Wat u nodig heeft om een ​​website te bouwen – de definitieve checklist

wat er nodig is om een ​​website-checklist te bouwenIk ben dol op checklists.


Het’s niet omdat ik een obsessief-compulsieve behoefte heb om een ​​gedetailleerd plan op te stellen voor alles wat ik doe – oké prima… Ik doe, maar het’is niet waarom ik het leuk vind.

Het’s omdat checklists zijn geweldig bij het vereenvoudigen van gecompliceerde of overweldigende projecten zoals het bouwen van een website in gemakkelijk hanteerbare stappen.

Alles is netjes voor u opgemaakt als een georganiseerde roadmap – dus het neemt al het giswerk weg bij het bouwen van uw website.

Als je je helemaal verloren voelt en niet’t weet waar je moet beginnen als het gaat om het bouwen van een website, jij’bij ons aan het juiste adres.

Deze checklist laat je precies zien:

  1. Wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met een website, en
  2. Wat je doet’t heeft en waarschijnlijk nooit nodig voor uw website.

als jij’Als je al wat onderzoek hebt gedaan en een globaal idee hebt wat er nodig is om een ​​website te bouwen, kan deze checklist je helpen erachter te komen of je iets hebt gemist (voor het geval dat). Wij’We hebben ook een aantal geweldige gidsen gekoppeld om ervoor te zorgen dat u een goede start maakt!

Wat jij “Denk dat je nodig hebt” vs What You “Eigenlijk nodig” om een ​​website te bouwen.

Een van de grootste fouten die mensen maken bij het bouwen van zijn of haar eerste website is te veel proberen te doen.

Wat je uiteindelijk krijgt is een eindeloze lijst met dingen die je moet doen en dingen waarvoor je moet betalen.

Al snel ben je overweldigd en doe je uiteindelijk niets – klinkt dit bekend?

We weten dit omdat we’ben er eerder geweest. We waren volledig verlamd door eindeloze vragen en opties bij het bouwen van onze eerste website.

Nadat we een groot deel van de fouten hadden gemaakt, hebben we geleerd dat u dat moet doen begin gewoon met de kale basis om een ​​website te bouwen en meer functies toe te voegen naarmate uw website groeit.

Waarom? Omdat “je don’t weet wat je niet doet’t weet.”

u-weet-niet-wat-u-niet-weetOverweeg dit: Heb je ooit een vakantie ingepakt naar een plek waar je bent’ben er nog nooit geweest, en voor weer / klimaten heb je weinig ervaringen mee?

Vorig jaar zijn we op vakantie geweest naar een Caribisch eiland. We reizen zelden naar bestemmingen die vochtig en brandend heet zijn, waar we het gevoel hebben dat we een douche nodig hebben na slechts 3 minuten naar buiten te zijn gegaan.

We wilden een aantal watersporten beoefenen (paddleboarden, snorkelen, jetskiën, enz.)

Zoals elke opgewonden vakantieganger, gingen we naar buiten en kochten een heleboel aqua-outfits (zoals rashguards, aquaschoenen) en versnellingen waarvan we dachten dat we ze nodig hadden.

We voelden ons behoorlijk slim, want het kopen van dit soort spullen op een afgelegen eiland kost zeker een arm en een been!

Zowaar, de helft van de spullen die we kochten, hebben we nooit gebruikt.

We dachten dat we alle uitrusting en outfits nodig hadden (op basis van wat we op tv zagen, sommige websites, enz.)

Hé, dat hebben we niet gedaan’weet niet beter – ik’Ik weet zeker dat dit iedereen op een gegeven moment overkomt, toch??

Net als inpakken voor een vakantie naar een nieuwe plek, hoe weet u welke functies en tools u daadwerkelijk zult gebruiken voor uw allereerste website?

  • Verspil je tijd en geld aan het maken van een website met tools en functies die je hebt gewonnen’uiteindelijk niet gebruiken?
  • Gaat u zuurverdiende centen uitgeven aan een aangepast websiteontwerp en geavanceerde functies, en pas om er later achter te komen dat ze dat niet doen’t werk voor uw doelgroep?
  • Zult u uw website opnieuw ontwerpen omdat uw aangepaste ontwerp dat niet deed’t werken, alleen om te bidden dat het nieuwe ontwerp u betere resultaten zal geven?

Hier’s het gênante ding – we waren schuldig aan alle 3 punten toen we voor het eerst begonnen!

Na het bouwen van meer dan een dozijn verschillende soorten websites, hebben we een gouden regel geleerd bij het starten van uw eerste website:

Wat je denkt dat je wilt, is vaak ANDERS dan wat je eigenlijk nodig hebt.

Dus begin met een basisversie van de website die u denkt nodig te hebben.

Test om te zien wat werkt en wat niet’t op uw website met minimale tijd en geldinvestering.

Als je eenmaal weet wat werkt, kun je slim investeren in je website.

Checklist – Wat u nodig heeft om een ​​website te bouwen

Als u een website wilt waar u online geen betalingen accepteert (geen online winkel), don’mensen niet de mogelijkheid nodig hebben om online afspraken te boeken of betaalde leden te beheren, u zult merken dat de basisregels hieronder vaak genoeg zijn om een ​​goede, functionele website te bouwen om u op weg te helpen.

9 dingen die je nodig hebt om een ​​website te starten

# 1 – Domeinnaam

# 2 – Zakelijk e-mailadres

# 3 – Software voor het bouwen van websites

# 4 – Website hosting

# 5 – Website sjabloonontwerp

# 6 – Logo ontwerp

# 7 – Afbeeldingen van hoge kwaliteit voor de website

# 8 – Beeldredacteuren

# 9 – Google Analytics

# 1 Krijg een domeinnaam

krijg-een-domeinnaam

Een domeinnaam is vaak het eerste dat je nodig hebt bij het starten van een website. Het is uw digitale adres dat mensen gebruiken om verbinding te maken met uw website.

De domeinnaam voor deze website is bijvoorbeeld www.websitebuilderexpert.com.

Sommige populaire domeinnaamproviders zijn GoDaddy, Domain.com en NameCheap. U kunt eenvoudig controleren of de gewenste naam beschikbaar is en hoeveel deze kost, meestal tussen de $ 10 en $ 20 per jaar.

We hebben een ABC-gids voor domeinnamen voor beginners waar je alles leert wat je moet weten bij het kiezen, kopen en registreren van je domeinnaam.

U kunt met name de “verschil tussen gratis en betaalde domeinnamen”, of “Zijn domeinnaam en website afzonderlijke dingen?”, en veel meer.

# 2 Krijg een zakelijk e-mailadres

Ik ben een voorstander van een zakelijk e-mailadres voor iedereen die serieus bezig is met het opbouwen van een bedrijf.

Waarom?

Niets is effectiever om uw website te verpletteren’s of uw bedrijf’ geloofwaardigheid met e-mails zoals of de eerste vraag die bij me opkomt is – “wauw, dat kunnen ze’niet eens $ 5 per maand betalen voor een zakelijke e-mail? Dit niet’t ziet er erg professioneel uit. Is hun service of product zelfs betrouwbaar?

Ik weet dat dat hard en veroordelend klinkt, maar dat’s hoe veel mensen denken!

Het’Het is niet eenvoudig om vertrouwen op te bouwen en geloofwaardigheid te verwerven op internet. Als ik zie dat bedrijven gratis e-mailaccounts gebruiken voor hun bedrijfswebsite, vraag ik me echt af hoe robuust en betrouwbaar het bedrijf is.

Dit zorgt voor onnodige twijfel dat je echt doneert’t nodig – vooral als u een nieuw bedrijf start.

Natuurlijk, als ik uw bedrijf al ken en ik’Als u uw service al jaren gebruikt, kan het mij niet schelen welk e-mailadres u gebruikt.

Dat is echter niet altijd het geval – de meeste bezoekers van uw website zullen voor het eerst meer over u te weten komen. Zij hebben gewonnen’u heeft geen eerdere relatie met u, dus er is meer ruimte voor twijfel.

Dus, lang verhaal kort, als u serieus bent in het bouwen van een website die u kan helpen nieuwe klanten aan te trekken en uw bedrijf te laten groeien, vraag dan een zakelijk e-mailadres met de domeinnaam van uw website. Het’Het is heel gemakkelijk (en goedkoop) om aan de slag te gaan met Google’s G Suite.

Zodra u een domeinnaam heeft, kunt u deze gebruiken om een ​​zakelijke e-mail te maken

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me