Személyre szabott márkák áttekintése: Ez a legjobb logó-generátor neked?


Személyre szabott márkák áttekintése

Személyre szabott márkák áttekintése


Értékelés

5 csillag az 5-ből

Lásd a Személyre szabott márkák oldalt

 • Könnyen használható márkajelző platform, amely lehetővé teszi a logó megtervezését mindössze néhány perc alatt
 • Az egyik legkedvezőbb árú logógenerátor a piacon
 • A prémium csomagban elérhető fejlett márkanevek teljes választéka

Recenzió: Fred Isaac

Utoljára 2019. június 10-én frissítették

A Tailor Brands azon küldetése, hogy segítse a hétköznapi népeket rendkívüli márkák építésében online.

Minél jobban meg tudja jeleníteni a márkáját, annál jobb’előadni fogsz.

Az emberek nagyobb valószínűséggel használják az Ön szolgáltatásait, vásárolnak termékeit, vagy csak látogassanak el webhelyére, ha profi megjelenésű márkájuk van. Te nem’Nem kell olyan multinacionális óriásnak lennie, mint a McDonald’vagy a Nike, hogy nagyszerű logóval rendelkezzen.

Tehát hogyan hozhat létre stílusos logót webhelyére anélkül, hogy rengeteg időt és pénzt fektetne be?

Lépjen előre a szabó márkák felé.

A Tailor Brands egy olyan gépi tanulási eszköz, amely segít a vállalkozóknak és a weboldalaknak a hatékony márkatervezés megtervezésében. Te nem’Nem kell hatalmas tervezési költségvetésre, és nem kell’Nincs szükség műszaki ismeretekre ahhoz, hogy logót kapjanak a Tailor Brands segítségével.

Azt’az egyik legjobb online logókészítő, és több mint három millió ügyfelet segített.

A cég szerint minden második másodpercre új logó készül. Tehát jól kell csinálnia valamit!

Ebben a Tailor Brand beszámolóban mi’megnézem:

 • Árazás
 • Vevőszolgálat
 • Tervezési minőség
 • További Tailor Brands termékek…
 • És még sok más!

Dönti el, hogy a Tailor Brands a megfelelő eszköz-e logójának létrehozásához. A legjobb dolog: a Tailor Brands emblématervezése ingyenes. Mielőtt elkezdené vásárolni, megnézheti, hogyan néz ki először.

1

Személyre szabott márkák áttekintése: profik & Hátrányok

Előnyök Hátrányok

Az első három szabó márka előnyei# 1

# 2

# 3

Egyszerű használat
Ez az első, amit a Tailor Brands áttekintésében emeltek ki. A platform nagyon egyszerű, és a logó kialakítása lenyűgözően fájdalommentes. A késztermék bemutatása szintén kiváló minőségű.
Kiegészítő termékek
A Tailor Brands névjegykártyáitól kezdve az e-mail aláírásokig és a közösségi média segítségéig a termékek teljes skálája meghaladja a logókat. A Tailor Brands sokkal többet akar szerezni, mint a logója. azt akarja, hogy teljes megoldást találjon márkanév-igényeire.
Megéri az árát
A kiegészítő termékek és szolgáltatások széles választéka azt jelenti, hogy a Tailor Brands jó ár-érték arányt nyújt. Az árképzést (erről később bővebben) világosan meghatározza a weboldal, és minden terv alapvetően szilárd szolgáltatásokat nyújt. Mit’Sőt, ingyenesen tervezett logókat is kaphat – mi’Ennél jobb ár-érték arány?
Két legfontosabb személyre szabott márka hátránya# 1

# 2

Nincs telefonos támogatás
Mint mindenki, aki létrehozott egy weboldalt, tudni fogja, hogy ha valakivel telefonon beszélgethet, hatalmas segítség lehet. Így’Ez egy kicsit hátrányos, amit a Szabó Márkák nem tesznek’t telefonos támogatást nem nyújtanak. De az e-mailes támogatás gyors és hasznos, és a webhely tele van alapos útmutatókkal.
Korlátozott testreszabás
A Tailor Brands nem nyújt egyedi konzultációt a tervezővel az egyedileg személyre szabott logó biztosítása érdekében. De’Fontos megjegyezni, hogy a Személyre szabott márkák logói nem előre készültek, és finomításokat végezhet, például a betűkészlet és a színséma szerint. A logókat a helyszínen készítik el, a vállalkozásnak adott információk alapján.

2

Hogyan használja a szabó márkákat & Amit kapsz

“Kevesebb, mint 10 percbe telt, amíg a Tailor Brands teljes vállalati identitást kapott nekem.”

A Szabó Márkák felülvizsgálatához úgy döntöttünk, hogy ezt az árajánlatot feltesszük a cégre’honlapja a teszthez.

Ahhoz, hogy logót szerezzen a Tailor Márkáknál, meg kell válaszolnia egy rövid kérdőívet a vállalatról és a márka preferenciáiról. Ez magában foglalja a kedvelt betűtípusokat és az Ön vállalkozását’a neve.

A próbaverziónkhoz egy vintage autóipari céget indítottunk…

Személyre szabott márkák logó létrehozása 1. lépésAdjon információkat a Tailor márkákról a márkájáról, és ez stílusos logót készít neked.

A sávok megmutatják, hogy mekkora a hátralévő folyamat.

Személyre szabott márkák logó létrehozása 4. lépésA Tailor Brands az Ön logóját az alapján fogja alapozni, hogy melyik stílussal mondja jobban.

Kiválaszthatja, hogy logót akar-e ikon, név vagy kezdőbetű alapján, és kipróbálhatja a különböző betűstílusokat.

Legjobb tipp: Ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki a Tailor Brand márkákból, indulás előtt gondolja át vállalkozását. Ez formális vagy szórakoztató? Termék vagy szolgáltatás? Helyi vagy országos? A vállalkozás kidolgozása’Az identitás először segít a Tailor Brands számára létrehozni az Ön számára megfelelő logót.

Ha egyszer’kész, Tailor Brands’ Az algoritmus számos logóbeállítást generál a válaszai alapján. Láthatjuk, hogyan nézne ki mindegyik olyan dolgokon, mint névjegykártyák, táskák és pólók.

Itt’s a választott logónk egy weboldal kezdőlapján, például:

Személyre szabott márkák kész logoA Tailor Brands segítségével láthatja, hogy márkás álmai valósággá válnak a szemében.

Összességében megtaláltuk a Tailor márkákat’ a rendszer sima, dinamikus és még szórakoztató is! Tetszett az a tény, hogy ha visszatér egy előző oldalra’hibáztam anélkül, hogy újrakezdenék.

Aggódik amiatt, hogy a Tailor Brands túl robotikusnak hangzik?

Don’nem lehet. Persze, a Tailor Brands automatizált, de nem’Nem szabad véletlenszerűen kigombolni a logókat. Az eredmények nagyon személyre szabottak, mert ők’újra a megadott információk alapján. Azt’Nagyon ritka, hogy ezt az egyéniségszintet megfizethető logógenerátoron látja.

Azt’Olyan, mintha egy tervezővel dolgozzon, anélkül, hogy a végén a csúszást kiváltó számla lenne! Természetesen nyertél’pontosan ugyanolyan kreativitást nem kap, mint a teljes munkaidős tervezővel végzett munka. De ha te’költségvetéshez dolgozik, don’nem tudom, hol kezdjem, vagy ne’Ha több ezer grafikát szeretne beolvasni, a Tailor Brands nagyszerű lehetőség.

3

A Tailor márkák könnyen kezelhetők?

Az egyszerűség a Személyre szabott márkák’ egyedi értékesítési pont. Azt’az a fajta eszköz, amelyet szeretünk, mert demokratizálja a webdizájnot – hirtelen bárki kaphat nagyszerű logót a márkájához!

enged’s egy kicsit mélyebbre ásni.

Hagyományosan, hogy stílusos emblémát szerezzen neked’d kell dolgozni egy profi tervezővel. Ez előzetes költségeket és sok oda-vissza megbeszélést von maga után. A jutalék befejezésekor előfordulhat, hogy még a kívánt logóval sem rendelkezik!

Ahhoz azonban, hogy nagyszerű emblémát hozzon létre a Tailor Márkákon, csak annyit kell tennie:

 • Pont
 • kettyenés
 • típus

Azt’ez tényleg egyértelmű.

Itt’Példa a Szabó Márkák folyamatára:

Személyre szabott márkák logó létrehozása 2. lépésA Tailor Brands felhasználja az Ön vállalkozásával kapcsolatos információkat, hogy elkészítse logóját

Mivel az eszköz annyira egyszerű, hogy megbirkózzon vele’Lehet kipróbálni többször, amíg meg nem találja a legjobb logót.

Ha egyszer’megtalálta a formatervezést, az új betűtípusokkal vagy színekkel történő testreszabása nagyon intuitív. Ez a testreszabás kissé korlátozott lehet, ha nagyon világos ötlete van a fejében a kívánt logóval kapcsolatban. De a legtöbb ember számára a minták több mint elegendőek lesznek. Ott’Ez sem akadályozza meg a logó elkészítését, és egy olyan eszköz használatával, mint az Adobe, hogy még tovább jazzítsuk.

A Tailor Brands azt is nagyon egyszerűvé teszi, hogy megnézze, hogyan fog kinézni a logója, mielőtt megvásárolja.

Töltse le logóját nagy felbontású PNG vagy JPEG formátumban online felhasználásra, vagy nyomtatható Vector EPS fájlként (csak a prémium csomagban – később a tervekben bővebben).

Ahhoz, hogy megtudja, milyen egyszerű a Tailor márkák használata, add meg az alábbi gombot…

4

Tervezés: Mennyire jó a személyre szabott márkák logói?

Tehát a Szabó Márkák’ a logók könnyen elkészíthetők, de jók is?

Fontos mondani, hogy a Tailor Brands nagyon átlátható. Akár úgy gondolja, hogy a logó jó, rossz vagy csúnya, ott van’s nincs rejtett meglepetés. Amit a képernyőn lát, hogyan fog kinézni a logója.

A Tailor Brand logók minősége magas, mert az általuk használt logók és betűtípusok nagyon csiszoltak.

A Tailor Brands versenytársaival összehasonlítva hozza létre a legegyedibb mintákat. A képeket egy harmadik gyártótól, a Noun Project nevű gyártótól kapja meg, amely gondoskodik a képről származó összes licencről’alkotója.

Főnév projekt’Ikonok könyvtára hatalmas, és a specifikáció nagyon magas. Ez az oka annak, hogy a Tailor Brands kiemelkedik a piacon az alacsony erőfeszítésű, olcsó logógenerátorok között.

Szigorúan szólva, ott van’Nem garantálja, hogy a dizájn egyedi lesz Önnek. Hogy’Ugyanúgy igaz, ha bármilyen tervezővel vagy irodával együtt dolgozunk! A Tailor Brands azonban több mint egymillió különféle logó-beállítást hoz létre minden rendelésre, tehát így is’Nagyon valószínűtlen, hogy a logója nyert’ne légy személyes neked.

A Tailor Brands a vonal mentén játszik az egyszerűség és a megfizethetőség, valamint a formatervezés minősége között. Azt’miért’Ez egy nagyon jó lehetőség, ha’szabadúszóként, kisvállalkozás tulajdonosként vagy vállalkozóként, aki először online márkát akar létrehozni, vagy csak ha Ön’dolgozik egy költségvetés, de ne’nem akarok kompromisszumot kötni a minőséggel kapcsolatban.

Csak azért, mert te nem’Nincs olyan mély zsebük, mint a McDonaldnál’ő nem’Ez azt jelenti, hogy el kellene rendeznie egy rossz logót, igaz?

Védje a Tailor Brands logómat?

Ez az ügyfelek által feltett általános kérdés, ezért a Tailor Brands-hez fordítottuk.

A cég elmondta nekünk, hogy amíg Ön szabadon használhatja logóját nem kereskedelmi vagy kereskedelmi célokra, ha védjegyet szeretne használni, akkor Ön’Beszélnem kell egy ügyvéddel.

Ennek oka az, hogy a védjegyekre vonatkozó törvények különböző helyeken változnak. Szabó Márkák van “nem tud jogi tanácsot adni” (és mi sem vagyunk).

5

Személyre szabott márkák ügyfélszolgálata

Még a világ legegyszerűbb eszközeivel is’Ha elakad, akkor a segítség megismerése érhető el. Tehát most’ez az idő a Szabó Márkák áttekintésünkben, hogy az ügyfélszolgálatról beszéljünk.

Ha itt’Az egyik hátránya a Szabó Márkáknak’s hogy nem’t telefonos támogatást nem nyújtanak.

A webhelyek felépítéséből tudjuk, hogy a telefonos támogatás igénybevételével felbecsülhetetlen értékű forrás. Ott’Semmi nem annyira, hogy elmagyarázza a kérdést egy ember számára.

Miután ezt mondta, Szabó Márkák’ A weboldalon egy szilárd GYIK-szakasz található, amely részletes útmutatókkal szolgál a legfontosabb kérdések megválaszolására.

Az ügyfélszolgálat online űrlapon vagy e-mailben érhető el. Első kézből származó tapasztalatunk szerint a válaszok gyorsak, figyelmesek és hasznosak. A Tailor Brands szerint 24-48 órán belül válaszol. Ebben az ablakban kényelmesen megkaptuk a választ kérdésre.

A felkínált támogatás része természetesen az, hogy a Tailor Brands milyen egyszerűen használható. Nagyon sok kemény munka ment azért, hogy a logókészítő folyamat a lehető legkönnyebben használható legyen.

Mi’Rengeteg tesztlogót tervezett a Tailor Márkák segítségével, és soha nem volt szüksége segítségre.

6

Személyre szabott márkák árazása: Mennyibe kerül a testreszabott márkák?

Tehát mennyibe kerül ez az egész? A Tailor Brands felülvizsgálata az árképzés hiányában nem lenne teljes.

Két Tailor Brand előfizetési terv létezik:

 • Dinamikus logó – 9,99 USD / hónap vagy 2,99 USD / hónap, ha egész évre fizet
 • Prémium – 49,99 USD / hó vagy 10,99 USD / hónap, ha az évért fizet

Ott’Ezenkívül extra kedvezményt jelent, ha kétéves előfizetésre áll fel.

És ne felejtsd el’INGYENES, hogy körül játszhasson az eszközzel, és hozzon létre logót.

Mindkét terv megadja neked:

 • Nagy felbontású logó
 • Átlátszó PNG fájl
 • Kereskedelmi felhasználási engedély
 • Perks beleértve márkaelemzést és speciális szezonális logókat (a terv időtartamára).

Azt’Fontos megjegyezni, hogy bármikor törölheti magát’Még mindig megkapja a logóját és a kereskedelmi jogait. te’El fogom veszíteni a Tailor Brand ügyfelek folyamatos problémáit.

Tehát, ha csak meg akarja szerezni a logóját és a donját’Ha folyó költségeket szeretne, javasoljuk, hogy fizessen egy hónapig a Dynamic Logo tervben. De ha te’ha márkanévbe hosszabb távra befektetne, és ésszerű költségvetést dolgozott ki, akkor érdemes megnézni egy éves prémium tervet..

Ennek oka az, hogy a két terv közötti nagy különbség az, hogy a Premium opció egy teljes értékű márkás megoldás. A Szabó Márkák meglehetősen drága, a Premium csomagban szereplő kiegészítő szolgáltatások miatt.

A költségek nagyjából megegyeznek a piaci versenytársakkal.

A Személyre szabott Márkák jó úton haladnak sokkal több, mint logó generátorként. Azt’Egy egyablakos ügyintézés sok márkanévhez. Hogy megváltoztassa logóját, Ön’Prémium tervnek kell lennie.

Ami oda vezet minket…

7

Személyre szabott márkák: Kiegészítő szolgáltatások & Termékek

Iratkozzon fel egy prémium tervre a Tailor Brands segítségével és te’Hozzáférést kaphat egy lenyűgöző termék- és szolgáltatáscsaládhoz.

Ebbe beletartozik:

 • Logó átméretező eszköz
 • Márka stratégiai tanácsadás
 • Névjegykártyák tervező eszköz
 • A közösségi média támogatása (ideértve a Facebook bejegyzéseket és hirdetéseket, valamint a szociális borító tervezési eszközöket)
 • Online márka útmutató
 • Márkás előadások
 • Márkás üzleti fedélzet
 • Márkás vízjel eszköz (tökéletes, ha Ön’egy művész, aki képeket árusít online)

Nyertünk’Mindannyian itt nem haladunk át (ez egy Tailor Brand felülvizsgálat, nem értékesítési hangmagasság), de mi’megkapjuk az emészthető elemzést. A teljes listát a Tailor Brands webhelyen találja meg.

Személyre szabott márkák’ A kiegészítő szolgáltatások különösen akkor jók, ha a közösségi média a márka nagy részét képezi’online jelenlét. Ez segítséget nyújt Önnek a Twitter, a Facebook és az Instagram bejegyzések készítésében, és tökéletes méretű logók és képek létrehozásához ezekhez a platformokhoz.

Támogatást is kaphat a logó hozzáadásakor az e-mail aláíráshoz. Ezek a hülye feladatok, amelyek felhasználhatják az idejét, főleg ha ön’újra nem tapasztalt a tervezéssel. De vannak olyan feladatok is, amelyeket nem adsz’A megfelelő működés nem teheti amatőrnek a márkáját.

Ott’Kétségtelen, hogy az extra eszközök segítenek egy hatékony online márka felépítésében. Egy jól fejlett márka több bevételt eredményez, így havi költségei hosszú távon megtérülnek.

Ha azonban’ha egyszerûsíteni szeretné a dolgokat, akkor ezek szükségtelen bonyodalmak lehetnek (nem is beszélve a költségekrõl!)

Személyre szabott márkák névjegykártya példaA Tailor Brands segítségével láthatja logóját a valós helyzetekben, például névjegykártyákat! 8

Személyre szabott márkák áttekintése: Következtetés

A Szabó Márkák kiváló lehetőség, ha Ön’a logó gyors és költséghatékony módját keresi.

Ha nem’nincs ideje vagy pénze befektetni egy professzionálisan kialakított logóba, vagy Önnek’újra aggódik, hogy a tech készségeid nem fejlődnek’t a semmiből, a Tailor Brands talán csak a válasz.

Ez lehetővé teszi a kisvállalkozások tulajdonosai és az egyszemélyes együttes online kereskedők számára a súlyuk feletti ütést a márkázási arénában, és versenyezni a nagy fiúkkal.

Néhányan valószínűleg csak elindul a márkaépítésén. Lehet, hogy nem biztos benne, mit akar, vagy mi’rendelkezésre állnak. A Személyre szabott márkák jó első lépés a logótervek felfedezéséhez, amelyek segítenek a márkaépítésben’képét.

A tapasztalt felhasználók kicsit korlátozottnak találhatják a testreszabási lehetőségeket, vagy pedig elrejthetik az előre megtervezett ikonokat.

De a prémium csomagban elérhető funkcióknak köszönhetően a Tailor Brands hosszú távú szolgáltatást is kínálhat. Ez lehet az automatizált márkaépítési tanácsadás.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me