Hoe u een zakelijke website bouwt in 8 eenvoudige stappen

Hoe een zakelijke website te bouwen


Contents

Volg onze 8 eenvoudige stappen om een ​​volledig functionele website voor uw bedrijf te maken

Er was een tijd dat een bedrijf zelden een website had. Dingen zijn in de loop der jaren misschien veranderd, maar zelfs tot voor kort zou het hebben van een zakelijke website u een enorm stuk geld kosten.

Nu we’re in een algeheel betere tijd: het’Het is gemakkelijk om zelf een zakelijke website te bouwen en u kunt slechts een paar dollar per maand betalen om deze levend te houden.

Dit betekent natuurlijk dat je geen zakelijke website hebt (of zelfs maar een zakelijke website hebt)’s niet erg goed) is een enorm nadeel. Maar maak je geen zorgen – dit artikel geeft je alle tools die je nodig hebt om een ​​website te maken die er geweldig uitziet en goed werkt, ongeacht je branche.

Hier zijn de negen eenvoudige stappen die we’ll dekking:

Maak een zakelijke website in 8 eenvoudige stappen

 1. Koop een domeinnaam
 2. Ontvang een persoonlijk zakelijk e-mailadres
 3. Kies een zakelijke website builder (onze beste keuze is Wix)
 4. Kies een sjabloon
 5. Vul uw bedrijfswebsite met uw inhoud
 6. Voeg apps toe voor extra functionaliteit
 7. Optimaliseer uw site voor zoekmachines
 8. Publiceren!… Bewaak, pas aan en update

Blijf bij ons en u kunt binnen een paar uur een volledig functionele website live hebben. Klinkt goed? Laat’s aan de slag.

Goed om te weten: Dit artikel richt zich op websites voor bedrijven die dat niet zijn’t op zoek om online te verkopen. als jij’Wilt u een online winkel opzetten, bekijk dan onze complete gids voor het bouwen van een e-commercesite.

Welk website-bouwplatform raden we aan?

Tegenwoordig is het gebruik van een websitebouwer zoals Wix de snelste en gemakkelijkste manier om een ​​zakelijke website te maken. Deze platforms zijn ontworpen om iedereen helpen om binnen een paar uur een professioneel ogende website te bouwen, het verstrekken van een breed scala aan aanpasbare sjablonen.

Maar het’is niet de enige manier.

Je kunt ook WordPress gebruiken om je website te bouwen. In tegenstelling tot Wix is ​​WordPress een door uzelf gehost platform, wat betekent dat u’lk heb grenzeloze aanpassingsmogelijkheden en totale creatieve vrijheid – als je weet hoe je moet coderen!

Het gebruik van WordPress vereist ook dat u uw eigen webhosting organiseert, maar dat’s heel eenvoudig te doen. Hoewel er veel hostingopties zijn, hebben wij’d raad zeker aan om de best beoordeelde hostingprovider te gebruiken voor WordPress-websites, Bluehost.

Deze gids leert u echter hoe u een schitterende zakelijke website kunt bouwen met behulp van een websitebouwer. Laat’s aan de slag!

Stap 1: verkrijg een domeinnaam

Een domeinnaam is uw website’s uniek adres.

Hoewel het heel gebruikelijk is dat bedrijven domeinnamen hebben die hetzelfde zijn als hun bedrijfsnamen (zoals Walmart.com), kunt u een domeinnaam kiezen om elke gewenste tekstfrase op te nemen, zolang deze maar’is nog niet bezet.

De domeinnaam voor onze website is bijvoorbeeld www.websitebuilderexpert.com. Voor bedrijven is het’Het is belangrijk om na te denken over hoe uw domein relevant is voor wat u doet. Het’s het eerste contact is dat veel mensen met uw site zullen hebben, dus zorg dat het telt.

Er zijn twee kosten verbonden aan het verkrijgen van uw eigen domeinnaam:

 1. De kosten van het kopen van een domeinnaam
 2. De kosten voor het jaarlijks registreren van uw domeinnaam.

Goed om te weten: De meeste websitebouwers (zoals Wix) hebben het eerste jaar een gratis domeinnaam. De volgende jaren kunt u uw domeinnaam rechtstreeks via uw builder betalen.

Een domeinnaam kost meestal rond $ 10 tot $ 12 om te kopen, en een vergelijkbaar bedrag om het jaarlijks op uw naam te laten registreren.

Als iemand al de gewenste domeinnaam bezit, ben jij dat’Ik moet een andere domeinnaam selecteren of deze’Het is mogelijk om contact op te nemen met de eigenaar om het te kopen.

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over domeinnamen:

V: Waar kan ik een domeinnaam kopen?

A: Populaire providers van domeinnamen zijn GoDaddy, Domain.com en NameCheap.

V: Waar vind ik meer informatie over domeinnamen? Bijvoorbeeld hoe ik mijn domeinnaam moet kiezen, kopen en registreren?

A: Hier is onze uitgebreide beginnershandleiding voor domeinnamen. U’Hier vind je alles wat je moet weten over domeinnamen!

Stap 2: ontvang een persoonlijk zakelijk e-mailadres

Om uw bedrijf er professioneler en gevestigd uit te laten zien, moet u’Ik heb een aangepast zakelijk e-mailadres nodig. Bijvoorbeeld, .

Het meest gebruikelijke formaat voor zakelijke e-mailadressen gebruikt eigenlijk uw bedrijfsdomeinnaam.

Ons e-mailadres is bijvoorbeeld style ="font-weight: 400;">Het verkrijgen van een aangepast zakelijk e-mailadres is snel, goedkoop en redelijk eenvoudig. Onze aanbeveling is om G Suite te gebruiken, mogelijk gemaakt door Google.

hoe een zakelijke website te bouwen - g suite gmail

Het’s eigenlijk Gmail voor bedrijven, behalve dat je een persoonlijk e-mailadres hebt. U krijgt de gebruiksvriendelijke interface, betrouwbaarheid en beveiliging van Gmail, met prijzen vanaf $ 6 per maand per e-mailadres.

Goed om te weten: G Suite is volledig geïntegreerd met enkele van onze aanbevolen websitebouwers. Als u ervoor kiest om een ​​van deze websitebouwers te gebruiken, maken ze het u gemakkelijk om uw eigen gepersonaliseerde zakelijke e-mailadressen in te stellen – u heeft gewonnen’u hoeft zich zelfs niet afzonderlijk aan te melden bij G Suite. Met Wix kunt u bijvoorbeeld een zakelijk e-mailadres maken door een abonnement op G Suite Mailbox aan te schaffen via hun dashboard.

Stap 3: Kies een bouwer voor een zakelijke website

Nu verder met een van de belangrijkste stappen: het kiezen van uw websitebouwer!

Het’Het is belangrijk om op dit punt te vermelden dat er geen’t een ‘one size fits all’ oplossing als het gaat om het kiezen van de juiste zakelijke website builder. Verschillende bedrijven hebben heel verschillende behoeften – een trendy nieuw restaurant heeft bijvoorbeeld iets heel anders nodig dan een klein advocatenkantoor.

Dat gezegd hebbende, nadat we meer dan 50 websitebouwers hebben getest, kunnen we met vertrouwen zeggen dat Wix onze eerste keuze is voor het bouwen van een zakelijke website, met Squarespace en Weebly ook geweldige opties. Jij kan’Het gaat niet ver mis als u een van deze platforms kiest, maar u kunt onze beste website-bouwers voor zakelijke artikelen bekijken voor nog meer keuze.

1. Wix

Beste algemene websitebouwer

Wix is ​​onze gemakkelijkst te gebruiken website-builder en de builder die gebruikers het meest zouden aanbevelen na onze gebruikerstests. Het’is de grootste websitebouwer ter wereld en wordt geleverd met meer dan 500 professioneel ontworpen sjablonen voor een groot aantal industrieën.

Wix in één oogopslag:

 • Prijzen: Gratis abonnement beschikbaar, betaalde abonnementen beginnen bij $ 13 / maand (jaarlijks gefactureerd)
 • Ontwerp: Uitgebreide verzameling van meer dan 500 sjablonen, voor vrijwel elke branche die u maar kunt bedenken
 • Kenmerken: Enorme app-markt met meer dan 260+ apps voor het toevoegen van nichefunctionaliteit aan uw site
 • Ondersteuning: Inclusief telefoon, e-mail, forum en helpcentrum

Voor wie is Wix het beste?

 • Als u veel hulp en begeleiding bij het ontwerp nodig heeft. Wix biedt vooraf ingevulde sjabloonontwerpen, zodat u eenvoudig uw eigen zakelijke afbeeldingen en inhoud kunt inwisselen zonder dat u uw eigen lay-outs hoeft te ontwerpen. En als u wilt dat Wix een website voor u bouwt, kunt u Wix ADI gebruiken – dit is een ontwerpsoftware voor kunstmatige intelligentie die u eenvoudig vraagt ​​wat u leuk vindt, vervolgens uw ideeën neemt en een aangepast websiteontwerp voor u bouwt.
 • Als u flexibelere tools nodig heeft voor een gespecialiseerde bedrijfswebsite. Als u een online boekings- / reserveringsapp, een app voor het afhalen van restaurants / bestellingen of een app nodig heeft die meer praktische functies aan uw website toevoegt, is Wix een veilige gok. De app-markt is een van de meest uitgebreide in de branche.

Meer te weten komen:

 • Lees ons volledige Wix recensie voor een volledig overzicht van de functies, prijzen en meer
 • Onze Wix Pricing Review gaat dieper in op de kosten van Wix en de extra kosten waarvan u op de hoogte moet zijn

2. Squarespace

Mooie ontwerpen en ideaal voor het opschalen van uw bedrijf

Squarespace is als de Apple van websitebouwers voor bedrijven. Het kan u helpen visueel verbluffende, minimalistische zakelijke websites te maken die uw bezoekers kunnen vastleggen’ aandacht. Het’is niet zo gemakkelijk om grip op te krijgen als Wix, maar de bekroonde sjablonen zijn de iets steilere leercurve waard.

Squarespace in één oogopslag:

 • Maandelijkse abonnementen: Betaalde abonnementen beginnen bij $ 12 / maand (jaarlijks gefactureerd). Daar’is geen gratis abonnement, maar u kunt een gratis proefperiode van 14 dagen volgen.
 • Sjabloonontwerpen: Squarespace neemt een ‘kwaliteit boven kwantiteit’ benadering van sjabloonontwerp, met een samengestelde selectie van 60 sjablonen in de belangrijkste industrieën.
 • Kenmerken: Geen app-markt, maar ingebouwde functies van goede kwaliteit (hoewel minder keuze dan bij Wix)
 • Ondersteuning: Inclusief 24/7 e-mail, livechat en helpcentrum

Voor wie is Squarespace het beste?

 • Als u een visueel verbluffende website wilt maken voor bedrijven in meer creatieve industrieën, zoals fotografie of design. U kunt hier enkele voorbeelden zien.

Meer te weten komen:

 • Lees ons volledige Squarespace Review voor meer informatie over wat het te bieden heeft

3. Weebly

Veel waar voor uw geld

Weebly is een betaalbare, gebruiksvriendelijke websitebouwer. Het’is geen grote hit als het gaat om design, maar het levert zeker functies op. als jij’opnieuw op zoek naar een goedkope manier om online te gaan, dit zou het kunnen zijn.

Weebly in één oogopslag:

 • Prijzen: Betaalde abonnementen beginnen bij $ 5 / maand (jaarlijks gefactureerd) en daar’is ook een gratis plan om het uit te proberen
 • Ontwerp: Minder sjablonen dan Wix en Squarespace, maar Weebly heeft nog steeds meer dan 50 thema’s om uit te kiezen, waarvan de meeste mobiel-responsief zijn
 • Kenmerken: Grootste app store in de branche, met gratis en betaalde apps voor verschillende branches
 • Ondersteuning: Inclusief 24/7 ondersteuningstickets, livechat, telefoon, forum en ondersteuningscentrum

Voor wie is Weebly het beste?

 • Als uw bedrijf afhankelijk is van organisch verkeer. Weebly heeft de beste SEO-functies en -ondersteuning die beschikbaar zijn.
 • als jij’werken met een zeer laag budget. Weebly heeft het goedkoopste betaalde abonnement van de drie bouwers.

Meer te weten komen:

 • Lees ons volledige Weebly Review voor meer informatie over wat het te bieden heeft

Meer te weten komen:

 • Website Builder-vergelijkingstabel: zij-aan-zij uitsplitsing van websitebouwers en hun functies.
 • Quiz om u te helpen bij het vinden van de juiste Website Builder: 4 vragen om u te begeleiden naar de beste website builder voor u.
 • Vragen die u moet stellen bij het kiezen van een Website Builder: help uw besluitvormingsproces te vereenvoudigen!
 • Kostengids: gedetailleerde kostenverdeling van het gebruik van WordPress en websitebouwers met slepen en neerzetten
 • Beste online zakelijke tools: zorg voor de beste websitetools, van domeinregistreerders tot logo-ontwerpers.

Stap 4: Kies een sjabloon

Nu jij’heb uw websitebouwer gekozen’s tijd om uw sjabloon te kiezen. Dit is onze favoriete stap’s de eerste keer dat je’Ik krijg echt een idee van hoe uw bedrijfswebsite eruit zou kunnen zien.

Uw sjabloon (of ‘thema’, als ze’re soms genoemd) zal fungeren als uw springplank ontwerp.

Als je met Wix bouwt, jij’Ik heb de volledige vrijheid om deze sjabloon naar wens aan te passen, wat betekent – voor beter of slechter – dat je iets heel anders kunt krijgen dan waarmee je bent begonnen. Squarespace isn’Je wilt zo graag de creatieve teugels overhandigen, dus jij’zijn iets beperkter in hoe u uw sjabloon kunt wijzigen – maar dat’is geen slechte zaak, aangezien Squarespace’s sjablonen zijn bekroond. Weebly zit qua aanpassingsmogelijkheden ergens in het midden.

Welke bouwer u ook kiest om uw bedrijfswebsite mee te maken, het is logisch om te beginnen met de sjabloon die het meest lijkt op uw einddoel. En met welke bouwer je ook gaat, je hebt gewonnen’t tekort aan opties:

 • Wix: Meer dan 500 sjablonen, waarvan 156 geclassificeerd als ‘Bedrijf’
 • Squarespace: 60 sjablonen, waarvan 12 geclassificeerd als ‘Professionele diensten’ en acht als ‘Lokaal bedrijf’
 • Weebly: Meer dan 50 sjablonen, waarvan 15 geclassificeerd als ‘Bedrijf’

Alle bouwers categoriseren hun sjablonen op type, dus ga naar de ‘Bedrijf’ (of gelijkwaardige) sectie moet uw eerste stap zijn.

Wix zakelijke sjablonenWix verdeelt zijn bedrijfssjablonen verder onder in de branche om u te helpen bij het sorteren van het enorme aantal opties

U kunt een voorbeeld van elke sjabloon bekijken, er vervolgens een kiezen die u mooi vindt en beginnen met bewerken. U kunt sjablonen zo vaak wisselen als u wilt voordat u ze publiceert, dus zorg ervoor dat u er een paar test. Met zowel Squarespace als Weebly kunt u ook uw sjabloon wijzigen na publicatie, maar dit is niet het geval’niet mogelijk met Wix – dus kies verstandig!

Zakelijke sjablonen van Squarespace‘Mojave’ en ‘Om’ zijn twee voorbeelden van sjablonen die zijn gecategoriseerd als ‘Lokaal bedrijf’ op Squarespace

Probeer bij het kiezen van een sjabloon voor uw eigen website verder te kijken dan de meer oppervlakkige details, zoals lettertype, kleuren en afbeeldingen. Welke bouwer je ook gebruikt, dit spul is heel gemakkelijk uit te schakelen.

Richt u in plaats daarvan op de structuur van de site, de lay-out van de pagina’s en de algemene ‘voelen’: voelt de sjabloon modern aan en ‘gespannen’, of veiliger en traditioneel? Is het meer ‘in je gezicht’ of ingetogen? Bedenk hoe dit overeenkomt met uw merkidentiteit.

Meer te weten komen:

 • Hoe u uw perfecte website-sjabloonontwerp kiest – nog steeds op het hek? Bekijk dit artikel!
 • Verzameling van gratis websitesjablonen – webbouwers met slepen en neerzetten bieden u een reeks gratis sjablonen om uit te kiezen. Bekijk hier enkele van de beste!
 • Hoe u uw perfecte website-sjabloonontwerp kiest – een handleiding met drie eenvoudige regels om u te helpen bij het kiezen van het juiste sjabloonontwerp voor uw website.

Stap 5: Vul uw bedrijfswebsite met uw eigen inhoud

Inmiddels had je met een paar verschillende sjablonen moeten experimenteren en je definitieve keuze moeten hebben gemaakt. Mooi hoor!

Nu het’Het is tijd om deze generieke sjabloon uw eigen te maken door alle tijdelijke aanduidingen voor de uwe om te wisselen en eventuele extra pagina’s of secties toe te voegen.

Qua pagina’s hebben alle zakelijke websites nodig:

 1. Een sterke homepage. Bezoekers moeten in staat zijn om snel uit te werken wat u doet en soepel naar andere secties te navigeren.
 2. Een informatief ‘Over ons’ bladzijde. Vertel mensen je verhaal en voeg foto’s van je team toe.
 3. Een duidelijke ‘Contact’ bladzijde. Klanten moeten weten waar ze u kunnen vinden en hoe ze u het beste kunnen bereiken.

Veel bedrijven hebben ook nodig:

 1. Een producten / dienstenpagina. Praat over wat je het beste doet en voeg afbeeldingen toe als je die hebt.
 2. Een blog. Dit kan u helpen uw expertise te demonstreren, uw site fris te houden en uw site te helpen goed te presteren met zoekmachines – maar alleen als u zich ertoe kunt verbinden om er vrij regelmatig naar te posten.

Gidsen die hierbij kunnen helpen:

Hoe u een winnende startpagina ontwerpt – wat u moet opnemen en in welke volgorde.

Een pagina over ons schrijven – tips en voorbeelden van experts om uw bedrijf te laten schitteren.

Digitale vaardigheden om thuis te leren – hoe u uw zakelijke website kunt onderscheiden van de concurrentie.

Nu is het ook een goed moment bekijk de concurrentie. Welke pagina’s vind je leuk op hun website? Is er iets dat jij’heb je de jouwe gemist? Eventuele valkuilen’wilt u vermijden? Uw website moet er individueel uitzien, ja – maar het is’het is goed om te weten wat uw klanten verwachten te vinden.

Enkele meer nuttige bronnen:

 1. Een logo maken in 1 minuut – zonder enige ontwerpvaardigheden: leer hoe u professionele logo’s kunt maken zonder fraaie (en gecompliceerde) beeldeditors zoals Photoshop te gebruiken.
 2. Waar u hoogwaardige afbeeldingen voor uw website goedkoop kunt vinden: ontdek de top 5 bronnen waar u prachtige afbeeldingen kunt vinden om de professionaliteit van uw website te stimuleren
 3. Hoe u een goed kleurenschema voor uw website kiest: door het juiste kleurenschema voor uw website te kiezen, kunt u uw bedrijf brandmerken en uw bezoekers beïnvloeden’ psychologie. Bekijk onze gids over het kiezen en gebruiken van kleur.
 4. Hoe u het perfecte lettertype-ontwerp voor uw website kiest: het kiezen van het juiste lettertype-ontwerp kan uw algehele website-ontwerp enorm verbeteren, evenals uw bezoekers’ ervaringen. Ontdek hier hoe u het juiste lettertype voor uw website kiest.
 5. Video-achtergrond gebruiken op uw website: als u een video-achtergrond aan uw website toevoegt, kan deze er trendy en professioneel uitzien, en “Wauw” uw bezoekers. Ontdek hoe u er een kunt toevoegen en leer meer over het doen’s en don’ts.

Stap 6: voeg apps toe voor extra functionaliteit

Nu jij’heb je pagina’s gesorteerd en ze gevuld met je eigen inhoud’s tijd om wat extra functies toe te voegen.

Dit wordt normaal gesproken gedaan door toe te voegen ‘apps’ van de bouwer’eigen app-markt, hoewel sommige alleen ingebouwde functies bieden.

Wix app-markt

Maar wat bedoelen we precies met extra functionaliteit? Hier zijn enkele voorbeelden van handige apps en functies waarvan we denken dat ze goed kunnen werken voor zakelijke websites:

 1. Formulieren – dit biedt uw klanten een alternatieve manier om contact met u op te nemen en helpt u bij het organiseren van uw vragen. U kunt mensen ook aanmoedigen om zich aan te melden voor e-mailcommunicatie.
 2. Integratie van sociale media – of het’s in de vorm van knoppen die linken naar uw sociale accounts, een ingesloten Instagram-galerij of een live Twitter-feed daar’is daar een app voor.
 3. Cookie-waarschuwingen – wees transparant met uw bezoekers over hoe u’gebruiken hun gegevens en geven ze de mogelijkheid om dit te wijzigen.
 4. Live chat – nog een handige (en steeds populairder wordende) manier om in realtime contact te leggen met uw klanten.
 5. Google Maps – een interactieve kaart om uw klanten te helpen u te vinden.
 6. Klantengetuigenissen – toon opmerkingen en getuigenissen van klanten op uw site. Door sociaal bewijs aan uw website toe te voegen, vergroot u het vertrouwen en de conversies.

Maar dit is eigenlijk nog maar het topje van de ijsberg! Alle voorbeelden we’ve hierboven zijn afkomstig van Wix, simpelweg omdat het een van de grootste app-markten heeft (met meer dan 260 apps). Deze selectie werkt voor veel verschillende bedrijfstypen, maar daar’is ook een aantal branchespecifieke apps voor meer nichefunctionaliteit – bekijk Wix Stores, Wix Bookings, Wix Restaurants, Wix Hotels en Wix Video als voorbeelden.

Stap 7: Optimaliseer uw site voor zoekmachines

Eerder in dit artikel hebben we kort ingegaan op het aantrekkelijk maken van uw website voor Google, toen we spraken over de voordelen van het toevoegen van een blog. Nu we’gaan we veel gedetailleerder kijken welke SEO (Search Engine Optimization) maatregelen u moet nemen voor uw site en waarom.

Je ziet het’Het is allemaal goed en wel met een mooie website en het toevoegen van die uiterst belangrijke contactpagina om uw klanten aan te moedigen contact met u op te nemen. U kunt zelfs een interactieve Google Map-app toevoegen die hen naar uw deur leidt. Maar als uw klanten uw website nooit zien omdat het nooit een van de resultaten van de zoekmachine bereikt, dan is al uw harde werk tevergeefs.

Wanneer u een zoekterm zoals typt ‘beste brunch in Chicago’ naar Google’s zoekbalk, een complex algoritme beslist over de resultaten die u’opnieuw gepresenteerd, en hun volgorde. Dit algoritme houdt rekening met een groot aantal factoren (het aantal wordt verondersteld hoger te zijn dan 200), maar er zijn enkele eenvoudige stappen die u kunt nemen om ervoor te zorgen dat Google uw website herkent als relevant en nuttig voor zoektermen die op uw bedrijf van toepassing zijn :

 1. Zorg ervoor dat uw site snel laadt

Gebruikers don’t houdt van trage websites – de meerderheid zal uw site verlaten als het langer dan 3 seconden duurt om volledig te renderen – en Google ook niet. Zorg ervoor dat je ‘samenpersen’ alle afbeeldingen die u uploadt – dit is een gemakkelijke manier om de bestandsgrootte in slechts enkele seconden te verkleinen, zonder de beeldkwaliteit visueel in gevaar te brengen. Onze favoriete tool hiervoor is kraken.io.

Voer uw pagina uit met een gratis tool voor het laden van pagina’s (we houden van PageSpeed ​​Insights by Google) om eventuele probleemgebieden te identificeren.

 1. Don’vergeet mobiel niet

Er worden nu meer Google-zoekopdrachten uitgevoerd via mobiel dan via desktop, dus’het is van cruciaal belang dat uw site opnieuw wordt opgemaakt voor kleinere schermen. EEN ‘mini’ versie van uw desktopsite gewonnen’t snijd de mosterd; elementen en tekst zullen te klein zijn en Google zal je straffen voor de slechte gebruikerservaring. Alle websitebouwers we’s opgenomen in deze lijst hebben volledig mobiel-responsieve sjablonen, dus moet automatisch opnieuw formatteren – zorg ervoor dat u dit uitprobeert voordat u op publiceren klikt.

 1. Gebruik zoekwoorden (spaarzaam)

Als u wilt worden gevonden op basis van sleuteltermen, is het logisch om te weten naar welke termen mensen zoeken en deze in uw eigen inhoud op te nemen. U kunt een gratis zoekwoordzoeker zoals Google Ads Zoekwoordplanner gebruiken om bijzonder populaire zoekopdrachten te identificeren.

Als u teruggaat naar ons brunchvoorbeeld, vindt u dat misschien ‘beste ontbijt in Chicago’ heeft een magere zoekvolume van 10 gebruikers per maand, maar ‘beste brunch in Chicago’ is veel populairder, met honderden maandelijkse zoekopdrachten.

Als je eenmaal’heb een paar populaire (en relevante) sleuteltermen gevonden’tijd om ervoor te zorgen dat ze’opnieuw opgenomen in uw inhoud. Ga hier voorzichtig te werk; voeg te veel vermeldingen van deze voorwaarden toe en uw inhoud zal onhandig lijken en Google zal u daarvoor straffen ‘trefwoordvulling’. Als het te onnatuurlijk aanvoelt, blijf gewoon goede inhoud maken en vertrouw erop dat Google zich bij de punten aansluit – het algoritme wordt letterlijk elke dag slimmer!

We zouden nog heel lang kunnen doorgaan met de beste SEO-praktijken, maar dat is het wel’het is belangrijk om dat te weten heel Google’s rankingfactoren hangen af ​​van kwaliteit en gebruikerservaring – dus als je daar prioriteit aan geeft, kan dat’t gaat te ver mis.

Stap 8: Publiceren! … Vervolgens controleren, aanpassen en bijwerken

Dus jij’We hebben ons advies tot in de puntjes opgevolgd en je hebt nu een prachtige zakelijke website klaar om de wereld in te sturen – een pluim!

Geef het nog een laatste voorbeeld – met de weergave voor mobiel, tablet en desktop en in verschillende browsers – en klik vervolgens op publiceren. Maar voordat u de wereld vertelt en het deelt met uw volgers van sociale media, moet u uw vrienden en familie op de zaak krijgen voor een aantal dringende gebruikerstests. Je kunt je site in de voorbeeldmodus controleren zoals je wilt, maar soms worden problemen pas duidelijk nadat je ze hebt gepubliceerd – en dat is het ook’Het is beter om deze zo snel mogelijk glad te strijken.

Als je eenmaal’ben ervan overtuigd dat alles’s goed werkt, zijn je vrienden en familie behoorlijk onder de indruk van je doe-het-zelf-bouwvaardigheden, en je verkeer is op weg van een langzame straaltje naar een gestage stroom, het’tijd om achterover te leunen, te ontspannen en te genieten van uw succes…

…maar niet te lang! Dat’s omdat – wij’het spijt me je te vertellen – daar’s gewoon niet zoiets als een ‘voltooide website’.

U moet niet alleen op de hoogte blijven van updates – nieuwe blogberichten uploaden, nieuwe projecten of nieuwe services toevoegen, uw pagina Over ons bijwerken met nieuwe teamleden of prestaties – maar u moet ook controleren hoe mensen uw site gebruiken en stappen om hun ervaring te verbeteren.

We hebben drie tools’d adviseert hiervoor:

 1. Google Analytics
 2. Hotjar
 3. Optimaal

Goed om te weten: We raden u aan Google Analytics zo snel mogelijk te installeren, maar Hotjar en Optimizely zijn beide de moeite waard om later te overwegen.

Google Analytics

Ten eerste, zorg ervoor dat u uw site koppelt aan Google Analytics. Dit is een gratis tool en de websitebouwer die u gebruikt, biedt een handleiding voor het toevoegen van wat’staat bekend als een tracking-ID voor uw site, dus Google Analytics kan beginnen met het verzamelen van gegevens over hoe uw site wordt gebruikt.

U kunt Google Analytics gebruiken om erachter te komen:

 • Wie uw publiek is, d.w.z. hun leeftijd, geslacht en locatie
 • Uw meest populaire pagina’s
 • Welke pagina’s mensen lang doorbrengen en welke pagina’s mensen ‘stuiteren’ rechtdoor

U kunt dergelijke inzichten gebruiken om aanpassingen aan uw site aan te brengen en om te informeren hoe u in de toekomst inhoud maakt.

Hotjar

Dit is een geweldige tool om u op een veel visuelere manier te laten zien hoe mensen met uw site omgaan. U kunt Hotjar aan specifieke pagina’s toevoegen om te meten waar mensen klikken en hoe ver ze scrollen.

Wij’Ik raad vooral aan om Hotjar te gebruiken om uw startpagina te testen. Het’is een geweldige manier om punten te identificeren waar de gebruiker moeite mee heeft. Het kan zijn dat ze’verwacht dat iets klikbaar is dat niet is’t, of bent te lang bezig met navigeren door een te ingewikkeld menu. Mogelijk merkt u dat uw belangrijkste inhoud te ver op de pagina is begraven en dat slechts een klein percentage ver genoeg scrolt om ermee te communiceren.

Hotjar is gratis tot 2000 paginaweergaven per dag en kost dan $ 29 + per maand (met een gratis proefperiode).

Optimaal

Als je eenmaal’Als u veel verkeer krijgt, denk er dan over om u aan te melden bij Optimizely. Dit is een manier om de impact van wijzigingen op uw site te testen ‘perfecte testomstandigheden’. U kunt Optimizely gebruiken om wat uit te voeren’staat bekend als een ‘A / B-test’, waar de helft van uw publiek de originele versie van de pagina te zien krijgt en de helft de bijgewerkte versie. Vervolgens kunt u controleren welke beter presteert ten opzichte van de door u gekozen statistiek.

Top Tip: Als u pagina’s op deze manier test, zorg er dan voor dat u alleen maakt een duidelijke wijziging op de testpagina – anders zou het’Het is moeilijk om te weten welke verandering een impact heeft gehad!

Samenvatting: een zakelijke website bouwen in 9 eenvoudige stappen

Dus daar hebben we het – de acht eenvoudige stappen om een ​​website voor uw bedrijf te maken. Laat’s vat ze nog een laatste keer samen:

Maak een zakelijke website in 8 eenvoudige stappen

 1. Koop een domeinnaam.
 2. Ontvang een persoonlijk zakelijk e-mailadres.
 3. Kies een zakelijke websitebouwer.
 4. Kies een sjabloon.
 5. Vul uw bedrijfswebsite met uw inhoud.
 6. Voeg apps toe voor extra functionaliteit
 7. Optimaliseer uw site voor zoekmachines.
 8. Publiceren!… Bewaak, pas aan en update.

Volg deze stappen en jij’Ik ben goed op weg om een ​​mooie, praktische website voor uw klanten te maken. als jij’Als u deze lijst een beetje ontmoedigend vindt, moet u er rekening mee houden dat de meeste bedrijven een ‘publiceerbaar’ website na stap vijf – dus het’s prima om stappen zes tot acht iets verder op de lijn aan te pakken.

We raden aan om Wix te gebruiken om onze zakelijke website te bouwen. Het’is een van de gemakkelijkste websitebouwers om te gebruiken en wordt geleverd met een van de grootste keuze aan sjablonen en apps op de markt. Het heeft ook fantastische ondersteuning als je onderweg problemen hebt, en met prijzen vanaf slechts $ 13 / maand won het’t de bank breken!

Kunnen we iets doen om u te helpen bij het bouwen van uw zakelijke website? Elk advies dat we’heb je gemist? Heb je tips om het proces zelf te doorlopen? Laat het ons weten in de comments – wij’ik hoor graag van je!

Een zakelijke website maken: de veelgestelde vragen

Hoe kan ik gratis een website voor mijn bedrijf maken??

De meeste websitebouwers hebben gratis plannen, of in ieder geval gratis proefversies, wat betekent dat u voor niets een zakelijke website kunt maken! Gratis abonnementen hebben echter beperkingen die voor uw bedrijf beperkend kunnen zijn, bijvoorbeeld het weergeven van advertenties voor uw websitebouwer op uw site. Dit niet’Het geeft geen erg professioneel imago, maar je kunt er vanaf komen door te upgraden naar een betaald abonnement voor een bescheiden maandelijks bedrag.

Wix heeft een gratis abonnement dat je zo lang kunt gebruiken als je wilt. Dus als je’Als u gratis een zakelijke website wilt maken, geeft u Wix een draai!

Hoeveel kost het om een ​​website voor een klein bedrijf te bouwen?

U kunt technisch gratis een kleine bedrijfswebsite maken met een gratis website builder-plan. Om een ​​echt professioneel ogende zakelijke website te maken, met een persoonlijk domein en zonder advertenties, beginnen de kosten vanaf ongeveer $ 5 per maand.

Welke websitebouwer het beste is voor zakelijke websites?

We raden Wix aan als de beste bouwer voor zakelijke websites. Het heeft fantastische functies en is een echt flexibel en gebruiksvriendelijk platform.

Welke websitebouwer het gemakkelijkst te gebruiken is?

Volgens ons onderzoek komt SiteBuilder naar voren als de gemakkelijkst te gebruiken website builder, met Wix op de tweede plaats.

Hoe lang duurt het om een ​​zakelijke website te maken?

U kunt binnen enkele uren een zakelijke website maken als u dat echt wilt! Ja – zo snel en gemakkelijk gaat het echt!

Het gebruik van een websitebouwer betekent dat uw bedrijf in een mum van tijd een gloednieuwe en professioneel ogende website kan hebben. We raden aan om een ​​dag of twee toe te staan ​​om uw site echt op een hoger niveau te krijgen’ben blij mee.

Dat is de goedkoopste websitebouwer?

Wix en Weebly hebben gratis abonnementen die je zo lang kunt gebruiken als je wilt. Om te upgraden naar hun goedkoopste maandelijkse abonnementen, begint Wix bij $ 5 per maand en Weebly voor $ 8 per maand. Bekijk onze gids over de goedkoopste website-bouwers voor meer informatie.

Vond deze gids nuttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me