Beste online side hustles voor 2020

Het’is een nieuw jaar, en jij’zou graag wat extra geld willen opbergen – of dat nu is’s voor een aanbetaling voor een huis, een leuke vakantie, een regenachtige dag of een grote vrijdagavond. Wat’Bovendien denk je dat je wat extra tijd hebt om te besteden aan een drukte van opzij.


Maar het belangrijkste verschil tussen dit artikel en de andere die u mogelijk bent tegengekomen, is dit: u kunt al deze zijgeriefs starten met alleen uw laptop of smartphone *.

* Afgezien van nummer 7, waar we een beetje vals speelden, maar het was absoluut de moeite waard.

U zult honden wandelen, fietsen voor Deliveroo, kattenbakken of bakken niet onder onze suggesties vinden. Dit is n’t de zevende klas bakverkoop, en jij niet’t training voor een triatlon.

Je verdient het om thuis te komen, op de bank te zitten en een beetje extra geld te verdienen in je pyjama – en wij’we hebben de 18 beste manieren om dat te doen.

18 Beste online bijzaken voor 2020:

Let op! als jij’hebben we een product te verkopen, of het nu fysiek of digitaal is, we hebben een heel deel van deze site dat’s boordevol informatie over manieren om een ​​online winkel op te zetten – maar we hebben gewonnen’dekt dat niet in dit artikel. In plaats daarvan raden we je aan om uit te checken:

Een online winkel bouwen – negen eenvoudige stappen om online te verkopen

5 Beste e-commerce website-bouwers – onze topkeuzes voor het bouwen van uw online winkel

7 beste gratis e-commerceplatforms – de platforms waarmee u gratis kunt beginnen met verkopen

1

Publiceer op Medium

Side hustle: publiceer op medium

Als het gaat om online geld verdienen, is schrijven voor het web een voor de hand liggende route (ik bedoel, hey, we zijn misschien een beetje bevooroordeeld). Maar als je don’heb niet veel ervaring, het kan pitchen voor freelance werk lastig maken, en het kan een beetje een catch-22 worden. Dus waar begin je?

Een blog is een geweldige plek om te laten zien hoe je over iets kunt schrijven dat je hebt’re gepassioneerd over, maar we beoordelen Medium ook echt als een platform voor het plaatsen (of opnieuw posten) van uw artikelen. Het’is een geweldige manier om een ​​portfolio met werk op te bouwen, en je kunt in de tussentijd een paar centjes verdienen via Medium’s Partnerprogramma.

De manier waarop Medium de inkomsten berekent, is vrij uniek en biedt voordelen voor zowel nicheschrijvers als mensen met een grote aantrekkingskracht (of mensen met ‘viraal’ verhalen om te delen). Simpel gezegd, uw verdiensten zijn afhankelijk van het deel van hun totale leestijd dat middelgrote leden besteden aan het lezen van uw artikel. Terwijl slechts 8% van de actieve Medium-schrijvers meer dan $ 100 verdient, daar’de mogelijkheid om veel meer te krijgen – de best betaalde Medium-auteur voor de maand november 2019 verdiende $ 22.658,57. Wie dat ook is, kan Medium officieel hun belangrijkste drukte noemen.

2

Start een niche Instagram-account

Side hustle: niche Instagram-account

U’Ik zie veel artikelen over drukte aan de zijkant die suggereren een te worden ‘Instagram influencer’ om wat extra geld te verdienen. Hoewel dit vijf jaar geleden misschien werkte, is de realiteit dat Instagram nu behoorlijk verzadigd is met dit soort accounts. Tenzij je al enkele duizenden volgers hebt, jij’Ik vind het moeilijk om mee te doen aan de influencer-actie.

Maar dat is niet zo’dat betekent niet dat er geen is’t geld te verdienen op Instagram (en snel) – jij’Ik moet gewoon wat creatiever worden. Zoals we het zien, zijn niche-accounts nu de beste manier om Instagram te benaderen. Je kunt de kracht van een bestaand platform of populaire serie benutten om snel een trouwe schare fans te krijgen; onze favoriete voorbeelden zijn @chandler_holding_ur_fav_album, @depopdrama en @meme_appetit. Elk van deze accounts heeft snel enkele duizenden volgers gekregen en twee zijn uitsluitend afhankelijk van inhoud die door volgers is ingediend.

Als je eenmaal’Als u goede volgers heeft, kunt u op verschillende manieren inkomsten genereren met uw account. @depopdrama neemt betalingen aan om verschillende Depop-winkels te promoten in zijn verhalen, @chander_holding_ur_fav_album heeft een donatiepagina en @meme_appetit is begonnen met het verkopen van merchandise via RedBubble, een platform dat we’Ik zal er later wat meer over vertellen.

3

Leer op afstand Engels

Side hustle: Engels leren

Denk dat je dat niet doet’heb je geen vaardigheden te bieden? Denk nog eens na. als jij’spreek je vloeiend Engels (of eigenlijk elke taal), dan ben jij’heb iets dat iemand anders wil leren. Omdat Engels zo’n populaire taal is, is dit de plek’is de meeste kans. Er zijn genoeg mensen die bereid zijn om op afstand te leren, en veel bedrijven staan ​​klaar om op te treden als tussenpersoon.

Teach Away, VIPKID en QKids zullen dat doen ze betalen allemaal tot ongeveer $ 25 / uur voor uw diensten. Jij niet’Je hebt geen leservaring nodig om lid te worden van deze sites, maar voor de meeste heb je wel een bachelor nodig’s diploma. Als je eenmaal’heb een paar vaste klanten opgepikt en een naam voor jezelf gemaakt, stel jezelf op met een tutor-website (we houden van de sjabloon ‘Priveleraar’ by Wix), zodat u kunt beginnen met het in rekening brengen van uw eigen tarieven en het behouden van uw volledige vergoeding.

4

Vul online enquêtes in

Bijzaken: online enquêtes

Wij’Ik zal hier super eerlijk over zijn – online enquêtes invullen’het brengt niet veel op, maar het is heel gemakkelijk. Bijna dom, eigenlijk. Het’is de perfecte activiteit om in te passen in grote hoeveelheden downtime – uw woon-werkverkeer, terwijl u een herhaling op tv bekijkt, enz. Survey Junkie is een populair onderzoeksbureau en is een van de weinige die u binnen 24 uur na uw betalingsverzoek betaalt, ofwel via PayPal of in de vorm van een cadeaubon.

Elke enquête levert u tussen de 50 en 450 punten op, met 100 punten gelijk aan $ 1. Houd er rekening mee dat sommige van deze onderzoeken behoorlijk uitgebreid zullen zijn en ongeveer een half uur of langer in beslag zullen nemen.

5

Vertalen

Side hustle: vertaling

als jij’heb het geluk om meer dan één taal te spreken, jij’er zijn nog meer opties als het gaat om het kiezen van een side hustle. Vertalen is een competitieve maar lucratieve bezigheid, en terwijl jij’ll zal het waarschijnlijk moeilijk vinden om literaire vertalingen of grote commerciële projecten op te halen zonder een relatief diploma, je kunt samenwerken met een bureau (of je kunt er zelf voor kiezen) om kleinere projecten op te halen.

Sites zoals Fiverr zijn geweldig om snel aan de slag te gaan, maar de meeste concurrenten rekenen rond $ 5 voor elke 500 woorden, het’Het duurt even voordat je wat geld hebt opgebouwd – en met zoveel concurrenten’Het zal moeilijk zijn om die allerbelangrijke recensies vast te leggen.

Wij’d raad zeker aan om in plaats daarvan uitzendwerk op te pakken, of contact op te nemen met bedrijven / advertenties zelfstandig te beantwoorden. En om er geloofwaardig uit te zien, jij’Ik wil een website met voorbeelden van je werk en positieve getuigenissen van klanten. Hiervoor zijn we dol op de sjabloon Sofia van Squarespace – het vormt de ideale balans tussen persoonlijk en professioneel.

6

Maak YouTube-tutorials

Bijzaken: YouTube-tutorials

Google ‘hoe een das te knopen’, en het beste resultaat is een YouTube-video. In deze video heeft een normaal uitziende man zichzelf gefilmd terwijl hij een das knoopte, met een voice-over uitleg. Hij heeft het niet gedaan’Ik heb geen mooie apparatuur gebruikt en de video duurt minder dan zes minuten. Het heeft meer dan 66 miljoen views. Ervan uitgaande dat de meeste mensen deze video tot het einde bekijken, heeft deze slimme tie-tyer zichzelf verdiend tussen $ 200.000 en $ 450.000, puur uit de advertenties die YouTube aan het begin van zijn video laat zien.

Om op deze manier inkomsten te kunnen genereren met een YouTube-kanaal, zijn er echter enkele vereisten’Ik heb een kanaalweergavetijd nodig van meer dan 4.000 minuten in de afgelopen 12 maanden, plus meer dan 1.000 abonnees, die allemaal enige tijd in beslag zullen nemen. Gebruik tools zoals ‘TubeBuddy‘ om u te helpen hiaten in de inhoud te identificeren die u zou kunnen opvullen, en ervoor te gaan!

7

Verhuur dingen op Fat Llama

Side hustle: Fat Llama

Ok, wij’heb hier een beetje vals gespeeld. Fat Llama is een site waar je kunt ‘huur (bijna) alles’. Dus om het te gebruiken als onderdeel van je drukte, jij’Ik moet iets verhuren. Tech-apparatuur doet het erg goed op Fat Llama; denk aan mooie cameralenzen, drones, DJ-apparatuur, projectoren en zelfs muziekinstrumenten. Het enige niet-anonieme account op het winstklassement van Fat Llama is een fotograaf die bijna uitsluitend cameralenzen verhuurt voor ongeveer $ 15- $ 20 per dag, en verdiende de afgelopen maand enkele duizenden dollars.

Gereedschappen en machines halen doorgaans minder geld op, maar er is veel vraag naar. Hogedrukreinigers, tapijtreinigers, soldeerbouten – de kans is groot’lk heb iets dat iemand anders nodig heeft, maar niet’wil niet kopen.

En zo niet, neem dan de tijd om rond te kijken in Fat Llama en de markt te beoordelen; is er iets dat u zou kunnen kopen dat zichzelf snel zou terugbetalen? Kun je concurrenten ondermijnen en iets aanbieden dat ze kunnen’t – zoals gratis verzending? U kunt gratis artikelen op Fat Llama plaatsen, en u’opnieuw gedekt voor schade tot een waarde van $ 30.000.

8

Voer het testen van gebruikers van de website uit

Side hustle: gebruikerstesten

Het testen van websitegebruikers is net zo eenvoudig als het invullen van online enquêtes en mogelijk een stuk lucratiever (hoewel u’Ik moet meer opletten). Sites zoals usertesting.com zullen u vragen om een ​​actie op een klant uit te voeren’s website (zoals het kopen van een specifiek product) en vertel uw ervaring, en geef uw indrukken van de site.

Elke video duurt tussen de 10 en 20 minuten en levert je $ 10 op, die vervolgens kan worden overgemaakt naar uw PayPal-rekening. U’ll worden gekoppeld aan klanten op basis van uw locatie en demografie, en daar’u hoeft zich geen zorgen te maken over uw technische kennis of ervaring – ze willen alleen eerlijke gedachten van typische klanten horen om frustrerende problemen op te lossen.

9

Probeer affiliate marketing

Affiliate marketing is waar u links naar producten of diensten toevoegt binnen uw eigen inhoud en vervolgens een kleine commissie verdient als uw lezers deze producten kopen nadat ze erop hebben geklikt vanaf uw site. Modebloggers plaatsen bijvoorbeeld links naar de outfits die ze dragen en maken een kleine winst als hun lezers dezelfde kleding kopen.

Als het gaat om geld verdienen via affiliate marketing, hebben we hetzelfde advies als het starten van een Instagram-account – go niche.

Affiliate marketing kan echt winstgevend zijn, maar de concurrentie is hevig. U’Ik moet zoeken naar hiaten in de inhoud en opkomende trends in de gaten houden om je eigen niche te vinden.

10

Start een nieuwsbrief

Side hustle: nieuwsbrief

Voor iedereen die’Als u ooit een kantoorbaan hebt uitgeoefend, lijkt het idee om u aan te melden voor het vrijwillig ontvangen van e-mails volkomen vreemd. Maar het maken van nieuwsbrieven kan big business zijn voor iedereen met creatieve flair, een goed idee en de bereidheid om uren te besteden.

Het starten van een nieuwsbrief isn’Het is een snelle manier om geld te verdienen, maar het kan zeker een goede zijn. Als je eenmaal’Als je een loyale database van abonnees hebt opgebouwd (met behulp van een tool als MailChimp of TinyLetter), kun je geld gaan verdienen met je nieuwsbrief. De meest populaire manier om dit te doen, is door affiliate-links toe te voegen (zie hierboven voor wat deze zijn en hoe u dit kunt doen) of door geld te verdienen aan een sponsor door een sectie op te nemen over hun product of service.

Het’Het is moeilijk om een ​​cijfer te geven over hoeveel u kunt verdienen met uw nieuwsbrief, maar houd er rekening mee dat dit voor sommige mensen hun fulltime baan is, dus het is’het is veilig om daar te zeggen’is hier een serieus winstpotentieel. Op dezelfde manier, jij’we moeten het opnemen tegen een serieuze concurrentie, dus we raden je aan je onderzoek te doen en je aan te melden voor zoveel mogelijk nieuwsbrieven. Volgende concept en wat we’opnieuw lezen zijn twee van onze favorieten.

U’Ik wil een eenvoudige site maken waar mensen zich kunnen aanmelden voor uw nieuwsbrief en voorbeelden van eerdere inhoud kunnen plaatsen. We houden van de sjabloon Foundry van Squarespace’is behoorlijk typografisch gericht – perfect om uw woorden het woord te laten doen!

11

Schrijf freelance inhoud

Side hustle: schrijf freelance inhoud

als jij’re interesse werd gewekt door het idee van een nieuwsbrief of publicatie op Medium, dan is de kans groot dat u wat geld kunt verdienen met freelance schrijven.

Veel mensen zijn nerveus om zichzelf als schrijver op de markt te brengen. Daar’Het is een misvatting dat je de volgende F. Scott Fitzgerald moet zijn om je werk de moeite waard te maken. Maar de realiteit is dat bij veel commercieel schrijven de dingen beknopt en in gewoon Engels kunnen worden uitgelegd. En natuurlijk is een goede spelling en grammatica een must.

Als je eenmaal’Als je enige ervaring hebt opgedaan als freelancer, kun je verwachten tussen $ 0,12 en $ 0,20 per woord te verdienen. Maar om dit stadium te bereiken, jij’Ik wil een goed profiel opbouwen, en dat geldt ook voor jou’je raadt het al – een website! Hier kunt u voorbeelden van uw werk uit het verleden weergeven, blogposts schrijven om uw interesses te tonen en mensen een manier bieden om contact met u op te nemen. Deze website van Wooden Writing is een goed voorbeeld en onze favoriete portfolio-sjabloon is Henson van Squarespace.

12

Proeflezen

side hustle: proeflezen

Ben je een meester in grammatica en spelling met arendsogen, maar geen fan van schrijven? Proeflezen kan de perfecte bijkomstigheid zijn.

Maar aan de slag met proeflezen is dat niet’t altijd een gemakkelijke rit. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, doe je dat niet’Je hebt eigenlijk geen Engels diploma nodig om werk als freelance proeflezer op te pikken, maar je moet je waarde bewijzen. Als schrijver is dit gemakkelijk – u kunt gewoon voorbeelden van uw werk in een portfolio plaatsen. Maar voor een proeflezer, jij’Ik moet je vaardigheden op een andere manier laten zien. Om je eerste baan te krijgen, jij’Ik moet een echt concurrerend tarief aanbieden en / of op uw netwerk steunen. U kunt controleren op freelance proeflezen op sites zoals Freelance Writing Gigs.

Zorg ervoor dat u getuigenissen verzamelt van tevreden klanten. Op die manier kunt u een online cv opbouwen met de projecten die u heeft’hebben eraan gewerkt en het aan toekomstige klanten presenteren als bewijs dat hun exemplaar in veilige handen zou zijn. Nogmaals, er zijn heel veel sjablonen die hiervoor zouden werken – onze favoriet is Suhama van Squarespace, omdat het uw klanten centraal stelt voor maximale impact.

13

Maak een online cursus

side hustle: online cursus

als jij’veeg over de op schrijven gecentreerde zij-drukte, misgun uw gebrek aan bekwaamheid op dit gebied en luister dan: hier’waar je geld kunt verdienen met bijna elke vaardigheid die je bezit, op voorwaarde dat je dat doet’ben bereid om het te delen.

Persoonlijke cursussen zijn verbluffend duur, dus het is’Het is geen wonder dat steeds meer mensen zich tot online cursussen wenden om bij te scholen. Udemy is natuurlijk een van de grootste sites voor dit soort en biedt alles, van Photoshop-tutorials tot zelfvertrouwen-tutorials, met prijzen variërend van ongeveer $ 15 tot honderden.

Het kan even duren voordat deze cursussen zijn samengesteld, maar dan eenmaal’opnieuw gedaan, het’s grotendeels hands-off. U’Ik zal vragen moeten beantwoorden en af ​​en toe secties moeten bijwerken, maar het harde werk zal effectief worden gedaan. Udemy heeft zelfs een ondersteuningsteam voor instructeurs om je op weg te helpen – en het’is geen wonder, gezien ze’Ik haal maar liefst 50% van uw omzet via hun platform. Dat’s waarom nogmaals, zodra je’Als je een beetje buzz hebt verzameld op een site als Udemy, raden we ook aan om de cursus op een eigen platform aan te bieden door een eenvoudige website op te zetten om je inhoud onder te brengen.

14

Bied deskundige antwoorden

side hustle: deskundige antwoorden

als jij’opnieuw een gekwalificeerde expert in uw vakgebied, maar don’Als u niet van het idee houdt om een ​​online cursus te maken, kunt u gemakkelijk wat geld verdienen door deskundige antwoorden op vragen te geven. Sites zoals JustAnswer en PrestoExperts laten je registreren als een expert in alles van Finance tot Animals, hoewel jij’Ik moet bewijsmateriaal aanvragen om uw keuze te ondersteunen.

Als je eenmaal’re up and running, dit kan een behoorlijk lucratieve bijkomstigheid zijn. Op JustAnswer kunt u tussen de $ 20 en $ 50 + per vraag verwachten, terwijl u op PrestoExperts kunt verdien meer dan $ 2 per minuut.

15

Game op Twitch

side hustle: Twitch

Als je jezelf als een pro-gamer beschouwt, is de kans groot dat jij dat bent’heb al van Twitch gehoord. Als je toevlucht hebt’t, wij’Ik zal je kort informeren.

Twitch is een site waar je jezelf kunt streamen terwijl je videogames speelt, en andere mensen videogames kunt zien spelen. Het’s iets dat niet’Het klinkt alsof het iets zou moeten zijn, maar het’s eigenlijk een vrij grote deal; Twitch heeft meer dan 15 miljoen dagelijks actieve gebruikers.

Net als YouTube kun je geld verdienen met het weergeven van advertenties aan het begin van je Twitch-video’s. Omdat het’is een Amazon-eigendom platform’Het is ook heel eenvoudig om affiliate Amazon-links naar games of andere producten te maken. Je zou zelfs sponsorovereenkomsten kunnen krijgen als je genoeg views kunt verzamelen.

16

Verkoop t-shirts online

side hustles: verkoop t-shirts online

Iedereen kent die ene persoon die altijd hele goede t-shirts heeft. Als u vermoedt dat u die persoon misschien wel bent, luister dan: u kunt geld verdienen met het online verkopen van t-shirts, zonder ooit een betaling te hoeven verwerken – of zelfs een t-shirt te hebben.

Ja, we’ben serieus. Met RedBubble hoeft u alleen uw ontwerp te uploaden – zij’Ik zorg voor de rest. Natuurlijk, je snit zal vrij klein zijn, maar gezien je hebt gewonnen’Je hoeft niet te investeren in voorraad of te betalen voor een online winkel, wij denken van wel’is een mooie deal. Deze opstelling is ideaal voor een klein zijproject dat grotendeels voor zichzelf zal zorgen, en het’niet alleen t-shirts, je kunt ook je ontwerpen uploaden voor telefoonhoesjes, kunst aan de muur en een heleboel andere producten.

Het enige nadeel? Nou, laten we’zeg maar dat een of twee mensen er als eerste zijn. RedBubble is super competitief, dus jij’Ik wil ook wat van uw producten op de markt brengen. Wij’Ik zou graag zeggen dat je geweldige ontwerpen zichzelf zullen verkopen, maar met zoveel pagina’s met producten die worden aangeboden, hebben zelfs de beste stijlen een kleine boost nodig.

Bent u op zoek naar een glimmende nieuwe markt om in te springen? Bekijk onze gids op Hoe CBD online te verkopen als jij’voel me een beetje avontuurlijker! 17

Investeer in aandelen en aandelen

side hustle: aandelen en aandelen app

Terwijl beleggen in aandelen en aandelen klinkt als een zeer grote activiteit dat’s alleen voor degenen die bereid zijn om mega-dollars in te zetten, de realiteit is dat verstandig gebruik van een bepaald bedrag de beste manier is om wat meer geld te verdienen.

Dus als je’Heb een beetje extra geld verdiend met een van de drukte op deze lijst, waarom zou je het niet nog een stap verder brengen door het te investeren? Om succes op de aandelenmarkt te vinden, was er ooit urenlang gedetailleerd onderzoek en constante monitoring van trends nodig. En natuurlijk is dit nog steeds een optie, maar we geven de voorkeur aan de app-aanpak.

Robinhood is een gratis investeringsapp, maar is beter voor mensen met een idee van wat ze doen’willen investeren. Swell Investing richt zich ondertussen op het investeren in bedrijven die een positieve impact hebben op de wereld. Daar’is eigenlijk een investeringsapp voor iedereen, ongeacht je ervaringsniveau.

Ga naar de top 18

Transcripteer video’s

Ga naar de top Side hustle: transcribeer video's

als jij’Als je een getalenteerde typist bent, is transcriberen misschien een goede manier om een ​​paar extra dollars te verdienen. U’Ik wil een snelle typist zijn, aangezien de meeste sites u betalen per uur aan getranscribeerde audio of video, in plaats van per uur dat u eraan besteedt.

TranscribeMe wordt algemeen beschouwd als een van de best betaalde platforms voor transcribenten en betaalt tussen $ 15 en $ 22 per audio-uur (mensen met een juridische of medische achtergrond krijgen een hoger tarief). Schrijf me rapporten over de gemiddelde maandelijkse inkomsten voor transcribenten zijn $ 250, en de hoogste maandelijkse verdiensten waren naar verluidt $ 2.200.

Ga naar de top 19

18 Beste online side-hustles: het inpakken

Ga naar de top

Bedankt dat je bij ons bent gebleven toen we onze 18 beste online side hustles voor 2020 uitpakten – we hopen dat er voor elk wat wils was!

Hier’s die nog een keer opsommen:

Zoals altijd, wij’zou je het graag terug willen gooien naar jou, onze heerlijk onderlegde lezers – tips om wat geld te verdienen? Ieder ‘snel rijk worden’ regelingen die we zouden moeten vermijden, zoals de pest? Ben je erin geslaagd om van je drukte een fulltime baan te maken? Wij’ik hoor graag van je! Deel uw ervaring in de opmerkingen, zodat we deze site kunnen blijven gebruiken als een nuttige bron voor samenwerking.

Gelukkig gedoe!

Ga naar de top

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map