztek szabadúszók számára technikai készségeik igazolásáraNem
Projektmenedzsment eszközök (meghatározott mérföldkövek, kommunikáció, időkövetés, vizuális megerősítések)Nem
Biztonságos fizetési platformNem

# 6 Négyzet alakú terület szakemberei (mind az e-kereskedelem, mind a nem e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyek számára)

Költség: Projekt alapú vagy óránkénti árak, amelyeket a Squarespace jóváhagyott tervezői és fejlesztői állítottak be

hol találhatók szabadúszó tervezők, négyzetűr-szakértők

Squarespace az egyik legjobb húzás & csepp weboldal-építők a piacon.

Nagyon dizájn-orientáltak, ezért sokan szeretik a weboldalak megjelenését, mivel az általuk kínált tervezősablonok gyönyörűek. A legjobb az egész, te nem’egyáltalán nem tudnia kell, hogyan kell kódolni.

Itt láthatja a Squarespace-ről szóló véleményünket.

Mivel ők & weboldal készítő (nincs kód szükséges), a legtöbb felhasználó nem’nem veszem észre, hogy a Squarespace webhelyeket testreszabhatják. Mint ilyen, a szakértői testületükről (a Squarespace Specialists) nem beszélnek túl gyakran.

Mit tehetnek az Ön számára a Négyzetbeli Szakemberek??

 1. Állítsa be a Squarespace webhelyet.
 2. Tervezze meg az egyéni Squarespace webhelyet, vagy csak testreszabhatja a terveit.
 3. Adjon hozzá funkciókat, csatlakozzon harmadik féltől származó szoftverekhez, vagy integráljon alkalmazásokat.
 4. Készítsen professzionális fényképeket a cégéről, az alkalmazottakról vagy a tehetséges fotósok által készített termékekről.
 5. Teljes weboldal-készítési szolgáltatás, amely elősegíti a Squarespace egyedi webhelyének megtervezését, márkáját és felépítését.

Mit kínálnak a Squarespace szakemberek??

Feladjon munkát, és várja meg a jelentkezőketNem
Keresőmotor az Ön számára, hogy nagyon specifikus készségekkel rendelkező szabadúszókat találjonIgen
Hozzáférés a szabadúszókhoz a világ minden tájárólIgen
Korábbi vásárlói vélemények & értékelésNem
Szabványosított tesztek szabadúszók számára technikai készségeik igazolásáraNem
Projektmenedzsment eszközök (meghatározott mérföldkövek, kommunikáció, időkövetés, vizuális megerősítések)Nem
Biztonságos fizetési platformNem

Következtetés: Jó szabadúszó keresése nem olyan nehéz, ha tudja, hol kell keresni

Nem mindenkinek van tehetsége a tervezéshez, és az’rendben van.

Noha a legtöbb ember el tudja mondani, hogy néz ki egy tisztességes formatervezési minta, ha látja, a legtöbbnek nehéz nehéz önmagában előállnia egy jó dizájnnal, vagy tudja, hogyan lehet a tervezési elképzelést funkcionális weboldal-kialakításgá változtatni..

Az olyan csodálatos munkaportáloknak köszönhetően, mint például a UpWork, a Fiverr, a 99designs és még sok más, a világ minden tájáról könnyebben elérhetők a szabadúszó tervezők vagy fejlesztők..

Amikor webhelye eléri azt a pontot, amikor érdemes szakembert felvenni a tervezési és weboldalépítési munkák lerakására, sokféle értékes időt szabadíthat fel vállalkozásának fejlesztésére, vagy csak más dolgok gondozására. fontos neked.

Látogassa meg az útmutató 1. részét, hogy megtudja, mi a legjobb módszer a szabadúszó felvételére és menedzselésére.

← 1. oldal 2. oldal

Ez az útmutató hasznosnak bizonyult?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map