Hoe u eenvoudig een Bed and Breakfast-hotelwebsite kunt bouwen met WixHotels

Hoe een bed & breakfast-hotelwebsite te bouwen


als jij’re exploiteren van een hotel, bed & ontbijt of vakantiewoning, dan begrijpt u hoe belangrijk het is om een ​​website te hebben, niet alleen om uw eigendommen te laten zien aan potentiële huurders, maar hen ook een gemakkelijke manier te bieden om een ​​unit te boeken / reserveren en een gemakkelijke manier om betalingen te innen.

Er zijn een aantal opties voor u als u een website voor een bed & breakfast-hotel wilt maken – en de meeste zijn vrij duur.

U kunt een ontwerper en programmeur inhuren om een ​​website op maat voor u te bouwen, maar dat zal u heel gemakkelijk (en snel) duizenden dollars opleveren. En als u wijzigingen wilt aanbrengen, kost dit u meer geld.

Er zijn services die u instelkosten bieden die lopen van honderden dollars tot enkele duizenden dollars, en vervolgens een terugkerende maandelijkse vergoeding om de website up-to-date te houden..

Het voelt bijna alsof je een arm en een been moet betalen en / of gegijzeld moet worden door dure ontwikkelaars of programma’s om een ​​B te hebben&B / hotel website zodat u uw bedrijf kunt laten groeien.

Maar met de hulp van website bouwers, bijvoorbeeld Wix, u kunt uw eigen hotelwebsite goedkoop en snel bouwen door tekst, afbeeldingen, diavoorstellingen, contactformulieren, kaarten en meer naar uw site te slepen en neer te zetten. Blijf lezen om erachter te komen hoe!

1

Hoe u uw eigen hotelwebsite goedkoop en gemakkelijk kunt maken

Het antwoord is een websitebouwer gebruiken! Dit zijn gebruiksvriendelijke tools waarmee u een website kunt maken zonder dat u zelfs maar één regel code hoeft te kennen.

Zij hosten uw website voor u en u niet’u hoeft zich geen zorgen te maken over iets anders dan het runnen van uw bedrijf. Laat’s zeggen ze gewoon’re niet-tech mensen vriendelijk!

Bekijk deze tabel met onze favorieten:

Deze websitebouwers doen dat niet’Het kostte duizenden dollars om op te zetten – hun maandelijkse abonnementen beginnen meestal vanaf ongeveer $ 5 en lopen op tot ongeveer $ 25. Waarom? Nou, het’s omdat jij’Ik ga het zelf bouwen (het’is vrij eenvoudig, relatief snel en ook leuk).

Maar je hebt meer nodig dan alleen de mogelijkheid om zelf een website te bouwen zonder codes. U heeft tools nodig die verband houden met gastvrijheid om uw bedrijf te laten groeien.

Hoe zit het met kamerreserveringssystemen & Betalingshulpmiddelen om mij te helpen beheren?

Ja, deze slepen & drop website builders stellen u in staat om eenvoudig uw eigen site te maken zonder dure ontwikkelaars in te huren.

Maar wat’ontbreekt?

De uitdaging is dat niet alle websitebouwers u een geautomatiseerde, stijlvolle en functionele manier bieden om uw hotel / bed aan te bieden & ontbijtunits aan uw potentiële klanten!

Natuurlijk kun je een afbeelding van je kamer slepen en vervolgens een invoegen “Voeg toe aan winkelkar” e-commerce knop. Maar hoe zit het met reserveringssystemen waarmee u boekingen en kamerinventaris kunt beheren?

Hoe zit het met het 24/7 namens u reserveren? Hoe zit het met een aantrekkelijke indeling van de accommodatie / kamerbeschrijving, zodat uw website er eigenlijk uitziet als een professioneel gebouwde hotelwebsite? Hoe zit het met geautomatiseerde e-mails om uw klanten te informeren over hun boekingen?

U heeft een gebruiksvriendelijke websitebouwer nodig met bed & ontbijthotelgerelateerde tools, en dit is waar Wix binnenkomt.

2

Bouw en beheer uw hotelwebsite met Wix Hotels

Wix biedt u een zeer economische en gemakkelijke manier om een ​​website te bouwen om uw hotel en kamers aan potentiële klanten te laten zien. Het komt in de vorm van een app die u aan uw website toevoegt en wordt genoemd ‘Hotels in Wix.’

hoe je een bed and breakfast website bouwt met wix hotelsHet kost 1 klik om Wix Hotels op uw site te installeren, zodat u binnen de kortste keren aan de slag kunt!

Wix is ​​geweldig omdat het u een intern reserveringssysteem biedt om u te helpen uw boekingen te beheren en betalingen te innen, terwijl het ook uw website van stroom voorziet.

Voordat we dieper ingaan op de functies die uw leven een stuk gemakkelijker kunnen maken bij het bedienen van uw bed & ontbijt / hotelzaken, hier’s een korte video die u laat zien wat Wix voor u kan doen:

Wat echt geweldig is, is dat Wix meer dan 500 premium-sjablonen heeft waaruit je kunt kiezen, en onder deze hebben ze veel geweldige hotels / bedden & ontbijtgerichte sjablonen.

Een van de eerste stappen die je zet’Ik moet nemen bij het maken van je bed & ontbijt website kiest een sjabloon. Dan jij’Ik moet het aanpassen door elementen te slepen en neer te zetten en het te vullen met uw eigen inhoud. Daarna jij’bent er bijna!

Hier’is een voorbeeld van een hotelwebsite die is gebouwd met Wix’s bouwer:

Voorbeeld van hotelwebsite gemaakt door WixCreëer strakke en professionele hotelwebsites, allemaal door te slepen en neer te zetten – codering is niet nodig!

ik’Ik ga in meer detail in op hoe eenvoudig het is om het in slechts een minuut te gebruiken.

De brandende vraag in je hoofd is – hoeveel? Rechtsaf? Kosten zijn een belangrijke factor om te overwegen in het bedrijfsleven, dus laat het maar’s ga hier direct op in.

3

Hoeveel kost het om een ​​hotelwebsite te bouwen met Wix?

Wix is ​​helemaal gratis om uit te proberen (om een ​​rit te testen om te zien of je hun gebruikersinterface leuk vindt).

Dit is heel belangrijk (alleen om je vertrouwd te maken met wat je bent’opnieuw beginnen). Het’het is ook goed om te weten dat ze dat niet doen’leg geen tijdslimieten op aan uw proefperiode – zodat u gratis en zonder haast een volledig functionerende website kunt maken.

Om toegang te krijgen tot meer webbouwtools en om uw eigen domeinnaam te kunnen gebruiken, kunt u upgraden naar hun premium-abonnementen.

Bekijk de voordelen van een upgrade naar een uitgebreider plan:

Uw bouwer beschikt over een gratis betaald abonnement logo-wix-100x100 Kies uw plan Lees prijsoverzicht Vrij van advertenties Persoonlijk domein Onbeperkte Bandbreedte Kies uw plan Lees prijsoverzicht

Er zijn een paar abonnementen, variërend van $ 5 per maand tot $ 25 per maand, afhankelijk van wat je nodig hebt.

Houd er rekening mee dat u altijd kunt upgraden als u meer nodig heeft, downgraden als u minder nodig heeft of zelfs kunt annuleren. Dus jij’op geen enkele manier vastzitten in een langdurig contract.

Bekijk een meer gedetailleerde versie van wat u bij elk abonnement krijgt:

wix hotels tariefplannenJe kunt een bed bouwen & ontbijthotel met Wix voor de prijs van een paar kopjes koffie per maand!

U kunt de Wix Hotels-app gratis aan uw website toevoegen. Als u wilt upgraden naar een premium-versie van de app en toegang wilt krijgen tot meer geavanceerde functies om uw hotel te verbeteren’s website, de prijs is $ 9,99 per maand.

Het’Het is belangrijk dat u de app aan uw website toevoegt om deze om te vormen van een normale website naar een website waarmee u uw hotel / bed van stroom kunt voorzien & ontbijt bedrijf.

Zelfs als u de maandelijkse vergoeding voor het gebruik van Wix (van $ 5 tot $ 25 per maand) toevoegt, is dat het geval’is geen erg dure tool om uw online boekingssysteem van stroom te voorzien.

Nu we weten dat Wix een veel goedkoper alternatief is voor andere oplossingen, zoals het inhuren van een ontwerper, verhuren’s wat je krijgt met Wix Hotels (om te zien of het echt voor jou kan werken).

4

3 stappen om uw hotelwebsite te maken met Wix Hotels

Wij’heb je in een afbeelding hierboven gezien hoe je website er mogelijk uit kan zien, maar hoe doe je dat eigenlijk??

Een ding om te weten is dat Wix erg flexibel is als het gaat om het slepen en neerzetten van inhoud op uw website. U kunt uw website dus zeker vormgeven / ontwerpen zoals u dat wilt, kleuren, lettertypen, afbeeldingen wijzigen om uw merk weer te geven – allemaal met een paar muisklikken zonder ooit codes aan te raken.

Het maken van uw bed & breakfast / hotelwebsite met Wix is ​​relatief eenvoudig – er zijn 3 hoofdstappen:

bed and breakfast hotel website 3 stappenHet is zo eenvoudig dat u uw hotelwebsite in een mum van tijd kunt opzetten!

Stap 1: kamers toevoegen

Wanneer u kamers aan uw website in Wix toevoegt, kunt u uw kamers een naam geven (d.w.z. Deluxe, Twin), het aantal gasten, de grootte van de kamer, het aantal bedden en kamerbeschrijvingen toevoegen.

U kunt ook aangeven wat voor soort voorzieningen bij elke kamer horen. Zoals u weet, is dit erg belangrijk bij het selecteren van hotels – althans dat’is een van de eerste dingen waar ik naar op zoek ben als ik kamers reserveer!

Vervolgens’s tijd om foto’s van uw kamers te uploaden, kunt u er maximaal 10 voor elk uploaden. Zorg ervoor dat u afbeeldingen van zeer hoge kwaliteit uploadt!

maak uw hotelwebsitekamers met wixLaat uw hotelkamers er echt aantrekkelijk uitzien voor uw klanten door de functies van Wix te gebruiken.

Ten slotte kunt u uw kamerprijzen invoeren. Met Wix Hotels kunt u verschillende tarieven voor weekdagen en weekends instellen. U kunt ook wekelijkse en maandelijkse tarieven voor kamers instellen als u meer langdurige gasten heeft.

hoe u een hotelwebsite maakt - kamerprijzenWix biedt u veel verschillende prijsopties om u maximale flexibiliteit te bieden bij het opladen van uw gasten.

Je hebt zelfs de mogelijkheid om seizoensprijzen te controleren!

hoe u seizoensgebonden tarieven voor bed & breakfast-websites kunt makenNog meer flexibiliteit!

Stap 2: instellingen bewerken

U moet ervoor zorgen dat uw gasten u kunnen vinden, dus in deze stap moet u het adres van uw accommodatie en uw contactgegevens toevoegen.

De contactgegevens die u invoert, verschijnen automatisch in uw gasten’ boekingsbevestigings-e-mails – een erg nuttige functie van Wix hier.

maak een bed and breakfast hotel website bewerk instellingenZorg ervoor dat u de instellingen van uw accommodatie bijwerkt, zodat uw gasten gemakkelijk naar uw hotel kunnen gaan.

Stap 3: Betalingen instellen

Wix biedt u 4 manieren om betaald te worden:

 1. PayPal
 2. Streep
 3. Mercado Pago
 4. Offline betalingen

Wanneer een gast een online reservering maakt met uw website, kunt u ervoor kiezen om de betaling vooraf te innen met PayPal, Stripe (ook een zeer populaire betalingsverwerker) of Mercado Pago (om betalingen uit een aantal Latijns-Amerikaanse landen te accepteren).

Deze zijn nauw geïntegreerd met Wix Hotels, zodat u don’u hoeft zich geen zorgen te maken over de technische kant van de zaak.

Er is ook een optie om offline betalingen te ontvangen. Zo doneren uw gasten’t betalen de rekening totdat ze aankomen. Het’is echt aan jou welke optie je wilt hebben.

U kunt ook belastingen aan uw boekingen toevoegen.

het bouwen van een hotel website - betalingsmogelijkhedenMet Wix kunt u betalingen van over de hele wereld accepteren, online of persoonlijk. 5

Welke functies krijg je bij Wix Hotels?

Reserveringskalender

Zo ziet uw back-endreservering eruit. Het reserveringssysteem wordt automatisch bijgewerkt wanneer iemand een boeking maakt, of u kunt handmatig reserveringen invoeren.

creëer hotel website met wix hotelsWix Hotels maakt het gemakkelijk om uw reserveringen te beheren omdat ze allemaal op één plek worden bewaard.

Room Search Bar

Een belangrijke en nuttige tool die Wix u biedt, is een zoekbalk die’is speciaal bedoeld voor uw potentiële gasten om snel beschikbare kamers te vinden voor hun reisdata.

Dit biedt twee belangrijke voordelen: biedt geweldige gebruikerservaringen waarbij uw gasten snel beschikbare kamers kunnen vinden en u niet’u hoeft geen e-mails of telefoontjes te beantwoorden van mensen die u vragen of er iets beschikbaar is!

Alle gegevens worden automatisch bijgewerkt, wat zoveel tijd kan vrijmaken en uw bezoekers automatisch van accurate informatie kan voorzien.

hoe u een zoekbalk op de website van een bed & breakfast kunt bouwenWix geeft u toegang tot de zoekbalkfunctionaliteit zonder dat u één regel code hoeft aan te raken.

Er zijn ook meerdere ontwerpopties waaruit u kunt kiezen, zodat u uw hotelwebsite kunt aanpassen zodat deze er precies zo uitziet als u wilt.

U kunt bijvoorbeeld de zoekbalk van horizontaal naar zijwaarts verplaatsen en deze aan weerszijden van de pagina plaatsen.

hoe een bed and breakfast hotel website zoekbalk te bouwen 2Flexibiliteit is een van de grootste voordelen van Wix: u kunt vrijwel alles doen wat u wilt met het ontwerp van uw website.

Wix biedt je ook de mogelijkheid om het formaat van de zoekbalk te stijlen (datumformaat, lettertypekleur, letterstijl, lettergrootte, achtergrond, enz.).

Nieuwsbrief

Een van Wix’Met de handige tools, Wix ShoutOut, kunt u uw gasten nieuwsbriefupdates sturen.

Zodra uw gasten kamers hebben geboekt, bent u’Ik heb hun e-mailadres in uw Wix-systeem. Hier kunt u Wix ShoutOut (Wix’nieuwsbriefservice die u gratis kunt gebruiken) om hen te e-mailen over nieuwe updates over uw hotel / bed & ontbijt, speciale aanbiedingen of gewoon om contact te houden.

We weten allemaal dat de eenvoudigste manier om uw bedrijf te laten groeien, terugkerende klanten is!

Bovendien kunnen uw nieuwsbriefontvangers uw nieuwsbrief ook doorsturen naar hun vrienden en familie! Dat’is een absoluut gratis manier om betrouwbare marketing te krijgen zonder u een aardige cent te kosten.

Met Wix ShoutOut kunt u uw e-mailnieuwsbrief vormgeven, zodat u uw merkidentiteit in uw nieuwsbrieven kunt behouden.

Mobielvriendelijk

Wix en zijn Wix Hotels-tools zijn mobielvriendelijk. Dit betekent dat uw bezoekers kamers kunnen boeken met elk apparaat dat dat is’s verbonden met het internet.

Ze kunnen hun computer, desktop, tablets of mobiele telefoons gebruiken.

bed and breakfast hotel website mobielUw klanten kunnen altijd en overal onderweg reserveren.

Ze kunnen ook 24/7 per dag reserveren. Ze kunnen de beschikbaarheid controleren, kamergegevens bekijken en de kamers reserveren en betalen, zelfs wanneer u dat wilt’werkt niet (of wanneer u’opnieuw slapen!)

Het platform ondersteunt alles op internet voor u.

Integratie met TripAdvisor

Wix Hotels staat TripAdvisor toe’s bezoekers om kamers naar uw hotel te boeken, rechtstreeks op TripAdvisor’s website. Hierdoor kunt u uw bedrijf laten groeien door meer boekingen rechtstreeks van de wereld te verwerven’s grootste reissite.

Met Wix Hotels kunt u ook gebruikmaken van TripAdvisor’s prijszoekresultaten, om u verder te helpen uw bedrijf te promoten. Deze functie is voor u beschikbaar bij Wix Hotels zonder dat u met ingewikkelde installatieprocedures hoeft te rommelen. Wix heeft het meeste harde werk voor je gedaan!

het bouwen van een hotel website trip advisor integratieIntegratie met TripAdvisor is een geweldige manier om uw bedrijf te laten groeien en Wix helpt u dit te bereiken! 6

Hoe een bed and breakfast-hotelwebsite te bouwen: conclusie

Het gebruik van Wix en de add-on Wix Hotels geeft u de meeste controle over uw bedrijfswebsite (zonder dat u technische vaardigheden nodig heeft) en is op de lange termijn het meest economisch voor uw bedrijf.

Jij niet’u hoeft niemand in te huren om de site voor u te maken, dat hoeft niet’u hoeft ze niet te betalen voor het aanbrengen van kleine wijzigingen die u snel zelf kunt aanbrengen. Dingen gedaan krijgen is op deze manier gewoon veel sneller.

Met Wix kunt u een volledige website over uw bedrijf bouwen en met de Wix Hotels-tool kunt u online reserveringen maken en 24/7 betalingen automatisch innen. Uw gasten kunnen op datum zoeken naar beschikbare kamers en uw inventaris wordt altijd bijgewerkt.

Voorbij zijn de dagen dat u moet vertrouwen op dure serviceproviders die erg traag reageren wanneer u details over uw kamers of bedrijven moet bijwerken.

Met Wix kunt u gewoon inloggen op uw website en die wijzigingen gemakkelijk zelf aanbrengen.

Vond deze gids nuttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map