3 Verbazingwekkend eenvoudige responsieve websitebouwers om te gebruiken in 2020

hoe je een responsive website builder maaktSurfen op het internet met een mobiel apparaat is tegenwoordig de norm en weten hoe je een mobiel responsieve website maakt, wordt steeds belangrijker.


Stel je voor dat iemand je website zou bezoeken, en het zag er behoorlijk vreselijk uit op hun mobiele apparaat, wat denk je dat ze daarna zullen doen? Ik wed dat ze misschien vertrekken en ergens anders zoeken.

Het’is moeilijk genoeg om een ​​bezoeker naar uw site te krijgen, zodat ze vertrekken omdat uw website dat niet deed’Het ziet er erg gebruiksvriendelijk uit op een mobiel apparaat is een heel groot probleem.

Dus weten hoe je een mobiel responsieve website maakt, is eigenlijk heel belangrijk voor je succes.

In dit artikel hebben we’ll onderzoeken wat precies een mobiel responsieve website is (in eenvoudige, niet-geek termen) en een van de gemakkelijkste en snelste manier om er een te maken – met behulp van een responsive website builder, zoals Squarespace, Weebly of 1&1.

1

Wat is een mobiel responsieve website?

In eenvoudige, niet-technische termen is een mobiel reagerende website een website die detecteert welk apparaat uw bezoeker gebruikt (een smartphone, een tablet of een desktopcomputer) en automatisch de lay-out van uw website aanpast aan de grootte van het apparaat dat’s wordt gebruikt.

Jij niet’het hoeft geen raketwetenschapper te zijn om te weten dat het scherm van een mobiele telefoon veel kleiner is dan het scherm van een tablet, dat veel VEEL kleiner is dan het scherm van een desktop / laptopcomputer.

Responsive website builder - vergelijkingU wilt dat uw website er veel meer uitziet als die aan de linkerkant, rechts?

Als u probeert te blokkeren hoe een website eruitziet op een groter scherm (zoals uw laptop of desktop) in een klein gsm-scherm, wordt het voor uw bezoeker een hele uitdaging om rond uw website te surfen.

Ze’Ik schud hun vuisten in de lucht, vervloek een paar keer hardop en ga verder met je concurrenten’ website.

Afgezien van sarcasme, is het van cruciaal belang om de inhoud van uw website gemakkelijk te kunnen lezen op een klein scherm tegenwoordig om uw bezoeker op uw website te houden – en een mobiel responsief ontwerp kan u helpen precies dat te bereiken.

2

Hoe kan een mobiele responsieve website u helpen??

Heel eenvoudig, wat een mobiel responsieve website zal doen, is automatisch uw inhoud en menubalk opnieuw rangschikken, zodat ze heel goed in een kleiner scherm passen.

De menubalk is meestal ingekrompen tot een tabblad zodat het’s toegankelijk wanneer u op de menubalkknop tikt.

Aan de andere kant, voor niet-mobiele responsieve websites, zijn al uw menu-items meestal gewoon gekrompen tot de grootte van mieren waar het’Het is vrijwel onmogelijk om ze te zien, tenzij je een vergrootglas hebt – het maakt niet uit of je erop wilt tikken om naar bepaalde pagina’s te gaan.

De verschillende inhoudssecties op uw website worden automatisch opnieuw gerangschikt in een verticale kolom, dus nogmaals om het bekijken veel aangenamer te maken.

Voor niet-mobiele responsieve websites wordt uw inhoud / tekst gewoon verkleind tot formaten die vergelijkbaar zijn met zand (oké, dus een beetje overdreven hier, maar u begrijpt het wel).

Hoe maak je een responsieve website - mobiel responsiefOp mobiel reagerende ontwerpen herschikken uw inhoud automatisch op mobiele apparaten, zodat ze gemakkelijker te lezen zijn.

Stel je voor dat je 3 kolommen had met afbeeldingen en tekst, en probeer dat op een klein gsm-scherm te stoppen’Het zal moeilijk te lezen zijn.

Dus wat een mobiel responsieve website automatisch zal doen, is de 3 kolommen herschikken in een verticale kolom, omdat de inhoud / tekstgrootte op zijn minst leesbaar is op een kleiner scherm.

Dit zal uw bezoekers aanzienlijk verbeteren’ gebruikerservaringen.

3

Hoe u een responsieve website maakt met een responsieve website-bouwer

als jij’Als u een code-goeroe bent, kunt u een sjabloon coderen die mobiel reageert. Maar 99,9% van de hele bevolking is geen code-goeroe, dus niet’wees niet zo streng voor jezelf.

Dus wat kan je doen?

De eenvoudigste oplossing is om tools te gebruiken waarmee u een responsieve website kunt maken.

Er zijn responsieve website-bouwers die u kunnen helpen bij het maken van een site zonder dat u weet hoe u één regel code moet schrijven.

Hun tools zijn heel gemakkelijk te gebruiken – sleep uw inhoud letterlijk naar een sjabloon en u kunt uw eigen mobiel responsieve website publiceren.

U hoeft niet langer een technisch genie te zijn om uw website te bouwen. Die tijd is al lang voorbij en bepaalde websitebouwers (meer hieronder) zullen u helpen ervoor te zorgen dat uw website 100% mobiel geoptimaliseerd is.

Wanneer u zich aanmeldt om een ​​van deze websitebouwers te gebruiken, geven ze u alle tools om inhoud aan uw website toe te voegen en hosten ze de website voor u, wat betekent dat uw website op internet kan bestaan.

Don’weet u niet wat hosting betekent? Het goede nieuws is dat je dat niet doet’t moet. Ze regelen al deze technische zaken voor u, zodat u zich kunt concentreren op het invoegen van uw eigen inhoud op de website met hun slepen-en-neerzetten.

Klinkt te makkelijk toch? Het is.

Technologie heeft het tegenwoordig heel eenvoudig gemaakt om mobielvriendelijke websites te bouwen. Ik bedoel, kijk naar Facebook. Ze’verbinden honderden miljoenen mensen over de hele wereld. Dus het’Het is niet verwonderlijk dat er tools zijn om u te helpen websites te bouwen zonder dat u codes aanraakt.

Wat zijn enkele van deze responsieve websitebouwers?

Er zijn een paar goede responsieve websitebouwers die u kunt bekijken.

Ze bevatten allemaal gratis proefperiodes, dus jij’u bent helemaal niet verplicht om een ​​van hen te betalen om hun gereedschap te gebruiken. U hoeft zich alleen op hun plannen te abonneren als u tevreden bent dat zij’zijn echt nuttig voor u.

4

Responsieve website met Squarespace

Squarespace is waarschijnlijk de beste responsieve websitebouwer die momenteel op de markt is.

Ze stellen niet-technische gebruikers in staat om mooie, professioneel ogende websites te bouwen al hun sjablonen zijn erg gepolijst en verbluffend.

Bekijk deze video om te zien waar Squarespace toe in staat is:

Ze zijn zo gericht op design dat u uw bezoekers het gevoel kunt geven dat u het bent’We hebben de website op maat laten bouwen voor duizenden dollars (maar jij’betalen eigenlijk veel VEEL minder – bekijk onze Squarespace Pricing Review voor meer details).

squarespace responsieve websiteDe sjablonen van Squarespace zullen uw website onderscheiden van de concurrentie, op desktop, mobiel en tablet.

Squarespace is marktleider in het creëren van responsieve websites, we horen de hele tijd positieve gebruikerservaringen over hen.

Niet alleen zijn gebruikers tevreden over hoe ze in staat zijn om er fantastisch uitziende websites mee te maken, ze zijn het ook’ben ook blij dat Squarespace 24/7 ondersteuning biedt, waar ze uw e-mailvragen in minder dan 1 uur beantwoorden.

5

Responsieve website met Weebly

Weebly is zonder twijfel de gemakkelijkste websitebouwer met slepen en neerzetten om te gebruiken. Dus als je doodsbang bent voor iets technologie, zij’opnieuw een goede kandidaat om uit te testen.

Ze don’niet zoveel tools als Squarespace, maar het’s opzettelijk om hun gebruikersinterface minimalistisch en eenvoudig te houden. Dit niet’dat betekent niet dat ze dat kunnen’ze kunnen u niet helpen een mooie en functionele website te bouwen – dat kunnen ze!

bouw een responsieve website met weeblyWeebly is de gemakkelijkst te gebruiken responsieve websitebouwer die momenteel op de markt is.

Houd er rekening mee dat, hoewel Weebly’s websites reageren mobiel (zie hier hun mobiele functies), hun verzameling ontwerpen ziet er niet zo goed uit als Squarespace’s.

Als design echt belangrijk voor je is, zou Squarespace beter voor je zijn. Maar als eenvoud en gebruiksgemak belangrijker zijn dan design, is Weebly een sterke kandidaat.

Dit wil niet zeggen dat Squarespace op geen enkele manier gemakkelijk te gebruiken is. Wij’zeg gewoon dat Weebly nog eenvoudiger is, maar een compromis is dat de ontwerpsjablonen die je van Weebly krijgt er niet zo professioneel uitzien en bijgewerkt zijn als wat je van Squarespace krijgt.

Een laatste ding – Weebly niet’t hebben een beperkte tijdrit. U kunt Weebly dus gratis blijven gebruiken zolang u wilt, totdat u klaar bent om te upgraden. Uiteraard is het aantal tools en ondersteunende diensten waartoe u als gratis gebruiker toegang heeft beperkt. Maar u kunt op zijn minst de tijd nemen om gratis een representatieve website te bouwen.

6

Responsieve website met 1&1

1&1 Website Builder is een eenvoudig te gebruiken websitebouwer met geweldige klantenondersteuning als u vastloopt. Dus maak je geen zorgen als je denkt dat je’Ik heb onderweg wat hulp nodig bij het maken van uw responsive website.

Maar als u kiest voor 1&1, het’is onwaarschijnlijk’Ik steun op hun ondersteuningsteam, aangezien ze het bouwen van een site zo gemakkelijk maken, geven ze Weebly bijna een run voor hun geld (bijna, maar niet helemaal)!

Alle 1 & 1’s sjablonen zijn mobielvriendelijk en een goede selectie reageert. Als het’Als u een volledig responsieve website wilt, zorg er dan voor dat u een sjabloon kiest met die functionaliteit.

1 & 1’s sjablonen zijn ontworpen om functionele en gebruiksvriendelijke websites te maken. Maar als jij’Als het erom gaat er stijlvol uit te zien, is Squarespace misschien de responsieve websitebouwer voor u.

hoe je een responsive website maakt 1 en 11&Ik heb geweldige voorbeelden van sjablonen waarmee u gemakkelijk kunt zien hoe uw website eruitziet op desktop en mobiel.

U’We vragen ons waarschijnlijk af hoeveel 1&Ik zal je terugbrengen, toch? Nou, ze hebben misschien geen gratis abonnement, maar ze hebben wel een aantal geweldige speciale aanbiedingen. Als je je voor een jaar aanmeldt, krijg je er 1&1 voor slechts $ 1 per maand!

7

Hoe een responsieve website te maken: conclusie

Naarmate meer en meer mensen hun mobiele apparaten gebruiken om op internet te surfen, wordt het steeds belangrijker om uw website mobielvriendelijk te maken.

Een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat uw website de komende jaren klaar is voor meer mobiele bezoekers, is door een responsive website te maken.

Het maken van een mobiel responsieve website is niet zo moeilijk als je tegenwoordig zou denken, als responsieve website-bouwers zoals Squarespace, Weebly en 1&1 hebben het u heel gemakkelijk gemaakt, zelfs als u dat niet bent’t technologisch onderlegd.

Als je een computer, internetverbinding hebt en dingen over je scherm kunt slepen, kun je er ook een website mee bouwen.

Je eigen website bouwen is niet langer een erg duur project. Websitebouwers brengen u een transparante, maandelijkse vergoeding in rekening voor hun diensten. Dus jij’re overhandig niet duizenden dollars aan een willekeurige freelancer zonder te weten wat u’waar je aan begint.

(Opmerking: als u net begint met uw eerste website, raad ik u ten zeerste aan om te proberen uw website te bouwen met een sleur & drop website builder zelf. Waarom niet’huur je nog geen ontwerper of ontwikkelaar? Bekijk onze discussie hier.)

Klinkt te mooi om waar te zijn? Het is! En je moet het zelf zien om het te geloven.

U’slechts een paar klikken verwijderd van het bezit van een mobielvriendelijke website online. Tijd om het te laten zien aan je vrienden en familie!

Oh nog een ding – als je’Weet u niet zeker hoe u de juiste ontwerpsjabloon voor uw website moet kiezen? We hebben hier een zelfstudie die u de drie eenvoudige criteria laat zien voor het kiezen van het juiste ontwerp dat bij uw behoeften past.

Nu u weet hoe gemakkelijk het is om een ​​responsieve website te maken, volgt u de link naar de door u gekozen responsieve bouwer om aan de slag te gaan:

  • Probeer Squarespace 14 dagen gratis
  • Probeer Weebly gratis
  • Probeer 1&1 Website Builder

Vond deze gids nuttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me