Weboldalak tervezése

hogyan lehet weboldalt megtervezni


Hogyan lehet weboldalt megtervezni 8 egyszerű lépésben

Saját weboldal tervezése. Ijesztőnek tűnik, nem igaz’t? Nos, ne félj. Útmutatónk megmutatja, hogyan lehet bárki létrehozni egy weboldalt – csupán néhány mutatóval!

Sok ember azt gondolja, hogy ha nagyszerű weboldalt szeretne létrehozni, akkor legyen valami Szilícium-völgy kedvelője, vagy rendelkezzen korszerű eszközökkel. A jó hírek? Hogy’teljes szemetet.

Ennek ellenére, tudnia kell egy vagy két dolgot a webdesignról. Végül is’Fontos – annyira, hogy a látogatók 38% -a elhagyja a weboldalt, ha az elrendezést vonzónak találja.

Gondolkodhat olyan webdizájnra, mint egy autó eladása – lehet a leghihetetlenebb motorja, de ha az alváz rettenetes, az emberek nyertek’nem érdekli a vásárlás.

Itt, a Webhely-készítő szakértőben két-két dolgot ismerünk a weboldalak tervezésével kapcsolatban. Tehát, hogy segítsünk neked, mi’összeállította ezt az egyszerű, könnyen követhető, nyolc lépéses útmutatót. A gyors áttekintéshez itt talál’mi vagyunk mi’Lefedjük:

Weboldalak tervezése: 8 lépéses útmutatónk

 1. Határozza meg webhelyét’s Cél és stratégia
 2. Vizsgálja meg a legújabb webdesign-trendeket
 3. Válassza ki a platformját
 4. Válasszon egy sablont, és kezdje el a testreszabást
 5. Döntse el a márkajelzését
 6. Adjon hozzá és optimalizálja tartalmát
 7. Tegye közzé weboldalát
 8. Elemezze és javítsa

Az alábbiakban mi’Részletesen végigfutok mind a nyolc lépésben, és pontosan megtanítom, hogy mit kell tennie minden szakaszban. Ha te’érdekli egy új weboldal tervezése, vagy egy meglévő átalakítása, akkor te’újra a megfelelő helyen.

Vigye az egérét készre, és folytassa ezeket a kreatív gyümölcsleveket’ideje belemerülni.

Szeretné tudni, hogyan lehet weboldalt készíteni?

Ez az útmutató a weboldal tervezésének középpontjában áll. Ha szeretné tudni, hogyan lehet weboldalt létrehozni, olvassa el a lépésről lépésre című kézikönyvet.

1

Határozza meg webhelyét’s Cél és stratégia

Úgy hangzik, mint egy ilyen egyszerű megjegyzés, de mielőtt előbb belemegy a webhely tervezésébe, először tisztáznia kell annak célját..

Az iparág egyszerű megismerése és a tartalomstratégia meghatározása mellett gondolkodnia kell arról, hogy mi az USP (egyedülálló értékesítési pont), és hogyan akar találkozni.

Az emberek nem’t hülye. Ha csak haszonszerzésre vagy saját profiljának növelésére helyezi el magát, az emberek ezt látják. A te honlapod’A formatervezés közvetlenül kapcsolódik a márkádhoz, és hitelesnek és vonzónak kell lennie.

“Egy szervezet’s ‘a cél kultúrája’ megválaszolja a kritikus kérdéseket, ki ez és miért létezik. Célkultúrájuk meghaladja a profitot.”

Punit Renjen, Deloitte

Mit akarsz elérni??

Amint egyértelmű a célja, a hangsúly arra irányul, hogy milyen lépéseket hajtson végre a látogatóknak, amikor felszállnak az Ön webhelyére. Az Ön webhelye csak az információk megjelenítésére van ott? Termékeket eladni? A regisztrációhoz?

Erre a válasz végső soron azt diktálja, hogy hogyan néz ki és hogyan néz ki webhelye. Például az e-kereskedelem felhasználásával a formatervezés egyik kulcsfontosságú eleme a céloldal.

A Crowdspring – a legfontosabb digitális márkanevű cég – szerint az Ön céloldalának lézer-fókuszban kell lennie egy termék vagy üzlet körül, egyértelmű CTA-val (cselekvésre ösztönzés) kell kísérnie..

microsoft nyitóoldalA Microsoft a honlapján bemutatja, hogy mennyire hatékony lehet az egytermék célzása

Egy lépéssel tovább lépve fel tudtunk lépni Wolfgang Bruns-szal, egy globális tech-vállalat konverziós árfolyam-szakértőjével. Arra kérdeztük, hogy fontos-e különbözõ céloldalakat biztosítani a különbözõ látogatók számára az ajánlatok és termékek egyedi elkészítéséhez – ez az ügyfélszegmentálás. Itt’s mit kellett mondania:

A szakértők tanácsai

Wolfgang Burns“Minden felhasználó sikeréhez nélkülözhetetlen a felhasználók megértése. Ez azt jelenti, hogy testreszabhatja és továbbfejlesztheti a nyújtott tapasztalatokat, és jobban kiszolgálhatja igényeiket. Ennek végrehajtása közvetlen hatással van az eredményre.

“A forgalom szegmentálása relevánsabb élmény érdekében az első lépés a személyre szabott felhasználói élmény felé vezető úton, és az ahhoz kapcsolódó üzleti siker.”

Wolfgang Bruns, CRO menedzser

Hibu áttekintés – Fedezze fel, ha Hibu’Webdesign szolgáltatás segíthet Önnek. Lefedettként teszteltük, és itt is’amit találtunk…

5 Félelmetes honlap-elrendezés – Rajzoljon ihletet, és betekintést nyerjen a legfontosabb tippeinkből!

2

Vizsgálja meg a legújabb webdesign-trendeket

A webdizájn gyorsan fejlődik, de van néhány elterjedtebb trende, amelyből tanulhat. Ezen a ponton’Fontos ezt megjegyezni csak azért, mert egy webes trend aktuális, az nem’azt értem’feltétlenül megfelelő neked.

Az emberek 48% -a úgy véli, hogy a weboldal kialakítása a legfontosabb tényező, tehát az is’Fontos, hogy szánjon rá időt, és nézd meg, mit csinálnak a versenytársak. Az egyes szektorok eltérő stílusúak lesznek, tehát az’Lényeges, hogy tudja, hogy belefér-e az iparába, vagy megszakítja-e azt.

Alex Vasili – a vezető márkaszakértő – úgy véli, hogy mindig iparágonként kell kutatnia, nem pedig életkor vagy nem szerint. Amikor a webdesignról beszélt hozzánk, azt mondta:

A szakértők tanácsai

Alex Vasili“Ott’egész rakás cucc a színelmélet szempontjából – mely színek mutatnak bizonyos érzelmeket, és hogyan helyeznek el önbe egyfajta érzetet. Azt hiszem, attól függ, hogy te’újra megpróbál zavarni, vagy belefér.

“Ha te’ha megpróbál zavarni, akkor valami teljesen mást szeretne, mint amit az ágazat kínál. De ha te’megpróbál beleférni, vannak világos minták.

“Ha te’újra egy tech cég, te’Valószínűleg ott lesz néhány kék, míg ha te’Ha újraindulsz, valószínűleg élénk, meleg színben lehet benne. Ugyanez vonatkozik a betűkészletre. te’Szeretnék egy igazán tiszta, egyszerű kialakítást és sok helyet.”

Alex Vasili, márkavezető

Ez megmutatja annak fontosságát, hogy tudjuk, mit akarsz, mielőtt maga belemerülne a fizikai tervezésbe. Mi’A szín visszatér a ‘Branding’ szakasz, de hogy segítsen kiderülni, íme néhány jelenlegi tendencia, amelyek vihar által veszik az internetet.

Micro-kölcsönhatások

A mikrointerakciók olyan kis animációk, amelyek akkor fordulnak elő, amikor a felhasználó kapcsolatba lép egy weboldallal. Például, ha te ‘reagál’ egy Facebook-bejegyzésbe, akkor felbukkan a releváns, animált hangulatjelekkel.

facebook reakciókA Facebook körüli mikrointerakcióit intim felhasználói élményt nyújtja

A mikro-interakciók célja, hogy webhelyet személyiséggel bővítsenek. A mikrointerakciók olyan emberi érintkezési pontot hoznak létre, amely aktívan érzi a látogatókat, mintha kommunikálnának az Ön webhelyével.

A mikrointerakciók sokféle lehetnek – kattintás, lebegés, görgetés stb. -, és fontosak a felhasználókkal való kapcsolatépítésben. Lehet, hogy nem felelnek meg a súlyos fehérgalléros vállalkozásoknak, de a legtöbb webhely részesülhet előnyben egy kis interakcióból.

brutalizmus

Ha azt hitted, hogy nem akarod’Ebben az útmutatóban nem tanulhatunk az építészetről’félsz tőled’újra sajnos tévedtem. A brutalista webdesign ihlette a huszadik század közepén épített épületek munkáját, és bár sokan csúnyanak tartják, csak működik.

A spanyol Balenciaga divatház volt az első nagy társaságok, amelyek 2016-ban vezettek be egy brutalista weboldalt. És hasonlóan a szezonális tendenciákhoz, a brutalizmus gyorsan elkapta.

balenciaga honlapBalenciaga’A reggeltől eltérő weboldal hihetetlenül visszavágott, de nagyon hatékony.

A brutalizmus a francia szóból ered ‘brut’, jelentés ‘nyers’, és alapvető, merész és feltűnő megközelítést kínál a webdesignban. Azt’Nem mindenki számára, de azok, akik zavarják az iparágukat, minden bizonnyal szeretnék tudomásul venni.

Chatbot támogatás

Itt’Önnek stat: az üzleti vállalkozások évente közel 1,3 trillió dollárt költöttek az ügyfélszolgálati igényekre. Azt’A becslések szerint a chatbotok ezt 30% -kal csökkenthetik.

Elmúltak azok a napok, amikor a chatbotok egyszerű trükkök voltak – most már’egyre fontosabbá válik az ügyfelek felé mutató szolgáltatások szempontjából.

A chatbotok legfontosabb vonzerei az időhatékonyság és a költséghatékonyság. 24 órán keresztül dolgoznak, amely felszabadítja az időt, hogy más kérdésekkel foglalkozzon. Emellett megtakarítják az alkalmazottak ügyfélszolgálati képviselőként történő alkalmazásának költségeit.

Persze, a chatbotok nem’t tökéletes, de érzelmi intelligenciájuk és testreszabott támogatási képességük nap mint nap javul. Ott’Soha nem volt jobb alkalom az egyik telepítésére.

3

Válassza ki a platformját

Az első dolog, ami eszébe jut, amikor a minőségi webdizájnra gondol egy professzionális ügynökség, igaz? És bár a felső vállalatok nagyrészt nagy munkát végeznek, ízlésesen drágák lehetnek.

Szerencsére van egy másik mód is: weboldal készítők és e-kereskedelmi platformok. Ezek a „barkácsolás” online eszközök, amelyek lehetővé teszik saját weboldal létrehozását és megtervezését anélkül, hogy egyetlen kódsor ismerete szükséges!

Természetesen rengeteg lehetőség van – eltérő minőségű -, de mi’beépítettük a lábművet és megvizsgáltuk a legjobbakat a piacon. A szakértői kutatások és az alapos tesztelés kombinációjával most felfedhetjük a legjobb lehetőségeket saját webhelyének megtervezésére.

10 legjobb weboldal-készítő – Fedezze fel a legjobbakat a piacon.

Weboldalkészítő összehasonlító diagram – Vessen egy pillantást a kulcsterületek összehasonlítására.

7 legjobb e-kereskedelmi platform – Nézze meg mindegyik mini áttekintést.

E-kereskedelmi platformok összehasonlító diagramja – Könnyen meghatározhatja, hogy melyik platform működik az Ön számára.

Az alábbiakban mi’Áttekintjük a három legfontosabb lehetőséget mind a szokásos webhelyek, mind az online áruházak számára. Először is, hadd’címe az elefántnak a szobában: WordPress.

Mi a helyzet a WordPress-szel??

A WordPress.org egy saját üzemeltetésű, nyílt forrású CMS (tartalomkezelő rendszer) – de csak annyit kell tudnia, hogy’ez a legnépszerűbb platform egy weboldal tervezéséhez.

A WordPress teljes körű irányítást biztosít webhelye megjelenésének és megjelenésének felett, és technikailag ingyenesen használható. Azt mondjuk, mert azért, hogy weboldala élővé váljon, Ön’Valójában fizetnie kell a webtárhelyért, a biztonságért, a domain névért és a szükséges kiegészítő pluginokért vagy témákért.

A WordPress legnagyobb problémája azonban az, hogy ez’nem igazán alkalmas az átlagos Joe-nak. Hacsak te nem’ha elégedett vagy a kóddal – vagy ha költségvetése van egy profi fejlesztő felvételére -, akkor a WordPress szinte lehetetlen használni.

Ezért mi’d azt javasoljuk, hogy az emberek, akik saját webhelyet építenek, ragaszkodjanak a weboldal készítőihez és az e-kereskedelmi platformokhoz.

WordPress.org áttekintés – Tudjon meg többet a világról’a legnépszerűbb platform.

WordPress.com vs WordPress.org – Tudja meg a különbséget a kettő között.

Weboldalak tervezése: Weboldal-készítők

Hacsak te nem’Az online értékesítésre való törekvés mellett a weboldal-építők a leghatékonyabbak a nem-tech vállalkozások számára a saját webhelyük létrehozására. Ha egy online áruház az, amit te’Utána ugorjon az e-kereskedelmi platformok szakaszra.

Szakértői kutatásaink alapján mi’sikerült megállapítania a ma elérhető 10 legjobb weboldal-készítőt. Mindegyik különböző igényeket kielégít, de az általános áttekintés érdekében tekintse meg az alábbiakban szereplő minőségi skálánkat:

Weboldalkészítő minőségi skála

Wix

Wix Pros Wix Cons
Nagyon intuitív és könnyen használható szerkesztő Tud’Ne váltson sablonokat a webhely életbe lépése után
Kiváló ár-érték arány Lehet, hogy többet költene harmadik fél alkalmazásaira webhelyének méretezésére
Erős segítség és támogatási funkciók A puszta választás és a testreszabható opciók száma lenyűgöző lehet
Az a gyártó, akit felhasználóink ​​valószínűleg ajánlottak

Wix általában a legjobb weboldal-készítőnek tekintik a piacon. Könnyen használható drag-and-drop szerkesztője teljes kreatív irányítást biztosít Önnek, lehetővé téve az összes tartalom hozzáadását, és bárhová illesztheti..

Ott’510 professzionálisan tervezett sablon is található, egy csomó csodálatos funkciót tartalmaz, amelyek beépítve vannak, és egy hatalmas alkalmazásbolt, ahol telepítheti a szükséges extrákat..

A platform alapos tesztelésével megerősíthetjük, hogy a Wix egészen a hypeig él. Vessen egy pillantást a végső kutatási eredményekre és nézd meg magad:

Azt is elrendeztük, hogy a normál emberek, csakúgy, mint te, üljenek össze Wix-szel és megpróbálják megtervezni saját webhelyüket. Ezeket az önkénteseket elbocsátotta az a tény, hogy a Wix milyen gyorsan és egyszerűen használható volt, valamint a képernyőn megjelenő funkciók puszta választása miatt. Itt’s mit kellett mondaniuk:

“Őszinte meglepett, hogy ilyen gyors [weboldal készítése] volt. Én nem’Nem gondolom, hogy egy órán belül mindent megtesznek.”

“Szeretem az oldalmenüt, ahol képeket és alkalmazásokat adhat hozzá, mert egyszerű volt és könnyen navigálható.”

Wix Review – Olvassa el többet a Wix-ről a mélyreható áttekintésünkben.

Hogyan kell használni a Wix-et – Részletes útmutató kezdőknek.

Wix szerkesztő vs Wix ADI – Ismerje meg a Wix webhely létrehozásának különféle módjait.

Squarespace

Squarespace pluszok Squarespace Cons
Kiváló minőségű sablonok a tervezés és a rugalmasság szempontjából Korlátozott számú árai
A piacon lévő építők legjobb minőségű tulajdonságai Nem teljesen kezdőbarát
Teljes testreszabási vezérlés kódolás nélkül

Squarespace egy weboldal-készítő, amely beszünteti az osztályt, és fényes, prémium érzéssel rendelkezik.

A Squarespace büszke a sablonjaira. A legmodernebb formatervezési minták révén a kreatív területeken bárki számára tökéletes, például fotósok, művészek vagy grafikai tervezők.

A Squarespace számos minőségi funkcióval is rendelkezik. Itt megnézheti, hogy szerepelt a kutatásunkban az összes fő kategória szempontjából:

A Squarespace valódi slágernek bizonyult a felhasználókkal is. Itt’csak néhány gondolat:

“Webhelyem nagyon tiszta és frissnek tűnik. Úgy gondolom, hogy ennek nagy része az, hogy a kiválasztott sablon milyen jól lett megtervezve.”

“Azt’óriási kihívás egy webhely egyedüli létrehozása, hacsak ön nem’újratervező, tehát hatalmas előnye annak, hogy a sablonok iparág-specifikus tulajdonságokkal rendelkeznek. én’d ezt mondják’az egyik legfontosabb tényező [egy weboldal tervezésekor].”

Négyzet áttekintés – Fedezze fel, hogy a Squarespace miért álom a kreatívok számára.

Hogyan kell használni a négyzetet – Az egyszerű kézikönyv a Squarespace használatához.

Négyzet alakú árképzés áttekintése – Mely tervek kínálnak valódi ár-érték arányt?

Weebly

Weebly előnyei Weebly hátrányai
A legjobb kisvállalkozások számára, minden alapvető eszközzel, amelyre nagyszerű üzleti webhely felépítéséhez szüksége van A drag and drop testreszabás korlátozott – kivéve, ha te’újra bízik a kóddal
Kiváló testreszabható sablonok Nincs személyes visszaállítási lehetőség, tehát ha webhelye lemerül, akkor te is’teljesen támaszkodik a Weebly támogatási csapatára
Nagyon hasznos SEO útmutatók Weebly-ben’Súgó és támogatási központ Nincs ADI lehetőség (rövidítés a mesterséges tervezési intelligenciára, itt egy weboldal-készítő felhasználja az Ön által megadott információkat az Ön webhelyének automatikus létrehozására)

A Weebly-t mindenki számára weboldal-készítőként forgalmazzák, de valójában a kisvállalkozások webhelyeire szakosodott. Számos sablon közül választhat, és egy drag-and-drop szerkesztővel is rendelkezik’Nagyon könnyű megbirkózni vele.

A Weebly valóban akkor jön létre, amikor elkezdi megnézni annak jellemzőit – ott’Több száz közül választhat, és többségük ragyogó! Ha közelebbről nézzük meg Weebly helyét’erősségei rejlik, nézzük meg pontszámokat:

A Weebly-t tesztelő felhasználóknak nagyon tetszett, hogy ez hogyan segített nekik a webhelyük felépítésében, és hogy megmutatta nekik, hogy bárki valóban képes saját webhelyet felépíteni:

“Azt hiszem, Weebly’A sablonok jó módja annak, hogy megismertesse Önt a weboldal felépítésével és bemutatásával.”

“Összességében nagyon könnyű volt használni, és egyfajta ellentmondásos a mítosz arról, hogy ez’nagyon, nagyon nehéz [weblapot felépíteni].”

Weebly áttekintés – Minden, amit tudnod kell a Weeblyről.

Hogyan kell használni a Weebly-t? – 7 lépés a Weebly webhely online eléréséhez.

Wix vs Weebly vs Squarespace – A végső összehasonlítás.

Weboldalak tervezése: E-kereskedelmi platformok

Az e-kereskedelmi platformok nagyon hasonlóan működnek, mint a weboldal-készítők, de ők’kifejezetten egy online áruház felállításának elősegítésére tervezték. Egyesek csak az e-kereskedelem céljára épülnek, mások (például a Wix) webhely-készítők, amelyek e-kereskedelem funkcióval rendelkeznek..

E-kereskedelmi platformok minőségi skála

Shopify

Shopify előnyei Shopify hátrányai
Eladás több csatornán, például a Facebookon, az Instagramon, az Amazonon és az eBay-en Ki kell állítania a kirakatot a szerkesztő és az irányítópult között, azaz ön’Kettő között meg kell pöccinni
Ragyogó készletrendszer, amely segít az üzlet kezelésében Csak egy platform, amely érvényesíti a saját tranzakciós díját a Shopify Payments segítségével
Először jött az értékesítési tulajdonságokkal és az ügyfelekkel kapcsolatos kutatásainkban A tartalom nem’t automatikusan újraformázza, ha másik témára vált

Shopify a fej és a váll társainak felett áll, mint a legjobb e-kereskedelmi platform. Számos témát tartalmaz, amelyek mindegyikét a termékek szem előtt tartásával tervezték, és több értékesítési funkcióval rendelkezik, mint amennyit meg tud rázni.

Ahol a Shopify valóban kiemelkedik, távol van az Ön webhelyétől. A platform lehetővé teszi az online áruház kibővítését’elérheti a különböző csatornákba történő becsapással, valamint a piacokon és a közösségi média hálózatokon keresztül történő értékesítésével.

Itt láthatja, hogy a Shopify hogyan teljesítette az e-kereskedelmi platform tesztelését:

shopify honlapA Shopify enyhén lejtőn lép fel a saját e-kereskedelmi webhelyének megtervezésében.

A Shopify kissé különbözik a weboldal-készítőktől, mivel főleg az irányítópulton dolgozik, nem pedig szerkesztőként.

Mivel ennél sokkal többet kell fontolóra venni az online boltokban – például a marketingben, a készletben és a szállításban -, van értelme, hogy van egy hub, ahol mindent kezelhet, beleértve a webhelyet is’tervezése.

Shopify felülvizsgálat – Ismerje meg a Shopify erejét, és mit tehet az Ön vállalkozása számára.

Hogyan működik a Shopify?? – A 9 lépéses útmutatónk az alapokat tartalmazza.

Shopify árképzés – Megéri-e a Shopify a befektetést??

Wix eCommerce

Wix e-kereskedelem előnyei Wix e-kereskedelem hátrányai
Szemet gyönyörködtető tervek – adjon hozzá termékvideót, hogy jobb vásárlási élményt biztosítson az ügyfeleknek Nincs közösségi médiaintegráció – nem’t nem engedi, hogy több csatornán, például a Facebookon, az Instagramon és a Pinterestön keresztül értékesítsen
Fejlett e-kereskedelmi eszközök, beleértve az elhagyott kosár-helyreállítást az ügyfelek elkapására, akik tételeket hagytak a pénztárnál Túl sok kreatív szabadság, ami akadályozhatja az e-kereskedelem tervezésének bevált gyakorlatait
Többnyelvű webhelyek – terjessze vállalkozását világszerte több webhely létrehozásával különböző országok számára

“De menedék’t már fedezted a Wix-et?” Nos, igen – de egy online áruház építése a Wix-szel egy egész másik golyójáték!

Bár Wix képes’t a rivális Shopify a ‘tiszta’ online áruház’S tökéletes azok számára, akik csak üzletrészt akarnak látni a webhelyen.

Bárki, aki oldalán termékeket árul, részesülhet a Wix előnyeiből. Ha te’Például egy zenekarban, a webhely fő célja valószínűleg a rajongók számára turnéinformációk szolgáltatása és a koncertekre való foglalások lebonyolítása.

Előfordulhat, hogy árukat is elad, például turné tetejét, albumokat és márkás hangszereket. A Wix megkönnyíti az online áruház kiépítését az elejétől, vagy pedig a sor lejjebb lévő áruházrész hozzáadását.

wix e-kereskedelem honlapjaA Wix vonzó sablontervezeteket kínál, hogy valóban megmutassa termékeit és elkapja az ügyfelet’szeme

Itt vannak Wix’E-kereskedelem-specifikus pontszámaink kutatásunkból:

A Squarespace és a Weebly online áruházak árazási terveit is kínálják, tehát ha csak az online eladás lehetőségét akarja, akkor’érdemes körülnézni.

Wix eCommerce Review – Fedezze fel, hogy a Wix miért a legjobb web-készítő az e-kereskedelem számára.

Wix vs Shopify – Tudjon meg többet a két platform közötti különbségről.

BigCommerce

BigCommerce előnyei BigCommerce hátrányok
A legtöbb skálázható e-kereskedelmi platform Az e-kereskedelem kezdőinél nehéz megbirkózni vele
Több beépített szolgáltatás, mint bármelyik versenytársnál Nincs mobil alkalmazás az üzlet futtatásához útközben
Lehetővé teszi, hogy több csatornán értékesítsen, például a Facebookon, az Instagramon és a Pinterestön
Fantasztikus SEO eszközök

A Shopify és a Wix között a BigCommerce sokkal hasonlít az előbbihez. Azt’kizárólag online értékesítésre tervezték, és széles körben tekintik az egyik legjobb platformnak egy online áruház létrehozására a.

Az egyik dolog, amelyet a BigCommerce a Shopify felett gyakorol, az a beépített szolgáltatások száma. A Shopify használatával sokkal többet költehet, mint a szokásos havi díj, egy egész alkalmazás alkalmazásának telepítésére – amelyek közül sok ingyenesen használható a BigCommerce segítségével.

Ami a legfontosabb oldalt illeti, a BigCommerce-t kétségkívül nehezebb használni, mint a Shopify-t. Néhány kifejezés, amelyet használ, meglehetősen technikai jellegű, és a webhely tényleges kialakítása meglehetősen összetett lehet – ez azt jelenti’Nem egészen kezdőbarát platform.

nagykereskedelmi honlapA BigCommerce nagy teljesítményű online áruházépítő, rengeteg beépített eszközzel

Ugyanakkor a BigCommerce több, mint saját magán tartotta a kutatási tesztelésünket:

Mi’d látja a BigCommerce platformot azok számára, akik mind technikailag képzettebbek, mind költségvetés-tudatosabbak. Azt’valóban kkv-k számára lett kifejlesztve, így bárki, aki csak havonta szeretne néhány terméket eladni, jobb lesz egy olyan webhely-készítővel, aki e-kereskedelmi funkcióval rendelkezik..

Csak egy fejjel felfelé, a BigCommerce jelenleg akár három hónapot is kínál ingyenesen, amikor feliratkozik egy új tervre! Látogassa meg a BigCommerce webhelyet, hogy élőben megtekinthesse ezt az ajánlatot.

BigCommerce áttekintés – 7 kulcsfontosságú dolog, amit tudni kell a BigCommerce használata előtt.

BigCommerce vs Shopify – Olvassa el összehasonlításunkat, mivel ez a két titán összecsap.

BigCommerce árképzési áttekintés – A BigCommerce a legjobban értékelt e-kereskedelmi platform??

4

Válasszon egy sablont / témát

Most te’törölje újra a webhelyét’célja, a legfrissebb webdizájn irányvonalait tükrözi, és ha platformot szem előtt tart, akkor sokkal jobb elképzeléssel kell rendelkeznie arról, amire szüksége van egy sablonból.

A sablon, amelyet néha témának is neveznek, a webhely elrendezése. Gondolj egy olyan sablonra, mint például a ház szerkezete – ez alkotja alapvető megjelenését, mielőtt kitölti az összes holmijával.

A legtöbb platformon választható sablonok közül választhat, amelyek előzetesen kitöltve vannak a példatartalommal.

A sablonokat általában ipari kategóriákba sorolják, így rendkívül egyszerűen át lehet szitálni őket, és megtalálni azokat, amelyek relevánsak. Mindegyik kategóriában vannak sablonok beépített funkciókkal, amelyek relevánsak az ipar számára, így időt és energiát takaríthat meg későbbi hozzáadásukhoz.

wix kávézó sablonokA Wix 510 professzionálisan tervezett sablonnal rendelkezik, amelyek 15 fő kategóriára oszlanak

Például, ha webhelyet szeretne az új kávézó számára, akkor böngészhet az alább felsorolt ​​sablonok között ‘kávézó’. Ezek többségének már van egy kapcsolatfelvételi űrlapja, menü oldala és a sablonba beépített elérhetőségek, mivel mindegyik kapcsolódik ahhoz, amit egy kávézó weboldala igényelne.

Az összes sablon megnézhető a szerkesztés megkezdése előtt, így egyértelmű képet kaphat arról, hogy néz ki – és ami még fontosabb, hogy megfelel-e az Ön igényeinek.

wix kávéház sablon

Gördülve egy kávézó példájával’Érdemes megnézni, hogy mit keresnek más kávézók.

A kutatások azt sugallják, hogy a weboldal felhasználói gyorsabban találnak információt gördítéssel, nem pedig a különféle oldalak közötti átvágással. Tehát, ha webhelyének csak néhány alapvető információra van szüksége, érdemes lehet fontolóra vennie egy egyoldalas sablont.

3 egyszerű kritérium, amely segít kiválasztani a webhelytervezést

Wix sablonok áttekintése – Tudja meg, mit gondolunk valójában Wixről’s sablonok.

Négyzetterület-sablonok áttekintése – Mennyire jó a Squarespace’tervezése?

5

Döntse el a márkajelzését

Elérkezett az idő a weboldal tervezésének megkezdésére! Most hadd’tedd, amit mi’megtanultam a gyakorlatba.

Webhelyének tervezésekor gondolkodjon azon, hogy minden, amit csinál, kapcsolódik az Ön általános márkájához. A színsémától a betűstílusig és a képekig minden szerepet játszik a márka elmondásában’története. Azt’fontosak’újból ugyanazt az üzenetet küldi.

Színösszeállítás

A szín az egyik márka’a legnagyobb kommunikációs eszközök. Valójában a Color Matters szerint az aláírás színe 80% -kal növelheti a márka elismerését.

Ott’Sok pszichológia van az emberek mögött’a szín észlelése, tehát az’Fontos megérteni, hogyan’az iparához kapcsolódóan használják. Itt segíthetek’s egy infographic mi’Összeállítva, segít megmagyarázni, hogy mit jelentenek a különböző színek és hogyan’újra használják.

Színes infographic személyiség weboldal készítő szakértő által

A legtöbb márkának van egy domináns színe, majd két vagy három másodlagos színe. A kék a legnépszerűbb szín, és a 100 legjobb márka egyharmada használja a logójában.

Ha azt szeretné, hogy webhelye megfeleljen a modern trendeknek, akkor az élénk színek az útját teszik. A színszakértők, a Pantone nemrégiben szavaztak ‘Élő korall’ 2019-es év színeként:

az év pantone színeForrás: Pantone Hogyan válasszunk színt webhelyéhez

Hogyan készítsünk logót – A 4 legjobb online logó készítő.

Betű stílus

A színhez hasonlóan a választott betűtípus nagy hatással van arra is, hogy mit gondolnak az emberek az Ön webhelyéről. Az átlagos webhelyfelhasználó az adott oldal szövegének mintegy 20% -át elolvassa, tehát az’Alapvető fontosságú, hogy megfelelő hangulattal csábítsák őket.

Természetesen a fehérgalléros vállalkozások klasszikus betűtípust akarnak használni. Az olyan betűtípusok, mint az Arial és a Helvetica, a professzionalizmus szinonimái, és ezért értelmesek a súlyos kérdések megvitatásakor.

Egy szórakoztatóbb vagy játékosabb márka azonban elvileg absztrakt betűtípusokat fedezhet fel. Azt’Fontos, hogy egyensúlyt találjunk az érdekes és az olvashatóság között – az utolsó dolog, amit meg akarsz tenni, az elidegeníti az olvasóközönséget.

betűtípus sokoldalúságAzt’Fontos, hogy válasszon egy olyan betűtípust, amely olvasható, sokoldalú és márkanévvel rendelkezik.

Általános szabályként el kell kerülni a Comic Sans betűtípus használatát. Vagyis ha nem’a gyerekek születésnapi partijának tervezése!

Érdemes alaposan elolvasni a különféle betűstílusok használatáról? Nézze meg útmutatóunkat hogyan válasszuk ki a legjobb betűstílust webhelyéhez.

Képek

A képek segítségével a szerény weboldalt vizuális ünnepévé alakíthatja.

A vizuális tartalom hasznos a kattintások és az elkötelezettség növelése szempontjából, de alapvetõbb szinten a képek egyszerűen a fejükbe ragadnak. Egy tanulmány szerint ha valamilyen információt hallunk, akkor mi is’Csak a 10% -át fogja emlékezni – de ha hozzáadsz egy képet, akkor te is’Emlékszel egy hihetetlen 65% -ra.

Ennek ellenére vigyázzon, ne töltse túl a webhelyet képekkel. Rengeteg kiváló minőségű kép néz ki nagyszerűen, de lelassíthatja webhelyét. A webfelhasználók türelmetlenek és szavaznak a billentyűzetükkel, ha a webhelyed nem’t gyorsan betölti.

Kép súgó:

Hol találhat professzionális képeket webhelyéhez

Ingyenes képszerkesztőket ajánlunk

6

Adjon hozzá és optimalizálja tartalmát

Tehát, most már tudja, hogy mit szeretne hozzáadni a webhelyéhez, két dologra kell gondolni: pozícionálás és optimalizálás.

A pozicionálás arra utal, hogy a tartalma melyik oldalon helyezkedik el, és hogyan’s lefektetett. Időközben az optimalizálás a tartalom finomításának folyamata, hogy elősegítse a magasabb rangsorolását a keresőmotorokban, például a Google vagy a Bing.

Az alábbiakban mi’Megbeszéljük mindkettő műszaki jellemzőit, és megmagyarázzuk miért’újra fontos.

Positioning

Az olvasási minták kutatása ezt megtanítja az emberek általában fogyasztanak tartalmat egy ‘F’ formátum. Egyszerűen fogalmazva, ez azt jelenti, hogy a weboldal felhasználói beolvasnak egy oldalt olyan alakban, amely F alakú.

Ez a kép egy Neilson-tanulmányból származik, ahol a csoport nyomon követte az olvasók szemmozgását egy weboldalon.

neilson tartalom szemöldök követéseKlasszikus példa arra, hogy az emberek hogyan olvassák el az információkat ‘F’ minta.

Ez az oka annak, hogy a weboldalak navigációs sávjai szinte mindig az oldal tetején jelennek meg. Azt’Az elsõ dolog, amire az embereket vonzzák, amikor a telekre szállnak le.

Azt’Helyes gyakorlat, ha ezt szem előtt tartva alakítja ki tartalmát, így a lehető legtöbb ember látja a fontos dolgokat.

Optimalizálás

A keresőmotor optimalizálása (röviden SEO) akkor történik, amikor változtatásokat hajt végre webhelyén annak érdekében, hogy javítsa az oldalakon landolók számát. Gondolj ilyen SEO-ra:

Ha versenyautója van, a verseny megnyerése a cél. Lehet, hogy a legszebb autóval rendelkezik, de az’s mi?’s a motorháztető alatt’változtatni fog.

Amikor csavarja a motort, cserélje ki a gumiabroncsokat, vagy világítsa meg az alvázot’újból optimalizálja az autóját. Lehet, hogy ugyanúgy néz ki, de most sokkal nagyobb esélyed van a verseny megnyerésére!

A SEO nagyjából ugyanaz. Lehet, hogy webhelye nem tűnik különösebben, de a tartalom, a képek és az érzékenység finomítása hatalmas hatással lehet arra, hogy a keresőmotor milyen magas rangú.’eredmények.

Íme néhány a legfontosabb dolgok közül, amelyeket optimalizált weboldal tervezésekor megtehetsz:

Metaadatok

A tényleges tartalmon túl az oldalcímek és leírások – metaadatok néven – a legegyszerűbb módja annak, hogy megmondják a Google-nak, hogy mi az Ön webhelye’mindent szól. A metaadatok megjelennek a keresési eredmények között, és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy felfedezzék’s, mielőtt rákattintanak.

Metaadat-példaA legtöbb ember ismeri a Google-t’keresési eredményei és a webhelyek bemutatásának módja.

Kép tömörítése

A képek általában elég nagy fájlok. Ez azt jelenti, hogy sok képalkotás lelassíthatja webhelyét, és az emberek türelmetlenné válhatnak, és előtte hagyhatják azt’s még teljesen fel van töltve. Ezt nevezik ‘pattogó’ az oldalon.

Ha ezt beillesztjük valamilyen összefüggésbe:

Azok a weboldalak, amelyek töltési ideje legfeljebb két másodperc, a visszapattanási arány 9%, szemben az öt másodpercig tartó weboldalakkal, amelyek 38% -os visszafordulási aránya.

Forrás: Felmondás

Szóval mit tehetsz vele? Természetesen miért a tömörítés?!

Rengeteg ingyenes online tömörítési eszköz van, amelyek csökkentik a képpontok számát. És bár ez’Fontos, hogy ne torzítsák a képek minőségét, a képek tömörítése nagy hatással lehet az oldal betöltési sebességére.

Kép Alt szöveg

A képek tömörítése mellett a SEO másik fontos része az, hogy megmondjuk a Google-nak, hogy mit reprezentál a kép. A szövegetől eltérően a keresőmotorok’t ‘olvas’ képeket, tehát azáltal, hogy a képhez hozzáadja az alt szöveget, hatékonyan segíti őket abban, hogy megértsék, mi a kép.

négyzet alakú kép alt textA Squarespace megkönnyíti az alt szöveg hozzáfűzését a képekhez

Az Alt szöveg nem’t nem jelennek meg közvetlenül a webhelyén – ez’bekerült, amikor’újraszerkesztés – tehát nem kell’Túl sokat kell aggódnia amiatt, hogy ez a leg inspirálóbb munkává váljon (mindaddig, amíg csak’a kép képviselője.)

Négyzet alakú SEO áttekintés – Hogyan rangsorolható a Squarespace?.

Mobil válaszkészség

Ez egy nagy. 2018-ban az összes internetes böngészés 58% -ára mobil eszközökön került sor. Hogy’Ezért támogatja a Google a mobiltelefonon megfelelő formátumú webhelyeket. Ha a tiéd nem’t, te’Van egy komoly probléma.

A legtöbb sablon manapság mobilra reagál, és automatikusan újraformázza a tartalmat, hogy illeszkedjen a különféle képernyőméretekhez. Érdemes azonban gondolkodni azon, ha azt akarja, hogy valami másként jelenjen meg a mobil felhasználók számára.

Ha ezt nem fogja javítani a felhasználóit’ tapasztalatot szerezhet, és kereshet komoly SEO brownie-pontokat.

Belső összekapcsolás

A belső összekapcsolás az, ahol a felhasználókat hiperhivatkozás útján más webhelyre irányítja. Ez általában akkor történik, amikor megemlít valamit, amelyhez kapcsolódó tartalma van. Ez elmondja a Google-nak és a co-nak. hogy Ön a hatóság a témában, mivel több cikke van róla.

‘ESZIK’ a szakértelem, az autoritativitás és a megbízhatóság jelentése. Ha alaposan ír egy témát, és belsőleg linkel a hozzá kapcsolódó további tartalmakkal, akkor megmutatja a keresőmotoroknak, hogy valóban ismeri a cuccokat, amelyek viszont segíthetnek a magas rangsorolásban..

Használja SEO útmutatókat, hogy optimalizálási szakértővé váljon!

Weboldal-építészet

Horgony szöveg

backlinks

7

Tegye közzé weboldalát

Ezen a ponton engedje’gyorsan áttekinti azt, amit eddig meg kellett volna tennie:

 • Létrehozta weboldalát’célja
 • Kutatta a legújabb webdesign-trendeket, és elvégezte a versenytársak elemzését
 • Telepített egy platformon és témában, hogy felépítse webhelyét
 • A márkanév alapján döntött (színséma, betűtípus stb.)
 • Készítette weboldalát, és optimalizálta annak tartalmát

Most már’Ideje ellenőrizni, hogy minden működik-e, mielőtt élőben lennél!

Kérdezze meg családtagjait, barátait és kollégáit, hogy teszteljék a webhelyet előnézet módban (ezt minden weboldal készítő és e-kereskedelmi platform meg fogja találni), és nézzenek meg valami rosszat. A lakosság tagjait is kipróbálhatja, és felajánlhatja gondolataikat.

Néhány általános dolog, amelyet érdemes ellenőrizni:

 • Az összes link megfelelően működik, és a felhasználókat a megfelelő oldalra irányítja
 • Az összes tartalma olvasható és könnyen megtalálható
 • Soha nem több, mint három kattintásnyira van a kezdőlaptól
 • Webhelye nagyszerűen néz ki asztali, mobil és táblagépeken
 • A betöltési sebesség legfeljebb 5 másodperc lehet bármelyik oldalon (ezt ellenőrizze egy ingyenes webhelysebesség-tesztelővel)

További részletekért online rengeteg UX (felhasználói élmény) ellenőrző listát találhat. Azt’Fontos, hogy a lehető legátfogóbb legyen, mielőtt élőben megy. Gondolj úgy, mint egy étteremre’nyitó éjszaka:

Az étterem belső tere, a menü, a szakácsok és a szórakoztatás mind láthatók, de ha te’ha nem eléggé kevés ember, sok első vásárlónak rossz első benyomást kelt – ez valami’nehéz visszahozni.

Mindig szánjon időt webhelyének megfelelő ellenőrzésére, mielőtt megjelent – az első benyomások számítanak. Ezután te’készen áll: tegye közzé webhelyét, és küldje el az online világba!

8

Elemezze és javítsa

Gratulálunk! te’most egy élő webhely büszke tulajdonosa. Most visszarúghat és pihenhet, igaz? Nos, nem egészen.

Azt’Fontos, hogy nyomon kövesse webhelye teljesítményét. Anélkül, hogy értelme lenne, mint egy nehézkes személyi edző, folyamatosan dolgoznia kell és tovább kell fejlesztenie!

A legtöbb platformon megvan a saját beépített elemzése, vagy legalább van egy telepíthető alkalmazás. Alternatív megoldásként összekapcsolhatja webhelyét a Google Analytics szolgáltatással, így például:

 • Hány oldalmegtekintés’újra kapok
 • A felhasználók által az egyes oldalakon töltött idő
 • Milyen a visszafordulási arány?
 • Konverziós arány (e-kereskedelem esetén)

Ez a viselkedésmérő néven ismert statisztika segítséget nyújt Önnek annak elképzelésében, hogy mely weboldalaknak kell figyelmet fordítani. Segítik azt is, hogy észrevegye, hol kell javítania SEO-ját.

elemzési üzletShopify’Az analitikai irányítópult az összes betekintés otthona.

Az igazság az, hogy webdesigner’munkáját soha nem végzik el igazán. Ha csak hátradől, és csodálja a munkáját, mások felül fognak túllépni.

Mi’nem azt sugallja, hogy pillanatnyi változtatást kell végrehajtania, hanem a webhely tetején kell maradnia’Teljesítménye és a webdizájn trendeinek változásai messze haladnak.

Összegzés: Hogyan készítsünk egy weboldalt

És… tessék, itt van. te’Újra felfegyverkezve egy weboldal tervezésének alapvető elemeivel. enged’Még egyszer megnézem ezeket a lépéseket.

Weboldalak tervezése: A 8 lépés

 • Határozza meg webhelyét’s Cél és stratégia
 • Vizsgálja meg a legújabb webdesign-trendeket
 • Válassza ki a platformját
 • Válasszon egy sablont, és kezdje el a testreszabást
 • Döntse el a márkajelzését
 • Adjon hozzá és optimalizálja tartalmát
 • Tegye közzé weboldalát
 • Elemezze és javítsa

Jelölje meg ezt az útmutatót weblaptervezési kézikönyvként. Ilyen módon bármikor újra meglátogathatja, ha van’bizonytalan a bevált gyakorlatban vagy az alapvető tervezésben ‘csinál’s’ és ‘Don’ts’.

Ne feledje: tartsa szem előtt a versenytársait, és ne’Ne félj a legjobbaktól tanulni. Kövesse az útmutatóban leírt lépéseket, és te is’Az unalmas formatervezés pillanatok alatt kellemes böngészést eredményez.

Ja, és ha elakad, akkor írj egy megjegyzést az alábbiakba – mi’Mindent megpróbálok segíteni, amennyire csak tudunk!

Az igazság az, hogy webdesigner’munkáját soha nem végzik el igazán. Ha csak hátradől, és csodálja a munkáját, mások felül fognak túllépni.

Mi’nem azt sugallja, hogy pillanatnyi változtatást kell végrehajtania, hanem a webhely tetején kell maradnia’Teljesítménye és a webdizájn trendeinek változásai messze haladnak.

GYIK

Mennyibe kerül egy weboldal tervezése?

Sok weboldal-készítő ingyenes terveket kínál. Ennek ellenére még mindig kerül egy kicsit, ha te’komolyan veszi a webhelyet. Például egy domain név körülbelül 10-15 dollárba kerül / év. Ha te’újra a szűk költségvetés, mi’d javasoljuk egy olcsó weboldal-készítő terv használatát, amely havi 5-15 dollárba kerül.

Fel kellene-e bérelnem webes tervezőt, vagy magam csinálom?

Valójában három dologról van szó: képzettségi szintje, költségvetése és követelményei. A legtöbb ember nagy gond nélkül elkészíthet egy weboldalt egy “barkácsolás” platformon, bármi nélkül, de ha webhelye összetett,’A legjobb, ha szakembert keres’Súgó. Ha az’Te, miért nem nézel ki Hibut?

Mi a legjobb platform egy weboldal tervezésére??

Független kutatásaink alapján a Wix tűnt ki a legjobb DIY weboldal készítőnek. Azt’Ideális személyes oldalakhoz, kisvállalkozásokhoz és azokhoz, akik néhány terméket szeretnének online eladni. Eközben a Shopify a legegyszerűbb témájú és funkciókkal bíró e-kereskedelmi webhelyek legjobb platformja.

Használjam-e a WordPress-t vagy egy weboldal-készítőt??

Megint’Ez a műszaki képesség kérdése. A WordPress fejlettebb és kreatívabban mentesíti, mint egy weboldal készítő, de te’Szüksége van egy jó ismeretekre a kódolásban egy weboldal megtervezéséhez. te’A web hosting-ra és a biztonságra is gondolkodnia kell. A weboldalkészítők az egyszerűbb, kezdőbarát lehetőség.

Hogyan lehet pénzt keresni egy weboldalról??

Az egyszerű dolgoktól, például a termékek értékesítésétől a fejlettebb koncepciókig, például az ólomgenerációig, bárki pénzt kereshet online manapság. Ha többet szeretne megtudni arról, hogy miként lehetne profitot keresni, olvassa el útmutatónkat a weboldalon nyolc pénzszerzési módszerről.

A Website Builder Expert célja, hogy őszinte adatokat szolgáltasson az Ön számára. Hogy’Ezért végezzük el saját kutatásainkat, és közvetlen, személyes betekintést szerezzünk. További információkért kattintson ide.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map