Tailor Brands Review: is dit de beste logo-generator voor u?


Tailor Brands Review

Tailor Brands review


Beoordeling

5 van de 5 sterren

Zie Tailor Brands

 • Gebruiksvriendelijk merkplatform waarmee u binnen enkele minuten een logo kunt ontwerpen
 • Een van de best geprijsde logogeneratoren op de markt
 • Volledige reeks geavanceerde merktools beschikbaar op premium-abonnement

Review door Fred Isaac

Laatst bijgewerkt op 10 juni 2019

Tailor Brands heeft een missie om gewone mensen te helpen online buitengewone merken op te bouwen.

Hoe beter u uw merk eruit kunt laten zien, hoe beter’gaat optreden.

Mensen hebben meer kans om uw diensten te gebruiken, uw producten te kopen of gewoon uw website te bezoeken als u een professioneel ogende branding heeft. Jij niet’het hoeft geen multinationale reus als McDonald te zijn’s of Nike om een ​​geweldig logo te hebben.

Dus hoe creëer je een stijlvol logo voor je site zonder veel tijd en geld te investeren?

Stap voorwaarts Tailor Brands.

Tailor Brands is een machine-learning tool die ondernemers en website-eigenaren helpt bij het ontwerpen van krachtige branding. Jij niet’Je hebt geen enorm designbudget nodig en jij ook niet’Je hebt geen technische vaardigheid nodig om een ​​logo bij Tailor Brands te krijgen.

Het’is een van de beste logo-makers online en heeft meer dan drie miljoen klanten geholpen.

Volgens het bedrijf wordt elke seconde een nieuw logo ontworpen. Dus het moet iets goed doen!

In deze Tailor Brands review hebben we’ll kijken naar:

 • Prijzen
 • Klantenservice
 • Ontwerpkwaliteit
 • Extra Tailor Brands-producten…
 • En veel meer!

U kunt beslissen of Tailor Brands de juiste tool is om uw logo te creëren. Het beste is: het ontwerpen van een logo op Tailor Brands is gratis. U kunt eerst zien hoe het eruit ziet voordat u besluit het te kopen.

1

Tailor Brands Review: Pros & Nadelen

Voor-en nadelen

Top Three Tailor Brands Pro’s# 1# 2# 3
Makkelijk te gebruiken
Dit is het eerste dat wordt benadrukt in een Tailor Brands-recensie. Het platform is heel eenvoudig en het verkrijgen van een logo-ontwerp is indrukwekkend pijnloos. Ook de presentatie van uw eindproduct is van topkwaliteit.
Add-on producten
Van Tailor Brands-visitekaartjes tot e-mailhandtekeningen en hulp op sociale media, het volledige assortiment gaat verder dan logo’s. Tailor Brands wil veel meer zijn dan uw logomaker; het wil een complete oplossing zijn voor uw merkbehoeften.
Waar voor je geld
Een breed scala aan aanvullende producten en diensten betekent dat Tailor Brands een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. De prijsstelling (hierover later meer) staat duidelijk op de website en elk plan biedt standaard solide functies. Wat’meer nog, u kunt een reeks logo’s gratis laten ontwerpen – wat’s meer waar voor je geld dan dat?
Top Two Tailor Brands Cons# 1# 2
Geen telefonische ondersteuning
Zoals iedereen die een website heeft gemaakt weet, kan het enorm helpen om met iemand aan de telefoon te praten. Dus het’is een beetje een nadeel dat Tailor Brands niet heeft’t biedt telefonische ondersteuning. Dat gezegd hebbende, e-mailondersteuning is snel en nuttig en de site staat vol met uitgebreide handleidingen.
Beperkt maatwerk
Tailor Brands biedt geen één-op-één advies met een ontwerper om een ​​uniek persoonlijk logo te leveren. Maar het’Het is belangrijk om te onthouden De logo’s van Tailor Brands zijn niet vooraf gemaakt en u kunt aanpassingen aanbrengen aan het lettertype en de kleurenschema’s. Logo’s worden ter plekke gemaakt op basis van de informatie die u aan het bedrijf heeft verstrekt.

2

Hoe u Tailor Brands gebruikt & Wat je krijgt

“Het kostte Tailor Brands minder dan 10 minuten om mij een complete huisstijl te geven.”

Voor onze Tailor Brands-beoordeling hebben we besloten om deze quote op het bedrijf te plaatsen’s homepage naar de test.

Om een ​​logo op Tailor Brands te krijgen, moet u een korte vragenlijst beantwoorden over uw bedrijf en merkvoorkeuren. Dit omvat het type lettertypen dat u leuk vindt en wat uw bedrijf is’s naam is.

Voor onze dummy-run hebben we een bedrijf voor vintage auto’s gelanceerd…

Tailor Brands Logo Creation Stap 1Geef Tailor Brands informatie over uw merk en het zal u een stijlvol logo ontwerpen.

Een balk vertelt u hoeveel van het proces u nog moet voltooien.

Tailor Brands Logo Creation Stap 4Tailor Brands zal uw logo baseren op de styling die u hem vertelt.

U kunt kiezen of u een logo wilt op basis van een pictogram, een naam of een initiaal en kunt experimenteren met verschillende lettertypestijlen.

Top Tip: Om het meeste uit Tailor Brands te halen, moet u aan uw bedrijf denken voordat u begint. Is het formeel of leuk? Een product of een dienst? Lokaal of nationaal? Uw bedrijf uitwerken’s identiteit eerst zal Tailor Brands helpen om het juiste logo voor u te genereren.

Als je eenmaal’ve af, Tailor Brands’ algoritme genereert een aantal logo-opties op basis van uw antwoorden. Je kunt zien hoe iedereen eruit zou zien op zaken als visitekaartjes, tassen en T-shirts.

Hier’s ons gekozen logo op de startpagina van een website, bijvoorbeeld:

Tailor Brands Finished LogoMet Tailor Brands ziet u uw merkdromen voor uw ogen uitkomen.

Over het algemeen vonden we Tailor Brands’ systeem soepel, dynamisch en zelfs leuk! We vonden het leuk dat je terug kunt gaan naar een vorige pagina als je’Ik heb een fout gemaakt zonder opnieuw te beginnen.

Bezorgd dat Tailor Brands te robotachtig klinkt?

Don’t zijn. Natuurlijk, Tailor Brands is geautomatiseerd, maar dat is het niet’t maakt gewoon willekeurig logo’s. De resultaten zijn zeer persoonlijk omdat ze’re gebaseerd op de informatie die u verstrekt. Het’Het is vrij zeldzaam om dit niveau van individualiteit te zien in een betaalbare logogenerator.

Het’het is alsof je met een ontwerper werkt, zonder de huiveringwekkende rekening aan het eind! Natuurlijk heb je gewonnen’t krijgt precies dezelfde creativiteit als het werken met een fulltime ontwerper. Maar als jij’re werken met een beperkt budget, don’weet niet waar te beginnen, of niet’Als u niet door duizenden afbeeldingen wilt scannen, is Tailor Brands een geweldige optie.

3

Is Tailor Brands gemakkelijk te gebruiken?

Eenvoud is Tailor Brands’ uniek verkooppunt. Het’is het soort hulpmiddel waar we van houden omdat het webdesign democratiseert – ineens kan iedereen een geweldig logo voor zijn merk krijgen!

Laat’s een beetje dieper graven.

Traditioneel krijgt u een stijlvol logo’d moet werken met een professionele ontwerper. Dit brengt kosten vooraf en veel heen en weer discussies met zich mee. Aan het einde van de commissie krijg je misschien niet eens een logo dat je leuk vindt!

Maar om een ​​geweldig logo op Tailor Brands te genereren, hoeft u alleen maar te doen:

 • Punt
 • Klik
 • Type

Het’is echt zo eenvoudig.

Hier’een voorbeeld uit het Tailor Brands-proces:

Tailor Brands Logo Creation Stap 2Tailor Brands gebruikt informatie die u over uw bedrijf vertelt om uw logo te maken

Omdat de tool zo eenvoudig onder de knie te krijgen is’Het is mogelijk om het meerdere keren te proberen totdat u het beste logo voor u heeft gevonden.

Als je eenmaal’Heb je ontwerp gevonden, dan is het heel intuïtief om het aan te passen met nieuwe lettertypen of kleuren. Deze aanpassing kan een beetje beperkt aanvoelen als je een heel duidelijk idee hebt van het logo dat je wilt. Maar voor de meeste mensen zijn de ontwerpen meer dan genoeg. Daar’Er is ook niets dat je ervan weerhoudt om je logo te nemen en een tool als Adobe te gebruiken om het nog verder op te vrolijken.

Tailor Brands maakt het ook heel gemakkelijk om een ​​voorbeeld te bekijken van hoe uw logo eruit zal zien voordat u besluit het te kopen.

U kunt uw logo downloaden als PNG of JPEG met hoge resolutie voor online gebruik, of als een afdrukbaar Vector EPS-bestand (alleen op het premiumplan – later meer op plannen).

Om erachter te komen hoe gemakkelijk Tailor Brands te gebruiken is, probeer het eens op de onderstaande knop…

4

Ontwerp: hoe goed zijn op maat gemaakte merkenlogo’s?

Dus Tailor Brands’ logo’s zijn gemakkelijk te maken, maar zijn ze goed?

Een belangrijk ding om te zeggen is dat Tailor Brands erg transparant is. Of je nu denkt dat het logo goed, slecht of lelijk is, daar’is geen verborgen verrassingen. Wat u op het scherm ziet, is hoe uw logo eruit gaat zien.

De kwaliteit van Tailor Brands-logo’s is hoog omdat de logo’s en lettertypen die het gebruikt erg gepolijst zijn.

Tailor Brands creëert de meest unieke ontwerpen in vergelijking met zijn concurrenten. Het krijgt zijn afbeeldingen van een externe leverancier genaamd Noun Project, die alle licenties van de afbeelding verzorgt’s maker.

Noun Project’s bibliotheek van iconen is enorm en de specificaties zijn erg hoog. Dit is de reden waarom Tailor Brands zich onderscheidt van de moeiteloze, goedkope logo-generatoren op de markt.

Strikt genomen’Geen garantie dat uw ontwerp uniek voor u zal zijn. Dat’Dat geldt natuurlijk ook voor het werken met een ontwerper of bureau! Maar Tailor Brands creëert meer dan een miljoen verschillende logo-opties voor elke bestelling, dus het’Het is hoogst onwaarschijnlijk dat uw logo heeft gewonnen’niet persoonlijk voor je zijn.

Tailor Brands betreedt de grens tussen eenvoud en betaalbaarheid en kwaliteit van ontwerpen. Het’s waarom het’s een zeer goede optie als je’ben een freelancer, een kleine ondernemer of ondernemer, iemand die voor de eerste keer een merk online wil creëren, of gewoon als je’werken met een beperkt budget, maar don’t volledig op kwaliteit wil inleveren.

Gewoon omdat je het niet doet’t hebben zakken zo diep als McDonald’s niet’Dat betekent niet dat u genoegen moet nemen met een slecht logo-ontwerp?

Kan ik mijn Tailor Brands-logo als handelsmerk gebruiken??

Dit is een veel voorkomende vraag van klanten, dus we hebben het aan Tailor Brands gesteld.

Het bedrijf vertelde ons dat, hoewel u vrij bent om uw logo te gebruiken voor niet-commerciële of commerciële doeleinden, u het als handelsmerk wilt gebruiken’Ik moet met een advocaat spreken.

Dit komt omdat handelsmerkwetten van plaats tot plaats verschillen. Tailor Brands is “geen juridisch advies kunnen geven” (en wij ook niet).

5

Tailor Brands klantenondersteuning

Zelfs met de gemakkelijkste tools ter wereld, het’Het is bemoedigend om te weten dat er hulp beschikbaar is als je vastloopt. Dus nu’Het is de tijd in onze Tailor Brands-review om over klantenondersteuning te praten.

Als er’is een nadeel van Tailor Brands it’s dat het niet’t biedt telefonische ondersteuning.

We weten van het bouwen van websites dat het hebben van telefonische ondersteuning van onschatbare waarde is. Daar’er gaat niets boven het uitleggen van uw probleem aan een mens.

Dat gezegd hebbende, Tailor Brands’ website heeft een solide FAQ-sectie vol met diepgaande gidsen om uw meest prangende vragen te beantwoorden.

Klantondersteuning is beschikbaar via een online formulier of via e-mail op In onze ervaring uit de eerste hand zijn reacties snel, attent en behulpzaam. Tailor Brands zegt ernaar te streven binnen 24-48 uur te reageren. Binnen dit venster kregen we comfortabel een antwoord op onze vraag.

Een deel van de geboden ondersteuning is natuurlijk hoe gemakkelijk Tailor Brands te gebruiken is. Er is veel werk verzet om het proces voor het genereren van logo’s zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Wij’We hebben talloze testlogo’s ontworpen met Tailor Brands en hebben nooit hulp nodig gehad.

6

Tailor Brands-prijzen: hoeveel kosten Tailor Brands??

Dus hoeveel kost dit allemaal? Geen beoordeling van Tailor Brands zou compleet zijn zonder een blik op de prijzen.

Er zijn twee Tailor Brands-abonnementen:

 • Dynamisch logo – $ 9,99 / maand of $ 2,99 / maand als u een heel jaar betaalt
 • Premie – $ 49,99 / maand of $ 10,99 / maand als je voor het jaar betaalt

Daar’s ook een extra korting als je stump voor een tweejarig abonnement.

En onthoud, het’s GRATIS om te spelen met de tool en een logo te maken.

Beide plannen geven je:

 • Logo met hoge resolutie
 • Transparant PNG-bestand
 • Licentie voor commercieel gebruik
 • Voordelen inclusief merkanalyses en speciale seizoenslogo’s (voor de duur van uw plan).

Het’Het is belangrijk op te merken dat u op elk moment en u kunt annuleren’Ik krijg nog steeds uw logo en commerciële rechten. U’Ik verlies gewoon de voordelen van een Tailor Brands-klant.

Dus als je gewoon je logo wilt en don’Als u geen doorlopende kosten wilt, raden we u aan een maand te betalen op het Dynamic Logo-abonnement. Maar als jij’Bent u op zoek naar een meer langdurige investering in uw merk en heeft u een redelijk budget uitgewerkt, dan is een jaarlijks Premium-plan de moeite van het bekijken waard.

Dit komt omdat het grote verschil tussen de twee plannen is dat de Premium-optie een volwaardige merkoplossing is. Tailor Brands is redelijk geprijsd vanwege de extra functies van het Premium-abonnement.

De kosten zijn ongeveer gelijk aan die van marktconcurrenten.

Tailor Brands is hard op weg om veel meer te worden dan een logogenerator. Het’is een one-stop-shop voor veel van uw merkbehoeften. Om wijzigingen aan te brengen in uw logo, u’Ik moet een Premium-abonnement hebben.

Dat brengt ons bij…

7

Tailor Brands: aanvullende services & Producten

Meld u aan voor een Premium-abonnement met Tailor Brands en u’Ik krijg toegang tot een indrukwekkend scala aan producten en diensten.

Dit bevat:

 • Logo formaat tool
 • Advies over merkstrategie
 • Tool voor het ontwerpen van visitekaartjes
 • Ondersteuning voor sociale media (inclusief Facebook-berichten en advertenties en ontwerptools voor sociale omslagen)
 • Online merkrichtlijnen
 • Branded presentaties
 • Branded zakendek
 • Branded watermerk-tool (perfect als je’opnieuw een artiest die afbeeldingen online verkoopt)

We hebben gewonnen’We doorlopen ze hier allemaal (dit is een Tailor Brands review, geen verkooppraatje), maar wij’Ik geef een verteerbare analyse. Bezoek Tailor Brands voor een volledige lijst.

Tailor Brands’ aanvullende diensten zijn vooral goed als sociale media een groot deel van uw merk uitmaken’s aanwezigheid online. Het zal u helpen berichten voor Twitter, Facebook en Instagram te maken en voor elk van deze platforms logo’s en afbeeldingen van perfect formaat te maken.

U kunt ook ondersteuning krijgen door uw logo toe te voegen aan een e-mailhandtekening. Dit zijn het soort lastige taken die je tijd kunnen opeten, vooral als je’heb geen ervaring met design. Maar er zijn ook taken die als je doneert’Als je het niet goed doet, kan je merk er amateuristisch uitzien.

Daar’s ongetwijfeld zullen de extra tools u helpen een krachtig online merk op te bouwen. Een goed ontwikkeld merk vertaalt zich in meer inkomsten, dus uw maandelijkse kosten zullen op de lange termijn hun vruchten afwerpen.

Maar als je’als je dingen simpel wilt houden, dan is het misschien een onnodige complicatie (om nog maar te zwijgen van de kosten!)

Tailor Brands visitekaartje voorbeeldMet Tailor Brands ziet u uw logo in echte situaties, zoals visitekaartjes! 8

Tailor Brands Review: conclusie

Tailor Brands is een geweldige optie als je’bent op zoek naar een snelle en kostenbesparende manier om een ​​logo te maken.

Als je dat niet doet’u heeft niet de tijd of het geld om te investeren in een professioneel ontworpen logo, of u’opnieuw bezorgd dat uw technische vaardigheden niet zijn’Tot nu toe is Tailor Brands misschien wel het antwoord.

Het geeft eigenaren van kleine bedrijven en online verkopers van eenmansband de kans om boven hun gewicht uit te steken in de brandingarena en te concurreren met de grote jongens.

Sommigen van jullie beginnen misschien net aan je merkreis. Mogelijk weet u niet wat u wilt of wat’s beschikbaar. Tailor Brands is een goede eerste stop om logo-ontwerpen te ontdekken die kunnen helpen bij het opbouwen van uw merk’s afbeelding.

Meer ervaren gebruikers vinden de aanpassingsopties misschien een beetje beperkt, of laten zich afschrikken door de vooraf ontworpen pictogrammen.

Maar dankzij de functies die beschikbaar zijn in het Premium-abonnement, kan Tailor Brands ook een service op langere termijn bieden. Het kan uw geautomatiseerd merkadvies zijn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map