De beste websitesjablonen voor onroerend goed | Vind het juiste ontwerp voor uw bureau

“Het gebruik van een website-sjabloon voor onroerend goed is een geweldige manier om uzelf tijd en geld te besparen. Zie het als een snelkoppeling naar een website die u helpt een sterke eerste indruk te maken, uw merk opbouwt en potentiële nieuwe klanten wint.”


Maar het kiezen van de juiste website-sjabloon voor onroerend goed is misschien iets moeilijker dan u denkt.

U’er zijn zoveel keuzes om uit te kiezen, het kan een beetje overweldigend zijn om te weten waar te beginnen…

Speel

Zien? En dat’is slechts een voorproefje!

Nu kunnen we hieronder een heleboel screenshots van sjablonen dumpen, maar wat heb je daaraan, tenzij je een idee hebt van wat je wilt? In plaats daarvan willen we u in staat stellen om de best mogelijke beslissing te nemen voor uw onroerendgoedbedrijf.

Dat’s waarom we’heb deze gids gemaakt!

Hieronder, we’Ik zal u de beste websitesjablonen voor onroerend goed op de markt laten zien. Wij’Ik bespreek ook de belangrijkste functies die uw sjabloon nodig heeft om uw bedrijf te helpen groeien, terwijl u tijd, moeite en geld bespaart.

Op basis van ons onderzoek, jij’Ik vind de beste websitesjablonen voor onroerend goed van:

 • Squarespace
 • Wix
 • Weebly
 • Placester

Bekijk voordat we beginnen onze korte samenvatting van de beste websitebouwers:

Aan het einde van deze gids, jij’lk weet waar u op moet letten in een vastgoedsjabloon. U’Ik heb ook enkele van de meest inspirerende sjablonen voor onroerend goed gezien. Dit helpt u om een ​​betere beslissing te nemen voor uw bedrijf.

OVERZICHT OVERZICHT

Klik op de volgende links om de specifieke secties te lezen:

 1. Belangrijkste dingen die de beste onroerend goed-sjablonen hebben
 2. De beste websitesjablonen voor onroerend goed
  • Squarespace
  • Wix
  • Weebly
  • Placester
 3. Conclusie: de beste website-sjabloon voor onroerend goed voor u

BELANGRIJKSTE DINGEN DIE DE BESTE ONROEREND GOED WEBSITE SJABLOONS HEBBEN

“U weet misschien al hoe u wilt dat uw vastgoedwebsite eruitziet – maar uw site is meer dan een brochure! Het’is een hulpmiddel om uw bedrijf te laten groeien. Dit maakt het essentieel dat uw vastgoedsjabloon bepaalde belangrijke kenmerken bevat.”

In plaats van duizenden dollars uit te geven voor het inhuren van een webontwikkelaar, kunt u profiteren van de kant-en-klare functionaliteit die wordt geboden door een website-sjabloon voor onroerend goed?

Onze onderstaande aanbevolen sjablonen zijn opvallend en professioneel ontworpen. Ze zijn ook uitgerust met alle toeters en bellen die u nodig heeft om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen!

De beste websitesjablonen voor onroerend goed zullen:

 1. Wees mobielvriendelijk
 2. Pronk met uw vermeldingen (verleden + heden)
 3. Bouw het vertrouwen van uw merk + klant op
 4. Helpen bij het genereren van nieuwe leads
 5. Help je het koop- en verkoopproces uit te leggen

1. Wees mobielvriendelijk

“Het’Het is belangrijk dat uw website-sjabloon voor onroerend goed mobiel reageert of op zijn minst mobielvriendelijk is. Als uw vastgoedwebsite er geweldig uitziet op elk apparaat, dan bent u dat’u loopt minder kans op verkopen mis.”

Meer dan 70% van de Amerikanen surft nu liever op internet op hun smartphone of tablet, dus dat is het’Het is nog nooit zo belangrijk geweest dat uw vastgoedwebsite er geweldig uitziet op verschillende apparaten.

Idealiter jij’Ik kies een website-sjabloon voor onroerend goed dat mobiel responsief is, zodat uw website zichzelf kan aanpassen en optimaliseren voor het scherm’s bekeken op.

Als uw sjabloon niet’t reageert, dan moet het in ieder geval mobielvriendelijk zijn. Hiermee kunt u uw website aanpassen voor kleinere schermen in uw bouwer’s redacteur.

Door ervoor te zorgen dat uw website-sjabloon voor onroerend goed er op elk apparaat goed uitziet, kunt u altijd en overal gemakkelijk bladeren. Dit kan helpen om potentiële nieuwe leads te winnen en tot meer vragen te leiden.

2. Pronk met uw eigendommen (verleden + heden)

“Het kiezen van een website-sjabloon voor onroerend goed die uw vermeldingen laat zien, is essentieel als u kopers wilt opvallen. Als u eerdere vermeldingen weergeeft, ziet u ook dat u eigenschappen kunt sluiten en vertrouwen kunt opbouwen.”

Het’Het is belangrijk dat uw onroerend goed sjabloon uw vermeldingen laat zien en in het oog springt. Dit maakt het voor mensen heel gemakkelijk om snel de woning te vinden die ze zoeken.

U’Ik wil ook pronken met uw eerdere aanbiedingen. Als je dat niet doet’t, hoe weten potentiële klanten dat u’hebben deals gesloten of het soort onroerend goed dat u kunt sluiten?

Onze aanbevolen sjablonen hieronder plaatsen uw vermeldingen centraal en bouwen vertrouwen op zodat kopers dat niet doen’kijk nergens anders.

Kies een website-sjabloon voor onroerend goed die uw huidige + vorige vermeldingen op de best mogelijke manier laat zien. Dit trekt potentiële kopers in het oog en kan vertrouwen helpen opbouwen.

3. Bouw uw merk + klantvertrouwen op

“Uw vastgoedmerk gaat over meer dan het verkopen van onroerend goed. Het’wordt beïnvloed door de eerste indruk die u maakt, de kennis die u vertoont en of potentiële klanten uw aanbod inkopen. Het kiezen van de juiste vastgoedsjabloon kan u veel tijd besparen als u uw merk wilt laten groeien.”

In de meest elementaire vorm moet uw website-sjabloon voor onroerend goed uw merklogo, uw merkkleuren kunnen weergeven en ruimte hebben voor tal van prachtige afbeeldingen van onroerend goed. Hiermee wordt meteen vastgesteld wie u bent voor potentiële leads – kopers + verkopers.

U’Ik wil ook een sjabloon waarmee je jezelf aan de wereld kunt voorstellen. Een hebben ‘Over ons’ pagina op uw sjabloon bespaart u tijd door er een toe te voegen en kan echt helpen om snel vertrouwen op te bouwen.

Houd ook je ogen open voor sjablonen met een blog. Jij niet’U wilt geen tijd besteden aan het configureren van + het opzetten van een blog als u eenvoudig een sjabloon kunt kiezen die er al een bevat!

Een blog schrijven is een uitstekende manier om je expertise te delen en je website te verbeteren’s SEO. Als u regelmatig over een onderwerp blogt, kan dit uw Google-ranglijst helpen verbeteren, waardoor uw bedrijf voor meer mensen verschijnt.

De onderstaande sjablonen voor onroerend goed kunnen allemaal helpen uw merk te laten groeien en het vertrouwen van klanten te vergroten. Ze zijn uitgerust met blogs en andere inhoudrijke pagina’s, waardoor u de tijd en moeite bespaart om ze zelf toe te voegen.

4. Help u bij het genereren van nieuwe leads

“In onze digitale wereld, als kopers en verkopers dat kunnen’t contact met u opnemen via uw website, zij’Ik ga ergens anders heen. Kies een vastgoedsjabloon met een contactformulier zodat leads gemakkelijk contact met u kunnen opnemen.”

U’Er zijn tientallen concurrenten die hetzelfde marktaandeel proberen te veroveren, dus u moet het zo eenvoudig mogelijk maken. Anders kijken prospects ergens anders.

Dit betekent dat uw onroerend goed sjabloon mensen in staat moet stellen om via uw website contact met u op te nemen.

Dit vereenvoudigt niet alleen het aanvraagproces, maar geeft u ook de mogelijkheid om vanaf de eerste dag woningtaxaties te genereren.

Een sjabloon kiezen met een contactformulier er al op, is een geweldige manier om tijd te besparen die u zou kunnen besteden aan belangrijkere dingen, zoals het sluiten van deals!

Onze aanbevolen vastgoedsjablonen hebben allemaal een contactpagina of -formulier, zodat zowel kopers als verkopers gemakkelijk contact met elkaar kunnen opnemen. Een extra bonus is dat het’Ik maak kostbare tijd voor u vrij’d anders besteden aan het toevoegen van een aan uw website.

5. Help je het koop- en verkoopproces uit te leggen

“Als u uitlegt hoe de dingen werken, zullen uw klanten bij u kopen. Probeer te kiezen voor een vastgoedsjabloon die ruimte heeft voor deze belangrijke inhoud.”

Zoals bij elke op verkoop gebaseerde baan, is het winnen van klantvertrouwen essentieel als je een succes wilt zijn (wat ik veronderstel dat je doet als je dat doet’lees deze gids opnieuw!).

Een van de beste manieren om potentiële klanten te laten kopen, is om het proces dat ze hebben te verduidelijken’staan ​​op het punt door te gaan.

Uw onroerendgoedwebsite moet fungeren als een digitale versie van de presentaties die u geeft aan huiseigenaren en huizenkopers in uw echte kantoor. Zie het als een online vertrouwensfactor.

Daar’is ook geen reden waarom dit tekst moet zijn. Misschien wordt het beter gecommuniceerd via video of een reeks afbeeldingen? Wat u ook beslist, zorg ervoor dat u deze belangrijke inhoud kunt communiceren op de vastgoedsjabloon die u kiest.

Gebruik uw website om prospects te laten weten hoe u werkt. Dit is geweldig voor transparantie en helpt ook om verwachtingen te managen. De onderstaande vastgoedsjablonen kunnen u helpen vertrouwen op te bouwen door uw processen aan prospects uit te leggen.

DE BESTE ONROEREND GOED WEBSITE TEMPLATES

“De meeste prospects zullen uw vastgoedbedrijf online vinden – ze hebben gewonnen’t loop door de deur. U heeft een website-sjabloon voor onroerend goed nodig die een sterke eerste indruk maakt en u als merkklanten vestigt’ kan vertrouwen.”

De vastgoedsjabloon die u kiest, heeft een enorme impact op uw digitale succes – dus er is er geen een te kiezen’t een beslissing die u lichtvaardig moet nemen.

Om het leven voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, onder je’Ik vind onze selectie van de beste websitesjablonen voor onroerend goed die er zijn.

Elke onderstaande sjabloon is van een van onze aanbevolen website-bouwers voor onroerend goed. Ze hebben de hierboven genoemde essentiële functies en zijn gemakkelijk te bewerken. Ze’zijn de beste manier om een ​​opvallende eerste indruk te maken.

1) Squarespace (1+ miljoen websites)

“Squarespace is een goede keuze voor websitebouwer voor uw vastgoedwebsite als u op zoek bent naar een high-end, professioneel gevoel.”

Squarespace biedt meer dan 80 sjablonen waaruit u kunt kiezen, maar slechts een paar speciale vastgoedsjablonen.

Don’Laat dit je echter niet afschrikken, want je kunt heel Squarespace aanpassen’s sjablonen in de gebruiksvriendelijke editor. Dit maakt het gemakkelijk om uw eigen branding toe te voegen en uw website te laten opvallen.

Squarespace’s sjablonen zijn schoon, stijlvol en absoluut professioneel. Ze zijn een uitstekende keuze voor makelaars die een indrukwekkende eerste indruk willen maken en het vertrouwen van klanten willen winnen.

Vijf sjabloon

Speel

De sjabloon voor vijf onroerend goed is erg aantrekkelijk en heeft een echt high-end gevoel. Het combineert grote, in het oog springende afbeeldingen met delicate lettertypen en veel witruimte, waardoor een stijlvolle sfeer ontstaat waar potentiële klanten echt van kunnen genieten.

De navigatie ter plaatse is duidelijk aangegeven, wat het voor iedereen gemakkelijk maakt om te browsen. Het contactformulier is ideaal voor het pijnloos genereren van leads ter plaatse en kan eenvoudig worden aangepast aan de manier waarop uw makelaardij werkt.

Ik hou ook van het feit dat je een blog direct uit de doos krijgt’is een geweldige manier om te beginnen met het opbouwen van uw merk, contact te leggen met klanten en meer uit te leggen over het kopen & verkoopproces.

Out of the box, kan deze sjabloon…Worden geoptimaliseerd voor verschillende schermen?

Pronk met uw vermeldingen (verleden + heden)?

Bouw het vertrouwen van uw merk + klant op?

Helpen bij het genereren van nieuwe leads?

Help je het koop- en verkoopproces uit te leggen?

Vrijheid om deze sjabloon aan te passen? 7/10
Ja het’s mobiel responsief
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(contactformulier + getuigenissen)
&# 10008;
(eenvoudig toe te voegen)

Bryant Hill sjabloon

Speel

Ik beoordeel Squarespace’s Vastgoedsjabloon Bryant Hill als een van de modernste ontwerpen in deze handleiding. Het straalt klasse uit en uw vermeldingen vallen gegarandeerd in het oog van potentiële leads dankzij de slim ogende lettertypen, gedurfde afbeeldingen en witte achtergronden.

Bryant Hill is een zeer eenvoudige vastgoedsjabloon die standaard op de huurmarkt is gericht, maar het wel’Het is gemakkelijk om extra inhoud of extra pagina’s toe te voegen als dat nodig is.

Out of the box, kan deze sjabloon…Worden geoptimaliseerd voor verschillende schermen?

Pronk met uw vermeldingen (verleden + heden)?

Bouw het vertrouwen van uw merk + klant op?

Helpen bij het genereren van nieuwe leads?

Help je het koop- en verkoopproces uit te leggen?

Vrijheid om deze sjabloon aan te passen? 7/10
Ja het’s mobiel responsief
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(contactpagina)
&# 10008;
(eenvoudig toe te voegen)

Maak nu uw Squarespace Real Estate-website

2) Wix (110+ miljoen websites)

“Wix is ​​een eenvoudig te gebruiken websitebouwer die een breed scala aan aantrekkelijke sjablonen biedt die eenvoudig kunnen worden aangepast.”

Wix biedt meer dan 500 sjablonen voor alle soorten websites. Het heeft 12 speciale vastgoedsjablonen, dus je hebt een goede keuze aan ontwerpen om mee te beginnen.

Het’het is vermeldenswaard dat Wix’s sjablonen zijn mobielvriendelijk in plaats van mobiel responsief, dus u moet de look en feel in de editor optimaliseren om ervoor te zorgen dat uw site er zo goed mogelijk uitziet op andere apparaten.

Wix’Het grote verkoopargument is de veelzijdigheid. De editor is gemakkelijk te gebruiken en u kunt uw onroerend goed-sjabloon zo veel of zo weinig aanpassen en aanpassen als u wilt – het is echt aan u!

Sjabloon voor onroerend goed bedrijf

Speel

Aantrekkelijk, functioneel en zeer professioneel ogend, Wix’s ‘Vastgoed makelaar’ sjabloon heeft misschien een generieke titel, maar dit ontwerp is verre van gewoon.

Als u op zoek bent naar een vastgoedsjabloon die direct uit de doos kan worden gebruikt met minimale bewerking, dan is dit een uitstekende keuze.

Vermeldingen krijgen voorrang, jij’We hebben een contactformulier op de startpagina en veel ruimte om extra inhoud toe te voegen om uw processen uit te leggen of om uw makelaardij aan potentiële klanten voor te stellen.

Out of the box, kan deze sjabloon…Worden geoptimaliseerd voor verschillende schermen?

Pronk met uw vermeldingen (verleden + heden)?

Bouw het vertrouwen van uw merk + klant op?

Helpen bij het genereren van nieuwe leads?

Help je het koop- en verkoopproces uit te leggen?

Vrijheid om deze sjabloon aan te passen? 9/10
Ja het’s mobielvriendelijk
(kan aanpassen in de editor)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(eenvoudig toe te voegen)

Property Group Template

Speel

Als u op zoek bent naar een eenvoudige, maar functionele website-sjabloon voor onroerend goed, dan ‘Vastgoedgroep’ kan er een zijn om naar te kijken.

Ik hou echt van de eenvoud van deze sjabloon, waardoor het een uitstekende keuze is voor kleinere, meer onafhankelijke makelaars. Het’dankzij de gebruiksvriendelijke Wix-editor is het ook geen probleem om uw branding of extra pagina’s toe te voegen.

De ‘Vastgoedgroep’ sjabloon kan direct uit de doos worden gebruikt, waardoor u veel tijd bespaart. Maar met een beetje liefde en zorg kun je deze onroerend goed sjabloon echt je eigen maken.

Out of the box, kan deze sjabloon…Worden geoptimaliseerd voor verschillende schermen?

Pronk met uw vermeldingen (verleden + heden)?

Bouw het vertrouwen van uw merk + klant op?

Helpen bij het genereren van nieuwe leads?

Help je het koop- en verkoopproces uit te leggen?

Vrijheid om deze sjabloon aan te passen? 9/10
Ja het’s mobielvriendelijk
(kan aanpassen in de editor)
&# 10004;
&# 10004;
(je moet een blog toevoegen)
&# 10004;
(Contact Formulier)
&# 10008;
(eenvoudig toe te voegen)

Maak nu uw Wix Real Estate-website

3) Weebly (meer dan 40 miljoen websites)

“Weebly is een zeer eenvoudig te gebruiken websitebouwer die erop is gericht om zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn.”

U’Ik merk dat Weebly meer dan 50 thema’s biedt (Weebly-spreekt voor sjabloon), die allemaal mobiel responsief zijn. Weebly heeft maar één thema gericht op vastgoedwebsites.

Dit klinkt misschien beperkt, maar zolang u weet wat voor soort inhoud u op uw onroerendgoedwebsite wilt, daar’niets houdt u tegen om een ​​van de beschikbare thema’s te bewerken.

Weebly’De editor is zeer intuïtief in het gebruik, wat elke leercurve wegneemt. U’Ik haal het snel op en ben in een mum van tijd op weg naar het maken van een geweldige vastgoedwebsite!

Bayside Inn-sjabloon

Speel

‘Bayside Inn’ is Weebly’komt het dichtst in de buurt van een gespecialiseerd website-sjabloon voor onroerend goed. Standaard’s afgestemd op verhuur + verhuur, maar het skelet van het ontwerp kan eenvoudig worden aangepast aan uw behoeften.

ik’ben een grote fan van de horizontale afbeeldingsblokken die de pagina opsplitsen en de inhoud gescheiden houden, waardoor dingen gemakkelijker te lezen zijn voor potentiële klanten. U’We hebben ook veel ruimte voor beeldmateriaal, dus u kunt uw vermeldingen laten zien om echt interesse te wekken en vertrouwen op te bouwen.

Out of the box, kan deze sjabloon…Worden geoptimaliseerd voor verschillende schermen?

Pronk met uw vermeldingen (verleden + heden)?

Bouw het vertrouwen van uw merk + klant op?

Helpen bij het genereren van nieuwe leads?

Help je het koop- en verkoopproces uit te leggen?

Vrijheid om deze sjabloon aan te passen? 8/10
Ja het’s mobiel responsief
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(moet meer velden toevoegen aan bestaand contactformulier)
&# 10004;
(kan indien nodig meer pagina’s toevoegen voor extra inhoud)

Maak nu uw Weebly Real Estate-website

4) Placester

“Placester is een gespecialiseerd vastgoedplatform van waaruit u uw hele bedrijf kunt beheren. Het is echter minder veelzijdig dan meer allround bouwers zoals Wix en Squarespace – dus specialisatie komt als een klein compromis voor creatieve vrijheid.”

Placester biedt tal van websitesjablonen, maar geeft u lang niet zoveel creatieve vrijheid als Wix, Squarespace en Weebly doen.

U’Ik zal moeite hebben om een ​​sjabloon te vinden die zo mooi is als die van Squarespace, en je hebt gewonnen’niet in staat zijn om iets zo opvallend te maken als je zou kunnen met Wix.

Dus ik’zou Placester aanbevelen’s vastgoedsjablonen voor makelaars die behoefte hebben aan een functionele website die er professioneel uitziet.

Phoenix onroerend goed

Speel

De ‘Phoenix onroerend goed’ sjabloon is lang niet zo mooi en aantrekkelijk als Wix’s ‘Vastgoed makelaar’ sjabloon, maar het komt met veel meer out-of-the-box functionaliteit.

U kunt onmiddellijk zien dat Placester het onroerend goedspel kent, omdat hun sjablonen alle toeters en bellen bevatten die u nodig heeft. Soms kan het zelfs een beetje overdreven aanvoelen als daar’s zo veel op elke sjabloon.

Je krijgt een blog voor merkopbouw + contentmarketing, op de meeste pagina’s staan ​​contactformulieren verspreid over het ontwerp en er is veel ruimte om informatie over je bureau te delen – wat een lange weg helpt bij het opbouwen van klantvertrouwen.

Out of the box, kan deze sjabloon…Worden geoptimaliseerd voor verschillende schermen?

Pronk met uw vermeldingen (verleden + heden)?

Bouw het vertrouwen van uw merk + klant op?

Helpen bij het genereren van nieuwe leads?

Help je het koop- en verkoopproces uit te leggen?

Vrijheid om deze sjabloon aan te passen? 4/10
Ja het’s mobiel responsief
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(contactformulieren op de meeste pagina’s)
&# 10004;

Fremont Real Estate

Speel

Ik denk dat ik hier de voorkeur aan geef ‘Fremont’ sjabloon aan de ‘Feniks’ ontwerp hierboven.

De kleurenpaletten zijn zachter – hoewel dit gemakkelijk te bewerken is naar uw eigen merkkleuren – en de paginalay-outs lijken net iets netter en ruimer. Het’dat is minder krap, dat’s zeker.

De extra ruimte zorgt ervoor dat de inhoud minder in je gezicht lijkt, wat belangrijk is omdat je dat niet doet’wil niet dat prospects en online bezoekers het gevoel krijgen dat u hen onder druk zet.

Dit is een goed sjabloon om het vertrouwen van klanten op te bouwen, maar het is ook uiterst praktisch voor uw zakelijke behoeften.

Out of the box, kan deze sjabloon…Worden geoptimaliseerd voor verschillende schermen?

Pronk met uw vermeldingen (verleden + heden)?

Bouw het vertrouwen van uw merk + klant op?

Helpen bij het genereren van nieuwe leads?

Help je het koop- en verkoopproces uit te leggen?

Vrijheid om deze sjabloon aan te passen? 4/10
Ja het’s mobiel responsief
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(contactformulieren op de meeste pagina’s)
&# 10004;

DE BESTE ONROEREND GOED WEBSITE SJABLOON VOOR U

Vond dit artikel nuttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me