Een gemakkelijke manier voor kleine bedrijven om meer geld te verdienen

Gemakkelijke manier voor kleine bedrijven om meer geld te verdienenGebaseerd op uitgebreid onderzoek uitgevoerd door Weebly, geloof ik dat een vaak over het hoofd geziene, gemakkelijke manier voor kleine bedrijven om meer geld te verdienen en hun bedrijven te laten groeien, simpelweg is om een ​​website te maken.


Immers, wie niet’heb je tegenwoordig geen website? Don’t alle bedrijven hebben websites?

Werkelijk… schokkend – nee.

Ik herinner me dat ik halverwege de jaren 90 nog op de middelbare school zat’s, niemand had e-mails, mobiele telefoons en het concept van het vinden van informatie op internet was nog steeds behoorlijk vreemd. We hadden bibliotheken (weet je nog, echte fysieke boeken?) En ze waren de eerste en vaak de enige manier om goed onderzoek te doen.

15 tot 20 jaar vooruit, alles staat online en een fysiek boek is bijna verleden tijd. Google domineert het internet in minder dan 20 jaar (het is gemaakt in 1996) en alles staat nu online.

Dat’s wat ik dacht. Maar is het zo?

Veel mensen doen het nog steeds’t hebben websites

Weebly heeft onlangs een infographic gemaakt over de aanwezigheid van websites in de Verenigde Staten vanaf 2013. De infographic (zie hieronder) laat in feite zien hoeveel mensen (voornamelijk kleine organisaties zoals bedrijven en non-profitorganisaties) nog steeds don’t hebben websites en het groeipotentieel van websitebouwers.

Ik vond de statistieken erg interessant en was tegelijkertijd een beetje geschokt. Hier zijn enkele hoogtepunten:

 • 58% van de bedrijven heeft geen website
 • 56% van de consumenten vertrouwt een bedrijf niet dat geen website heeft
 • 40% van de non-profitorganisaties heeft geen website
 • 75% van de consumenten don’Start websites niet omdat ze er niet zeker van zijn dat ze een website van hoge kwaliteit kunnen maken
 • 50% die beginnen, worstelen om te eindigen zoals ze doen’geen goed plan / stappenplan hebben
 • 67% van de mensen die Weebly gebruiken om websites te bouwen, wil online zaken doen of hun bestaande bedrijf laten groeien om meer klanten te krijgen

Kunnen mensen uw bedrijf vertrouwen??

Gebaseerd op Weebly’s infographic en onderzoek, het’Het is moeilijk te geloven dat de meeste kleine bedrijven nog steeds geen website hebben, vooral wanneer website-bouwers zoals Weebly het vrij eenvoudig maken om een ​​website samen te stellen (zie onze volledige recensie van Weebly en hoe gebruiksvriendelijk het hier is).

Dit is een bijzonder belangrijk punt wanneer het onderzoek dat suggereert 56% van de consumenten vertrouwt een bedrijf dat geen website heeft niet.

Dus als u een kleine ondernemer bent, doet u dat nog steeds niet’t heeft geen website, dit is een enorme kans voor u om uw bedrijf snel te laten groeien. Dit is wat ik zou beschouwen als een “laaghangend fruit” waar u de mogelijkheid heeft om uw bedrijf snel te laten groeien zonder enorme inspanningen en investeringen te hoeven doen, door een eenvoudige maar professionele website te bouwen om uw bedrijf een online aanwezigheid te geven en de broodnodige geloofwaardigheid.

Website-bouwers kunnen u helpen

Het idee om een ​​website voor uw bedrijf te bouwen, kan ontmoedigend zijn. Net zoals ik probeer een automotor helemaal opnieuw te monteren (geloof me als ik het zeg’wordt een ramp!). Het’is buitenlands, het’s eng, en lijkt onmogelijk zonder het inhuren van een serviceprovider die duizenden dollars in rekening kan brengen voor het bouwen en onderhouden van een eenvoudige website.

Gelukkig zijn er een aantal echt goede, solide en eenvoudig te gebruiken website-bouwers die je snel en gemakkelijk kunnen helpen (ja het’klopt!) maak een eigen website (meer hieronder).

Het is echt niet’Het is te moeilijk om tekst, afbeeldingen van uw producten of diensten, enkele promotievideo’s (als u die heeft) in te voegen, een contactformulier zodat mensen u kunnen e-mailen, uw adres en kaart. Je kunt dat allemaal binnen een paar uur doen als je het simpel houdt.

Don’t probeer de wereld op te bouwen’s mooiste en meest complexe website. Jij niet’dat heb ik niet nodig. als jij’Als je een coffeeshop bent, heb je alleen je adres, contactnummer, een aantal mooie en professionele afbeeldingen van je winkel, koffie, glimlachende klanten die een goede tijd hebben en een kaart nodig zodat mensen je kunnen vinden. Het’is echt zo simpel. Meer dan dat zal u hoofdpijn bezorgen en u ervan weerhouden uw website af te maken.

Welke Website Builder kan helpen?

In mijn eigen handen op ervaringen, ik’d raad aan om de volgende websitebouwers te bekijken en ik geloof echt dat je met een van hen in korte tijd een website kunt maken, omdat ze zijn ontworpen om niet-technische mensen te helpen websites te bouwen.

Ook wonnen ze’t rekent je duizenden dollars aan, zoals ze’zijn zeer betaalbaar, vooral voor een klein bedrijf (variërend van gratis tot minder dan $ 25 per maand).

 • Weebly
 • Wix
 • Squarespace
 • Jimdo
 • Webs

Het belangrijkste is om te beginnen. Wees creatief als je het echt doet’hebben geen tijd om een ​​eenvoudige website te bouwen. De websitebouwers die ik hierboven heb genoemd, bieden u al de basishulpmiddelen om een ​​website te bouwen. Probeer een middelbare scholier in te huren op Craigslist om je te helpen. Kinderen suizen tegenwoordig naar dit soort dingen, en de meesten van hen doen dat niet’t vraagt ​​heel veel geld. Wees creatief in het benutten “goedkoper” middelen.

Alle websitebouwers die ik hierboven heb genoemd, zijn drag-and-drop-builders – wat betekent dat u letterlijk afbeeldingen, tekst, diavoorstellingen, kaarten enz. Naar de website sleept en neerzet.. U hoeft geen codes te kennen om uw website te voltooien – daarom is het zo betaalbaar om een ​​website voor uw bedrijf te bouwen.

Dit is een van de gemakkelijkste manieren om uw bedrijf te laten groeien, online uit te breiden en een nieuw publiek te bereiken, en mogelijk meer geld verdienen. Om nog maar te zwijgen, volgens het onderzoek van Weebly, doen de meeste consumenten dat niet’vertrouw bedrijven die geen website hebben niet.

Het’klopt, want ik vind een bedrijf minder betrouwbaar of “schaduwrijk” als ze don’t heeft geen website. Of dit eerlijk is of niet, dat doet het niet’maakt niet echt uit. In deze tijd bouwt het hebben van een website geloofwaardigheid op, en deze trend zal de komende jaren alleen maar groeien.

Hier’s Weebly’s Infographic:

maak een gratis website

Vond deze beoordeling nuttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me