Miért nem kellene bérelnie egy weboldal-tervezőt

Miért nem bérelné weboldal-tervezőt?Amit én’Hamarosan mondani fogok néhány embert – de erõsen érzem, hogy ezt úgy kell mondani, mint én’korábban elkövettem ezt a költséges hibát.


Te nem’Egyáltalán nem kell bérelnie egy weboldal-tervezőt.

“Hogy érti, hogy DARE értelmetlen a weboldal-tervezők… Hogy mersz!!”

Vegyen egy számot, uram (vagy ma’am) – a feleségem egy weboldal-tervező, tehát először megkapja a fejét, hogy Chanel táskájával ütjön nekem (rozsdás csavarhúzó nincs’t stílusa… ő’végül is tervező.)

Tényleg nem’nincs halálos kívánsága – szóval csak hallj meg engem.

Szeretnék mondani neked egy gyors (és tragikus) történetet Steve-ről:

Steve utálja a 9–5 munkáját.

“Az életnek jobbnak kell lennie, mint ehhez.” Folyamatosan elmondja magának.

Egy átlagos napon intravénás infúzióra van szüksége, hogy folyamatosan csepegtessen a koffeint az ereiben, hogy a nap folyamán el tudja készíteni.

Elolvasta arról, hogy sok ember hogyan vezetett ki a patkányversenyből online üzleti vállalkozás indításával. A puszta kétségbeesés miatt úgy döntött, hogy eleget tesz ennek a weboldalnak.

Az első, amit Steve szándékozik tenni, egy webdesigner bérlése a legcsodálatosabb webhely felépítésére, amelyet megengedhet magának, ami 3000 dollár volt..

Másfél hónappal a tervezőjével való vissza-vissza elvégzés után végül bemutatja vergősen új, egyedi tervezésű webhelyét. Semmi kétsége van róla, hogy az egyedülálló webhelye megkapja a forgalmat és az eladásokat, amelyekért fizetett!

Múlt hónapok, nincs értékesítés – Az emberek alig találták meg webhelyét a Google-on!

Steve annyira összezavarodott – “Webhelyem tervezése drágább és jobban néz ki, mint bármelyik versenytársam! Webhelyeik úgy néznek ki, mint valami a 90-ből’s és don’nincs a weboldal egyik legszebb tulajdonsága! Miért nem kapok értékesítést vagy forgalmat??”

Ez egy nagyon gyakori történet, amelyet sok sikertelen online vállalkozó oszt meg.

A szomorú dolog az, hogy mi voltunk mi!

Ebben voltunk velünk 2010-ben, amikor kudarcot vallottunk az első online üzleti vállalkozásunk során.

Itt’Ez a kő hideg igazság – nem a weboldalunkon voltunk’hibája. Azt’s mi hibánk volt. Még mindig fáj, hogy elmondjam a történetet…

Szóval, miért kudarcot vallottunk le?

ALKALMAZNI a sikeres online üzleti vállalkozásokat. Ilyenek például a megértés, hogy mit akarnak a potenciális ügyfelek, tartalommarketing, fizetett hirdetések, értékesítési csatornák, konverziós optimalizálás, keresőmotor-optimalizálás és még sok minden más.

Mindez időt és elkötelezettséget igényel a tanuláshoz és a kísérlethez.

A zavarok közül úgy tűnt, hogy a weboldaltervezés az egyetlen, amit most ellenőrizhetünk és megvalósíthatunk. Felvehetünk pénzt egy weboldal-tervezőre, és minimális munkával végezhetjük el.

Tehát, mint az ijedt kisgyerekek, elrejtőztük az egyedi tervezésű webhelyünk mögött, és imádkoztunk az internetes isteneknek, hogy webhelyünk automatikusan varázslatosan elkezd forgalmat generálni és millió dollárt generál – Hatalmas hiba.

Menj, nevetj nekünk… biztosan megérdemlik!

Ez az oka annak, hogy nem’Nem akarjuk, hogy ugyanazokat a hibákat kövesse el, mint mi.

Felfedeztük weboldal készítők amikor már késő volt, de mi’Itt vagyok, hogy segítsen ne ugyanazon hibák elkövetésében. Nézze meg kedvenceinket az alábbi táblázatban. Mindegyikük segíthet egy stílusos weboldal létrehozásában néhány órán belül, professzionális tervező árcédulája nélkül.!

Saját kutatást végzünk annak eldöntése érdekében, hogy mely weboldal-készítő a legmegfelelőbb különböző célokra. Töltse ki a kvízünket, és kapjon egy ajánlást’személyre szabott az Ön igényei szerint.

én’Nem mondom, hogy a weboldaltervezőknek nincs helye a weboldalépítés világában – természetesen igen, és nagy szerepet játszhatnak.

én’Azt mondom, hogy megfelelő idő van weboldal-tervezők felvételére – és ez is’Nem akkor, amikor éppen vállalkozással kezd.

Válasszon weboldal-készítőt, és keressen pénzt online

Milyen típusú webhelyet szeretne építeni?

weboldal készítése építsen egy online boltot Weboldal online áruház

Mit’s A jó tervezés lényege, ha az üzleti ötlete szop?

A jó megjelenésű webhely segíthet a márkájának népszerűsítésében, és növeli a webhely látogatói bizalmát az üzleti életben.

Nem is beszélve arról, hogy a jól megtervezett elrendezés javíthatja a látogatók körét’ tapasztalat.

Egy gyönyörű weboldal teszi vállalkozását legálisabbá.

Ha meglátogatta a bevásárlóközpont üzletét, amely rendetlen és fájdalmasnak tűnt a szemnek, akkor az első (és tartós) benyomásod az, hogy az üzlet valószínűleg nem jó.

Gyorsan megítélni? Hogy’Csak az emberi természet és én’csak őszinte legyek róla (és így kellene!)

Tehát a jó tervezés működik… de CSAK, ha vállalkozása működik.

A farok a kutyát lóg

Hallottál már ezekről a mondatokról?

“A farok a kutyát vonzza.”

Vagy

“A kocsit a ló elé helyezte.”

Egy kicsit komikusnak hangzik, és a legrosszabb filmeket is készíti.

De vannak frissítő igazságok ezekben a vicces hangzású mondásokban.

Alapvetően azt jelentik, hogy a fontos dolgokat rossz sorrendbe helyezik.

weboldal-készítő szoftver - cart horse

A kutyának a farkát kell löknie, a lónak pedig a kocsi előtt kell lennie.

Miért fontolgatná a földön, hogy száz vagy akár több ezer dollárt költ az egyedi weboldal-tervezésre, Mielőtt biztosan tudja, hogy vállalkozása pénzt kereshet??

Mindegy’t ugyanolyan ostoba hangon szólnak, mint a farok, amely a kutyát vonzza?

Figyelem, itt az ideje, hogy pénzt és energiát spóroljon a tervezésre. De utána azt kell tudnia, hogy tudod, hogy az emberek fizetnek neked a termékekért vagy szolgáltatásokért – függetlenül attól, hogy webhelye jól néz ki, vagy ha’díjnyertes.

tudsz’Nem építhet hosszú távú, életképes üzletet pusztán az Ön weboldalának nemi vonzalmára támaszkodva.

Ha az’s az egyetlen versenyelőnye, valaki más még több pénzt dob ​​a saját webhelyére és “out-szexi” a tiéd (szörnyű szóválasztás, tudom).

Ha az’én a stratégiád, én’Sajnálom, hogy mondjuk, vállalkozása nagyon tragikus halált szenved.

Ez olyan fontos üzenet, amit mi’magunkon keresztül szenvedett, így én is’újra meg fogom mondani….

Vállalkozásának alapja nem a weboldal tervezésén alapszik. Tehát Don’ne tegye megtakarításait valamire, ami nem az “a kritikus”.

Webhelyének kialakításához csak egyelőre elég jónak kell lennie. én’Bemutatom ezt az alábbiakban.

Ehelyett koncentrálja az idejét, energiáját és pénzét olyan missziókritikus feladatokra, mint például:

 • Beszélgetés a potenciális ügyfelekkel, hogy megértsék, milyen problémákat kell valóban megoldani – nem azt, amit Ön szerint megoldásra szorulnak. Tényleg hallgassa meg, amit mondanak, és próbáljon nem elfogult a saját nézeteivel szemben.
 • Termékeinek / szolgáltatásainak fejlesztése a problémáik megoldására.
 • A termékek / szolgáltatások népszerűsítése.
 • Megtanulja, hogyan lehet jobban kommunikálni, ha rezonálni kíván a megcélzott ügyfelekkel (ha lehet’hogy meggyőzze őket, meg tudja oldani a problémáikat’nehezen fog sikerülni).

Véleményem szerint ezek a feladatok sokkal fontosabbak, mint amilyen az Ön webhelye.

Figyelj – én’Nem adtam engedélyt egy csúnya megjelenésű weboldal létrehozására. Hogy’Nem az én véleményem.

Amit én’Azt mondom, hogy webhelyének csak elég jól néz ki, így több forrást fordíthat vállalkozása felépítésére (a webhely helyett).

Valójában vannak módok egy jó (de nem a legjobb) megjelenésű weboldal létrehozására, amely működik – 30 – 50 USD-t meghaladó kiadások nélkül….

Hogyan kezdjem el egy jó megjelenésű weboldalt
Anélkül, hogy belemerülne a nyugdíjalapba

Szeretném, ha megértené, hogy a weboldal csak eszköz. Hogy’s it.

Az Ön weboldala NEM az Ön vállalkozása. Az Ön vállalkozása az, amit felajánlhat célcsoportjának, hogy ténylegesen megoldja problémáit.

Az Ön weboldala csak egy kommunikációs eszköz – időszak.

Ha tudod’nem kínálnak jó terméket / szolgáltatást, amely valóban megoldhatja a problémákat, nem igaz’Nem számít, hogyan néz ki webhelye a nap végén.

Most, hogy én’Szánalmas halálra verte meg ezt a lovat, hadd’arról beszél, hogyan kell továbblépni.

Tehát hogyan lehet gyorsan, egyszerűen és olcsón létrehozni egy weboldalt, és ennek kialakítása megtörténhet?’elég jó ahhoz, hogy a munkát elvégezzék?

Nem túl régen, te’d kell bérelnie egy tervezőt vagy kódolót, hogy segítsen Önnek egy weboldal felépítésében (hacsak nem adsz hozzá’gondoljon arra, hogy időt töltsön el a kódolás és a weboldal készítéséhez kapcsolódó összes műszaki elem megtanulására).

Manapság valójában nem’Nem kell tudnia, hogyan kell kódolni, és nem kell aggódnia az összes technikai háttérfájdalom miatt, hogy jó megjelenésű és működőképes webhely legyen.

(Az eredmények 1881 felmérés válaszadójából származnak)

Vannak olyan weboldalépítők, amelyek felhatalmazzák Önt “húzza és vidd” az első webhelyére, és széles körű ingyenes sablonokat biztosít Önnek, amelyek elősegítik, hogy webhelye megjelenjen, vagy “elég jó”.

Miért nem bérelné weboldal-tervezőt - húzza át

Ezek a weboldal-készítők nagyon megfizethetőek, és a legtöbbjük még ingyenes is (a továbbfejlesztési lehetőségekkel további szolgáltatások elérése érdekében)..

Fizetett terveik nagyjából havonta 5 dollártól havonta 20 dollárig terjednek (nem e-kereskedelmi tervek esetén), és e-kereskedelemre összpontosító tervek esetén 25 dollártól 299 dollárig terjednek (bár havonta 25 dollárral kell kezdődnie, és csak a migrációt kell átállítaniuk) fel, ha sok eladást kap).

24 órás dedikált támogatást nyújtanak Önnek, és ők is’Nagyon könnyű használni, még kevesebb, mint egy nap alatt közzéteheti webhelye első verzióját.

Mindegy’t ez sokkal inkább étvágygerjesztő, mint ha több száz vagy ezer dollárért bérelne egy tervezőt, és várjon legalább egy hónapot, mielőtt közzétesz valamit?

Nem is beszélve a stresszes bérbeadási folyamatról, és azon kíváncsi, hogy vajon’a helyes választást választotta.

Miért ne béreljen weboldal-tervezőt - sablonokA weboldal készítői ingyenes, professzionális megjelenésű sablonokat kínálnak Önnek. Kattintson ide, hogy ezeket a Wix-ből megtekinthesse

Oké, tudom’ezeket elhúzom & A csepp webhely-építők úgy hangzik, mintha halosz vannak a fejükön, és nem tudnak rosszat csinálni.

Hogy igazságosak legyenek, vannak korlátai és meg is tudják’mindent megtesz.

A lényeg itt, bár van esély arra, hogy végül növekedni fog ezekből a húzódásokból & csepp webhely-építők, ezek elég jók ahhoz, hogy a legtöbb, ha nem az összes induló webhelyet felépítsék.

Néhány húzza & A cseppépítők még képesek kezelni a növekvő webhelyeket, és teljesen sikeres és érett üzleti vállalkozás vehető igénybe velük.

Ezekkel a húzással & drop webépítők, ha meggondolja magát, akkor könnyen “csökkentsd a veszteségeket” úgy kell mondani, légy “ki” talán 50 USD (és egy kicsit az idejétől is).

Azt’Mindent a kockázatkezelésről szól – különösen, ha először korlátozott költségvetéssel indul.

ellenállás & Drop weboldal-építők – segít létrehozni egy weboldalt a bank feltörése nélkül

enged’gyorsan összefoglalja az ellenállás & drop weboldal készítő< akkor van értelme, ha vállalkozása kezdeti szakaszában van.

 • Indíthat egy “elég jó” kevesebb, mint egy nap alatt – így nyertél’Nem ragadhat meg a technológia, és heteket hetekig várhat, hogy valami elkészüljön és működjön.
 • Költségvetéséből, idejéből és energiájából többet fordíthat más forrásokra “a kritikus” olyan feladatok, mint termékfejlesztés, a célpiac kutatása, a termékek / szolgáltatások marketingje stb.
 • Változtatásokat végezhet webhelyén menet közben, ahelyett, hogy valaki mást várna, vagy támaszkodna rá.
 • Kezelheti a pénzügyi kockázatokat, mivel ezek a weboldal-készítők egyáltalán nem drágák.
 • Ők’Ez is hihetetlenül könnyen használható

Saját általános hüvelykujjszabályom az, hogy ha még nem generál pozitív, körülbelül 1000 dolláros vagy annál magasabb NET cash flow-t havonta, akkor ebbe a kezdeti szakaszba esik.

Ha havi 1000 dollárnál alacsonyabb szintű cash flow-t ér el, az én véleményem az, hogy újra kell befektetnie a készpénzt az üzleti vállalkozásába,’s NEM a tervezéshez kapcsolódik.

Például fontolja meg részmunkaidős segítő felvételét, hogy néhány földi, nem eredményes feladatot vegyen kezéből.

Még egy olyan egyszerű eszköz is, mint a ház tisztításának segítője, heti órákat takaríthat meg. Azt’Nem csak időt takarít meg, hanem’szellemi és fizikai energiáját, amelyet újra irányíthat vállalkozása felé.

Hogy’Csak egy véletlenszerű példa és én’Biztos vagyok benne, hogy még sok más, kevésbé eredményes feladatot is gondol’d inkább kiszervezik.

Vissza a weboldalépítőkhöz.

További beavatkozás nélkül itt vannak a legjobb weboldalépítők a mai piacon.

1. Shopify: A legjobb e-kereskedelmi webhelykészítő

2. Wix: A legjobb általános rugalmas webhelykészítő

3. Squarespace: Legjobb design-orientált webhely-készítő

4. Weebly: A legegyszerűbben használható webhelykészítő

# 1 Shopify – a legjobb e-kereskedelmi webhelykészítő

Shopify rendkívül egyszerűvé teszi az online áruház beállítását.

Általában a legtöbb e-kereskedelmi webhelynek önállónak kell lennie, azaz a kirakat felépítésének minden technikai feladatát meg kell kezdenie. te’d tudnia kell, hogyan kell kódolni és játszania a saját szerepét “informatikai menedzser” csak azért, hogy összeállítsuk a különböző értékesítési funkciókat.

A Shopify-val nem – ők’egyszerűsítettük a teljes folyamatot az Ön számára.

Miért ne béreljen weboldal-tervezőt - ShopifyKattintson a Shopify megtekintéséhez

Itt’amit én szeretek a Shopify-ról:

 • Ők a “tárolt megoldás” – mindössze annyit kell tennie, hogy bejelentkezik az e-mail címével, és a többiért gondoskodik az Ön számára (például a webhely biztonságának megőrzése, a szerverek konfigurálása és optimalizálása, az összes értékesítési eszköz és bevásárló kosár integrálása az Ön számára, így nem’össze kell őket darabolni).
 • Kínálnak vonzó kirakatmintákat – Tehát nem’senkit nem kell bérelnie, hogy bármit testreszabjon.
 • 24 órás telefonos, e-mail és élő csevegési támogatás! Hogy’Tetszik, ha egy teljes munkaidős műszaki csapat dolgozik az Ön számára!

Azt’Nem meglepő, hogy a Shopify a mai legjobb e-kereskedelem-építő.

Több mint 500 000 kereskedő fizet a Shopify-nak azért, hogy a hatalmát felfedje (itt van néhány példa), és a Shopify több mint 40 milliárd dollár értékű eladást dolgozott fel -’Kereskedőnként körülbelül 80 000 USD.

Nagyon szeretem a Shopify-t, mivel kevesebb, mint egy nap alatt elindíthatja áruházának alapváltozatát.

Nos, nyert’Nem lehet a legjobb verziója üzletének, de működőképes lesz.

Folytathatja tovább fejlesztését – de a legfontosabb szempont az, hogy nem kell’nem kell heteket vagy hónapokat várnia, és több száz vagy ezer dollárt kell fizetnie, ha valaki összerakja az Ön számára!

Ön irányítja, és a Shopify’Az ügyfélszolgálat segítséget nyújt Önnek.

Mivel elkötelezett, tiszta e-kereskedelem-építő, az online áruház felépítésének havi költsége havonta 29 dollár. Ahogy vállalkozása növekszik (több pénzt generál), frissítheti magasabb terveire.

Ha vállalkozása nem’Ne dolgozzon ki, vagy ha bármilyen okból meggondolja magát, bármikor leállíthatja a Shopify használatát. Azt’Sokkal olcsóbb, mint egy webdesigner felvétele közvetlenül a denevérrel.

Don’t Ön szerint ez sokkal biztonságosabb módja az üzleti vállalkozás felépítésének?

Próbálja ki a Shopify ingyenes alkalmazását 14 napig

# 2 Wix – A legjobb webhely-készítő

Véleményem szerint, Wix a legjobb teljes húzás & csepp webhely-készítő, amely lehetővé teszi egy teljesen működőképes weboldal létrehozását anélkül, hogy meg kellene írnia egy sor sort. Csak nézze meg ezt a videót, hogy megnézze, milyen egyszerű webhelyet felépíteni a Wix segítségével:

Eddig több mint 109 millió webhelyet építettek a Wix-szel, és eddig több mint 2,87 millió fizetős felhasználóval rendelkeztek.

Sok fizető ügyfél van a végső bizonyság arról, hogy mennyire jó egy termék – és a Wix határozottan itt az iparág vezetője.

Miért nem bérelne weboldal-tervezőt - WixKattintson a Wix megtekintéséhez

A Wix több mint 500 gyönyörűen megtervezett sablont kínál számos iparág számára, például üzleti, e-kereskedelem, fényképezés, zene, tervezés, vendéglátás, éttermek stb., Tehát szinte mindenkinek tervez.

Íme néhány példa a Wix-kel összeállított webhelyekre.

Itt’amit mi szeretünk velük:

 • Versenytársai közül messze a leginnovatívabb weboldal készítő – mindig új eszközöket és funkciókat ad hozzá (ide kattintva megtekintheti a legújabb kiegészítéseket).
 • Terveik szintén nagyon naprakészek a legújabb trendekkel – 1-pager paralalax terveket készíthet, háttér videókat helyezhet be, különféle háttér szakaszokat hozhat létre, mindezt anélkül, hogy tudná kódolni. Kattintson ide, hogy működésbe lépjenek.
 • Wix’Az innováció elősegítése az óriási plusz ha olyan webhely-készítőre van szüksége, amelynek bevált története van a folyamatos fejlesztésekbe történő beruházásokra.

A Wix-et korlátlan ideig ingyenesen használhatja. További funkciók és eszközök feloldása érdekében az árazás havonta 5,00 dollártól kezdve havonta 25,00 dollárig kezdődik.

A pénzügyi befektetés nagyon kezelhető és ésszerű.

Próbálja ki a Wix-t ingyen

3. számú négyzet – Legjobb minták

Squarespace nagyon design-orientált webhely-készítő, és úgy teheti webhelyének megjelenését, mintha több ezer dollárt költött volna a testreszabásához (de ennek csak egy töredéke kerül költségekbe).

Ha vállalkozása számára inkább képi tájolású webhelyre van szüksége, és minimalista, tiszta és elegáns dolgot szeretne, feltétlenül vegye figyelembe a Squarespace-t.

Miért ne béreljen weboldal-tervezőt - SquarespaceKattintson a Négyzet megjelenítéséhez

Különösen jól működnek olyan iparágakban, mint a formatervezés / portfólió, a fotózás, a butik üzletek, az éttermek és az esküvők / rendezvények.

Íme néhány példa a Squarespace-rel felépített webhelyekre.

Itt’amit szeretek a Squarespace-en:

 • Nagyon tervezés-orientált – a tervezősablonok azt az benyomást keltik az emberekről, hogy professzionális weboldal-tervezőt béreltek fel, de valójában nem’nem kell!
 • Aktív szerepet tölt be a megjelenés kialakításában & érzi magát a webhelyén – A Squarespace lehetőséget ad arra, hogy sokféle módosítást végezzen a kódok megérintése nélkül.

Bár tudod’Ha a Squarespace-t végtelenül ingyen használja (mint például a fenti Wix), akkor 14 napos ingyenes próbaidőszakot kap, mielőtt döntést kell hoznia szolgáltatásaik előfizetéséről..

Általánosságban elmondható, hogy csak néhány órára van szüksége ahhoz, hogy jól érezze magát, hogy tetszik-e vagy sem. A fennmaradó idő az, hogy az eszközök részletesen megismerkedjenek.

Tehát, ha nem’ha jó hangulatot kap tőlük közvetlenül a denevérről, akkor könnyedén továbbléphet egy másik weboldal-készítő kipróbálására további kötelezettségvállalások vállalása nélkül.

Squarespace’A havi tervek 5 dollártól 18 dollárig terjednek. Ha e-kereskedelmi eszközöket szeretne, terveik havonta 26 és 40 dollár között mozognak.

Tehát ismét ők’egyáltalán nem kér hatalmas pénzügyi kötelezettségvállalást.

Ez több költségvetést (és időt és energiát) jelent a vállalkozás más részein végzett munkához.

Próbáld ki a Squarespace 14 napot

# 4 Weebly – a legkönnyebben használható

Weebly a leginkább felhasználóbarát húzás & csepp weboldal készítő a piacon.

Ők’újra, amit én hívnék “hülye, egyszerűen használható.” A felhasználói felület olyan intuitív, hogy szó szerint szinte mindent megtanulhat arról, hogyan lehet kevesebb, mint egy órán belül használni a Weebly-t.

Ez azonban azt is jelenti, hogy nem adnak’annyi fejlett funkcióval és eszközzel rendelkezik (mint például a fenti Wix).

Néhány ember számára (különösen azok számára, akik halálosan félnek a technológiától), az’Ez egy érdemes kompromisszum.

Miért nem bérelné weboldal-tervezőt - WeeblyKattintson ide a Weebly megtekintéséhez

A Weebly emellett kínál néhány tisztességes kinézetű sablont is. Nem adnak’nem olyan jól néznek ki, mint a Wix és a Squarespace képviselői’hosszú utat tettünk a fejlesztések terén, és azt várjuk, hogy még jobban javuljanak a közeljövőben.

Ne feledje, hogy bármikor javíthatja webdizájnját később – utána’megállapítottam, hogy az emberek több mint örömmel fizetnek az Ön termékeiért vagy szolgáltatásáért.

Néhány dolog, amit szeretünk a Weebly-vel kapcsolatban:

 • Dobja el a halott könnyen használható – Én’láttam, hogy az idősebb emberek tisztességes webhelyeket építenek a Weebly segítségével. Azt’Majdnem olyan, mintha megtanulnák az iPhone használatát – szinte természetesnek és könnyűnek érzi magát.
 • Hozzáférés a tervezési kódokhoz – Ha ismersz egy kicsit a kódot, akkor valójában hozzáférhet a tervhez testreszabás céljából. Természetesen erre nincs szükség, de az’További rugalmasságot jelent az úton, amikor a terveket a következő szintre kívánja vinni.

Csakúgy, mint a Wix, ingyenesen is használhatja a Weebly-t, korlátozás nélkül. Ha több eszközt szeretne elérni, frissítheti az egyik prémium tervre.

Havi tervek 8 dollárról indulnak, és havonta akár 49 dollárra is emelkedhetnek (további e-kereskedelem esetén & marketing-központú eszközök).

A Weebly ismét nagyon kedvező árú, összehasonlítva azzal, hogy száz vagy ezer dollárra vállalkozik egy weboldal-tervező felvételére.

Hasonlóan a Wixhez vagy a Squarespace-hez, a Weebly lehetővé teszi egy jól kinéző weboldal létrehozását egyedül, gyorsan és egyszerűen. Valójában nem’semmilyen hátránya, hogy megpróbálhatja ezeket a drag and drop weboldal-építőket.

Próbálja ki ingyen a Weebly alkalmazást

Mikor van a megfelelő idő weboldal-tervező vagy -fejlesztő felvételére?

Ahogy már fentebb említettem, én’Nem szabad professzionális tervezőt vagy fejlesztőt felvenni, hogy segítsen egy fantasztikus weboldal felépítésében.

Egyáltalán nem.

A legfontosabb üzenet, remélem, megérti, hogy erre van megfelelő idő és rossz idő.

Mit’rossz idő van?

 • Hogy’akkor, amikor még mindig megpróbálta kezdeni az üzletet. Amikor még mindig megpróbálja érvényesíteni / bizonyítani magának, hogy sok ember szívesen fizet Önnek a termékekért / szolgáltatásokért.
 • Ha tudod’Még azt sem tudja megállapítani, hogy termékének vagy szolgáltatásának egészséges piaca van – akkor nem’Még nincs vállalkozása.

Okosnak és egyszerűnek hangzik, igaz?

Fogalma sincs, hogy hány ember kapja meg mindent hátra, és tedd a “kocsi a ló előtt.”

Én nem’De nem hibáztatjuk őket, mint mi’korábban ugyanazt a hibát követtem el, tehát nem’itt képmutatók akarni lenni.

Visszatekintve az első induláskor annyira nem voltunk biztosak abban, hogy üzleti vállalkozásunk sikerrel jár-e vagy sem, hogy aktívan keresettünk olyan dolgokat, amelyek könnyebben nyerhetnek bennünket – valamit, amelyet teljes mértékben ellenőrizhetünk.

Az a véleményünk, amely a legjobban kinéző webhelyet hozta létre, sokkal könnyebb nyerést és valamit teljesen ellenőrzésünk alatt állt, mint amikor az embereket arra kértük, hogy fizessenek nekünk termékeinkért.

Volt egónk, és nem is’Nem akarjuk, hogy az emberek mondják “nem” nekünk, és elutasítottnak érzem magukat.

Az elutasítás félelmetes szembesülni. tenne’t elfogadod?

Utáltam gyűlölni a guggolást az edzőteremben. Tudom, hogy meg kellene csinálnom, de rájöttem, hogy az edzőterem körül vonzódom, és olyan gyakorlatokon dolgozom, amelyeket ismerek’már jól vagyok.

Miért?

Azt’Ez egy módja annak, hogy meggyőzzem magam, hogy én’csináltam valamit, így kissé jól érzem magam benne.

Ugyanez a helyzet a weboldal tervezésével. Valójában nem valószínű, hogy elutasítják’t ott.

Ugyanakkor teljes mértékben uralkodóként érzi magát’fizet egy tervezőnek, hogy dolgokat hozzon létre az Ön számára.

Ha nagyszerű weboldal-tervezésed volt, az emberek nyertek’ezért nem kritizállak téged.

De ha rossz termékkínálata volt, akkor az emberek nyertek’nem fizet érte, és ez komoly elutasításnak tűnik.

Tehát megértem, hogy az emberek miért vannak lelkesebben egy szép megjelenésű weboldal felépítésében, ELŐTT, amikor egy igazi üzlet felépítésére koncentrálnak.

Megfelelő idő a weboldal tervezésére összpontosítani akkor, ha elérte a havi 1000 dollár feletti és meghaladó nettó pozitív cash flow-t. Természetesen kicsit magasabbra is beállíthatja a célját, legalább 2000 dolláron, de én’Csak 1000 dollárt javasoltam kiindulópontként.

Ha eléri a havi 1000 dolláros nettó pozitív cash flow-t, ez nagyobb bizalmat (és lendületet) ad neked, hogy valódi vállalkozása van a kezedben..

1000 dollár megszerzése (a költségek megfizetése után) nem könnyű feladat. Lézerrel kell összpontosítania arra, hogy megértse, amit vásárlói igényelnek, és szilárd terméket / szolgáltatást szállítson igényeinek kielégítésére.

Erre a szintre kell összpontosítania, és nem arra, ahogyan néz ki a webhelye.

Ha a nettó cash flow pozitívvá válik, ez további lehetőségeket és rugalmasságot nyit meg Önnek és vállalkozása számára. Ezután mérlegelheti, mi tovább növeli vállalkozását.

Béreljen segítséget? Töltsön többet a marketingre? Fektessen be kurzusokba / tudásba? Javítsa weboldalának kialakítását?

Pozitív cash flow-kkal – lehetősége van.

Ha az összes megtakarítást weboldal-kialakításra fújja anélkül, hogy egy fillért fizetne, cserébe’Nem marad lehetősége.

Ha egyszer’A pénzforgalom pozitív, és úgy dönt, hogy professzionális tervezőt vagy fejlesztőt bérelt fel webhelyének fejlesztésére, itt van a mi átfogó útmutató arról, hogyan lehet felvenni a tervezőt vagy a fejlesztőt – a megfelelő módon.

Hasznos források / útmutatók, így magad is készíthetnek valamilyen tervezési munkát

Tudom. A vita után, néha’Még mindig nehéz ellenállni a tervezők bérbeadásának, mivel sokkal több a webhely építésénél, mint a weboldal készítőknél.

Mi lenne a logók tervezése, a képek szerkesztése, a megfelelő képek megtalálása, a betűkészletek kiválasztása stb?

Ne félj, mi’összeállított néhány útmutatót arról, hogyan lehet mindezt megtenni – még ha nem is’nincs fej a tervezéshez.

Ezek az útmutatók végrehajtható lépésekre bontják a dolgokat (az ajánlott, könnyen használható eszközökkel), így bárki tisztességes eredményt kaphat:

Egy jó megjelenésű weboldal felépítése nem’annyira félelmetesnek kell lennie. Most már rendelkezik a legtöbb eszközzel / útmutatással, hogy elkészítsen valami csodálatos magad!

Következtetés & Elvitel

Ez az útmutató hasznosnak bizonyult?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map